ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Σύλληψη τριών ατόμων για παράνομη γεώτρηση στην Πτολεμαΐδα

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πτολεμαΐδας, τρείς ημεδαποί 23, 34 και 58 ετών, για παράνομη γεώτρηση.
Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν ενώ ενεργούσαν γεώτρηση, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 23χρονου, σε αγροτική περιοχή της Πτολεμαΐδας, με μηχάνημα έργου - γεωτρύπανο, για ανεύρεση-άντληση υπόγειου νερού, χωρίς να έχουν την απαιτούμενη αδεία από την αρμόδια αρχή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Έστειλαν φάκελο με σβάστικα και "άνθρακα" σε δημοσιογράφο..

Σοκ υπέστη γνωστή δημοσιογράφος που παρέλαβε στο σπίτι της έναν φάκελο με την σβάστικα και ανάφερε ότι περιείχε άνθρακα!
Η λαχτάρα περίμενε την Susan Chira, βετεράνο των «New York Times» που στο παρελθόν έχει καλύψει μεγάλα θέματα όπως το Παλεστινιακό.

Τελικός Κυπέλλου Γερμανίας 2012: Borussia Dortmund – Bayern 5-2 (video)

Σε μία μοναδική παράσταση μετέτρεψε τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας με τη Bayern η Borussia Dortmund, καθώς επικράτησε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου με 5-2 και πανηγύρισε για το νταμπλ της περιόδου 2011-12, που είναι το πρώτο της ιστορίας της.

Στο δρόμο για Μπακού γιόρτασε η Ελευθερία Ελευθερίου τα γενέθλιά της!

Με διπλές ευχές απογειώθηκε για το Αζερμπαϊτζάν η ελληνική αποστολή για την Eurovision, καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου γιόρτασε τα γενέθλιά της στο αεροδρόμιο!
Θαυμαστές της τραγουδίστριας και του μουσικού διαγωνισμού πήγαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να ευχηθούν «καλή επιτυχία» και «χρόνια πολλά» στην εκπρόσωπό μας, που σήμερα έγινε 23 ετών.
«Η Ελευθερία και η ελληνική αποστολή είναι στον δρόμο για το Μπακού», γράφει η σελίδα της Ελευθερίας στο Facebook όπου και «ανέβηκε» φωτογραφία λίγο πριν το ταξίδι, ζητώντας από όλους μας να ευχηθούμε και να στείλουμε την αγάπη και την θετική μας ενέργεια.
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, αύριο πρωί το «Aphrodisiac» θα κάνει την πρώτη του πρόβα στη σκηνή του «Crystal Hall», ενώ η δεύτερη πρόβα έχει προγραμματισθεί για την Πέμπτη που μας έρχεται.
Star.gr

Κόλπο με τράπουλα!!! Δείτε στο video πως γίνεται...

Δείτε ένα εξαιρετικό μαγικό κόλπο με τράπουλα και στην συνέχεια μάθετε βήμα προς βήμα το πως θα το εκτελέσετε...

Εξαγωγή οπαδικής αλητείας ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στην Κωνσταντινούπολη (videos)

Aφού πρώτα συγκρούστηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και λίγη ώρα αργότερα οπαδοί των Πρασίνων με φίλους της τουρκικής Γαλατασαράι!
Πιο συγκεκριμένα, τα επεισόδια ξεκίνησαν το μεσημέρι στην περιοχή Σουλτάν Αχμέτ της Κωνσταντινούπολης, όταν περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν στήσει ενέδρα σε 10 οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από το ναό της Αγίας Σοφίας.

Κ 20: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός!!!

Μπορεί οι Άνδρες του Παναθηναϊκού να μην τα καταφέρνουν, όμως, οι Νέοι του συλλόγου τους έδειξαν τον δρόμο κατακτώντας το πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών!
Στο εξ΄αναβολής ματς της 23ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ που έγινε στη Λεωφόρο, οι πράσινοι και με την ισοπαλία κατακτούσαν το πρωτάθλημα, όμως, νίκησαν τον δικέφαλο με 3-1.

Συγκλονιστικό: Μπαμπάς βλέπει για πρώτη φορά τον ανάπηρο γιο του να περπατά! Βίντεο

Έχουμε δει δεκάδες βίντεο με στρατιωτικούς που επιστρέφουν στην οικογένειά τους και τα περισσότερα από αυτά ήταν άκρως συγκινητικά.
Ωστόσο το βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι ιδιαίτερο...
Ένας Αμερικανός στρατιωτικός έφυγε για ένα χρόνο μακριά από την οικογένειά του.
Ο 6χρονος γιος του, ο οποίος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση δεν μπορούσε να περπατήσει.
Οι γιατροί είχαν δηλώσει στην οικογένεια ότι ο μικρός δεν θα μπορέσει ποτέ να περπατήσει ή να κάνει οτιδήποτε μόνος του.
Όμως ο 6χρονος Michael τους διέψευσε και τον χρόνο που ο μπαμπάς του έλειπε, κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να μάθει να περπατά.
Η γυναίκα του το κράτησε μυστικό και όταν επέστρεψε είδε για πρώτη φορά τον γιο του να περπατά προς το μέρος του.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου:

Kάρολος και Καμίλα σε ρόλους Αρνιακού και Πετρούλας (video)

Ναι λοιπόν το είδαμε και αυτό ο πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος μαζί με τη δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα λένε τον καιρό και βάζουν τα γυαλιά στον Τάσο Αρνιακό και την Πετρούλα Κωστίδου.

Παπανικολάου: Αφιερώνω τη νίκη στην οικογένεια μου και στον κολλητό μου από τα Γρεβενά.

Να παλέψουν στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ για το τρόπαιο είναι το νέο ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Κώστα Παπανικολάου.
«Όλοι πριν το ματς είπαμε ότι δεν θέλουμε να τελειώσει το όνειρο εδώ, να απολαύσουμε το παιχνίδι, να δώσουμε πάθος, ενέργεια και στο 40’ να δούμε τι γράφει το ταμπλό», τόνισε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Σύλληψη 40χρονου για κατοχή ναρκωτικών χαπιών στην Εράτυρα

Συνελήφθη στην Εράτυρα Κοζάνης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας, 40χρονος ημεδαπός για κατοχή χαπιών που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του συλληφθέντα, βρέθηκαν τριάντα έξι (36) ηρεμιστικά χάπια που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησε.
Τα χάπια κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Νέα δημοσκόπηση Καπα Research: ΣΥΡΙΖΑ 20,5%, ΝΔ 18,1% - Στο 12,2% το ΠΑΣΟΚ

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, η τρίτη κατά σειρά δημοσκόπηση, αυτή τη φορά από την Καπα Research φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα με ποσοστό 20,5%.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η οποία θα δημοσιευτεί στο Βήμα της Κυριακής ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ανοδική πορεία με την πρόθεση ψήφου σε αυτόν να αγγίζει το 20,5%.
Η Νέα Δημοκρατία έχει 18,1% ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 12,2% και το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου με 8,4%.
Το ΚΚΕ υποχωρεί στο 6,5% και η Χρυσή Αυγή στο 5,8%. Τέλος, η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου 5%.
blog.gr

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η ηθοποιός Έλενα Μαρτίνου

Ένα παιδάκι μόλις τριάμισι χρονών άφησε ορφανό με τον ξαφνικό χαμό της η νεαρή ηθοποιός Έλενα Μαρτίνου η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.
Η ηθοποιός η οποία ήταν κόρη της ηθοποιού Τούλας Ζαχαριουδάκη και ήταν πολύ αγαπητή στα παιδιά καθώς ασχολούταν με το παιδικό θέατρο. Μάλιστα είχε τον δικό της θίασο και πρωταγωνιστούσε σε παραστάσεις που ανέβαζε συνήθως στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη». Ένα τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με την Espresso, έκοψε το νήμα της ζωής της, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά της που της είπε το τελευταίο αντίο στο νεκροταφείο Γλυκών Νερών πριν από λίγες μέρες.


Στον τελικό ο Θρύλος- Έπνιξε στο Βόσπορο τον Ναβάρο και την παρέα του (video)

Η πιο όμορφη ιστορία, το πιο γλυκό παραμύθι της φετινής Ευρωλίγκα έγραψε ένα ακόμη κεφάλαιο δόξας και χαράς για το ελληνικό μπάσκετ.

Συγκρούσεις οπαδών του Παναθηναϊκού και της Γαλατά (video)

Τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, το πρωί του Σαββάτου μέσα κι έξω από την Αγία Σοφία, που είχαν ως συνέπεια τον τραυματισμό ενός φιλάθλου των «ερυθρόλευκων», δυστυχώς είχαν και συνέχεια.
Μόνο που τη δεύτερη φορά δεν αφορούσαν τους δύο «αιωνίους», αλλά συγκρούσεις μεταξύ των φιλάθλων των «πρασίνων» και της Γαλατασαράι! Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας, οπαδοί της Γαλατά, ενώ κατευθύνονταν στο γήπεδο όπου θα διεξαγόταν το ντέρμπι με την Φενερμπαχτσέ, συναντήθηκαν με μερίδα φίλων του «τριφυλλιού» στην πλατεία Ταξίμ, η οποία μετατράπηκε για λίγα λεπτά σε πεδίο μάχης, με ανταλλαγή πετρών κι άλλων αντικειμένων.
Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση. Οι δυνάμεις της τάξης χρησιμοποίησαν χημικά για να απομακρύνουν τους ταραξίες, ενώ υπήρχαν και κάποιοι μικροτραυματισμοί.

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ 2011.. 2012


Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
3ος ΟΜΙΛΟΣ 2011-2012

ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΤΟΠΙΚΟ 2011...2012


A΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
BAΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΡΕΒΕΝΑ - Ολοκληρόθηκε η ημέρα καθαριότητας...

«Τα μικρά παιδιά, το αύριο αυτού του τόπου και οι εθελοντικές ομάδες έστειλαν το δικό τους μήνυμα, με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση καθαριότητας που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Γρεβενών την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012, για μία πόλη καθαρή για έναν Δήμο καθαρό», δήλωσε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης και μας απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι οι πολίτες του Δήμου αλλά κυρίως τα παιδιά μας είναι ευαισθητοποιημένα άτομα σε ότι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος.

Ηλεκτρική σκούπα!!! (ανεκδοτα)

Πλασιέ: Καλημέρα σας κυρία μου. Έχω να σας δείξω μια επαναστατική ηλεκτρική σκούπα...
Νοικοκυρά: Δε με ενδιαφέρει...
(Ο πονηρός πλασιέ όμως γλιστράει σαν αίλουρος μέσα στο σπίτι. Πριν προλάβει να τον σταματήσει η νοικοκυρά αδειάζει στο πάτωμα μία σακούλα με κάθε είδους σκόνες και βρωμιές.)
Πλασιέ: Κυρία μου, σας ορκίζομαι πως οτιδήποτε δεν μπορέσει να μαζέψει η σκούπα μου, θα το ... φάω!
Νοικοκυρά: Τότε δεν μένει παρά να σας ευχηθώ καλή όρεξη γιατί δε με αφήσατε να σας πω ότι έχουμε διακοπή ρεύματος...
geladeros

Συνελήφθη 18χρονος για καλλιέργεια κάνναβης στην Κοκκινιά Γρεβενών

Συνελήφθη χθες (11-05-2012) τις απογευματινές ώρες στην Κοκκινιά Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, 18χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης.
Συγκεκριμένα, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 18χρονου διαπιστώθηκε ότι, καλλιεργούσε σε μπανιέρα μέσα στο σπίτι, εφτά (7) δενδρύλλια κάνναβης σε πλαστικά ποτήρια, ύψους από οκτώ (8) έως δώδεκα (12) εκατοστά, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.


Όσοι δοκιμάζουν το τσιγάρο γίνονται καπνιστές

Η συντριπτική πλειονότητα όσων πρωτοδοκιμάζουν το τσιγάρο γίνονται καπνιστές, παρότι δεν σκόπευαν να αρχίσουν το κάπνισμα.
Στα ήδη υπάρχοντα ανησυχητικά στοιχεία για το κάπνισμα στην Ελλάδα έρχονται να προστεθούν και τα στοιχεία έρευνας φοιτητών Ιατρικής του ΑΠΘ, σύμφωνα με τα οποία το 86,93% όσων καπνίζουν ή κάπνισαν συστηματικά, δήλωσαν ότι όταν πρωτοδοκίμασαν τσιγάρο, δεν σκόπευαν ούτε να αρχίσουν το κάπνισμα ούτε και να το συνεχίσουν!

Πως να μυρίζει όμορφα το σπίτι!

Όταν μπαίνετε σε ένα σπίτι, αρχικά δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό είναι, πόσο πλούσιο ή φτωχό είναι, η πρώτη εντύπωση είναι η μυρωδιά και μετά βλέπετε τους χώρους. Έτσι και έχει άσχημη μυρωδιά το σπίτι σας... η εντύπωση των άλλων για αυτό θα είναι κακή, άσχετα από τον καλό σχεδιασμό, τα έπιπλα και τα χαρακτηριστικά του.

Δημοσκόπηση MARC: 1ο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 27,7% - Το 63% δεν θέλει εκλογές

Πρώτο κόμμα στην πρόθεση ψήφου με εντυπωσιακή άνοδο στο 27,7% αναδεικνύει τον ΣΥΡΙΖΑ η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση της MARC, ενώ η ΝΔ ακολουθεί με 20,3%. Η δημοσκόπηση αυτή συμπίπτει ως προς το αποτέλεσμα για την εκτίναξη της δημοτικότητας του ΣΥΡΙΖΑ στο 25% που μετέδωσαν το πρακτορείο Dow Jones Newswires και η WSJ, επικαλούμενα εσωτερικές δημοσκοπήσεις για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα οικιακά χημικά που ενοχοποιούνται για καρκίνο

Τα κοινά χημικά που περιλαμβάνονται στα καθαριστικά, τα καλλυντικά και τα φάρμακα ενδέχεται να προκαλούν καρκίνο, προβλήματα γονιμότητας, διαβήτη και παχυσαρκία, σύμφωνα με μελέτη της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος (ΕΕΑ).

Τα μεγάλα γράμματα διεγείρουν περισσότερο τον εγκέφαλο

Όλοι έχουμε δει διαφημιστικά μηνύματα με κεφαλαία γράμματα και τρία τουλάχιστον θαυμαστικά. Σίγουρα είναι ενοχλητικά, φαίνεται όμως ότι μπορεί να είναι και αποτελεσματικά.

Διακόπτεται από 12 Ιουλίου η κατ' οίκον πληρωμή της σύνταξης

Διακόπτεται μετά τις 12 Ιουλίου του 2012 η κατ' οίκον πληρωμή με δαπάνη του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ και ΕΤΕΑΜ, των συνταξιούχων που ανήκουν σε ειδικές ομάδες ή διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές.

Δωρεάν εξετάσεις για τη γιορτή της μητέρας

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου φτάνει και μαζί της φέρνει μια από τις πιο όμορφες γιορτές όλου του κόσμου. Την γιορτή της μητέρας. Μαμάδες ενωθείτε και γιορτάστε με τα παιδιά σας την πιο γλυκιά σας ιδιότητα.

Την Τετάρτη οι φοιτητικές εκλογές

Την Τετάρτη 16 Μαΐου θα διεξαχθούν οι φοιτητικές εκλογές σε όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Οι φοιτητές καλούνται να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων τους.

Προνοιακά επιδόματα Μάρτη - Απρίλη στις 15 Ιουνίου!

Τα προνοιακά επιδόματα για τους μήνες Μάρτη - Απρίλη, που είναι να καταβληθούν αρχές Μάη, δεν έχουν ακόμα καταβληθεί και φαίνεται ακόμα να καθυστερούν.
Τα χρήματα θα πιστωθούν στις 15 Ιουνίου, με ένα μήνα καθυστέρηση, στους λογαριασμούς των δικαιούχων (θα αφορούν το δίμηνο Μαρτίου- Απριλίου).

Εκδήλωση με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Ν. Κοζάνης, υπό την αιγίδα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, διοργανώνουν εκδήλωση με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με τίτλο «ΑΡΝΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ- ΑΡΝΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ;»
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Κοινωνιολόγος - Συγγραφέας κ. Μιχάλης Χαραλαμπίδης με θέμα:

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Διαιτησία αγώνων 12&13-05-2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ GOOD LEAGUE ΟΠΑΠ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 12-05-2012, ΩΡΑ 11.00 πμ

Οι διαιτητές στη Δ' Εθνική: 3ος όμιλος 28η αγωνιστική

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 28ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (13/05).
Αναλυτικά, οι διαιτητές:

Euroleague Final Four 2012: CSKA – Παναθηναϊκός 66-64 (video)

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να δώσει το παρών στον τελικό του final four της Κωνσταντινούπολης, καθώς ηττήθηκε στον ημιτελικό από την CSKA με 66-64
O Παναθηναϊκός είχε ένα εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο και με ηγέτη τον Jasikevicius προηγήθηκε με 32-34.

Πλοίο σκότωσε φάλαινα που κοιμόταν(pics)

Θανάσιμος ήταν ο τραυματισμός μιας μεγάλης μπλε φάλαινας από διερχόμενο φορτηγό πλοίο ενώ κοιμόταν σε σημείο- συχνό πέρασμα για τα πλοία. Το νεκρό κήτος εντοπίστηκε να επιπλέει κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας, στον Ινδικό Ωκεανό, στα ανοιχτά της νότιας άκρης της Σρι Λάνκα.
Εμφανές είναι το σημείο όπου χτυπήθηκε η φάλαινα.

Γιατρός εγραψε 5.400 συνταγές σε δύο μήνες

Πάνω από 5.000 συνταγές έγραψε γιατρός στο Διδυμότειχο μέσα σε διάστημα δύο μόλις μηνών, χρεώνοντας τον ΕΟΠΥΥ με 297 χιλ. ευρώ.
Ο… κουβαρντάς γιατρός έγραψε 5.400 συνταγές, ενώ σημειώνεται ότι ο ΕΟΠΥΥ εντόπισε τουλάχιστον 70-80 περιπτώσεις γιατρών με υψηλό αριθμό και κόστος συνταγών.


Δείτε ποιος είπε τον καιρό! (video)

Σίγουρα αυτό δε το έχουμε ξαναδεί. Μπορεί πολλοί διάσημοι να έχουν κατα καιρούς να έχουν πει τον καιρό στην τηλεόραση αλλά τον πρίγκιπα Κάρολο πρώτη φορά τον βλεπουμε

Euroleague Final Four 2012: Ολυμπιακός – Barcelona 68-64 (video)

Μεγαλειώδη πρόκριση στον τελικό της Euroleague πήρε ο Ολυμπιακός, που νίκησε στο δεύτερο ημιτελικό του final four της Κωνσταντινούπολης τη Barcelona με 68-64.
Αντίπαλος των ερυθρόλευκων στον τελικό της Κυριακής (21.00) θα είναι η CSKA που νωρίτερα νίκησε τον Παναθηξναϊκό με 66-64.

ΠΑΤΡΑ: 12 χρόνια μετά του αποκάλυψε ότι το παιδί δεν είναι δικό του!

Ο λόγος για πασίγνωστο ζευγάρι της Πάτρας που οδηγείται στο χωρισμό, αφού η σύζυγος αποκάλυψε στον σύζυγο ότι το παιδί δεν είναι δικό του, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια!

Απλά συγκλονιστικό. Αξίζει να το δεις! (video)

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει την ανθρώπινη ιστορία μιας μάνας το παιδί της οποίας γεννήθηκε χωρίς μάτια.