ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Οι εκατέρωθεν φαρμακερές μπηχτές Βενιζέλου - Παπαδάκη στο "Πρωινό Αντ1" (video)

Σήμερα νωρις το πρωί στην εκπομπή "Πρωινό Αντ1" ο Γιώργος Παπαδάκης φιλοξένησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο με αφορμή τις εκλογές της Κυριακής. Η κουβέντα κυλούσε ομαλά και η συζήτηση είχε πάρει τον δρόμο της, όμως πριν τον αποχαιρετήσει ο παρουσιαστής του ευχήθηκε την επόμενη φορά που θα τα πούνε να συνεχίζει να είναι πρόεδρος του κόμματος.... Τότε ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και τον αποστόμωσε λέγοντας: "Με την ίδια χαρά θα σας ξαναδώ στην εκπομπή σας αν την έχετε"...
Δείτε το video...

Euro 2012: Πολωνία – Ρωσία 1-1

Iσόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Πολωνία και Ρωσία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για τον Α’ όμιλο στο Euro 2012.
Σε έναν αγώνα που είχε ρυθμό και αρκετές καλές στιγμές για τις δύο ομάδες, οι Ρώσοι άνοιξαν το σκορ στο 37’ με κεφαλιά του Dzagoev, που έφτασε τα τρία γκολ στη διοργάνωση και οι Πολωνοί ισοφάρισαν στο 56’ με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Blaszczykowski.
Η βαθμολογία του ομίλου: Ρωσία 4, Τσεχία 3, Πολωνία 2, Ελλάδα 1.
Στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου (16/6) η Ελλάδα θα αναμετρηθεί με τη Ρωσία (21.45) και η Τσεχία με την Πολωνία (21.45)
Τα γκολ: Blaszczykowski 56’ – Dzagoev 37’
Οι συνθέσεις:
Πολωνία: Tyton, Boenisch, Wasilewski, Perquis, Piszczek, Dudka (Dudka 74’), Polanski (Matuszczyk 84′), Obraniak (Brozek 90+2′), Murawski, Blaszczykowski, Lewandowski
Ρωσία: Malafeev, Anyukov, Ignashevich, Zhirkov, Berezutski, Shirokov, Denisov, Zyryanov, Dzagoev (Izmailov 79′), Arshavin, Kerzhakov (Pavlyuchenko 70’)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights από τον αγώνα Πολωνία – Ρωσία 1-1 για το Euro 2012


sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Από φωνή κορμάρα! Η Φαίη Σκορδά τραγουδούσε στην παραλία με πόδια ορθάνοιχτα (video)

Η αποκαλυπτική στάση της Φαίης Σκορδά όταν τραγουδούσε Bon Jovi στην παραλία της Κυλλήνης.
Από την έναρξη της σημερινής εκπομπής του Πρωινό mou, φάνηκε ότι η κατάσταση θα ...ξέφευγε σύντομα. 
Η χαλαρή διάθεση της παρέας κατέληξε σε ένα μεγάλο μπουγέλωμα. Νωρίτερα, όμως, οι παρουσιαστές θέλησαν να διαγωνιστούν στο καραόκε και σαν να μην έφτανε που τ' ακούσαμε όλα, τα είδαμε κιόλας!
Μόλις ήρθε η σειρά της Φαίης, άρχισε να παίζει το πολύ γνωστό "Will Always Love You" των Bon Jovi και η παρουσιάστρια γονάτισε στην άμμο σε μια άκρως αποκαλύπτική στάση. Μάλιστα, η κάμερα εστίασε σε πολύ συγκεκριμένο σημείο, δίνοντας πλάνα που δεν βλέπουμε εύκολα αυτές τις ώρες στην τηλεόραση.
Δείτε την Φαίη Σκορδά να τραγουδάει καραόκε:...

Το τρέξιμο της Σταμάτη που αναστάτωσε τον Λιάγκα! (video)

Η Σάσα Σταμάτη σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό mou», επειδή η Φαίη είχε ήδη ξεκινήσει να παρουσιάζει το θέμα για να προλάβει άρχισε να τρέχει!
Η παρουσιάστρια έτρεχε στην άμμο φορώντας το μαγιό της και ένα κοντό σορτσάκι!
«Ρε παιδιά να σας πω κάτι, δεν θα φεύγει κανείς από την εκπομπή!», φώναζε κάποιος από τους συνεργάτες, ενώ η Σάσα έτρεχε. «Κοίτα πως κατεβαίνει!», φώναζε γελώντας η Μαίρη Συνατσάκη.
Λίγο αργότερα, αφού ο Λιάγκας είχε παρατηρήσει το τρέξιμο της Σάσας Σταμάτη, της ζήτησε να παρουσιάσει αυτή την μόδα, πηγαίνοντας τρέχοντας στα κορίτσια!


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Έκαναν στοματικό έρωτα την ώρα της θεατρικής παράστασης!

Τους έκανε παρατήρηση, επειδή έκαναν… στοματικό έρωτα μέσα στο θέατρο και την έδειραν!!!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ένα ζευγάρι συνοριοφυλάκων στην Καλιφόρνια, 27 και 35 ετών, άρχισαν να επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια την ώρα παράστασης. Για την ακρίβεια η κοπέλα έκανε στοματικό έρωτα στον φίλο της, ενώ δίπλα τους καθόντουσαν μεγάλοι άνθρωποι και παιδιά!
Κάποια στιγμή, οι υπόλοιποι θεατές εξαγριώθηκαν και τους έκαναν παρατήρηση με αποτέλεσμα το ζευγάρι να… εκνευριστεί και να φύγει.
Όλοι περίμεναν ότι θα έφευγαν ντροπιασμένοι και μετανιωμένοι, οι δύο συνοριοφύλακες όμως περίμεναν απέξω να τελειώσει η παράσταση.
Όχι για να ζητήσουν συγνώμη, αλλά για να... πλακώσουν στο ξύλο αυτή που τους ζήτησε να αποχωρήσουν!
«Με κοιτούσε καλά – καλά και έκανε ότι δίνει γροθιές στον αέρα. Τότε της λέει ο φίλος της ‘Έλα μωρό μου βάρα τη’ και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το μάτι μου ήταν μαυρισμένο. Είχα μελανιές», λέει μεταξύ άλλων η γυναίκα.
Ευτυχώς με την έγκυρη παρέμβαση των υπόλοιπων θεατών και της αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Το ζευγάρι, όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια ήταν μεθυσμένο, ενώ η κοπέλα υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε κανέναν.
«Μου επιτέθηκε και αμύνθηκα», υποστήριξε.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ελένη Μενεγάκη: Ποιος της πήρε τα εσώρουχα;

Έξαλλη ήταν σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη.
Η παρουσιάστρια σε μια εκ βαθέων συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της στην εκπομπή τους είπε: «Είχε πάρει τα εσώρουχά μου, που είχα απλώσει απ' έξω και έτρεχε». Στο πάνελ όλοι αρχικά ξαφνιάστηκαν ενώ μετά ξεκίνησαν να γελούν και να πειράζουν την παρουσιάστρια. Η Ελένη Μενεγάκη φυσικά αναφερόταν στο σκύλο της, Βίκτωρα, ο οποίος όπως αναφέρει πολύ συχνά η παρουσιάστρια είναι πάρα πολύ ζωηρός και τους έχει κάνει τη ζωή πατίνι.
Λίγο πιο πριν, όμως, η συζήτηση είχε πάει στις ζέστες των ημερών και στην άρνηση που έχει η ωραία Ελένη να ανοίξει το air condition! Άποψη που συμμερίζεται πλήρως ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Και τότε η παρουσιάστρια έκανε ακόμη μια δήλωση, εμμέσως πλην σαφώς, είπε πως δεν σκέφτεται να ξανά παντρευτεί.
«Ρε παιδιά πως σας φαίνεται αυτός ο καυτός καιρός τις τελευταίες ημέρες; Εσείς στο σπίτι σας ζεσταίνεστε ή εμένα το βαράει ο ήλιος ; Δεν θα υποκύψω όμως, δε βάζω air condition», είπε η Ελένη για να πάρει την εξής απάντηση από το δημοσιογράφο: «Μπράβο ρε Ελένη, εσύ είσαι γυναίκα! Παντρεύεσαι;»!
Η παρουσιάστρια άρχισε να γελάει και ανέφερε «Πάλι; Στις πόσες καίγεσαι»; Και συνέχισε να γελάει, ενώ άλλαξε αμέσως θέμα λέγοντας «δεν την αντέχω τη ζέστη ,αλλά έχω βάλει στο δωμάτιο μου ανεμιστηράκι οροφής, ίσα ίσα για να με χτυπάει σαν αεράκι θαλάσσης!! Αριστούργημα! Δε γίνεται, δεν το θέλω καθόλου το air condition».
Δείτε το απόσπασμα...

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΣΟΚ: Μαθητής κράτησε την αναπνοή του για να κάνει ρεκόρ και πέθανε από ασφυξία

Οι γονείς έμαθαν τον λόγο για τον οποίο έχασαν το παιδί τους τρία ολόκληρα χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό στο αθλητικό κέντρο της γειτονιάς τους.
Συντετριμμένοι ο Μαρκ και η Λέικ Ρέις ενημερώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές που διερευνούσαν τις συνθήκες θανάτου του 15χρονου γιου τους, Ρέις, ότι το παιδί εξέπνευσε κατά τη διάρκεια ενός στοιχήματος που είχε βάλει με τον εαυτό του προκειμένου να εντυπωσιάζει τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου στο Έσεξ της Βρετανίας.
Ο μαθητής προσπάθησε να σπάσει το ρεκόρ παραμονής κάτω από το νερό της πισίνας και δεν ανέβαινε στην επιφάνεια να αναπνεύσει προκειμένου να μην χαλάσει το νέο του ρεκόρ. Μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του.
Το προσωπικό του γυμναστηρίου προσπάθησε να επαναφέρει το παιδί, αλλά ήταν πολύ αργά.
Οργισμένοι οι γονείς ρώτησαν τις αρχές γιατί δεν είχαν ενημερωθεί νωρίτερα αλλά ζούσαν τρία χρόνια με την απορία (το παιδί πέθανε στις 30 Ιουλίου 2009, μία μέρα μετά τα γενέθλιά του). Ο επικεφαλής αστυνομικός ζήτησε συγνώμη και δικαιολογήθηκε λέγοντας πως όλο αυτό τον καιρό προσπαθούσαν να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα για την ανάμειξη δεύτερου ατόμου στον τραγικό θάνατο, κάτι το οποίο ωστόσο δεν αποδείχτηκε.
«Είναι γνωστό ότι ο Ρέις προσπαθούσε να κρατήσει την αναπνοή του όλο και περισσότερο κάτω από το νερό. Είναι το πιο τραγικό από όλα τα δυστυχήματα. Θα θυμόμαστε το υπέροχο αυτό αγοράκι με τις καλύτερες αναμνήσεις», κατέθεσε στη δίκη η δασκάλα του παιδιού.

