ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Θλιβερές φωτογραφίες της Μαντόνα

Η Μαντόνα βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Μαιάμι στην σκηνή του Bayfront Park music festival για να δώσει συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας της για το νέο της δίσκο ωστόσο ο φακός συνέλαβε τα... πεσμένα της οπίσθια...

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι ιδιοκτήτρια αυτής της ολοκαίνουργιας Ferrari!!! (video)

H απίστευτη αυτή Ferrari των 200.000$ ανήκει σε γυναίκα...
Μάλιστα αν τη συναντούσατε ποτέ σε κάποιο φανάρι θα μένατε με το στόμα ανοιχτό με τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις. 
Αν σας τρώει η περιέργεια να γνωρίσετε...την 23χρονη ιδιοκτήτρια, δείτε το βίντεο που ακολουθεί...

Ποια Καρντάσιαν; Η Καρνέιρο γιατρός της Τσέλσι.. (pics & videos)

Οι ιστοσελίδες που έχουν στηθεί για τη γιατρό από το Γιβραλτάρ είναι πάμπολλες. Απαραίτητο συνοδευτικό τους η λέξη "σέξι" και "καυτή". Η φωτογράφηση που έκανε παλιότερα για ένα γυναικείο περιοδικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αυτή η όμορφη κοπέλα δε μπορεί να βρει εύκολα σύντροφο... Διαβάστε γιατί;;;

Δεν μπορεί να βρει σύντροφο, δεν βρίσκει ρούχα που να της χωρούν και δεν μπορεί να περπατήσει στο... δρόμο χωρίς να ακούσει ένα σωρό πειράγματα. Οι άνδρες δεν την κοιτούν στα μάτια, οι γυναίκες θεωρούν πως είναι πορνοστάρ κι εκείνη υποφέρει.
«Πολλές γυναίκες θέλουν μεγάλο στήθος αλλά στην πραγματικότητα είναι εφιάλτης», λέει η 21χρονη Στέφανι Φοξ που έχει πραγματικά μεγάλο στήθος, «δώρο» εξ ολοκλήρου της φύσης. «μόνο κάτι γλοιώδεις τύποι έλκονται από μένα, είναι σπάνιο κάποιος να με κοιτά στο πρόσωπο όταν μου μιλά.

Κέρδισαν 49 δισ. δολάρια στη λοταρία και τα... έχασαν 1,5 ώρα μετά! (video)

Φανταστείτε να σας ενημερώσουν ότι μόλις κερδίσατε την λοταρία...και είστε απίστευτα πλούσιος και σε λιγότερο από δύο ώρες να μάθετε ότι... χάσατε όλα σας τα χρήματα!
Αυτό έπαθαν 300 Δανοί που συμμετείχαν στην κλήρωση της κρατικής λοταρίας!
Στους παίκτες έφτασε ένα μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τους ενημέρωνε ότι είχαν κερδίσει από 1. 280.000.000.000 δανικές κορώνες (49.7 δισεκατομμύρια δολάρια).

Εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου στη μνήμη του Εθνομάρτυρα Αιμιλιανού

