ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Τσέρνομπιλ: Σοκαριστικές μαρτυρίες από επιζώντες 26 χρόνια μετά ... (videos)

Πριν από 26 χρόνια, στις 1:23:58 της 26ης Απριλίου του 1986 διαδοχικές εκρήξεις στον αντιδραστήρα του τέταρτου ενεργειακού μπλοκ στον πυρηνικό σταθμό του...

Πολυτελή κλασικά ανάκτορα στη Μόσχα πωλούνται για 20 ευρώ!

Πολυτελή κλασικά ανάκτορα πωλούνται στη Μόσχα έναντι πινακίου φακής και συγκεκριμένα με το πραγματικά απίστευτο αντίτιμο των…20 ευρώ!
Και πρόκειται για πραγματικά παλάτια στο κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας, τα οποία πουλά η Δημαρχία της Μόσχας. Οι επαύλεις προς πώληση αριθμούν τις 244, είναι τσαρικής εποχής και τεχνοτροπίας, ενώ κάποια από αυτά έχουν χαρακτηριστεί «μνημειακά» και «διατηρητέα».

Ξέφρενο πάρτι στο Μόναχο (video)

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου μετά την πρόκριση στο τελικό του Champions League
Πάρτι έστησαν οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου σε πλατείες της πόλης μετά από τη πρόκριση της ομάδα τους, επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League.

Δωρεάν διακοπές - εκδρομές Αγροτικής Εστίας!!!

Μέχρι και τις 26 Μαΐου οι δικαιούχοι της Αγροτικής Εστίας μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις για τις δωρεάν 8ήμερες διακοπές, 3ήμερες εκδρομές και βιβλία, όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του ΟΓΑ.
Ειδικότερα οι δικαιούχοι των προγραμμάτων θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας.

Δείτε: Ένα αγοράκι - χελώνα 6 ετών!

Και μόνο με την εικόνα κάποιος ανατριχιάζει… Ένα αγοράκι 6 ετών από την Κολομβία ζούσε έναν εφιάλτη…. Είχε μια τεράστια κρεατοελιά η οποία κάλυπτε όλη του την πλάτη… Για τον λόγο αυτό τον αποκαλούσαν «αγόρι-χελώνα».

Γυμνή μηχανόβια πήρε κλήση επειδή δεν φορούσε κράνος

Το περιστατικό έγινε σε πόλη της Ρουμανίας. Ένας αστυνομικός εντόπισε μία μηχανή που συνεπιβάτης ήταν μια γυμνή γυναίκα.
Ο αστυνομικός σταμάτησε τη μηχανή με τη γυμνή συνοδηγό γυναίκα και της έκοψε κλήση όχι επειδή ήταν θεόγυμνη, αλλά επειδή δεν φορούσε κράνος.

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Τόνυ Άντονυ

Σε μία λεπτή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Τόνυ Άντονυ. Ο ηθοποιός εδώ και μερικούς μήνες νοσεί από μία σοβαρή ασθένεια, όπως και ο αδερφός του.
Ο δημοφιλής κωμικός ήταν αποχώρησε από την παράσταση “Οι σαλταρισμένοι” που ήταν να εμφανιστεί το χειμώνα, ισχυριζόμενος λόγους υγείας. Ο Τόνυ είχε ξεκινήσει κανονικά πρόβες αλλά υπέφερε από ένα πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα και επέλεξε να σταματήσει διακριτικά χωρίς να το μοιραστεί με όλους.
Το πάλεψε μαζί με τον αδερφό του που έχει το ίδιο πρόβλημα. Προχθές, σύμφωνα με την Espresso, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική στους Αμπελόκηπους. Όλα πήγαν καλά και ο ηθοποιός έχει συνεχώς στο πλευρό του το γιο του. Τώρα, θα δώσει την δική του μάχη μέχρι να αναρρώσει πλήρως.
TLife.gr

"My name is Spyros and I am Malakas"

Η απάντηση στο βίντεο της Κατερίνας Μουτσάτσου ήρθε από έναν άλλο Έλληνα τον Σπύρο, που με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα λέγοντας… «My name is Spyros and I am Malakas».

