ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Παπαρίζου: Φωτογραφία με τον παρτενέρ της στο "Dancing"

Φωτογραφία με τον παρτενέρ της από το Σουηδικό «Dancing on Ice» ανέβασε η Έλενα Παπαρίζου στο Twitter της.
Η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα κάνει εντατικές πρόβες στην άλλη της πατρίδα για το show χορού, και είναι ενθoυσιασμένη με το νέο της εγχείρημα:
«Μy amazing dancepartner David Watson!!!» δηλαδή, «ο καταπληκτικός μου παρτενέρ David Watson!!!»
Star.gr

Τα πεσμένα οπίσθια πασίγνωστης τραγουδίστριας

Πασίγνωστη τραγουδίστρια που φημίζεται για το ωραίο και γυμνασμένο της σώμα, εμφανίστηκε φορώντας ένα καυτό σορτσάκι και το θέαμα ήταν μάλλον απογοητευτικό , καθώς τα οπίσθια της είχαν πάρει την κατιούσα και η εικόνα δεν ήταν καθόλου κολακευτική...
Ο λόγος για την Madonna που στα 53 της μπορεί να έχει καταφέρει να κρατιέται πολύ καλά, αλλά η συγκεκριμένη εικόνα , μάλλον πρέπει να χτυπήσει ένα καμπανάκι στην τραγουδίστρια και να σκεφτεί να αλλάξει την γκαρνταρόμπα της...
roufianos

Η 53χρονη τραγουδίστρια και το σατέν σορτς!!!

Μπορεί να κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της για να ξεγελάσει το Χρόνο αλλά ο φωτογραφικός φακός αποκαλύπτει πάντα την αλήθεια…
Και σίγουρα τα αποδεικτικά της εμφάνισής της σε συναυλία του Μαϊάμι δεν ήταν κολακευτικά.
Η Madonna προσπαθεί με προϊόντα ομορφιάς και εντατική γυμναστική να διατηρείται ακμαία, ωστόσο η σιλουέτα της είναι προφανές ότι δεν υπακούει στις επιθυμίες της.
Επιπλέον, το συγκεκριμένο σατέν σορτς είναι υπερβολικά κοντό και δεν κολακεύει τα οπίσθιά της, αντιθέτως αποκαλύπτει ότι το καλλίγραμμο κορμί της, που έχουμε δει σε πολλές φωτογραφίσεις, είναι πλασματικό.

H Tασούλα του Κίτσου μιλά για την ζωή της και την γυμνή φωτογράφηση!

H πασίγνωστη πλέον Μαρία Διακοπαναγιώτου έχει πίσω της μια αρκετά πλούσια καριέρα...
Γνωστή σε όλους ως ”η Τασούλα του Κίτσου” έδωσε συνέντευξη TV BOX, και μίλησε για την ζωή της, την καριέρα της αλλά και την γυμνή φωτογράφησή της...
”Έχω γεννηθεί στην Κω, μεγάλωσα στη Ρόδο και ήρθα στην Αθήνα σε ηλικία εννέα ετών. Τα καλοκαίρια δεν υπάρχει περίπτωση να μην επισκεφτώ τα δύο αγαπημένα μου νησιά. Δουλεύω ως ηθοποιός τα τελευταία δέκα χρόνια με πιο πρόσφατη και σημαντική εμπειρία τη συμμετοχή μου στη θεατρική παράσταση «Τα κορίτσια με τα μαύρα», των Ρήγα Αποστόλου.

Ποιος κοιτά τη μαζορέτα;


Είναι ελεύθερος πλέον και έχει κάθε δικαίωμα να κοιτάζει όπου θέλει. Όμως αν ισχύουν τα δημοσιεύματα τότε η Rihanna δε θα είναι και πολύ χαρούμενη με αυτή τη φωτογραφία. Ο Ashton Kutcher πήγε να δει από κοντά τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας και το ενδιαφέρον του το κέρδισε η καλλίγραμμη μαζορέτα...

Αλεξανδρούπολη: Νεκρός στρατιώτης και νεαρή κοπέλα σε τροχαίο!!!

Άλλο ένα τραγικό δυστύχημα είχαμε το πρωί στο 5ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Αρδανίου. Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ένας 19χρονος στρατιώτης.
Τραγικό θάνατο βρήκαν το πρωί νεαρός και μια γυναίκα στην περιοχή Απαλού Αλεξανδρούπολης, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με μεγάλη σφοδρότητα σε κολώνα φωτισμού.
Νεκρή ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου η 31χρονη συνεπιβάτιδα, ενώ ο 19χρονος οδηγός που ήταν στρατιώτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Σημειώνεται πως για τον απεγκλωβισμό της 31χρονης από το κατεστραμμένο Ι.Χ. χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.
Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί του Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης
SalonikaPressNews

Ελευθερία Ελευθερίου: Το αδύναμο σημείο της είναι οι γοφοί της!!! (video)

H Eλευθερία Ελευθερία είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα με πολύ εντυπωσιακό σώμα, αλλά για αυτό δουλεύει πολύ σκληρά...
Όπως αποκάλυψε ο προσωπικός της γυμναστής ,η τραγουδίστρια ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα εδώ και 2 μήνες και γυμνάζεται 7 φορές την εβδομάδα και όπως αποκαλύπτει τα αδύναμα σημεία της είναι οι γοφοί της και αυτούς προσπαθούν θα βελτιώσουν...

O 14χρονος τενόρος που ξετρέλανε το Ελλάδα έχεις ταλέντο! (video)

Είναι αλήθεια ότι έχουμε συνηθίσει σε… άλλου είδους ταλέντα στη γνωστή εκπομπή που έκανε πρεμιέρα εχθές…
Ο νεαρός Γιώργος Ιωάννου από την Κύπρο μάγεψε κοινό και θεατές εχθές το βράδυ, ερμηνεύοντας όπερα..
Με ανοιχτό το στόμα έμειναν όλοι από την φωνή του 14χρονου και οι κριτές έσπευσαν να τονίσουν ότι δεν επρόκειτο για playback!
Θαυμάστε τον:...

Ζήτησαν από Έλληνες να προπληρώσουν το φαγητό τους στη Γερμανία!

Μας χλευάζουν οι ξένοι εδώ και στο εξωτερικό! Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι, Αφρικανοί, ακόμη και Αιγύπτιοι, μας στολίζουν με κοσμητικά επίθετα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε γερμανικό εστιατόριο ζήτησαν από Έλληνες να προπληρώσουν το φαγητό. Αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Άγγελος Πυριόχος: "«Μπάνια» μου είπε ο γιατρός. «Οσα πιο πολλά μπορείς». Μόλις ζέστανε ο ήλιος, κατέβηκα στη θάλασσα. Κρύα είναι ακόμα, το δαγκώνεις ελαφρώς, αλλά εγώ κόντρα σε γιατρούς δεν πάω. Χθες ήταν υπέροχος ο καιρός. Άδεια η παραλία, λάδι η θάλασσα, έκαιγε ο ήλιος, ακόμα και η άμμος ήταν καυτή. Κολύμπησα, βγήκα, ξάπλωσα στην πετσέτα, πρέπει να κοιμήθηκα. Τουλάχιστον μια ώρα. Ξύπνησα από φωνές. Δυο άντρες σχεδόν δίπλα μου, φανερά εκνευρισμένοι, κάτι έλεγαν δείχνοντάς με. Προσπάθησα να καταλάβω τη γλώσσα τους. Γερμανικά. Γνώρισα τον ένα. Ζει χρόνια στο νησί. «Συμβαίνει κάτι;». «Ο φίλος μου ρωτά, γιατί δεν είσαι στη δουλειά σου και κοιμάσαι στην παραλία». Τέλος πάντων για να μη σας μεταφέρω άκομψους διαλόγους, ούτε λίγο ούτε πολύ, οι Γερμανοί τα έβαλαν μαζί μου, διότι με δάνεισαν από το υστέρημά τους και ’γω το κτήνος, αντί να δουλεύω, κάνω μπάνια στη θάλασσα, κάτι που γι’ αυτούς είναι απαράδεκτο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, πρέπει να είμαστε δουλειά, σπίτι . Δεν μπορώ να σας πω όσα ειπώθηκαν. Μόνο ξύλο δεν παίξαμε, δηλαδή μόνο ξύλο που δεν έφαγα, γιατί ήταν και γομάρια. Φίλοι που επέστρεψαν από το εξωτερικό μεταφέρουν εικόνα και διαλόγους απείρου κάλλους. Αντιμετωπίζονται πολύ άσχημα και στην Αμερική και στην Ευρώπη και στην Αφρική. Ακόμα και στην Αίγυπτο. Στη Γαλλία τούς χλεύασαν. Στη Γερμανία, στο ξενοδοχείο, τους ζήτησαν να προπληρώσουν το φαγητό τους, πριν το σερβίρουν καν. Έφτασαν στο σημείο να λένε ότι είναι Τούρκοι για να αποφύγουν ταλαιπωρίες. Και ερωτώ. Μπορώ να πηγαίνω στη θάλασσα; Σινεμά; Να πίνω καφέ; Να κάνω σεξ; Ή θα ρωτάω τους Γερμανούς;".
to-kounavi

Εννιάχρονος κινδυνεύει να πεθάνει εάν απλά...φάει!!! (video)

Διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία ενός 9χρονου από τη Νέα Υόρκη που δεν μπορεί να φάει σχεδόν τίποτα γιατί αλλιώς κινδυνεύει η ζωή του.
Για τον εννιάχρονο Τζόσουα από τη Νέα Υόρκη το τι θα φάει είναι όντως θέμα ζωής και θανάτου αφού πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται ηωσινοφιλική οισοφαγίτιδα.

Champions League: Η άφιξη της Real στην Κύπρο (video)

Αργά το βράδυ της Κυριακής προσγειώθηκε η αποστολή της Real Μαδρίτης στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπου και γνώρισε την αποθέωση. Περίπου 400 φίλοι της «βασίλισσας» είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Joze Mourinho και τους παίκτες του, οι οποίοι έδειχναν ευδιάθετοι και δεν ενοχλήθηκαν καθόλου από τον κόσμο που τους περίμενε.

Νέο σκάνδαλο με οφθαλμίατρο στη Βέροια!!!

Στο φως κομπίνα στο ΙΚΑ Βέροιας με πρωταγωνιστή οφθαλμίατρο...
Τρία ολόκληρα χρόνια η ελληνική πολιτεία κλείνει τα μάτια της απέναντι στις σοβαρές καταγγελίες του Συλλόγου Οπτικών και Οπτομετρών νομού Ημαθίας για το στήσιμο κομπίνας από έναν οφθαλμίατρο του ΙΚΑ Βέροιας και έναν οπτικό που διατηρεί το κατάστημά του στην ίδια πόλη.

Αλλαγές στις τιμές των διοδίων!!!

Μονομερώς θα μπορεί ο υπουργός Μεταφορών να προχωρά σε αυξομείωση της τιμής των διοδίων.
Με μόνη την απόφαση του υπουργού Μεταφορών θα αυξομειώνονται οι τιμές των διοδίων, σύμφωνα με διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα τα "Νέα", επικαλούμενη πηγές από το υπουργείο, "δεν μπορεί να επιβάλλονται τα προβλεπόμενα από τις συμβάσεις διόδια σε τμήματα, όπως για παράδειγμα η Κόρινθος - Πάτρα και τα Τέμπη, όπου τα έργα έχουν σταματήσει".

Γρεβενά: Ξεκίνησε η διανομή ρούχων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταθμό…

Το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γρεβενών, προσπαθώντας να συμβάλει όσο μπορεί στην οικονομική κρίση, ξεκινά τη διάθεση ρούχων σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Η διάθεση θα γίνετε καθημερινά μέχρι και την Τρίτη 3 Απριλίου, από τις 11:00 – 14:00 και από τις 17:00-20:00, στα γραφεία του Ερυθρού σταυρού στην είσοδο του παλαιού νοσοκομείου Γρεβενών.

Video: να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες!

Διάφορες έρευνες κατά καιρούς προσπάθησαν να αποδείξουν γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες! ...
Άδικος κόπος βέβαια, γιατί τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά...
Είναι θέμα DNA και... αδρεναλίνης!
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

roufianos

Σκούπες που στέκονται μόνες τους!!! (video)

«Κοιτούσαμε σοκαρισμένοι», λέει ο 76χρονος Λίο Ντέις, περιγράφοντας τι περίεργο περιστατικό. Η σκούπα ισορροπούσε στη μία της άκρη, χωρίς να την αγγίζει κανένας.
Όταν ο συνταξιούχος ξεπέρασε το σοκ, πήρε ένα πινέλο, το τοποθέτησε με τις τρίχες στο πάτωμα και το άφησε. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο: το πινέλο ισορρόπησε και αυτό, όπως η σκούπα.

Απίστευτο ρεκόρ:Έκαναν ένα εκατομμύριο σχόλια σε ένα μόνο post του Facebook!!!

Να μπουν στο βιβλίο Guinness μέσω του Facebook αποφάσισαν δύο αμερικανίδες φίλες και όπως όλα δείχνουν δεν είναι πολύ μακριά από το να τα καταφέρουν!
Η Cathy Matthews και η Tracey Hodgson θέλησαν να δημιουργήσουν το post με τα περισσότερα σχόλια στο κοινωνικό δίκτυο!
Υποστηρικτές της 107 χρήστες του διάσημου παιχνιδιού της Zynga Frontierville στους οποίους γνωστοποίησαν την προσπάθειά τους!
Αμέσως μόλις η Cathy έγραψε το post οι χρήστες άρχισαν να ποστάρουν σχόλια φτάνοντας τελικά το απίστευτο νούμερο των 1.001.291 comments!
Μάλιστα καθένας από τους 107 φίλους της σχολίασε το post περισσότερες από 9.000 φορές!
Οι δύο φίλες έχουν ήδη κάνει αίτηση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness και περιμένουν να μάθουν αν το κατόρθωμά τους θα γίνει δεκτό από τους υπευθύνους!

Η γυναίκα που σπάει καρπούζια με το τεράστιο στήθος της!!! (Video)

Πρεμιέρα έκανε χθες το Ελλάδα έχεις ταλέντο για τέταρτη χρονιά!!
Από τη σκηνή του σόου πέρασαν διάφορα ταλέντα και κάποια πράγματι ξεχώρισαν. Ένα από αυτά είναι η γυναίκα με το τεράστιο στήθος που έχει διακριθεί και με βραβείο γκίνες. Βέβαια δεν πήγε να δείξει απλώς το μέγεθος του στήθους αλλά και τι μπορεί να κάνει με αυτό, όπως για παράδειγμα να σπάει καρπούζια!
Η κριτική επιτροπή έμεινε άφωνη και φυσικά πέρασε στον επόμενο γύρο.
Δείτε το video:...

Αφαίρεσε την ελληνική σημαία ο Λ.Παπαδήμος!!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε πρώτος αφαιρέσει τον πίνακα της Ελευθερίας και τον έβγαλε.Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι ο πίνακας πήγε για συντήρηση. Στη φωτογραφία βλέπουμε ότι πλέον!!
έφυγε από το πρωθυπουργικό γραφείο και η ελληνική σημαία και έχει απομείνει μόνο η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Τι δικαιολογία έχουμε για αυτό;Θέλουν να μας πουν κάτι ή απλά “έτυχε”;

Γρεβενά: Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2012 (video)

Χωρίς αντιδράσεις πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου του 1821 – Ρεπορτάζ του WEST
Στα Γρεβενά δεν.. υπάρχει κρίση. Αυτό απέδειξε ο κόσμος που βρέθηκε στην παρέλαση στην πόλη των Γρεβενών που έγινε την Κυριακή (25/3), αφού όλα κύλησαν ήρεμα.
Την παρέλαση των Mαθητών αλλά και Τμημάτων της Σχολης Δοκίμων Αστυφυλάκων, παρακολούθησαν ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης εκπρόσωποι φορέων και κόσμος.
Δείτε το ρεπορτάζ του Δημήτρη Βακρατσά για το WEST Channel:

Ο τσολιάς που έκλεψε παράσταση και καρδιές στην παρέλαση!

Η φετινή παρέλαση στην Αθήνα ήταν για λίγους! Συγκεκριμένα, για όσους παρέλασαν και για τους επισήμους! Διότι οι υπόλοιποι δεν είχαν θέση, μετά από απόφαση της κυβέρνησης.
Την ίδια ώρα σε αρκετές περιοχές της χώρας οι παρελάσεις μαυρώθηκαν από επεισόδια.
Ωστόσο κάποιοι γονείς αποφάσισαν να μην στερήσουν από τα παιδιά τους την χαρά και παρά το κλίμα που μύριζε... μπαρούτι πήγαν τα παιδιά τους στην παρέλαση.

Superleague: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 7-2 (video)

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Kevin Mirallas, που πέτυχε τέσσερα γκολ, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με το ευρύ 7-2, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superleague και διατήρησε τη διαφορά των δέκα βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Η επίθεση της Άντζυς Σαμίου στον Άδωνη Γεωργιάδη και η απάντησή του!

Ένα σχόλιο για την πρεμιέρα της γυναίκας του Ευγενίας Μανωλίδου στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θέλησε να κάνει μέσω του twitter του ο Άδωνις Γεωργιάδης και αμέσως δέχτηκε την επίθεση της Άντζυς Σαμίου!
Ο γνωστός πολιτικός έγραψε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Πάντως το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έχει τρομερή πλάκα φέτος! Και η Ευγενία super!» για να δεχτεί αμέσως την απάντηση από την τραγουδίστρια:

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και το πολύχρωμο παντελόνι…

Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, ωστόσο, από τη στιγμή που κρέμασε τα παπούτσια, οι στιλιστικές επιλογές του Πορτογάλου, Λουίς Φίγκο, είναι κάκιστες.
Ποιος να φανταζόταν πως τα χρόνια θα περνούσαν και αυτός ο άνθρωπος θα θύμιζε κάτι απ’ τον… Τζόκερ στις ταινίες Μπάτμαν!
Είπε ο Πορτογάλος να πάει να παίξει γκολφ. Όλα καλά κι όλα ωραία. Όμως πραγματικά, δεν υπήρχε κάτι καλύτερο να βάλει;
gossip-tv

Διαβάστε: Οι 12 Νόμοι της Γκαντεμιάς...

1. Ο νόμος της σειράς:
Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.
2. Ο νόμος του τηλεφώνου:
Όταν καλείς λάθος αριθμό, ποτέ δεν είναι απασχολημένο.
3. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης:

Superleague: Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 0-4 (video)

Στο γήπεδο της Κέρκυρας ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 0-4 της τοπικής ομάδας και έφτασε τους46 βαθμούς, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superleague.
Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 15’ με ένα καταπληκτικό γκολ του Pablo Garcia με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Αθανασιάδης με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-2, μετά από ασίστ του Lazar.

Αγρίνιο: Αγρότης απήγαγε Ρωσίδα και την έκλεισε στο μαντρί

Η Βαλέρια κατέληξε από τη Ρωσία στο Αγρίνιο να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως «συνοδός».
Εκεί για κακή της τύχη έπεσε στον έρωτα ενός αγρότη, ο οποίος σε ένα από τα ροζ ραντεβού που είχαν κλείσει την απήγαγε και την έκλεισε σε ένα μαντρί μαζί με τα πρόβατά του.

Συμμορία εκπόρνευσης γυναικών έκανε τατουάζ bar code στα θύματα του!

Σοκ, αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η είδηση ότι η αστυνομία είναι στα ίχνη μιας συμμορίας εκπόρνευσης γυναικών στην Ισπανία που κάνει τατουάζ στα θύματα του ένα bar code σαν αυτά που έχουν τα τρόφιμα στα ράφια των σουπερ μάρκετ!!!
Οι γυναίκες που «πιάνονται» στην φάκα της εγκληματικής οργάνωσης κακοποιούνταν, και κρατούνταν δεμένες.

Ποιος γνωστός ηθοποιός ήταν συμμαθητής του Παπαδήμου;

Ένας πολύ γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε καθημερινή σειρά, είχε ως συμμαθητή στο σχολείο τον πρωθυπουργο, Λουκά Παπαδήμο.
Τι θα του έλεγε εάν τον συναντούσε σήμερα; «Δεν θα του έλεγα, θα τον ρωτούσα:

Στην Αθήνα η τρόικα για μέτρα 11,4 δισ. που θα παρθούν τον Ιούνιο

Την προετοιμασία των μέτρων ύψους 11,6 δισ. ευρώ, που θα περιέχει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, το οποίο θα πρέπει να ψηφιστεί μέχρι τον Ιούνιο, σηματοδοτεί η έλευση στην Αθήνα των τεχνικών κλιμακίων της τρόικας.
Οι ξένοι ελεγκτές θα πραγματοποιήσουν επίσης τον πρώτο έλεγχο στα πεπραγμένα της Ελλάδας μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, ώστε να διαπιστώσουν το βαθμό συμμόρφωσης και ταυτόχρονα θα δώσουν κατευθύνεις για την προετοιμασία των δεκάδων μέτρων και διαρθρωτικών παρεμβάσεων που έχει αναλάβει η κυβέρνηση να υλοποιήσει.

Πανελλαδικές 2012: Πολύ λιγότεροι οι εισακτέοι σε ΑΕΙ - ΤΕΙ- Δεν θα ξεπεράσουν τις 75.000

Τη δραστική μείωση του αριθμού των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας. Αν και ο τελικός αριθμός θα ανακοινωθεί λίγο πριν από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Μαΐου, βέβαιο θεωρείται πως θα είναι ο μικρότερος της τελευταίας δεκαετίας. Περικοπές ζητούν και τα ίδια τα Πανεπιστήμια
Να θυμίσουμε ότι πέρυσι «κόπηκαν» από τα Τεχνολογικά Ιδρύματα 25 τμήματα.

