ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΑΕΚ: Απέσυρε το ενδιαφέρον ο Μπαϊρακτάρης

Μια ημέρα κράτησε τελικά το ενδιαφέρον του Στάθη Μπαϊρακτάρη για να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς όπως έγινε γνωστό, σήμερα επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Δημητρέλο, και τον ενημέρωσε για την απόφασή του να αποσύρει το ενδιαφέρον, που είχε εκφράσει κατά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ.
Πιο συγκεκριμένα, χθες ο Μπαϊρακτάρης είχε κάνει δηλώσεις ότι είχε τη δυνατότητα να καλύψει χρέη μέχρι και 30 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ δεν απέφυγε να υποσχεθεί και «τρανταχτές» μεταγραφικές ενισχύσεις, ωστόσο όλα κράτησαν μία ημέρα.
Έτσι η ΑΕΚ βρίσκεται και πάλι στο μηδέν, αναζητώντας τουλάχιστον 3,5 εκατ. ευρώ για να βγει άμεσα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται και να πάρει αδειοδότηση για τη νέα σεζόν.

Απίστευτο: Πρώην πρόεδρος περικυκλωμένος από πορνοστάρ! (pic)

Στο παρελθόν έχει προκαλέσει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα με τις εξωσυζυγικές του περιπέτειες...
Ο λόγος για τον Bill Clinton, πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος φωτογραφήθηκε με 3 πορνοστάρ σε ένα γκαλά στο Μονακό...

Η κορυφαία ατάκα της Φαίης για τη μπλούζα του Ολυμπιακού (video)

Ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο έλαβε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό mou.
Η Βιβή Τσιάμη και ο Γιώργος Πρίντεζης είχα φροντίσει να φέρουν στον παρουσιαστή αναμνηστικά από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, όπου στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ.

VIDEO: Το Τσιφτετέλι Της Ελευθερίας Ελευθερίου!

Η Ελευθερία ελευθερίου πήγε σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Αζερμπαϊτζάν και… ξεφάντωσε! Μαζί της είχε μεταφράστρια και γρήγορα μπήκε στο κλίμα της εκπομπής!

Τελικοί Α1 μπάσκετ 2012: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 81-79 (video)

O Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με 81-79 στον δεύτερο τελικό της Α1 του μπάσκετ και ισοφάρισε τις νίκες σε 1-1, μετά από δραματικό παιχνίδι.
Στα δύο πρώτα δεκάλεπτα οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα 38-41.

Η Μαρία Καρχιλάκη μιλούσε στο δελτίο και από πίσω γινόταν... χαμός! (video)

Tην ώρα που η Μαρία Καρχιλάκη είχε βγει "ζωντανά" από την αίθουσα σύνταξης για να μιλήσει στο δελτίο, από πίσω της υπήρχε πολύ... κίνηση!
Προφανώς δεν έχει ενημερώσει κάποιος τους παρευρισκόμενους ότι η αίθουσα ήταν "στον αέρα" και έτσι ένας κύριος πίσω από την δημοσιογράφο του MEGA μιλούσε, κάνοντας έντονες κινήσεις και χειρονομίες.
Μόλις όμως τον ειδοποίησε κάποιος ότι ήταν στο δελτίο, εξαφανίστηκε αμέσως από το πλάνο.
Δείτε το βίντεο:...

Bild: Ελληνίδα μας ζητάει 70 δισ. ευρώ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, η 29χρονη Βίκυ Βουλβουκέλη, μέλος του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες", ζητάει 70 δισ. από τη γερμανική κυβέρνηση σαν αποζημίωση για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η πιο σέξι πολιτικός στην Ευρώπη η Εύα Καϊλή!!!

Με τίτλο "Ερωτογενείς Ευρωζώνες" η βρετανική εφημερίδα "The Sun" παρουσιάζει στην ηλεκτρονική της έκδοση, τις πιο σέξι γυναίκες πολιτικούς στην Ευρώπη, σύμφωνα πάντα με τη γνώμη του συντάκτη Oliver Harvey.