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012, η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Ο ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ (1877-1911) του Ιωάννη Παπαδημητρίου, οι οποίοι με την παρουσία τους απέδειξαν ότι τιμούν την μνήμη και την προσφορά του Εθνομάρτυρα Αιμιλιανού.
Το βιβλίο παρουσίασε ο επιμελητής της Β΄ έκδοσης του κ. Απόστολος Παπαδημητρίου, γιός του συγγραφέα.
Για τον συγγραφέα αλλά και τον κ. Απόστολο Παπαδημητρίου και το σημαντικό συγγραφικό του έργο αναφέρθηκαν ο κ. Σίμος Ζαγκανίκας, εκ μέρους της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών και ο κ. Βασίλειος Αποστόλου, εκ μέρους του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ», συνδιοργανωτές της εκδήλωσης.
Ο κ. Παπαδημητρίου γεννήθηκε το 1948 στη Σιάτιστα Κοζάνης, με καταγωγή από το Κοσμάτι, χωριό της μητέρας του, έζησε στα Γρεβενά έως το 1966 όπου και ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και υπήρξε υπάλληλος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού στην Κοζάνη. Είναι πρόεδρος του συλλόγου «Μακρυγιάννης» και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Ν. Κοζάνης.
Συγγραφέας σημαντικών επιστημονικών εργασιών καθώς και της ιστορίας των Γρεβενών. Έχει ήδη εκδοθεί ο Α΄ τόμος του βιβλίου του «Σελίδες ιστορίας των Γρεβενών», ενώ για την έκδοση του Β΄ τόμου τόσο ο κ. Ζαγκανίκας όσο και ο κ. Αποστόλου ζήτησαν την συνδρομή του Δήμου Γρεβενών.
Είναι η δεύτερη εκδήλωση που κάνουμε με θέμα τον βίο του Εθνομάρτυρα Αιμιλιανού Λαζαρίδη με έντονη την παρουσία των δημοτών μας τόνισε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης στο σύντομο χαιρετισμό του. Στις 9 Νοεμβρίου 2008 σε ειδική εκδήλωση στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στο Διοικητήριο παρουσιάσθηκε ο Στ΄ τόμος των «Ιστορικών Αρχείων» «Αιμιλιανός, ο Εθνομάρτυς Μητροπολίτης Γρεβενών (1877-1911), του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεργίου, μία σημαντική ιστορική καταγραφή.
Σήμερα έχουμε την χαρά να κάνουμε μια παρόμοια εκδήλωση στο Δήμο με την παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Παπαδημητρίου από τον γιό του Απόστολο, στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων που προγραμματίζουμε για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Γρεβενών από τον τουρκικό ζυγό. Αναφερόμενος στον Αιμιλιανό Λαζαρίδη τόνισε: ο καθημερινός αγώνας του Εθνομάρτυρα, ο οποίος μαρτύρησε τον Οκτώβριο του 1911,υπήρξε πρόδρομος της απελευθέρωσης στις 13 Οκτωβρίου του 1912 της πόλης των Γρεβενών, την οποία τιμούμε με τον πρέποντα σεβασμό κάθε χρόνο.
Απαντώντας στο αίτημα για την έκδοση του Β΄ τόμου του βιβλίου «Σελίδες ιστορίας των Γρεβενών» δήλωσε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, να προχωρήσει ο Δήμος στην έκδοσή του.
Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο κ. Παπαδημητρίου ό οποίος παρουσίασε τη ζωή του Εθνομάρτυρα μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του, έτσι όπως την έχει καταγράψει ο πατέρας του Ιωάννης Παπαδημητρίου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Γρεβενών.

Αν σας αρέσει η Μενεγάκη, πρέπει να δείτε αυτό το βίντεο!!!

Επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσει και πάντα ψάχνετε Videos με τις καλύτερες στιγμές της Ελένης, σας παρουσιάζουμε ένα Video με τις πιο καυτές της εμφανήσεις!

Αποβολές εσείς για τη μούντζα!!! Κατάληψη εμείς!!! (video)

Σάλος έχει προκληθεί στο 2ο Γυμνάσιο Γαλατσίου...μετά την απόφαση της διευθύντριας του σχολείου να τιμωρήσει τους μαθητές που μούντζωσαν την εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Συγκεκριμένα, η Διευθύντρια χωρίς να συζητηθεί το θέμα με το σύλλογο διδασκόντων αποφάσισε μόνη της και έδωσε τριήμερη αποβολή σε έξι συνολικά μαθητές.
Γονείς και εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ πήγαν στο Γυμνάσιο και ζήτησαν από την Διευθύντρια να ανακαλέσει την απόφασή της!
Εντός της ημέρας οι καθηγητές θα συνεδριάσουν παρουσία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Οι μαθητές πάντως έχουν ήδη πάρει την απόφασή τους να απαντήσουν στις ποινές με κατάληψη.
Δείτε το βίντεο:...

H μαγεία του ποδοσφαίρου και ο ΑΠΟΕΛ..

