ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΒΑΪΟΥ ΤΖΗΚΑ

Το πρωί της Κυριακής 29/04 ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ, Βάιος Τζήκας επισκέφθηκε τα παρακάτω χωριά: Μαυραναίους, Σπήλαιο, Ζιάκα, Κοσμάτι.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε τα χωριά:

Κοζάνη: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο ενός άνδρα στην Κοζάνη, το άψυχο σώμα του οποίου εντοπίστηκε στο σπίτι του.
Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σήμερα στις 14:45 το μεσημέρι. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται.

Άγριος καβγάς Καμμένου – Άδωνι: Με πλαστογράφους και απατεώνες δεν μιλάω (video)

Άγριος καβγάς ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα ΣΚΑΪ» με τον Γιώργο Αυτιά μεταξύ του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνου Καμμένου και του υποψήφιου βουλευτή με την ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο Πάνος Καμμένος είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο Αυτιά να βγεί στην εκπομπή χωρίς να συνομιλήσει με άλλους από τους προσκεκλημένους του. Έτσι κι έγινε.

Ο σκληρός και δίκαιος κ. Παπαδήμος πληρώνει 511 ευρώ στην εφορία!!!

Τα εκκαθαριστικά της εφορίας του Παπαδήμου που φέρνει
στη δημοσιότητα το Παρόν, αποδεικνύουν ότι ο κ. Παπαδήμος, από το 2004 έως το 2011 εισέπραξε ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, συνολικά 2.238.484,09 ευρώ και πλήρωσε φόρο μόλις 511 ευρώ.

Κόλαση στη Μόσχα από τοξικό πράσινο νέφος και υψηλές θερμοκρασίες

Καλοκαιρινή ζέστη επικρατεί στη Μόσχα, με το θερμόμετρο να πλησιάζει τους 29 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασία-ρεκόρ για το μήνα Απρίλιο, από τότε που άρχισαν να καταγράφονται στοιχεία για τον καιρό, πριν από 130 χρόνια.
«Στις 16:00, η θερμοκρασία έφθασε τους 28,6 βαθμούς Κελσίου, ρεκόρ για το μήνα Απρίλιο» δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ εκπρόσωπος της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

Δύο τόνους χασίς από την Αλβανία στην Ελλάδα

Δεν έχει αρχή και τέλος η διακίνηση ναρκωτικών από την Αλβανία προς την Ελλάδα. Παρά τις συνεχείς περιπολίες της Αστυνομίας και τις κατασχέσεις τεράστιων ποσοτήτων σε Γιάννινα και Θεσπρωτία τα κυκλώματα εξακολουθούν να δρουν με την ίδια ένταση.
Παραπάνω από δύο τόνους χασίς είχαν ετοιμάσει για να στείλουν στη χώρα μας κυκλώματα τα οποία αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν τουριστικό κέντρο ως προκάλυμμα για να τα σπρώξουν στην Ελλάδα.

ΑΓΝΗ ΣΜΠΟΝΙΑ : ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ευάγγελλου Βενιζέλου, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη πολιτική συγκυρία αλλά και τη σκληρή πραγματικότητα που όλοι μας βιώνουμε σήμερα. Άλλωστε ως νέος άνθρωπος, ανήκω...
στη γενιά που κινδυνεύει να ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη και προσωπικά έχω υποστεί όλα τα επώδυνα μέτρα που με αφορούν. Είμαι σε θέση να κατανοήσω το θυμό και την αγανάκτηση της κοινωνίας μας και πολύ περισσότερο των νέων ανθρώπων, για την εικόνα που έδειξε το πολιτικό σύστημα τις τελευταίες δεκαετίες και τα αδιέξοδα που δημιούργησε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ: Είναι 20 ετών, πάσχει από νευρική ανορεξία και ζυγίζει μόλις 20 κιλά!

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες μιας 20χρονης κοπέλας από την Ρωσία η οποία πάσχει από νευρική ανορεξία και έχει φτάσει στο σημείο να ζυγίζει μόλις 20 κιλά.
Η Ksenia Bubenko έχει ύψος ένα μέτρο και 58 εκατοστά και οι γιατροί προσπαθούν να βρουν τρόπους για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αποτελέσματα Β' ΕΠΣ Γρεβενών 15η Αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-04-2012
 ΩΡΑ 5.00 μμ
15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
Αποτελέσματα:

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 25η αγωνιστική


Με τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής κατηγορίας στον 3ο όμιλο και είχαμε τα εξής αποτελέσματα.
Αναλυτικά: 

Τους πέταξε στα «μούτρα» το μνημόνιο και τους αποκάλεσε λαμόγια... on air (VIDEO)

"Διάβασε να ανοίξουν τα μάτια σου, λαμόγιο!"«Άναψαν» τα αίματα κατά τη διάρκεια προεκλογικής συζήτησης στο στούντιο του «Κρήτη ΤV» όταν ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του "ΟΧΙ", Θανάσης Ντελής, άρχισε να πατάει προς το μέρος άλλων υποψήφιων βουλευτών χαρτιά του μνημονίου.
Ο Θανάσης Ντελής επιτέθηκε φραστικά κατά του Νίκου Μπουνάκη, υποψηφίου με το ΠΑΣΟΚ και Γιάννη Βαρδαβά της ΝΔ ενώ τους έριχνε έγγραφα του Codex Alimentarius, της συνθήκης Cooper και Δουβλίνο 2, αφού, όπως είπε, δεν είχαν διαβάσει το Μνημόνιο. Το κλίμα μάλιστα ηλεκτρίστηκε περισσότερο όταν τους αποκάλεσε "λαμόγια.
Δείτε το video...

«Κλείδωσε» το exit poll

Οριστικά «ναι» υπέρ ενός κοινού exit poll δήλωσαν η ΝΕΤ, το Mega, ο Alpha και ο ANT1.
Το θέμα «κλείδωσε» στα μέσα της εβδομάδας, όταν η ΝΕΤ πρώτα και στη συνέχεια τα τρία ιδιωτικά κανάλια έστειλαν επίσημα απάντηση στις πέντε εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες θα διεξάγουν την έρευνα εξόδου από την κάλπη, δηλώνοντας πως θα αναλάβουν από κοινού το κόστος, το οποίο θα κυμανθεί περί τα 25.000 ευρώ για κάθε τηλεοπτικό σταθμό.

Άρχισε η μεταφορά μεταναστών στην Αμυγδαλέζα!!

Άρχισε στις 13.00 η λειτουργία του κέντρου κλειστής φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα, όπου ήδη έχουν μεταφερθεί οι πρώτοι παράνομοι μετανάστες.
Στο κέντρο θα βρίσκεται από σήμερα το ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο θα πραγματοποιεί υγειονομικές εξετάσεις.
Στο κέντρο άνοιξαν τρεις πτέρυγες με 52 οικίσκους χωριτικότητας περίπου 200 ατόμων.

Βόμβα Στρος Καν για Σαρκοζί και Ελλάδα!!!

Εμπλοκή του Νικολά Σαρκοζί στην υπόθεση με την καμαριέρα αλλά και σχέδιο για την κρίση στη Ελλάδα αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο Ντομινίκ Στρος Καν!
Στην πρώτη του συνέντευξη σε εφημερίδα μετά από περίπου ένα χρόνο, ο πρώην επκεφαλής του ΔΝΤ κατηγορεί ευθέως τον Νικολά Σαρκοζί και τους πολιτικούς του αντιπάλους εν γένει το για όσα εκτυλίχθηκαν στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Η τελική βαθμολογία της Α΄ Ε.Π.Σ. Καστοριάς

Πρωταθλήτρια ομάδα της  Α΄ Ε.Π.Σ. Καστοριάς είναι ο Παναργειακός (Άργους Ορεστικού), που τερμάτισε πρώτος με 65 βαθμούς.
Τα αποτελέσματα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας που έγινε το Σάββατο
28-4-2012 είναι τα εξής:

Η τελική βαθμολογία στην Ε.Π.Σ. Κοζάνης. Ποιες ομάδες υποβιβάζοντε

Πρωταθλήτρια ομάδα για την περίοδο 2011-2012 ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ο οποίος θα διεκδήσει την άνοδο στη Δ΄ Εθνική κατηγορία σε αγώνες μπαράζ με τους πρωταθλήτες των Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ , ΓΡΕΒΕΝΩΝ και ΦΛΩΡΙΝΑΣ .
Υποβιβάζονται στη Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία οι : ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ , ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και Α.Μ.Σ. ΓΑΛΑΤΙΝΗ .
Η τελική Βαθμολογία

Σκόραρε, φίλησε τη γυναίκα του και είδε την κίτρινη κάρτα (video)

Έναν, αν μη τι άλλο, πρωτότυπο τρόπο να πανηγυρίσει το γκολ που σημείωσε στον αγώνα της Roma με την Napoli επέλεξε ο Simplicio, ο οποίος φίλησε τη γυναίκα του που βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου και στη συνέχεια αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από το διαιτητή της αναμέτρησης.
Ο άσος της Roma πέτυχε το γκολ με το οποίο η ομάδα του ισοφάρισε σε 2-2 την Napoli και στη συνέχεια, βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο, ανέβηκε τις κερκίδες με τους πάντες να τον κοιτούν έκπληκτοι, φίλησε τη σύζυγό του, αγκάλιασε το παιδί του και επέστρεψε.
Δείτε σε video το χαρακτηριστικό περιστατικό...

Οι επισκέψεις του Υποψηφίου Βουλευτή Γρεβενών της Ν. Δ. Τιμ Κοψαχείλη

Ο Τιμολέων Κοψαχείλης υποψ. Βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ., επισκέφτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Απριλίου τις Τοπικές Κοινότητες : Ανθρακιά, Άνοιξη, Τρικκοκιά, Τριφύλλι, Κατάκαλη, Δήμητρα, Καρπερό . Οι κάτοικοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και ακολούθησε συζήτηση για τις επικείμενες εκλογές και για σημαντικά τοπικά θέματα.


ΣΟΚ: Νεκρή 12χρονη από μία μερίδα τηγανιτές πατάτες με κάρυ

«Δεν θέλω να πεθάνω» ήταν τα τελευταία λόγια της 12χρονης Holly Stuckey, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην αγκαλιά του πατέρα της.
Η μικρή Holly πιθανότητα να έπαθε αλλεργικό σοκ από το γεύμα που είχε μαγειρέψει η μητέρα της, κάρυ με τηγανιτές πατάτες, αφού μία ώρα μετά το γεύμα κατέρρευσε και δε μπορούσε να αναπνεύσει.
Σύμφωνα με τους γονείς της, το άτυχο κοριτσάκι που ήταν και μοναχοπαίδι, έπασχε από άσθμα αλλά δεν είχε εμφανίσει στο παρελθόν κάποια αλλεργία στο φαγητό.
Ωστόσο, ειδικοί ισχυρίζονται ότι την αλλεργία την προκάλεσαν οι τηγανιτές πατάτες, οι οποίες πολλές φορές μπορεί να εμπεριέχουν άλλα συστατικά πέρα από πατάτα.

Μία περίεργη ιστορία στο σπήλαιο της Αποκαλύψεως στην Πάτμο!

Ένας φίλος μας έστειλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία λέγοντάς μας ό, τι κατά τι γνώμη του πρόκειται για θαύμα...
Διαβάστε τι λέει:
«Στο σπήλαιο της αποκαλύψεως της Πάτμου, όπως μου διηγήθηκε ο κ. Ιωάννης Πλαστουργός, άναψε ένα κερί και η ευχή που έκανε μέσα του, ήταν να σωθεί η Ελλάδα μας από τα νύχια των αρπακτικών που την λυμαίνονται και από τους προδότες που την ξεπουλάνε κάθε μέρα που περνά. Και επίσης να αποκτήσει ξανά την περηφάνια και τη θέση που της αξίζει στον κόσμο!
Τελειώνοντας θέλησε να φωτογραφίσει το χώρο και δείτε τι αποκαλύφθηκε… Μια ολοστρόγγυλη φωτεινή λευκή σφαίρα!
Την φωτογραφία την έδειξε σε ένα φίλο του φωτογράφο και του είπε ότι είναι αδύνατον να είναι αντανάκλαση από το φλας μέσα στο σπήλαιο!
Ο ίδιος αλλά και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειται για θαύμα.
Ο Κύριος κάτι θέλει να μας πει!»
prionokordela.gr

Λ.Παλάντζας - Μετακίνηση ετεροδημοτών

Από το πολιτικό γραφείο του Υποψήφιου Βουλευτή Λάμπρου Παλάντζα ενημερώνουμε τους ετεροδημότες μας ότι ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων μετακίνησης.
Οι ετεροδημότες που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα τηλέφωνα: 24620 83567-8 Πολιτικό Γραφείο Γρεβενών
Λάμπρος Παλάντζας
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γρεβενών


Οι επισκέψεις του Υποψηφίου Βουλευτή Γρεβενών του ΠΑΣΟΚ Λ. Παλάντζα

Το πρόγραμμα επισκέψεων του Υπ. Βουλευτή Λ. Παλάντζα, περιλαμβάνει για σήμερα, Κυριακή 29.04, τα χωριά Παλιουριά, Δήμητρα και Καρπερό στις 19:00, 19:30 και 20:00 αντίστοιχα.


Λάμπρος Παλάντζας
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γρεβενών


Παγκόσμιος θρίαμβος για την ελληνική ενόργανη

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο για τους έλληνες αθλητές. Με δυο μετάλλια συνέχισαν τις...
υποχρεώσεις τους οι Έλληνες γυμναστές στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Οσιγιεκ της Κροατίας. Ο Λευτέρης Κοσμίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους, ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε το χάλκινο στους κρίκους.
Όσον αφορά τις γυναίκες, η Βάσω Μιλλούση έχασε στις λεπτομέρειες το μετάλλιο στους ασύμμετρους ζυγούς, όπου πήρε την τέταρτη θέση με 13.400 βαθμούς.
24wro 

Στην Ελλάδα το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο!

Μπορεί τα σενάρια εξόδου της χώρας μας από το κοινό νόμισμα να ακούγονται ακόμα από...
τα πλέον επίσημα χείλη και η χώρα μας να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις σε πολλές αρνητικές λίστες, αλλά η Ελλάδα έχει την τιμή να φιλοξενεί το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο!

Αυτή είναι η ρωσίδα ιερόδουλη φορέας του AIDS..

Εκδιδόταν σε οίκο ανοχής της οδού Φώκαιας αριθ. 22, στην Αθήνα...
Κατά την διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιούν για τους λαθρομετανάστες σε οίκους ανοχής, οι υπεύθυνοι του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εντόπισαν μια Ρωσίδα 21 ετών φορέα του Aids. Η κοπέλα δεν έφερε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα αλλά ούτε και του υγειονομικού ελέγχου ως όφειλε.
Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ διαπίστωσαν ότι είναι φορέας καθώς πραγματοποίησαν το άμεσο τεστ (rapid test) στην νεαρή Ρωσίδα, η οποία και συνελήφθη, καταρχάς επειδή βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας. Εξετάζεται επίσης εάν γνώριζε ή όχι ότι ήταν φορέας του ιού ώστε στην περίπτωση αυτή να κατηγορηθεί για δόλια μεταφορά της νόσου.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη έδωσε στη δημοιότητα στοιχεία ταυτότητας, καθώς και φωτογραφίες της 22χρονης αλλοδαπής.
Πρόκειται για την BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) του SERGEI και της NADEZA , η οποία γεννήθηκε στις 09-09-1990 στην Ρωσία, κατοικεί στο Γαλάτσι και εκδιδόταν σε οίκο ανοχής της οδού Φώκαιας αριθ. 22, στην Αθήνα.
Στην BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) του SERGEI έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα. Η BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) παραπέμφθηκε, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, στον Ανακριτή του 13ο Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους της παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί της να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη - AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:
Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 2107222222
Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 2105212054.
newsbeast.gr

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Πρωταθλητή ΕΠΣ Γρεβενών, στους αγώνες μπαράζ

Αναλυτικά η κλήρωση των μπαράζ Δ’ Εθνικής
Διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Δ’ Εθνική.
Η πρωταθλήτρια oμάδα της ΕΠΣ Γρεβενών– σήμερα θα ξεκαθαρίσει ο πρωταθλητής – θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της εντός έδρας με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Καστοριάς (φαβορί ο Παναργειακός).
Οι πιθανοί αντίπαλοι στους αγώνες μπαράζ του πρωταθλητή ΕΠΣ Γρεβενών...

Δ' Εθνική: Οι αγώνες και οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο

Την Αλεξάνδρεια υποδέχεται η Νάουσα, σε ένα ημαθιώτικο ντέρμπι, ενώ την ίδια ώρα τα Γρεβενά Αεράτα κοντράρονται με την Ακαδημία Πλαταμώνα.
Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αντιμετωπίζει τον Πυρσό Γρεβενών, σε ένα ματς φωτιά για την παραμονή, ενώ η Κοζάνη θέλει τη νίκη απέναντι στην Καστοριά για να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Ο Κάστωρ φιλοξενεί τον Περδίκκα, ενώ η Αστραπή Μεσοποταμιάς αγωνίζεται με τον Ακρίτα Αχλάδας.

Αναλυτικά:

Στον Βέρτη αλλά χωρίς το κύπελλο το γλέντι του Ολυμπακού!!! (videos)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέλεξαν το κέντρο διασκέδασης που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης στην Παραλιακή για να γιορτάσουν την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος μόνο που το κύπελλο δεν ήταν εκεί και πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι μαζί με το τρόπαιο του πρωταθλήματος στο γλέντι μετά τη φιέστα στην 9ης Μαϊου κόντα στον Ερυθρό Αστέρα.
Πρώτος απ΄ όλους έφτασε ο Μάρκο Πάντελιτς και ακολούθησε ο Γιάννης Μανιάτης με την εντυπωσιακή σύντροφό του. Αχώριστοι Μιραλάς- Αμπντούν ήρθαν και κάθισαν δίπλα δίπλα.
Ακολούθησαν οι Μέγιερι, Mοντέστο, Δασκαλάκης, Τζιμπούρ με τον αδερφό του, Καζίμ, Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Φεισα.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέλεξε να μην δώσει το παρών όπως επίσης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και οι Μακούν, Φουστέρ, Μαρκάνο, Κάρολ και Μέλμπεργκ.
Εκτός από τους παίκτες της ομάδας απόλαυσαν τις ερμηνείες του Βέρτη και αρκετά μέλη της διοίκησης. Ο γνωστός τραγουδιστής, ως καλός οικοδεσπότης υποδέχτηκε τους «ερυθρόλευκους», λέγοντας από το μικρόφωνο: «Μαζί μας είναι σήμερα και ο Ολυμπιακός», γεγονός που προκάλεσε... πανικό στο μαγαζί με τους φίλους τους Πειραωτών να φωνάζουν: «Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό». Παράλληλα, υπήρχε μια μεγάλη οθόνη πίσω από το Βέρτη, που έδειχνε συνεχώς το σήμα του Ολυμπιακού.

Το πραγματικό πρόσωπο του Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής!!!

Ο φύρερ (αρχηγός), το υπέρτατο ον. Στην προκειμένη περίπτωση «αρχηγός», ισόβιος αρχηγός του πιο ακραίου κομματικού σχηματισμού, της Χρυσής Αυγής, φέρεται να είναι ο κ. Ν. Μιχαλολιάκος. Η εντολή του προς τους Χρυσαυγίτες ήταν μία και μοναδική:

Απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών την Πρωτομαγιά

Διαβάστε ποιες ώρες ισχύει η απαγόρευση.
Απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων, ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, θα ισχύσει την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Αποτελέσματα - Βαθμολογια Α' ΕΠΣ Γρεβενών 26η αγωνιστική ΤΕΛΙΚΗ

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΣΑΒΒΑΤΟ 28-04-2012, 
ΩΡΑ 5.00 μμ

Τηλεσκόπιο με πεντακάθαρη θέα από τα Γρεβενά!

Πεντακάθαρη θέα προς τα αστέρια και το διάστημα εκτιμάται ότι θα έχουν από το 2014 οι επιστήμονες που θα παρατηρούν το σύμπαν από το ερευνητικό τηλεσκόπιο με διάμετρο ένα μέτρο και σαράντα εκατοστά, το οποίο θα τοποθετηθεί στο αστεροσκοπείο του Όρλιακα.

Γράψτε Zerg Rush στο Google και θα παίξετε!

Βαρεθήκατε να δουλεύεται στον υπολογιστή; Ώρα για παιχνίδι!
Γράψτε Zerg Rush στην θέση της αναζήτησης της πρώτης σελίδας της Google και ένα κρυμμένο παιχνιδάκι κρύβεται στη μηχανή αναζήτησης.
Αν πραγματοποιήσετε την παραπάνω αναζήτηση, πολλά μικρά όμικρον, κίτρινα και κόκκινα, εμφανίζονται και πέφτουν από το πάνω μέρος της οθόνης και καταστρέφουν ότι βλέπουν από κάτω, ''τρώγοντας'' όλα τα αποτελέσματα της αναζήτησης!

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΒΑΪΟΥ ΤΖΗΚΑ

Το Σάββατο 28/04 ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ, Βάιος Τζήκας επισκέφθηκε τα παρακάτω χωριά και συνομίλησε με κατοίκους:
Πόρος, Πιστικό, Κνίδη, Παλαιοχώρι, Ποντινή, Σαρακήνα, Αγαλαίους, Κέντρο, Νησί, Ιτέα, Αγάπη, Καλόχι.
Το απόγευμα επισκέφθηκε το Μεγάλο Σειρήνι και συνομίλησε με κατοίκους.


Οι πανηγυρισμοί οπαδών και παικτών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τροπαίου (video)

O γύρος του θριάμβου με το Κύπελλο Ελλάδος, οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ, η χαρά αποτυπωμένη στα πρόσωπα των παικτών και ο αποχαιρετισμός του Ernesto Valverde με το τρόπαιο στα χέρια αποτέλεσαν τον επίλογο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή στα Γρεβενά!!!

Από την ΔΕΗ ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 29/04/2012 και από ώρα 08:00 έως 14:00 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος:
ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ...
ΜΕΣΟΛΑΚΚΟ – ΚΑΛΟΧΙ – ΑΓΑΠΗ – ΙΤΕΑ – ΚΕΝΤΡΟ – ΑΓΑΛΑΙΟΙ – ΝΗΣΙ – ΔΙΠΟΡΟ – ΝΕΟΧΩΡΙ – ΣΑΡΑΚΙΝΑ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ – ΠΟΝΤΙΝΗ – ΠΥΛΩΡΟΙ – ΒΑΡΗ – ΕΞΑΡΧΟ – ΚΝΙΔΗ – ΠΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΡΠΕΡΟΥ
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα. Για αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα
Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών ανακοινώνει ότι λόγω διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος ενδέχεται να παρουσιαστεί και διακοπή της ύδρευσης και παρακαλεί τους συμπολίτες μας να μην κάνουν σπατάλη στη χρήση νερού και να μαζέψουν νερό για τις άμεσες οικιακές τους ανάγκες

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2012: Η απονομή στον Κυπελλούχο Ολυμπιακό (video)

Ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης σήκωσε στον ουρανό της Αθήνας το 25ο Κύπελλο Ελλάδος που κατακτά ο Ολυμπιακός στην ιστορία του, σφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο τον τελικό του 2012 στο ΟΑΚΑ.
Πρώτος παρέλαβε το βραβείο του ο Djebbour, που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού.

Κρήτη: Ανήλικοι βίασαν 39χρονη τουρίστρια

Στα ίχνη των δραστών του βιασμού μιας 39χρονηξς τουρίστριας από την Ιταλία έφθασαν οι αρχές στην Κρήτη.
Το περιστατικό είχε συμβεί προ ολίγων ημερών στον Άγιο Νικόλαο όταν δύο άγνωστοι άνδρες προσέγγισαν την 39χρονη και -αφού την ακινητοποίησαν- την οδήγησαν σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή και τη βίασαν.
Οι αρχές αξιοποίησαν τις πληροφορίες και οδηγήθηκαν στους δύο δράστες οι οποίοι ήταν 16χρονοι από την Αλβανία, οι οποίοι δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Star.gr