Euro 2012: Ελλάδα – Τσεχία 1-2 (video)

Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε από την Τσεχία με 1-2 στον δεύτερο αγώνα του πρώτου ομίλου στο Euro 2012 και πλέον μειώνονται οι ελπίδες πρόκρισης στους προημιτελικούς.
To ξεκίνημα της Εθνικής ήταν εφιαλτικό με τον Jiracek να ανοίγει το σκορ στο τρίτο λεπτό με πλασέ και τον Pilar να διπλασιάζει τα τέρματα των Τσέχων στο 6’ με προβολή, μετά από σέντρα του Gebre Selasie και τον Χαλκιά να αδυνατεί να απομακρύνει.
Στο 23’ ο Χαλκιάς αντικαταστάθηκε από τον Σηφάκη λόγω τραυματισμού. Στο 41’ ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Φωτάκη με κεφαλιά, ως οφσάιντ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένο στο δεύτερο μέρος και στο 53΄ο Φάνης Γκέκας εκμεταλλεύθηκε λάθος τους Cech και από κοντά μείωσε σε 2-1. Η Εθνική πίεσε για την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου (16/6) η Εθνική θα αναμετρηθεί με τη Ρωσία (21.45) και η Τσεχία με την Πολωνία (19.00).

Focus: "Με τον Τσίπρα θα είστε σε 6 μέρες εκτός ευρώ"

Εάν οι Έλληνες επιλέξουν τον Τσίπρα για πρωθυπουργό, θα πρέπει να είναι έτοιμοι για έξοδο από το ευρώ υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό Focus σε δημοσίευμα του με τίτλο : «Η Ελλάδα σε έξι ημέρες θα φύγει από το ευρώ".
"Αν οι Έλληνες πολίτες στις εκλογές της 17ης Ιουνίου επιλέξουν για πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα. 
"Τι θα συμβεί στη συνέχεια;" αναρωτιέται ο συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου για να δώσει μόνος του την απάντηση αμέσως μετά : "Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να διαπραγματευτεί εκ νέου το πακέτο διάσωσης -πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν την Ευρωζώνη ".
Καταλήγοντας αναφέρει το άρθρο: "Πραγματικά απορούμε με τους Έλληνες" .


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Μάνα" άφησε την παράλυτη κόρη της να πεθάνει της πείνας

Πραγματικά σοκάρει η φωτογραφία μιας 16χρονης με εγκεφαλική παράλυση η οποία έφθασε να ζυγίζει μόλις 10 κιλά αφού η μητέρα της την άφησε να πεθάνει της πείνας!
Η ανατριχιαστική φωτογραφία δείχνει την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η Darlene Armstrong όταν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο του Σικάγο, τον περασμένο Μάρτιο. 
Ζύγιζε όσο ένα παιδί ηλικίας 2 χρονών!!!
Η άτυχη ανήλικη που δεν μπορούσε να περπατήσει ούτε καν να μιλήσει, θα μπορούσε να είχε σωθεί τέσσερις μήνες νωρίτερα αν το Illinois Department of Children and Family Services (DCFS), είχε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις μετά την αποκαλυπτική έρευνα του Chicago Tribune.
H μητέρα της 16χρονης, η 50χρονη Rosetta Harris, κατηγορήθηκε ότι έβαλε σε κίνδυνο το ίδιο της το παιδί και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή ενώ θα παρακολουθεί και μαθήματα ανατροφής παιδιών.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τέλος ο Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Μετά από 13 χρόνια συνεργασίας, που είχε ως απολογισμό 11 πρωταθλήματα, πέντε ευρωπαϊκά και επτά Κύπελλα Ελλάδας, χωρίσαν οριστικά οι δρόμοι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Παναθηναϊκό.
Ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή», όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας τους κι έτσι, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η «πράσινη» ΚΑΕ, ο «Ζοτς» αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Οι επισκέψεις του υποψηφίου Βουλευτή Γρεβενών Τιμ. Κοψαχείλη την Τετάρτη..

Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Τ. Κοψαχείλης το απόγευμα της Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 θα ακολουθήσει το παρακάτω πρόγραμμα επισκέψεων:
18:00 Πηγαδίτσα
19:15 Ανθρακιά
19:45 Αιμιλιανός
20:30 Αγ.Θεόδωροι

Η Λαγκάρντ ζητάει συγνώμη από τους Έλληνες on camera!

Μπορεί λίγες μέρες πριν σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung να είπε ότι λυπάται η Κριστίν Λαγκάρντ , αλλά είναι κάτι πολύ διαφορετικό να μπορεί κάποιος να δει το πρόσωπο ενός ανθρώπου που ζητάει συγνώμη ειδικά όταν τα σχόλια του έχουν θίξει έναν ολόκληρο λαό, έχουν προκαλέσει αμηχανία στο ΔΝΤ και έχουν βάλει «φωτιά» σε facebook και twitter!
Δήλωσε η κ Λαγκάρντ στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN .
«Σέβομαι την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό και λυπάμαι που τα σχόλια μου προκάλεσαν αντιδράσεις και ελήφθησαν ως προσβλητικά. Λυπάμαι πολύ γι ’αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά χωρίς ,ωστόσο, να μπορεί να κάνει πια καμία ουσιαστική διαφορά αυτή η « εικονοποιημένη » της μετάνοια … αφού την ίδια ώρα μας υπενθυμίζει να πληρώνουμε τους φόρους μας σαν " καλοί πολίτες"!
Δείτε το βίντεο...

Λαμία: Φίδι μπήκε σε τριώροφη πολυκατοικία

Ένα φίδι σκόρπισε σήμερα το μεσημέρι τον …τρόμο στην Λαμία.
Το φίδι έκανε βόλτες στην πόλη, πριν καταλήξει σε τριώροφη πολυκατοικία. Όταν η ένοικος ενός διαμερίσματος το είδε, αμέσως κάλεσε την πυροσβεστική της οποία άντρες εντόπισαν το ερπετό και το απομάκρυναν.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που φίδι αναστατώνει τους κατοίκους της Λαμίας, αφού σύμφωνα με το Lamiareport.gr έχουν αναφερθεί πολλά ανάλογα κρούσματα και η Πυροσβεστική καθημερινά δέχεται κλήσεις για αυτό τον λόγο.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τα απομεινάρια της Cayenne της Τζούλιας!

Την ώρα που η Τζούλια Αλεξανδράτου μετράει τα απομεινάρια μιας καριέρας που ξεκίνησε εντυπωσιακά και κατέληξε σε εμφανίσεις στην ...ελληνική επαρχία και κάποιες πόζες στην παραλία της Παράγκας, δίπλα στον αρραβωνιαστικό της, κάποια άλλα απομεινάρια σαπίζουν μέσα στον ήλιο και την σκόνη!
Πρόκειται για την περίφημη μαύρη Porsche Cayenne της, η οποία εγκαταλείφθηκε σε οδό του Κεφαλαρίου, φέροντας κατά μήκος του αμαξώματος το όνομα της Τζούλιας-στην αγγλική γλώσσα παρακαλώ-στραπατσαρισμένη μετά από ένα τρακάρισμα.
Με εμφανή τα σημάδια στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το κάποτε εντυπωσιακό SUV έχει γεμίσει σκόνη, πεταμένο κυριολεκτικά μέσα σε ένα στενό, με σπασμένα πίσω φώτα και έναν κρεμασμένο προφυλακτήρα.
Η πρώην ιδιοκτήτριά του κυκλοφορεί πλέον με ένα Range Rover το οποίο επίσης φέρει το όνομά της, τρώγοντας από τα έτοιμα, αφού πέρα από κάποιες «αρπαχτές» στην επαρχία κανείς δεν ασχολείται μαζί της.
Στην Μύκονο όσοι την είδαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τρόμαξαν, αφού το άλλοτε χυμώδες πλάσμα τείνει να μεταμορφωθεί σε ένα κακέκτυπο της Kate Moss, έχοντας αδυνατίσει υπερβολικά τους τελευταίους μήνες.
Δείγμα κι’ αυτό μιας κατρακύλας που ξεκίνησε με τις τσόντες και κατέληξε στη απόλυτη ανυπαρξία για μια κοπέλα που θα μπορούσε να κάνει πολλά αλλά τελικά δεν έκανε τίποτα.


24wro
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ερωτικό σκάνδαλο: Τους έπιασαν στα πράσα σε κανάλι!

«Έβγαζαν τα μάτια τους» και τους «έπιασαν στα πράσα»!
Απόλαυσαν την στιγμή αλλά μετά δυστυχώς τους έκαναν τσακωτούς! Το σκάνδαλο έγινε στην Κύπρο! Σε κανάλι της Κύπρου τους έπιασαν και αμέσως άρχισε να διαρρέει το γεγονός! 
Σιγά μη...

Οι Ινδές λευκαίνουν τα... γεννητικά τους όργανα!!! (video)

Προϊόντα που βοηθούν στο να γίνουν λευκότερα τα γυναικεία γεννητικά όργανα, κάνουν θραύση ανάμεσα στις Ινδές γυναίκες. Και φυσικά δεν είναι μόνο τα προϊόντα λεύκανσης για τη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά γενικά τα προϊόντα, αυτού του είδους. Οι Ινδές με πάθος επιθυμούν να λευκάνουν το πρόσωπο τους, και το δέρμα τους.
Η υστερία της λεύκανσης όμως γίνεται μαζική, εξαιτίας και των διαφημίσεων που κυριολεκτικά ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στην Ινδική τηλεόραση. Όλες κάνουν λόγο για το πως οι Ινδές θα γίνουν ελκυστικότερες για τους άνδρες, εάν λευκάνουν τα γεννητικά τους όργανα. Οι εταιρίες μάλιστα πληρώνουν αδρά τους ηθοποιούς του Μπόλιγοντ για να συμμετέχουν σε αυτές.
Το βίντεο που θα δείτε είναι μια από αυτές τις διαφημίσεις, η οποία μάλιστα ξεσήκωσε και θύελλα διαμαρτυριών ακριβώς επειδή ήταν η πρώτη του είδους της.
Ένα ζευγάρι νεαρών Ινδών, κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού τους. Ο άνδρας είναι απορροφημένος με την εφημερίδα του και δεν δίνει καμία σημασία στη γυναίκα που κυριολεκτικά κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και προσπαθεί να σκεφτεί τι θα κάνει για να του κεντρίσει την προσοχή. Τελικά αποφασίζει να πάει στο μπάνιο και να χρησιμοποιήσει το προϊόν λεύκανσης. Να κάνει τα γεννητικά της όργανα πιο λευκά.
Φυσικά και το πετυχαίνει και μάλιστα καταφέρνει να τραβήξει και την προσοχή του συντρόφου της...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Αναβιώνει το θρίλερ εξαφάνισης του μικρού Άλεξ..