Γράφει ο Ντίνος Καραμητρούσης..
Το ποδόσφαιρο είναι το "μπαλέτο των φτωχών". Το έγραψαν άλλοι και το αντιγράφω. Είναι το μοναδικό επίπεδο που μπορεί ο παραγνωρισμένος και παραγκωνισμένος να βρει δικαιοσύνη, καταξίωση, αναγνώριση. Όλα αυτά είναι δεδομένα γιατί στο ποδόσφαιρο έχουν θέση όλοι. Ακόμα και οι μέτριοι. Και οι τυχεροί ακόμα περισσότερο. Αυτή την μαγεία την ένιωσαν κατά καιρούς παίκτες, ομάδες, προπονητές, που βρέθηκαν μπροστά σε μεγαθήρια και έφυγαν νικητές.

VIDEO: Παρκάρισμα που... έσπασε το ρεκόρ γκίνες!

Ο Γερμανός Ronny Wechselberger είχε καταφέρει να κάνει ένα εντυπωσιακό παρκάρισμα...
και να σπάσει το ρεκόρ γκίνες!
Συγκεκριμένα, έβαλε το αμάξι του, ανάμεσα από δύο άλλα, με μια μόνο κίνηση και ο ελεύθερος χώρος που υπήρχε, ήταν μόλις 26 εκατοστά μεγαλύτερος από το αυτοκίνητο του! Απίστευτο; Κι' όμως αληθινό... 
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα πάθετε την πλάκα σας...

Αλλάζει και το Gmail από αύριο!

Θέλεις μια ανανέωση στο προφίλ σου στο gmail...
Δεν θέλεις; Δε μας νοιάζει! Θα την έχεις! Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτεται η google, βαδίζοντας στα χνάρια του Facebook, το οποίο στα τέλη Μαρτίου θα αναβαθμίσει όλα τα προφίλ σε Timelines.
Από αύριο μεταφέρει υποχρεωτικά όλους τους χρήστες ανεξαιρέτως στο νέο Gmail… είτε το θέλουν είτε όχι. Μάλιστα, εκτός από το Gmail όμως η υποχρεωτική μετάβαση αυτή θα γίνει και για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις των Google Apps που χρησιμοποιούν οι χρήστες.

Toλμήστε να κάνετε το παρακάτω ψυχολογικό τέστ!!! Αποκαλύπτει πολλά…

Μόνο 8 ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα σε…εκπλήξουν. Μην κλέβειςκοιτώντας τις απαντήσεις στο τέλος.Πριν αρχίσεις πάρε πρώτα ένα χαρτί καί στύλο! Μην κλέβεις!
1. Το τέλος του κόσμου έρχεται, αν μπορείτε να σώσετε μόνο ένα είδος ζώου, ποιο θα επιλέγατε;

Όλες οι υποψηφιότητες του Πάνου Καμμένου!

Όλα τα ονόματα που κατέθεσαν αίτηση σε A' και Β' Αθήνας, Α' και Β' Πειραιά και υπόλοιπο Αττικής...
Όπως το είχε προαναγγείλει, ο Πάνος Καμμένος, ανάρτησε στο διαδίκτυο, όλες τις υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί από τον κόσμο για να είναι υποψήφιοι βουλευτές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τα αποτελέσματα της αναγγελίας, θα προκύψουν έπειτα από δημόσια διαβούλευση, που όπως έχει ανακοινώσει ο Καμμένος, θα γίνεται σε όλα τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν το νέο κόμμα.
Οι αιτήσεις που αναρτήθηκαν αφορούν την Α' και Β' Πειραιά, την Α' και Β' Αθήνας και τον περιφέρεια Αττικής.
Αναλυτικά:...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ξανθιά και μελαχρινή βάζουν στοίχημα

Είναι μια ξανθιά και μια μελαχρινή, φίλες, και βλέπουν απογευματινές ειδήσεις...
Σε κάποια φάση είναι ένας που απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από μια πολυκατοικία.
Λέει η μελαχρινή:
- Στοίχημα 50€ ότι θα το κάνει.
- Μέσα, λέει η ξανθιά.
μετά από λίγα λεπτά...

Ραντεβού με τη Ρεάλ και την ιστορία έχει το ΑΠΟΕΛ!!

Ραντεβού με την ιστορία της έχει η ομάδα-έκπληξη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, το ΑΠΟΕΛ, που σήμερα, στην πιο μεγάλη ευρωπαϊκή του στιγμή, αντιμετωπίζει στις 21.45 τη βασίλισσα της Ευρώπης, τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Κύπρο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στην Κύπρο, η ατμόσφαιρα είναι τουλάχιστον...

Μεταφορά ναρκωτικών Κοζάνη - Καβάλα με σύλληψη σε σταθμό διοδίων

Η κατάσχεση περισσότερων από δέκα κιλών ακατέργαστης κάνναβης ήταν το αποτέλεσμα που απέφερε η πολύμηνη παρακολούθηση και μεθοδική διερεύνηση των πληροφοριών που είχε η ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας σε βάρος ενός 31χρονου υπηκόου Αλβανίας, αναφορικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή μας.

Ο παπάς και η καλόγρια!!! ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ένας παπάς προσφέρθηκε να μεταφέρει μια καλόγρια με το αυτοκίνητό του…
Μπαίνει η καλόγρια στο αυτοκίνητο και καθώς κάθεται, ανοίγει το ρούχο της και αποκαλύπτει τα πόδια της.
Ο παπάς παραλίγο να τρακάρει.
Αφού κέρδισε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, διστακτικά άπλωσε το χέρι του στο...γόνατό της.
Η καλόγρια γυρίζει και του λέει:

ΔΕΙΤΕ:Νέος σύλλογος καταπιεσμένων ανδρών…

Δείτε την αφίσα...των καταπιεσμένων ανδρών

Ο Κίτσος και η Τασούλα στα προεκλογικά σποτ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας!!(Video)

Είναι η διαφήμιση του μήνα: Ο λόγος φυσικά για το σποτ της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που πρωταγωνιστές είναι ο Κίτσος και η Τασούλα!!
Το… άσμα «Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες» έχουμε βαρεθεί να το ποστάρουν οι φίλοι μας στο Facebook, ενώ το “tragic” είναι η ατάκα που ακούς παντού!
Ο Κίτσος για να ρίξει την Τασούλα μέχρι και GPS βάζει στο γάιδαρό του!

Η νέα ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης ορίστηκε σήμερα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, οργανωτικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Διευθυντής του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ ορίστηκε ο Στέλιος Αγγελούδης, διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του Κινήματος Ευάγγελου Βενιζέλου αναλαμβάνει η Χριστίνα Μανωλοπούλου και γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει ο Νίκος Σαλαγιάννης.

Σε 29 λεπτά τα 101 γκολ του Ρονάλντο!! (Video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να πετύχει 101 γκολ σε 92 αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος ξεπερνώντας τον σπουδαίο Φέρεντς Πούσκας που είχε σημειώσει 100 γκολ σε 105 ματς με τη φανέλα των «μερένχες». Μάλιστα, η συγκεκριμένη επίδοση έβαλε τον διεθνή άσο στη λίστα με τους δέκα κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία των Μαδριλένων. Στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο με όλα τα γκολ του Ρονάλντο στην Primera Division.

ΣOΚ: Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος του ΑΟ Σπερχογείας, Πέτρος Γεωργανάς

Ο εκλιπών, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές τις τελευταίες ώρες, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, όμως στις εξετάσεις που είχε υποβληθεί οι θεράποντες ιατροί δεν είχαν διαγνώσει κάτι ανησυχητικό.
Ο Γεωργανάς είχε αφήσει και ιδιόχειρο σημείωμα, που πήραν οι αστυνομικές αρχές της Μεσσηνίας, ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει όλες τις πιθανές περιπτώσεις και εκδοχές, που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Τον 58άχρονο άνδρα βρήκε πρώτος ένας ανιψιός του, ο οποίος ειδοποιήθηκε ότι δεν είχε πάει στη δουλειά του. Η κηδεία του Γεωργανά θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (27/3) στις 16:30GR, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Σπερχογεία.
sport.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κοτόπουλο με …τέσσερα πόδια!

Ιδού η ερώτηση που «στριφογύριζε» στο μυαλό μιας γυναίκας όταν άνοιξε μια συσκευασίακαι είδε ένα κοτόπουλο με τέσσερα πόδια!
Όταν η Tian Xiaoying από την Κίνα επέστρεψε από τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ, θέλησε να ετοιμάσει το γεύμα το οποίο θα περιλάμβανε και κοτόπουλο. Ωστόσο η ίδια τρομοκρατήθηκε όταν έγινε αυτή η σοκαριστική αποκάλυψη!
«Τόλμησα να το φάω», δήλωσε πάντως σε τοπική εφημερίδα.

Δείτε:Η ιστορία του καφέ Φραπέ!!

Ο καφές φραπέ είναι ένα Ελληνικής επινόησης αφρώδες κρύο ρόφημα!!
Τα βασικά συστατικά του είναι στιγμιαίος καφές, ζάχαρη, νερό και παγάκια. Η εφεύρεσή του έγινε τυχαία το 1957 από τον Δημήτρη Βακόνδιοστη Θεσσαλονίκη. Η δημιουργία του φραπέ ήταν τυχαία. Κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη το 1957.
Ο αντιπρόσωπος της ελβετικής εταιρίας Νεστλέ στην Ελλάδα Γιάννης Δρίτσας παρουσίαζε ένα νέο προϊόν για παιδιά, ένα σοκολατούχο ρόφημα που παρασκευαζόταν στιγμιαία αναμιγνύοντάς το με γάλα και χτυπώντας το με σέικερ.

Φάρσα με τον τρομακτικό χιονάνθρωπο...(video)

Ένας ψεύτικος χιονάνθρωπος τρομάζει περαστικούς στο δρόμο…
Δείτε το βίντεο:...

Δείτε: Σφήκα - γίγας με δόντια!

Εχει δόντια, είναι μαύρη και είναι πέντε φορές μεγαλύτερη από το φυσιολογικό «alter ego» της.
Η σφήκα-γίγας, ένα είδος που ήταν άγνωστο έως χθες στον άνθρωπο, ανακαλύφθηκε στη ζούγκλα Σουλαουέσι της Ινδονησίας.
Το μήκος της φθάνει στα έξι εκατοστά, ενώ η άνω γνάθος της επιμηκύνεται σε σχέση με την κάτω.
Οπως πάντως εξηγεί ο γερμανός εντομολόγος Μάικλ Οχλ, η σφήκα-γίγας χρησιμοποιεί τα δόντια της όχι τόσο σαν φονικό όπλο όσο για να ακινητοποιεί το θηλυκό κατά το ζευγάρωμα.
Η σφήκα-γίγας θα πάρει το όνομα Μεγκαλάρα γκαρούντα, που προέρχεται από το εθνικό σύμβολο της Ινδονησίας.
ΤΑ ΝΕΑ

Η γιαγιά πήγε στην παρέλαση και ...τα είδε όλα!

Μια μαυροντυμένη γιαγιά κλέβει την παράσταση από την παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Αθήνα: ...στην φωτό που κάνει θραύση στα social media, η ηλικιωμένη κοιτά όλο… νόημα μια μαθήτρια με κοντή φούστα που περνά από μπροστά της!
Χειροκροτώντας αλλα και με το βλέμμα «καρφωμένο» στα οπίσθια της κοπέλας, η γιαγιά έγινε εν μία νυκτί το talk of the town πρόσωπο σε Facebook και Twitter.
«Επικίνδυνη γιαγιά, σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή στην παρέλαση στην Αθήνα, σημαδεύει αθώα κορασίδα», είναι η σπαρταριστή λεζάντα της φωτογραφίας.
Τι να σκεφτόταν άραγε;
24wro

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την τραγωδία του Challenger 26 χρόνια μετά.. (video)

Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε μια εποχή που οι άνθρωποι δεν είχαν κινητά και ψηφιακές βιντεοκάμερες τσέπης. 25 χρόνια πριν ο ευκολότερος τρόπος να απαθανατίσεις ένα σημαντικό γεγονός ήταν με τη βοήθεια μιας Super 8 κάμερας.
Και μάλιστα το τελικό αποτέλεσμα δύσκολα θα μπορούσες να το μοιραστείς με τους φίλους σου, ακόμα και αν είχες καταγράψει ένα από τα πιο ιστορικά γεγονότα της δεκαετίας του 1980.

Το ποδήλατο που κινείται με το... μυαλό! (video)

Εντυπωσιακό concept για ξεκούραστη οδήγηση...Θα μπορούσε ποτέ ένας ποδηλάτης να κατευθύνει το όχημά του με τη σκέψη του; Αυτό σκέφτηκαν οι Toyota και Parlee Cycles και με τη βοήθεια της DeepLocal περιγράφουν σε αυτό το concept ένα ειδικό κράνος, το οποίο «διαβάζει» τη σκέψη του ποδηλάτη και στη συνέχεια δίνει εντολή για την κίνηση του οχήματος.

Παρουσιάστρια λιποθύμησε στον αέρα της εκπομπής! (video)

Τους κοψοχόλιασε όλους στο πλατό της εκπομπής της γνωστή Ιταλίδα παρουσιάστρια, αφού εκεί που πάσαρε ένα video, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο πάτωμα.
Ο συμπαρουσιαστής της έπαθε σοκ από το θέαμα και δεν ήξερε τι να πρωτοκάνει. Να πάει να τη βοηθήσει ή να σώσει όπως όπως την κατάσταση και να ρίξει ένα video.

Ανακαλούνται 1,3 εκ ΙΧ μάρκας BMW...

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία BMW ανακοίνωσε χθες ότι ανακαλεί παγκοσμίως περίπου 1,3 εκατομμύρια μοντέλα 5 Series και 6 Series που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ του 2003 και του 2010 και τα οποία παρουσιάζουν πρόβλημα στα καλώδια της μπαταρίας.

ΔΕΙΤΕ: Οι πιο αστείες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο ιντερνετ!!

Δείτε τις πιο παράξενες φωτογραφίες...

Κι όμως αυτή η φωτογραφία δεν κινείται!

Είναι η οπτική ψευδαίσθηση που εδώ...και λίγες ώρες έχει τρελάνει το διαδίκτυο παγκοσμίως.
Την δημοσίευσε ένα χρήστης στην δημοφιλή ιστοσελίδα buzzfeed και από τότε έχουμε... ζαλιστεί.
Διότι η παρακάτω εικόνα – όσο περίεργο και αν μας φαίνεται – δεν κινείται στην πραγματικότητα!
Μπορείτε να το καταλάβετε αν εστιάσετε για αρκετή ώρα σε ένα μόνο σημείο.
Αν τα καταφέρετε δηλαδή και δεν ψάχνετε... δραμαμίνη!

Η νέα πλατεία Ομονοίας σύμφωνα με το Rethink Athens (video)

Μια προσεκτική παρατήρηση του βίντεο από την πρώτη παρουσίαση του Rethink Athens δείχνει πως η πολύπαθη πλατεία Ομονοίας οδεύει προς νέο (υποχρωτικό και λόγω της πιθανής πεζοδρόμησης της Πανεπιστημίου) λίφτινγκ.Θεωρητικά η Πανεπιστημίου θα γίνει σχεδόν-πεζόδρομος, η Ομόνοια θα βγει από τη ζώνη του λυκόφωτος και η ενοποίηση του ιστορικού κέντρου θα φτάσει ως το Αρχαιολογικό Μουσείο. Το Ίδρυμα Ωνάση αναλαμβάνει δράση και χρηματοδοτεί ένα αρχιτεκτονικό πρόγραμμα που αυτή τη φορά (λένε ότι) δεν θα μείνει στα χαρτιά.
Δείτε το βίντεο...

Τέλος το φρέσκο ελληνικό ψωμί!!!

Με τις ρυθμίσεις για το bake - off, το φρέσκο ελληνικό ψωμί, θα αντικατασταθεί από το κατεψυγμένο, προψημένο εισαγόμενο ψωμί, υποστηρίζουν οι αρτοποιοί
«Ο αρτοποιός δεν μπορεί να θυσιαστεί αμαχητί για τα μονοπωλιακά συμφέροντα. Ζητούμε την απόσυρση του άρθρου που αφορά στο Bake-Off από το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για την έκθεση των προτάσεων της βιοτεχνικής αρτοποιίας».

Κλειστοί οι Δήμοι της Αττικής σήμερα!!!

Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη, από τις 11.00 έως τις 15.00, οι δήμοι της Αττικής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συρρίκνωση των διαθέσιμων πόρων προς την αυτοδιοίκηση.Οι δήμαρχοι διαμαρτύρονται για τη μη απόδοση 450 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό του 2012 και τη μείωση κατά 15% της χρηματοδότησης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, καθώς η μείωση- όπως σημειώνουν- απειλεί τη βιωσιμότητα των δήμων.

Γκάφα! Η ΝΔ κατήγγειλε προσλήψεις στα ΕΛΤΑ που υπέγραψε ο Βορίδης!

Μετωπική σύγκρουση ΠαΣοΚ και ΝΔ σχετικά με τις καταγγελίες της Συγγρού για ρουσφετολογικές προσλήψεις στα ΕΛΤΑ με απόφαση που συνυπογράφει και ο κ. Ευ. Βενιζέλος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Ι. Μιχελάκης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί το ΠαΣοΚ για «νέες ρουσφετολογικές προσλήψεις και μάλιστα λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αποδεικνύοντας πως, όχι μόνο δεν θέλει να περιορίσει το σπάταλο κράτος, αλλά το διογκώνει για ψηφοθηρικούς λόγους».

ΣήμεραΤρίτη, 27 Μαρτίου η καταβολή συντάξεων στους ναυτικούς!!!

Σήμερα, Τρίτη, θα καταβληθούν από το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο, μέσω τραπέζης, οι συντάξεις Απριλίου για τους ναυτικούς.
Επίσης, η σύνταξη Μαΐου μαζί με το Δώρο του Πάσχα θα καταβληθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 11/04.
Zougla.gr

Το συγκλονιστικό τηλεγράφημα του Τιτανικού για SOS

Λόγια που δεν αφήνουν ασυγκίνητο ακόμη και σήμερα κανέναν άνθρωπο, ήταν αυτά που πρόλαβαν να ξεστομίσουν τα μέλη του πληρώματος του Τιτανικού λίγο πριν …βουλιάξει.
"Βουλιάζουμε τώρα, οι άνθρωποι μπαίνουν σε σωσίβιες λέμβους".
Το SOS του ναυαγίου του Τιτανικού μέσω τηλεγραφήματος από τον χειριστή Jack Philips. Λείπει μόνο η ημερομηνία. Ήταν 15 Απριλίου του 1912.
Το έγγραφο βγήκε στη δημοσιότητα σε έκθεση που γίνεται στο Μπέλφαστ για τα 100 χρόνια από την τραγωδία του Τιτανικού.
Star.gr

Αποτελέσματα ΕΠΣ στη Δυτ. Μακεδονία

Βαθμολογικές απώλειες είχαν οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης. Για την 23η αγωνιστική, ο Μακεδονικός Κοζάνης και ο Τιτάνας Σερβίων αναδείχτηκαν ισόπαλοι εκτός έδρας, με την Αναγέννηση Πτολεμαϊδας και το Βελβεντό, αντίστοιχα.

VIDEO: Η παράξενη τούμπα του Μαραντόνα!!!

Περίεργες αντιδράσεις προπονητών έχουμε δει και μάλιστα πολλές. Η συγκεκριμένη όμως στο βίντεο που ακολουθεί είναι ιδιαίτερη.
Γιατί; Πολύ απλά πρόκειται για την αντίδραση του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έκανε μια θεαματική τούμπα.
Δείτε το βίντεο...

Το μυστηριώδες πλάσμα που ξεβράστηκε στην Κρήτη!

Ερωτήματα προκαλεί ο περίεργος οργανισμός, που ξεβράστηκε σε παραλία της Νότιας Κρήτης.
Όπως βλέπετε πρόκειται για ένα διάφανο πλάσμα (;), το οποίο παρατήρησαν λουόμενοι σε παραλία.
Κάποιοι υποστήριξαν ότι πρόκειται για κάποιου είδους μέδουσα, σύμφωνα με το flashnews, ή κάτι παρόμοιο.
Όποιος γνωρίζει κάτι καλό είναι να μιλήσει με τοπικούς φορείς, για να λυθεί το «μυστήριο».
Zougla.gr