ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ουπς... Ατύχημα,... λόγω... αέρα (pics)

Το ελαφρό αεράκι που φυσούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης πήρε το φόρεμά της αρραβωνιαστικιά του ηθοποιού Alec Baldwin, Hilaria Thomas, η οποία δυστυχώς δεν υπολόγισε τον αέρα και το σηκωμένο φόρεμα της αποκάλυψε τα προσόντα της!

«Αναστέναξαν» οι κερκίδες της Πολωνίας με τη γυναικάρα με τα κόκκινα

Αρχικά είχαμε στο μουντιάλ του 2010 την «καυτή» Παραγουανή στις εξέδρες των γηπέδων της Ν. Αφρικής, Λαρίσα Ρικέλμε, που τοποθετώντας το κινητό της σφηνωμένο ανάμεσα στα πλούσια στήθη της δημιούργησε νέα μόδα.
Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της σέξι «μούσας» της Εθνικής που δεν είναι άλλη από την Ελληνοπολωνέζα Αγγελική-Αντριάννα Γ., η οποία με τα νύχια βαμμένα μπλε, φορώντας στο ένα χέρι ελληνικό περικάρπιο και στο άλλο δύο κομποσκοίνια, δήλωσε «παρούσα» και στα τρία παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα η Εθνική μας στο Euro.
Υπάρχει όμως και μια «καθαρόαιμη» Πολωνέζα, ονόματι Ναταλία Σίβιεκ, που με το μπούστο της και όχι μόνο, συγκέντρωσε όλα τα ανδρικά βλέμματα στο Euro που διεξάγεται στην πατρίδα της, είτε την έβλεπαν από κοντά στις κερκίδες ή από την οθόνη της τηλεόρασης τους.

Γυμναστής από τη Θεσ/νίκη βιάζε αγόρια και τα βιντεοσκοπούσε

Άλλη μια τραγική υπόθεση παιδεραστίας προκαλεί σοκ και οργή στους γονείς. Μετά τον αρρωστημένο προπονητή της Κρήτης, που βίαζε παιδιά για να τους κάνει άνδρες, όπως είχε υποστηρίξει, συνελήφθη την Παρασκευή, όπως σας είχαμε πει, άλλος ένας γυμναστής στην Θεσσαλονίκη.
Νέα στοιχεία που έρχονται στο φως προκαλούν ρίγη. Ο 46χρονος, που συνελήφθη αρχικά για παιδική πορνογραφία, διαπιστώθηκε ότι βίαζε ανήλικα παιδιά, βιντεοσκοπούσε τις απεχθείς πράξεις του και στην συνέχεια «μοιραζόταν» τα «κατορθώματα» του μέσω διαδικτύου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη έγινε μετά από οργανωμένη έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και για την υπόθεση έχουν συλληφθεί άλλα 7 άτομα.
Το σπίτι του 46χρονου γυμναστή από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος προπονούσε μάλιστα ομάδα παιδιών του δήμου (!), παγιδεύτηκε με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν75 dvd με βιασμούς παιδιών, σημαντικό μέρος των οποίων φέρεται ότι έχει διακινηθεί στο ίντερνετ.
Όπως σας είχαμε ξαναπεί έχει ζητηθεί άδεια για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Απίστευτο:Δες τι μπορείς να φτιάξεις με έναν αναπτήρα!!!



Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου αλλά είναι αλήθεια!

Τα πιο φανταστικά εστιατόρια του κόσμου!


Βρετανός αυτοκτόνησε πηδώντας από τον Πύργο του Άιφελ!!!

Ένας Βρετανός αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε, πηδώντας από τον Πύργο του Αιφελ, ανακοίνωσε η αστυνομία του Παρισιού και η πυροσβεστική υπηρεσία.
Ο Βρετανός, ο οποίος είχε ένα σακίδιο στην πλάτη, εντοπίστηκε από τις κάμερες την ώρα που σκαρφάλωνε στον Πύργο του Άιφελ, ο οποίος έχει ύψος 324 μέτρων, και δύναμη της ασφάλειας αναπτύχθηκε γύρω από το μνημείο.
Ο άνδρας μιλούσε για αρκετό χρονικό διάστημα με έναν γιατρό της πυροσβεστικής υπηρεσίας την ώρα που βρισκόταν μεταξύ του δευτέρου και του τρίτου ορόφου, οι οποίοι βρίσκονται σε ύψος 115 και 310 μέτρων αντίστοιχα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
«Στο τέλος πήδηξε, βουτώντας στο κενό», διευκρίνισε. Τέτοιου είδους αυτοκτονίες «σημειώνονται αρκετά συχνά, αλλά είναι πολύ σπάνιο κάποιος να καταφέρει να αναρριχηθεί τόσο ψηλά», διευκρίνισε πηγή προσκείμενη στην έρευνα.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Άκης: Κυκλοφορεί ημίγυμνος και παραμιλάει

Για διαταραγμένη συμπεριφορά του πρώην υπουργού κάνουν λόγο σωφρονιστικοί υπάλληλοι και συγκρατούμενοι του.
Σχεδόν γυμνός κυκλοφορούσε το Σάββατο 23 Ιουνίου ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού!
Ο πάλε ποτέ ισχυρός πολιτικός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος λίγο καιρό μετά την προφυλάκισή του εμφανιζόταν στα μέσα ενημέρωσης αποφασισμένος να προβεί σε αποκαλύψεις, με τις οποίες θα έπαιρνε μαζί του «πολλούς», το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε δεινή ψυχολογική κατάσταση.
«Ο εγκλεισμός τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, το γεγονός ότι το πεντάχρονο παιδί του μεγαλώνει μόνο του, τον έχουν λυγίσει. Σε μας είναι προφανές ότι δεν θα αντέξει», λένε στο Pheme.gr σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού.
Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, έχει προκαλέσει εντύπωση τόσο στους φύλακες όσο και στους φυλακισμένους. Κανείς δεν δείχνει να τον συμπαθεί, τουναντίον, συναισθήματα οίκτου και λύπησης τους διακατέχουν. Σαν να λένε «τόσα χρόνια εσένα είχαμε να μας κυβερνάς;».
Το ιλαρό θέαμα του πρώην υπουργού να κυκλοφορεί ημίγυμνος στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, δείχνοντας ότι έχει χάσει την επαφή με το χώρο στον οποίο βρίσκεται, έχει προβληματίσει τη διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού.
Όπως περιγράφουν κρατούμενοι των Φυλακών, «ο Άκης Τσοχατζόπουλος συμπεριφέρεται σα να είναι ολομόναχος στον προσωπικό του χώρο. Πάει κι έρχεται βυθισμένος στις σκέψεις του, αγέλαστος και σκοτεινός, ενώ συχνά παραμιλάει, λέγοντας δυσνόητα πράγματα«.
Πολλά τα σημάδια της ψυχολογικής διαταραχής που παρουσιάζει.
Τον περασμένο Μάιο, όπως είναι γνωστό, στο κελί του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε εντοπισθεί και κατασχεθεί κινητό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των Φυλακών.
Εκείνο, το οποίο δεν είναι γνωστό, είναι το πώς εντοπίσθηκε το κινητό του τηλέφωνο. Το παρασκήνιο που περιγράφουν κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού σοκάρει και εγείρει ερωτήματα για την ψυχολογική κατάσταση του.
Ο πρώην υπουργός μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο, δίχως να λαμβάνει το παραμικρό μέτρο προφύλαξης, δείχνοντας να μην έχει επίγνωση της πράξης του και των κανόνων που διέπουν τη ζωή των εγκλείστων.
«Κυκλοφορούσε ως άλλος Μέγας Ναπολέων με το κινητό τηλέφωνο στα χέρια, δείχνοντας ότι δεν έχει συναίσθηση του τι κάνει», τονίζει κρατούμενος και προσθέτει: «Μην παρεξηγηθώ, δεν το έκανε πιστεύοντας ότι χαίρει ασυλίας. Απλώς δείχνει να μην έχει επαφή με το περιβάλλον»!
Το κεφάλαιο της ιστορίας του Άκη Τσοχατζόπουλου που αυτήν την περίοδο «γράφεται» μέσα στις φυλακές είναι ανατριχιαστικό.
Δεν πάει καιρός που τον πέτυχαν κάποιοι κρατούμενοι να προσπαθεί να επικοινωνήσει από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών, χωρίς να έχει βάλει κάρτα! Έπαιρνε και ξανάπαιρνε, δίχως φυσικά κανένα αποτέλεσμα..
Μετά την κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου, ο πρώην υπουργός πολύ συχνά πλέον απευθύνεται στην Κοινωνική Υπηρεσία των Φυλακών -όπως κάνουν εκατοντάδες άλλοι συγκρατούμενοι του-, με σκοπό να προμηθευθεί δωρεάν μια κάρτα για να μιλήσει με τους δικούς του ανθρώπους.
Επικοινωνεί συχνά με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, η οποία είναι προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.
Σε πρόσφατη επικοινωνία μαζί της, ο Άκης Τσοχατζόπουλος σχεδόν την εκλιπαρούσε: «Σε παρακαλώ Βίκυ, θέλω να με στηρίξεις»…
pheme.gr