VIDEO:”Τρελό” κόλπο με τη πόρτα!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αυτό το “τρελό” κόλπο με την πόρτα, την οποία πάνε οι “πρωταγωνιστές” του βίντεο να κλείσουν, αλλά αυτή τους έρχεται στο... κεφάλι!

Ο ατρόμητος… Μαδριλένος! (video)

Tο κασκόλ της Ρεάλ Μαδρίτης σήκωσε οπαδός της στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Τσέλσι.
Αρκετά γενναίος φαίνεται πως ήταν ο οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης που ντυμένος με τα χρώματα της ομάδα του, σήκωσε το κασκόλ της, μέσα στο «Καμπ Νου» την ώρα που όλο το γήπεδο έκανε κορέο για την «Μπάρτσα»
Το συμβάν εκτυλίχθηκε στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι για τους «4» του Champions League.
Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι όσο οπαδός έκανε αυτή την κίνηση κανένας από το πλίθος δεν τον άγγιξε.
Δείτε το βίντεο και... φανταστείτε τι θα γινόταν αν το περιστατικό συνέβαινε σε ματς της Superleague:

woop.gr

Μετά από το “Ai se eu te pego” έρχεται το “Ballada”

To καινούριο super hit της Βραζιλίας έχει τίτλο “Ballada” και μόνο μπαλάντα δεν είναι.
Πρόκειται για ένα άκρως χορευτικό τραγούδι που φαίνεται να ακολουθεί την επιτυχημένη πορεία του πασίγνωστου “Ai se eu te pego” του Michel Telo.
Ερμηνευτής του “Ballada” Gusttavo Lima.
Ακούστε το:...

Στη φυλακή οδηγήθηκε η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου (videos)

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία της για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή. Η κατηγορούμενη απολογούμενη αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με υπεράκτιες εταιρείες.
Η κόρη του πρώην υπουργού κατέθεσε ότι αγόρασε το ακίνητο στο Κολωνάκι ασπό την εργασία της και δεν είχε ούτε έχει καμμία σχέση με υπεράκτιες εταιρείες.

Όλα τα αστεία στιγμιότυπα που είδαμε φέτος στη Σούπερ Λιγκ!!! (VIDEO)

Δείτε ένα βίντεο μ’ όλα τα αστεία στιγμιότυπα που είδαμε φέτος στη Σούπερ Λίγκ!!!

Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ - ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ 0-5 (0-2)

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ: 25-04-2012
ΩΡΑ: 5.00 μμ
Μεγαλειώδης εμφάνιση για τη Σειρήνα που συνέτριψε εκτός έδρας την Αμυγδαλιά με 0-5 και απομένοντας μόνο η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ιστορική ομάδα του Σειρηνίου έσωσε την παρτίδα για φέτος.

Α.Ε.Π. Βατολάκκου - Αλ. Κιβωτού 4-8 (1-4)

Σε έναν αγώνα χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Α.Ε.Π. Βατολάκκου ηττήθηκε στην έδρα της από τον  Αλ. Κιβωτού, με το ευρύ σκορ 4-8. 
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με αρκετές απουσίες στο βασικό τους σχήμα, παρ' όλα αυτά, οι αντικαταστάτες τους πρόσφεραν καλό θέαμα και πολλά γκολ, με την Κιβωτό που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, γύρισε το ματς γρήγορα και κάνοντας επίδειξη δυναμικής επικράτησε άνετα της γηπεδούχου ομάδας.

ΠΥΡΣΟΣ - ΑΣΤΡ. ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ 2-0 (0-0)

Δύο στα δύο έκανε ο Πυρσός με τον νέο προπονητή Θωμά Παπαδόπουλο, παίρνοντας πολύτιμη νίκη εντός έδρας με σκορ 2-0 επί της Αστρ. Μεσοποταμιάς, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Aπρόσεκτη οδηγός έκανε... σάντουιτς φοιτήτρια (video)

H οδηγός του αυτοκινήτου μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο και ήταν τόσο απρόσεκτη που δεν είδε μπροστά μία φοιτήτρια που έβγαινε από το πανεπιστήμιο της Νότιας Κορέας με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την στριμώξει ανάμεσα στο αυτοκίνητό της και σε ένα άλλο όχημα.

blog.gr

Χωρίς αποστολή της ΕΡΤ η φετινή Eurovision

Χωρίς τη στήριξη της ΕΡΤ θα ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν η Ελευθερία Ελευθερίου για να διαγωνιστεί στη φετινή Eurovision, καθώς η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης αποφάσισε να μην στείλει κανέναν από το δημοσιογραφικό επιτελείο και το τμήμα δημοσίων σχέσεων.

Κίνα: 300.000 μέλισσες στο σώμα ενός άνδρα (pics)

O 33χρονος Κινέζος μελισσοκόμος Σι Πινγκ κατάφερε να... πείσει 300.000 μέλισσες να καλύψουν το σώμα του.
Το συνολικό βάρος των επικίνδυνων εντόμων έφτασε τα 33,1 κιλά και οι εκτιμήσεις των ανθρώπων που βρέθηκαν μαζί του σε αυτή την πολύ επικίνδυνη προσπάθεια ανεβάζουν τον αριθμό των εντόμων στις 331.000.

Κλειστά τα σχολεία στις 4 και 7 Μαΐου λόγω εκλογών!!!

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις 4 και 7 Μαΐου λόγω των εθνικών εκλογών, καθώς τα σχολικά κτίρια θα χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά κέντρα στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ?? (Ανέκδοτο)

Σταματάει ένα ταξί ένας τύπος, μπαίνει μέσα και λέει στον ταξιτζή:
- Μεγάλε, γρήγορα στην οδό τάδε, νούμερο ταδε μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η γυναίκα μου με απατάει.
Πράγματι, ο ταξιτζής πατάει γκάζι και σε λίγο φθάνουν στο σπίτι του.
Οπότε ο τύπος λέει στον ταξιτζή:...

Ξεκινάει σήμερα η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο..

Ξεκινά σήμερα Πέμπτη, στις Καστανιές Έβρου, δέκα ημέρες πριν από τις εκλογές, οι εργασίες για την κατασκευή του φράχτη συνολικού μήκους 10,3 χιλιομέτρων που προβλέπεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

Στις 15.00 η απόφαση για το ντιμπέιτ των κομμάτων

Στη Διακομματική Επιτροπή Εκλογών, η οποία συνεδριάζει σήμερα στις 15.00, αναμένεται να κριθεί η τύχη των ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών που μέχρι στιγμής είναι στον αέρα, ενώ απομένουν μόλις λίγες ημέρες για να πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου.

Τι λένε τα άστρα για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τη βραδιά των εκλογών!!!

Διαβάζουμε στο astrology.gr την ...αστρολογική εκτίμηση για τη βραδιά των εκλογών. Γράφουν οι αστρολόφοι μεταξύ άλλων.....
«Πως βρίσκει όμως τα κόμματα και τους αρχηγούς τους το «κλείσιμο» της κάλπης;

Ο Η.Σπάθας στον τελικό Κυπέλλου!

Τον Ηλία Σπάθα από τον σύνδεσμο Πειραιά όρισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να διαιτητεύσει τον μεγάλο τελικό του Κυπέλου Ελλάδας που θα γίνει το Σάββατο (28/04), ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο.
Βοηθοί του διεθνούς ρέφερι θα είναι οι Δημήτρης Σαραϊδάρης και Λεωνίδας Βασιλειάδης αμφότεροι του συνδέσμου Μακεδονίας, χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο Θανάσης Γιάχος από τον σύνδεσμο της Χίου ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δωδεκανήσιος Μιχάλης Καλαθένος.

Οι επισκέψεις του Υποψήφιου Βουλευτή της Ν. Δ. Τιμολέων Κοψαχείλη την Πέμπτη

Ο υποψ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τιμολέων Κοψαχείλης την Πέμπτη 26 Απριλίου, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας , θα επισκεφτεί τις Τοπικές Κοινότητες το Πρωί : Εμπορικά καταστήματα Δεσκάτης
Το Απόγευμα: Κυρακαλή, Μυρσίνα, Ασπρόκαμπο, Ελεύθερο Α΄ & Β΄ και Βατόλακκο.


Με 29 (από 36) είναι τα κόμματα τελικά! - Οι εκλογικοί κατάλογοι. Tα επτά κόμματα που απέκλεισε ο Άρειος Πάγος

Κατατέθηκαν στον Άρειο Πάγο από 29 κόμματα οι συνδυασμοί υποψηφίων
Κατατέθηκαν σήμερα στο Α’ τμήμα του Αρείου Πάγου από τα πολιτικά κόμματα οι συνδυασμοί των υποψηφίων βουλευτών και των υποψηφίων βουλευτών Επικρατείας.
Πιο συγκεκριμένα, τα 29 κόμματα που γνωστοποίησαν τους υποψήφιους βουλευτές τους είναι:

Διώχτους όλους!!!

Δεν βλέπουν
Δεν ακούν
Δεν ενδιαφέρονται
Δεν νοιώθουν
Δεν σκέπτονται
Δεν έχουν δουλέψει
Δεν έχουν φιλότιμο
Δεν πάνε φυλακή
Δεν μας σέβονται
Δεν διάβασαν το μνημόνιο...

Παρουσίαση των υπ.βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (video)

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Γρεβενών Θανάσης Νούτσος, παρουσίασε σήμερα Τετάρτη 25/4/2012 τους υποψήφιους βουλευτές του κινήματος στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.
Βάιος Τζήκας, Θανάσης Νούτσος, Κυριάκος Ταταρίδης και Λάμπρος Παλάντζας.

greveniotis.gr

Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 38χρονου αδιόριστου λέκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών!

Ο Νίκος Παλυβός, Δρ. γεωλογίας, εκλεγμένος Λέκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, 38 χρονών, που έμεινε αδιόριστος επί …διετία δεν άντεξε άλλο τον εξευτελισμό και αυτοκόνησε. Ο Νίκος ήταν μέλος της Πρωτοβουλίας Μελών ΔΕΠ υπό αναμονή τοποθέτησης.
Οι άνθρωποι της Πρωτοβουλίας, γύρω στους 800, ενώ εκλέχτηκαν και πήραν θέση στο πανεπιστήμιο δεν διορίστηκαν ποτέ λόγω μνημονίου.

Το 76% των νέων θέλει να φύγει μετανάστης!

​Επηρεασμένοι από την κρίση και έτοιμοι για μετανάστευση δηλώνουν 7 στους 10 νέοι στη χώρα μας, σύμφωνα με έρευνα της Focus Bari, για το Πάντειο Πανεπιστήμιο.
To 76% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η μετανάστευση αποτελεί ιδανική λύση για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης.

Βραζιλία: Ηθοποιός που υποδυόταν τον Ιούδα κρεμάστηκε κατά λάθος μπροστά στο κοινό!!!

Ένας βραζιλιάνος ηθοποιός ο οποίος υποδυόταν τον Ιούδα απαγχονίστηκε κατά λάθος στη διάρκεια πασχαλινής παράστασης για τα πάθη του Ιησού.
Ο 27χρονος Τιάγκο Κλίμεκ αναπαριστούσε τη σκηνή της αυτοκτονίας του Ιούδα σε παράσταση η οποία έλαβε χώρα τη Μεγάλη Παρασκευή στην πόλη Ιταράρε, 245 χιλιόμετρα δυτικά του Σάο Πάολο.

Λοβέρδος: Nα παραμείνει πρωθυπουργός ο Παπαδήμος

Ανοικτό άφησε, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, το ενδεχόμενο να παραμείνει ως πρωθυπουργός και μετά τις εκλογές ο Λουκάς Παπαδήμος.
Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο «Ράδιο 9» απαντώντας στο σχετικό ερώτημα απάντησε:

Αυτοπεραίωση και φέτος!!!

Τη δυνατότητα να κάνουν αυτοπεραίωση για να "κλείσουν" τα βιβλία τους θα έχουν και φέτος οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιτηδευματίες. Αυτό προκύπτει από εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου προς όλες τις Εφορίες, με την οποία παρέχονται διευκρινίσεις για την συμπλήρωση του νέου εντύπου Ε3.

Kατευθείαν στα αποδυτήρια ο γονατισμένος Μουρίνιο

Ο Πορτογάλος επέλεξε να δει τη ρουλέτα των πέναλτι γονατιστός και μόλις ο Σβάινσταϊγκερ εύστοχησε στο τελευταίο πέναλτι της Μπάγερν, σηκώθηκε και κατευθύνθηκε με αργά βήματα στα αποδυτήρια.
Στις πρώτες δηλώσεις του ο Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι είναι στεναχωρημένος, αλλά έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

ΗΠΑ: 9χρονος έπιασε καρχαρία με το καλάμι του (vid)

O 9χρονος μαθητής συνηθίζει να πηγαίνει για ψάρεμα μαζί με τον πατέρα του στα ανοιχτά του Τέξας. Πάνω σε ένα καγιάκ ψαρεύουν για ώρες αλλά αυτό που συνέβη πριν από μερικές ημέρες ήταν αξιοπερίεργο.
Ο μικρός είδε το καλάμι να δονείται και ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα του για να βγάλουν το ψάρι. Τελικά εξεπλάγησαν διαπιστώνοντας πως επρόκειτο για έναν καρχαρία μήκους περίπου 1,5 μέτρου.
Η μητέρα του μικρού είπε πως ο γιος της δεν φοβάται αυτά τα ψάρια, αντιθέτως τον έλκει η γοητεία της θάλασσας και περνάει ατέλειωτες ώρες μαζί με τον πατέρα του πάνω στο καγιάκ.

Super League: Η κλήρωση των play – off

Το μεσημέρι (14:00) της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των play – off από την οποία προέκυψαν τα ζευγάρια των ομάδων που θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-Ατρόμητος θα είναι τα δύο ματς της πρεμιέρας που θα γίνει στις στις 2 Μαϊου, ενώ οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 20 Μαϊου.
Αναλυτικά τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των play-off:

Champions League: Real Madrid – Bayern 2-1 (1-3 στα πέναλτι)(videos)

Στα πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση στον τελικό του Champions League μεταξύ της Real Madrid και της Bayern, με τους Βαυαρούς να παίρνουν το εισιτήριο με επιμέρους σκορ 1-3 στα πέναλτι και πλέον θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, μέσα στο σπίτι τους, στις 19 Μαΐου κόντρα στην Chelsea.

Ο γιος του Ριβάλντο «μιμήθηκε» το διάσημο γκολ του πατέρα του (vid)

Στα χνάρια του Ριβάλντο βαδίζει ο γιος του, Ριβαλντίνιο, ο οποίος σημείωσε γκολ που ξύπνησε μνήμες από το καταπληκτικό τέρμα που είχε πετύχει ο Βραζιλιάνος άσος με ανάποδο ψαλίδι κόντρα στην Βαλένθια το 2001, που έμεινε στην ιστορία επειδή είχε χαρίσει στην Μπαρτσελόνα την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.