ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ο Θωμάς Παπαδόπουλος νέος προπονητής στον ΠΥΡΣΟ.

Παραίτηση Γιάννη Σαμαρά για προσωπικούς λόγους από τον πάγκο του Πυρσού. Οι διοικούντες της ομάδας δέχθηκαν την παραίτηση του και βρήκαν τον αντικαταστάτη στο πρόσωπο του παλιού παίκτη του Πυρσού Θωμά Παπαδόπουλου, ο οποίος προς τιμήν του θα είναι προπονητής άμισθος.
Μπράβο Θωμά και καλή πορεία.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΒΑΪΟΥ ΤΖΗΚΑ (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)

Φίλες και φίλοι συμπατριώτες
Αισθάνομαι την ανάγκη, μετά την απόφαση του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου, να με τιμήσει ως υποψήφιο βουλευτή Γρεβενών, να επικοινωνήσω και να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις και την αγωνία μου για το μέλλον του τόπου μας.

Η οικογένεια Μητροπάνου αρνήθηκε να γίνει η κηδεία δημόσια δαπάνη…

...Kαι ενημέρωσε τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων πως δεν μπορεί να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη για όσα ενδεχομένως συμβούν εναντίον τους!!
Πλήθος κόσμου αναμένεται να συρρεύσει σήμερα το μεσημέρι στο Α΄ Νεκροταφείο για την κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι… εκφράστηκε η επιθυμία να παραστούν στην τελετή και εκπρόσωποι των κομμάτων όμως η οικογένεια του εκλιπόντος ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους πως δεν μπορεί να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη για όσα ενδεχομένως συμβούν εναντίον τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ τα υπουργεία Πολιτισμού και Εσωτερικών προσφέρθηκαν να γίνει η κηδεία δημοσία δαπάνη , η οικογένεια Μητροπάνου αρνήθηκε λέγοντας ότι ουδέποτε επιβάρυνε τα δημόσια ταμεία έστω και με ένα ευρώ.

Παραιτείται από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο βουλευτής Ημαθίας Μ.Χαλκίδης

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο Μιχάλης Χαλκίδης δηλώνει ότι παραιτείται από υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία.
Ο επί τέσσερεις τετραετίες βουλευτής του κόμματος, εκφράζει τη διαφωνία του για τα πρόσωπα που συναπαρτίζουν το ψηφοδέλτιο.

ΕΦΕΤ: Καταστρέφονται 816.138 αναψυκτικά

Ο ΕΦΕΤ, σε συνέχεια των από 21 και 29 Φεβρουαρίου 2012 Δελτίων Τύπου σχετικά με την προληπτική ανάκληση ανθρακούχων αναψυκτικών της εταιρείας «Coca - Cola Τρία Έψιλον», λόγω ανίχνευσης σε αυτά των χημικών ουσιών 2,4 διχλωροφαινόλης και 2,6 διχλωροφαινόλης, πληροφορεί τους καταναλωτές για τα κάτωθι:

Ζευγάρι παντρεύτηκε στο ΙΚΕΑ (video)

Έχουμε ακούσει να παντρεύονται σε διάφορα «κουλά» μέρη, αλλά όχι και στο...ΙΚΕΑ!!! 
Και όμως ένα ζευγάρι αποφάσισε ότι αυτό είναι το κατάλληλο μέρος, για να δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, αφού εκεί ήταν το πρώτο τους ραντεβού! Οι νιόπαντροι, Ρότζερ και Πίτμαν ήταν συμμαθητές στο σχολείο και ο Ρότζερ πάντα αστειευόταν ότι ήθελε να είναι μαζί, αλλά ποτέ δεν το είχε πει σοβαρά.

Δείτε πως οι βραζιλιάνοι ξεφτίλισαν τους βουλευτές τους!!!

Την έντονη διαμαρτυρία τους απέναντι στην διαφθορά των πολιτικών τους εξέφρασαν οι Βραζιλιάνοι τοποθετώντας...

ΣΟΚ:15χρονη έκανε σεξ με σαράντα άνδρες που γνώρισε στο internet!

Μπορεί να σοκάρει και να προβληματίζει η είδηση ότι μία 15χρόνη έκαν σεξ με σαράντα άντρες αλλά φαίνεται πως οι ηθικοί φραγμοί έχουν χαλαρώσει .
Ανασφαλής και επιζητώντας την προσοχή των αγοριών, η Becky ήταν μόλις 15 χρονών όταν άρχισε να συναντά ξένους που είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου με σκοπό το σεξ.

Ολυμπιακός: Τέλος ο Βαλβέρδε!!!

Την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην κοινή του δήλωση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Διαβάστε όλα όσα δήλωσε Παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος στην κοινή του δήλωσε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη γνωστοποίησε ότι θα αποχωρήσει από τους "ερυθρόλευκους".

Βρέθηκε ανθρώπινο κρανίο στην Κοζάνη...

Ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε χθες από έναν περαστικό σε περιοχή του Βελβεντού - Κοζάνης.
Προανάκριση για την εξακρίβωση της ταυτότητας του νεκρού καθώς και για τα αίτια θανάτου αυτού, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων.

Αποχαιρέτησαν τον Μοροζίνι!!! (videos)

Το «αντίο» της Λιβόρνο...
Δείτε το τελευταίο αντίο στον Μοροζίνι.
«Αντίο Πιερμάριο. 
Ο πρόεδρος Άλντο Σπινέλι, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και όλη η οικογένεια της Λιβόρνο εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή Πιερμάριο Μοροζίνι.

Ο σύγχρονος Ροβινσώνας: Μόνος και γυμνός σε ερημικό νησί

Διαβάστε την ιστορία ενός 76χρονού Ιαπωνέζου που τόλμησε να ζήσει μακριά από τον πολιτισμό γυμνός σε ένα απομονωμένο νησί.
Είναι ένας σύγχρονος Ροβινσώνας. Ζει κάτω από κακουχίες επιβιώνοντας από τυφώνες και δηλητηριώδη έντομα, σε ένα ακατοίκητο νησί εντελώς γυμνός.

Αυστρία: Το χωριό "Fucking".... αλλάζει όνομα!

Αυτό τοανατρεπτικό μικρό χωριό κοντά στο Σάλτζμπουργκ της Αυστρίας με το όνομα «Fucking” δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητο, όχι βέβαια για τους καταπράσινούς του λόφους, αλλά για την ... αρκετά «πικάντικη» ονομασία του.
Αν και οι κάτοικοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το όνομα του χωριού τους, φαίνεται όμως να κουράστηκαν να πληρώνουν τις κλεμμένες δημόσιες πινακίδες που έπαιρναν ως λάφυρο περαστικοί και τουρίστες και να ξηλώνουν τεράστιες φωτογραφίες ημίγυμνων γυναικών. ( Τι τραβούσαν και αυτοί…)
Γι αυτό το λόγο και μετά από πολύ σκέψη σκέφτηκαν να αλλάξουν το όνομα του χωριού τους με τη διενέργεια… δημοψηφίσματος, Έτσι, στα τέλη της εβδομάδας, οι 104 κάτοικοι θα προσέλθουν στις κάλπες για να αποφασίσουν αν θα δώσουν στο χωριό τους ένα πιο «σεμνό» όνομα.
Ωστόσο, τα θέμα είχε τεθεί ξανά το 2005. Τότε βέβαια οι κάτοικοι αποφάσισαν να κρατήσουν το όνομα του χωριού που πιθανότητα απέκτησε από τον βαυαρό ευγενή Ανταλπερτ φον Φούκινγκεν, ο οποίος εγκαταστάθηκε στην περιοχή τον 11ο αιώνα.
«Είμαστε πολύ παραδοσιακοί», εξηγούν. Άλλωστε, δεν σκοπεύουν να προβούν σε ριζικές αλλαγές. Απλώς θα αντικαταστήσουν τον δίφθογγο ck με ένα ή δύο g. Μόνο έτσι λένε οι τουρίστες θα πάψουν να ποζάρουν άκομψα με φόντο τις δημόσιες πινακίδες και οι κάτοικοι θα βρουν ξανά την ηρεμία τους!
ΤΑ ΝΕΑ

VIDEO: Τρομακτική έκρηξη ηφαιστείου στο Μεξικό!

Το ηφαίστειο Popocatepetl στο Μεξικό είναι γνωστό για τις φοβερές του εκρήξεις.
Τις τελευταίες ημέρες οι αρχές του Μεξικού έχουν προειδοποιήσει για πιθανές εκρήξεις του ηφαιστείου.
Ήδη το τρομακτικό ηφαίστειο του Μεξικού έχει ξεκινήσει να βγάζει καπνό και στάχτη. Για το λόγο αυτό εκκενώθηκαν αρκετά χωριά που βρίσκονται στις πλαγιές του ηφαιστείου που βρίσκεται περίπου εβδομήντα μίλια από τη πόλη του Μεξικού.
Δείτε το βίντεο...

Xιλιάδες κόσμου είπαν «αντίο» στον Δημήτρη Μητροπάνο (video, φωτό)

Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο θα πουν φίλοι, συνεργάτες αλλά και ο απλός κόσμος που τον λάτρεψε μέσα από τα τραγούδια του, σήμερα, στις 14.00.
Από τις 10.00 το πρωί η σορός του θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών για τον στερνό αποχαιρετισμό...

Συγκλονιστική φωτογραφία: Παντρεύτηκε τον ξάδερφό της και γέννησε παιδί με 6 πόδια!

Το αγοράκι γεννήθηκε με έξι πόδια από μια γυναίκα που παντρεύτηκε τον εξάδελφό της και είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού.
Οι γιατροί στο Πακιστάν σκέπτονται πώς θα εγχειρήσουν το μωρό που γεννήθηκε με αυτήν την πολύ σπάνια δυσμορφία, η οποία πιθανότατα προκλήθηκε από μια γενετική διαταραχή.

Τσιτσιδώθηκε για να διαμαρτυρηθεί για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Τα πέταξε όλα έξω ο Αμερικανός στο διεθνές αεροδρόμιο του Πόρτλαντ. Ο λόγος που το έκανε ήταν για να διαμαρτυρηθεί για τους αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας.
Ονομάζεται John E. Brennan είναι 49 ετών και εξήγησε στους αστυνομικούς ότι χρησιμοποιεί το αεροπλάνο πολύ συχνά και τις περισσότερες φορές οι ελεγκτές ασφαλείας αισθάνεται ότι τον «κακοποιούν αφού του κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο.

Ήθελαν να κάψουν ζωντανούς οπαδούς του Ολυμπιακού

Συνελήφθησαν πριν από λίγη ώρα νεαροί οι οποίοι βρίσκονταν στην εθνική οδό Αντιρίου-Ιωαννίνων και πιο συγκεκριμένα στη γέφυρα ''Καλόγερου'' οι οποίοι είχαν πάνω του βόμβες μολότοφ και σχεδίαζαν επίθεση εναντίον πούλμαν που μετέφερε οπαδούς του Ολυμπιακού από το Γιάννενα στην Αθήνα.
blog.gr

Οι Οικολόγοι Πράσινοι ανακοινώνουν τα ψηφοδέλτια τους με ένα πρωτότυπο τρόπο

Οι Οικολόγοι Πράσινοι θα παρουσιάσουν απόψε στις 17.00 στο coLab τους συνδυασμούς με τους οποίους παίρνουν μέρος στις εκλογές σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Την παρουσίαση θα κάνουν η Ιωάννα Κοντούλη θα γίνει στο coLab, Πετράκη 28 (μεταξύ Μητροπόλεως και Ερμού). Η επιλογή του χώρου είναι συμβολική, καθώς το coLab λειτουργεί σαν τόπος συνάντησης νέων για την ανάληψη παραγωγικών πρωτοβουλιών και την ανάπτυξη κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Α.Ε.Π. Βατολάκκου - Κερ. Μεγάρου 2-6 (0-1) 23η αγωνιστική

Τετάρτη 18/4/2012
Γήπεδο Βατολάκκου
Βαριά ήττα γνώρισε η Α.Ε.Π. στην έδρα της από τον Κεραυνό Μεγάρου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Γρεβενών, με σκόρ 2-6.
Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο προπονητής της Α.Ε.Π. Χρ. Λάλλος έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας τους στο βασικό σχήμα της 11άδας.