Στον ΛΑΟΣ ο Κ. Πλεύρης, στην ΔΗΜΑΡ ο Αχ. Ιλάν, στους Ανεξάρτητους ο Ν. Γιαννέλης και άλλες αποχωρήσεις

Χωρίς σταυρό οι προσεχείς εκλογές για υποψηφίους βουλευτές, ωστόσο, νέα ονόματα υποψηφίων που τίθενται επικεφαλής ψηφοδελτίων ανακοινώνουν τα κόμματα, άλλοι υποψήφιοι παραιτούνται και άλλοι «μετακομίζουν» σε άλλο κόμμα, ως αποτέλεσμα των συνεργασιών των κομμάτων που ανακοινώθηκαν, με τις οποίες διαφωνούν.
Αναλυτικότερα:
Επικεφαλής του Επικρατείας του ΛΑΟΣ, ο Κώστας Πλεύρης
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε σήμερα την τοποθέτηση του κ. Κώστα Πλεύρη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε: «Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος, γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Ο Κώστας Πλεύρης ξέρει να απευθύνεται στους Έλληνες Πατριώτες και ξέρω πάρα πολύ καλά, πόσο τον σέβονται και τον εκτιμούν οι Έλληνες Πατριώτες».
Ο ίδιος ο Κ. Πλεύρης, πατέρας του αποχωρήσαντος βουλευτή Θανάση Πλεύρη που «μετακόμισε» στη ΝΔ, δήλωσε: «Σας διαβεβαιώσω ότι η τιμή αυτή, αποτελεί για εμένα μία ευθύνη να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις υπέρ του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, ο οποίος επιδιώκει αναμφισβήτητα το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό συμφέρον».
Τέλος στο βουλευτιλίκι για τον Γ. Σούρλα
Τηρώντας στο ακέραιο την προεκλογική του δέσμευση, ο επί εννέα φορές εκλεγμένος βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ., Γιώργος Σούρλας, ανακοίνωσε επισήμως σήμερα, την αποχώρησή του από την πολιτική σε συνέτνευρξη τύπου που παραχώρησε στο Βόλο.
Υποψήφιος με τη ΔΗΜΑΡ στην Ροδόπη, ο Αχμέτ Ιλάν
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ροδόπης με τη ΔΗΜΑΡ θα είναι ο Αχμέτ Ιλάν, όπως ανακοινώθηκε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Φώτη Κουβέλη. Σημειώνεται ο Αχμέτ Ιλάν ήταν πρώην βουλευτής με τη ΝΔ, από την οποία αποχώρησε το 2009, προσχωρώντας στη Δημοκρατική Συμμαχία. Με τη Δημοκρατική Συμμαχία ήταν υποψήφιος στο νομό Ροδόπης στις εκλογές της 6ης Μαϊου. Στη συνάντηση του κ. Κουβέλη με τον Αχμέτ Ιλάν, μετείχαν στελέχη της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΔΗΜΑΡ Ροδόπης, μεταφέροντάς του την απόφασή της Οργάνωσης να τεθεί ο Αχμέτ Ιλάν επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΗΜ.ΑΡ στο νομό Ροδόπης. Η πρόταση της Οργάνωσης έγινε αποδεκτή και ο κ. Αχμέτ Ιλάν, θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ροδόπης, συνεργαζόμενος με τη ΔΗΜΑΡ στη βάση των πολιτικών αρχών και του προγράμματος του κόμματος.
Στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γ. Γιαννέλης
Τη συστράτευση του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Γιαννέλη, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε από την Μυτιλήνη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος. Ο κ.Γιαννέλης δεν θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αλλά θα τεθεί επικεφαλής του εκλογικού αγώνα σε όλη τη χώρα και ορίστηκε υπεύθυνος των Διεθνών Σχέσεων για θέματα Ευρωκοινοβουλίου. Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση της ΝΔ να αποκλείσει από το ψηφοδέλτιο του κόμματος το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, είχε προκαλέσει την οργή του και αντιδράσεις σε Λέσβο και Λήμνο όπου εκλεγόταν.
Αποχωρεί από τη «Δημιουργία Ξανά» ο Ιπ. Χατζηαγγελίδης
Με δήλωση που διένειμε ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης, Μέλος Π.Σ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ, ανακοινώνει ότι μετά την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής της «Δημιουργίας, ξανά!», για κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές σε συνασπισμό με τη ΔΡΑΣΗ και τη ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και υπό την συναρχηγία του Στέφανου Μάνου, διακόπτει τη συνεργασία του με τη «Δημιουργία, ξανά!», αποχωρεί από κάθε θέση στον εκλογικό της μηχανισμό και από τα ψηφοδέλτιά της, όπου ήταν υποψήφιος στην προηγούμενη αναμέτρηση. Δηλώνει ότι θέλει να προστατεύσει την πολιτική του ηθική και την προσωπική του αξιοπρέπεια, αρνούμενος να συμμετάσχει στο ίδιο ψηφοδέλτιο με ένα πολιτικό όπως ο Στέφανος Μάνος που συνεργάστηκε με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν.
Διαψεύδει ότι «μετακομίζει» ο βουλευτής Κυκλάδων Μάριος Βουτσίνος
Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου και διάφορά σχόλια που ακούγονται, ο βουλευτής Κυκλάδων των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μάριος Βουτσίνος, σε ανακοίνωσή του το διαψεύδει και αναφέρει «ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση προσχώρησής μου σε άλλο ψηφοδέλτιο και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, θα βρίσκομαι και πάλι στις επάλξεις με τους «Ανεξαρτήτους Έλληνες». «Η αξιοπιστία στην πολιτική, η οποία σήμερα αμφισβητείται όσο ποτέ, κερδίζεται μέσα από σταθερές θέσεις και αρχές και όχι με καιροσκοπικές αλλαγές και «κωλοτούμπες» που έχουν γνώμονα το προσωπικό όφελος», τονίζει.
eklogika.gr 

