ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ένας τρελός παγωτατζής!!! (video)

crazy ice cream selling. 
Δείτε το video...

ΔΕΙΤΕ: Η Τζούλια Αλεξανδράτου κυκλοφορεί με προεκλογικό See thru φόρεμα και γουστάρει!!!

Κάθε εικόνα μια ξεχωριστή ιστορία. Κάθε στιγμή μαζί της; Ανατρεπτική. Ρωτήστε και κάποιους που την έζησαν να σας πουν περισσότερα.
Το κορίτσι αυτό το υποψήφιο για την Ελληνική Βουλή, αποφάσισε να δείξει για μια ακόμη φορά την…φορά του πωπού της. Και τι έκανε; Για να μαζέψει ψήφους από κάθε λογής ληγούρια και πεινασμένους διέρρευσε φωτογραφία…μάλλον κομματάκι παλιά με φόρεμα…Αυτό βέβαια δεν είναι ακριβώς φόρεμα αλλά το φαράγγι της Σαμαριάς…ανοιχτό. Και το γράφω έτσι καθώς το φαράγγι έκλεισε πριν λίγο καιρό εξαιτίας κακών καιρικών συνθηκών…Πραγματικά σε λίγο καιρό δε θα μου κάνει τίποτε εντύπωση από την Τζούλια.
Kι αυτό πρέπει να το κοιτάξει...

ΣΟΚ: Σφήνωσε κουκουνάρι στο αιδοίο μοντέλου!

Έχουν δει πράματα και θάματα τα μάτια των γιατρών, αλλά αυτό που αντίκρισαν γιατροί σε νοσοκομείο της Σερβίας δεν το έχουν ξαναδεί και θα το θυμούνται για πολύ καιρό…
Ένα μεγάλο κουκουνάρι σφηνωμένο στο αιδοίο νεαρής γυναίκας. Μάλιστα, χρειάστηκε να υποβληθεί σε 2ωρο χειρουργείο, προκειμένου να το αφαιρέσουν. Τώρα, η μοντέλα Mirjana Gavaric από το Βελιγράδι, αναρρώνει, ενώ την επόμενη φορά θα σκεφτεί καλύτερα το sex toy που θα επιλέξει για να ικανοποιήσει τις ορέξεις της.
gossip-tv

Η κάλπη θέλει μπρίο, σεξαπίλ και «τρέλα»

Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές των φετινών εκλογών. Από εφευρέτες και γενναιόδωρους τσιφλικάδες, μέχρι οπαδούς του Παναθηναϊκού, θιασώτες του πολιτικού σουρεαλισμού και νοσταλγούς του Καποδίστρια.
Από επίδοξους «τυραννοκτόνους» και απόμαχους καραβανάδες μέχρι σεξοβόμβες πορνοστάρ, που υπόσχονται να ανεβάσουν στα ύψη τη λίμπιντο της ελληνικής Βουλής. Οι πλέον κρίσιμες και πολυαναμενόμενες εκλογές της μεταπολίτευσης τουλάχιστον δεν στερούνται πρωτοτυπίας και χιούμορ…

Σεξ με τη νεκρή σύζυγο!

Σεξ με τις νεκρές συζύγους τους θα μπορούν να κάνουν οι Αιγύπτιοι, με νομική μάλιστα κατοχύρωση, αν τελικά ψηφιστεί ο σχετικός νόμος από το αιγυπτιακό κοινοβούλιο. Η είδηση για την επικείμενη ψήφιση του σχετικού νόμου προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στις οργανώσεις γυναικών της Αιγύπτου, σύμφωνα με το αραβικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια.

Δημοσκόπηση ΣΟΚ στο νομό Αττικής – Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ δεύτεροι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες!

Αυτή η δημοσκόπηση έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί έγινε στην Αττική με τα 3.000.000 ψηφοφόρους και γιατί το πραγματοποίησε ανεξάρτητος φορέας και μάλιστα σε πολύ μεγάλο δείγμα ψηφοφόρων 3000 άτομων, όταν τα περισσότερα γκάλοπ διενεργούνται με δείγμα 1000 ατόμων.

Αναβλήθηκε ο 5ος τελικός στο βόλεϊ!

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 19:00, όταν είχαμε ρίψη χημικών και ο 1ος διαιτητής, Γιώργος Καραμπέτσος, ζήτησε να μειωθεί ο κόσμος που βρισκόταν στις κερκίδες του κλειστού της Μίκρας. Οι φίλαθλοι του "γηραιού" κρίθηκαν υπεράριθμοι και ζητήθηκε να μην κλείνουν τις εξόδους κινδύνου, αλλά και να μην στέκονται όρθιοι στις άκρες του αγωνιστικού χώρου.

Ο πιο έυκολος τρόπος για να γκρεμίσεις φανάρι (video)

Επιστρέφεις με τα πόδια από διασκέδαση και έχοντας πιει ελαφρώς προσπαθείς να πιαστείς από τη βάση ενός φαναριού...
Δείτε τι γίνεται μετά...

Υποχρέωνε το γιο της να ζητιανεύει!

Το ίδιο της το παιδί ηλικίας μόλις 8 ετών εξωθούσε στην επαιτεία μία 30χρονη Αλβανίδα που συνελήφθη χθες το απόγευμα , στο Ηράκλειο, από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία του ανήλικου γιου της.
Συγκεκριμένα αστυνομικοί του Α’ & Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου μετά από καταγγελία που τους έγινε μετέβησαν στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου όπου και εντόπισαν και προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου το άτυχο αγόρι ως άτομο το οποίο εξωθούσε στην επαιτεία ενήλικη γυναίκα αγνώστων αρχικά στοιχείων, η οποία τράπηκε σε φυγή κατά την άφιξη των Αστυνομικών.
Στο πλαίσιο αναζητήσεων, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, αναζήτησαν εντόπισαν και στη συνέχεια συνέλαβαν την 30χρονη, μητέρα του 8χρονου.
flashnews.gr

Ο Μπιν Λάντεν έπαιρνε Viagra για να ικανοποιήσει τις γυναίκες του!!!

Θρησκευτική του υποχρέωση θεωρούσε ο πρώην ηγέτης της Αλ Κάιντα την ικανοποίηση των γυναικών του. Ενώ επίσης
έβαφε τα μαλλιά του. Δυο μόνο από τις αποκαλύψεις που περιέχει το ακυκλοφόρητο βιβλίο του ειδικού περί τρομοκρατίας του CNN Πίτερ Μπέργκεν με τίτλο Manhunt: The Ten-Year Search for Bin Laden.

Ποιος ψηφίστηκε ο πιο ισχυρός gay στην Αμερική; (pic)

Η ετήσια λίστα του περιοδικού Out με τους 50 πιο ισχυρούς gay και λεσβίες στην Αμερική μόλις κυκλοφόρησε. Για πρώτη φορά περιλαμβάνει και σταρ που ποτέ δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι.
Το να είσαι ο διάδοχος του Στιβ Τζόμπς δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Αλλά ο Τιμ Κουκ, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Apple, κάνει μια πολύ καλή αρχή με το να ψηφιστεί ως ο gay με την μεγαλύτερη επιρροή στην Αμερική.

Οι επισκέψεις του Υποψηφίου Βουλευτή Γρεβενών της Ν. Δ. Τιμ Κοψαχείλη

Ο Τιμολέων Κοψαχείλης υποψ. Βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ., επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου 28 Απριλίου τις Τοπικές Κοινότητες: Μοναχίτι, Τρικώμου και Κοσμάτι. Οι κάτοικοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και ακολούθησε συζήτηση για τις επικείμενες εκλογές και για σημαντικά τοπικά θέματα.
Την Κυριακή 29 Απριλίου, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας , θα επισκεφτεί το πρωί τις τοπικές κοινότητες: Πυλωροί, Ποντινή, Παλαιοχώρι, Σαρακίνα...
Το Απόγευμα: Δοξαράς, Μικρό Σειρήνι, Μεγάλο Σειρήνι και Αμυγδαλιές.

Αποδοκίμασαν τον Παπανδρέου στην Πάτρα!!! (videos)

Τα «άκουσε» και ο Βενιζέλος!!!
Χειροκροτήματα αλλά και αποδοκιμασίες «άκουσαν» το απόγευμα της Παρασκευής κατά την προσέλευσή τους στο στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΔΕΙΤΕ...ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ...

Τα προϊόντα που συχνά καταναλώνουμε έχουν οδηγίες χρήσης που μερικές φορές έχουν πολύ γέλιο. 
Διαβάστε κάποιες από αυτές:
Εμφανίστηκε σε σακουλάκι με γαριδάκια:
“Μπορεί να είσαι ο νικητής, δεν είναι απαραίτητη η αγορά του προϊόντος, πληροφορίες εντός”.
(Α, ωραία. Θα ζητήσω από τον ψιλικατζή να ανοίξω το σακουλάκι χωρίς να το πληρώσω…)


Σε πιστολάκι για τα μαλλιά:
“Μην το χρησιμοποιείτε κατά την διάρκεια του ύπνου”.
(Τώρα κατάλαβα γιατί ξυπνάω χτενισμένος…)


Σε σαπούνι ελληνικής παραγωγής:
“Χρησιμοποιήστε το σαν κανονικό σαπούνι”.
(Κρίμα γιατί είχα στο μυαλό μου να το χρησιμοποιήσω για φρυγανιά…)


Σε κατεψυγμένο φαγητό:
“Πρόταση σερβιρίσματος: Ξεπαγώστε το”.
(Πες το βρε άνθρωπέ μου και μου φαινόταν σκληρό!)


Σε κάλυμμα κεφαλιού για ντους:
“Προσοχή: Χωράει μόνο ένα κεφάλι”.
(Θα το έχω υπόψη μου όταν πετύχω τη Λερναία Ύδρα)


Σε πακέτο με γλυκό τιραμισού (τυπωμένο στον πάτο):
“Μην το αναποδογυρίζετε”.
(Πολύ αργά…)


Σε υπνωτικό χάπι:
“Παρενέργειες: Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία”.
(Πλάκα μου κάνεις; )


Σε αποκριάτικη παιδική στολή Σούπερμαν :
“Φορώντας αυτή τη στολή δε μπορείς να πετάξεις”.
(Εδώ μου καταστρέφετε τη μεγαλύτερη παιδική φαντασίωση!)


Σε πακέτο ξηρών καρπών:
“Οδηγίες: Ανοίξτε το πακέτο, φάτε τους ξηρούς καρπούς”.
(Δεν κατάλαβα… )


Σε κουβέρτα:
“Να μη χρησιμοποιείται για προστασία σε τυφώνες”.
(Σε σεισμούς μπορώ να σκεπαστώ; )


Σε καθρέφτη αυτοκινήτου:
“Θυμήσου: Τα αντικείμενα στον καθρέφτη είναι στην πραγματικότητα πίσω σου”.
(‘Η εγώ οδηγώ ανάποδα ή όλοι οι άλλοι… )


Στο καπάκι μπουκαλιού με γάλα:
“Αφού ανοιχτεί, κρατήστε το όρθιο”.
(Το ποτήρι θα γεμίσει με τη βοήθεια της βαρύτητας… )


Σ’ ένα σπρέι για έντομα:
“Αυτό το προϊόν δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα”.
(Οπότε αν η κατσαρίδα ξαναζωντανέψει, χρησιμοποιήστε την παντόφλα… )


Σε μερικές βάσεις μπουκαλιών γνωστού αναψυκτικού:
“Ανοίξτε απ’ την άλλη μεριά”.
(Και στην άλλη μεριά που πήγα πάλι δεν ανοίγει… )


Σε ένα κουτί φιστίκια:
“Προσοχή. Περιέχει φιστίκια”.
(Εγώ τσιγάρα ήθελα… )


Στη συσκευασία σίδερου σιδερώματος:
“Μη σιδερώνετε τα ρούχα ενώ τα φοράτε”.
(Τώρα κατάλαβα γιατί έχω κάτι εγκαύματα στα χέρια… )
etsiigiaplaka 

Ατρόμητος και Ολυμπιακός διεκδικούν το Κύπελλο απόψε (20:30) σε έναν μεγάλο τελικό στο ΟΑΚΑ

Τελικός... γιορτή για έναν!!!
Η μεγάλη στιγμή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός φιλοξενείται τυπικά από τον γηπεδούχο Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο για το 2012.
Δύο από τις κατά γενική ομολογία καλύτερες και πιο σταθερές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague έτοιμες για να τα δώσουν για 90' (και παραπάνω αν χρειαστεί) λεπτά για να βγουν νικήτριες από αυτή την αναμέτρηση.
Ο μεν Ολυμπιακός επιδιώκει με την κατάκτηση του Κυπέλλου να φτάσει και στο νταμπλ για φέτος, ζευγαρώνοντας τον τίτλο με αυτόν του πρωταθλήματος, ενώ ο Ατρόμητος από την πλευρά του διεκδικεί το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του.

Δέκα πυρκαγιές στη Δυτική Μακεδονία σε ένα διήμερο!

Περί τις δέκα πυρκαγιές εκδηλώθηκαν χτες και προχτές απ’ άκρου σε άκρο στη Δυτική Μακεδονία, μικρής σημασίας οι περισσότερες, πιο αξιοσημείωτες ορισμένες άλλες. Πάντως η πυροσβεστική υπηρεσία βρισκόταν επί ποδός και έτρεχε για να προλάβει να τις σβήσει.

Καλωσορίσατε στα χωριά: «Βαρετό», «Ανιαρό», «Γιατί όχι» και «Αδέξιο»

Μετά το διάσημο πλέον χωριό της Αυστρίας με την ονομασία «Fucking» άλλα τέσσερα ονόματα περιοχών έρχονται να προστεθούν στη λίστα των …ιδιαίτερων τοπωνυμίων, το «Ανιαρό»,(Dull) το «Βαρετό» (Boring), το «Γιατί όχι» ( Whynot) και το «Αδέξιο» (Muff) χωριό. Τα χωριά που βρίσκονται σε Σκοτία, Αμερική και Ιρλανδία αντίστοιχα αποτελούν την κωμική ανάμνηση των διάφορων ταξιδιωτών που επισκέπτονται τα εν λόγω χωρια.
Όπως φαίνεται όμως, οι κάτοικοι τους δεν αντέχουν άλλο, και γι αυτό το λόγο ζήτησαν μέσω των αντίστοιχων δημάρχων τους, την αλλαγή ονόματος. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το «Αδέξιο» χωριό, το οποίο αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ιδιαιτερότητα αυτή και δημιούργησε μια καταδυτική λέσχη που πλέον είναι η πιο επιτυχημένη της Ιρλανδίας!
http://pournari.blogspot.com

Εντυπωσιακό θέαμα: Οι λίμνες των φλαμίνγκο! – Φωτογραφίες

Κάθε χρόνο οι λίμνες στην Κένυα γεμίζουν με ένα εκπληκτικό θέαμα.
Εκατομμύρια πανέμορφα φλαμίνγκο έρχονται για να ζευγαρώσουν κατακλύζουν τις λίμνες στην περιοχή.
Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον 52χρονο Steve Garvie, ο οποίος δήλωσε εκστασιασμένος από το θέαμα.

Superleague: Οι ώρες των αγώνων των Πλέι οφ

Δείτε τις ώρες διεξαγωγής των αγωνιστικών την πλέι οφ της Superleague, όπως της ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή.
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-Ατρόμητος θα είναι τα δύο ματς της πρεμιέρας των φετινών πλέι-οφ όπως προέκυψε από την κλήρωση της Superleague.
Αξίζει να αναφέρουμε πως όλα τα ματς θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την NOVA.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Η γάτα που πλένει τα πιάτα! (video)

Όλοι θέλουμε ένα κατοικίδιο να μας κρατά συντροφιά, να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε, να διοχετεύουμε αγάπη και φροντίδα και, φυσικά, να έχουμε κάποιον για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού!
Δείτε το...

ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ υπ.βουλευτής ΠΑΣΟΚ

Φίλες και φίλοι,
Στις 6 Μαΐου καλούμαστε να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις για την χώρα και για τους πολίτες. Καλούμαστε να καθορίσουμε και να διαμορφώσουμε το μέλλον μας, να απαντήσουμε στα πραγματικά διλλήματα, να επιλέξουμε την πορεία μας.
Στις εκλογές αυτές, όλοι μας και πολύ περισσότεροι ...οι νέοι άνθρωποι, οφείλουμε να συμμετέχουμε, να μπούμε μπροστά, να διεκδικήσουμε την αλλαγή, να ορίσουμε το μέλλον μας και το μέλλον του τόπου.

Χάρρυ Κλυνν: «Μ@λ@κ@ς έπαψα να είμαι!» (video)

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνει το φαινόμενο των διασήμων που ανεβάζουν video στο youtube με πολιτικό περιεχόμενο. Την αρχή έκανε η Κατερίνα Μουτσάτσου με το video «είμαι Ελληνίδα», ενώ η συνέχεια δόθηκε με το I am malakas.
Αυτή τη φορά τη σκυτάλη παρέλαβε ο ηθοποιός Χάρρυ Κλυνν ο οποιος εξέφρασε την αγανάκτησή του για τον δικομματισμό τον οποίο αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας. Με φόντο την ελληνική σημαία ο διάσημος κωμικός τα χώνει στο πολιτικό σύστημα λέγοντας χαρακτηριστικά «Με λένε Βασίλη, θα σας καταψηφίσω, μαλάκας έπαψα να είμαι ρε».


efthimia.gr 

Ο νεοδημοκράτης… (Ανέκδοτο τα σπάει!!!)

Είναι μία γιαγιά στο σπίτι της και βλέπει από το παράθυρό της έναν τύπο στον κήπο της ο οποίος την παίζει ασταμάτητα. Παίρνει λοιπόν τηλέφωνο στην αστυνομία και λέει:
- Κύριε αστυνομικέ ελάτε γρήγορα. Είναι ένας ανώμαλος νεοδημοκράτης στον κήπο μου και την παίζει ασταμάτητα...
Ο αστυνομικός επειδή καταλαβαίνει ότι πρόκειται για γιαγιά και μπορεί να υπερβάλλει της κάνει την εξής ερώτηση:
… – Καλά, το γεγονός ότι την παίζει το βλέπετε και σας πιστεύω. Το ότι πρόκειται για νεοδημοκράτη πώς το καταλάβατε;
Και η γιαγιά με τη μεγαλύτερη φυσικότητα του απαντάει:
- Αν ήταν της κυβέρνησης θα μας γ@μούσε κιόλας!
supercomments

Τα σποτ των κομμάτων! (videos)

Η εκπομπή «Συντέλεια», με αίσθηση καθήκοντος, παρουσιάζει τα τηλεοπτικά σποτ που κυκλοφόρησαν τα κόμματα για να απευθυνθούν στο κοινό. 
Και επειδή εμείς είμαστε αμερόληπτοι, δε θα πούμε ποιο θεωρούμε πιο αστείο!
Δείτε τα videos...

Διαιτησία Ε.Π.Σ. Γρεβενών Αγώνων 28/29-04-2012

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΣΑΒΒΑΤΟ 28-04-2012, ΩΡΑ 5.00 μμ

Βαλλιανάτος για Κανέλλη: Αν και λεσβία δεν βοήθησε ποτέ τους γκέι

Προσωπικού ύφους επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρης Βαλλιανάτος στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, κατηγορώντας της ότι δεν στηρίζει τους ομοφυλόφιλους.

PLAY OFF – ΕΚΑΣΔΥΜ: Σήμερα ο Πρωτέας αγωνίζεται στην Καστοριά

Στο πλαίσιο των αγώνων PLAY OFF της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα, (μετά τον πρώτο αγώνα στα Γρεβενά και την νίκη με σκορ 72-69 απέναντι στην ομάδα ΑΣ Καστοριάς), σήμερα δίνει τον δεύτερο αγώνα της.
Ο αγώνας ξεκινά στις 6 το απόγευμα και θα γίνει, αυτή τη φορά στην έδρα της Καστοριάς, με διαιτητές: Τσιαπλή και Παπανικολάου.
Η Διοίκηση καλεί τον κόσμο των Γρεβενών, να ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα μας.
Να θυμίσουμε ότι για να ανέβει μία ομάδα στην Γ Εθνική, θα πρέπει να πετύχει τρεις νίκες.
Ο τρίτος αγώνας θα γίνει στο κλειστό των Γρεβενών την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 8 το βράδυ.
star-fm.gr

Ο Γιώργος Μαργαρίτης στην κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Γρεβενά την Κυριακή..

ΔΕΝ θα είναι αυτός ο Γιώργος...
Η Κομματική Οργάνωση Γρεβενών του ΚΚΕ σας προσκαλεί στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, την Κυριακή 29/4/2012..
και ώρα 8.00μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Γρεβενών
Θα μιλήσει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του ΚΚΕ.
Μακάρι να ήταν ο Λαϊκός αοιδός...
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΓΕΝΙΚΑ..
aetos-grevena

Σε Καλαμπάκα και Καστανιά το 28ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων!!!

Το 28ο Αντάμωμα Βλάχων θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα 28, 29, 30 Ιουνίου και την Καστανιά Καλαμπάκας 1η Ιουλίου
Διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων, το Δήμο ..Καλαμπάκας , την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανιάς, και τους Συλλόγους Βλάχων του Δήμου Καλαμπάκας.

Ατρόμητος: H αποστολή για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρόμητου 48 ώρες πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό και για ψυχολογικούς λόγους συμπεριέλαβε τον Γιαννούλη.
Την αποστολή απαρτίζουν και οι 23 παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.
Συγκεκριμένα είναι οι:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Η πρόταση για την πρωτομαγιά (Φώτο)

ΔΑΣΟΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ)
Την ημέρα της πρωτομαγιάς θα υπάρχει και αστική συγκοινωνία από την αφετερία των αστικών μέχρι το Δάσος Μεσοποταμίας.
Ένα ειδυλλιακό τοπίο ανάμεσα από δέντρα και ειδικά διαμορφωμένους χώρους αναψυχής για μικρούς και μεγάλους. Είναι τα λίγα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το μέρος του Δάσους της Μεσοποταμίας. Πρόκειται για μια τοποθεσία όπου οι αθλοπαιδιές και η διασκέδαση βρίσκουν τον ιδανικό τόπο.

Τα μυστικά της κάλπης!!! Πως θα ψηφίσουμε στις εκλογές;

Πότε ευνοείται το πρώτο κόμμα; Τι θα συμβεί εάν μπουν πολλά κόμματα στη βουλή; Μπορεί το πρώτο κόμμα να μην πάρει το bonus των 50 εδρών; Τι θα συμβεί εάν η αποχή ξεπεράσει το 50%;
Με μαθηματικό τύπο που προκύπτει από πολλαπλασιασμούς και διαρέσεις γίνεται η κατανομή των εδρών στις εκλογές.

Φορολογική δήλωση 2012: Δείτε ποια είναι τα συνηθέστερα λάθη!!!

Εγκύκλιο προς τις εφορίες, με αναλυτικές οδηγίες για την παραλαβή των φορολογικων δηλώσεων, καθώς και τα συνηθέστερα λάθη κατά τη συμπλήρωσή τους, απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών.

Στις 2 Ιουλίου ξεκινά η απογραφή των συνταξιούχων του ΙΚΑ

Από τις 2 Ιουλίου έως και τις 28 Σεπτεμβρίου, προγραμματίζεται να διεξαχθεί η ετήσια καταγραφή της φυσικής παρουσίας των συνταξιούχων, που διαμένουν στην Ελλάδα, όπως γνωστοποίησε η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Seleo.gr

Στα Γρεβενά το δεύτερο κέντρο μεταναστών!!!

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Αμέσως μετά θα προχωρήσει η δημιουργία δεύτερου κέντρου στη Δεσκάτη Γρεβενών. Σε αντίθεση, δε, με άλλες περιοχές που αντιδρούν όπως η Αμυγδαλέζα η Δεσκάτη Γρεβενών λέει «ναι» στο κέντρο κράτησης.

Το πρόγραμμα των προεκλογικών συγκεντρώσεων στη Θεσσαλονίκη!!!

Στην «προεκλογική πλατεία» της Θεσσαλονίκης παρατηρείται φέτος συνωστισμός καθώς σε λιγότερο από μια εβδομάδα προγραμματίζονται να διοργανωθούν περί τις δέκα κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Οι επισκέψεις του υποψηφίου Βουλευτή Γρεβενών Τιμ. Κοψαχείλη το Σάββατο…

Ο υποψ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τιμολέων Κοψαχείλης το Σάββατο 28 Απριλίου, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας , θα επισκεφτεί το πρωί τις Τοπικές Κοινότητες : Μοναχίτι,  Τρίκωμο, Κοσμάτι και το απόγευμα, τις κοινότητες: Ανθρακιά, Άνοιξη, Τρικοκκιά, Τριφύλλι, Κατάκαλη, Δήμητρα, Καρπερό .

Πρόσκληση Δ. Καστοριάς στην απονομή βραβείων “Ραγκουτσάρια 2012

Ο Δήμος Καστοριάς σας προσκαλεί στην τελετή απονομής βραβείων για τα “Ραγκουτσάρια 2012” και το καρναβάλι της Δημοτικής Κοινότητας Μεσοποταμίας, την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 & ώρα 12:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς.