ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Τελετή παράδοσης ολυμπιακής φλόγας... (video)

Υπό βροχή και με πλήθος κόσμου να σπεύδει να δει τόσο την τελετή, όσο και… τον David Beckham, έγινε στο Καλλιμάρμαρο η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στους Βρετανούς διοργανωτές των Αγώνων!

Δείτε τι έκαναν οι κάφροι στην κοπέλα!!! (Video)

Και ύστερα απορούν μερικοί γιατί τους λένε κάφρους…
Περίμενε η κοπέλα ότ της έκαναν καμάκι και τελικά κατέληξε να μαυρίζει και δεν εννοούμε από το κακό της.. Το υποτιθέμενο καμάκι ξεκίνησε με την ερώτηση “Συγνώμη μήπως καπνίζεις?” και δείτε πως κατέληξε...

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Δείτε:Φίδι καταπίνει φίδι!!! (Video)

Δείτε στο καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί ένα μη δηλητηριώδες φίδι να καταπίνει μια οχιά.
Το εντυπωσιακό αυτού του video είναι πως και τα δυο φίδια είναι ίδιου μεγέθους.
Δείτε το...

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός σε ταινία με σκηνές σκληρού πορνό!!! (+18 Δείτε φωτογραφίες και βίντεο)

Είναι ένας ακόμα Έλληνας ηθοποιός που έφυγε για το εξωτερικό με μεγάλα όνειρα για μια διεθνή καριέρα. Μέχρι στιγμής, με μικρά, αλλά σταθερά βήματα προσπαθεί να κατακτήσει το Hollywood και φαίνεται να τα καταφέρνει.

Ανατροπή στις προηγούμενες δημοσκοπήσεις!!! Δείτε τη Δημοσκόπηση της Marc

Η εταιρεία Marc διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, δημοσκόπηση μετά την οριστικοποίηση της απόφασης για νέα προσφυγή σε εκλογές.
Σε αυτήν παρατηρούμε μία ανατροπή στην πρώτη θέση, σε σχέση με τις δύο προηγούμενες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες μέρες.

Γιώργος Λιάγκας:Ό,τι πηδάει κανείς καλό είναι!!! (Video)

Πάγωσε το χαμόγελο στο πρόσωπο της Φαίης η οποία κάθε φορά νιώθει όλο και πιο αμήχανα με με το Λιάγκα ο οποίος μπερδεύει την εκπομπή με τον καναπέ του σπιτιού του και λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι.
Με αφορμή λοιπόν μια σύνδεση με τον Ιππικό Όμιλο ο Λιάγκας πασάροντας το θέμα είπε “πάμε να πηδήξουμε τώρα!
Ό,τι πηδάει κανείς, καλό είναι Βίκυ μου”, με τη Βίκυ Παγιατάκη να απαντάει “εξαρτάται πού θα μπει αυτό που πηδάει”.
Τότε ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε στο ίδιο κλίμα με μια δική του ιστορία.
“Η γιαγιά μου η Ουρανία η μακαρίτισσα έλεγε όποιος πηδάει πολλά παλούκια του συμβαίνει και ένα από πίσω… το θέμα είναι να μη μας τύχει κανένα από πίσω” είπε χαρακτηριστικά και ευτυχώς που δεν είχε άλλο χρόνο γιατί ποιος ξέρει τι άλλο θα ακούγαμε.

Δείτε:Σέξι ατύχημα της πρώτης κυρίας της Γαλλίας έχει προκαλέσει σάλο!!

Η Valerie Trierweiler, σύντροφος του Francois Hollande και νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έχει κλέψει τις εντυπώσεις...
Η φωτογραφία ωστόσο που δημοσιεύτηκε από όλες τις γαλλικές εφημερίδες και έχει προκαλέσει σάλο, δεν ήταν το στιγμιότυπο που η Carla Bruni ασπαζόταν την Valerie καλωσορίζοντάς την στο νέο της σπίτι, αλλά η στιγμή που ο αέρας άνοιξε το φουστάνι της καινούργιας πρώτης κυρίας με αποτέλεσμα να φανεί όλο το πόδι και οι διάφανες κάλτσες της!

Αναβολή του αγώνα play off στο μπασκετ

Αναβολή του πρώτου τελικού μπάσκετ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος γι' απόψε, αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ, μετά την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν του Παναθηναϊκού. Έλεος πιαα..!
KOINOΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
ERA SPOR

Έφυγε από τη ζωή η Ντόνα Σάμερ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών και έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο
η μεγάλη τραγουδίστρια Ντόνα Σάμερ, την οποία... λάτρεψε το κοινό, καθώς τα τραγούδια της έκαναν τεράστια επιτυχία τόσο τη δεκαετία του '70 όσο και τη δεκαετία του '80.

ΣΟΚ: Έδωσαν σε Ελληνίδα ηθοποιό λίγες ώρες ζωής

Έπαθα εσωτερική αιμορραγία στον κοιλιακό χώρο και οι γιατροί μου έδιναν λίγες ώρες ζωής», εξομολογείται γνωστή ηθοποιός.
Απίστευτη ήταν η περιπέτεια υγείας που πέρασε η ηθοποιός Ρόμη Βασιλειάδη πριν μια εβδομάδα.

Euro 2012: Αντιδράσεις για την διαφήμιση με τον Μαραντόνα-καθαρίστρια! (video)

Πολλές αντιδράσεις στην Αργεντινή για την διαφήμιση γνωστής μπύρας στην οποία παρουσιάζεται ένας σωσίας του Μαραντόνα σε ρόλο καθαρίστριας, σε Βρετανική Ακαδημία ποδοσφαίρου.

Μαθήτρια κατάλαβε ότι έχει καρκίνο βλέποντας τα συμπτώματα σε ταινία

Η ιστορία της 17χρονης Alex Cooper θα μπορούσε να είναι ταινία κι όμως είναι πραγματικότητα.
Η Alex κατάλαβε ότι πάσχει από ένα σπάνιο είδος καρκίνου βλέποντας τα συμπτώματα στην ταινία "Η αδερφή μου και εγώ" στην οποία πρωταγωνιστεί η Cameron Diaz.

Ο σκύλος που κάνει ποδήλατο (video)

Ο Νόρμαν είναι αναμφισβήτητα ένας έξυπνος σκύλος ο οποίος δεν χρειάζεται να περπατά στο πάρκο για να διατηρεί την φόρμα του, αφού κάνει βόλτες με το ποδήλατό του.
Δείτε το video...

Eurovision 2012: Σοκ! Άγριος ξυλοδαρμός δημοσιογράφων στο Μπακού!

Ταξιτζής έδειρε δύο Βέλγους δημοσιογράφους στο Μπακού!!!
Οι δημοσιογράφοι κάλεσαν ένα ταξί για να τους μεταφέρει στο προορισμό τους. Μόλις έφτασαν στον προορισμό τους ο ταξιτζής τους ζήτησε να πληρώσουν ένα υπέρογκο ποσό. Αρνήθηκαν να πληρώσουν το ποσό, μιας και κατάλαβαν ότι πρόκειται για απάτη!

Σύλληψη 32χρονου για κλοπή αυτοκινήτου στην Κοζάνη

Συνελήφθη χθες τις βραδινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, ένας 32χρονος ημεδαπός για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.
Ειδικότερα, ο 32χρονος συνελήφθη ενώ οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού, το οποίο είχε αφαιρέσει προηγουμένως, από το χώρο που το είχε σταθμευμένο ο ιδιοκτήτης του.
Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κακόβουλο λογισμικό εντοπίστηκε στο διαδίκτυο για δήθεν μπλοκάρισμα υπολογιστών από την ΕΛ.ΑΣ

Εμφανίζεται μήνυμα, το οποίο ενημερώνει το χρήστη πως για την απεμπλοκή απαιτείται η πληρωμή αντιτίμου των 50 ευρώ μέσω προπληρωμένης κάρτας.

Η Είσοδος της Χρυσής Αυγής στη βουλή (pics + VIDEO)

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μπήκαν σε …παρέλαση και όλοι μαζί στην Βουλή και όχι ο καθένας ξεχωριστά.
Πρώτος έφτασε ο κ. Μιχαλολιάκος με τη σύζυγο του και περίμεναν τους υπόλοιπους στο προαύλιο της Βουλής.

''Εγέρθησαν'' οι βουλευτές για το κοράνι... Πλην των 21 της Χρυσής Αυγής!!!

Καθιστοί παρέμειναν οι 21 βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά την ώρα της ανάγνωσης του Κορανίου και της ορκωμοσίας των τριών μουσουλμάνων ευρωβουλευτών σήμερα στην Βουλή. Παρά το γεγονός ότι ο Β. Πολύδωρας ζήτησε από τους βουλευτές να σηκωθούν όρθιοι οι βουλευτές αρνήθηκαν.

Τελικός... Champions League για ΑΕΚ με Παναθηναϊκό

Την ώρα που στα διοικητικά παρατηρείται στασιμότητα, η ΑΕΚ δίνει τη μεγάλη της «μάχη» μέσα στο γήπεδο, ελπίζοντας σε δικαίωση
Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (20/05, 20:00), για την 6η και τελευταία αγωνιστική των play offs, έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα τελικού για την ΑΕΚ.

Μοιραίος Έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα...(video)

Βόμβα στο σκάφος που είναι η Εντά και η Μελντά!!!
Σήμερα στο Μοιραίος Έρωτας, η Μελντά ετοιμάζει ένα ρομαντικό δείπνο για εκείνη και τον Χαρούν στο σκάφος.

Διασκευή του Ai Se Eu Te Pego για τον Πικραμμένο! (video)

Στο χθεσινό Ράδιο Αρβύλα πρωταγωνιστής ήταν ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος.
Με το γνωστό τους χιούμορ και με αφορμή το επίθετο του νέου προσωρινού Πρωθυπουργού της Ελλάδας, οι «Ράδιο Αρβύλα» ετοίμασαν ένα βίντεο με τα γλετζέδικα του... Πικραμένου.
Ξεχώρισε η διασκευή του γνωστού Ai Se Eu Te Pego του Michel Teló.

Ορκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση

Ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ορκίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η υπηρεσιακή κυβέρνηση, υπό τον πρωθυπουργό-πρόεδρο του ΣτΕ Παναγιώτη Πικραμμένο, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στις νέες εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Κρήτη: Έπαθε εγκεφαλικό όταν είδε τον βιαστή του 7χρονου γιου της!

Πανικός στο δικαστικό μέγαρο κατά την εκδίκαση της υπόθεσης - Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 21 ετών...
Με ασθενοφόρο έφυγε από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου η μητέρα του 7χρονου αγοριού, το οποίο βιάστηκε από ηλικιωμένο γείτονα της οικογένειας.

Σεξουαλική ανορεξία; Κάντε το τεστ

Αν λέτε ή ακούτε από τον/την σύντροφό σας τη φράση, "όχι απόψε αγάπη μου", πιο συχνά κι από το όνομά σας, τότε ίσως πάσχετε από το νέο σύνδρομο που "χτυπάει" όλο και περισσότερα ζευγάρια: τη συντροφική ανορεξία!

Αυτό το «Κάποτε», το έλεγαν ζωή…Απλά διαβάστε...

Η διαφορά σε απλά καθημερινά πράγματα στο πέρασμα του χρόνου. Η αντίληψη των πραγμάτων από μια γενιά που έζησε διαφορετικά.

Φήμες για επιστροφή Καστανίδη στο ΠΑΣΟΚ

Τα πάνω κάτω στο κόμμα της Κοινωνικής Συμφωνίας έφερε η πρόταση-έκπληξη του Αλέξη Τσίπρα να προτείνει για υπηρεσιακό Πρωθυπουργό τον Γεράσιμο Αρσένη, σύζυγο της κυρίας Κατσέλη και πρώην υπουργό.

Ξέρετε γιατί λέμε "έχει το μάτι γαρίδα";

Η φράση "έχει μάτι... γαρίδα", βρίσκει την απόλυτη δικαίωσή της στην περίπτωση της Anomalocaris- δηλαδή της "ανώμαλης" ή "παράξενης" γαρίδας! Έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Αγγλίας, στην Αυστραλία, αποκαλύπτει πως πριν από 500 εκατ. χρόνια, η γιγάντια γαρίδα, ήταν κάτι σαν "εξολοθρευτής" των θαλασσών, ενώ παράλληλα διέθετε εξαιρετικά σύνθετη όραση!
Πρόκειται για το μεγαλύτερο ζώο που επιβίωνε στις θάλασσες της Καμβρίου γεωλογικής περιόδου, αφού το μήκος της ξεκινούσε από τα 90 εκατοστά και έφτανε και τα δύο μέτρα! Τέλειος θηρευτής, εντόπιζε τη λεία της χάρη στην εκπληκτική όρασή της!
Όπως αναφέρουν ο Τζον Πάτερσον και οι συνεργάτες του στην δημοσίευση της μελέτης τους, κατάφεραν να εντοπίσουν δυο πολύ καλά διατηρημένα μάτια της γιγάντιας γαρίδας, ηλικίας 515 εκατομμυρίων ετών, στο νησί Kangaroo έξω από τη νότια ακτή της Αυστραλίας. Μελετώντας τα ευρύματα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Anomalocaris διέθετε ιδιαίτερα ανεπτυγμένη όραση, πιθανότατα ανώτερη εκείνης των εντόμων και οστρακόδερμων που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ότι είχαν την πιο σύνθετη όραση!
Το μέγεθός της και οι τεράστιες δαγκάνες της, σε συνδιασμό με τα ασυνήθιστα μάτια της, καθιστούσαν την γαρίδα, τον φόβο και τον τρόμο των θαλασσών! Είναι χαρακτηριστικό ότι το κάθε μάτι της είχε μέγεθος όσο εκείνο μιας... ελιάς και καλυπτόταν από μικρές υπομονάδες (ομματίδια), που όλες μαζί δημιουργούν έναν σύμπλοκο οφθαλμό. Το κάθε μάτι διέθετε τουλάχιστον 16.000 ομματίδια. Μέχρι σήμερα, μόνο κάποια είδη λιβελούλας διαθέτουν περισσότερα από την Anomalocaris, αφού φτάνουν εως και 28.000 σε κάθε μάτι, ενώ οι μύγες - με την φοβερή όραση- έχουν μόνο μόλις 3.000 ομματίδια σε κάθε μάτι.
pyles.tv

Το ημερολόγιο της κρίσης! Δείτε το πριν τις εκλογες (video)

Είναι ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου.
Περιέχει πλάνα από την Ελλάδα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Πρόκειται για το "ημερολόγιο της κρίσης " για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν και περνούν οι πολίτες της χώρας μας.
Ίσως πρέπει να το δουν όλοι οι Έλληνες πριν πάνε ξανά στις κάλπες για τις επόμενες εκλογές .
Δείτε το...

