ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Κοζάνη: Ληστεία σε μαντρί του πήραν όλα τα ζώα

Θύμα ληστείας έπεσε τη Δευτέρα ένας κτηνοτρόφος στην Ξηρολίμνη Κοζάνης.
Συγκεκριμένα, οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από το μαντρί του 79 πρόβατα, 36 αρνιά και 4 κριάρια. Το συμβάν κατήγγειλε την Τρίτη στο Α.Τ. Κοζάνης, ο ίδιος ο κτηνοτρόφος.

Άφωνη η Λέσβος: Ναρκωτικά, αλκοόλ και ερωτικά όργια με μαθητές

Πριν καλά καλά τελειώσουν το Γυμνάσιο, μαθητές κάνουν χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ ακόμα και μέσα στην αυλή του σχολείου. Μαθήτριες μάλιστα «πέφτουν» στην παιδική πορνεία για ένα τσιγαριλίκι ή για 2 ποτά στο μπαρ.
Το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, με τη σύλληψη πέντε μαθητών λυκείου της Μυτιλήνης την ώρα που ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν για την ολοήμερη εκδρομή τους στο Μόλυβο εφοδιασμένοι με χασίς, προκάλεσε έκπληξη σε όλη τη χώρα.

Πασίγνωστος σεφ της τηλεόρασης μπλεγμένος σε ροζ βίντεο!!!

Άλλος ένας πασίγνωστος μπλεγμένος σε ρόζ Βίντεο!!!
Μάλλον είναι της μόδας τελευταία να βγάζουν στην φόρα τις προσωπικές τους στιγμές. 
Στα αλήθεια υποψιαστήκατε ότι θα μπορούσε ο εν λόγω σεφ να είναι ο Έκτορας Μποτρίνι;
Τα διασκορπισμένα στις τέσερις γωνιές του πλανήτη εστιατόριά του πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, οι εκπομπές του (μεταξύ άλλων το Εφιάλτης στην Κουζίνα) δεν έχουν την ίδια ανταπόκριση και, κερασάκι σε όλα, η φημολογούμενη ερωμένη του επιμένει ότι κυκλοφορεί sex tape με τους δυο τους.

Παντρεμένος εφοπλιστής στα ροζ δίχτυα της Τζούλιας!!!

Η βίλα-δώρο στα νότια προάστια και ο χωρισμός..
Τον παράφορο έρωτα στο πρόσωπο της Τζούλιας Αλεξανδράτου γνώρισε ένας παντρεμένος εφοπλιστής. Για περίπου τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το Ciao, το πρώην -πλέον- ζευγάρι έζησε τον έρωτά του χωρίς κανείς να μάθει το παραμικρό για τη σχέση, καθώς δεν έπρεπε να φτάσει τίποτα στα αφτιά της συζύγου του εφοπλιστή αλλά και της οικογένειάς του.

Ξεκίνησε με δανεικά και έφτιαξε μια ολόκληρη αυτοκρατορία!

Κι ενώ όλοι οι νέοι κυρίως Έλληνες φεύγουν για το εξωτερικό αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον ο Μπράιαν Κάρει, παιδί ομογενών αποφάσισε πριν μερικά χρόνια να έρθει με τον αδερφό του στην Ελλάδα… Με ένα πολύ μικρό κεφάλαιο, με πολύ όμως πείσμα και εργατικότητα κατάφερε να «χτίσει» μια ολόκληρη αυτοκρατορία...

Νεαρή γυναίκα πήδηξε από γέφυρα στην Εθνική!

Παραλίγο τραγωδία λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή των Χανακίων στη γέφυρα της Ε.Ο. Πατρών - Πύργου. Νεαρή γυναίκα πήδηξε από τη γέφυρα της εθνικής στον δρόμο που οδηγεί προς τη Μυρτιά.

Γκολ από... άλλο γήπεδο! (video)

Έχουμε δει γκολ και γκολ να μπαίνουν από μακριά, αλλά τόσο πίσω από τη σέντρα πολύ σπάνια! Δείτε το...
Από το... σπίτι του που λένε.
Ο κεντρικός αμυντικός της Λα Παζ στον αγώνα με την Σαν Χοσέ προσέφερε ξεχωριστό θέαμα σ' ένα αδιάφορο αγώνα.
Ο κόσμος που πήγε στο γήπεδο μπορεί να μην θυμάται τι έγινε στην υπόλοιπη αναμέτρηση αλλά τη συγκεκριμένη φάση δεν πρόκειται να την ξεχάσει.
Ο Λουίζ Μαρτέλι πήρε την μπάλα από την άμυνα, προχώρησε λίγα μέτρα και αποφάσισε να δοκιμάσει το πόδι του πολύ πίσω από τη σέντρα.
Τελικά δικαιώθηκε!
Απολαύστε ένα υπέροχο γκολ:

Ο Γολγοθάς 23χρονης: Έσκασε η σιλικόνη μέσα στο στήθος της!!!

