ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η γκάφα του Φερεντίνου και η αντίδραση της καλεσμένης!

Σε δύσκολη θέση έφερε ο Χρήστος Φερεντίνος την σημερινή καλεσμένη του «Πρωινό ΑΝΤ1», Γιολάντα Διαμαντή, καθώς με μία ατάκα του άφησε να εννοηθεί πως κάποτε ήταν όμορφη, αλλά τώρα… δεν!!!
Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλούσε για μια γυμνάστρια που θα παρουσίαζε το επόμενο θέμα της εκπομπής, την οποία χαρακτήρισε «ανεξέλεγκτα όμορφη».
«Και η Γιολάντα Διαμαντή κάποτε ήταν ανεξέλεγκτα όμορφη», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος και… «σκόραρε»!
Η καλεσμένη, πάντως, δεν το άφησε έτσι: «τότε; Δηλαδή τώρα τι είμαι; Πατσαβούρα;».
Ο παρουσιαστής προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, ενώ η παρέα κάλυψε την αμηχανία με… γελάκια!
Δείτε το βίντεο...

Νεκρός σε τροχαίο 26χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

​Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε έναν 26χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ.
Ο 26χρονος Δημήτρης έχασε τον έλεγχο της μηχανής στην οποία επέβαινε και σφηνώθηκε κάτω από φορτηγό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 3.00 το μεσημέρι στο, στο 17ο χιλιόμετρο Λαμίας – Δομοκού, σε μια επικίνδυνη στροφή στο ύψος της Καληλόβρυσης.
Ο 26χρονος, ο οποίος υπηρετούσε στην Αθήνα, πήγαινε στον τόπο καταγωγής του την Καρδίτσα για να δει τους δικούς του, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.
Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δρόμος γλιστρούσε αφού είχε βρέξει νωρίτερα με αποτέλεσμα να συρθεί στην άσφαλτο. Εκείνη τη στιγμή, ερχόταν ένα φορτηγό και συνέβη το μοιραίο.
Δείτε το βίντεο...

Ποια είναι τα μέλη της Χρυσής Αυγής; Σοκαριστικά (videos)

Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού να έπαθε σοκ, όταν μέλος της Χρυσής Αυγής ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν, για να κάνει δηλώσεις ο Ν. Μιχαλολιάκος… «ως ένδειξη σεβασμού στον αρχηγό», αλλά τα μέλη της Χρυσής Αυγής βρήκαν το πρόσταγμα «εγέρθητι» πολύ σωστό.

Δείτε: Η οφθαλμαπάτη που μόνο ένα πονηρό μυαλό μπορεί να δει…

Για να δούμε...
Εσείς έχετε πονηρό μυαλό;;;

Λειτουργεί ξανά ο οίκος ανοχής, που βρέθηκε η ιερόδουλος με το AIDS...(video)

Κανονικά λειτουργεί ο οίκος ανοχής, στον οποίο εντοπίστηκε η 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη φορέας του AIDS, παρόλο που τον είχε σφραγίσει ο δήμος Αθηναίων.
Όπως θα δείτε στα πλάνα, ο δήμος ενημερώνεται ότι άνοιξε ο οίκος με το «έτσι θέλω» και έσπευσε στο σημείο να δει τι συμβαίνει.
Την ώρα εκείνη οι εκδιδόμενες κοπέλες προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά τις συνέλαβαν οι άντρες της δημοτικής αστυνομίας.
Η ιδιοκτήτρια υποστήριξε ότι το κορίτσι δεν δούλευε για την ίδια, ενώ σε ερώτηση γιατί άνοιξε τον οίκο, αφού είχε σφραγιστεί είπε: «Εμείς κλείσαμε το μαγαζί 15 μέρες, για να ξεκουραστούμε. Είχαμε πάει διακοπές… Εγώ δεν είδα κανένα σφράγισμα»!

VIDEO: Το tragic εγέρθητι της Τασούλας!

Όσοι νομίζατε ότι μετά το tragic δεν θα υπάρξει νέο μότο στην Ελλάδα…το «εγέρθητι» στη συνέντευξη Τύπου του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής, έρχεται να σας διαψεύσει.
Όπως ήταν φυσικό, μετά το περιστατικό με το «όλοι όρθιοι» προς τους δημοσιογράφους, οι χρήστες του διαδικτύου επιστράτευσαν όλο τους το χιούμορ και συνδύασαν όχι μόνο το «εγέρθητι» και το «tragic» του Κίτσου και της Τασούλας, αλλά και την γνωστή διαφήμιση με τον «Ομορφάντρα» και το «Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι»!
Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου:

Χατζηγάκης: "Ο Σαμαράς πρέπει να φύγει τώρα από τη Νέα Δημοκρατία"

Ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Σωτήρης Χατζηγάκης μετά την διαγραφή του και σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στον «Βήμα Fm» ξεσπάθωσε εναντίον του Αντώνη Σμαρά. «Εγώ πιστεύω ότι ο κ. Σαμαράς πρέπει να φύγει τώρα από τη Νέα Δημοκρατία. Όταν λέω τώρα, τώρα!» υποστήριξε.

Σκάνδαλο με τον αριθμό των εγγεγραμμένων στις εκλογές

Γιατί δεν βγαίνουν οι αριθμοί των εγγεγραμμένων στις εκλογές 2012 ούτε με απλά μαθηματικά; Πόσος είναι ο πληθυσμός της Ελλάδας; Πόσοι είναι κάτω από 18;

Γιώργος Λιάγκας: Σε ποιά είπε "Άει στο διάολο ξεφτιλισμένη" (video)

Ο Γιώργος Λιάγκας αγρίεψε σήμερα το πρωί! Ο παρουσιαστής δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής.
Αφορμή αυτή την φορά η ετήσια εκδήλωση μόδας και τέχνης στη Νέα Υόρκη. Στο πάνελ της εκπομπής σχολίαζαν τις εμφανίσεις των σταρ. Μία εμφάνισή σταρ σχολιάστηκε σαν το φόρεμα «καναπές» όπως χαρακτηριστικά είπε η Μαίρη Συνατσάκη.
Ο Γιώργος Λιάγκας τότε συνειδητοποίησε πως η ηθοποιός αυτή ήταν εκείνη που για να μην χαλάσει το σώμα της ζήτησε από παρένθετη μητέρα να γεννήσει το δεύτερο παιδί της. «Άει στο διάολο ξεφτιλισμένη...», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και ξεκίνησε να την... «στολίζει».
Δείτε το βίντεο...

Σοκ... Ο Τραβόλτα κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση!!!

Άνδρας μασέρ ζητά από τον ηθοποιό 2.000.000 δολάρια για ψυχική οδύνη...
Ποιος θα περίμενε να είναι ο Τζον Τραβόλτα κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση σε άνδρα;

Από σήμερα η παραλαβή του κωδικού για τις Πανελλήνιες

Από σήμερα και μέχρι τις 18 Μαΐου, οι μαθητές που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις θα μπορούν να λαμβάνουν τον ηλεκτρονικό προσωπικό τους κωδικό, τον οποίον θα χρησιμοποιήσουν για να καταθέσουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους.

Άρχισαν τα όργανα στη ΝΔ!!!

Μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής, πολλά είναι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που ήδη καταλογίζουν ευθύνες σε επιλογές και πρόσωπα, ενώ παράλληλα ακούγονται και σενάρια που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να επιστρέφει με ηγετικό ρόλο.

Τι λέει η δημοσιογράφος που αρνήθηκε να σηκωθεί όρθια στον Μιχαλολιάκο

«Έχω μάθει ότι ο σεβασμός εμπνέεται, δεν επιβάλλεται»
Το γύρο του διαδικτύου αλλά και των καναλιών κάνει η αποχώρηση της (video)   δημοσιογράφου Νάντιας Αλεξίου από τη συνέντευξη τύπου του πρόεδρου της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλιολάκου.

Σπάνε καρύδες στο κεφάλι 10χρονου! Βίντεο

Όταν οι υπόλοιποι φίλοι του παίζουν cricket στις γειτονιές, ο 10χρονος Manpreet Singh δεν κάνει τίποτα άλλο από το να τοποθετεί καρύδες στο κέντρο του μετώπου του και να τις σπάει με μπαστούνι του baseball!

Καρδίτσα: Ψήφισε με το νυφικό της!

Μια νύφη από την Καρδίτσα πήγε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο δημοτικό σχολείο Δρακότρυπας του δήμου Μουζακίου αμέσως μετά το γλέντι του γάμου της!!!
Η νύφη Κωνσταντίνα Μπούρμπου προσήλθε να ψηφίσει στον τόπο καταγωγής της, το χωριό Δρακότρυπα του δήμου Μουζακίου,
Όσοι παρευρέθηκαν στο δημοτικό σχολείο του χωριού χειροκρότησαν και επευφήμησαν τη νεόνυμφη.
φώτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ Βάϊος Χασιαλης

Ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία της Μαρίκας Μητσοτάκη (video)

Ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία της Μαρίκας Μητσοτάκη στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Η πολυαγαπημένη της οικογένεια ήταν εκεί για να την τιμήσει.

Στα χέρια του Α.Τσίπρα η διερευνητική εντολή!!!

Zήτησε δήλωση μετάνοιας από Σαμαρά και Βενιζέλο για να συνεργαστεί μαζί τους!!!
- Αρνήθηκε τη συνάντηση η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα...

Έκτακτο: Πήρε την εντολή ο Τσίπρας!!!

Βγήκε από το Προεδρικό Μέγαρο και πηγαίνει για δηλώσεις στην Κουμουνδούρου χωρίς να κάνει δηλώσεις.


Περισσότερα σε λίγο...
ierosagon

Αλ.Τσίπρας: «Έτοιμοι να κυβερνήσουμε… χωρίς τα Μνημόνια»

Συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα υπό τον τίτλο “Έτοιμοι να κυβερνήσουμε, αλλά με ένα μορατόριουμ για το χρέος”, φιλοξενεί η ιταλική εφημερίδα La Stampa.
Ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν πρόκειται ποτέ να στηρίξει τα Μνημόνια», ο κ. Τσίπρας τονίζει πως στις 6 Μαΐου «ο ελληνικός λαός είπε όχι στο Μνημόνιο».

Το συγκινητικό αντίο της Κορίνας από το Πάτερ Ημών στον Κώστα Καρρά! (pic)

Και ποιος δε θυμάται το γλυκό Κορινάκι που σε ηλικία 8 ετών το 1994 υποδυόταν την κόρη του Κώστα Καρράστο σήριαλ «Πάτερ ημών» του Αντ1.
H τηλεοπτική του κόρη, η Κορίνα Δαμουλιάνου, επέλεξε μέσω της σελίδας της στο Facebook να αποχαιρετίσει τον άνθρωπο που την βοήθησε στα πρώτα της τηλεοπτικά.
Το μήνυμά της αναφέρει:

Σήμερα στο Μοιραίος Έρωτας...Το ατύχημα της Μελντά (video)

Σήμερα στο Μοιραίος Έρωτας, η Μελντά, συντετριμμένη, φεύγει άρον άρον από την 'Αγκβα αποφεύγοντας να δει τον Χαρούν.
Οδηγώντας σ'αυτή την κατάσταση τρακάρει και τραυματίζεται σοβαρά.
Η Εντά με τον Τόλγκα και ο Χαρούν πάνε στο νοσοκομείο όπου η κοπέλα χειρουργείται.
Ευτυχώς, η εγχείρηση πάει καλά αλλά όταν η Μελντά ξυπνάει και αντικρίζει στο προσκεφάλι της τον Χαρούν και την Εντά, κυριολεκτικά της κόβεται η λαλιά!
Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο:

VIDEO: Ο Γιώργος Παπαδάκης εξηγεί γιατί δεν έχει φιλοξενήσει εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής

Τι απάντησε σε τηλεθεάτρια που δήλωσε ότι ψήφισε συνειδητά Χρυσή Αυγή;
Τα γράμματα από δύο τηλεθεάτριες στάθηκαν αφορμή να αναφερθεί ο Γιώργος Παπαδάκης στη Χρυσή Αυγή και να απαντήσει γιατί δεν υπάρχει στο πάνελ εκπρόσωπος του κόμματος.
“Έχω την εντύπωση ότι πολλοί από αυτούς που ψήφισαν Χρυσή Αυγή έχουν κάπως διαφορετικά πράγματα στο μυαλό τους”, είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε:

Κέρδισε 1,7 εκ με 2,5 ευρώ

Κατά 1,7 εκατομμύρια ευρώ είναι πλουσιότερος ο νέος υπερτυχερός του τζόκερ, ο οποίος έπαιξε το δελτίο στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας, δίνοντας το ποσό των 2,5 ευρώ.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του Michael Jackson!

Μετά την αποκάλυψη πως ο Michael Jackson τα είχε και ήταν τρελά ερωτευμένος με την Whitney Houston, έρχεται μια άλλη σοκαριστική αποκάλυψη να μας δείξει ένα εντελώς άλλο πρόσωπο του Βασιλιά της Ποπ.

Παρελθόν από τον Πυρσό ο Χάρης Αλυσσανδράτος



Δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Πυρσό Γρεβενών ο γκολκίπερ Χάρης Αλυσσανδράτος, καθώς αποχώρησε από την ομάδα και αναχώρησε για την Κρήτη, όπου θα κάνει προετοιμασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων του ΟΦΗ, αναζητώντας νέα ποδοσφαιρική στέγη, ίσως και σε ομάδα του εξωτερικού.
Ο 22χρονος γκολκίπερ ήταν από τα βασικά στελέχη του Πυρσού τη φετινή περίοδο, ωστόσο αποφάσισε να φύγει από την ομάδα, καθώς η διοίκηση δεν ήταν συνεπής στην μεταξύ τους οικονομική συμφωνία.
Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τον Πυρσό, καθώς αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα.
Να ευχηθούμε στο φίλο μας Χάρη καλή τύχη στην καριέρα του...


Ακούστε το ηχητικό από την συνέντευξη που έδωσε στον star-fm
inews.gr

Οι 108 βουλευτές που εκλέχθηκαν με την Νέα Δημοκρατία...

Αναλυτικά οι 108 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι οι εξής:

Οι 33 Ανεξάρτητοι Ελληνες του Πάνου Καμμένου

Ισχυρή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση θα έχει στην επόμενη Βουλή το κόμμα του Πάνου Καμμένου, καθώς εκλέγει 33 βουλευτές.
Ειδικότερα, αυτοί που συνθέτουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι:

Τον έπιασαν! Δείτε γιατί... (video)

Η αστυνομία της Florida έπιασε προχθές τον Eugene Kotelman την ώρα που οδηγούσε μεθυσμένος. Ο 36χρονος ομως δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο αυτό το πρόβλημα.

Στον Παπούλια σήμερα ο Τσίπρας, για τη δεύτερη διερευνητική εντολή

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, επέστρεψε τη διερευνητική εντολή που έλαβε.

Η εποχή του life style και του χαβαλέ έλαβε ΤΕΛΟΣ...

Δείτε πόσους ψήφους πήρε η πορνοστάρ Τζούλια!!!
Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν βοήθησε το κόμμα χαβαλέ του Δημοσθένη Βεργή, που στις εκλογές το 2009 είχε πάνω από 10.000 ψήφους.

Σήμερα η κηδεία της Μαρίκας Μητσοτάκη

Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Μαρίκας Κ. Μητσοτάκη από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην οδό Σκουφά.
Η σορός θα μεταφερθεί σήμερα το απόγευμα στα Χανιά, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής, όπου αύριο στις 14:00 θα ψαλλεί τρισάγιο. Η ταφή θα γίνει, σε στενό κύκλο, στον οικογενειακό τάφο, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι.

Γέροντας Παϊσιος: Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε

θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν…ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες.

Οι Ράδιο Αρβύλα "καλωσόρισαν" τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή (video)

Οι Ράδιο Αρβύλα καλωσόρισαν την Χρυσή Αυγή στη Βουλή με τον δικό τους τρόπο.
Η παρέα από την Θεσσαλονίκη σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα και κυρίως την ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου με ένα μοναδικό σκετς…
Στην συνέχεια ο Α. Κανάκης τόνισε ότι η εκλογή της Χρυσής Αυγής είναι… «μάλλον μια επικίνδυνη πλάκα».
Δείτε τους...

Εκλογές 2012: Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και οι νέοι βουλευτές

Δόθηκε στη δημοσιότητα από το υπουργείο Εσωτερικών το τελικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012.
Στο 100% των εκλογικών τμημάτων (20.605), και επί 9.949.401 εγγεγραμμένων, προσήλθαν και ψήφισαν 6.476.751 πολίτες (65,10 %). Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 6.324.104(97,64 %), τα άκυρα 116.887 (1,80 %) και τα λευκά 35.760 (0,55 %).
Αναλυτικά, τα κόμματα έλαβαν:

Τα αποτελέσματα των εκλογών...

Δόθηκε στη δημοσιότητα από το υπουργείο Εσωτερικών το τελικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου.
Στο 100% των εκλογικών τμημάτων (20.605), και επί 9.949.401 εγγεγραμμένων, προσήλθαν και ψήφισαν 6.476.751 πολίτες (65,10 %). Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 6.324.104 (97,64 %), τα άκυρα 116.887 (1,80 %) και τα λευκά 35.760 (0,55 %).
Αναλυτικά, τα κόμματα έλαβαν:..

Ολιγόωρες διακοπές υδροδότησης στα Γρεβενά

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι λόγω εργασιών για το έργο «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών και νέες δεξαμενές ύδρευσης» από σήμερα Δευτέρα 07/05/2012 και για τις επόμενες πέντε μέρες ενδέχεται να υπάρχούν ολιγόωρες απροειδοποίητες διακοπές της υδροδότησης (διάρκειας περίπου 2 ωρών) στις περιοχές που υδροδοτούνται από την δεξαμενή στη θέση «Αμπέλια» και κυρίως επί της οδού Αγ. Κοσμά.


Στο ΣΥΡΙΖΑ η εντολή!!!

Οι ώρες της ευφορίας  με συγκρατημένο τρόπο και χωρίς πανηγυρισμούς πάντως διαδέχονται τον προβληματισμό στον ΣΥΡΙΖΑ, που βλέπει, όπως έλεγαν στελέχη του, την προσπάθεια , κυρίως του ΠΑΣΟΚ, να θέλει να μετατρέψει τη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης σε «καυτή πατάτα» για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στο ηγετικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι οι «δυο εταίροι» του δικομματισμού θέλουν να αποφύγουν τις επαναληπτικές εκλογές «φοβούνται ότι θα ενισχυθεί περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ» - και γι αυτό θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να «φτιάξουν κυβέρνηση». Όμως, αν δεν τους …βγει, θέλουν, να …αποδομήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με «όπλο», μεταξύ άλλων, τη διερευνητική εντολή, σημειώνουν από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Την επόμενη των εκλογών της 6ης Μαΐου, οι οποίες ανέδειξαν στη δεύτερη θέση με ποσοστό 16,78% τον συνδυασμό ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, τίθενται υπό νέο πρίσμα οι δεσμεύσεις του επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο κ. Αλ. Τσίπρα .


Ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει πολλάκις προεκλογικά ότι δεν θα καταθέσει την εντολή, στοχεύοντας σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς ενώ από την Λαμία , όπου περιόδευσε πριν από τις εκλογές δήλωνε χαρακτηριστικά : «δεν θα επιστρέψω τη διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα ζητήσουμε τη δεδηλωμένη, την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει κυβέρνηση στη χώρα».
Άλλες ήταν οι βουλές της κάλπης και η αριθμητική της. Στελέχη από το ηγετικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε συνεχείς συσκέψεις για την στάση που θα κρατήσουν σε περίπτωση που ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς δεν καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση και η διερευνητική εντολή περάσει στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο.
Τόσο στην Κουμουνδούρου, όσο και στα γραφεία των υπόλοιπων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται διαβουλεύσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειρισθούν τις εξελίξεις.
Υπάρχουν δυνάμεις, όπως η ΑΚΟΑ, ανένταχτοι του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι, που όδευσαν προς την συνάντηση με τον κ. Τσίπρα και τα στελέχη του συνδυασμού, θέτοντας στο τραπέζι των συζητήσεων την άποψη ότι πρώτα από όλα ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταγγείλει ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τα κόμματα, που ο λαός καταδίκασε με την ψήφο του την πολιτική τους, δεν μπορούν να μιλούν για σχηματισμό κυβέρνησης.
Το επόμενο βήμα, σύμφωνα με απόψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον φτάσει η διερευνητική στον κ. Τσίπρα, είναι να γίνουν συναντήσεις με το ΚΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ, να ξεκαθαρισθεί ότι θα «αρνηθούμε ψήφο στήριξης από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, αλλά και από τον Καμμένο, των Ανεξάρτητων Ελλήνων». Με αυτά τα δεδομένα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει να καλέσει για να γίνουν ξανά εκλογές.
Πάντως, η τακτική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας για τις επόμενες ημέρες βρίσκεται ακόμα υπό διαμόρφωση…
Επίσης, στον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν το πού κατευθύνθηκε η ψήφος όσων στήριξαν το ψηφοδέλτιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 17 βουλευτές που εκλέγονται συνολικά στις περιφέρειες Α΄Αθήνας , Β΄Αθήνας, Α΄ Πειραιά , Β΄Πειραιά και Αττικής, 8 είναι από τον ΣΥΝ, 5 προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ και 4 που κατηγοριοποιούνται ως ανένταχτοι ή προερχόμενοι από άλλες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προσωπικότητες που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο ως συνεργαζόμενοι.
Συγκεκριμένα, σε αυτές τις περιφέρειες αστικά κέντρα, οι βουλευτές που προέρχονται από τον ΣΥΝ είναι, εκτός από τον κ. Αλ. Τσίπρα, η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ.Νίκος Βούτσης (Α΄Αθήνας), ο κ. Δ. Παπαδημούλης, ο κ. Γιαν. Δραγασάκης, η κυρίαΡένα Δούρου, ο κ. Δ. Στρατούλης (Β΄Αθήνας), ο κ. Π. Λαφαζάνης (Β΄Πειραιά).
Οι προερχόμενοι από το αντιμνημονιακό ΠΑΣΟΚ που εκλέγονται στην Β΄Αθήνας είναι: η κυρία Σοφία Σακοράφα η οποία «σάρωσε» λαμβάνοντας 24.262 ψήφους και ο κ. Π. Κουρουμπλής δεύτερος με 18.029 (τρίτος ο κ. Παπαδημούλης με 13.272 και τέταρτος ο κ. Δραγασάκης με 12.303) και ο κ. Στάθης Παναγούλης (έδινε μάχη σταυρών με το στέλεχος του ΣΥΝ κ. Ευκλ. Τσακαλώτο) ενώ στην περιφέρεια Αττικής οι δυο βουλευτές που εκλέγονται είναι ο πανεπιστημιακός κ. Αλεξ. Μητρόπουλος και ο δημοσιογράφος κ.Νάσος Αθανασίου.
Ξεχωριστή περίπτωση είναι στη Β΄Αθήνας η εκλογή του συγγραφέα κ. Π. Τατσόπουλου, ο οποίος δέχτηκε να είναι υποψήφιος, αν και δεν είχε μέχρι τώρα κομματική δράση στο χώρο ενώ εκλέγεται και η οικονομολόγος και συγγραφέας κυρία Νάντια Βαλαβάνη ανένταχτη αριστερή, η οποία βρίσκεται σε επαφή με το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής και τον κ. Αλ. Αλαβάνο.


Επίσης, εκλέγονται δυο στελέχη που μετέχουν στην γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ως ανένταχτοι στην Α΄Πειραιά ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Δρίτσας και στη Β΄Πειραιά η κυρία Εύη Καρακώστα από τους Ενεργούς Πολίτες.
blog.gr

Έως 31 Μαΐου η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων

Έως και τις 31 Μαΐου 2012 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για το οικονομικό έτος 2012, σύμφωνα με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου.
Η προθεσμία αφορά σε όλα τα υπόχρεα νομικά πρόσωπα της παρ. 1 του άρθρου 101 (εταιριών Α.Ε., Ε.Π.Ε., Κ.Λ.Π.) του Κ.Φ.Ε.
Η προθεσμία αυτή ισχύει για όλα τα νομικά πρόσωπα, ανεξαρτήτως από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους.


Να ποια δεν ''Βάρεσε'' προσοχή στον Μιχαλολιάκο (video)

Αποκαλύφθηκε το όνομα της δημιογράφου που αρνήθηκε να σηκωθεί όρθια στην είσοδο του
Προέδρου της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα και τελικά αποχώρησε!
Η Νάντια Αλεξίου είναι η δημοσιογράφος του Real Fm που αποχώρησε από τη συνέντευξη τύπου του Νίκου Μιχαλολιάκου, όταν τα πρωτοπαλίκαρα του κόμματος της Χρυσής Αυγής, ζήτησαν από όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού. Το γεγονός ήταν πρωτοφανές και όπως ήταν αναμενόμενο απασχολεί από χθες όλα τα ΜΜΕ της χώρας και όχι μόνο.

ΟΧΙ από Τσίπρα - Με όρους ο Βενιζέλος για σχηματισμό κυβέρνησης!!!

Πέντε όρους έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Αρκούδα με αρκουδάκι στο Τσοτύλι!!!

Έκκληση προς τους υπεύθυνους οργανώσεων ΚΑΛΛΙΣΤΩ και ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ! 
Δείτε φωτογραφίες
Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΟΤΥΛΙ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ  Γ ΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,  ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ.  
ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΝ. .
ΠΕΤΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ , ΤΙΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΗΛΑ ΚΤΛ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ.
ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ?
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΙΣΚΙΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Mε την συνεργασία του tovoion.com