ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Το κόμμα που πήρε μία και μοναδική ψήφο!

Το κόμμα του 83χρονου Μιλτιάδη Τζαλαζίδη, ενώ στις προηγούμενες εκλογές πήρε 199 ψήφους, τώρα πήρε μόνο μία!
Και το όνομα αυτού; "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑΕΚΕ)"
Για φαντάσου να σε ρωτούσαν ποιο κόμμα σας κυβερνά και να έπρεπε να πεις και να μάθεις όλο αυτό το όνομα!
Το συμπέρασμα; Μικρά και σύντομα ονόματα! Άλλωστε το πρώτο κόμμα των εκλογών το αποδεικνύει! ΝΔ! Υπάρχει πιο σύντομο;
Περίοδος εκπτώσεων και στα ονόματα ...


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πως αντέδρασε ο Γιώργος Καραγκούνης στα εκλογικά αποτελέσματα! (photo)

Οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι των εκλογών 2012 την ποστάρουν με το μήνυμα:
“Πως αντέδρασε ο Γιώργος Καραγκούνης στα εκλογικά αποτελέσματα!”

Απίστευτο:Βουλευτής παραιτείται για να παίξει σε ταινία πορνό του Σειρηνάκη!!

Η Nicolle Minetti παραιτείται από την πολιτική για να παίξει σε τσόντα..!!
Η πρώην οδοντίατρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η γυναίκα που του κανόνιζε όλα τα καυτά ραντεβού με τις ανήλικες, η Nicolle Minetti ανακοίνωσε ότι θα αφήσει την πολιτική. Την φοβερή αυτή ανακοίνωση, την…έκανε γιατί αισθάνεται μπουχτισμένη από την πολιτική. «Από την στιγμή που μπήκα στην πολιτική μόνο προβλήματα είχα. Πριν από λίγες μέρες μου έκαναν πρόταση για να παίξω σε ταινία πορνό και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τους πω ναι». Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας Πορνογράφος έχει πλησιάσει εδώ και καιρό την Βουλευτίνα και είναι πολύ πιθανό να την δούμε εντός των συννόρων!!!


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Απίστευτο βίντεο...Είναι μόλις 17 μηνών και διαβάζει!!!

Τι να πει κανείς για το μωρό αυτό. Η 17 μηνών, τότε, Elisabeth (σήμερα είναι πέντε χρονών) διάβαζε κανονικά όποια λέξη κι αν της έδειχνε κανείς!
Η πιτσιρίκα με την τόσο ιδιαίτερη ικανότητα τρέλανε τους λογοθεραπευτές γονείς της που ενώ δεν την δίδαξαν, ξαφνικά την άκουσαν να λέει λέξεις που ήξεραν πως δεν γνώριζε και συνειδητοποίησαν πως το κοριτσάκι τους τις διάβαζε. Και δεν τρέλανε μόνο αυτούς αλλά και όλη την Αμερική τότε καθώς η ικανότητά της έγινε θέμα ακόμα και στο μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Θα περίμενε κανείς οι γονείς της να είναι τρισευτυχισμένοι αλλά η αλήθεια είναι πως ειδικά το πρώτο διάστημα ήταν ελαφρώς τρομοκρατημένοι κυρίως για το γεγονός ότι η μικρούλα τους ήταν διαφορετική και αυτό δεν είναι ποτέ εύκολο για ένα παιδί. Το βίντεο πάντως... σίγουρα μας άφησε με ανοιχτό το στόμα.

Εκλογές 2012: Ποια ηχηρά ονόματα έμειναν εκτός Βουλής;

Οι εκλογές 2012 έλαβαν τέλος με πολλές εκπλήξεις!
Παρελθόν αποτελούν οι εκλογές της 17ης Ιουνίου με τα κόμματα να μετρούν απώλειες και πολλούς φιλόδοξους πολιτικούς και μη, να βλέπουν τα όνειρά τους για πολιτική καριέρα να μπαίνουν στον... πάγο!
Την μεγαλύτερη συντριβή γνώρισε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο είδε πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη του να μένουνεκτός Βουλής. Η μεγαλύτερη έκπληξη αναμφίβολα ήταν η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, από τα πιο ιστορικά στελέχη του κόμματος η οποία μάλλον ούτε και η ίδια πίστευε ότι δεν μπόρεσε να εκλεγεί. Πέτρος Ευθυμίου, Γιάννης Ραγκούσης, Μιλένα Αποστολάκη, Δημήτρης Ρέππας, Χρήστος Πρωτόπαπας, Άννα Διαμαντοπούλου, Παύλος Γερουλάνος και Χρήστος Παπουτσής είχαν την ίδια τύχη με τη Φώφη Γεννηματά πληρώνοντας την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου.
Από τον καλλιτεχνικό κόσμο, δεν μπόρεσε να εκλεγεί ο Παύλος Κοντογιαννίδης με το κόμμα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" ενώ από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας έκπληξη προκάλεσε η μη εκλογή του Θάνου Πλεύρη.
Ραντεβού λοιπόν στις επόμενες εκλογές οι οποίες ελπίζουμε να... καθυστερήσουν αρκετά!

gossip-tv.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Φαίη Σκορδά: «Τι είναι ο Σάντος;» (καφές Βραζιλίας είναι Φαίη...)

Είπαμε οι γυναίκες δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο, αλλά η Φαίη Σκορδά το έχει παρακάνει.
«Μια του κλέφτη»... λέει τον Καραγκούνη μπασκετμπολίστα, «δυο του κλέφτη»... ρωτάει αν είναι ο τελικός την ημέρα που ξεκίναγε το Euro... ήρθε και η τρίτη η φαρμακερή σήμερα στο «Πρωινό mou». Η παρουσιάστρια δεν ήξερε ποιος είναι Φερνάντο Σάντος. Και εντάξει να μην γνωρίζει πως είναι ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος μέχρι πρότινος αλλά μετά το χαμό που έγινε με την αποστομωτική δήλωση του Σάντος υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων μετά τη νίκη μας με τους Ρώσους, δεν δικαιολογείται. Κι ακόμα κι αν δεν την είδε το Σαββατοκύριακο, τα θέματα της εκπομπής...δεν τα γνωρίζει εκ των προτέρων;
Όπως και να χει στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά «Τι είναι ο Σάντος;» ο Γιώργος Λιάγκας γρήγορα και μέσα από τα δόντια του της έδωσε την απάντηση και πέρασαν στο θέμα που αφορούσαν στις δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ποιοί περιμένουν να γίνουν υπουργοί - Τα σενάρια για τεχνοκράτες στη νέα κυβέρνηση

Με τις διαβουλεύσεις για σχηματισμό κυβέρνησης να συνεχίζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς, έχει ξεκινήσει ήδη ένα κολάζ για τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να σχηματίσουν τη δύσκολη αυτή κυβέρνηση. Ονόματα ακόμα ισχυρά δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει στα...δημοσιογραφικά γραφεία με τρόπο κατηγορηματικό, αλλά θεωρούνται βέβαια στην κυβέρνηση κάποια πρόσωπα βαριά από τη Νέα Δημοκρατία.
Μεταξύ αυτών των ονομάτων είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Νίκος Δένδιας, ο κ. Μηταράκης, ο κ. Σταϊκούρας, ο κ. Σπηλιωτόπουλος και ο κ. Στυλιανίδης.
Βέβαια, άλλες πληροφορίες δηλώνουν πως θα είναι δύσκολο να υπάρξει συμμετοχή και του κ.Μητσοτάκη και της κας Μπακογιάννη συγχρόνως στη νέα κυβέρνηση.

Οι διερευνητικές οδηγούν σε συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ - Τι είπαν Βενιζέλος, Καμμένος, Κουβέλης

Επιβεβαίωσε ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο οι επαφές για κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, ενώ ήταν «εποικοδομητική η συζήτηση» με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, σε διαδοχικές δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρο της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Επιβεβαίωσε ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος απέκλεισαν τη συνεργασία. Παρ΄ότι «εποικοδομητική» η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, από τις δηλώσεις του κ. Κουβέλη, δεν φαίνεται να υπάρχουν ουσιαστικά περιθώρια για συμμετοχή σε κυβέρνηση με κεντρικό πόλο τη ΝΔ, καθώς ζήτησε «κυβέρνηση προοδευτικού χαρακτήρα» και έθεσε ζητήματα που αφορούν θέματα επαναφοράς αμοιβών, συλλογικών συμβάσεων , μετενέργειας κλπ, τα οποία δεν εντάσσονται στις πολιτικές εξαγγελίες του κ. Σαμαρά.
Οι διαδικασίες όμως τρέχουν με πραγματικά πολύ γρήγορους ρυθμούς και όλα δείχνουν πώς όποια κυβέρνηση και να υπάρξει, θα υπάρξει μέχρι το βράδυ της Τρίτης. Πάντως, σε νεώτερη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς, επιβεβαίωσε ότι η συζήτηση με τους πολιτικούς αρχηγούς θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη για τον σχηματισμό κυβέρνησης, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε το μεσημέρι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ανοίγει σχολείο... πορνό!

Απίστευτο και όμως... αληθινό! 
Ανοίγει «Σχολείο Πορνό» ή αλλιώς Oxbow Academy για τα εθισμένα έφηβα αγόρια που βλέπουν… πορνό ταινίες!
Πρόκειται για μια κατασκήνωση στην Γιούτα, στην οποία τα παιδιά παρακολουθούν ακαδημαϊκά μαθήματα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ειδικά σχεδιασμένη για να περιορίζει τον εθισμό των αγοριών στην online παρακολούθηση ταινιών πορνό.
Οι γονείς καταβάλλουν το ποσό των 9.000 δολαρίων μηνιαίως και συνομιλούν με τα παιδιά τους μόνο μια φορά την εβδομάδα μέσω Skype, ενώ στην κατασκήνωση απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπολογιστές.
«Ήταν σαν ναρκομανείς που στερούνται τη δόση τους. Οι εξαρτημένοι έφηβοι περνούν ταραγμένοι τα στάδια αποκατάστασης», δηλώνει ο διευθυντής της Ακαδημίας, Stephen Schultz.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μήνυμα Βουλευτή Γρεβενών Τ.Κοψαχείλη

Φίλες και φίλοι,
Μετά από δύο δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις, η Ν.Δ και ο Αντώνης Σαμαράς έλαβαν, την εντολή του ελληνικού λαού να δώσουν τέλος στην ακυβερνησία και να χαράξουν τη νέα πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη που αλλάζει. Σε αυτή την πολύ δύσκολη καμπή της ιστορίας μας, η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς καλούνται να «σηκώσουν» το βάρος της πατρίδας και να προχωρήσουν μπροστά, μαζί με όλες τις δυνάμεις που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας.
Με αποφασιστικότητα και τόλμη, με μεγάλες τομές και αλλαγές, με επενδύσεις και ανάπτυξη η οικονομία μπορεί να βγει από το τέλμα και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίες, δουλειές για όλους τους Έλληνες, για όλα τα παιδιά μας.
Με σταθερότητα και με την πίστη στην Ελλάδα και στις ικανότητες των ελλήνων, θα προχωρήσουμε μέσα στην Ευρώπη ώστε να αποκατασταθεί το βαρύ όνομα της πατρίδα μας και να αναγεννηθεί η ελπίδα στις καρδιές όλων των ελλήνων.
Ο Αντώνης Σαμαράς και η Ν.Δ «χτίζουν» κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας μακράς πνοής, ικανή να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα και να δώσει τέλος στις αγκυλώσεις του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος.
Η Ελλάδα, μπορεί να καταφέρει και θα τα καταφέρει.
Σε ότι αφορά εμένα, θα είμαι δίπλα σε όλους τους συμπατριώτες μου, χωρίς καμία απολύτως διάκριση, πλάι σας κάθε στιγμή.
Είμαι έτοιμος και αποφασισμένος να υπηρετήσω τον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις, με όλη μου τη ψυχή.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, που εμπιστευτήκατε τον Αντώνη Σαμαρά και τη Ν.Δ για να βγάλουν τη πατρίδα μας από το τέλμα, χωρίς να κινδυνέψει η ευρωπαϊκή μας υπόσταση και η κοινωνική μας συνοχή.
Ξημέρωσε μία άλλη μέρα, μία μέρα όπου οι Έλληνες προχωράμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να κερδίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα, ένα καλύτερο «αύριο» για τα παιδιά μας.


Σας ευχαριστώ
Τιμολέων Κοψαχείλης
Βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ.




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κοζάνη: «Έσβησε» οδηγός μοτοσυκλέτας

Τραγικό θάνατο βρήκε αργά το απόγευμα ένας οδηγός μοτοσυκλέτας στην Κοζάνη.
Το τροχαίο σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, κοντά στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης.
Όλα συνέβησαν όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 21χρονος προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγάκι, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο νεαρός οδηγός της μηχανής.
Για τα αίτια του δυστυχήματος έρευνα διενεργεί η Τροχαία Κοζάνης.


newsbomb
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μια παράξενη εκκλησία στην Πορτογαλία

perierga.gr - Μια παράξενη εκκλησία στην Πορτογαλία Η εκκλησία ονομάζεται Capela Árvore da Vida- Seminário Conciliar de Braga ή αλλιώς «Tree of Life» και βρίσκεται στην πόλη Braga της Πορτογαλίας, και πιο συγκεκριμένα στο εσωτερικό του ομώνυμου κολεγίου.
Είναι κατασκευασμένη από 20 τόνους ξύλου, σε minimal, λιτές γραμμές, ενώ για τη σύνδεση των σανίδων μεταξύ τους δεν έχει

Ψηφοφόρος ψήφισε το «Πειρατικό» της Εθνικής Ελλάδος! (pic)

Ευφάνταστοι αποδεικνύονται οι Έλληνες και σε αυτές τις εκλογές, καθώς ψηφοφόρος αποφάσισε να ψηφίσει το «Πειρατικό» της Εθνικής Ελλάδας.
Ο εν λόγω κύριος, αποφάσισε να γράψει στο ψηφοδέλτιο του Κόμματος Πειρατών Ελλάδος την ενδεκάδα της Ελλάδας στο Euro 2012 και να το ρίξει στην κάλπη!
Δείτε το ψηφοδέλτιο:

Το ξέρατε, ότι η Κανέλλη είναι ξαδέρφη με τη γυναίκα του Μιχαλολιάκου; (video)

Αυτό και αν είναι παράξενο!
Η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής Β’ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια είναι ξαδέρφη της… Λιάνας Κανέλλη!
Κι όμως, το αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Ιόνιο FM», σημειώνοντας μάλιστα ότι σε μικρότερη ηλικία έκαναν και παρέα!
«Με τη Λιάνα Κανέλλη κάναμε αναγκαστικά παρέα σε μικρότερες ηλικίες γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Είμαστε μακρινά ξαδέρφια. Όταν ήμασταν παιδιά παίζαμε στην άμμο στην παραλία στη Βουλιαγμένη στην άμμο με την αδερφή της, τον πατέρας της και τη μητέρα. Προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και όλα αυτά που λέει είναι παραμύθια» σημείωσε χαρακτηριστικά η σύζυγός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Ελληνίδα τραγουδίστρια επιστρέφει μετά από 5 μήνες σε αναπηρικό καροτσάκι!

Δυο ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που η Νάνσυ Αλεξιαδη αποφάσισε να εγκαταλείψει την χώρα μας για να ακολουθήσει στο εξωτερικό τον συντροφό της, εφοπλιστή Νίκο Αγούδημο. Τι μεσολάβησε όμως αυτό το διάστημα;
Η Νάνσυ επέστρεψε, ξεκινώντας εμφανίσεις σε γνωστό παραλιακό μαγαζί εξομολογούμενη ότι οι λόγοι που την οδήγησαν στο να τα εγκαταλείψει όλα ήταν το γεγονός ότι είχε πιεστεί από την δουλειά της και ήθελε να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και τον σύντροφό της. Πέρασε όμορφα στην Ελβετία, της έλειπε όμως η Ελλάδα και το τραγούδι. Επίσης, ένα τραγικό ατύχημα την
καθήλωσε πέντε μήνες σε αναπηρικό καροτσάκι, και παραλίγο να χάσει το πόδι της.

Ο Βενιζέλος αλλάζει το ΠΑΣΟΚ - Νέο όνομα και νέα πρόσωπα!!!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αλλάζει τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα με το οποίο διατήρησε τις δυνάμεις του σε πολύ αντίξοες συνθήκες. 
Λέγεται ότι έχει κατατεθεί στο Πρωτοδικείο νέο όνομα του Κινήματος το οποίο κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.
Η απόφαση αυτή σχετίζεται ασφαλώς και με τα υπέρογκα χρέη του ΠΑΣΟΚ που αγγίζουν τα 130 εκατομμύρια ευρώ. Δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου έχει δυνατότητα να υπαχθεί σε πτωχευτικό καθεστώς
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να εξαγγείλει μέσα στο καλοκαίρι Συνδιάσκεψη, πριν το «συντακτικό» Συνέδριο της 3ης Σεπτέμβρη.
Παράλληλα, θα προχωρήσει στην διάλυση τόσο της συνδικαλιστικής οργάνωσης ΠΑΣΚΕ όσο και της ΠΑΣΠ της φοιτητικής νεολαίας. Συν τοις άλλοις όπως έχει ήδη ανακοινώσει την Τετάρτη εγκαθίσταται στην Ιπποκράτους διεθνής ελεγκτική εταιρία που θα διενεργήσει τον οικονομικό έλεγχο του κόμματος.
Θα συγκροτήσει επίσης την ΚΟΕΣ (Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου) στην οποία θα μετάσχουν νέα πρόσωπα, τριαντάρηδες, αλλά και πιο έμπειρα.
Όλες οι ριζικές και εκ βάθρων αλλαγές θα ανακοινωθούν από τον ίδιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος που θα γίνει μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης – ίσως και εντός της εβδομάδος.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πήρε την εντολή ο Α. Σαμαράς-Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής θέτουν Βενιζέλος-Κουβέλης

Λίγα λεπτά πριν από τις 12:30 ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο για να παραλάβει, για δεύτερη φορά σε διάστημα σχεδόν 1,5 μήνα, την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. 
Όλα δείχνουν ότι η χώρα οδεύει ολοταχώς προς το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας υπό τη Νέα Δημοκρατία, ως νικήτρια των εκλογών της 17ης Ιουνίου και με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, που έχουν ρόλους κλειδιά. Το μοναδικό σημείο στο οποίο εμφανίζεται αδιαπραγμάτευτος ο Αντώνης Σαμαράς είναι η πρωθυπουργία. "Δε γίνεται να είναι άλλος" λένε από τη Συγγρού.
Ο Αντώνης Σαμαράς αποχώρησε από το προεδρικό Μέγαρο χωρίς να κάνει δηλώσεις. Τα πρώτα ραντεβού με τους πολιτικούς αρχηγούς έχουν ήδη προγραμματιστεί. Σε λίγη ώρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον αρχηγό του δεύτερου κόμματος, τον Αλέξη Τσίπρα και στις 18:00 θα δει τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Πληροφορίες από την Συγγρού αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς προσανατολίζεται σε κυβέρνηση κυρίως τεχνοκρατών και με τη συμμετοχή εξωκοινοβουλευτικών προσώπων τόσο από την κεντροδεξιά, όσο και από την ευρύτερη Αριστερά.
Μάλιστα, ειδικά για το υπουργείο Οικονομικών θα επιλεγεί πρόσωπο κοινής αποδοχής.
«Μιλάμε για μια κυβέρνηση Εθνικής Ελλάδος» λένε στελέχη της Συγγρού.
Είναι πλεον σαφες οτι το βάρος για τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας πέφτει στην ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την Δημοκρατική Αριστερά. Μαζί και τα τρία κόμματα συγκεντρώνουν 179 έδρες.
Δύο από τα επίμαχα θέματα είναι το όνομα του Πρωθυπουργού και η συμμετοχή ή όχι στη νέα κυβέρνηση υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Πριν τις εκλογές, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε δηλώσει ότι δεν θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας χωρίς τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, μια τοποθέτηση που φάνηκε να αλλάζει χτες το βράδυ χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ακόμα αν ο κ. Βενιζέλος θα μεταπεισθεί από κορυφαία στελέχη όπως οι κύριοι Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης που έχουν ταχθεί υπέρ της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ σε υψηλό επίπεδο σε κυβέρνηση συνεργασίας.
Παρότι από το ΠΑΣΟΚ διαμηνύεται, τουλάχιστον προς το παρόν, ότι δεν θα επιθυμούσε να μπουν στελέχη του σε αυτό το κυβερνητικό σχήμα, από την πλευρά της ΝΔ δεν θεωρείται ότι είναι αντίθετοι για παράδειγμα στην αξιοποίηση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.
Για το υπουργείο Οικονομικών οι φήμες δίνουν και παίρνουν για Σταύρο Δήμα ή Κωστή Χατζηδάκη, ενώ δεν αποκλείεται να προταθεί συμμετοχή στην κυβέρνηση στον Γιώργο Φλωρίδη, αλλά και μια ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Δεν αποκλείονται και ονόματα όπως οι υπουργοί της υπηρεσιακής κυβέρνησης κ. Στουρνάρας και Μαραβέγιας. Επίσης, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πρόταση στον κ. Τ. Γιαννίτση και τον πρώην διοικητή της Εθνικής Τράπεζας κ. Τ. Αράπογλου. Θέση στην κυβέρνηση είναι πιθανόν να έχουν και οι τεχνοκράτες-πολιτικοί φίλοι του κ. Σαμαρά, όπως είναι οι κ. Βάρδας και Μουρμούρας.
Η διερευνητική εντολή διαρκεί τρεις ημέρες και σ΄ αυτό το διάστημα αναμένεται να υπάρξουν διεργασίες ανάμεσα στα κόμματα για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, με δεδομένο ότι όλα τα κόμματα είχαν τονίσει την ανάγκη για τον σχηματισμό κυβέρνησης, αφού η χώρα δεν μπορεί να αντέξει και τρίτες εκλογές.
Εάν δεν διαπιστωθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με βάση τις δηλώσεις των αρχηγών των άλλων κομμάτων ή δηλώσεις μεμονωμένων βουλευτών η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, ο κ. Παπούλιας οφείλει να παραδώσει τη διερευνητική εντολή στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα για τρεις ημέρες.
Εάν και η δεύτερη προσπάθεια οδηγηθεί σε αδιέξοδο μετά την πάροδο του τριημέρου τότε ανατίθεται η διερευνητική εντολή στον αρχηγό του ΠαΣοΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πήρε 31 ψήφους τον Μάιο και 12.437 τον Ιούνιο!

Κάτι δεν μας κολλάει εδώ!!!
Άνοδο που ξεπερνάει κάθε προσδοκία σημείωσε στις χθεσινές εκλογές αφού αύξησε τα ποσοστά του κατά... 1.000% και βάλε!
Ο λόγος για το Παναθηναϊκό Κίνημα όπου στις εκλογές της 6ης Μαϊου είχε πάρει μόλις 31 ψήφους.
Και η έκπληξη ήρθε χθες όπου συγκεντρωτικά το Παναθηναϊκό Κίνημα πήρε 12.437 ψήφους δηλαδή σε ποσοστό 0,20%!
Η αύξηση ήταν από τις πιο εντυπωσιακές που έγιναν στις χθεσινές εκλογές.
Το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν στον Έβρο, με 0,48%! Λίγο περίεργο μας φαίνεται. Δηλαδή οι άνθρωποι τώρα θυμήθηκαν ότι είναι Παναθηναικοί; Εκτός αν είχαν πρόβλημα με τα ψηφοδέλτια στις 6 Μαίου


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλη για την επανεκλογή του στις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.
Του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, ιδιαίτερα τώρα που η χώρα μας αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές και πρωτοφανείς προκλήσεις.
Εύχεται η εμπιστοσύνη που επέδειξαν οι Γρεβενιώτες στο πρόσωπό του για δεύτερη φορά, να του δώσει δύναμη ώστε να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο... δυνατό τρόπο στη θητεία του στο Κοινοβούλιο.
Ο Δήμος Γρεβενών θα είναι στο πλευρό του για κάθε προσπάθεια που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου μας και στην ευημερία των πολιτών μας.
Δημοσθένης Κουπτσίδης
Δήμαρχος Γρεβενών


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σενάρια: Ποια θα είναι η κυβέρνηση;;;

Η ΝΔ φαίνεται ότι για να διευκολύνει τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και την ΔΗΜΑΡ αναμένεται να προτείνει κυβέρνηση με λίγα πολιτικά πρόσωπα και πολλούς τεχνοκράτες.
Το σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς έχει τον πρώτο λόγο στον σχηματισμό κυβέρνησης.
Ο κ. Βενιζέλος προτείνει να προχωρήσουν στη β’ φάση της διαπραγμάτευσης υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, να παρακαμφθούν οι διερευνητικές και να γίνει απευθείας σύγκλιση του συμβουλίου αρχηγών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια και κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, ευρύτατης συμμετοχής
O πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης με μια γενικόλογη τοποθέτηση, δεν ξεκαθάρισε την θέση του και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής ή στήριξης, υπό προυποθέσεις, κυβέρνησης στην οποία πάντως πρωτεύοντα ρόλο θα έχει η Νέα Δημοκρατία.

Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής

Ανακοίνωση ειδικής συνεδρίασης.
Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών και οι σύμβουλοι του συνδυασμού, υπενθυμίζουν τους δημότες του Δήμου Γρεβενών, ότι στις 20 Ιουνίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι καθώς οι Επιστημονικοί, Εμπορικοί, Συνδικαλιστικοί και Κοινωνικοί φορείς του Δήμου μας, να συμμετέχουν ενεργά στη συνεδρίαση, διότι ο σωστά ενημερωμένος πολίτης είναι και υπεύθυνος πολίτης.


Ο Επικεφαλής της Μείζονος
Αντιπολίτευσης
Ζήσης Δημήτριος


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Overseas Highway: Οδηγώντας πάνω στον ωκεανό!


Ο δρόμος Overseas Highway συνδέει τα Florida Keys, ένα αρχιπέλαγος 1.700 νησιών που εκτείνεται βορειοδυτικά της Φλόριντα, με την ηπειρωτική χώρα, μετά από μία εκπληκτική διαδρομή τεσσάρων περίπου ωρών πάνω από τον ωκεανό!
Στην ουσία πρόκειται για ένα σύνολο 42 γεφυρών από νησί σε νησί, συνολικού μήκους 205 χιλιομέτρων, που συνθέτουν έναν από τους πλέον εντυπωσιακούς δρόμους στον κόσμο, ο οποίος
κατασκευάστηκε το 1938.

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 17ης Ιουνίου στα Γρεβενά!!!

Εγγεγραμμένοι Εκλογείς: 45.311
Ψήφισαν: 25.581 (56,46%)
Έγκυρα: 25.268
Σε 129 επί συνόλου 129 Εκλ. Τμημάτων 100,00%
Έλαβαν: Δείτε την παρακάτω κάρτα..
Κάντε κλικ για μεγένθυση...

Η εκπληκτική ιστορία της ομάδας που δεν είχε γήπεδο!


To μικρό ψαροχώρι της Ταϊλάνδης Koh Panyee είναι ένα από τα ωραιότερα «πλωτά» χωριά στον κόσμο, η δομή του οποίου στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε ξύλινους πασσάλους. Πουθενά γη, πουθενά έδαφος! Μόνο νερό…
Έτσι τα παιδιά του χωριού δεν είχαν πουθενά έναν δικό τους χώρο για να παίζουν ποδόσφαιρο όπως κάνουν τα παιδιά της ηλικίας τους σε άλλα μέρη του κόσμου. Γιατί αυτό που οι περισσότεροι
γνωρίζουμε ως «αλάνα», εκεί ήταν μια άγνωστη λέξη.

Επιστροφή φόρου σε γραμματείς και διερμηνείς εφορευτικών επιτροπών

Επιστροφή φόρου θα λάβουν ιδιώτες γραμματείς και διερμηνείς εφορευτικών επιτροπών κατά τη διενέργεια των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012.
Παρατίθεται η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών, όπως τη δημοσίευσε το e-themis.gr:
Αθήνα, 8 Ιουνίου 2012
Αριθ. Πρωτ :Δ12 Α 1088374 ΕΞ 2012
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
ΤΜΗΜΑ A’

Πως σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος το αποτέλεσμα των εκλογών (video)

Στην μαραθώνια εκλογική βραδιά του ALPHA έκανε την παρέμβαση του και ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος αμέσως μετά το τελικό exit poll εξέφρασε τη δική του άποψη με ειλικρίνεια από το πλατό του "Αλ Τσαντίρι News". Ο ηθοποιός μίλησε για τα μεγάλα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.
Ο ίδιος δήλωσε: "Ο φόβος νίκησε τα πάντα, όταν η ψηφος λειτουργεί με τέτοιο καθεστώς ο κόσμος ψηφίζει αναλόγως. Δημιουργείται μια κυβέρνηση που υπάρχουν φιλίες από τα παλιά (σκάνδαλα) και όλα αυτά θα φανούν στο τέλος. Το ΠΑΣΟΚ μας έφερε το μνημόνιο και η άποψη του κόσμου όσο γρήγορα να απομακρυνθούμε από αυτό τόσο ελπίδα τους δίνει. Το μηνμόνιο ακυρώθηκε από τον τρόπο που διαπραγματεύτηκε. Ο κόσμος θέλει να απεγκλοβιστεί από το μνημόνιο και το έκανε πράξη με την ψήφο του"
ΔΕΙΤΕ επίσης ποιά είναι η γνώμη του για την Χρυσή Αυγή και τα χαστούκια του Κασιδιάρη!

Άκου ανθρωπάκο ...Ελληνα βολεμένε!!

Επέλεξες να γυρίσεις την πλάτη στην πατρίδα σου δεύτερη φορά για να συνεχισεις να είσαι πρεζόνι και δολωμένος σε ότι οι εχθροί της ανθρωπότητας σε εκπαίδευσαν να πιστεύεις!
Όλα αυτά που σήμερα θα πανηγυρίσεις σαν νίκη μικρέ ανθρωπάκο θα είναι όλα όσα σύντομα θα βλαστημήσεις και θα καταραστείς!!
Τα ζωγραφιστά χαρτάκια μικρέ ανθρωπάκο που προσπαθείς να υπερασπίσεις βάζοντας πάνω από το έθνος σου ,πάνω από την φυλή σου ,πάνω από τα παιδιά σου θα είναι αυτά που θα σε καταντήσουν χωρίς να έχεις στον ήλιο μοίρα!
Μικρέ ανθρωπάκο Ελληνα εσύ που σήμερα έπραξες το "δημοκρατικό" σου δικαίωμα (μια δημοκρατία που όλοι όσοι δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν τελικά ψηφίζουν...φαντάσου ότι σήμερα ψήφισε και ο Παπανδρέου και ο πάγκαλος και οι παρέες τους και οι φοροφυγάδες και οι τραβεστί και οι αλλοδαποί και οι δολοφόνοι ληστές και και και γαμώ την δημοκρατία σας) θα υποστείς όλο το βάρος της μικρότητας σου μιας και για εσένα η έννοια ηθική και πατρίδα είναι μικρότερη από το πορτοφόλι σου ,το ακινητακι σου ,το κινητουλι σου
..προτίμησες σήμερα δηλαδή μικρέ ανθρωπάκο Ελληνα να συνεχισεις να είσαι διαχειριστής στην ζωή σου και όχι ιδιοκτήτης της ζωής σου!!!

Σοκ.. Δείτε πώς καταντάνε οι γυναίκες bodybuilder όταν γεράσουν (φωτο)

Προσοχή... Οι Φωτογραφίες θα σας σοκάρουν…

Ποιοι εκλέγονται και ποιοι μένουν εκτός βουλής;

Αρκετές ήταν οι εκπλήξεις, οι ανατροπές καθώς και η αλλαγή σκυτάλης σε 10 εκλογικές περιφέρειες στις Επαναληπτικές Βουλευτικές Εκλογές 2012.
Ενισχυμένη κατά 21 έδρες είναι η Νέα Δημοκρατία σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει την κοινοβουλευτική του δύναμη κατά 19 έδρες, σύμφωνα με την ενσωμάτωση του 97% των εκλογικών τμημάτων.
Από την άλλη, το ΠΑΣΟΚ χάνει οκτώ έδρες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 13 έδρες, η Χρυσή Αυγή τρεις έδρες, η ΔΗΜΑΡ δύο έδρες και το ΚΚΕ καταγράφει σημαντικές απώλειες καθώς χάνει 14 έδρες.

Δευτέρα μεσημέρι ξεκινά η διαδικασία των διερευνητικών εντολών

Με στόχο τον σχηματισμό κυβέρνησης αρχίζει το μεσημέρι η διαδικασία που προβλέπεται από το Σύνταγμα των διερευνητικών εντολών. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας θα καλέσει τον αρχηγό του κόμματος που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό και θα του δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Προηγουμένως θα δεχτεί τον απερχόμενο Πρόεδρο της Βουλής κ. Β. Πολύδωρα ο οποίος θα τον ενημερώσει για τα οριστικά αποτελέσματα των εκλογών και τη δύναμη των κομμάτων στη νέα Βουλή.
Αμέσως μετά αρχίζει ο νέος κύκλος των διερευνητικών εντολών, αφού και το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου δεν δίνει αυτοδυναμία σε κανένα κόμμα. Ο αρχηγός του πρώτου κόμματος (έως τώρα οι εκτιμήσεις δίνουν πρώτο κόμμα τη ΝΔ) αναλαμβάνει αμέσως να επικοινωνήσει με τα υπόλοιπα κόμματα και να διαπιστώσει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής.

Football League 2: Το πρόγραμμα των πλέι οφ

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Football League 2 για την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής, επικυρώθηκε η βαθμολογία του δευτέρου ομίλου, η οποία εκκρεμούσε, κι έτσι άνοιξε ο δρόμος για τη διεξαγωγή του μίνι πρωταθλήματος.
Οι τέσσερις ομάδες που θα ριχτούν στη μάχη των πλέι οφ θα παλέψουν για την τελευταία προνομιούχο θέση της ανόδου.
Όσον αφορά τη βαθμολογία, οι δεύτεροι των δύο ομίλων, ο Πανηλειακός και η Νίκη Βόλου θα μπουν στη διαδικασία με δύο πόντους, ενώ η Ζάκυνθος και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα ξεκινήσουν χωρίς βαθμό το μίνι πρωτάθλημα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι οφ:
1η Αγωνιστική 22/06/2012
ΤΑΠ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ – ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

2η Αγωνιστική 25/06/2012
ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΤΑΠ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

3η Αγωνιστική 28/06/2012
ΤΑΠ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ - ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ –ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

4η Αγωνιστική 01/07/2012
ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΤΑΠ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

5η Αγωνιστική 04/07/2012
ΤΑΠ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ –ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

6η Αγωνιστική 08/07/2012
ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΑΠ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Υπό κράτηση εκλογικός αντιπρόσωπος της ΝΔ στη Λαμία!!!

Μέσα στο εκλογικό τμήμα κρατείται περισσότερο από μία ώρα μία εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ, η οποία φέρεται να άλλαζε ψηφοδέλτια την ώρα της διαλογής τους.
Πρόκειται για το 128ο εκλογικό τμήμα στη Λαμία, στην περιοχή Γαλανέικων, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλογικός αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εντόπισε αυτές τις κινήσεις, τις κατήγγειλε στη δικαστική αντιπρόσωπο και αμέσως διατάχθηκε η κράτησή της.
Στο εκλογικό τμήμα βρέθηκαν στελέχη όλων των άλλων κομμάτων και όπως περιγράφουν η εκλογική αντιπρόσωπος «άλλαζε ψηφοδέλτια των άλλων κομμάτων με ψηφοδέλτια της ΝΔ που είχε στην τσέπη της», ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις τους η ίδια παραδέχτηκε τις συγκεκριμένες κινήσεις.
Στο εκλογικό κέντρο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, όπου συνεχίζεται η κράτησή της και αναμένουν εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Οι βουλευτές Επικρατείας που εκλέγονται

Ντόρα Μπακογιάννη, Χαράλαμπος Αθανασίου, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης εκλέγονται βουλευτές Επικρατείας με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται στο επικρατείας ο Μανώλης Γλέζος, η Θεανώ Φωτίου και ο Δημήτρης Τσουκαλάς.
Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγονται στο ψηφοδέλτιο επικρατείας οι Πύρρος Δήμας και Φώφη Γεννηματά.
Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκλέγεται ο Τέρενς Κουϊκ. Από τη Χρυσή Αυγή εκλέγεται ο Χρήστος Παππάς. Από τη ΔΗΜ.ΑΡ. εκλέγεται ο Σπύρος Λυκούδης, ενώ από το ΚΚΕ δεν εκλέγεται βουλευτής Επικρατείας.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr