ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Μέσω facebook η πρώτη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα

Αμέσως μετά τα των exit poll, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ως μεγάλο κερδισμένο το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, η πρώτη αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε μέσω facebook.
Ο κ.Τσίπρας ανέβασε στο προφίλ του μία φωτογραφία στην οποία πολίτες κρατούν ο καθένας από μία ταμπέλα και όλες μαζί να σχηματίζουν τη φράση «κυβέρνηση αριστεράς».


Αργεντινή: Πέθανε ποδοσφαιριστής της Μπάνφιλντ

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 20χρονος παίκτης της Μπάνφιλντ, Λαουτάρο Μπουγκάτο, μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε στο στήθος τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ο νεαρός, που αγωνιζόταν δανεικός στην ομάδα της τρίτης κατηγορίας του πρωταθλήματος Αργεντινής, Τριστάν Σουάρες, χτυπήθηκε θανάσιμα στον πνεύμονα, στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών μεταξύ αστυνομικών και ληστών. "Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Λαουτάρο Μπουγκάτο πέθανε. Στέλνουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του" αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος.
Ο εκλιπών, πατέρας ενός κοριτσιού 2 ετών, συνελήφθη στην προσπάθεια της αστυνομίας να εμποδίσει ομάδα ληστών, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
blog.gr

“Έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας”...

Ο Αντ. Σαμαράς δήλωσε πριν λίγο:

Δείτε τα αποτελέσματα των κομμάτων στην Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δείτε τα αποτελέσματα των κομμάτων στην Π.Ε. Γρεβενών εδώ!!!
Προηγείται ο Υπ. βουλευτής της Ν.Δ. Τιμ. Κοψαχείλης


OΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ SNGULAR LOGIG

OΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ SNGULAR LOGIG
NΔ: 109
ΣΥΡΙΖΑ: 50
ΠΑΣΟΚ: 42
ΚΚΕ: 26
ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ: 32
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 22
ΔΗΜΑΡ: 19
infoblog.gr

Νέος πρόεδρος της Γαλλίας ο Φ. Ολάντ με ποσοστό 51,9%

Ο Φρανσουά Ολάντ είναι ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας σύμφωνα και με τα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου.
Ο Ολάντ πήρε ποσοστό 51,90% αφήνοντας πίσω τον Σαρκοζί με ποσοστό 48,2%.
Οι συγκεντρώσεις και οι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς του Ολάντ δεν έχουν τέλος. Οι ψηφοφόροι του έχουν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Βαστίλης, στην συνοικία των Σοσιαλιστών, όπου όπως σας είχαμε πει θα γίνει η γιορτή του κόμματος.


Η πρώτη εικόνα από την επικράτεια.

Δείτε εδώ την πρώτη εικόνα από την επικράτεια και πως διαφαίνεται να διαμορφώνεται το αποτέλεσμα.

Οι Anonymous επιτέθηκαν σε ιστοσελίδες

Συνδυασμένη επίθεση εναντίον κυβερνητικών ιστοσελίδων βρίσκεται σε εξέλιξη από την ώρα που έκλεισαν οι κάλπες, με τα sites του υπουργείου Εσωτερικών, του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας αλλά και της Χρυσής Αυγής να βρίσκονται εκτός λειτουργίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το πρελούδιο της επίθεσης που είχαν αναγγείλει οι χακτιβιστές Anonymous και η οποία θα κορυφωθεί όπως έχουν ανακοινώσει- στις 22.00 το βράδυ.

exit poll... Εκλογές 2012: Δείτε τα ποσοστά σύμφωνα με το τελικό exit poll

Ξεκαθάρισε η εικόνα για τα τρία πρώτα κόμματα. Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Θρίλερ για την είσοδο τουλάχιστον 3 ακόμη κομμάτων στη Βουλή. ΛΑΟΣ-Οικολόγοι Πράσινοι και Δημοκρατική Συμμαχία δίνουν μάχη για το όριο του 3%.
Το τελικό exit poll στις 20.30

Αντιπρόσωπος κόμματος κλείδωσε εκλογικό τμήμα!

Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό σημειώθηκε πρωί-πρωί στο Κιλκίς, όταν εκλογικός αντιπρόσωπος κόμματος κλείδωσε
μέσα στην αίθουσα τη δικαστική αντιπρόσωπο και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, επειδή διαφώνησε επί της διαδικασίας.

Ετοιμάζονται για θέμα ηγεσίας στη ΝΔ...

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στο ΠΑΣΟΚ, πλερέζες έχουν βάλει ήδη στη ΝΔ. 
Τα στελέχη της λεωφόρου Συγγρού βρίσκονται από τώρα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ έχουν αρχίσει κιόλας οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο να τεθεί άμεσα (ίσως και απόψε) θέμα ηγεσίας.
press-gr

Συντριπτική ήττα του δικομματισμού...Η εκτίμηση αποτελέσματος του ΣΚΑΪ

Πιθανή αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ...
Συντριπτική ήττα του δικομματισμού και πιθανότατη αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης από ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δείχνει το πρώτο exit poll που μεταδόθηκε στις 7 μ.μ. 
Η ΝΔ θα είναι όπως όλα δείχνουν πρώτο κόμμα αλλά με πολύ χαμηλό ποσοστό που κυμαίνεται από 17 έως – 20 %. 
Το ΠΑΣΟΚ με 14 έως 17 % είναι πολύ πιθανόν να χάσει τη δεύτερη θέση που διεκδικεί ο ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να παίρνει από 15 έως 18,5 %. 
Σε υψηλά ποσοστά οι Ανεξάρτητοι, 10 – 12 %, 
το ΚΚΕ 7,5 – 9,5 % όπως και η Χρυσή Αυγή από 6 – 8%. 
Η ΔΗΜΑΡ κυμαίνεται στο 4,5 – 6,5 %.

Το exit poll έγινε με τη συνεργασία τεσσάρων εταιριών δημοσκοπήσεων και το παρουσίασαν στο Mega ο Η. Νικολακόπουλος (Opinion) για το exit poll της GPO, στον ΑΝΤ1 ο Στρ. Φαναράς (Metron Analysis), στον Alpha ο Θ. Γεράκης και στην ΕΡΤ ο Κ. Παναγόπουλος (Alco).

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ θα τοποθετηθεί μετά τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά δήλωσε πριν από λίγο πως το κόμμα περιμένει με σεβασμό τα αποτελέσματα και ο πρόεδρος κ. Ευ. Βενιζέλος θα κάνει δήλωσεις αργότερα.


exit poll.. Δείτε το κοινό πρώτο exit poll..

Τη Νέα Δημοκρατία αναδεικνύουν πρώτο κόμμα τα exit polls των εταιριών Opinion, MRB, Metron Analysis, Marc και Alco των τεσσάρων καναλιών, Mega, ΑΝΤ1, ΝΕΤ, Alpha για τις εκλογές 2012.
Ακολουθεί η εκτίμηση για το Mega:

Guardian: Δεύτερο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, μεγάλη πτώση για ΠΑΣΟΚ, ΝΔ

Αφιέρωμα στον Αλέξη Τσίπρα έχουν οι βρετανικοί Guardian, χαρακτηριζοντάς τον ως τον ηγέτη του “αντιμνημονιακού μετώπου” τα τελευταία δυο χρόνια.
Μάλιστα, δίνει υψηλό ποσοστό για τον ΣΥΡΙΖΑ, τοποθετώντας τον στην δεύτερη θέση του εκλογικού αποτελέσματος, ενώ για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ η εφημερίδα εκτιμά ότι θα πάρουν ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά.
olympia.gr

Αυτόν δεν τον κλείδωσαν... 111 χρονών και ψήφισε!!! (video)

Στην Νυμφόπετρα Θεσσαλονίκης. Ένας «έφηβος» ετών 111 έκανε το καθήκον του ψηφίζοντας το κόμμα της αρεσκείας του.
Δείτε το βίντεο Απίστευτο και όμως αληθινό.

Αγρίνιο: Μεθυσμένος μπήκε με πιστόλι σε εκλογικό κέντρο

Αναστάτωση σε εκλογικό τμήμα προκάλεσε ένας άνδρας 30 ετών στα Τριαντέικα της ΔΕ Νεάπολης του δήμου Αγρινίου.

Το δεύτερο δείγμα των Exit Polls

Σας παρουσιάζουμε την επεξεργασία των στοιχείων του δεύτερου δείγματος των Exit Polls, έτσι όπως τα παρουσιάζει η ομάδα του Νo News, τα οποία έχουν συγκεντρωθεί στις 1 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τους αναλυτές, μετά τις 4 το μεσημέρι θα διαμορφωθούν οι τελικές τάσεις στο εκλογικό σώμα, καθώς εκείνη την ώρα αναμένεται οι νέοι να ψηφίσουν.
Έχει πολύ μεγάλη σημασία όμως, πόσοι νέοι θα πάνε να ψηφίσουν. Εκεί κρίνεται και η τελική εκτίμηση ψήφου. Τα αποτελέσματα υπάρχει περίπτωση να είναι τελείως διαφοροποιημένα, καθώς οι δημοσκόποι και μέσα στην κάλπη των exit pollsβρίσκουν πολλά άκυρα.
Σύμφωνα με την ανάλυση του δεύτερου δείγματος που δίνει το No News έχουμε:

Η ΦΩΤΟ που τα «σπάει» στο facebook – Τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ

Η ΦΩΤΟγραφία αναρτήθηκε πριν από λίγο στο facebook και ήδη έχει προσελκύσει εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου. Δείχνει πως ακριβώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα ψηφοδέλτια των δύο μεγάλων κομμάτων!

tsantiri.gr

Στοιχεία - σοκ! Μέχρι 23% η ΝΔ...

Τα πρώτα στοιχεία από τα exit polls δείχνουν μια ρευστή κατάσταση υπό την έννοια ότι τα ποσοστά που προκύπτουν παραπέμπουν σε πολιτικό θρίλερ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναφορικά με τη ΝΔ (που είναι σαφώς το πρώτο κόμμα) το ποσοστό της (τουλάχιστον ως προς το πρωίνό κύμα των φηφοφόρων) διαμορφώνεται γύρω στο 21-22%.

«Δεν παραδίδουν ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Σε καταγγελία προς τον πρόεδρο και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προχώρησαν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου, αναφέροντας ότι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών σε διάφορα εκλογικά τμήματα της Αττικής δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κόμματός του.

Προς επτακομματική νέα Βουλή...

Ένα από τα στοιχεία που, τουλάχιστον μέχρι τώρα, προκύπτει από τα exit polls είναι ότι η επόμενη Βουλή θα είναι το πολύ επτακομματική. Κάποια από
τα μικρότερα κόμματα δυσκολεύονται, τελικά, να πιάσουν το όριο του 3%
press.gr

Εισαγγελική παρέμβαση για δημοσίευση exit polls..

ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ Ή ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ EXIT POLLS ΣΕ BLOGS ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ.Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Εισαγγελική παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο για δύο ιστοσελίδες, που δημοσιεύουν ήδη αποτελέσματα Exit Poll.
Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Τέντεςζήτησε από την προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου να πραγματοποιήσειεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, καθώς ισχύει ακόμη η απαγόρευση δημοσκοπήσεων.
tsantiri

Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας 2012: Συγκίνηση με Muamba (video)

Την αποθέωση γνώρισε ο Fabrice Muamba από τους 90.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Wembley» για να παρακολουθήσουν τον τελικό του FA Cup μεταξύ της Chelsea και της Liverpool.
Ο άσος της Bolton, που ξεπέρασε την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, παρακολούθησε το σπουδαίο ματς, ως ο εκλεκτός καλεσμένος του τελικού, εισπράττοντας το χειροκρότημα των φιλάθλων πριν την έναρξη του τελικού.
Δείτε το χαρακτηριστικό video:

Bundesliga: H απονομή στη Borussia Dortmund (video)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Signal-Iduna Park στήθηκε φιέστα τίτλου, με τον αρχηγό της Borussia Dortmund Sebastian Kehl να σηκώνει το δίσκο της πρωταθλήτριας μπροστά σε 81.000 θεατές.

Τα αποτελέσματα του πρώτου exit-poll που παρήγγειλε πρεσβεία: 35%-39% ΠΑΣΟΚ & ΝΔ

Τα πρώτα (έγκυρα...) αποτελέσματα από τα exit-polls που τέθηκαν υπ'όψιν του τμήματος πολιτικών αναλύσεων μεγάλης δυτικής πρεσβείας δεν καταγράφουν τίποτα περισότερο απ΄αυτό που κατέγραφαν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, εκτός από τόν Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή που έχει ανοδική τάση.
Ιδού λοιπόν σε αστάθμητο δείγμα:

Οι Anonymous θα «χτυπήσουν» στις 10 το βράδυ (video)

Τα «χώνουν» στους πολιτικούς και απειλούν να τινάξουν το σύστημα στον αέρα.. «Χαιρετούμε τους έλληνες πολιτικούς μαριονέτες. Παρακολουθούμε το “τσίρκο” που έχετε στήσει στις πλάτες του ελληνικού λαού».

6 ΜΑΙΟΥ: Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου!

Μπορεί η χώρα μας να βρίσκεται σήμερα σε εκλογικό πυρετό…όμως αυτή η Κυριακή είναι και μια πολύ ιδιαίτερη γιορτή: Είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου!
Ιστορικά η συγκεκριμένη ημέρα ξεκίνησε να εορτάζεται στην Ινδία το 1998 με πρωτοβουλία του Δρ. Μαντάν Κατάρια, ο οποίος πιστεύει στις θεραπευτικές ιδιότητες του γέλιου.

Ταυτοποιήθηκε το κρανίο που βρέθηκε στο Βελβενδό

Στον 54χρονο άνδρα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τον Μάρτιο φέτος σε περιοχή των Πιερίων ανήκει το κρανίο που εντοπίστηκε από διερχόμενους σε δασική έκταση του Βελβεντού πριν από τρεις περίπου εβδομάδες.

ΈΦΥΓΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΡΑΣ...(video)

Ο Κώστας Καρράς γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα.Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Λονδίνο και υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Είναι απόφοιτος της Royal Academy of Arts του Λονδίνου.
Το 1963 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και την ίδια χρονιά έκανε το....ντεμπούτο του στην "Ποντικοπαγίδα" της Αγκάθα Κρίστι.

Τι πρέπει να έχουμε μαζί μας για να ψηφίσουμε

Η αναγνώριση των εκλογέων γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα που προσκομίζουν στην εφορευτική επιτροπή. Αν δεν έχουν αστυνομική ταυτότητα προσκομίζουν το διαβατήριό τους.

Επιστρέφει στην Αθήνα Ντόρα Μπακογιάννη

Στην Αθήνα επιστρέφει από την Κρήτη εσπευσμένα η Ντόρα Μπακογιάννη, λόγω του θανάτου της μητέρας της, Μαρίκας Μητσοτάκη σήμερα στις 2.30 τα ξημερώματα.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα ασκήσει τελικά το εκλογικό της δικαίωμα στην πρωτεύουσα και όχι στο Ηράκλειο.


Πέθανε η Μαρίκα Μητσοτάκη

Την τελευταία της πνοή άφησε στις τρεις τα ξημερώματα η Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία
νοσηλεύοταν τις τελευταίες εβδομάδες στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.

Πως καθαρίζουμε ένα βρασμένο αυγό σε 10 δευτερόλεπτα! (video)

Δείτε έναν coolαριστό τρόπο να καθαρίζετε ένα βρασμένο αυγό κι εντυπωσιάστε με την επαγγελματική σας τεχνική. Καλό είναι βέβαια να έχετε κάνει και καμία πρόβα πριν το δοκιμάσετε μπροστά στο κοινό σας, ώστε να αποφύγετε κακοτοπιές. Όταν θα είστε έτοιμοι, είναι βέβαιο πως θα κερδίσετε χειροκρότημα. Μάθετε τον τρόπο βλέποντας το παρακάτω βίντεο...