ΣΙΝΕ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Sexy Φάρσα!!!(Video)

Πως πιστεύετε πως θα αντιδρούσαν οι καλόγριες στην θέα ενός καλογυμνασμένου στριπτιζέζ;
Μέχρι και τις δωρεές έδωσαν!!
Δείτε το βίντεο...

Δείτε το άγαλμα στο Ιράκ!!!

Το κόμμα των γαιδάρων στο Ιράκ ζήτησε απο το διάσημο κούρδο καλλιτέχνη Zerak Mira να φτιάξει ένα άγαλμα για αυτούς. Εγιναν λοιπόν τα αποκαλυπτήρια του. Οπως βλέπετε ειναι ένας γάιδαρος με γραβάτα και κουστούμι!

Υποβρύχιο τουρνουά ντάμας! (video)

Ντάμα στην παραλία το καλοκαίρι ή δίπλα στο τζάκι τον χειμώνα το καταλαβαίνω!!! 
Στην Εσθονία, όμως, πρωτοτύπησαν και διοργάνωσαν ένα υποβρύχιο τουρνουά ντάμας, που προσέλκυσε πολύ κόσμο.

Λεωφορείο σφήνωσε σε πέτρινο τούνελ! (video)

Δεν είναι οι συμπληγάδες πέτρες… κι όμως αυτό το λεωφορείο σφήνωσε στο πέτρινο τούνελ! Οριακά κατάφερε να περάσει ο οδηγός το μεγάλο όχημα από τις αιχμηρές πέτρες και σίγουρα όχι χωρίς ζημιές, αλλά εν τέλει τα κατάφερε!!!
Τώρα πώς βρέθηκε εκεί ή … τι θα έκανε ο οδηγός και οι επιβάτες αν δεν τα κατάφερνε να βγει από το τούνελ… είναι ένα άλλο θέμα!
Δείτε το απίστευτο βίντεο...

Δείτε: Ένα "Μονοπάτι στον ουρανό"!

Οι περίφημες «Haiku Stairs» είναι ένα απότομο μονοπάτι στο νησί Oahu της Χαβάης αλλά και ένα από τα πλέον διάσημα αξιοθέατα ανά τον κόσμο, γνωστό με την κοινή ονομασία «Μονοπάτι στον ουρανό», που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου όλες τις εποχές του χρόνου.
Με 3.922 σκαλιά μέχρι την κορυφή της οροσειράς Koolau, σε υψόμετρο 850 μέτρων, η ανάβαση ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, ενώ η θέα από ψηλά κόβει την ανάσα και αποζημιώνει με το παραπάνω τους επισκέπτες.

Όταν τα παιδιά "τρώνε" ...τούμπες! (video)

Ξέρουμε πως τα μωρά ειναι χαριτωμένα και πως ότι κάνουν τα μωρά είναι υπέροχο καιτρυφερό, όταν παίζουν, γελάνε ακόμα και όταν κοιμούνται.
Όταν όμως «τρώνε» αυτές τις πρώτες παιδικές τούμπες είναι ταυτόχρονα και πολύ αστεία.
Δείτε τα συμπαθητικά παιδάκια σε... ελεύθερες πτώσεις!...

Γδύστε ένα μοντέλο κάνοντας Like στο Facebook!!!

Αν και έχουμε δει πολλούς τύπους εφαρμογών στο Facebook, μάλλον ο πιο πρωτότυπος μέχρι τώρα είναι αυτός που έχει... δημιουργήσει η εταιρεία ρούχων Stussy με έδρα το Άμστερνταμ. 
Η εταιρεία λοιπόν σας δίνει τη δυνατότητα να απαλλάξετε ένα μοντέλο από τα περιττά του ρούχα κάνοντας απλώς...Like.

Γδύστε ένα μοντέλο κάνοντας Like στο Facebook!!!

Αν και έχουμε δει πολλούς τύπους εφαρμογών στο Facebook, μάλλον ο πιο πρωτότυπος μέχρι τώρα είναι αυτός που έχει... δημιουργήσει η εταιρεία ρούχων Stussy με έδρα το Άμστερνταμ. 
Η εταιρεία λοιπόν σας δίνει τη δυνατότητα να απαλλάξετε ένα μοντέλο από τα περιττά του ρούχα κάνοντας απλώς...Like.

Σαν σήμερα η μεγαλύτερη ημέρα για τον Παναθηναϊκό!!!

Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, περισσότεροι από 30.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, οργάνωσαν συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Το πεδίο του Άρεως κατακλύστηκε από νωρίς από χιλιάδες αγανακτισμένους οπαδούς, στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο οπαδών που έχει γίνει ποτέ. Ηταν 13 Απριλίου 2008, τότε που άλλαξε η ιστορία του Παναθηναϊκού.

Αν υπάρχει ο διάβολος τότε είναι αυτός!!!

Ο κατά συρροή δολοφόνος και βιαστής θα εκτελεστεί σήμερα...
«Αν υπάρχει ο διάβολος τότε είναι αυτός», ήταν τα λόγια του εισαγγελέα που κλήθηκε να δικάσει τον David Alan Gore. Πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος θα εκτελεστεί σήμερα για τις πράξεις του.

Εκπληκτική βολή ελεύθερου σκοπευτή! Αφόπλισε ένοπλο πετυχαίνοντας το όπλο του! (video)

Αστυνομικοί προσπαθούν να αφοπλίσουν και να συλλάβουν έναν ένοπλο...
Οι διαπραγματεύσεις κρατούν ώρες χωρίς αποτέλεσμα. Ο ένοπλος το ΄χει ρίξει ...στις μπύρες. Οι αστυνομικοί έχουν καλέσει ελεύθερο σκοπευτή. Εκείνος βρίσκει το κατάλληλο σημείο σημαδεύει και κάνει μια εκπληκτική βολή!Πετυχαίνει το όπλο που κρατάει ο ένοπλος,ο οποίος ούτε που καταλαβαίνει πως αφοπλίστηκε!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ένα διαφορετικό ρεπορτάζ για μοτοσυκλέτες! (video)

Ο ρεπόρτερ στο video Που ακολουθεί είναι απίστευτος. Έχει βγει για να κάνει ένα ρεπορτάζ για τις μοτοσυκλέτες και ομολογουμένως είναι πολύ παραστατικός.
Με χιουμοριστικό τρόπο προσπαθεί να εντοπίσει τις διαφορές ανάμεσα σε γνωστές μάρκες μοτοσυκλετών και το πετυχαίνει, προκαλώντας απίστευτο γέλιο.

Σαν σήμερα “έφυγαν” 21 αγγελούδια στα Τέμπη (video)

Σαν σήμερα 13/4/2003 ”έφυγαν” 21 αγγελούδια στα Τέμπη, όταν λίγο πριν τις 7:30 το απόγευμα της Κυριακής το λεωφορείο με το οποίο επέστρεφαν οι μαθητές, μετά από μία εκδρομή, συγκρούστηκε με νταλίκα που δίπλωσε στην εθνική οδό, Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στο 386 χιλιόμετρο στα Τέμπη.
Ήταν η μεγαλύτερη τραγωδία στους αιματοβαμμένους ελληνικούς δρόμους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Το “Μυτιλήνη” έπεσε στη προβλήτα στο λιμάνι της Μυτιλήνης (video)

Το πλοίο “Μυτιλήνη” έπεσε στην προβλήτα στο λιμάνι της Μυτιλήνης λίγο μετά τα μεσάνυχτα με αποτέλεσμα να πάθει ζημιά στην αριστερή πλευρά της πρύμνης του.
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή και απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι να εξεταστεί από νηογνώμονα.
Τελικά στις 11:25 σήμερα το πρωϊ ο καπετάνιος του πλοίου πήρε την άδεια απόπλου και το πλοίο αναχώρησε για Λήμνο και Καβάλα.

Kόβεται η γυμνόστηθη σκηνή της Winslet από τον Τιτανικό 3D

Απογοητεύτηκαν οι φαν του Τιτανικού όταν άκουσαν ότι θα κοπεί η γυμνόστηθη σκηνή απο την 3D έκδοση της ταινίας Τιτανικός.
Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι μάλλον... ταξιδεύουν πολύ μακριά με το μυαλό τους.

Χαλάζι σε μέγεθος μπάλας του γκολφ σκότωσε τρεις ανθρώπους στην Κίνα..

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 25 τραυματίστηκαν από σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε την επαρχία Γιανγκξί.
Τεράστιες μπάλες χαλαζιού που είχαν διάμετρο 3,5 εκατοστά και βάρος 18 γραμμάρια (ανάλογες διαστάσεις με μπάλες του γκολφ) έπεσαν από τον ουρανό σχεδόν σε ολόκληρη την επαρχία και ο απολογισμός ήταν τραγικός.

ΔΕΙΤΕ: Γιατί οι μέλισσες πεθαίνουν αφού μας τσιμπήσουν;

Το ξέρατε όλοι ότι οι μέλισσες όταν μας τσιμπάνε πεθαίνουν!!!
Ναι, αυτό ισχύει!
Γιατί όμως πεθαίνουν μετά το τσίμπημα; Δείτε, είναι φοβερό!
Είμαστε στην εξοχή και απολαμβάνουμε τον καθαρό αέρα και την υπέροχη θέα. Ξαφνικά, μία μέλισσα κάθεται επάνω στο χέρι μας και πάνω στον πανικό μας... τσουπ, μας τσιμπάει!
Γιατί;

Γερμανία: Σφοδρή σύγκρουση τρένου…Νεκροί 3 άνθρωποι..

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 6 τραυματίστηκαν, από τη σύγκρουση ενός τρένου που εκτελούσε τοπικό δρομολόγιο και ενός μηχανήματος εργοταξίου στην περιοχή Μουλ-χάιμ αμ Μάιν της κεντρικής Γερμανίας.

Η βασίλισσα ΑΕΚ, γίνεται σήμερα 88 ετών!!!

Σαν σήμερα πριν από 88 ολόκληρα χρόνια μία παρέα προσφύγων της Πόλης, δημιούργησε την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως.
Μεγάλη εβδομάδα και στο κλίμα των ημερών, η Ένωση θέλει τη δική της Ανάσταση για να ξεφύγει από το λήθαργο των τελευταίων ετών.

Οι Anonymous χτύπησαν και το FBI

Ακόμα ένα θύμα των χάκερς έγινε το FBI.
Η βρετανική αστυνομία ξεκίνησε έρευνες καθώς χάκερ που συνδέονται με την ομάδα των Anonymous μπλόκαραν μια τηλεφωνική γραμμή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και κατέγραψαν παράνομα συζητήσεις αξιωματικών της μονάδας που συζητούσαν τη δράση τους.

Ο Γκλέτσος έσπασε στο ξύλο εργολάβο επειδή του πρότεινε μίζες!!! (video)

"Ξύλο στη μίζα" και στη διαφθορά έδωσε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, όταν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης Λαμιώτης εργολάβος πήγε στο γραφείο του και του πρότεινε να αναλάβει ο ίδιος δημόσια έργα... με το "αζημίωτο".
Ο εργολάβος μάλιστα του δήλωσε ότι:

Είναι δυνατόν!!! Τουρκικά ελικόπτερα θα σβήνουν τις φωτιές στα ελληνικά δάση;

Είναι δυνατόν την κατάσβεση των πυρκαγιών στα ελληνικά δάση, το ερχόμενο καλοκαίρι, να αναλάβουν εξ ολοκλήρου... τουρκικά ελικόπτερα; Μπορεί για πολλούς μήνες ελικόπτερα από την Τουρκία να «σαρώνουν» τον ελληνικό εναέριο χώρο, να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις κρίσιμες εγκαταστάσεις και να αποτελούν τον μοναδικό αρωγό των ελλήνων πυροσβεστών;

Πασχαλινά κουλουράκια από τον Άκη Πετρετζίκη..

ΥΛΙΚΑ:
300 γρ. ζάχαρη
300 γρ. φυτίνη
120 γρ. χυμός πορτοκαλιού
50 γρ. κονιάκ
50 γρ. γάλα
2 αυγά
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 βανίλιες
1/2 κ. γλυκού σόδα
1/2 κ. γλυκού σόδα
1/2 κ. γλυκού μπεϊκιν πάουτερ
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό για το άλοιμα
1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πατέρας σκότωσε το παιδί του επειδή ήταν κορίτσι

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την μόλις τριών μηνών κόρη του επειδή ήταν γένους θηλυκού και ήθελε γιο!
Για περίπου μια εβδομάδα πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δε τα κατάφερε. Η μόλις τριών μηνών Neha Afreen ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα επειδή γεννήθηκε γένους θηλυκού.

Τρελά λεφτά έδινε ο Σίλβιο για νεαρές δίδυμες!!!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται να κατέβαλε 127.000 ευρώ σε καλλονές που εμπλέκονται στο σκάνδαλο Ρούμπι-Γκέιτ, υπόθεση που ερευνά η εισαγγελία του Μιλάνου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας, Κοριέρε Ντέλα Σέρα, πρόκειται για τέσσερα εμβάσματα που εστάλησαν πριν από λίγους μήνες στην περιφερειακή σύμβουλο Νικόλ Μινέτι και στον πατέρα των δίδυμων αδελφών Ντε Βίβο.Σύμφωνα με την εισαγγελία της ιταλικής συμπρωτεύουσας, η Νικόλ Μινέτι φέρεται να επέλεγε και να προσκαλούσε νεαρές κοπέλες στα διάφορα πάρτι που διοργανώνοντας στην βίλα του Μπερλουσκόνι, γνωστά και ως μπούνγκα – μπούνγκα.

Φθηνή θέρμανση και ηλεκτρικό απο γεωθερμία!

Ολόκληρο το Ρέυκιαβικ, θερμαίνεται και παράγει ηλεκτρικό ρεύμα από γεωθερμικές γεωτρήσεις που βρίσκονται ακόμα και μέσα στην πόλη.
Ο επισκέπτης δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, τέσσερεις μοντέρνες κατασκευές, παράγουν ηλεκτρικό και θέρμανση για τους κατοίκους.

Ύποπτες μεταθέσεις εφοριακών υπαλλήλων που αφορούν και τη Δυτική Μακεδονία;

Εξαιρετικά περίεργη είναι η χρονική συγκυρία που επέλεξε το υπουργείο οικονομικών για να ανακοινώσει τη μετακίνηση εφοριακών υπαλλήλων με ημερομηνίες 9 και 10 Απριλίου. Το περίεργο είναι πως οι αλλαγές των υπαλλήλων (που αφορούν και τη Δυτική Μακεδονία) αναγκάζουν τους συγκεκριμένους εργαζόμενους να αφήσουν στη μέση σοβαρές έρευνες που είχαν αναλάβει για επιχειρήσεις σε κάθε περιφερειακή ενότητα.

Η Google κατεβαίνει στις... Εκλογές!

Με αφορμή τη διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, η Google Inc. σχεδιάζει να μπει δυναμικά στα ελληνικά δρώμενα και να λανσάρει στην εγχώρια αγορά αρκετά από τα διαδικτυακά εργαλεία της που έχει χρησιμοποιήσει σε εκλογές άλλων χωρών (βλέπε:

Δείτε πόσο θα στοιχίσουν οι εκλογές!!!

Μειωμένο κατά 80 εκατομμύρια, συγκριτικά με το 2009, με τις εκλογές να έχουν οριστεί για τις 6 Μαΐου, το κόστος διεξαγωγής τους ανέρχεται στα...

Γιατί «κλαίει» ο ουρανός την Μ. Εβδομάδα;

από τον Γιάννη Ριζόπουλο
Η πεποίθηση είναι μάλλον κοινή και ευρύτατα διαδεδομένη ανάμεσα στους Χριστιανούς: Την Μ Εβδομάδα και ιδιαίτερα την Μ Παρασκευή ο καιρός είναι μουντός ή βρέχει, υποδηλώνοντας την θλίψη της Φύσης για τα Πάθη του Κυρίου.

Εκτοξεύτηκε αλλά έπεσε στη θάλασσα ο πύραυλος της Βόρειας Κορέας..

Διεθνή μέσα ενημέρωση αναφέρουν εδώ και μερικά λεπτά πως η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε τον πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς αλλά η εκτόξευση απέτυχε καθώς ο πύραυλος έπεσε στη θάλασσα.

Συναγερμός στη Δ. Μακεδονία για τα ψηφοδέλτια στα κόμματα!

Όλα τα ονόματα στην Κοζάνη και στις εκλογικές περιφέρειες Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών.
Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τις εκλογές, οι οποίες προκηρύχτηκαν και θα πραγματοποιηθούν στις 6 Μαΐου και τα κόμματα «τρέχουν και δεν φτάνουν» για τη συγκρότηση των εκλογικών συνδυασμών.

Πόρισμα "καταπέλτης" των εισαγγελέων για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Χρήματα από προμήθειες που κατέληξαν σε λογαριασμούς του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, απίστευτα ποσά σε off shore, όπως και αγορές περιουσιακών στοιχείων που δεν δικαιολογούντα, μαζί με αρκετά άλλα επιβαρυντικά στοιχεία, περιλαμβάνονται στα έγγραφα που έχουν στη διάθεσή τους οι εισαγγελείς που διερευνούν την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Ο μπαμπάς φταρνίζεται και το μωρό....! Βίντεο

Ένας μπαμπάς έχει στην αγκαλιά του τον μικρό γιο του και παίζει μαζί του!
Συγκεκριμένα υποδύεται ότι φταρνίζεται και ο μπόμπιρας το βρίσκει πολύ διασκεδαστικό και ξεκαρδίζεται!
Μάλιστα προσπαθεί και να μιμηθεί τον μπαμπά!
Δείτε  το...

Φράσεις της Μεγάλης Εβδομάδας, στην καθημερινότητά μας!

Πολλές από τις φράσεις που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή προέρχονται από τα Ευαγγέλια και τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας. Τα πρωτεία ανήκουν στη Μεγάλη Πέμπτη αλλά και οι υπόλοιπες ημέρες έχουν "δανείσει" την γλώσσα μας με αρκετές εκφράσεις.

Οδηγοί ρισκάρουν τη ζωή τους "παίζοντας" στις διαβάσεις (video)

Αυτό θα πει ρίσκο. Οι οδηγοί που θα δείτε στο βίντεο παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα.
Κάνουν ένα πολύ ριψοκίνδυνο παιχνίδι. Πέρασαν από διαβάσεις την ώρα διέλευσης αμαξοστοιχιών και γλύτωσαν το μοιραίο για λίγα μόνο εκατοστά.
Μάλιστα στο κόκκινο αυτοκίνητο που θα δείτε να περνά ο ανεγκέφαλος οδηγός είχε μέσα στο όχημα τόσο την σύζυγό του, όσο και τον γιό του.
Δείτε το τρομακτικό βίντεο...

Πιστεύετε στα θαύματα; - Υπάρχει ένα κρυμμένο σε αυγό!!!

Αν βράσετε ένα αυγό και το αφήσετε για αρκετές ημέρες εκτός ή ακόμη και εντός ψυγείου και ύστερα επιχειρήσετε να το ανοίξετε θα μυρίσετε μια απ' τις χειρότερες μυρωδιές
Το αυγό θα έχει πάρει ένα περίεργο σκούρο χρώμα και πραγματικά θα νιώσετε πολύ άσχημα. Αυτά με ένα απλό βρασμένο αυγό.

Γνωστός ηθοποιός ανέβασε παράσταση στην αυλή του σπιτιού του!

Ο γνωστός ηθοποιός είχε μαι προτοτυπη ιδέα να ανεβάσει παράσταση στην αυλή του σπιτιού του . Μια παράσταση που ξεκίνησε από μια παρεϊστικη ιδέα, σε home made σκηνικό και κατέληξε να έχει λίστες αναμονής και sold out!
Δείτε ποιος είναι...

Μία 4χρονη με IQ όσο του Einstein

Η 4χρονη Heidi Hankins,μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα το σχολείο, αλλά έχει IQ 159! Φτάνε δηλαδή τα ποσοστά του Stephen Hawking και του Albert Einstein.
Για να καταλάβετε πόσο έξυπνη είναι, αρκεί να σκεφτείτε ότι ο μέσος άνθρωπος έχει ποσοστό 100, ενώ ένας άνθρωπος με 130 θεωρείται «προικισμένος».

Κάλεσε την αστυνομία για να ξεφύγει από το πολύ σεξ

Τη βοήθεια της γερμανικής αστυνομίας ζήτησε ένας εξαντλημένος 43χρονος για να γλιτώσει από την ερωτική σύντροφό του που τον κρατούσε φυλακισμένο και απαιτούσε συνεχώς... σεξ.

VIDEO: Η καταπληκτική δύναμη των λέξεων…

Η ιστορία που θα παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίντεο είναι απλή, συνηθισμένη και...
καθημερινή: Ένας τυφλός ηλικιωμένος έχει καθίσει στο δρόμο με ένα άδειο μεταλλικό δοχείο μπροστά του και ένα κομμάτι χαρτί δίπλα του που γράφει «Είμαι τυφλός, βοηθήστε με».