ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ:Η σέξυ σωσίας της Φαίης Σκορδά!

Η ομοιότητά τους είναι τόσο εκπληκτική...στο βαθμό που η σωσίας της Σκορδά να μπορεί να "επενδύει" σε μια τηλεοπτική καριέρα ανάλογη με εκείνη της Φαίης. Πόσο μάλλον όταν έχει έναν ακόμη άσσο στο μανίκι...

"Λαβράκι" έπιασε η κάμερα του ψαρά... (video 18+)

Οι ψαράδες σε χώρες του εξωτερικού συνηθίζουν να τοποθετούν κάμερες στις βάρκες τους ώστε να καταγράφουν τις επιδόσεις τους στο ψάρεμα. Πολλές φορές η κάμερα γίνεται μάρτυρας απροσδόκητων γεγονότων, όπως αυτό που θα δείτε στο coolαριστό βίντεο που ακολουθεί. Το περιστατικό συνέβη σε ποταμίσιο ψάρεμα και η κάμερα κατέγραψε ένα ζευγάρι να χαίρεται τη φύση με τον πιο φυσικό τρόπο ανάμεσα στις καλαμιές. 
Απολαύστε το ξεκαρδιστικό βίντεο...

Απίστευτη ιστορία! Νεκρή γυναίκα έφερε στον κόσμο δίδυμα

Μία 26χρονη γυναίκα από τη Βρετανία γέννησε δίδυμα αγοράκια σε νοσοκομείο του Michigan, λίγες εβδομάδες αφού οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή.
Η Christine Bolden ήταν ευτυχισμένη και απόλυτα υγιής. Είχε ήδη δύο παιδιά και ήταν πάλι έγκυος και όλα πήγαιναν καλά μέχρι που ένιωσε ένα ξαφνικό πόνο τον Μάρτιο και έπεσε καταγής.

Πως βγήκε η έκφραση το μ***ι σέρνει καράβι

Πριν γίνει ο ισθμός της Κορίνθου, για να έκανε κάποιος το ταξίδι Πειραιάς-Πάτρα θα έπρεπε να κάνει τον γύρο της Πελοποννήσου. Για να κόψουν δρόμο, έβγαζαν τα πλοία στο στενό του Ισθμού και βάζοντας μεγάλα ξύλα από κάτω, έσερναν το πλοίο πάνω στο γη μέχρι να το βγάλουν από τον Κορινθιακό κόλπο.

Το πιο γρήγορο κατέβασμα μηχανής... (video)

Οι νεαροί Γερμανοί θέλοντας να κατεβάσουν τη μηχανή αυτού του VW σκέφτηκαν να το κάνουν με εντυπωσιακό τρόπο. Οπότε έδεσαν τη μηχανή στο δέντρο, έβαλαν όπισθεν, ανέβασαν στροφές, άφησαν το συμπλέκτη και... το πιο γρήγορο και εντυπωσιακό κατέβασμα μηχανής ήταν γεγονός. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...

Νεκρός σε διαμέρισμα στο κέντρο της Κοζάνης!

Νεκρός σε διαμέρισμα στο κέντρο της Κοζάνης, βρέθηκε, τις πρωινές ώρες σήμερα ένας άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΑ Κοζάνης, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για άνδρα, ο οποίος ζούσε μόνος του, ενώ η πόρτα του σπιτιού του βρέθηκε κλειδωμένη.
ΕΡΑ Κοζάνης

Ανοιξαν οι κάλπες στη Γαλλία - Φαβορί ο Ολάντ, υποχωρεί ο Σαρκοζί

Από το πρωί της Κυριακής άνοιξαν οι κάλπες στη Γαλλία για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη χώρα.
Τα 85.000 εκλογικά κέντρα θα παραμείνουν ανοιχτά ως τις επτά (ώρα Ελλάδος) αν και στις πόλεις θα παραμείνουν ανοιχτά για άλλες δύο ώρες.

Το αόρατο αεροπλάνο του Χίτλερ (photo-videos)


Σε μία αποθήκη του Μουσείου Αεροναυπηγικής και Διαστήματος έξω από την Ουάσιγκτον, κρύβεται ένα από τα μυστικά όπλα της Αεροπορίας των ναζί.
Πρόκειται για το Ηorten 2-29, το ένα και μοναδικό «αόρατο» αεροσκάφος που πρόλαβαν να κατασκευάσουν οι Γερμανοί στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

VIDEO: Απίστευτη καταδίωξη! Περιπολικά κυνηγούν κλεμμένο…άρμα μάχης μέσα στη πόλη!

Άρμα μάχης μέσα στη λεωφόρο και από πίσω να το κυνηγούν περιπολικά!
Το άρπαξε μέσα από στρατιωτική βάση πολίτης ο οποίος προφανώς είχε εκπαιδευτεί στο παρελθόν και ξεχύθηκε για το κέντρο του Σαν Ντιέγκο! Στο πέρασμά του…σάρωνε τα πάντα. Από πίσω τον καταδίωκαν πολλά περιπολικά.
Ο καταδιωκόμενος βγήκε σε λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας και επιχείρησε να σπάσει το διάζωμα και να περάσει στο αντίθετο ρεύμα.Το άρμα ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν.Αντιστάθηκε και τον πυροβόλησαν.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

onalert

Ημέρα της Γης: Εκπληκτικό video του πλανήτη μας από τη NASA

Ημέρα της Γης σήμερα 22 Απριλίου και πολλές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο είναι αφιερωμένες στο περιβάλλον.
Το logo της Google... άνθισε ενώ ένα περιβαλλοντολογικό site δίνει live εικόνα από τα panda στην Κίνα.
Ένα εκπληκτικό video timelapse έστειλε και ο δορυφόρος της Nasa πριν από δύο μέρες που πραγματικά ταιριάζει στην ημέρα αφού δείχνει μαγικές εικόνες απο τον πλανήτη μας.

Δείτε το video...

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 3ος όμιλος 23η Αγωνιστική

Με τους αγώνες της 23ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής την Κυριακή 22/4/2012 στις 5:00 μμ και είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα...
Αναλυτικά:

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!Ισλαμιστής, θαυμαστής του Κεμάλ και των τουρκικών Ε.Δ. υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ!

Τελικά στη ΝΔ πρέπει να έχουν σοβαρό πρόβλημα στην επιλογή των υποψηφίων βουλευτών. Διαφορετικά δεν εξηγείται το γεγονός ότι εκτός από την περίπτωση Συμπιλίδη, αλλά και των τριών εν ενεργεία βουλευτών (ο ένας υφυπουργός) που παραιτήθηκαν και δεν θα είναι υποψήφιοι (αυτά δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στο κόμμα από το 1974), τώρα επέλεξαν ως υποψήφιο βουλευτή στο νομό Ροδόπης έναν φανατικό...ισλαμιστή, θαυμαστή του Κεμάλ Ατατούρκ και της ισχύος των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, τον Ερχάν Ιμάμογλου!

Μοιραίος Έρωτας: Όλα στον άερα... Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα!!!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον "Μοιραίο Έρωτα" την επόμενη εβδομάδα.
Διαβάστε τι θα δούμε στα επεισόδια που έρχονται...

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΙΑ - ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Πιστεύουμε ότι παρά τις ήττες και τις χαμένες ελπίδες, αξίζει να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε - όπως μας έδειξε και το μεγαλειώδες κίνημα ενάντια στο μνημόνιο και την Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ - ΔΝΤ και ΕΕ - για να ’ρθουν οι καλύτερες μέρες που λαχταρήσαμε.

Εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος της ΝΔ

Ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων της ΝΔ που ανακοινώθηκαν, είναι και αυτό του γιατρού Γιάννη Καμπανή.
Σύμφωνα με «Τα Νέα», ο εν λόγω υποψήφιος είναι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με την παράταξη του περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, ο οποίος υποστηρίχθηκε αποκλειστικά από το ΠΑΣΟΚ!

Ημέρα της Γης: Δείτε live εικόνα από τα panda στην Κίνα

Σήμερα 22 Απριλίου 2012 συμπληρώνονται 42 χρόνια από τον πρώτο εορτασμό της Ημέρας της Γης, στις 22 Απριλίου 1970 που έχει στόχο την κινητοποίηση ανθρώπων, κυβερνήσεων, επιχειρήσεων και οργανισμών, για ένα καθαρό πλανήτη.
Καθιερώθηκε το 1970 στις ΗΠΑ, με πρωτοβουλία του γερουσιαστή Γκέιλορντ Νέλσον, ενός πολιτικού με περιβαλλοντικές ανησυχίες αλλά με τα χρόνια, η «Μέρα της Γης» ξεφεύγει από το αμερικάνικο πλαίσιο, όπου αποδεικνύεται αρκετά δημοφιλής, και εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αθλητικές μεταδόσεις: Μη χάσετε σήμερα τους αγώνες της Σούπερ Λίγκα

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις για σήμερα Κυριακή 22 Απριλίου:
Σούπερ Λίγκα

Το πιο όμορφο πρόσωπο στην Αγγλία... πουλάει πατατάκια!

Αν ακούγατε ότι κάποια κοπέλα ψηφίστηκε ως το πιο όμορφο πρόσωπο μιας χώρας τι δουλειά θα πιστεύατε ότι έκανε; Μοντέλινγκ, διαφημίσεις ή καμπάνιες;
Κι όμως η Florence Colgate που ψηφίστηκε ως το πιο όμορφο πρόωπο της Βρετανίας δουλεύει σε κατάστημα που πουλάει τσιπς.
Το προσωπο της θεωρείται ότι έχει τιςτέλειες αναλογίες και χαρακτηριστικά.

Όταν ο Κίτσος και η Τασούλα διαφημίζουν την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ… ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEOS

…τότε το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!
Δείτε τα νέα προεκλογικά spotakia που ετοιμάσανε για την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Που χρησιμεύει η μονωτική ταινία;

Δείτε μερικές  φωτό...  που λέτε να τις χρησιμοποιούμε;

Ξύπνησε από το κώμα ο Ρόμπιν Γκιμπ, τραγουδιστής των Bee Gees

Ο τραγουδιστής των Bee Gees, Ρόμπιν Γκιμπ, ξύπνησε από κώμα, μετά από μία εβδομάδα και η υγεία του δείχνει σημάδια βελτίωσης. Ο 62χρονος Γκιμπ έπεσε σε κώμα μετά από πνευμονία και ενώ δίνει εδώ και χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Αλ. Κιβωτού - Κτ. Αστ. Καληράχης 3-4 (2-2)

Σε ένα κρίσιμο και σκληρό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο πρωτοπόρες ομάδες του πρωταθλήματος, τη μεγάλη νίκη πέτυχε ο Κτηνοτροφικός μέσα στην Κιβωτό με σκορ 3-4  και στέφεται και τυπικά πρωταθλητής στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Γρεβενών δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος,  αφού ξέφυγε πέντε βαθμούς πάνω από την Κιβωτό.

Superleague: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 30ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Superleague.
Στα ματς που «καίνε» και θα κριθεί η παραμονή, ο Δασκαλόπουλος θα σφυρίξει στο Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός, ο Παππάς στο Αρης-Κέρκυρα, ενώ στο Ξάνθη-Κέρκυρα «άρχοντας» θα είναι ο Τριτσώνης.
Κυριακή 22/4 (19:00)

Δ' Εθνική: Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο

Με τους αγώνες της 23ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής την Κυριακή 22/4/2012 στις 5:00 μμ, με τους παρακάτω αγώνες.
Αναλυτικά:

Έκρυψε 120.000 στον κήπο και τα έχασε!

Έναν απίστευτο εφιάλτη έζησε ένας 65χρονος άνδρας στα Μεσόγεια, όταν έκανε το λάθος να θάψει στον κήπο του τις οικονομίες μιας ζωής.
Ο συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος φοβούμενος την οικονομική κρίση μετέβη στην τράπεζα και σήκωσε από τον τραπεζικό λογαριασμό του το ποσό των 120.000 ευρώ.

Πασίγνωστος Ελληνας τραγουδιστης δήλωσε. Εχασα το σπίτι μου, φιλοξενουμαι στην αδερφή μου. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ

Η πειρατεία στη μουσική και η πώληση των cd των καλλιτεχνών από παράνομους πλανόδιους μικροπωλητές στα τέλη της δεκαετίας του ’90 τον έπληξε οικονομικά. «Έχασα το σπίτι μου» δήλωσε αποκλειστικά στην εκπομπή του web zougla radio «Κορίτσια στην πρίζα» ο...

VIDEO ΣΟΚ: Θανατηφόρα συντριβή αεροσκάφους

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες τα βίντεο της συντριβής ενός μικρού ιδιωτικού αεροσκάφους στη Βραζιλία.
Το δυστύχημα συνέβη χθες σε αεροδρόμιο κοντά στο Σάο Πάολο και απέβη μοιραίο για τον πιλότο και τον συγκυβερνήτη του αεροσκάφους.

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ 2-0 (1-0) φωτορεπορτάζ (24η αγωνιστική)

ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ
Σάββατο: 21/4/2012
Πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη στο Σειρήνι με τη Σειρήνα πιο ουσιαστική και τυχερή με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο να παίρνει πολύτιμο τρίποντο και να τα παίζει όλα για όλα την ερχόμενη Τετάρτη στην Αμυγδαλιά για την οριστική σωτηρία της.

Και η Ντόρα στο μαντρί της Νέας Δημοκρατίας;

Δεν άντεξε να βλέπει τον Αντώνη Σαμαρά αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και αποχώρησε. Δεν έχει πρόβλημα όμως να τον δει Πρωθυπουργό!
Θετική στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά αλλά με προϋποθέσεις εμφανίστηκε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη η οποία υποστήριξε ότι πρέπει άμεσα να διαλυθεί το πελατειακό κράτος.

Δεν κάνει βήμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος χωρίς αυτές!!!

Διακριτικά στέκονται στο πλάι του σύζυγος και κόρη.
Η γυναίκα που είναι το Α και το Ω στην ζωή του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι η σύζυγός του Λίλα Μπακατσέλου.
Είναι παντρεμένοι από το 81 και η μεγάλη αδυναμία της ζωής τους είναι η κόρη τους Εβελίνα που και αυτή ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της και ασχολείται και αυτή με τη νομική ενώ τελείωσε το ίδιο πανεπιστήμιο με τους γονείς της.

Ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Πατρών: ψηλά η Αριστερά, στη βουλή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Καταρρέει ο δικομματισμός. Ανησυχία για τα ψηλά ποσοστά των νεοναζί
Οι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης για το μάθημα της «Στατιστικής των Επιχειρήσεων» διεξάγουν πανελλαδική έρευνα που ξεκίνησε στις 26 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Απριλίου.

Προσοχή στον νέο ιό του Facebook!!!

Μια νέα μορφή κακόβουλου λογισμικού έχει αρχίσει να μεταδίδεται μέσω Facebook. Διάφοροι χρήστες βλέπουν δημοσιευμένη στο τοίχο τους από κάποιο φίλο τη φωτογραφία ενός μωρού με το εξής κείμενο:

"Ξεμπλοκάρουν" τα έργα στους 4 μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας

Η Ευρωβουλή υιοθέτησε τον κανονισμό που θα “ξεμπλοκάρει” τις εργασίες στα τέσσερα μεγάλα οδικά έργα, η χρηματοδότηση των οποίων έχει σταματήσει από το 2010.
Οι εργασίες στους αυτοκινητόδρομους σταμάτησαν εξαιτίας της κρίσης και της έλλειψης ρευστότητας των τραπεζών.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπηλαίου Γρεβενών

Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του νεοσύστατου Συλλόγου: Πολιτιστικός Σύλλογος Σπηλαίου Γρεβενών που εκλέχθηκε στις εκλογές που έγιναν το Μ.Σάββατο (15/4) στο σχολείο του χωριού.
Στην πρώτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (20/4) στο Σπήλαιο Γρεβενών, ομόφωνα αποφασίστηκε-ψηφίστηκε η εξής σύνθεση:

Sigiriya: Ακόμη ψάχνουν πως κατασκευάστηκε φρούριο σ' αυτόν τον βράχο (photos)

Το Sigiriya βρίσκεται στη Σρι Λάνκα. Αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της χώρας, με σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα αλλά ταυτόχρονα και μια μαγευτική τοποθεσία. Το Sigiriya είναι ένας εντυπωσιακός βράχος, ο οποίος υψώνεται δραματικά 370 μέτρα πάνω από τις γύρω πεδιάδες.

Βαριές κουβέντες μέσω facebook αντάλλαξαν Μητσοτάκης - Συμπιλίδης

Βαριές κουβέντες μέσω...facebook αντάλλαξαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιώργος Συμπιλίδης, μετά την παραίτηση του δεύτερου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Ο κ. Μητσοτάκης σχολιάζοντας την αρχική υποψηφιότητα Συμπιλίδη στο νομό Κιλκίς, μίλησε για «πολιτικά εγκλήματα που δεν έχουν παραγραφεί».

Γυναίκες σε ριάλιτι "πλακώνονται" στο ξύλο! Βίντεο

Στις 29 Απριλίου λοιπόν, κάνει πρεμιέρα στο κανάλι TLC το ριάλιτι “My Big Fat American Gypsy Wedding”.
Πρωταγωνιστές του show είναι τσιγγάνοι που ζουν στην Αμερική και… σχεδιάζουν το γάμο τους.
Σε αυτό λοιπόν το ριάλιτι όπως και σε όλα τα άλλα η κάμερα δείχνει τις προσωπικές στιγμές τω συμμετεχόντων και βγάζει τα άπλυτά τους στην φόρα.
Εν τω μεταξύ έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει δύο γυναίκες του ριάλιτι να πλακώνονται κυριολεκτικά στο ξύλο.
Δείτε το βίντεο...

Κότα γέννησε κοτόπουλο χωρίς ... αυγό!

Μια κότα στη Σρι Λάνκα γέννησε ένα υγιές κοτόπουλο χωρίς αυγό… Σύμφωνα με το BBC, το κοτόπουλο γεννήθηκε υγιές και πλήρως σχηματισμένο, όμως η κότα ψόφησε από τα εσωτερικά τραύματα κατά τη γέννα. Όπως υποστηρίζουν οι κτηνίατροι, το γονιμοποιημένο ωάριο μέσα σε 21 ημέρες αναπτύχθηκε σε ένα κανονικό κοτόπουλο.
Η είδηση για τη «ζωοτόκο κότα» έδωσε την αφορμή στα τοπικά Μ.Μ.Ε. να κάνουν χιουμοριστικά σχόλια πάνω στο θέμα του φιλοσοφικού παραδόξου για την κότα και το αυγό. «Η κότα εμφανίστηκε πριν από το αυγό» αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετικό άρθρο μια τοπική εφημερίδα.
Ο κρατικός κτηνίατρος στην περιοχή δήλωσε ότι δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο.
Zougla.gr

Φλώρινα: Συνελήφθη 24χρονος παιδεραστής!!!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από εχθές το βράδυ ένας 24χρονος Αλβανός που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.
Η νέα υπόθεση παιδεραστίας έχει προκαλέσει σάλο στην Φλώρινα, ενώ σε βάρος του νεαρού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημ/κων Φλώρινας.
Star.gr

Το αντίο του Σαράντη Σαλέα στον Δημήτρη Μητροπάνο! (video)

Πρεμιέρα έκανε ο Σαράντης Σαλέας και όπως ήταν φυσικό τραγούδησε τις "Αμπάρες" του και ξεσήκωσε το κοινό!
Ο τραγουδιστής στην πρεμιέρα του αποχαιρέτησε και τον μεγάλο τραγουδιστή, Δημήτρη Μητροπάνο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή! Ερμήνευσε το τραγούδι «Αλίμονο» και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα!

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Δείτε το πρώτο προεκλογικό σποτ!!! (video)

Πως είναι το πρώτο σποτ του Πάνου Καμμένου για τους Ανεξάρτητους Έλληνες για τις εκλογές 2012;
Μέσα απο την σελίδα του στο facebook o Πάνος Καμμένος δημοσίευσε το πρώτο σποτ για τις εκλογές 2012, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες το οποίο το έφτιαξε ενας απο τους φίλους της σελίδας.

Κατέρρευσε ο Marco Pomante της Nocerina στον αγώνα με τη Reggina (βιντεο)

Άσχημες στιγμές περνάει το ιτάλικό ποδόσφαιρο, καθώς μία εβδομάδα μετά τον ανεξήγητο θάνατο του Piermario Morosini στον αγώνα Pescara – Livorno, σήμερα κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο Marco Pomante της Nocerina κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Reggina για τη Serie B.

Πώς καταντάνε οι γυναίκες bodybuilder όταν γεράσουν (photos)

Απίστευτο...Οι Φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε παρακάτω, σας ενημερώνω πως είναι  σοκαριστηκές...!