Ένα ατελείωτο Γολγοθά ανεβαίνει μια 23χρονη κοπέλα, η οποία γεννήθηκε και μια διπλασία στο στήθος της. Από μικρή είχε τεράστιο ψυχολογικό πρόβλημα και μέρα με την ημέρα κλεινόταν στον εαυτό της. Μάλιστα, λόγω της ατροφίας δεν πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα, καθώς ένιωθε εξαιρετικά άσχημα.

ΣΟΚ: 14χρονος γύρισε πορνό βίντεο με συμμαθήτριά του και το ανέβασε στο Facebook!

Ένας ανήλικος συνελήφθη καθώς… κινηματογράφησε τις ερωτικές στιγμές του με μια 14χρονη συμμαθήτριά του και το ανέβασε στο Facebook.
Το περιστατικό συνέβη στην Μεγάλη Βρετανία και πιο συγκεκριμένα στο Cheltenham.
Οι Αρχές θεωρούν ότι χιλιάδες μαθητές έχουν δει το πορνογραφικό βίντεο, παρόλο που πλέον έχει κατέβει από το κοινωνικό δίκτυο.
Το 14χρονο αγόρι συνελήφθη με την κατηγορία της δημιουργίας και διανομής άσεμνων εικόνων και αφέθηκε ελεύθερο με αναστολή.

Κύπελλο Ελλάδος: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 2-2 (video)

Στον τελικό του Κυπέλλου και πάλι ο Ατρόμητος!!!Παρών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι ο Ατρόμητος, που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα στην Τρίπολη και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου ημιτελικού πήρε την πρόκριση.

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Ο Ματθαίος Γιαννούλης αποκαλύπτει το όνομα του παρουσιαστή με τα ναρκωτικά!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γνωστός τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης αποκάλυψε το όνομα του παρουσιαστή με τα ναρκωτικά που το τελευταίο διάστημα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρoν της κοινής γνώμης στην Ελλάδα.
Δείτε τι έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook στο παρακάτω...

Πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του Δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής Χ.Πάχτα

Άγνωστοι πυρπόλησαν τα ξημερώματα το αυτοκίνητο του Δήμαρχου Δήμου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα το οποίο ήταν παρκαρισμένο μπροστά από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το αυτοκίνητο του Δημάρχου Αριστοτέλη, βρισκόταν μέχρι χθες έξω από το ΑΤ Ιερισσού μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Υπεθυμίζεται οτι την περασμένη Παρασκευή, κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημοτικό συμβούλιο που συζητιόταν το θέμα των μεταλλείων χρυσού που πρόκειται να γίνουν στη Χαλκιδική. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας άγνωστοι έβαλαν φωτιές σε κάδους και αναποδογύρισαν αυτοκίνητα δημοτικών συμβούλων αλλά και του Δημάρχου.
Από το περασμένο Σάββατο και μετά τα σοβαρά επεισόδια, οι δημοτικοί σύμβουλοι στάθμευσαν τα αυτοκίνητά τους για ασφάλεια έξω από το ΑΤ Ιερισσού. Χθες όμως τα μετακίνησαν και τότε άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία και πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του Δημάρχου Χρήστου Πάχτα.
Να σημειωθεί οτι παρά τις αντιδράσεις, η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην υλοποίηση της επένδυσης των μεταλλείων χρυσού.
φωτο enpoarneas.blogspot.com
Seleo.gr

Αποτελέσματα Δ' εΘνικής – 3ος όμιλος (13η αγωνιστική εξ' αναβολής)

Με εξ αναβολής αγώνες συνεχίστηκε την Τετάρτη το απόγευμα ο 3ος όμιλος του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.
Αναλυτικά...

Αποτελέσματα Α' ΕΠΣ Γρεβενών 21η αγωνιστική

Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
21η αγωνιστική
ΤΕΤΑΡΤΗ 04-04-2012 ΩΡΑ 4.00 μμ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Πήρε φορολογική ενημερότητα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατάφερε την τελευταία στιγμή να πάρει φορολογική ενημερότητα και πλέον μπορεί να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές της
Έστω και την ύστατη στιγμή η ΠΑΕ ΑΕΚ κατάφερε να πάρει φορολογική ενημερότητα από την Εφορία!
Αυτή η εξέλιξη δίνει την δυνατότητα στον σύλλογο ν' αρχίσει να τακτοποιεί της οικονομικές του εκκρεμότητες.

Μειώθηκε η τιμωρία του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια

Κατά μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 40.000 ευρώ μειώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η ποινή που πρωτοδίκως είχε επιβληθεί στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Έτσι οι «πράσινοι» έχουν να δώσουν άλλα δύο ματς χωρίς κόσμο (θα παίξουν χωρίς φιλάθλους στα ματς με Πανιώνιο και Παναιτωλικό, αλλά με κόσμο στα play offs), ενώ το πρόστιμο μειώθηκε στις 212.000 ευρώ.

Ρέθυμνο: Μητέρα σκότωσε την 13χρονη κόρη της..

Τέλος στην ζωή της 13χρονης κόρης της έβαλε μια 36χρονη μητέρα, πιθανότατα μετά από καυγά.
Η μητέρα μόλις είδε το αγγελούδι της σε λίμνη αίματος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι.
Ωστόσο, γείτονες που άκουσαν τις φωνές φώναξαν την αστυνομία και η γυναίκα νοσηλεύεται τώρα σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Οι Αρχές περιμένουν να συνέλθει, για να γίνουν γνωστά τα αίτια της πράξης της.
Star.gr

Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε ο ηλικιωμένος - Λουλούδια και μηνύματα από τον κόσμο (pics)

Ο ηλικιωμένος φαρμακοποιός από τους Αμπελόκηπους λίγο πριν αυτοκτονήσει άφησε ένα σημείωμα το οποίο αναφέρει:
"Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μας. Δεν μπορώ να βρω άλλον τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και πριν γίνω βάρος στο παιδί μου."

AEK: Η επέτειος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων (video)

Σαράντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα απο την ημέρα που η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ σκαρφάλωσε στην κορυφή της Ευρώπης.
Ήταν 4 Απριλίου του 1968, όταν μπροστά σε 80.000 θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το Παναθηναϊκό στάδιο και δημιούργησαν αξεπέραστο παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης θεατών για αγώνα μπάσκετ, η ΑΕΚ στέφθηκε κυπελλούχος Ευρώπης νικώντας τη Slavia Prague με 89-82 και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο.

To κίνημα του αρνιού στην Δυτική Μακεδονία! Βίντεο...

Να στηρίξει τους κτηνοτρόφους αλλά και τους καταναλωτές επιχειρεί για την περίοδο του Πάσχα η επιχείρηση σούπερ μάρκετ Υπέρ Γρηγοριάδης.
H επιχείρηση θα παραχωρήσει στους παραγωγούς που συνεργάζονται μαζί της, ολόκληρο τον μηχανισμό της (κρεοπώλες και κρεοπωλεία, ψυγεία και διακίνηση, επιστημονικό προσωπικό κλπ) ώστε τα αρνιά και τα κατσίκια να δοθούν στους καταναλωτές σε τιμές παραγωγών.
Η τιμή πώλησης θα είναι η τιμή παραγωγού, όπως αυτή θα διαμορφωθεί, συν τα έξοδα σφαγής, τα υγειονομικά τέλη και τον ΦΠΑ.



Η μηνιαία δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτ. Μακεδονίας

Μηνιαία δραστηριότητα, υφισταμένων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
1. Κατά την διάρκεια του μηνός Μαρτίου του έτους 2012, από τις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:
α. Συνελήφθησαν συνολικά τριακόσια ογδόντα (380) άτομα και ειδικότερα:

«Το κορίτσι με το τατουάζ » «The girl with the dragon tattoo»

Από την Πέμπτη στην αίθουσα του κινηματογράφου...
Σκηνοθεσία: Νιλς 'Αρντεν Όπλεφ
Ηθοποιοί: Μάικλ Νίκβιστ, Νούμι Ραπάσε, Λένα Έντρε
Παραγωγή :ΗΠΑ 2011
Διάρκεια: 158΄
Είδος Ταινίας: θρίλερ
Υπόθεση
Ο δημοσιογράφος Μάικλ Μπλόμκβιστ γνωρίζει και συνεργάζεται με την Λίσμπετ Σαλάντερ, ένα ανορεξικό κορίτσι με τατουάζ και έφεση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με σκοπό να ερευνήσει την εξαφάνιση της Χάριετ Βάνιερ. Η τριλογία ξεκινά σαν ένα πολιτικο-οικονομικό και ερωτικό θρίλερ, ενώ στα επόμενη δύο μέρη το μυστηριώδες παρελθόν της Σαλάντερ ξετυλίγεται σταδιακά, με αποτέλεσμα η μια ανατροπή να διαδέχεται την άλλη.
Οι προβολές έχουν ως εξής:
Πέμπτη 5/04/2012 – ώρα 19 :00 και 21:00
Παρασκευή 6/04/2012 – ώρα 19 :00 και 21:00
Κυριακή 8/04/2012 – ώρα 19 :00 και 21:00
Ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ.
Βάιος Κόραβος

Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

Τι προβλέπει ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.
Οι νοτιάδες που ανέλαβαν δράση από χθες ουσιαστικά προσφέρουν ζέστη, υγρασία, πρωϊνές ομίχλες, λασποβροχές και αφρικάνικη σκόνη. Ο μουντός καιρός προκαλεί εντονα αισθήματα δυσφορίας ιδιαίτερα σε ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή.

Ένας στους τρεις νοθεύει το πετρέλαιο θέρμανσης - Τι έδειξαν οι έλεγχοι...

Νοθευμένο ήταν ένα στα τρία δείγματα πετρελαίου κίνησης που εξέτασε το Γενικό Χημείο του Κράτους το 2010, την ώρα που συνολικά στην αγορά καυσίμων, το ποσοστό νοθείας φθάνει στο 17%.
Αναλυτικά, οι έλεγχοι του Γενικού Χημείου το 2010 έγιναν σε 1.838 δείγματα καυσίμων (πετρέλαιο κίνησης, θέρμανσης, ναυτιλίας και στους τρεις τύπους βενζίνης που κυκλοφορούν- αμόλυβδη, LRP και σούπερ αμόλυβδη) και νοθευμένα βρέθηκαν τα 308 (ποσοστό 16,7%).

Anonymous: Νέο μήνυμα για τους Έλληνες (Βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα video από τους Αnonymous, οι οποίοι στέλνουν ακόμα ένα μήνυμα στους Έλληνες πολίτες.
«Δεν θα είσαστε μόνοι σας σε αυτή την προσπάθεια. Είμαστε όλοι μαζί. Ήρθε η ώρα να ξαναπούμε αυτό που είχε πει κάποτε ο Λεωνίδας… Μολών λαβέ», είναι ένα μικρό μέρος από αυτά που αναφέρονται στο video που ακολουθεί!
Παρακολουθήστε το...

Η Μαρία Mενούνος πάλεψε φορώντας την Ελληνική σημαία (video)

Η Μαρία Μενούνος που "ξεφύγει" πολύ τελευταία λίγο πριν ξεκινήσει το Dancing With The Stars στο οποίο συμμετέχει, είχε δηλώσει πως θα ήθελε να εμφανιστεί με την ελληνική σημαία! Μπορεί ως τώρα να μην το έχει καταφέρει στο χορευτικό show, αλλά το έκανε κάπου αλλού πραγματικότητα!
Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια εμφανίστηκε στον τελικό Wrestlmania φορώντας ένα σέξι μπουστάκι με την ελληνική σημαία και μας έκανε εθνικά υπερήφανους.
Φυσικά όλα τα αντρικά βλέμματα στράφηκαν πάνω της με τέτοιους... κοιλιακούς! Μαζί με την συμπαίκτριά της Κelly - Κelly κέρδισαν τις αντιπάλους τους και ήταν οι νικήτριες της βραδιάς!
Περισσότερα στο wwe.com

blog.gr

Ηλικιωμένος αυτοπυροβολήθηκε στην πλατεία Συντάγματος - Τον χειροκρότησαν! (video)

Ένας ηλικιωμένος άνδρας αυτοκτόνησε στις 09:00 την Τετάρτη καταμεσής της πλατείας Συντάγματος. Ο άγνωστος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, μπροστά στα έκπληκτα και σοκαρισμένα μάτια των περαστικών.
Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στην περιοχή. Η σωρός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, ενώ η αστυνομία αναζητά τα στοιχεία της ταυτότητάς του.
"Δε θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου" είπε ο αυτόχειρας και αυτοπυροβολήθηκε. Σε χειροκρότημα ξέσπασαν πριν λίγο όσοι ήταν συγκεντρωμένοι στη Πλ. Συντάγματος, κατά τη μεταφορά του νεκρού άνδρα στο ασθενοφόρο. Δείτε το βίντεο...

blog.gr

1o VASILITSA Golden Cup στα Γρεβενά!!!

Από τις 17 Ιουνίου ως και τις 2 Ιουλίου το Vaslitsa Resort 4* θα φιλοξενήσει στο προδιαγραφών FIFA νέο γήπεδό του, τη 1η elite διεθνή διοργάνωση παιδικού ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή επίλεκτων ομάδων χωρισμένες σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες ανά περίοδο.
Το Κυπριακό Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του για ενίσχυση και στήριξη της εθνικής οικονομίας συμμετέχει στη διοργάνωση του 1oυ τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου επίλεκτων ομάδων «VASILITSA Golden Cup».

Champions League: Bayern – Marseille 2-0 (video)

Μετά το 0-2 στον πρώτο αγώνα η Bayern είχε εξαιρετικά απλή αποστολή απέναντι στη Marseille.
Έτσι, χωρίς να δυσκολευτούν, οι Βαυαροί επικράτησαν με 2-0 και στον επαναληπτικό και προκρίθηκαν άνετα στους ημιτελικούς του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Real Madrid.

Δολοφονημένος βρέθηκε ο φορτηγατζής που αγνοούνταν επί 15 ημέρες

Επί 15 ημέρες έψαχναν τα ίχνη του. Και τελικά ο αγνοούμενος φορτηγατζής βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι σε τοποθεσία κοντά στον Άραχθο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.
Η σορός του 36χρονου, που είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου 17 Μαρτίου μαζί με το φορτηγό του στην περιοχή των Ιωαννίνων, εντοπίστηκε στο ύψωμα της Μπαλντούμας, στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων –Τρικάλων.

Οι διαιτητές στα εξ αναβολής παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής 3ου ομίλου

Ανακοινώθηκαν την από την ΕΠΟ οι διαιτητές για τις εξ αναβολής αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (04/04).

Οι Αγώνες σήμερα...Διαιτησία Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Α΄Τοπικό 4/4-2012


Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
21η αγωνιστική
ΤΕΤΑΡΤΗ 04-04-2012 ΩΡΑ 4.00 μμ


ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΡΠΕΡΟΥ

Μις γιαγιά 2012 στη Βραζιλία! Βίντεο

​Κι όμως… οι γυναίκες στο βίντεο είναι γιαγιάδες!
Για να γίνεις Μις …Γιαγιά πρέπει να έχεις ήδη εγγόνι και να είσαι από τη Βραζιλία...
Αυτό σκέφτηκαν οι διοργανωτές και δημιούργησαν καλλιστεία αποκλειστικά για… γιαγιάδες.
Στο διαγωνισμό βέβαια δεν παίρνουν μέρος οι… κλασσικές γιαγιάδες αλλά εκείνες με κορμί… κορμάρα.
Στα φετινά καλλιστεία συμμετείχαν γυναίκες από 40 ετών και πάνω, οι οποίες γέννησαν μικρές και απέκτησαν γρήγορα εγγόνια.
Η αλήθεια είναι ότι έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα καλλίγραμμα και γυμνασμένα κορμιά τους, αφού οι περισσότερες στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί με το χώρο της μόδας.
Δείτε το βίντεο...

Champions League: Barcelona – Milan 3-1 (video)

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Barcelona επικράτησε της Milan με 3-1 στο Camp Nou και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Μιλάνο πανηγύρισε την πρόκρισή της στους ημιτελικούς του Champions League.
Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο 11’, με τον Messi να κερδίζει πέναλτι από τον Antonini και να ευστοχεί.

Εστιατόριο σε ... σπηλιά!

Η Ιταλία είναι μια πόλη που της αρέσουν οι προκλήσεις! Ειδικότερα όταν πρόκειται για εστίαση ή ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, οι γείτονές μας παρουσιάζουν κάθε φορά καινοτόμα concepts που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Αν προσθέσουμε τώρα και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της χώρας αλλά και τη φυσική ομορφιά του ιταλικού νότου, τότε ένα όνομα συγκεντρώνει την προσοχή μας:

Έφυγε ο Αντώνης Τσαουσίδης (Πιτσικάρης)!!!

Έφυγε χθες το βράδυ (Τρίτη 3/4) για πάντα ο αγαπητός Αντώνης Τσαουσίδης σε ηλικία 66 ετών. Ο Αντώνης αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης το Νοσοκομείο Γρεβενών όπουδιαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του και μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη χωρίς όμως και εκεί να μπορέσουν να αναστρέψουν την πορεία των γεγονότων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καρδιολογικά προβλήματα (ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής).
ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ ΦΟΡΑ – ΠΙΤΣΙΚΑΡΗΣ – ΜΠΑΤΙΑΝΗΣ – ΚΩΤΤΑΣ

Μια απίστευτη ιστορία (video)

Η μικρή Tan έχει γεννηθεί με μεγάλου βαθμού αναπηρία, κάτι που δυσκολεύει πολύ την καθημερινότητά της στο απομακρυσμένο χωριό της Κίνας. Η γιαγιά της ομως η Xiang Yuncui κάνει τα πάντα για να μη της λείψει τίποτα. Κάθε μέρα παίρνει την μικρή Tan στην πλάτη της και μαζί περπατάνε 10 χιλιόμετρα σε χωματόδρομους για να φτάσουν στο σχολείο της...

“Ο γγ της ΠΝΟ παίρνει 15.000 ευρώ το μήνα”!

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας Απόστολος Βεντούρης κατήγγειλε ότι ο γγ της ΠΝΟ Γιάννης Χαλάς παίρνει 15.000 ευρώ το μήνα.
“Δεν γίνεται οι συνδικαλιστές που παίρνουν τόσα χρήματα να καταστρέφουν την ναυτιλία και τον τουρισμό, επειδή παίζουν πολιτικά παιχνίδια”, είπε ο κ. Βεντούρης.

«Ναι» για το Κέντρο Μεταναστών στη Δεσκάτη

Το «ναι» υπό προϋποθέσεις είπε το δημοτικό συμβούλιο Δεσκάτης για τη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Λαθρομεταναστών κατά τη διάρκεια της χθεσινής έκτακτης συνεδρίασης.
Υπέρ της απόφασης τάχθηκαν οι τέσσερις από τις πέντε παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, οι οποίες με ψήφους 20 υπέρ και μία ψήφο κατά, αυτής της Λαϊκής Συσπείρωσης, θέτουν ως όρο την πλήρη εφαρμογή όσων προβλέπονται για την ασφαλή διαμονή και για την υγιεινή των λαθρομεταναστών. Σε ότι αφορά το χώρο που θα εγκατασταθεί το Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών, προτείνονται τοποθεσίες, τόσο στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Δεσκάτης όσο και σε ορισμένα δημοτικά διαμερίσματα.
Η πρόταση αυτή θα διαβιβαστεί στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο από το δήμαρχο Δεσκάτης, Νίκο Μίγγο, όπως με επιστολή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Πώς θα επιστραφεί ο ΦΠΑ σε επιχειρηματίες και επιτηδευματίες

To υπουργείο Οικονομικών κοινοποίησε την Τρίτη την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Π. Οικονόμου για την
διαδικασία επιστροφής ΦΠΑ προς τους επιχειρηματίες και επιτηδευματίες.
Η διαδικασία έχει ως εξής:
Το πιστωτικό υπόλοιπο που προκύπτει με την υποβολή περιοδικών ή εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠΑ, εφόσον ο υποκείμενος στο φόρο δεν επιθυμεί τη μεταφορά του για συμψηφισμό στην επόμενη φορολογική ή διαχειριστική περίοδο, επιστρέφεται από το δημόσιο, ως εξής:

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπει ο νόμος για το δώρο του Πάσχα...

Στις προϋποθέσεις και τον τρόπο της... καταβολής του Δώρου του Πάσχα, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ).
Το Δώρο του Πάσχα καταβάλλεται τη Μεγάλη Τετάρτη και το δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, που έχουν απασχοληθεί με εξαρτημένη σχέση εργασίας, οποιασδήποτε μορφής και σε οποιοδήποτε εργοδότη.