«ΕΛΛΑΔΑ- Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο» το κόμμα του Γ. Τράγκα

Την δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα με την επωνυμία «ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ», ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας με το οποίο φιλοδοξεί να συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Αυτός είναι ο νέος υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Γρεβενά

Αυτός είναι ο νέος υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Γρεβενά στις εκλογές στις 17 Ιουνίου.

Πανελλαδικές 2012: Απαιτητικά τα θέματα σε Μαθηματικά, Βιολογία

Ομαλά κύλησε και η δεύτερη μέρα των πανελλαδικών εξετάσεων, κατά την οποία οι μαθητές εξετάστηκαν στα Γενικής Παιδείας μαθήματα των Μαθηματικών, της Βιολογίας, της Φυσικής και της Ιστορίας.

Χωρίς πυροπροστασία φέτος τα νησιά μας;

Χωρίς τα χρήματα που περίμεναν από το Υπουργείο Εσωτερικών και με σωρεία προβλημάτων καλούνται οι... δήμοι του Βορείου Αιγαίου να οργανώσουν την αντιπυρική θωράκιση των νησιών.

Κομπλέ ο ΠΥΡΣΟΣ με τον Περδίκκα!!!

Πάνοπλος ο ΠΥΡΣΟΣ στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Περδίκκα, και  με το αβαντάζ της έδρας και του ενός βαθμού διαφοράς από τον Περδίκκα, ο Θωμάς Παπαδόπουλος δεν θα έχει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς στην ομάδα επιστρέφουν οι Αλεξανδρής, Μακρής και Κοτζατίσογλου.
Όλοι μας αναγνωρίζουμε την κρισιμότητα του αγώνα, καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, η ομάδα μας υποβιβάζεται.
Έτσι καλούμαστε όλοι να δώσουμε δυναμικό παρόν στο γήπεδο, ώστε να στηρίξουμε την ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία!!!
Κυριακή στις 17:00, όλοι στο ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ...

Ράδιο Αρβύλα: Ο στιχουργός... Άκης Τσοχατζόπουλος! (video)

Η συνήθεια του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου να κρατάει «τεφτέρια» για τις οικονομικές και άλλες δραστηριότητές του έχει καταστήσει το αρχείο του πραγματικό θησαυρό για τους δύο ειδικούς ανακριτές που έχουν αναλάβει την υπόθεση των περιουσιακών του στοιχείων.
Τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα όπως φαίνονται...
Οι Ράδιο Αρβύλα αποκάλυψαν ότι όλα όσα έγραφε ο Άκης ήταν στίχοι, προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για το πολυέξοδο σπίτι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Ακούστε τις... εμπνεύσεις του:...

Το Σάββατο ο αγώνας μπαράζ.. Νεοχώρι - ΑΓΟ Δήμητρα

Σάββατο στις 16:00 στο γήπεδο της Ιτέας...
Αυλαία στο πρωτάθλημα της Β' Ε.Π.Σ.Γρεβενών, ανάμεσα στο Νεοχώρι και τη Δήμητρα για την άνοδο στην Α' κατηγορία.
Η ομάδα του Νεοχωρίου τερμάτισε με πέντε βαθμούς διαφορά από την Δήμητρα και έτσι βάση της προκήρυξης θα έχουμε τον αγώνα κατάταξης.
Να ευχηθούμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι!!! 

Πιάστηκαν στα χέρια οι δύο πρωταγωνίστριες της Sirina!

Πιάστηκαν στα χέρια οι δύο πρωταγωνίστριες της νέας παραγωγής της Sirina στη Σαντορίνη για τα μάτια ενός νεαρού επιχειρηματία...

Το κρύο ανέκδοτο με τον κερατά! (video)

Η αλήθεια είναι ότι τα «κρύα ανέκδοτα» του Στάθη αντιπροσωπεύουν πλήρως το όνομα της στήλης του στο "Ράδιο Αρβύλα"!
Και χθες βράδυ έκανε το θαύμα του!
Δεν σας λέμε περισσότερα...
Δείτε το όμως με... δική σας ευθύνη!

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησαν χέρι χέρι μητέρα και γιος!!! Το σημείωμα στο internet

Ήταν λίγο μετά τις 08.00 το πρωί όταν η μικρή γειτονιά στο Μεταξουργείο πάγωσε. Ενας δυνατός...θόρυβος και μετά σιγή.
Μια 90χρονη γυναίκα με τον 50χρονο γιο της ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας τους και βούτηξαν στο κενό!

To πρόγραμα του Ράλι Ακρόπολις 2012 (video)

Ξεκινά την Πέμπτη το 58ο Ράλι Ακρόπολις με την τελετή εκκίνησης να διεξάγεται ως συνήθως στο Ζάππειο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης:

"Μοιραίος έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα 24 Μαΐου (video)

Η Εντά βρίσκει το θάρρος να αποκαλύψει στον Χαρούν ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της.
Η αντίδρασή του θα είναι απροσδόκητη και τα δεδομένα τώρα αλλάζουν... Εντωμεταξύ, ο τοκογλύφος που έχει δανείσει στον Τζεμίλ τον πιέζει όλο και περισσότερο...

mediagate.gr

Παραλίγο να πει τσόγλανο τον Τσίπρα ο Πάγκαλος

«Μπορεί τόσο εύκολα ο κάθε Τσο... - με συγχωρείτε - Τσίπρας να λοιδωρεί ιστορικά ονόματα;», διερωτάται ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε μήνυμά του στο twitter στο οποίο σχολιάζει τις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για τον Φρανσουά Ολάντ.

Σήμερα ο Δεύτερος τελικός στο ΟΑΚΑ

Θα απαντήσει ο Παναθηναϊκός ή πάμε για 0-2; Η απάντηση απόψε (19:00, ΝΕΤ,) στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών στο ΟΑΚΑ. Πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το απόρθητο σε τελικούς «σπίτι» τους οι πρωταθλητές Ελλάδος μετά το φροντιστήριο του Ομπράντοβιτς.

ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ: Έχουν 13 μέτρα Φίλιππο!

13 μέτρα το άγαλμα του Φιλίππου του Β’ του Μακεδόνος στα Σκόπια, 2 μέτρα στη...
Θεσσαλονίκη.
Σε περίοπτη θέση, στην κεντρική πλατεία «Εξέγερσης του Καρπόσοβο» των Σκοπίων, τοποθετήθηκε το άγαλμα του Φιλίππου, αντίθετα με τη Θεσσαλονίκη, όπου το άγαλμα ύψους 2 μέτρων, τοποθετήθηκε σε σημείο που δεν το προσέχει κανείς (το 99% των Θεσσαλονικιών δεν ξέρει καν πού βρίσκεται!).

"Οι βασιλιάδες": Τι θα δούμε σήμερα 24 Μαΐου (VIDEO)

'Ενας νέος έρωτας γεννιέται στην πόλη; Σταύρος και Σόφη συστήνονται ξανά και ανακαλύπτει ο ένας τον άλλο... Βήματα ανέλιξης, όμως, κάνει και η Νεφέλη (όχι μην τρομάζετε, δεν παρουσιάστηκε κι άλλος αγαπημένος), αφού αναλαμβάνει δικό της πρότζεκτ στη δουλειά και φέρνει νέο αίμα στην "Ελιά".

Δηλώστε συμμετοχή στο Τουρνουά του Βατερού ...!!!

4ο Τουρνουά ποδοσφαίρου στο Βατερό...
Δηλώστε συμμετοχή ...!!!

Έσκασε σαν βόμβα η αγορά της ΑΕΚ

Με επιφυλακτικότητα υποδέχθηκαν στην ΑΕΚ το νέο επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ, αυτή τη φορά από τον επιχειρηματία Στάθη Μπαϊρακτάρη, ο οποίος στη χθεσινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ ζήτησε το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας έναντι 3,5 εκ. ευρώ με τη δέσμευση ότι «έχω 30 εκ. ευρώ διαθέσιμα, τα οποία θα βάλω άμεσα και θα φέρω δύο παιχταράδες».
Η Ένωση διανύει ίσως την πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, με τα οικονομικά προβλήματα να μοιάζουν με «βουνό» και τον σύλλογο να βρίσκεται αντιμέτωπος με το φάσμα του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την απαγόρευση μεταγραφών και ανανεώσεων για παίκτες άνω των 22 ετών, αν στο τετραήμερο που ακολουθεί δεν καταφέρει να καταθέσει φορολογική ενημερότητα στην επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Συγκινεί το Facebook ο θλιμμένος σκύλος που πενθεί το νεκρό του ταίρι (vid)

Συγκινεί στο Facebook η ιστορία ενός αρσενικού pit bull που παρέμεινε για 14 ώρες στο πλευρό μιας νεκρής σκυλίτσας.
Ένα αυτοκίνητο χτύπησε το θηλυκό pit bull το οποίο ξεψύχησε λίγο μετά, ενώ το αρσενικό παρέμεινε στο πλευρό του για 14 ώρες... Κάποιος χρήστης το φωτογράφισε και ανέβασε την εικόνα στο Facebook.
Μέσα σε ελάχιστο χρόνο η φωτογραφία είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.
Η υπηρεσία για τα αδέσποτα ζώα μάζεψε τον σκύλο, ο οποίος παραμένει τόσο θλιμμένος που δεν μπορεί ακόμα να βρει μια νέα στέγη...







mediagate.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Απέκτησε παιδί με το 16χρονο φίλο της κόρης της

Μέχρι και με 7 χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει… μια 32χρονη από την Καλιφόρνια, η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, και μάλιστα όχι όποιου κι όποιου, αλλά του φίλου της ίδιας της της κόρης.

Έβρεξε από τον ουρανό ... λουκάνικα!

Στο πλαίσιο εορτασμού των 95 χρόνων ζωής γνωστού εστιατορίου στο Coney Island του Brooklyn οι υπεύθυνοι του καταστήματος διοργάνωσαν μία εκδήλωση με «πρωταγωνιστή» το… αγαπημένο σε όλους λουκάνικο του hot dog!
Στο σημείο της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν δεκάδες πολίτες, οι οποίοι διαγωνίστηκαν με στόχο να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα λουκάνικα μπορούσαν!
Εκεί έγινε το… έλα να δεις.
Zougla.gr

Eurovision 2012, Δεύτερος ημιτελικός: Ακούστε τα τραγούδια (video)

Απόψε στις 10 το βράδυ, ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2012! Ακούστε τα τραγούδια του β ημιτελικού που είναι αρκετά πιο "σκληρός" ημιτελικός καθώς ξεχωρίζουν αρκετά τραγούδια.

Δείτε :Οι πιο έξυπνες ράτσες σκύλων!!

Η εκπαίδευση ενός σκύλου είναι μια πολύ σημαντική δραστηριότητα…
Εκπαιδεύοντας τον σκύλο σας έρχεστε πιο κοντά μαζί του και βοηθάτε στο να αναπτυχθεί μια εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ σας.
Κάποιοι σκύλοι, όπως και οι άνθρωποι άλλωστε, μαθαίνουν πιο γρήγορα από κάποιους άλλους. Σημαντικό ρόλο στην ικανότητα μάθησης έχει αποδειχθεί ότι παίζει η ράτσα του τετράποδου φίλου σας.
Δείτε στην συνέχεια τις 10 πιο έξυπνες ράτσες σκύλων σύμφωνα με τον Stanley Coren, καθηγητή ψυχολογίας και ερευνητή νευροφυσιολογίας, σε περίπτωση που σκέφτεστε να υιοθετήσετε κάποιον..

14χρονος ποδοσφαιριστής στο νοσοκομείο ύστερα από γροθιά αντιπάλου!

Ένα απίστευτο και συνάμα τραγικό γεγονός έλαβε χώρα σε ποδοσφαιρικό… αγώνα που έγινε στα γήπεδα του Σβορώνου το περασμένο Σάββατο (19/5).

Εκτός ψηφοδελτίου Επικρατείας ο Πύρρος Δήμας!

Δεν θα... σηκώσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Πύρρος Δήμας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή του Ολυμπιονίκη από το ΠΑΣΟΚ δεν …στέφθηκε από επιτυχία έτσι για τη θέση του επικεφαλής προσανατολίζονται σε κάποιο στέλεχος μεγάλου εκτοπίσματος.
tsantiri.gr

Ο πρώτος άνθρωπος που προσγειώθηκε χωρίς αλεξίπτωτο (video)

O 42χρονος Γκάρι Κόνερι πέρασε στα βιβλία της ιστορίας ως ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να προσγειωθεί με ασφάλεια χωρίς αλεξίπτωτο στο Όξφορντσιρ.
Πήδηξε από ελικόπτερο που βρισκόταν σε ύψος 2.400 ποδιών (730 μέτρων) φορώντας ένα κοστούμι πτερύγια στα πλευρά και στα πόδια που θα του επέτρεπε ομαλή προσγείωση. Αφού έμεινε στον αέρα για περίπου 50 δευτερόλεπτα, έπεσε σε ένα σωρό κουτιών από χαρτόνι.
Ο Κόνερι που έχει παίξει ως κασκαντέρ στον Μπάτμαν δήλωσε ευτυχής για τους υπολογισμούς που έκανε σχετικά με την προσγείωση η οποία ήταν όπως είπε αρκετά χαλαρή.

Επτά παραλίες με γαλάζιες σημαίες στον δήμο Βόλβης - Δείτε ποιες

Με το διεθνές βραβείο ποιότητας «Γαλάζιες Σημαίες», βραβεύθηκαν και φέτος, επτά παραλίες του δήμου Βόλβης. Πρόκειται για τις παραλίες
Ασπροβάλτα, Βρασνά, Νέα Βρασνά και Σερραϊκή ακτή (Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου) και Σταυρός Ανατολική, Σταυρός Κεντρική και Σταυρός Δυτική (Δ.Ε. Ρεντίνας), οι οποίες διακρίθηκαν για την καθαριότητα, την οργάνωση, την ασφάλεια των επισκεπτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Τσοτύλι : Επικίνδυνη συνήθεια το τάισμα των αρκούδων

Ολοένα και πιο συχνές γίνονται οι ξαφνικές συναντήσεις κατοίκων του Τσοτυλίου με αρκούδες οι οποίες τριγυρνούν πλέον στα σύνορα του οικισμού.

Σκάνδαλο παράνομων προμηθειών, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία απήγγειλε η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το σκάνδαλο των παράνομων προμηθειών, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Βροχές και καταιγίδες σήμερα σε ολόκληρη την χώρα

Συνεχίζει να είναι άστατος ο καιρός και την Πέμπτη, με τις βροχές και τις καταιγίδες να κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλά σημεία της χώρας και την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση.

Στον Ολυμπιακό ο Βλαχοδήμος!

Ένα σπουδαίο νεαρό παίκτη απέκτησε ο Ολυμπιακός. Οι κόκκινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από την Skoda Ξάνθη.
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Skoda Ξάνθης ανακοινώθηκε επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και θα φοράει τα κόκκινα για τα επόμενα 5 χρόνια.