ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

VIDEO: Η «Τασούλα» ετοιμάζεται να ξαναχτυπήσει!

Όταν για πρώτη φορά είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την «Τασούλα» και τον «Κίτσο» κανείς δεν περίμενε ότι θα μετατρέπονταν στα πιο hot πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ.

Γιατί δεν πρέπει να βλέπεις ματς με την μικρή σου κόρη! (video)

Η μικρούλα μιμείται κάθετι που κάνει ή λέει ο μπαμπάς της...
Αλλά αν η ομάδα αδικηθεί από την διαιτησία αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο!
Δείτε το βίντεο:...

Ανέκδοτο – Ο μαυρος

Προχωράει ένας άσπρος και βλέπει στον δρόμο έναν μαύρο. Σκάει στα γέλια. Του λέει ο μαύρος:
- Γιατί γελάς;
Του λέει ο άσπρος:
- Ξέρεις γιατί οι πατούσες σου είναι άσπρες;

Η 7χρονη star του You Tube που «τρέλανε» τους κριτές! (video)

Ο Jorge Narvaez και η μόλις 7 ετών κόρη του, Alexa είχαν βρεθεί στο προσκήνιο πριν λίγους μήνες όταν ένα βίντεο τους στο You Tube κατάρριψε όλα τα ρεκόρ, με περισσότερες από 20.000.000 προβολές.

Δείτε πως κάνουν σεξ οι Γερμανοί και πως οι Έλληνες! (video)

Οι διαφορές ενός Έλληνα και ενός Γερμανού είναι ευδιάκριτες σε πάρα πολλούς τομείς!
Ένας από αυτούς είναι το σεξ... Υπάρχει χαοτική διαφορά σε όλες τις εκφάνσεις!
Από την προσέγγιση, μέχρι την πράξη!
Η παρέα του «Κάψε το Σενάριο» αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν το... τοπίο:

Κως: Μεθυσμένη Ρωσίδα αναστατώνει αεροσκάφος!!!

Από τα μπουκάλια της βότκα, «μπουκάλα» στο κρατητήριο!
Ο λόγος για μια 54χρονη αλλοδαπή, ρωσικής καταγωγής, η οποία συνελήφθη για διατάραξη της ασφάλειας αεροσκάφους.
Η γυναίκα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω καθώς κατά τη διάρκεια της πτήσης και βρισκόμενη σε κατάσταση προφανούς μέθης, δεν υπάκουσε σε εντολές του κυβερνήτη και διάταραξε την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή της πτήσης μέσα στο αεροσκάφος.
rodosalarm.gr

Απίστευτες πτώσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη! (video)

Στα όρια αρέσκονται να ζουν πολλοί άνθρωποι αγνοώντας τον κίνδυνο που μπορεί να έχουν οι δραστηριότητες τους!
Το παρακάτω βίντεο περιλαμβάνει πτώσεις στην θάλασσα από μεγάλα ύψη με ποδήλατα και μοτοσυκλέτες, αναρριχήσεις σε λείες επιφάνειες, βουτιές σε θαλάσσια σκι και διάφορες άλλες επικίνδυνες επιλογές για τον ελεύθερο σας χρόνο!
Δείτε το Απολαυστικό βίντεο που κόβει την ανάσα!...

Ο οδηγός του τανκ του Πολυτεχνείου απαντά στον Μιχαλολιάκο

Ο οδηγός του τανκ του Πολυτεχνείου, Α. Σκευοφύλαξ απαντά στο αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο για τα όσα δήλωσε σχετικά με το Πολυτεχνείο στην εκπομπή "Παρέμβαση" του Alpha.

Θρήνος στην Πάτρα: «Έφυγε» ο 14χρονος εγγονός του βιομηχάνου Ανδρέα Δούρου »

Ο γιός του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας Δούρου και εγγονός του βιομηχάνου Ανδρέα Δούρου έδινε σκληρή μάχη για να παραμείνει στη ζωή από τις 2 Μαΐου στην Εντατική του νοσοκομείου του Ρίου.

Πήγε για ψώνια...γυμνή

Ενενήντα μέρες φυλάκισης αντιμετωπίζει η 49χρονη Barbara Lafleur από το Saratoga Springs της Νέας Υόρκης γιατί είχε "κάψες" και αποφάσισε φορώντας μόνο το άρωμά της να πάει να ψωνίσει.

Δύο άνθρωποι νεκροί από δηλητηριώδη κρόκο

Δύο άνδρες πέθαναν από δηλητηρίαση από το φυτό κολχικό γνωστό ως φθινοπωρινός κρόκος ή φθινοπωρινή ζαφορά και μία γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Ριέκα της Κροατίας.
Άλλα πέντε άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, επειδή έφαγαν το συγκεκριμένο είδος φυτού θεωρώντας ότι πρόκειται για άγριο κρεμμύδι.

ΕΣΑΚΕ:Η τύχη των τελικών της Α1 (videos)

Η τύχη των τελικών της Α1 θα κριθεί στη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, με συμμετοχή εκπροσώπων του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του ΕΣΑΚΕ και της Αστυνομίας.
Το Onsports βρίσκεται στα γραφεία της ΓΓΑ και σας ενημερώνει LIVE για όσα συμβαίνουν και τις αποφάσεις που θα ληφθούν για το αν, πότε και με ποιο καθεστώς στις εξέδρες, ως προς την παρουσία οπαδών ή μη των αιωνίων αντιπάλων, θα διεξαχθούν οι τελικοί για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο μπάσκετ.

"Εξαφανίστηκε" Ολυμπιακή δάδα αξίας 300.000 ευρώ

Φτερά έκανε Ολυμπιακή συλλεκτική δάδα αξίας 300.000 ευρώ. Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα της Ηλείας "Κόσμος", η κλοπή της δάδας συμπίπτει χρονικά με την κλοπή που έγινε στο Μουσείο αλλά κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό.

Μοιραίος Έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα!!! (video)

Έκαναν έρωτα ο Χαρούν με την Μελντά;
Σήμερα στο Έρωτας και Τιμωρία, όταν η Εντά βλέπει την αδερφή της με τον Χαρούν, φεύγει τρέχοντας και πληγωμένη από το σκάφος χωρίς να την πάρουν είδηση και ο Μπατού χάνει έτσι την ευκαιρία του.

Κοσμήτορας της βουλής ο βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης

Την θέση του Κοσμήτορα στην βουλή αναλαμβάνει ο νεοεκλεγείς βουλευτής Γρεβενών κ.Τιμολέων Κοψαχείλης.
Οι Κοσμήτορες επικουρούν τον Πρόεδρο σε οργανωτικά και λειτουργικά ζητήματα της Βουλής ή σε άλλες αρμοδιότητες που τους αναθέτει με απόφασή του.

Eurovision 2012: Ελλάδα στην τρίτη θέση δείχνουν τα προγνωστικά!

Πυρετός προετοιμασίας επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο Μπακού, καθώς οι διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται για τον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision την Τρίτη 22 Μαΐου.

Ξεκαρδιστική φάρσα σε γαμπρό που δέχτηκε να δέσει τα μάτια του! (video)

Αντί να πάνε τον γαμπρό σε κάποιο μπαρ ή σε ένα strip club για το bachelor party του, οι φίλοι του αποφάσισαν να τον βάλουν να κάνει bungee jumping!
Κι εκείνος για κακή του τύχη, δέχτηκε...!
Μόνο που δεν φαντάστηκε ότι οι φίλοι του είχαν στήσει μια καλοστημένη φάρσα!
Διότι αντί να κάνει bungee jumping, έκανε απλά μια ωραιότατη βουτιά στο νερό.
Δείτε το βίντεο:...

Ο Τρόμπας....Τρομπάρει και στον ύπνο του... (ανέκδοτο)

Γιατρέ μου κάθε βράδυ βλέπω τον ίδιο τρομαχτικό εφιάλτη. 
Κάποιος με κυνηγά να με σκοτώσει. Τρέχω, τρέχω, τρέχω και φτάνω μπροστά σε μια μεγάλη πόρτα με μια μεγάλη επιγραφή. 
Σπρώχνω για να ανοίξω την πόρτα, σπρώχνω, ξανασπρώχνω αλλά...

Το ναζιστικό δαχτυλίδι της γυναίκας βουλευτού του Μιχαλολιάκου

Με ένα δαχτυλίδι καθόλου διακριτικό στο μέγεθος και το οποίο αποτελούνταν από έναν μαύρο σταυρό εισήλθε στη Βουλή η σύζυγος του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

Πως ένα πουλί αναστάτωσε ένα ολόκληρο χωριό!

Κωμικοτραγικές καταστάσεις εκτυλίχθησαν σε χωριό στην νοτιοανατολική Τουρκία, καθώς κάτοικοι της περιοχής θεώρησαν ότι ένα πουλί ήταν Ισραηλινός κατάσκοπος!

Μητέρα 3 παιδιών βίασε 17χρονο μπροστά στα μάτια άλλων παιδιών

Σοκάρει η υπόθεση παιδεραστίας μιας 31χρονης μητέρας τριών παιδιών που βίασε ένα 17χρονο μέσα στο αυτοκίνητο ενώ άλλα νέα παιδιά παρακολουθούσαν!

Ελέφαντες... παίζουν μπάσκετ! (video)

Είναι γεγονός.. αν και είναι απίστευτο! Στο κέντρο προστασίας ζώων Safari Island, η 6χρονη ελεφαντίνα Malie και ο 9χρονος Tortak δίδακονται να παίζουν μπάσκετ!!!

Η νύφη το "έριξε" στις μπύρες!

Ακόμα και στην Ιρλανδία που θεωρείται χώρα «φιλική» προς την μπύρα, σοκάρει το θέαμα μιας νύφης που φωτογραφίζεται πίνοντας μπύρα από το μπουκάλι.
Πρόκειται για την Katrina Hayman που πήρε μέρος στο διαγωνισμό «Η νύφη της χρονιάς» και πιάστηκε να πίνει μπύρα.
Δεν ξέρουμε αν την παράτησε ο γαμπρός και έπνιξε τον καημό της στην μπύρα λλά το σίγουρο είναι ότι την είδαν πάρα πολλοί.
Η φωτογραφία προκάλεσε έντονες αρνητικές αντιδράσεις ενώ τα παράπονα από τους θαυμαστές του σόου ήταν τόσα πολλά που οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να απαντήσουν οι ίδιοι σε πολλά από τα τηλεφωνήματα και να ζητήσουν συγνώμη.
Η ίδια πάντως δεν πτοήθηκε από το περιστατικό και υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας ότι είναι ο εαυτός της και δεν θα μπορούσε να δείξει κάτι διαφορετικό.
Πρόσθεσε επίσης ότι η ίδια θεωρεί καλύτερο που την είδαν να πίνει μπύρα παρά κρασί(!!!)
Το καλύτερο βέβαια σας το κρατήσαμε για το τέλος. Η νύφη όχι μόνο δεν μετάνιωσε για την πράξη της και την συγκεκριμένη φωτογραφία αλλά πήρε και μηνύματα συμπαράστασης από την οικογένειά της, τους συγγενείς της και τους φίλους της!!
Star.gr

Πτώση αστεροειδών μπορεί να εξαφανίσει 10 χώρες

Η επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου του Σάουθαμπτον ανακοίνωσε τις χώρες που σύμφωνα με τα στοιχεία της NASA και των δικών της ερευνών αντιμετωπίζουν τον άμεσο κίνδυνο να αφανιστούν από τον χάρτη εάν αστεροειδείς πλανήτες περάσουν στη γήινη ατμόσφαιρα.

Φασούλας: Η πολιτεία κάνει τα κέφια σε τρεις μαλάκες!!!

Έξαλλος ο Παναγιώτης Φασούλας για την απόφαση της Πολιτείας να αναβάλλει το ματς των «αιωνίων», τονίζοντας πως η απόφαση είναι πολιτικά και αθλητικά άκυρη. «Τι ζόρι τραβάει ο Μπιτσαξής» αναρωτιέται μεταξύ άλλων.

Παράλυτοι πιάνουν αντικείμενα με τη σκέψη

Μια γουλιά καφές φέρνει πιο κοντά την ημέρα κατά την οποία παράλυτα άτομα θα μπορούν να έχουν (έστω ως έναν βαθμό) ικανότητα αυτοεξυπηρέτησης ελέγχοντας ρομποτικά μέλη μόνο με τη σκέψη τους.

Ολυμπιακός: Καταδικάζει τα όσα συνέβησαν!!!

Τόσο η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της, όσο και οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Ανδρεάς Γλυνιαδάκης, καταδικάζουν τα όσα συνέβησαν πριν από τον πρώτο τελικό και εν τέλει οδήγησαν στην αναβολή του.

Το πρωί εκλέγεται το προεδρείο της Βουλής, το βράδυ διαλύεται!

Εκ νέου συγκαλείται σήμερα η πιο… σύντομη κυβέρνηση της μεταπολεμικής ιστορίας της Ελλάδα, προκειμένου να εκλέξει το προεδρείο της, προτού διαλυθεί το βράδυ (ή το πολύ αύριο) με το Προεδρικό Διάταγμα που θα εκδοθεί για την προκήρυξη εκλογών.
Το πρωί αναμένεται η εκλογή του προέδρου της Βουλής και το απόγευμα η εκλογή των αντιπροέδρων, των γραμματέων και των κοσμητόρων. Η ΝΔ έχει προτείνει για πρόεδρο τον Βύρωνα Πολύδωρα και για αντιπροέδρους τους Γιάννη Τραγάκη, Σπύρο Ταλιαδούρο και Θανάση Νάκο.
Πάντως, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι βουλευτές δεν θα πάρουν τον μισθό του Μαΐου, ενώ πιθανότατα δεν θα τους δοθούν ούτε γραφεία, αφού… δεν προλαβαίνουν.
Star.gr

Αιχμές από Χιώτη επειδή δεν κλήθηκε στην Εθνική

Ο Διονύσης Χιώτης δε δίστασε να εκφράσει την πικρία του σχετικά με τη μη κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής ενόψει της προετοιμασίας της για το Euro 2012.

Αποσύρουν οι Έλληνες τα χρήματά τους από τις τράπεζες!!!

Πανικός σε όλη την Ευρώπη, ίδιος ακριβώς με αυτόν εδώ στην Ελλάδα...
Στην απόσυρση καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες οδήγησαν τα σενάρια για έξοδο της χώρας από το ευρώ. Όπως φαίνεται όμως δεν είναι οι μόνοι Ευρωπαίοι που προχώρησαν σε αναλήψεις μεγάλων ποσών.

Οι δέκα πιο ρυπογόνες χώρες του πλανήτη

Η Αυστραλία ανήκει ανάμεσα στις δέκα πιο ρυπογόνους χώρες του πλανήτη καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση, αποκαλύπτει έκθεση της περιβαλλοντικής οργάνωσης World Wildlife Fund που είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη.

Φαντάρος κακοποίησε ζώο σε στρατόπεδο

Καταγγελία για κακοποίηση ζώου από οπλίτη –μετά από εντολή ανωτέρου του στο 575ο Τάγμα Πεζοναυτών στην Αυλώνα, διερευνά η εισαγγελία του Στρατοδικείου Αθηνών.
Με αφορμή τη συγκεκριμένη καταγγελία, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, απέστειλε εκ νέου διαταγή στους κατά τόπους διοικητές με την οποία υπενθυμίζει τις εντολές που αφορούν τη διαχείριση του θέματος των αδέσποτων ζώων στα στρατόπεδα.

Σήμερα κρίνεται η τύχη των τελικών της Α1- Ποια είναι τα σενάρια

Ορατός είναι ο κίνδυνος εξαιτίας μιας μερίδας ανεγκέφαλων να μην γίνουν ποτέ οι τελικοί της Α1 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανάμεσα στον Πάνο Μπιτσαξή, στον Βασίλη Οικονομίδη από πλευράς του ΕΣΑΚΕ, αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και εκπροσώπων των δύο ομάδων.
Για την ώρα τα σενάρια που ''παίζουν'' είναι τρία:

Επιστρέφει και η Βόζεμπεργκ στη ΝΔ- Τί γίνεται με Ντόρα και ΛΑΟΣ

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ ήταν από τους λίγους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που μετά τη διαγραφή λόγω της καταψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης ήθελε να επιστρέψει στο κόμμα αλλά τελικά δεν μπήκε στα ψηφοδέλτια.

Διακοπή νερού την Παρασκευή και το Σάββατο στα Γρεβενά

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι λόγω αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού που τροφοδοτεί την πόλη των Γρεβενών με νερό (περιοχή Αετιάς), ενδέχεται να έχουμε διακοπή της παροχής νερού με φυσική ροή στην πόλη των Γρεβενών την Παρασκευή 18/05/2012 και το Σάββατο 19/05/2012 (ημέρες εκτέλεσης των εργασιών).
Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να μην κάνουν σπάταλη χρήση νερού, λόγω της υδροδότησης της πόλης μόνο από το βοηθητικό σύστημα ύδρευσης, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα ολικής έλλειψης νερού σε κάποιες περιοχές .
Για τα Δ.Δ.: Κυρακαλής, Ελάτου & τον οικισμό του Δοξαρά (συμπεριλαμβανομένου του οικισμού της Αγάπης) παρακαλούνται οι δημότες να μαζέψουν νερό για τις άμεσες οικιακές τους ανάγκες διότι σε περίπτωση διακοπής δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος υδροδότησης τους.
Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Γ.

Νέο μαχαίρι από τον Ιούνιο στις συντάξεις

Σύμφωνα με εγκύκλιο της Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ, προς το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών του ΙΚΑ, οι μειώσεις στις συντάξεις θα ισχύσουν από τη σύνταξη του μηνός Ιουνίου 2012.
Οι αναδρομικές μειώσεις που αφορούν τις συντάξεις Ιανουαρίου μέχρι και Μάιο του 2012 θα παρακρατηθούν σε 8 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις του άρθρου 6 του Ν. 4051/12 του 2ου Μνημονίου επέρχεται μείωση κατά 12% των κύριων συντάξεων που είναι μεγαλύτερες από 1.300 ευρώ, και των επικουρικών από 10% για τις συντάξεις έως 250 ευρώ και κατά 15% για τις συντάξεις από 250 έως 300 ευρώ.

Ο καιρός στη Μακεδονία σήμερα..

Άστατο θα ξεκινήσει το σκηνικό του καιρού τη Παρασκευή 18/5 στη Μακεδονία με πυκνή συννεφιά από το πρωί κυρίως στα κεντρικά τα ανατολικά και νότια τμήματα , ενώ έντονες βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στη νότια και ανατολική Μακεδονία ιδιαίτερα της πρωινές και πρώτες μεσημεριανές ώρες.

Αστυνομική επιχείρηση στήθηκε για τη σύλληψη 2 ατόμων στο Λιγνιτικό Κέντρο στην Πτολεμαϊδα

Συνελήφθη σήμερα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας (Λ.Κ.Δ.Μ.), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης και αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, με τη συνδρομή - συνεργασία των υπευθύνων ασφαλείας του Λ.Κ.Δ.Μ, ένας 33χρονος ημεδαπός, για κλοπή χαλκού και αναζητείται ο 44χρονος ημεδαπός συνεργός του.

Ο Πρωτέας γιόρτασε την άνοδό του στη Γ Εθνική κατηγορία – Δείτε φωτογραφίες

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο των Γρεβενών, η ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα, το βράδυ της Τετάρτης (16/5), πανηγύρισε την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία. Προηγήθηκε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας που αγωνίζεται πλέον στην Β Εθνική κατηγορία. Τελικό 69-86.
http://www.star-fm.gr/?p=58536