Η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης του Πικραμένου. Οι υπουργοί

Ανακοινώθηκε λίγο μετά τη 01:15 τα ξημερώματα η σύνθεση της νέας υπηρεσιακής κυβέρνησης, υπό τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Κύρια πρόσωπα ο Υπουργός Οικονομικών ο Γ.Ζαννιάς, υπουργός Εσωτερικών ο Αντ.Μανιτάκης, υπουργός Εξωτερικών ο Π.Μολυβιάτης, υπουργός Αμυνας ο Φρ.Φραγκούλης, υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Λ.Οικονόμου.
Η νέα κυβέρνηση θα ορκιστεί στις 10 το πρωί της Πέμπτης και οι βουλευτές αμέσως μετά, στις 11 π.μ., ενώπιον του υπηρεσιακού πρωθυπουργού.
Αναλυτικά, η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης έχει ως εξής:
Αναλυτικά:

Δεν θα δοθούν οι βουλευτικές αποζημιώσεις στους νεοεκλεγέντες βουλευτές

Στην ομόφωνη απόφαση να μη διεκδικήσουν οι νεοεκλεγέντες βουλευτές την αποζημίωσή τους προχώρησαν τα κόμματα που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό στη Βουλή, σύμφωνα με το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου.

Η ΞΑΝΘΙΑ ΠΙΛΟΤΟΣ... (ανέκδοτο)

Aυτή είναι η ιστορία μιας φοβισμένης και ζαλισμένης ξανθιάς που πετάει με ένα διθέσιο αεροπλάνο, αυτή και ο πιλότος. Ο πιλότος παθαίνει καρδιακή προσβολή και πεθαίνει. Αυτή αλλόφρων εκπέμπει σήμα κινδύνου.

Το σύνθημα των οπαδών της Ομόνοιας για την Στικούδη

Με το σύνθημα «εεε, οοο, άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό»
οι οπαδοί της Ομόνοιας αποδοκίμασαν την Κατερίνα Στικούδη που τραγούδησε στον τελικό του Κυπέλλου των «πράσινων» με την ΑΕΛ.
Η αλήθεια είναι πως έχουμε δει πολλές φορές οπαδούς να αποδοκιμάζουν κάποιους καλλιτέχνες είτε σε φιέστες, είτε σε τελικούς. Πανό ωστόσο είδαμε για πρώτη φορά και το σήκωσαν οι οπαδοί της Ομόνοιας στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου με την ΑΕΛ.Καλεσμένη της Κυπριακής ομοσπονδίας ήταν η γνωστή περσόνα και τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη, η οποία ξεσήκωσε τα πλήθη με το καυτό σορτσάκι της.
Για την ακρίβεια όχι όλα τα πλήθη, καθώς οπαδοί της Ομόνοιας σήκωσαν πανό που έγραφε άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό». Ωστόσο δεν έμειναν μόνο στο πανό, καθώς φώναξαν και συνθήματα εναντίον της Στικούδη, η οποία σίγουρα δεν θα χάρηκε και τόσο την παρουσία της στον τελικό...


Α1 Μπάσκετ: Σήμερα αρχίζουν οι τελικοί... Δείτε το πρόγραμμα...

Σήμερα Πέμπτη 17 Μαϊου και τέσσερις ημέρες μετά το final 4 της Κωνσταντινούπολης, αρχίζουν οι αναμετρήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος 2012.
Ο νικητής κρίνεται στις 3 νίκες, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις αναμετρήσεις από την ΝΕΤ και την ΕΤ1.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της τελικής φάσης έχει ως εξής:

Σήμερα στις 11:00 η ορκωμοσία των βουλευτών

Στις 11 σήμερα το πρωί συγκροτείται σε Σώμα η νέα Βουλή. Σύμφωνα με την ημερήσια κοινοβουλευτική διάταξη, της ορκωμοσίας θα προεδρεύσει ο Δ’ Αντιπρόεδρος της προηγούμενης Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας, ως ο πρώτος τη τάξει επανεκλεγείς βουλευτής.
Την Παρασκευή στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει εκ νέου, με αντικείμενο την εκλογή του προεδρείου.
Οι 300 εκλεγέντες στις εκλογές της 6ης Μαΐου δεν θα πάρουν βουλευτική αποζημίωση.

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 17-05-2012

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου), την 17-05-2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 σε τακτική συνεδρίαση προκειμένου να συζητήσουμε και να λάβουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, ήτοι:

Τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών- Πρώτη η ΔΑΠ

Αισθητή ήταν η πτώση της συμμετοχής που έπεσε από το 65% στο, περίπου, 55%...
Σε απόλυτους αριθμούς, 100.000 φοιτητές και σπουδαστές ψήφισαν φέτος, ενώ πέρυσι στις εκλογές συμμετείχαν 135.000 άτομα. Εκπρόσωποι των φοιτητικών παρατάξεων σημείωναν πάντως, ότι η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη απ' όσο αναμενόταν.Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι φοιτητικές παρατάξεις δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε κοινά αποτελέσματα.

Τι συμβαίνει με την χρηματοδότηση των τραπεζών από την ΕΚΤ;

Σύμφωνα με πηγές που μεταφέρει το Reuters, η ΕΚΤ διακόπτει διότι ορισμένες τράπεζες δεν έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί επιτυχώς.
Το δημοσίευμα του Reuters επικαλούμενο πήγες της κεντρικής τράπεζας αναφέρει ότι η ΕΚΤ διέκοψε την παροχή ρευστότητας με «επιχειρήσεις νομισματικής πολιτικής» (monetary policy operations) προς ορισμένες ελληνικές τράπεζες, καθώς η ανακεφαλαιοποίησή τους δεν έχει εφαρμοστεί.

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Το Ποντίκι» και στο περιοδικό «Επίκαιρα».

Φοιτητικές εκλογές 2012 με μικρότερη συμμετοχή

Οι φοιτητικές εκλογές παρά το πολιτικό κλίμα, διεξήχθησαν φέτος σε χαμηλούς τόνους, ενώ δεν υπήρξε σχεδόν σε καμία σχολή η έντονη δραστηριότητα και το ενδιαφέρον άλλων ετών, καθώς οι φοιτητές δεν έδειξαν να "συγκινούνται" απ΄το κάλεσμα των φοιτητικών παρατάξεων.

Τα ονόματα των νέων υπουργών της κυβέρνησης Πικραμένου

Φουντώνει το θρίλερ με την ονοματολογία για τους υπουργούς που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση, οι οποίοι κατά κύριο λόγο θα είναι νομικοί ή στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας ή του Στρατού. Η ορκομωσία της θα γίνει αύριο το πρωί στις 10.
Συγκεκριμένα, ακούγονται τα ονόματα:

Τα μυστικά του βάλτου στις υποδομές

Η σημερινή ποδοσφαιρική δημοσιογραφία είναι μια επιπλέον εξήγηση για το ποδόσφαιρο που βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα. Κι έχουμε όλοι όσοι εμπλεκόμαστε στη κοινοποίηση των «ρεπορτάζ» μεγάλη ευθύνη. Είτε επειδή την υπηρετούμε, είτε επειδή δεν προσπαθούμε όσο πολύ χρειαζόταν για να την αλλάξουμε.

Τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Κρητικόπουλου

Φιλικό αγώνα στη μνήμη του Μιχάλη Κρητικόπουλου έδωσαν, την Τετάρτη (16/5), οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού και της Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φρυγανιές από τα… Σκόπια!

Απίστευτο και όμως αληθινό!...
Ενώ μας σαμποτάρουν, ενώ μας πολεμούν με χίλια δύο μέσα για την ελληνική Μακεδονία εμείς πηγαίνουμε και παρασκευάζουμε φρυγανιές στα εργοστάσιά τους…
Αντί να προσπαθούμε να αναπτύξουμε την ελληνική βιομηχανία εμείς δίνουμε ζωή σε αυτούς που αποκαλούν την Μακεδονία μας «Σκόπια» και τους Μακεδόνες «Σκοπιανούς»!
Αχ πέλεκυ που χρειάζονται μερικοί…
prionokordela.gr