ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

EURO 2012 : Απαγόρευσαν το Twitter στους παίκτες της Ισπανίας και Δανίας!!!

Δεν λείπουν και τα ευτράπελα από την προετοιμασία των εθνικών ομάδων ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς οι οι ομοσπονδίες της Ισπανίας και της Δανίας έχουν απαγορεύσει στους διεθνείς να χρησιμοποιούν στο διάστημα που διαρκεί το EURO 2012 το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Twitter», ενώ …περιορισμούς στην χρήση του (πως άραγε;) έβαλαν οι άνθρωποι της αγγλικής ομοσπονδίας προς τους Άγγλους διεθνείς.

Φλώρινα: βρήκαν τους ληστές μέσα στο σπίτι τους!!!

Ένα ζευγάρι στο σπίτι τους στην περιοχή του Φιλώτα Φλώρινας όταν επέστρεψε στο σπίτι του βρήκε τους ληστές μέσα. Οι κακοποιοί τους λήστεψαν και χτύπησαν και το σύζυγο.
Οι κακοποιοί ακινητοποίησαν πρώτα τη γυναίκα και της άρπαξαν 1.650 ευρώ. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Τα θύματα ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Αμυνταίου, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.


Δημοσκόπηση: Τι ψηφίζουν οι οπαδοί των ομάδων;;;

Τι βγάζει η κάλπη των φιλάθλων; 
Διαβάστε τα αποτελέσματα του γκάλοπ της Marc για το Εθνος της Κυριακής…

Πρώην παρουσιάστρια μεσημεριανού σήκωσε τη φούστα της και τα…έδειξε στους παπαράτσι!!!

Είναι 52 ετών και για περισσότερα από 30 χρόνια ασχολείται με την τηλεόραση στο Νησί. Η Carol McGiffin παρουσιάστρια περισσοτέρων απο 15 διαφορετικών εκπομπών με life style και Gossip περιεχόμενο πίτα σουρωμένη, σηκώνει την φούστα της μπροστά στους παπαράτσι. Το αποτέλεσμα; Αυτό το αφήνω να το κρίνεται εσείς...

Επτά στις δέκα ανύπαντρες γυναίκες κάνουν έρωτα χωρίς προφύλαξη

Οι επτά στις δέκα ανύπαντρες γυναίκες κάνουν συστηματικά σεξ χωρίς προφυλάξεις, σύμφωνα με μία νέα βρετανική έκθεση, που αποκαλύπτει ακόμα ότι η μέση ελεύθερη γυναίκα έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις 11 φορές, με συνολικά τέσσερις διαφορετικούς άντρες.

Euro 2012: Η ηλεκτρονική μπάλα είναι γεγονός!

Χθες για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του φιλικού παιχνιδιού Αγγλία – Βέλγιο δοκιμάστηκε « το μάτι του γερακιού» ή η ηλεκτρονική ποδοσφαιρική μπάλα.
Το σύστημα αυτό που συζητείται εδώ και 7 χρόνια αλλά γίνεται τώρα πραγματικότητα. Με αυτό τον τρόπο οι υπεύθυνοι θέλουν να αποτρέψουν την απειλή του γκολ φαντάσματος.

Απίστευτο: Ανάβει λάμπα μ' έναν αναπτήρα κι ένα πολύμπριζο! (video)


H αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε αν είναι κάποιο τρικ ή αν εξηγείται επιστημονικά, το σίγουρο είναι πως το κόλπο που κάνει ο τύπος χρησιμοποιώντας ένα πολύμπριζο κι έναν αναπτήρα είναι coolαριστό. Απολαύστε το και που ξέρετε, ίσως είναι η λύση για λίγο φτηνό ρεύμα...

Φυσική και Μαθηματικά οδηγούν σε... βουτιά τις βάσεις!!!

Τα δύο μαθήματα που καθορίζουν φέτος την πορεία των βάσεων είναι η Φυσική και τα Μαθηματικά. Στατιστικό δείγμα, περίπου, 20.000 γραπτών δείχνει πτώση των βάσεων που θα ξεπεράσει και τα 500 μόρια στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο (Φυσικομαθηματικές Επιστήμες) και το 4ο (Πολυτεχνικές Σχολές).

Δημοσκόπηση ΣΟΚ Για Τον Νομό Αττικής!

Δημοσκόπηση ΣΟΚ απο την ομάδα του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών, για τον Νομό Αττικής
Συντριβή για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Στο 31,9% ο ΣΥΡΙΖΑ
Νέα δημοσκόπηση διενεργήθηκε απο την δημοσκοπική ομάδα του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών για τον Νομό Αττικής όπου όπως θα δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα που βγήκαν θα σοκάρουν πολλούς…
Να τονίσουμε οτι ο καθηγητής του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών είναι ο άνθρωπος που κατέγραψε με απόλυτη επιτυχία τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαϊου…
Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων με πρόθεση ψήφου:

Η Βουγιουκλάκη υπηρέτησε στο ναυτικό περισσότερο από το Σαμαρά

Από τη Σπάρτη επέλεξε να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, κύριος Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του αποκαλώντας τους παρευρισκομένους “αδέρφια” και τονίζοντας ότι είναι τιμή του να βρίσκεται στα άγια χώματα της Λακωνίας. ΄
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος έστρεψε τα βέλη του και προς τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος πρέπει -σύμφωνα με το γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής- να διώξει πρώτα τους κομμουνιστές που έχει μαζέψει στη Νέα Δημοκρατία και μετά να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό των Χρυσαυγιτών. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπηρέτησε περισσότερο στο ναυτικό από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος “ήταν περαστικός για 3 μήνες από το ναυτικό”.


Οι 12 Αόρατοι Φύλακες του Αγίου Όρους! Πόσο μυθικοί και πόσο πραγματικοί άραγε είναι;

Η παράδοση χάνεται στα βάθη των αιώνων. Παρ’ όλα αυτά, διατηρείται αμείωτα ζωντανή: δώδεκα αόρατοι καλόγεροι κατοικούν σιην κορυφή του Άθω, μερικές φορές εμφανίζονται για λίγο και χάνονται ξανά στην «ανυπαρξία» τους.
Δώδεκα παράξενοι άγιοι, που προκαλούν τη σκέψη και τη φαντασία μας. Πόσο μυθικοί και πόσο πραγματικοί άραγε είναι;

Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Δεχόμουνα απειλές για μεγάλο διάστημα»

Τον πρωτογνωρίσαμε μέσα από talent show. Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εμφάνισής του στο πλατό του παιχνιδιού απέκτησε θαυμάστριες.
Λίγο καιρό μετά ξέσπασε το πρώτο σκάνδαλο με γυμνές φωτογραφίες του στο διαδίκτυο. Ο Νίκος Τασσιόπουλος μιλάει στην εφημερίδα Espresso όχι μόνο για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά το Greek Idol αλλά και για εκείνες τις ημέρες που είχε γίνει το επίκεντρο των media λόγω των γυμνών φωτογραφιών του. Ο νεαρός τραγουδιστής δύο χρόνια μετά το παιχνίδι έχει αποκτήσει μια κορούλα, η οποία είναι 6 μόλις μηνών. Δεν έχει παντρευτεί ακόμα τη σύντροφό του αλλά όπως εκμυστηρεύεται στην εφημερίδα σκοπεύει να το κάνει μέσα στο καλοκαίρι. «Έχω γίνει μπαμπάς, έχω μια όμορφη κορούλα που είναι ήδη έξι μηνών, μια εξαιρετική γυναίκα και όλα είναι όμορφα. Το καλοκαίρι σκοπεύουμε να παντρευτούμε. Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ. Έχουν μεγαλώσει οι ευθύνες και πια σκέφτομαι πολύ πιο σοβαρά τη ζωή. Από τότε που γεννήθηκε η μικρή, είμαι πανευτυχής» λέει ο Νίκος Τασσιόπουλος. Όταν η συνέντευξη έφτασε στην δημοσιοποίηση των προσωπικών του στιγμών ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Ήταν προσωπική στιγμή. Έκοψαν φωτογραφίες από το βίντεο και τις έβγαλαν στο Διαδίκτυο. Δεχόμουν απειλές για μεγάλο διάστημα. Ένιωσα πάρα πολύ άβολα. Η αλήθεια είναι ότι υποψιαζόμουν ότι μπορεί να γίνει αυτό. Με απειλούσαν ότι θα βγει στο Internetπολύ πριν πάω να δουλέψω σε μπουζούκια και βγω στο παιχνίδι. Μάλιστα, είχα κάνει μηνύσεις εκείνη την περίοδο. Πολλοί, όταν βγήκα από το παιχνίδι, δεν είχαν καταλάβει καν τι είχε γίνει. Θεωρούσαν ότι το είχα βγάλει εγώ. Όμως όταν μίλησα, άλλαξαν άρδην την άποψή τους, αντιλήφθηκαν τι συνέβη και άλλαξε η συμπεριφορά τους».

gossip-tv.gr

Απίστευτη φάρσα: Ο εργάτης του δρόμου εξαφανίζεται... μαγικά (video)

Κινείστε με το αυτοκίνητο σας σε ένα δρόμο όταν ξαφνικά βλέπετε έναν εργάτη με το κεφάλι "μέσα" στο δρόμο, κορνάρετε αλλά τίποτα, καμία αντίδραση.
Σας πλησιάζει ένας αστυνομικός να του εξηγήσετε τι συμβαίνει όταν γυρνώντας το κεφάλι σας ο εργάτης... εξαφανίζεται! 
Δείτε την απίστευτη φάρσα!..

Σοκ! Έχασε τη μάχη για τη ζωή πρωταγωνίστρια του Desperate Housewives

Δεν ξέρουμε αν το τέλος της σειράς ήταν προφητικό, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση το σοκ στην «οικογένεια» των Desperate Housewives ήταν μεγάλο.
Η Kathryn Joosten, η οποία υποδυόταν την Karen McCluskey όλα τα χρόνια της σειράς πέθανε, έχοντας χάσει τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 72 ετών.

Άγριο ξυλοδαρμός ηλικιωμένου στη Λαμία (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ)

Νύχτα τρόμου έζησε ένας ηλικιωμένος στη Λαμία, όταν αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του.
Οι δράστες με πρωτοφανή αγριότητα ξυλοκόπησαν σχεδόν μέχρι θανάτου τον άτυχο ηλικιωμένο με σκοπό να αρπάξουν τις οικονομίες του.

Απίστευτο: Κρεμάστηκε επιχειρηματίας της νύχτας στα Βόρεια προάστια της Αθήνας εξαιτίας χρεών!!!

Κάτι τέτοιες στιγμές δεν ξέρω τι και πως να γράψω. Το θέμα σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Κάποτε οι δάσκαλοι σε σχολές δημοσιογραφίας μας μετέφεραν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι περιπτώσεις αυτοχειρίας καλό είναι να μην αναπαράγονται. Έλα όμως που φτάσαμε σε σημείο κακές ειδήσεις ν΄ακούμε καθημερινά ελέω χρεών; Ο αυτόχειρας διατηρούσε μαγαζιά στα βόρεια προάστια.

Και πρώην βουλευτής του Ν. Γρεβενών ζητά αναδρομικά από το Δημόσιο!!! Ε... ρε Κρίση!!!

Αυτοί είναι οι 82 βουλευτές που ζητούν από 250.000 ευρώ ενώ η χώρα χρεοκόπησε! (Ανάμεσα τους και ο Άκης!!!)
Διαβάστε όλα τα ονόματα...

Έρχονται οι Κινέζοι…

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπαθούν να εξασφαλίσουν το καλύτερο “αύριο” για τον σύλλογο, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή.
Σε συνδυασμό με την πολιτική αστάθεια, οι όποιες πρωτοβουλίες ανθρώπων (Ντέμης, Βούρος, Τροχανάς) για βοήθεια πέφτουν στο κενό.
Παρόλα αυτά τουλάχιστον οι δυο κινήσεις μπορούν να έχουν μέλλον, αρκεί μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου να έχουμε σταθερότητα σε όλους τους τομείς (Ευρώ και πολιτικά).


Gallery present's!!! DJ miss Kate απόψε!!!

Η πιο απίστευτη ΚΟΜΠΙΝΑ που έγινε ποτέ σε εκτέλεση φάουλ!!!

Δείτε το...
(περιμένετε μέχρι να φορτώσει το κινούμενο gif)

Το Προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου (βίντεο)

Στο διαδύκτιο ανέβηκε το πρώτο επίσημο τηλεοπτικό σποτ...
της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλόγες της 17ης Ιουλίου 2012.
Δείτε το παρακάτω video...

Τραγωδία: Αεροπλάνο έπεσε πάνω σε λεωφορείο

Τραγωδία σημειώθηκε στη Γκάνα , όταν το Σάββατο ένα αεροσκάφος Boeing 727-200 της νιγηριανής αεροπορικής εταιρίας Allied Air, βγήκε από τον διάδρομο μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο στην Ακρα, και χτύπησε ένα μικρό λεωφορείο.

Δείτε:ΠΑΟΚ και στο Σινικό τείχος!!


Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι γνωστοί για τη λατρεία τους προς τον «δικέφαλο του Βορρά» και το αποδεικνύουν ανά πάσα στιγμή!Αυτήν τη φορά, η χάρη της ομάδας της Θεσσαλονίκης έφθασε μέχρι την Κίνα..
Πώς; Πάνω στο Σινικό τείχος οι φίλοι του ΠΑΟΚ έγραψαν το όνομα της αγαπημένης τους ομάδας, δείχνοντας ότι οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται ακόμα και στην Ασία!
Εμείς να κρατήσουμε επιφυλάξεις για την αυθεντικότητα της εικόνας, καθώς, όπως βλέπετε και στην πρώτη φωτογραφία του κειμένου, το όνομα του ΠΑΟΚ απουσιάζει, ενώ οι τουρίστες βρίσκονται ακριβώς στην ίδια θέση...
Η φωτό:

Ιρακινός κάνει σωματική έρευνα μόνο στα ...οπίσθια!!! (video)

Του αρέσει πολύ η δουλειά του! Το δείχνει από το τρόπο που υποδέχεται όσους πρέπει να ελέγξει πριν μπουν για προσευχή!
Πρέπει να τους κάνει σωματικό έλεγχο,αλλά παραδόξως δίνει πολύ μεγάλη προσοχή ...στα οπίσθια!
"Να 'ρχοταν και μια γυναίκα"!!!
Δείτε το βίντεο...

Μισθωτός με καταθέσεις 41,5 εκ. ευρώ!!!

Απίστευτα τα ευρήματα του ΣΔΟΕ που είδαν το φως της δημοσιότητας και μας κάνουν όλους να αναρωτιόμαστε για το τι έλεγχοι γίνονταν τόσα χρόνια!

Τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Τα ψηφοδέλτιά της σε όλη την επικράτεια ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή.
Αναλυτικά οι υποψήφιοι:

Αυτοκίνητο χτυπάει μηχανή και πετάει στον αέρα τους επιβαίνοντες! (video)

Το βίντεο που θα δείτε πραγματικά σοκάρει. 
Το αυτοκίνητο πέφτει με φόρα πάνω στην μηχανή.
Το περιστατικό έγινε στην Κίνα σε μια μεγάλη διασταύρωση. Το αυτοκίνητο περνάει με πορτοκαλί ενώ η μηχανή με κόκκινο. Πάνω στην μηχανή βρίσκονταν... 4 άτομα. Πως χώρεσαν 4 άτομα στην μηχανή μπορείτε να το δείτε.
Η σύγκρουση είναι πολύ δυνατή που τα 4 άτομα πετάνε στον αέρα. Σύμφωνα με την αστυνομία και οι δύο πλευρές φταίνε.
Πάντως παρά την σύγκρουση τα τέσσερα άτομα δεν έπαθαν σχεδόν τίποτα. 
Δείτε το video...

Είναι η Πίγκι και είναι η ...γάτα - αράχνη !

Δεν είναι μια συνηθισμένη γάτα.
Την  λένε Πίγκι και είναι μια γάτα - αράχνη. Μια γάτα που έχει τις μαγικές πατούσες.
Η Πίγκι οι ιδιοκτήτες της αποκαλούν “spider-cat” δηλαδή η γάτα αράχνη.
Οι πατούσες της είναι διαφορετικές από άλλη γάτα και αυτό την βοηθάει να σκαρφαλώνει και να κατεβαίνει όπως η αράχνη.
Η Πίγκι έγινε πλέον σταρ του ίντερνετ αφού το youtube κυκλοφορεί βιντεάκι της με αρκετές χιλιάδες κλίκ.
Δείτε το video με την Πίγκι την...“αραχνό-γατούλα”...

Δώστε Προσοχή σε αυτό το θέμα!!! Μυστική επιστολή του Facebook στη Δίωξη για τους εκβιαστές!!!

Σήμα κινδύνου για άγριο κύκλωμα εκβιαστών το οποίο δραστηριοποιείται στο Internet και έχει μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή αρκετών καλλίγραμμων Ελληνίδων. Μάλιστα, για την υπόθεση η εταιρεία του Facebook έστειλε μυστική επιστολή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την οποία ενημερώνει για τη δράση της αδίστακτης ομάδας.

Καλαμπάκα: Τον βρήκαν απαγχονισμένο

Τέλος στη ζωή του έβαλε το βράδυ της Παρασκευής ένας άνδρας, 76 ετών, από τους Αγίους Θεοδώρους στην Καλαμπάκα Τρικάλων.
Τον αυτόχειρα βρήκαν απαγχονισμένο γύρω στις 22.00 συγγενικά του πρόσωπα.
Οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστοί. Έρευνα για το τραγικό περιστατικό διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.
thessalianews

Ανακαλύφθηκε νέο είδος βατράχου που "βάφει" τους εχθρούς του!

Ένα νέο είδος χρυσού βατράχου ανακάλυψαν στα υψίπεδα της Κεντρικής Αμερικής επιστήμονες από τη Γερμανία και τον Παναμά.
Μάλιστα ο μικροσκοπικός κίτρινος βάτραχος εκκρίνει από το δέρμα του μια χρωματιστεί ουσία όταν απειλείται.

Διήμερες εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τον Οπλαρχηγό Θ. Ζιάκα στο Σπήλαιο Γρεβενών

Ο Σύλλογος Σπηλαιωτών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Σπηλαίου Γρεβενών και το Δήμο Γρεβενών, σας προσκαλούν στις διήμερες εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τον Οπλαρχηγό Θεόδωρο Ζιάκα.

Οι οκτώ φόροι του καλοκαιριού!!!

Έρχεται βροχή εκκαθαριστικών και ειδοποιητηρίων!
- Ανάμεσα τους και το ΕΤΑΚ του 2009 που... ξέχασαν να το εισπράξουν!
- Φωτιά στους φόρους ακίνητης περιουσίας που θα είναι μαζεμένοι σχεδόν 3 χρόνων
- Θα πρέπει να ξεχάσουμε και τις επιστροφές φόρων
Ούτε έναν, ούτε δυο. Οκτώ φόρους καλούνται να πληρώσουν εντός του καλοκαιριού οι φορολογούμενοι προκειμένου να εκτελεστεί με όσο το δυνατόν μικρότερες αποκλίσεις ο φετινός προϋπολογισμός.
Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η βροχή από τα εκκαθαριστικά και τα ειδοποιητήρια για τους φόρους, ενώ πιθανόν να βρίσκονται ήδη στο ταχυδρομείο οι πρώτοι φάκελοι που αφορούν στο Ενιαίο Τέλος Ακινήτων για το 2009.
Αναλυτικά οι φόροι που θα κληθούν εντός των επόμενων μηνών να πληρώσουν οι φορολογούμενοι είναι:

Tο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία - Δείτε όλο το κείμενο Δραγασάκη

Διαβάστε το αναλυτικά από τις πλήρεις σημειώσεις του Γιάννη Δραγασάκη που το παρουσίασε ... εδώblog

Ο καιρός... Άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο!!!

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια ορεινά.
Πιο αναλυτικά..

Απίστευτο αντικείμενο τον τραυμάτισε θανάσιμα την ώρα που οδηγούσε!!! (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από τέσσερις ημέρες στην Κίνα. Ένα λεωφορείο κινούταν σε αυτοκινητόδρομο μεταφέροντας 34 επιβάτες, όταν ξαφνικά ένα μεταλλικό αντικείμενο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο παρμπρίζ του λεωφορείου το έσπασε και χτύπησε τον οδηγό στο στήθος.

Απίστευτος ταμίας! (video)

Είναι μακράν ο πιο γρήγορος ταμίας που έχετε δει!!!
Απολαύστε τον στο παρακάτω video...

World League πόλο γυναικών: έχασε η Ελλάδα από τις ΗΠΑ με 7-6

Λίγο έλειψε να κάνει ακόμη μία έκπληξη η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών στην τελική φάση του World League, που διεξάγεται στο Χανγκσού της Κίνας.
Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση πάλεψε «στα ίσα» απέναντι στις πανίσχυρες ΗΠΑ, αλλά ηττήθηκε με σκορ 7-6 στον ημιτελικό και αύριο (12:40) θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο, απέναντι στην Κίνα.
Τα οκτάλεπτα του αγώνα: 3-2, 2-2, 0-3, 1-0. Στον άλλο ημιτελικό η Αυστραλία επικράτησε 8-7 της Κίνας και σήμερα στις (14:00 ώρα Ελλάδας) θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο απέναντι στις ΗΠΑ.