Νέες θέσεις εργασίας στη Σαλαμίνα

Από τις 18 έως τις 27 Απριλίου υποβάλλονται αιτήσεις για τις 90 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης ανέργων που έχει προκηρύξει ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ενώσεως Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νήσου Σαλαμίνας στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, στην Περιφέρεια Αττικής-Νησιά.

Το εξώδικο του Μαυρίδη στην Παπαρίζου!!! (video)

Δραματική τροπή παίρνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη. Ο δικηγόρος του Τόνυ έστειλε σήμερα εξώδικο στην τραγουδίστρια, ζητώντας της διαχειριστικό έλεγχο παρουσία δικηγόρων και λογιστών.

Η Ελλάδα αποχαιρετά τον μεγάλο καλλιτέχνη Δημήτρη Μητροπάνο!!!

Σήμερα το μεσημέρι αποχαιρετούν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές τον Δημήτρη Μητροπάνο. Η σορός του σπουδαίου τραγουδιστή, που «έφυγε» το πρωί της 17ης Απριλίου, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10 το πρωί, στο παρεκκλήσι του Α' Νεκροταφείου.

Σκότωσε κατά λάθος την 4χρονη κόρη της ενώ έπαιζε κρυφτό!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια 4χρονη οδηγήθηκε στον θάνατο από την ίδια της την μάνα ενώ έπαιζε κρυφτό.
Το τραγικό συμβάν έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο όταν μαμά και κόρη πήγαν να επισκεφτούν την γιαγιά της μικρής στο Biggleswade. Οι ενήλικες είχαν μια σύντομη κουβέντα στην πόρτα πριν η μαμά της μικρής φύγει για την δουλειά της.

Ανεξάρτητοι Έλληνες.. Όλοι οι υποψήφιοι!!!

Στην δημοσιότητα βγήκαν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών που κατεβαίνουν στην εκλογική μάχη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.
Τα ψηφοδέλτια προκύπτουν μετά από συνεργασία με τους Αντιμνημονιακούς Πολίτες, καθώς και το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.
Οι υποψήφιοι σε όλους τους νομούς είναι οι εξής:

ΠΑΣΟΚ: Εννέα προτάσεις "για να πέσει χρήμα στην αγορά"

Εννέα προτάσεις «για να πέσει χρήμα στην αγορά» παρουσίασε χθες ο Βαγγέλης Βενιζέλος στη σειρά των παρουσιάσεων αποσπασμάτων του κυβερνητικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για εξειδικευμένες παρεμβάσεις με στόχο το «άνοιγμα της τραπεζικής στρόφιγγας» ώστε να κινηθεί η πραγματική οικονομία και να ανακοπεί η ύφεση.

Βρήκαμε στο twitter το σχέδιο Σαμαρά!

Από κόσκινο κάθε συναλλαγή των πολιτών! - Όποιος ξοδεύει παραπάνω απ' όσα δηλώνει θα φορολογείται! Δείτε αναλυτικά

Μόνο τι χρώμα εσώρουχο φοράμε δεν θα ρωτάει το υπουργείο Οικονομικων το οποίο αποφάσισε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία να μπει στα πιο προσωπικά μας δεδομένα για να πατάξει την φοροδιαφυγή!
Με τις διασταυρώσεις που θα γίνονται για όλα όσα ξοδεύει ένας πολίτης αλλά δεν τα δηλώνει θα καλείται μετά να πληρώσει επιπλέον φόρο.
Το υπουργείο Οικονομικών απαιτεί από:

Champions League: Chelsea – Barcelona 1-0 (video)

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Chelsea μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Barcelona στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League, στο Stamford Bridge.
Στο πρώτο μέρος η Barcelona έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, με κορυφαία το σουτ του Sanchez που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 9’, ενώ στο 42’ ο Cole έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή από σουτ του Fabregas.

Ανακοινώνουν το αντίο Βαλβέρδε και...ο Μαρινάκης!!!

Οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης με κοινή συνέντευξη τύπου πρόκειται να βάλουν το
μεσημέρι της Πέμπτης τους τίτλους τέλους στην συνεργασία του Ισπανού με τον Ολυμπιακό!
Οι Βαλβέρδε και Μαρινάκης θα προχωρήσουν την Πέμπτη σε κοινή δήλωση.

Χωρίς εκπομπές και δελτία ειδήσεων την Πέμπτη τα ιδιωτικά κανάλια

Απεργούν την Πέμπτη οι τεχνικοί που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, με συνέπεια τα κανάλια να μείνουν χωρίς εκπομπές αλλά και δελτία ειδήσεων.
Η ανακοίνωση της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. Έχει ως εξής
«24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 19/4 (από 06.00) έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/4 (06.00)
Αθήνα, 18 Απριλίου 2012 Αρ. Πρωτ: 1563
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Superleague: ΑΕΚ – Ατρόμητος 0-0 (video)

Βαθμούς και… δοκάρια μοιράστηκαν στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Superleague.
Στο 7ο λεπτό ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά αντεγκλήσεων μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ για ένα πανό κατά του Ντέμη Νικολαϊδη.

«Κατά λάθος» τον αρραβωνιάστηκε!!!

Σοκαρισμένη παραδέχτηκε πως ένιωσε η Halle Berry από την απόφασή της να παντρευτεί ξανά.
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που έχει ήδη κάνει δύο γάμους επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Olivier Martinez τον Μάρτιο, αλλά επιμένει ότι δεν είχε σκοπό να ξαναπαντρευτεί, μέχρι που γνώρισε το Γάλλο ηθοποιό.

Super League: Κέρκυρα – ΟΦΗ 4-1 (video)

Η Κέρκυρα πήρε πολύτιμο «τρίποντο» επικρατώντας του ΟΦΗ με 4-1 στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League και μετά το «διπλό» στο «Καραϊσκάκης», έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στη μάχη της παραμονής.

Euro 2012: «Κάντε εμβόλια κατά της ιλαράς»

Προειδοποίηση προς τους επισκέπτες που θα μεταβούν στην Ουκρανία, για να παρακολουθήσουν αναμετρήσεις της τελικής φάσης του EURO 2012, απηύθυναν οι Αρχές της συγκεκριμένης χώρας, εξαιτίας των κρουσμάτων ιλαράς που παρατηρούνται από τις αρχές του έτους στη συνδιοργανώτρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Super League: Παναιτωλικός – Άρης 5-1 (video)

Ο Παναιτωλικός επικράτησε του Άρη με το ευρύ 5-1, στο πλαίσιο της 29ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League, ωστόσο παρά τις μαθηματικές ελπίδες που διατηρεί, βρίσκεται με το ένα πόδι στη Football League.

Superleague: Εργοτέλης – Λεβαδειακός 0-1 (video)

O Λεβαδειακός επικράτησε του Εργοτέλη στην Κρήτη με 0-1 για την 29η αγωνιστική και εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, σε αντίθεση με τους Κρητικούς που δίνουν ματς «χωρίς αύριο» στα...

Αναστέλλονται οι προσλήψεις στο δημόσιο λόγω εκλογών

Aναστολή προσλήψεων στο δημόσιο λόγω εκλογών αποφάσισε με σχετική εγκύκλιο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας.
Με την ίδια εγκύκλιο ρυθμίζονται και οι ειδικές άδειες των δημοσίων υπαλλήλων που επιθυμούν να μεταβούν στους τόπους καταγωγής τους για να ψηφίσουν στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-4 (video)

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ευρύ 0-4 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League.
Οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στον, βαρύ ομολογουμένως, αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να δυσκολεύεται στη δημιουργία φάσεων.

Superleague: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-2 (video)

Σε ένα κακό ματς ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 0-2 του Αστέρα στην Τρίπολη για την 29η αγωνιστική της Superleague.
Στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν κάτω του μετρίου, με τις ενδιαφέρουσες στιγμές να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Super League: Πανιώνιος – SKODA Ξάνθη 1-1 (video)

«Χρυσό» βαθμό κατέκτησαν Πανιώνιος και SKODA Ξάνθη, που έμειναν στο 1-1 για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League. Έτσι, αμφότερες οι ομάδες έφτασαν στους 33 βαθμούς και διασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία.