ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Ακατάλληλο... Τζούλια Αλεξανδράτου: Το «δείχνει» ακόμη και με νάρθηκα στο πόδι!

Δεν παίζεται το κορίτσι σε αυτό το σπορ!
 Αν υπήρχε διαγωνισμός «Δείξε το εσώρουχο» σίγουρα η Τζούλια θα ήταν πρωταθλήτρια, για να μη πω Βασίλισσα! 
Δεν κωλώνει πουθενά και με τίποτα! Ακόμα και με νάρθηκα στο πόδι, θα βγει θα πάει στα μπουζούκια θα φορέσει και το μινάκι της και...κούκου...Τζά! 
Έτσι έκανε και τότε που είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο. Δεν την «έκλεισε» μέσα! 
Βγήκε, διάλεξε ένα μαύρο βρακάκι να είναι ασορτί και με το «αξεσουάρ» και πήγε να το κάψει! Επιτέλος είδαμε και δεύτερο βρακί απο την συλλογή της...
Όλο το ίδιο και το ίδιο την βαρεθήκαμε!

Πασχαλιάτικο «τσιμπού-σι» με τραγουδίστρια που γουστάρει το ομαδικό…σούσι!

Συνέβη 'χθές...
Κάποτε ήταν από τα πρώτα ονόματα στις Αθηναϊκές πίστες. Είναι εντυπωσιακή, κοντούλα όμως...τελευταία οι μετοχές της έχουν πέσει πολύ! Μία σχέση είχε που την κρατούσε στο προσκήνιο αλλά πάει κι αυτή. Το κορίτσι ήθελε να μείνει μόνο του για να μπορεί να κάνει ότι του γουστάρει όποτε του...γουστάρει.

Οι σέξι 17χρονες αδελφές που ξορκίζουν δαίμονες (video)

«Είμαστε τρία κανονικά κορίτσια που αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι εξαιρετικό για τον Θεό», είναι η απάντηση που δίνουν οι τρεις αδελφές από το Φοίνιξ, Μπριάν, Τες και Σαβάνα Λάρσον, όταν της ρωτάνε πως αποφάσισαν να γίνουν επαγγελματίες εξορκίστριες.

Αν είναι δυνατόν!!! Κουκουλοφόροι security στο δάσος των Σκουριών την πέφτουν σε 6 γυναίκες.. (video)

- ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
- ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Απόγευμα Μ. Σαββάτου έξι γυναίκες από την περιοχή, επιβαίνουσες σε δύο αυτοκίνητα, ξεκίνησαν με πρόθεση μια βόλτα στις Σκουριές και επίσκεψη σε χωράφι με μηλιές εκεί. Φτάνοντας λίγο πριν τον ήδη υπάρχοντα κρατήρα αντιλήφθηκαν την ύπαρξη μπλόκου με κινούμενη μπάρα και αγκαθωτό συρματόπλεγμα μέσα στον κεντρικό δασικό δρόμο, καθώς και την παρουσία ιδιωτικών σεκιούριτι με ολοπρόσωπη κάλυψη και εργαζομένων.

Πολύ γνωστός δημοσιογράφος στον επιτάφιο με τη Στέλλα Μπεζαντάκου...

Μέρες γιορτινές είναι, όλο και κάπου θα συναντηθούν επώνυμοι, ακόμα και αν ανήκουν σε διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους.
Γνωστός δημοσιογράφος λοιπόν, ο οποίος βρέθηκε στη Μύκονο για το Πάσχα, παρακολούθησε την ακολουθία του Επιταφίου με τη σέξι Στέλλα Μπεζαντάκου.
Δεν είναι άλλος από τον...

Δείτε πραγματικά απίστευτες φωτογραφίες από τον ισθμό της Κορίνθου:

Ο ισθμός της Κορίνθου είναι ένα μοναδικό μέρος...όπου μπορείτε να παρατηρήσετε τόσο στο Αιγαίο όσο και τις θάλασσες του Ιονίου.
Η ιδέα να δημιουργήθει ένας ισθμός υπήρχε από την αρχαιότητα. Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Ιούλιος Καίσαρας και ο Καλιγούλας είχαν όλα τα σχέδια για να σκάψουν το μέρος και οι κατασκευαστικές εργασίες είχαν ξεκινήσει από το 67 μ.Χ., αλλά διακόπηκαν από το θάνατο του αυτοκράτορα στο 69 μ.Χ.

Το απίθανο show του Μουρίνιο (videos)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε προσωπικό show στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, στο ματς κόντρα στη Σπόρτινγκ Χιχόν..
Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν για άλλη μια φορά απίθανος, δίνοντας show στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης...

Σε Cartoon η διαφήμιση Ομορφάντρα μου!!! (video)

Ο αγαπημένος μας ομορφάντρας ή αλλιώς "Ο γιατρός της πείνας" βγήκε και σε κινούμενο σχέδιο!
Δείτε το...

Οι ευχές του αστροναύτη από το διάστημα

Οι ευχές φέτος «πέφτουν» από τον ουρανό! 
Την ώρα που εμείς γιορτάζουμε το Πάσχα πλάι σε συγγενείς και φίλους σε μία εξοχική κατοικία, κάποιος επέλεξε να βρεθεί χιλιόμετρα ψηλά πάνω από Γη για να στείλει τις δικές του ευχές.
Ο λόγος για τον αστροναύτη της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος Andre Kuipers, ο οποίος προτίμησε να στείλει το δικό του μήνυμα από το διάστημα.

Έπεσαν από την άμαξα την ημέρα του γάμου τους!

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η ημέρα του γάμου ενός ζευγαριού, που έπαθαν ατύχημα στην επιστροφή.
Ο Τζέιμς και η Κλαιρ Σάικς μαζί και με την τετράχρονη κόρη τους Άμπι-Λέι, επέστρεφαν στο σπίτι τους μία ώρα μετά την τελετή με άμαξα. Όμως, το άλογο βγήκε εκτός ελέγχου και η άμαξα εξετράπη.

Ανέκδοτο: Η ξανθιά στο αεροπλάνο...

Ένα αεροπλάνο ταξιδεύει προς Βερολίνο, όταν μια ξανθιά σηκώνεται από την οικονομική θέση και πηγαίνει στην πρώτη θέση.
Η αεροσυνοδός η οποία παρακολουθούσε, πήγε κοντά της και της ζήτησε να δει το εισιτήριο της.
Αφού το κοίταξε της εξήγησε ότι θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στην οικονομική θέση.
Η ξανθιά απάντησε:

Έγιναν οι εκλογές του Συλλόγου Σπηλαιωτών Γρεβενών…

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του νεοσύστατου Συλλόγου Σπηλαιωτών -Γρεβενών στο σχολείο του χωριού.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, εκλέγονται στο Διοικητικό Συμβούλιο(με σειρά ψήφων) οι εξής:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η Ελευθερίου έχει να πληρώσει τον στυλίστα της 9 μήνες!!!

Η οικονομική κρίση ξεκίνησε να επηρεάζει την Ελευθερία Ελευθερίου από την περασμένη χρονιά. Η τραγουδίστρια, όπως όλα δείχνουν, έχει αφήσει απλήρωτο τον στυλίστα της, Κωνσταντίνο Κουτσομίχο, από τον περασμένο...Ιούνιο!!!
Με μια μικρή έρευνα στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ανακαλύψαμε κάποια... τιτιβίσματα που “καίνε” την εκπρόσωπό μας στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν.
Δείτε τα:

Γρεβενά: Δολοφονήθηκε τελικά ο λαχειοπώλης του Καρπερού – Συνελήφθη ο ένοχος…

Εξιχνιάστηκε ακόμη μία υπόθεση δολοφονίας στη Δυτική Μακεδονία…
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star-Fm.gr, ο άτυχος 78χρονος λαχειοπώλης Γιώργος Παπαγεωργόπουλος, το πτώμα του οποίου βρέθηκε την Μ.Παρασκευή σε αποθήκη στο Καρπερό Γρεβενών, έφερε, (κατά την νεκροψία -νεκροτομή που έγινε το Μ.Σάββατο), κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στο θώρακα, γεγονός που καταδεικνύει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αστυνομικών αρχών όπου προέβησαν στη σύλληψη ενός 23 χρονου Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται πως ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του που έγινε με σκοπό τη ληστεία.
Να θυμίσουμε πως είναι η δεύτερη υπόθεση εξιχνίασης δολοφονίας στη Δυτική Μακεδονία και μάλιστα μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες από το συμβάν, αφού είχαν βρεθεί και οι ένοχοι της δολοφονίας του 50χρονου εργαζόμενου της ΔΕΗ το πτώμα του όποιου είχε εντοπιστεί το μεσημέρι της Κυριακής (11/03) σε κτήμα στο δρόμο Κοζάνης-Πετρανών.
star-fm.gr

Σήκωσε «κούπα» η Μαρσέιγ (video)

Η Μαρσέιγ μπορεί να διανύει μία τραγική σεζόν, ωστόσο κατέκτησε το Λιγκ Καπ Γαλλίας, νικώντας τη Λιόν με 1-0 στην παράταση...
Μπορεί η φετινή σεζόν να μην της "πάει" και πολύ, καθώς στο πρωτάθλημα δεν σηκώνει κεφάλι, ενώ γνώρισε τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Γαλλίας από μία ομάδα με το όνομα... Κεβιγί.

Tragik... Η Μέρκελ χορεύει το... «Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες»!!! (video)

Μην χάσετε το απολαυστικό ΒΙΝΤΕΟ!!!
Το soundrack της αγαπημένης διαφήμισης με τον Κίτσο και την Τασούλα, το "Βάζω Αμπάρες" του Σαράντη Σαλέα.... κάνει διεθνή καριέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Μέρκελ αν και μας σιχαίνεται σαν λαό ...έχει ξετρελαθεί με το άσμα.
Να και οι αποδείξεις...

Θανητοφόρο τροχαίο πριν την Ανάσταση στην Πτολεμαΐδα!!!

Θανητοφόρο τροχαίο, λίγα λεπτά πριν το...χαρμόσυνο άγγελμα της Ανάστασης, σημειώθηκε στην Πτολεμαΐδα, στο δρόμο για Κοζάνη στο ύψος του γνωστού πολυκαταστήματος Alex Pak, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας HYUNDAI, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια σε κολόνα του ΟΤΕ.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, νεκρός είναι ο συνοδηγός του αυτοκινήτου ηλικίας 25 χρονών Κ.Κ, ενώ βαριά τραυματίας είναι ο οδηγός Π.Κ ηλικίας 31 ετών που αρχικά νοσηλεύτηκε στο Μποδοσάκειο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί η Τροχαία Πτολεμαίδας.

Τουίταρε ενώ.. παρακολουθούσε την ακολουθία των παθών!

Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής ήταν με το κινητό στο χέρι;
Πολύ γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου για να παρακολουθήσει την Ακολουθία των Παθών του Ιησού. Σύμφωνα με το Zappit, πρόκειται για τον...

Οικογένεια μαγείρεψε αλεπού στην Εύβοια..

Η εξαθλίωση έβγαλε τον πατέρα δύο παιδιών στα χωράφια για να βρει φαγητό.
Η οικονομική κρίση οδήγησε μια οικογένεια στην εξαθλίωση με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να φάνε αλεπού. Η απίστευτη αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε σε ένα χωριό της Εύβοιας, όταν πριν από λίγες ημέρες μια περίεργη μυρωδιά αναδυόταν από γειτονικό σπίτι.

Βρέθηκαν φάλαινες στην έρημο της Χιλής! (φωτο)

Ακόμα και οι ειδικοί επιστήμονες δεν έχουν τις απαντήσεις για τα απολιθωμένα κουφάρια 75 φαλαινών που βρέθηκαν μυστηριωδώς θαμμένα στην έρημο Ατακάμα της Χιλής και μάλιστα σε απόσταση σχεδόν ενός χιλιομέτρου από την ακτογραμμή.

Υποψήφιος με την Μπακογιάννη ο Μπατίστα!!!

Στο στίβο της πολιτικής θα αγωνιστεί ο Ντανιέλ Μπατίστα.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Ντόρας Μπακογιάννη στην Β Αθηνών.
Η παρουσία του αναμένεται να ενισχύσει ιδιαίτερα το ψηφοδέλτιο της ΔΗ.ΣΥ. καθώς ο Μπατίστα είναι από τα πλέον συμπαθή πρόσωπα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Έψελναν τον εθνικό ύμνο στην Ανάσταση! (video)

Κατά την διάρκεια του μυστηρίου της Ανάστασης, πλήθος κόσμου που είχε παρευρεθεί στον Ι.Ν. του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, θέλησαν να εκφράσουν την αγανάκτηση τους για την εξαθλίωση που βιώνει ο ελληνικός λαός, ψάλλοντας αντί για το «Χριστός Ανέστη», τον εθνικό ύμνο, μεταδίδοντας το δικό του μήνυμα τόσο στην πολιτική ηγεσία όσο και στην θρησκευτική.
Από την οργή του κόσμου δεν θα μπορούσαν να γλιτώσουν και όσοι πολιτικοί παρευρέθησαν στον εν λόγω ναό. Ανάμεσα τους ήταν και ο πρωθυπουργός της χώρας, Λουκάς Παπαδήμος.

Τον γύρο του κόσμου ο ρουκετοπόλεμος της Χίου! (video)

Ο “πόλεμος” ανάμεσα στις δύο ενορίες του Βροντάδου, την ενορία του Αγίου Μάρκου και την ενορία της Παναγίας της Ερειθανής είναι σκληρός κάθε χρόνο. Φέτος κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα απο τις εικόνες που μεταδίδει το Russia Today.
Κάποιοι λένε οτι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια , από τα παιδιά των δύο ενοριών που έπαιζαν πετροπόλεμο με σφεντόνες και στη συνέχεια άρχισαν να εμπλέκονται και οι μεγαλύτεροι με αποτέλεσμα οι σφεντόνες να αντικατασταθούν απο τα κανονάκια.
Τα χρόνια πέρασαν και τα κανονάκια έγιναν ρουκέτες που ρίχνει η μία εκκλησία στην άλλη κάθε χρόνο την Ανάσταση..
Δείτε τις εικόνες που μεταδίδει το Russia Today...

Απειλούν μουσουλμάνοι ριζοσπάστες να βάλουν βόμβα στη Eurovision!

«Ο διαγωνισμός της Eurovision είναι διαβολικός και αποτελεί ντροπή σε κάθε Μουσουλμάνο».
Ριζοσπάστες Ισλαμιστές απειλούν... με τρομοκρατικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια του τελικού διαγωνισμού της «Eurovision» το Μάιο στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζαν, Μπακού.

Νεκρός γνωστός πορνοστάρ μετά από ηλεκτροσόκ αστυνομικών!

Στο κόσμο της βιομηχανίας του πορνό ήταν γνωστός με το Sledge Hammer (βαριοπούλα στα ελληνικά).
Την προηγούμενη Κυριακή ο κατά κόσμον Μarland Anderson βρισκόταν, σε κατάσταση αμόκ, στη μέση του δρόμου σε πόλη της Καλιφόρνια και απειλούσε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι αφού πρώτα τραυμάτισε τη σύντροφό του.

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας (video)

Γκολ με ανάποδο ψαλίδακι, με γυριστό εναέριο σουτ, αλλά και με εκπληκτικές ατομικές ενέργειες συμπεριλαμβάνονται στα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας.

Γορίλας τα "παίρνει στο κρανίο" με εργάτες! ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ (video)

Πολλά νεύρα φαίνεται πως είχε γορίλας στο ζωολογικό κήπο του Βερολίνου.
Δεν άντεχε άλλο να ακούει τη φασαρία που έκαναν οι εργάτες με τα μηχανήματα και δεν τον άφηναν να κοιμηθεί.
Έσκαψε ύπουλα λοιπόν, παίρνει χόρτα, χώμα και...
Η συνέχεια στο βίντεο...

Απίστευτη φάρσα σε αστυνομικούς! (VIDEO)

Δείτε μια απίστευτη φάρσα που σκάρωσαν σε διάφορους αστυνομικούς. Το μόνο που χρειάζεται ειναι ένα μπουκάλι νερό....
Δείτε το video...

Δείτε πού θα κάθονται οι δημοσιογράφοι στην Eurovision (video)

Περίπου ένας μήνας απομένει μέχρι την πρώτη βραδιά της φετινής Eurovision και οι διοργανωτές «τρέχουν»: την ώρα που το στάδιο του διαγωνισμού ετοιμάζεται, ολοκληρώνονται και οι εργασίες στο κέντρο Τύπου!

Ποιών πολιτικών τα παιδιά σπουδάζουν στο εξωτερικό;

Υπόσχονται να σώσουν την Ελλάδα, αλλά τα δικά τους παιδιά τα στέλνουν για σπουδές εκτός της χώρας.
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Β. Μπόνιου της εφημερίδας «το χωνί» που κυκλοφορεί στα περίπτερα, πολλοί πολιτικοί επιλέγουν πανεπιστήμια τους εξωτερικού.
Μερικά παραδείγματα:

Δείτε τον 7χρονο που θεωρείται ο Μέσι του μέλλοντος! (video)

Έναν 7χρονο από την Ινδονησία, που θεωρείται από τώρα ο... Μέσι του μέλλοντος, «καπάρωσε» η Λίβερπουλ εγγράφοντάς τον στις ακαδημίες της!
Ο Tristan Alif Naufal κάνει «μαγικά» με την μπάλα παίζοντας μόνος ή με φίλους του στους δρόμους της Ινδονησίας, όπου και τον εντόπισαν τα «λαγωνικά».

Πώς καταλαβαίνουμε τους ψεύτες;

Πέντε μυϊκές ομάδες αλλάζουν συμπεριφορά σύμφωνα με τους επιστήμονες...
Για πρώτη φορά αμερικανοί επιστήμονες εντόπισαν πέντε σημεία του προσώπου που αποκαλύπτουν την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.

Στα 500 ευρώ το εκλογικό επίδομα στις 6 Μαΐου

Στα 50 εκατ. ευρώ ανέρχεται τελικά η δαπάνη διεξαγωγής των εκλογών, ενώ το εκλογικό επίδομα μειώνεται στα επίπεδα του 2002 και διαμορφώνεται στα 500 ευρώ (μεικτά). Το εκλογικό επίδομα στις εθνικές εκλογές του 2009 ήταν 800 ευρώ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης και 14ης Νοεμβρίου 2010 600 ευρώ και στις επικείμενες εθνικές εκλογές θα είναι στα 500 ευρώ, όσο ήταν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2002.
Το εκλογικό επίδομα θα το λάβουν περισσότεροι από 70.000 δικαστικοί, δικαστικοί υπάλληλοι με βαθμό Α’ και Β’, δικηγόροι, αστυνομικοί, λιμενικοί και υπάλληλοι των υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομικών και Δικαιοσύνης.
Να επισημανθεί ότι στις εθνικές εκλογές δαπανήθηκαν 130 εκατ. ευρώ περίπου ποσό που φέτος μειώνεται στα 50 εκ. ευρώ.
princeoliver

Επιδοτούμενα σεμινάρια 18.332 ανέργων και θέσεις εργασίας (Απρίλιος 2012)

Η δράση «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα» δίνει τη δυνατότητα πρόσληψης σε 366 πολίτες στην Περιφέρεια Κρήτης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών.

Δημόσιος υπάλληλος πληρωνόταν για 14 χρόνια χωρίς να εργάζεται...

Γερμανός δημόσιος υπάλληλος επί δεκατέσσερα χρόνια «δεν έκανε απολύτως τίποτε» και εισέπραξε συνολικά 745.000 ευρώ στην πόλη Μέντεν της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας.
Η υπόθεση δημοσιοποιήθηκε από την εφημερίδα «Westfalenpost». Στην αποχαιρετιστήρια επιστολή που έστειλε σε 500 συναδέλφους του ενόψει της συνταξιοδότησής του, ο 65χρονος υπάλληλος, ο οποίος δεν κατονομάζεται, εξηγεί:

O Bενιζέλος ρίχνει στη ''μάχη'' νέους και άφθαρτους.

Ρίχνει στην "μάχη" των εκλογών τους νέους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αφού πιστός στις εξαγγελίες του για ανανέωση στα ψηφοδέλτια πάνω από 60% προωθεί άφθαρτους υποψήφιους με γνώμονα το τρίπτυχο: νέοι καταξιωμένοι πολιτικά-κονωνικά-επαγγελματικά με όρεξη για δουλειά,γνώση και επιστημονική κατάρτιση.
Μια τέτοια περίπτωση είναι και η 26χρονη υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚστην Πρέβεζα, Αγνή Σμπόνια η οποία ήταν και προσωπική επιλογή του προέδρου και ασφαλώς εκφράζει όλα τα παραπάνω.

Έρχεται η πρώτη σχολή… Βλάχων στην Ελλάδα!

Πρόταση που ταράσσει τα νερά όχι μόνο στα Τρίκαλα, αλλά και πανελλαδικά ετοιμάζεται να...καταθέσει δημοτικός σύμβουλος της πόλης.
Πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο Τάκη Παζαϊτη, που επεξεργάζεται εδώ και καιρό μια πρόταση η οποία αφορά την ίδρυση Σχολείου...Βλάχων στα Τρίκαλα.

Έτσι, δηλώνει «θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε ζωντανή την παράδοσή μας, το γλωσσικό μας ιδίωμα και κυρίως θα δώσουμε στη νέα γενιά… βλάχων όλα τα εφόδια για να μην χαθούν στο διάβα των ετών όσα οι πρόγονοί μας έζησαν και έφτιαξαν».

Ο Τάκης Παζαϊτης, λέει ότι δέχεται πολλά αιτήματα από… ομοεθνείς του Βλάχους καθημερινά και στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων θα καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση και...μελέτη για την «Μεγάλη των Βλάχων Σχολή»!…
24wro

Στέρεψε από ρευστό η ΔΕΗ – Κινδυνεύει με χρεοκοπία!

Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας βρίσκεται η ΔΕΗ, με τις ανεξόφλητες οφειλές να φτάνουν από τα 820 εκατ. ευρώ τον Δεκέμβριο του 2010 στα 1,160 εκατ. ευρώ στο τέλος Mαρτίου του 2012, με το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών να προέρχεται από την οικιακή κατανάλωση.

Θρίαμβος της Mercedes για την pole position της Φόρμουλα 1 στη Σαγκάη...

Ο Νίκο Ρόζμπεργκ έκανε την έκπληξη και πανηγύρισε για πρώτη φορά στην καριέρα του το δικαίωμα να ξεκινήσει το αυριανό Γκραν Πρι από την πρώτη γραμμή της εκκίνησης!

Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες στην Ιταλία, μετά το θάνατο του Morosini

Μετά τo τραγικό συμβάν στο γήπεδο της Pescara, με το θάνατο του Piermario Morosini από ανακοπή καρδιάς, παγώνει η δράση στο ιταλικό ποδόσφαιρο.
Ο γενικός διευθυντής της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Antonello Valentini , δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας (ANSA) ότι αναβάλλονται όλες οι αναμετρήσεις για τη Serie A και τη Serie B, που ήταν προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο.
O συγκεκριμένος θάνατος είναι ο δεύτερος σε μικρό χρονικό διάστημα από καρδιακή προσβολή, καθώς είχε προηγηθεί πριν λίγες εβδομάδες η τραγωδία με τον βολεϊμπολίστα Bovolenta.


Kι εμείς στο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ θα τη βάζαμε.

Τι σχέση έχουν οι πασαρέλες με την πολιτική;
Και πιο συγκεκριμένα τι δουλειά έχει ένα μοντέλο διεθνούς φήμης στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ;
Κι όμως.
Η Γκλόρια Μίκα Ντζίλα είναι το πρόσωπο έκπληξη που ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να εντάξει στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.

Τι σχέση έχουν οι… πονηρές σκέψεις με το φτέρνισμα ;

Το φτέρνισμα είναι ένα κοινό σύμπτωμα που έχουμε κατά καιρούς όλοι οι άνθρωποι (και τα ζώα). Γιατί όμως μας συμβαίνει;
1. Γιατί κάποιος μας σκέφτεται. Το πιστεύουν πολλοί, αλλά δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο.
2. Γιατί κάνουμε πονηρές σκέψεις. Το υποστηρίζει ο δρ. Μαχμούτ Μπούτα, ερευνητής στο νοσοκομείο Τζον Ράντκλιφ της Οξφόρδης. Θεωρεί ότι κατά έναν παράδοξο τρόπο το φτέρνισμα και το σεξ συνδέονται, αποδίδοντας το γεγονός πιθανόν σε κάποιο βραχυκύκλωμα του αυτόνομου (και ως εκ τούτου μη ελεγχόμενου από εμάς) νευρικού συστήματος. Το συγκεκριμένο σύστημα ρυθμίζει, μεταξύ άλλων, τον χτύπο της καρδιάς και την ποσότητα του φωτός που φθάνει στο εσωτερικό των ματιών μας. Όπως λέει ο δρ Μπούτα, μερικές φορές τα σήματα σε αυτό το σύστημα διασταυρώνονται και μπερδεύονται. Ίσως αυτό εξηγεί γιατί μερικοί άνθρωποι φτερνίζονται όταν σκέφτονται πράγματα σχετικά με το σεξ.

Σπάσανε οι «μπότηδες» στην Κέρκυρα (video)

Με το σήμα της πρώτης Ανάστασης στις 12μμ, κάθε χρόνο οι κάτοικοι της Κέρκυρας πετούν τεράστια κανάτια γεμάτα νερό – τους μπότηδες – από τα μπαλκόνια τους.

Σοκ. Σε ποιά ηθοποιό sex symbol, ανήκει αυτο το ...σκελετωμένο χέρι!

Όπως θα παρατηρήσετε και στη φωτογραφία, το μονόπετρο «χάνει» στο σκελετωμένο και γεμάτο εξογκωμένες φλέβες χέρι της 36χρονης ηθοποιού.
Χαρήκαμε που Angelina Jolie και Brad Pitt επιτέλους θα παντρευτούν, αλλά σοκαριστήκαμε όταν είδαμε το χέρι της μέλλουσας κυρίας Pitt!
Και να φανταστείτε, πως το επιμελήθηκε προσωπικά ο Brad! Ένα χρόνο το ετοίμαζε προκειμένου να ταιριάξει στο χέρι της καλής του, η οποία δεν το τρώει το φαγητό της και να τ΄αποτελέσματα!
Πάντως αν δεν ξέραμε πως πρόκειται για το χέρι της Angelina και βλέπαμε τη φωτογραφία, θα νομίζαμε πως πρόκειται για το χέρι κάποιας 80χρονης γυναίκας!
Star.gr