Βαθμολογία Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Γρεβενών - 19η αγωνιστική

19η αγωνιστική
Α/Α ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧ 17 46
2 ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 17 39
3 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ 17 32
4 ΚΕΡ.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17 31
5 Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ 18 27
6 ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ  17 26
7 ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ 18 25
8 ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 18 24
9 ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ  18 24
10 Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ 18 18
11 ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ 18 13
12 ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ 17 11
13 ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ-ΠΟΛ 18 2

Superleague: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1 (video)

Δραματικός αγώνας έγινε στα Γιάννενα, με τον τοπικό ΠΑΣ και τον Εργοτέλη να παίρνουν από ένα βαθμό με το ισόπαλο 1-1 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superleague.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 59’ με τον Vila και απέκτησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά τις αποβολές των Oliseh sto 77’ και Σαρρή στο 82’ με αυστηρές δεύτερες κίτρινες κάρτες που έδειξε ο διαιτητής Σπάθας.

VIDEO: Είναι μόνο 10 και θα τη ζήλευαν επαγγελματίες σκιερ!

Παρά τη μικρή της ηλικία καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα, όταν “πετάει” με τα πέδιλά της.
Η μικρή Kelly Sildaru από την Εσθονία αγωνίζεται στο freestyle ski και κλέβει τις εντυπώσεις…
Δείτε το βίντεο με τις επιδόσεις της…

Προσοχή στην καρδιά σας στις 26, 27 και 28 Μαρτίου

Σαν να μην έφτανε που από τις 25 Μαρτίου θα χάσουμε πολύτιμο ύπνο αφού τα ρολόγια θα πάνε μπροστά μία ώρα, ειδικοί σπεύδουν να προειδοποιήσουν ότι η συγκεκριμένη αλλαγή μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνη για την καρδιά.
Όπως ανακοίνωσε ο Τομέας Καρδιαγγειακών Νοσημάτων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, στο Μπέρμιγχαμ, οι τρεις πρώτες εργάσιμες ημέρες έπειτα από την αλλαγή της ώρας είναι κρίσιμες για την καρδιά, διότι σχετίζονται με αύξηση κατά 10% του κινδύνου εκδηλώσεως εμφράγματος.

Κλινική έρευνα για θεραπεία τύφλωσης με βλαστοκύτταρα

Δύο κλινικές μελέτες που θα ελέγξουν αν τα εμβρυϊκά βλαστικά κύτταρα μπορούν να θεραπεύουν δύο ανίατες παθήσεις των οφθαλμών ξεκίνησαν στις Η.Π.Α.. Είκοσι τέσσερις ασθενείς θα πάρουν μέρος στην κλινική έρευνα που θα πραγματοποιηθεί στο Jules Stein Eye Institute στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Los Angeles (UCLA).

Απίστευτο..Φοβερό βίντεο! – «Youth Revolution Greece»

Διαμαρτυρία μέσα από τον χορό...
Επειδή η επανάσταση και η διαμαρτυρία έχουν πολλές μορφές βρήκαμε το δικό μας τρόπο έκφρασης. Μια διαμαρτυρία με μόνο μέσο έκφρασης τη μουσική το χορό διότι μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Θέλουμε αυτό το βίντεο να κάνει το γύρω του κόσμου. 

Greenpeace: Απάντηση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το λιγνίτη

Απάντηση της Greenpeace στην επιστολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, με την οποία ζητούσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μας "οι 7 πληγές της Ελλάδας".
Η έκθεση της Greenpeace, αξιοποιώντας στοιχεία, αλλά και τη μεθοδολογία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος, ανέδειξε το πραγματικό κόστος σε κοινωνία και οικονομία, από τη λειτουργία των λιγνιτικών σταθμών της Ελλάδας.
Ανάλυση στοιχείων της έκθεσης της Greenpeace
http://www.scribd.com/
energeiakozani.gr 

Ο καιρός της Δευτέρας

Καλό καιρό με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές μετά το μεσημέρι στα ορεινά της Βόρειας, της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, περιμένουμε την Δευτέρα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 ως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 ως 23 στη Δυτική Ελλάδα, 13 ως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Μέτριοι βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μετά το μεσημέρι.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 ως 23 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 ως 21 βαθμούς. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό, με εξασθένιση μετά το μεσημέρι.
blog.gr