Και όμως, δεν ήρθε η ώρα να πέσουν οι τίτλοι τέλους σε ένα από τα πιο ανατριχιαστικά θρίλερ που κρατά το πανελλήνιο καθηλωμένο για περισσότερα από έξι χρόνια! 
Ενα ακόμη επεισόδιό του που θα παιχτεί στις δικαστικές αίθουσες έρχεται να προσθέσει νέες ώρες αγωνίας στην υπόθεση του μικρού Αλεξ Μεσχισβίλι.
Σήμερα στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης θα καθίσει ο παππούς των δύο ελληνόπουλων που είχαν κριθεί ένοχα για τον θάνατο του 11χρονου τότε μαθητή, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Φεβρουάριο του 2006 και η σορός του δεν βρέθηκε ποτέ. Ετσι, με το αναπάντητο ερώτημα «Πού βρίσκεται ο Αλεξ;», θα αναβιώσει και πάλι η υπόθεση.
Ο 64χρονος παππούς των δύο ελληνόπουλων, ο οποίος σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 4,5 ετών, θα καθίσει για δεύτερη φορά στο σκαμνί αντιμετωπίζοντας τις ίδιες κατηγορίες, οι οποίες αφορούν τα αδικήματα της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματιών.

Θα πετάμε έξω τους λαθρομετανάστες από νοσοκομεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς (video)

Ηλ. Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής!!!
Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή στον Φλοίσβο χθες το βράδυ, ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρθηκε στο πως θα καταφέρει η Χρυσή Αυγή να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες Υγείας στους Έλληνες ασθενείς στα νοσοκομεία:
«Αν μπει, είπε, η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους "λαθρομετανάστες" και τα παιδιά τους για να μπουν στην θέση τους Έλληνες»!
Δείτε το video...

Βόμβα από υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

"Αν κυβερνήσουμε θα καταστρέψουμε την χώρα"!!!
Επιστολή-βόμβα έστειλε στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι αποχωρεί από το κόμμα καθώς -όπως γράφει- ακόμα και μια ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι καταστροφική για τη χώρα.
Ειδικότερα, στην επιστολή που δημοσιεύει σήμερα ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χανιάς, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος, γράφει απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα. «Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας»
Ο Νίκος Χανιάς γράφει ακόμα ότι τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς όπως γράφει αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!
Και συνεχίζει: «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».
Και καταλήγει κλείνοντας την επιστολή αποχώρησής του δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του».
Ο κ. Χανιάς είναι συνταξιούχος πυροσβέστης από τους πρωταγωνιστές στην κατάσβεση των πυρκαγιών του 2007. Ηταν συνδικαλιστής με το ΠΑΣΟΚ, αλλά προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ.
Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση στην οποία αποκαλεί ανήθικη και ανεξήγητη την επιστολή του Νίκου Χανιά.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ελλάδα - Τσεχία σήμερα (ET1 19:00). για την πρόκριση στους "8" - Οι ενδεκάδες!

Κρίσιμο για την παραπέρα πορεία της Εθνικής Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012 είναι το σημερινό παιχνίδι της ομάδας με την αντίστοιχη της Τσεχίας, αγώνας που αρχίζει στις (19:00 ώρα Ελλάδος), στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης Βρόσλαβ της Πολωνίας, με διαιτητή το Γάλλο Στέφαν Λανόι.
Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του EURO 2012 και στον ίδιο όμιλο της Ελλάδας, θα γίνει απόψε, στις 08:45 το βράδυ (21:45 ώρα Κύπρου), το παιχνίδι ανάμεσα στις Πολωνία και Ρωσία, στο Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας, με διαιτητή τον Γερμανό Βόλφγκανγκ Σταρκ.
Στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου, προηγείται η Ρωσία με 3 βαθμούς, δεύτερη είναι η Ελλάδα με 1 βαθμό, τρίτη η Πολωνία με επίσης 1 βαθμό και στην τέταρτη θέση η Τσεχία με 0 βαθμούς.

Δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημ. καταστήματος της Τ.Κ. Ελάτου

Από το Δήμο Γρεβενών ανακοινώνεται ότι την 27-Ιουνίου-2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10 π.μ. έως 11.00 π.μ. θα διεξαχθεί δημοπρασία για την εκμίσθωση του ισογείου δημοτικού καταστήματος της Τ.Κ. Ελάτου του Δήμου Γρεβενών.-
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο τηλ. (24623-50886).-


Ο Δ ή μ α ρ χ ο ς
κ.α.α.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

33χρονος χτύπησε και παράτησε (σε κρίσιμη κατάσταση) συνομήλικο του στα Γρεβενά

Συνελήφθη στα Γρεβενά, ένας 33χρονος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος συνομηλίκου του.
Ο 33χρονος (Σ.Κ.) βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος με εμφανή τραύματα στο κεφάλι, με χτυπήματα από  σιδηρογροθιές.
Μετά από έρευνες αστυνομικών και μέσα στα όρια του αυτοφώρου, συνελήφθη ο δεύτερος (Ι.Β.) 33χρονος, ο οποίος φέρεται ως δράστης της βαριάς σωματικής βλάβης.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.
Ο συλληφθείς (Ι.Β.) θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 17η ΙΟΥΝΙΟΥ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΚ! 
Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ! 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ! 
Δείτε το video ...

Το πιο τρομακτικό βίντεο στο YouTube!

Το βίντεο που ακολουθεί πρόκειται για μια συλλογή με τα πιο τρομακτικά βίντεο, με τους πρωταγωνιστές να ''φλερτάρουν'' σχεδόν με τον θάνατο...
Το βίντεο το έχει επιμεληθεί ένας χρήστης του ίντερνετ που μάζεψε αυτά τα κλιπάκια σε μία συλλογή.
Σίγουρα θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

Ελληνίδα παρουσιάστρια: "O γιατρός μου με κακοποίησε κατά τη διάρκεια εξέτασης"

Μια εξομολόγηση που σοκάρει έκανε η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια σε συνέντευξη της στον Howard Stern.
Η 34χρονη παρουσιάστρια, αποκάλυψε το κρυφό της μυστικό το οποίο όλ΄αυτά τα χρόνια δεν γνώριζε κανένας, λέγοντας πως... έχει κακοποιηθεί και παρενοχληθεί σεξουαλικά από γιατρούς κατά καιρούς!
Στη σοκαριστική της αποκάλυψη, η παρουσιάατρια λέει πως το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας τυπικής ιατρικής εξέτασης:
«Ήμουν πολύ νέα και δεν ένιωθα καθόλου άνετα. Ο φίλος μου περίμενε στην αίθουσα αναμονής, όταν κυριολεκτικά άρχισα να ουρλιάζω».
Όπως λέει, επισκέφτηκε το γιατρό για να της εξετάσει το λαιμό, και δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν εκείνος άρχισε να της αγγίζει τα γεννητικά όργανα.
Ωστόσο δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία παρά τις προτροπές του φίλου της, αφού όπως είπε δεν ήθελε να κάνει χειρότερη την κατάσταση.
Και δεν είναι η μόνη φορά που γιατρός την έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά:
Όπως η ίδια ισχυρίζεται, αυτό έχει ξανασυμβεί πολλές φορές, από άλλους γιατρούς, όπως για παράδειγμα γυναικολόγους, που της έχουν κάνει κομπλιμέντα για το σκουλαρίκι που έχει στην κοιλιά, αγγίζοντας το προκλητικά.
Πλέον, αποφεύγει όπως λέει να πηγαίνει μόνη της στο γιατρό, και ζητά πάντοτε από το φίλο της να την συνοδεύει στα δωμάτια εξέτασης.
Ο λόγος,... για τη Maria Menounos!!!

Γνωστός αθλητής ξεγύμνωσε συνάδελφό του στα αποδυτήρια!

Σέξι αποκαλύψεις έκανε με μία κίνησή του ο Ραφαέλ Ναδάλ, αφήνοντας ολόγυμνο νεαρό συνάδελφό του!
Ο Ισπανός τενίστας μπήκε στα αποδυτήρια του Ρολάν Γκαρός και, την ώρα που περνούσε δίπλα από τον Φάμπιο Φονίνι -ο οποίος μόλις είχε βγει από το ντους- αποφάσισε να τον ακουμπήσει φευγαλέα στον μηρό, σε ένδειξη χαιρετισμού.
Ο Ναδάλ άγγιξε και… η λευκή πετσέτα που κάλυπτε το γυμνό κορμί του 25χρονου Ιταλού έπεσε, αποκαλύπτοντας στην κάμερα τα οπίσθια του!
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο...

Κατηγορείται για απειλητικά τηλεφωνήματα ο Νίκος Μακρόπουλος.. (video)

Απειλές, επεισόδια, αλληλοκατηγορίες, τρίτο πρόσωπο και περιουσία 6 εκατομμυρίων ευρώ συνθέτουν το σκηνικό της δικαστικής διαμάχης του Νίκου Μακρόπουλου με την εν διαστάσει σύζυγό του, που μόλις άρχισε!
Ούτε ο τραγουδιστής, ούτε η πάλαι ποτέ αγαπημένη του εμφανίστηκαν στο δικαστήριο την Δευτέρα.
Ωστόσο, η μητέρα της 47χρονης σόκαρε, αποκαλύπτοντας πως δέχθηκε απειλές από τον Νίκο Μακρόπουλο.
«Με πήρε ο πρώην γαμπρός μου τηλέφωνο και μου είπε “σου στέλνω το παιδί σου στην κάσα”», είπε η πρώην πεθερά του τραγουδιστή αποκλειστικά στην κάμερα του Star, ενώ η εν διαστάσει σύζυγός του περιγράφει στην αγωγή της βίαια επεισόδια, μεταξύ των οποίων η εισβολή του στο σπίτι τους, στο Μαρούσι.
Όπως δήλωσε η δικηγόρος της 47χρονης, οι απειλές έχουν σταματήσει και το πρώην ανδρόγυνο δεν έχει κανενός είδους επαφή.
Κατά την σύζυγο, αφορμή για το διαζύγιο στάθηκε η σχέση του Νίκου Μακρόπουλου με νεαρή συνάδελφό του, πρώην παίκτρια ριάλιτι. Η πλευρά του τραγουδιστή, ωστόσο, αρνείται την σχέση και κατηγορεί την 47χρονη ότι τον ζήλευε παθολογικά, ενώ έχει στην κατοχή της ακόμα και προσωπικά του αντικείμενα.
Το μοίρασμα της περιουσίας και η διατροφή έχει φτάσει την κατάσταση στα άκρα, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο.

Το κρεβάτι που ... στρώνεται μόνο του! (VIDEO)

Ξυπνάς το πρωί και πρέπει να στρώσεις το κρεβάτι σου … Βαριέσαι; 
Υπάρχει λύση!
Αυτό το κρεβάτι που βλέπετε στο βίντεο… στρώνεται μόνο του!
Προσοχή όμως γιατί αν ενεργοποιηθεί την ώρα που κοιμάστε, μάλλον την… πατήσατε!
Δείτε το βίντεο …

Σχέδιο για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ!!!

Πλαφόν στις αναλήψεις μέσω ΑΤΜ...
Λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 17ης Ιουνίου, όλα δείχνουν τελικά πως το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, είναι πλέον θέμα που είναι στο τραπέζι των συζητήσεων και μάλιστα οι Ευρωπαίοι εταίροι μας προετοιμάζονται για αυτό το ενδεχόμενο.
Οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών έχουν ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν μέτρα, όπως ο περιορισμός των αναλήψεων από ΑΤΜ, ελέγχους στα σύνορα και κεφαλαιακούς ελέγχους σε περίπτωση που η Ελλάδα τεθεί εκτός ευρωζώνης.
Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων που επικαλείται το Reuters, η αυξημένη πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα εν όψει και των επαναληπτικών εκλογών, δημιουργεί τη ανάγκη για μέτρα έκτακτης ανάγκης για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ που δεν το θεωρούν μάλιστα απίθανο.
Στις επιλογές που βρίσκονται σε συζήτηση είναι να περιοριστούν οι Ευρωπαίοι πολίτες αναφορικά με τα χρήματα που θα μπορούν να σηκώνουν από τις τράπεζες μέσω ΑΤΜ. Μάλιστα, σχεδιάζουν και τον περιορισμό της κίνησης των κεφαλαίων, ενώ σύμφωνα με άλλη ανώνυμη πηγή σχεδιάζουν και την αναστολή της Συνθήκης Σένγκεν.
Ένας σχεδιασμός έκτακτης ανάγκης βρίσκεται σε εξέλιξη για ένα σενάριο στο πλαίσιο του οποίο η Ελλάδα θα φεύγει" αναφέρει μία από τις πηγές που είχε συμμετοχή στις τηλεδιασκέψεις. "Ο περιορισμός των αναλήψεων από τα ATMs και ο περιορισμός της κίνησης των κεφαλαίων έχουν εξεταστεί και αξιολογηθεί".
Σύμφωνα πάντα με το Reuters εκπρόσωπος της κεντρικής τράπεζας της Ελλάδας, διευκρινίζει πως η Τράπεζα της Ελλάδας δεν έχει ιδέα για την ύπαρξη τέτοιων σχεδιασμών.
Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κληθείς από το ΑΜΠΕ να σχολιάσει σημερινό τηλεγράφημα του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου «Reuters» σύμφωνα με το οποίο ετοιμάζονται στην ευρωζώνη σχέδια ενόψει ενδεχόμενης αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ, δήλωσε ότι δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψή του ανάλογα σχέδια.
Συνέχισε δε σημειώνοντας ότι τα όσα αναφέρονται στο τηλεγράφημα, του φαίνονται αναληθή.
Την ίδια ώρα στέλεχος της Moody's προειδοποιεί πως σε ένα ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ, θα έχει ως συνέπεια, δύο γενιές Ελλήνων να υποφέρουν.


newsit.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας, σήμερα 12 Ιουνίου!

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Ιουνίου. 
Καθιερώθηκε από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασία, με στόχο την καταπολέμηση της παιδικής εργασίας και πιο συγκεκριμένα τον περιορισμό της παράνομης διακίνησης παιδιών. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο, περίπου 1,2 εκατομμύρια παιδιά πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης ενός καλά οργανωμένου δικτύου, που έχει στήσει μια γέφυρα μεταφοράς παιδιών από τις αναπτυσσόμενες στις βιομηχανικά αναπτυγμένες χώρες.
Η 12η Ιουνίου είναι, επίσης, αφιερωμένη στα παιδιά της αφρικανικής ηπείρου, που στην πλειοψηφία τους εργάζονται από πολύ τρυφερές ηλικίες και κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Το 1999 οι περισσότερες χώρες - μέλη της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας υπέγραψαν μια συμφωνία που υποχρέωνε όλες τις πλευρές να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο της παιδικής εργασίας. Έως σήμερα, όμως, τα αποτελέσματα αυτής της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ορατά.

Στα Ψαχνά Ευβοίας ο τυχερός του Τζόκερ!!!

Σε μια από τις εκατό στήλες ενός δελτίου, κόστους 50 ευρώ, το οποίο κατατέθηκε σε πρακτορείο στα Ψαχνά Ευβοίας, βρέθηκε το μοναδικό 5+1 της Κυριακάτικης κλήρωσης του Τζόκερ, που κέρδισε τα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Κατά την ίδια κλήρωση βρέθηκαν εικοσιτέσσερα 5άρια, το καθένα από τα οποία κερδίζει 9.926,23 ευρώ.
Εξάλλου, Τζάκ-ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Λόττο το Σάββατο και έτσι οι νικητές της 1ης κατηγορίας (6άρια) θα διεκδικήσουν στην κλήρωση της Τετάρτης τουλάχιστον 1,2 εκατομμύριο ευρώ.
Στη 2η κατηγορία (5+1) βρέθηκε ένα τυχερό δελτίο που κέρδισε 50.000 ευρώ, κατατέθηκε σε πρακτορείο στον Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας και κόστιζε 3 ευρώ.
Επίσης, δυο τυχερά δελτία βρέθηκαν και στην 2η κατηγορία της κλήρωσης του ΠΡΟΤΟ, το καθένα απ' τα οποία κερδίζει 25.000 ευρώ. Τα δελτία κατατέθηκαν στα Ιωάννινα (κόστους 2,5 ευρώ) και στην Αθήνα (κόστους 5 ευρώ).


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τι θα γίνει με το εφάπαξ των Δημοσίων Υπαλλήλων;

Σειρά μέτρων για τον περιορισμό των δικαιούχων του εφάπαξ, προτείνει με έγγραφό της προς τον υπηρεσιακό υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αντώνη Ρουπακιώτη, η διοίκηση του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ).
Σύμφωνα με την πρόταση του Ταμείου εφάπαξ στο δημόσιο θα παίρνουν μόνο όσοι έχουν πάνω από 25 χρόνια υπηρεσίας. Όσοι έχουν 12 έως 24 χρόνια υπηρεσίας να εισπράττουν έντοκα, το σύνολο των εισφορών που έχουν καταβάλλει, ενώ όσοι έχουν 6 έως 12 χρόνια προϋπηρεσίας, να λαμβάνουν έντοκα το 70% των εισφορών τους.
Τέλος, για τους υπαλλήλους με προϋπηρεσία από ένα έως έξι έτη, να μην προβλέπεται η χορήγηση εφάπαξ.
Το μέτρο αυτό, σύμφωνα με τη διοίκηση του Ταμείου Πρόνοιας, έχει ως στόχο να περιορίσει τον αριθμό των δικαιούχων, αποκλείοντας όσους λαμβάνουν σύνταξη από άλλο Ταμείο, ώστε να αντιμετωπισθούν τα ελλείμματα του ΤΠΔΥ που υπερβαίνουν ήδη το 1,5 δισ. ευρώ.
Η πρόταση θα εξετασθεί αναγκαστικά από την επόμενη κυβέρνηση εφόσον, ο υπηρεσιακός υπουργός, που πρόκειται να παραχωρήσει την ερχόμενη Τετάρτη συνέντευξη Τύπου, δεν έχει τέτοιες αρμοδιότητες.
Το υπουργείο Εργασίας έχει επεξεργασθεί κατά το παρελθόν διάφορες λύσεις μεταξύ των οποίων, η μείωση του εφάπαξ, η αύξηση των εισφορών, η καταβολή του βοηθήματος σε δόσεις, ο συμψηφισμός με οφειλές προς στο Δημόσιο ή προς τις τράπεζες, ή κάποιος συνδυασμός. Σε κάθε περίπτωση το Ταμείο Πρόνοιας των Δημοσίων Υπαλλήλων δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Περισσότεροι από 53.000 δικαιούχοι αναμένουν να εισπράξουν το εφάπαξ, ενώ ο μέσος χρόνος αναμονής υπερβαίνει τα 4 χρόνια.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

«Βουτιά» στις βάσεις προβλέπουν οι βαθμολογητές του υπουργείου Παιδείας!

Για πρώτη φορά έπειτα από 13 χρόνια η Ιατρική Σχολή Αθηνών αναμένεται φέτος να πέσει κάτω από τα 19.000 μόρια, όπως εκτιμούν βαθμολογητές του υπουργείου Παιδείας σύμφωνα με τα τελικά συμπεράσματα των πανελλαδικών εξετάσεων που θα ανακοινωθούν επισήμως στο τέλος του μήνα. 
Η εικόνα είναι λίγο-πολύ γνωστή: τεράστια αποτυχία που ξεπερνά το 75% στη Φυσική κατεύθυνσης και μεγάλη αποτυχία στα Μαθηματικά, όπου ειδικά στους υποψηφίους της τεχνολογικής κατεύθυνσης που παραδοσιακά είναι πιο «αδύναμοι», τα 8 στα 10 γραπτά είναι κάτω από τη βάση.
Η πτώση των βάσεων στα τμήματα του 2ου και του 4ου Επιστημονικού Πεδίου θα είναι λιγότερο έντονη στα κεντρικά πανεπιστήμια και ΤΕΙ αλλά εντυπωσιακή στην περιφέρεια (ως και 2.500 μόρια).

Ως 29 Ιουνίου η ρύθμιση ληξιπροθέσμων οφειλών

Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γ. Ζανιά, παρατείνεται έως τις 29 Ιουνίου 2012 η προθεσμία υποβολής αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Η παράταση αφορά σε οφειλές οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2012.