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αυτοκινητόδρομος στον ωκεανό!


Ο Δρόμος του Ατλαντικού Ωκεανού είναι ένα τμήμα 8 χλμ ενός αυτοκινητόδρομου στη Νορβηγία που συνδέει τις πόλεις Molde και Kristiansund. Ο δρόμος διασχίζει το αρχιπέλαγος της Νορβηγικής θάλασσας με μια σειρά από 12 γέφυρες που στηρίζονται σε διαδοχικές νησίδες. Είναι ένας δρόμος στον ωκεανό, όπως λένε οι ντόπιοι, και χαρίζει αξεχαστες εμπειρίες.
Πολλοί είναι αυτοί που διασχίζουν το δρόμο για τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει. Ωστόσο στο μέσο μιας καταιγίδας τα πράγματα γίνονται πιο δραματικά καθώς η οργή της φύσης ξεσπά στον αυτοκινητόδρομο. Υπάρχουν καλές πιθανότητες να παρατηρήσει κάποιος φάλαιβες ή φώκιες καθώς διασχίζει το δρόμο.

VIDEO: Τροχαίο της Βίσση με τραυματία γνωστό ηθοποιό!

Τον … Χάρο με τα μάτια του είδε ο Αποστόλης Τότσικας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Άννα Βίσση, έπεσε πάνω του, με αποτέλεσμα να τον πετάξει χτυπημένο στο έδαφος!
Αμέσως, η τραγουδίστρια έτρεξε κατά πάνω του, για να δει αν είναι καλά, με τον γνωστό ηθοποιό να μην μπορεί να συνέλθει από το σοκ!
Ευτυχώς, ο Αποστόλης Τότσικας έπεσε θύμα τροχαίου μόνο για τις ανάγκες του νέου video clip της Άννας Βίσση, το οποίο γυρίζει αυτές τις μέρες η ελληνίδα τραγουδίστρια.
Όπως θα δείτε και στα πλάνα, η Άννα Βίσση σε ρόλο κομμώτριας, αφηρημένη καθώς είναι, χτυπά τον Αποστόλη Τότσικα.
Τη συνέχεια του video clip θα τη δούμε μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του.
Προς το παρόν, όπως θα δείτε και στα παρασκήνια από τα γυρίσματα, τόσο η Άννα Βίσση όσο και το team της, το έχουν κατευχαριστηθεί, με την τραγουδίστρια σε πολύ μεγάλα κέφια να έχει μπει στο… πετσί του ρόλου!
Δείτε το video…

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου

Οπως ήταν αναμενόμενο η συγκατοίκηση αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Επιπλέον, η παρουσία της Ετζέ στο σπίτι, μιας φίλης της Νισά που έχει γοητευτεί από τον Χαρούν, επιβαρύνει την κατάσταση ακόμα περισσότερο. Η Σααντέτ, όμως, υποφέρει περισσότερο απ' όλους, βλέποντας στο πρόσωπο του Τόλγκα την προδοσία του συζύγου της. Το ταραγμένο μυαλό της χάνει την επαφή με την πραγματικότητα και θα την οδηγήσει σε μια πράξη εκτός ελέγχου...


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κι άλλος... χωρισμός - σοκ! Ποιο διάσημο ζευγάρι χωρισε μετά από 13 χρόνια;

Δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Προφανώς γιατί δεν το ήθελαν τόσο πολύ ούτε και εκείνοι ούτε και η μοίρα. Γι αυτό και κάθε φορά που το προγραμμάτιζαν, κάποιο εμπόδιο εμφανιζόταν και ο γάμος άλλαζε ημερομηνία.
Ο λόγος για τους Φωτεινή Δάρρα και Δημήτρη Παπαδημητρίου.
Η Φωτεινή Δάρρα σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα αναφέρει: "Δεν ήταν απλώς κεραυνοβόλος έρωτας. Ήταν ένας έρωτας καρμικός.."
"Όταν η Φωτεινή Δάρρα γνώρισε τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τα πράγματα στη ζωή της ήταν τακτοποιημένα. Θα γινόταν ηθοποιός και θα παντρευόταν τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση", δηλώνει συνάδελφός της στο People.
Όταν η Δάρρα γνώρισε τον Παπαδημητρίου ήταν ήδη αρραβωνιασμένη με τον Μάνεση και είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου. Η Δάρρα δεν μπορούσε να κάνει πίσω. Έτσι, παντρεύτηκε τον Μάνεση, όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά ο γάμος δεν κράτησε περισσότερο από μία εβδομάδα.
Ο χωρισμός με τον Νίκο Μάνεση ανοίγει το δρόμο για τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, που στο μεταξύ είχε χωρίσει από την ηθοποιό Βίκυ Βολιώτη, με την οποία συζούσε σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας μάλιστα κι εκείνος έναν γάμο στο ενεργητικό του.
Απομονωμένη από το σινάφι της, σχεδόν χωρίς φίλους, ζούσε τη ζωή μιας ντίβας προσπαθώντας να δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από το όνομά της, διώχνοντας συνεργάτες, απαιτώντας εμφανίσεις και κακολογώντας συναδέφλους.
"Για μένα ήταν μια κοπέλα σε σύγχυση. Από τη μια ήθελε να είναι στην ποιότητα και την κουλτούρα και από την άλλη ήθελε να γίνεται εξώφυλλο στα περιοδικά και να πηγαίνει καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού", λέει άνθρωπος που δούλεψε μαζί της.
Η ζωή της Φωτεινής και του Δημήτρη φαίνεται ιδανική. Μένουν σε μια μεζονέτα στο Παλαιό Φάληρο, κάνουν ταξίδια σε εξωτικά μέρη, εκδρομές στην Οία της Σαντορίνης και περνούν τα βράδια τους βλέποντας ταινίες στο σπίτι ή τρώγοντας σε ταβέρνες και εστιατόρια.
"Η Φωτεινή τον ζήλευε πολύ. Μπορεί κάποιος να πιστεύει το αντίθετο, αλλά η αλήθεια είναι ότι εκείνη τον ζήλευε πολύ περισσότερο από ό,τι εκείνος. Και έχει κάνει όλα εκείνα που κάνουμε οι γυναίκες όταν ζηλεύουμε...", εξομολογείται με νόημα φίλη του ζευγαριού.
tlifeΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ αναστάτωσε τη Ρόδο

Κουνήθηκαν για άλλη μια φορά στη Ρόδο μετά τον σεισμό 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Η δόνηση σημειώθηκε στις 16.10, ενώ το επίκεντρο του σεισμού ήταν στον υποθαλάσσιο χώρο, 25 χιλιόμετρα ανατολικά της Ρόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μετασεισμική δόνηση του σεισμού 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στις 10 Ιουνίου.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γ.Σ.Γ. - Οι μικρές εθνικές ομάδες βόλευ στα Γρεβενά

Με πρωτοβουλία του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών και την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Γρεβενών η πόλη μας θα φιλοξενήσει τις μικρές εθνικές ομάδες βόλεϊ Ελλάδος για την προετοιμασία τους.
Η εθνική παίδων, η εθνική εφήβων και ο προπονητής τους κ. Καζάζης αποδέχτηκαν την πρόσκληση του προέδρου και του Δ.Σ του Γ.Σ.Γ και την Κυριακή 25-06-2012 καταφτάνουν για να ξεκινήσουν... προπονήσεις ανοιχτές για το κοινό.
Για τρείς ολόκληρες εβδομάδες οι προπονητέςτου συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν τις Εθνικές μας ομάδες , οι γυμναστές της πόλης να παρακολουθήσουν τον τρόπο προπόνησης και τη δουλειά του κ. Καζάζη και οι γονείς με τα παιδιά τους να γνωρίσουν τους αυριανούς αστέρες του αθλήματος.


Στέλιος Καζάζης επέλεξε τους παρακάτω αθλητές:

ΚΟΖΑΝΗ - Τα πανέμορφα και εξημερωμένα ζαρκάδια στον Αγ. Παντελεήμονα (Βίντεο)

ΚΟΖΑΝΗ - Τα πανέμορφα και εξημερωμένα ζαρκάδια στον Αγ. Παντελεήμονα.
Δείτε βίντεο:

Η πεναλτάρα Πίρλο αλά Ζιντάν (videos)

Χθες από το Ιταλία Αγγλία Και το 2006 από τον τελικό του μουντιάλ Γαλλία Ιταλία
Δείτε τα videos...

Τι αλλάζει η κυβέρνηση στον εκλογικό νόμο

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία ώστε το φθινόπωρο να ανοίξει η συζήτηση για νέο εκλογικό νόμο έχουν φθάσει, όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης. Σύμφωνα με παράγοντες που γνωρίζουν το παρασκήνιο, ως βάση συζήτησης θα τεθεί η αλλαγή του τρόπου κατανομής του «μπόνους» των 50 εδρών, οι οποίες δίδονται στο πρώτο κόμμα. Συγκεκριμένα, θα προταθεί η επαναφορά του μοντέλου της «β΄ κατανομής» με τις 50 επιπλέον έδρες να μοιράζονται κατ’ αναλογία στα κόμματα που υπερβαίνουν συγκεκριμένο ποσοστό, της τάξης του 15-20%.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αναρτήθηκαν στα λύκεια οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών - Δείτε τα λινκ

Αναρτήθηκαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στα σχολεία της χώρας οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικών Λυκείων Β'. Επίσης, οι υποψήφιοι των πανελλαδικών θα μπορούν από την ίδια ώρα να βρίσκουν τη βαθμολογία τους αναρτημένη στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr/ πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων συνεχίζονται κανονικά και η βαθμολόγηση των γραπτών έχει προγραμματιστεί να τελειώσει το ταχύτερο δυνατό.
Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι όλοι οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων, των Επαγγελματικών Λυκείων Β' και των Επαγγελματικών Λυκείων Α' πρέπει να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι τις 5 Ιουλίου, μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr/, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) που δημιούργησαν φέτος στο λύκειό τους και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων.




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η αντίδραση του ΚΚΕ για τη μήνυση της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης κατά της Λ. Κανέλλη

Πολιτικά σκόπιμη ενέργεια με στόχο το ίδιο το ΚΚΕ χαρακτηρίζει ο Περισσός τη μήνυση της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης κατά της βουλευτού του Κόμματος Λιάνας Κανέλλη.
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, το απόσπασμα της προεκλογικής συνέντευξης την οποία επικαλούνται οι αστυνομικοί, έχει ακριβώς το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που αναφέρουν ως βάση της μήνυσής τους.
«Η μήνυση κατά της βουλευτού του ΚΚΕ έχει κατ’ επέκταση ως στόχο το ΚΚΕ και έτσι θα αντιμετωπιστεί», καταλήγει η ανακοίνωση και δηλώνεται ότι η Λιάνα Κανέλλη θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της.
Η μήνυση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης σε βάρος της κ. Κανέλλη κατετέθη σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης έπειτα από ομόφωνη απόφαση που έλαβε προ ημερών το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης. Αφορμή στάθηκε χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε η βουλευτής για τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε τηλεοπτική εκπομπή μετά το επεισόδιο που είχε με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
«Δεν δεχόμαστε να μας εξυβρίζουν και να μας προσβάλουν. Δεν είμαστε ούτε "φασίστες" ούτε "τσόγλανοι"», παρατήρησε μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Αθανάσιος Γκλαβίνας, ο οποίος επιφυλάχθηκε να προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια σε βάρος της κα. Κανέλλη.
Σε ανακοίνωσή της η Ένωση -μεταξύ άλλων- αναφέρει: «Σεβόμαστε και δεχόμαστε κάθε άποψη. Αυτό που δεν ανεχόμαστε είναι να μας εξυβρίζουν και να μας προσβάλλουν. Η συγκεκριμένη φράση μας προσβάλλει ως άτομα, ως Έλληνες Αστυνομικούς και ως εκπροσώπους των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κοζάνης. Μας απογοητεύει το γεγονός ότι ένας εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο κατά κρατικών λειτουργών - ένστολων εργαζομένων. Επισημαίνεται ότι η διαμαρτυρία μας και η μήνυσή μας αφορά μία συγκεκριμένη πράξη ενός συγκεκριμένου προσώπου και δεν θα θέλαμε να αντιμετωπιστεί το θέμα σε λάθος βάση».


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε τι συμβαίνει όταν αναφέρετε κάτι στο Facebook (φωτό)


Ορισμένοι άνθρωποι, που χρησιμοποιούν το Facebook, είναι τραμπούκοι, ρατσιστές, σεξιστές και γενικά πολύ προσβλητικοί απέναντι σε άλλες ομάδες ανθρώπων.
Φυσικά, αυτό μπορείτε να το αναφέρετε.
Αλλά τι συμβαίνει όταν το κάνετε;
Η υπηρεσία Ασφάλειας του Facebook έχει δημοσιεύσει μια ανάλυση επ’ αυτού.
Η παραπάνω εικόνα μοιάζει λίγο με λαβύρινθο, αλλά η εταιρεία αναλύει λίγο τη διαδικασία, εξηγώντας ότι υπάρχουν τέσσερις βασικές ομάδες (Ασφάλειας, Παρενόχλησης, Πρόσβασης και Καταχρηστικού περιεχομένου) οι οποίες είναι στελεχωμένες από εκατοντάδες εργαζόμενους, οι οποίοι παρακολουθούν τις καταγγελίες, αναφέρει το secnews.gr.


seleo.gr 

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Όμορφα χρώματα του κόσμου!

Μετά τα δαχτυλικά έρχονται τώρα τα ...χειλικά αποτυπώματα

Μοναδικό αποτύπωμα έχουν τα χείλη μας, όπως ακριβώς και τα δάχτυλα των χεριών, λένε πορτογάλοι, ινδοί και ιάπωνες επιστήμονες που μελέτησαν τα χείλη εκατοντάδων ανθρώπων στις χώρες τους. Μάλιστα, η νέα επιστήμη έχει και όνομα, φυσικά ελληνικής προέλευσης: χειλεοσκόπηση.
«Η χειλεοσκόπηση είναι η εξέταση των ραβδώσεων που υπάρχουν στα εξωτερικά χείλη του ανθρώπου», εξηγεί ο Τζέρι Κάρσπρτζακ, επιστήμονας από την Πολωνία, ο οποίος παραθέτει τα συμπεράσματα ιαπώνων ειδικών που μελέτησαν τα χείλη 1.364 ανθρώπων. «Οι δύο Ιάπωνες διαπίστωσαν ότι το μοτίβο των ραβδώσεων είναι μοναδικό για κάθε άνθρωπο», λέει ο ίδιος.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μελέτη έχουν δείξει αστυνομικοί της Σήμανσης, οι οποίοι κάποιες φορές βρίσκουν αποτυπώματα χειλέων στον τόπο του εγκλήματος και θα ήθελαν να τα χρησιμοποιήσουν ως βοηθητικά στοιχεία στις έρευνές τους.
Υπάρχουν όμως πρακτικά προβλήματα στην προσπάθεια των ειδικών να αποδείξουν ότι τα χείλη είναι μοναδικά για κάθε άνθρωπο, καθώς το συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο είναι καινούργιο.

Την Τετάρτη η κρίσιμη συνέλευση της Super League

Την ερχόμενη Τετάρτη θα λάβει τελικά χώρα η κρίσιμη συνέντευξη της Super League στην οποία θα συζητηθούν τα των μη αδειοδοτημένων ομάδων καθώς επίσης και η πρόταση Παπουτσάκη για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, την Τετάρτη (27/06) και ώρα 14.00, θα γίνει η γ.σ. την οποία περιμένουν με αγωνία πολλές ομάδες. Κι αυτό διότι αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τις τιμωρίες των ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν, καθώς επίσης και με την πρόταση Παπουτσάκη για αύξηση των ομάδων σε 19.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κάκος: «Πολύ πιθανόν, να είναι η τελευταία μου σεζόν!» (video)

Είδηση – βόμβα! Στην αποκάλυψη ότι η προσεχής σεζόν του στη Super League είναι εξαιρετικά πιθανόν να είναι η τελευταία του, προχώρησε μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Euro 2012» του CorfupressTv και το Corfusports.gr, o Τάσος Κάκος!
Όπως σημείωσε ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής στους Ηλία Αλεξόπουλο και Μάνο Μεθυμάκη, τα οκτώ χρόνια που κουβαλά ήδη στην πλάτη ως διαιτητής στην κορυφαία κατηγορία, συνιστούν υπέρβαση, έχοντας επιφέρει, μεταξύ των άλλων, και μια λογική κόπωση. Και κάπου εκεί, έσκασε το μαντάτο:

O πιθανός καταρτισμός 1ου και 2ου ομίλου της Δ' Εθνικής

1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ: Έβρος Σουφλίου .
ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΠΑΟ Κοσμίου.
ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Αστέρας Μαγικού.
ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ορφέας Ελευθερούπολης, Άρης Ακροπόταμου. Ο Α. Ο. Καβάλας μάλλον θα αποσυρθεί αν παίξει σε επαγγελματική κατηγορία.
ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ: Γ. Σ. Προσοτσάνης, Δόξα Πετρούσας.
ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ: Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης, Οδυσσέας Αναγέννηση ή και o
Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας.
ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ: Α. Ο. Κιλκισιακός, Δόξα Χέρσου, Εθνικός Ν. Αγιονερίου.
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Διγενής Λακκώματος, ΠΟ Ν. Καλλικράτειας.


2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Καμπανιακός, Αχιλλέας Τριανδρίας, Ηρακλής Αμπελοκήπων, Εθνικός Ν. Μαλγάρων.
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Αετός Σκύδρας.
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΦΑΣ Νάουσα, Α. Ε. Αλεξάνδρειας, Α. Σ. Λευκάδια, Ένωση Απ. Παύλου.
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.
ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Μακεδονικός Κοζάνης, Φ. Σ. Κοζάνης.
ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Α. Ο. Κάστωρ, Παναργειακός Άργους Ορεστικού.
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Πυρσός Γρεβενών, Γρεβενά Αεράτα.

από maties sta sport (alfa radio 89.fm - Κοζάνη)
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Οι σωματοφύλακες του Αντώνη Σαμαρά

Πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του επέλεξε να στελέχωσουν το Μέγαρο Μαξίμου...
σεθέσεις - κλειδιά ο Αντώνης Σαμαράς. Στόχος του νέου πρωθυπουργού είναι ο απόλυτος έλεγχος της νέας κυβέρνησης, γι' αυτό και επέλεξε πρόσωπα που γνωρίζει επί μακρόν για να προωθήσουν το κυβερνητικό έργο.


Αποστολή τους ο έλεγχος των κρίσιμων τομέων διοίκησης. Αναλυτικά: Ο συντονισμός και η λειτουργία του υπουργικού συμβουλίου, η άμεση ενημέρωση του ίδιου για τις εξελίξεις στην οικονομία, ο στρατηγικός σχεδιασμός και επικοινωνία.

Football League play off 2012: Επεισόδια στο Πλατανιάς – Παναχαϊκή 1-0, έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας (video)

Εκτός εαυτού ο Αλέξης Κούγιας, μετά την ήττα της Παναχαϊκής από τον Πλατανιά με 1-0 στην Κρήτη για την τέταρτη αγωνιστική των play off της Football League. Ο μεγαλομέτοχος των Πατρινών υποστήριξε ότι τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους παίκτες του συλλόγου του, χωρίς να συντρέχει λόγος, ενώ είναι αποφασισμένος να «κατεβάσει» τους νέους στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια των πλέι οφ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Στα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο «ισχυρός» άνδρας των Αχαιών με τους παίκτες της ομάδας κινήθηκαν προς τον διαιτητή, διαμαρτυρόμενοι κυρίως για τη φάση του 90′, όπου ο Λαμπρόπουλος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για θέατρο εντός περιοχής, με την Παναχαϊκή να ζητά πέναλτι.

Πανέμορφα τοπία! (pics)


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ...

Από 25/6 αιτήσεις ΟΑΕΔ για ωρομίσθιοκαθηγητές.


Εως 29/6 αίτηση για ρύθμιση οφειλών ΙΚΑ.


Από 2/7 η απογραφή των συνταξιούχων.


Εως 5/7 υποβολή μηχανογραφικών.


Εως 16/7 διακοπή επαγγέλματος για μπλοκάκια.


Εως 16/7 η υποβολή φορολογικών δηλώσεων.


magdatsegkou
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πώς να μάθετε το μωρό σας να έχει πρόγραμμα

Μπορεί τώρα που μόλις έχετε γεννήσει να σας φαίνεται... βουνό το ότι θα πρέπει να μάθετε στο μωρό σας να έχει πρόγραμμα, αν όμως λάβετε σοβαρά υπόψη μία αρχή που έχουν οι ειδικοί, τότε σίγουρα θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Ποια είναι αυτή;
Ότι τα μωρά, όταν έχουν ένα πρόγραμμα, νιώθουν πιο ασφαλή και έτσι είναι πιο ήρεμα. Η ρουτίνα, σε αντίθεση με τους ενήλικες λειτουργεί ευεργετικά σε ένα μωρό που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να τρώει, να κάνει κακά του και να κοιμάται. Ενισχύστε του λοιπόν όλη αυτή τη φυσική διαδικασία, κάνοντας ακριβώς τα ίδια πράγματα καθημερινά μαζί του ώστε να μάθει και εκείνο πότε τρώει, πότε πάει για ύπνο και πότε είναι ώρα για παιχνίδι.

Ανεβαίνει ο πήχης για τις αστυνομικές σχολές!!!

Σκληρή μάχη για την εισαγωγή στις σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα πρέπει να δώσουν οι φετινοί υποψήφιοι… των πανελλαδικών, καθώς ανακοινώθηκε ότι οι θέσεις που διατίθενται φτάνουν συνολικά τις 580 από 1.244 πέρυσι. Σύμφωνα με την προκήρυξη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, 500 θέσεις θα δοθούν για τις σχολές Αστυφυλάκων και 80 για τις σχολές Αξιωματικών.
Μία πρώτη εκτίμηση για την κίνηση των βάσεων είναι ότι θα κινηθούν ανοδικά, καθώς την ώρα που αυξάνονται οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εισαχθούν σε μία σχολή που οδηγεί απευθείας στο Δημόσιο, οι θέσεις μειώνονται στο μισό.
Κατά τα λοιπά, όσοι επιθυμούν να εισαχθούν στις σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και τις 6 Ιουλίου στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους, ενώ οι υποψήφιοι της κατηγορίας «τέκνα Ελλήνων του Εξωτερικού» θα υποβάλουν την αίτηση με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά μέχρι 27 Ιουλίου στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας ή διαμονής τους στην Ελλάδα ή στα προξενεία των χωρών που μένουν.

Ποιοι συνεχίζουν με την α' ομάδα του ΠΑΟΚ

Ενημερώθηκαν από το τεχνικό τιμ της ομάδας οι νεαροί ποδοσφαιριστές, που μετά το τέλος των προπονήσεων, θα συνεχίσουν να προπονούνται και με την πρώτη ομάδα, που ξεκινάει τις υποχρεώσεις της το απόγευμα (19:00) της Τρίτης στο γήπεδο της Τούμπας. Οι δέκα νεαροί ποδοσφαιριστές είναι οι:
1. Δεληγιαννίδης Παναγιώτης
2. Δερμιτζόγλου Κωνσταντίνος
3. Ιντζίδης Χρήστος
4. Κάτσε Εργκίς
5. Καραντασιάδης Αγγελος
6. Κίτσιου Στέλιος
7. Κωνσταντινίδης Δημήτρης
8. Πέλκας Δημήτρης
9. Στάμου Δημήτρης
10. Τσανδάρης Θεοφάνης


Seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μέχρι 322 σχολές μπορούν να δηλώσουν οι υποψήφιοι!

Έφτασε σχεδόν η ώρα υποβολής του μηχνογραφικού για τους υποψήφιους και μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών την ερχόμενη Δευτέρα, θα πρέπει να...σπεύσουν να δηλώσουν τις σχολές που επιθυμούν.


Για όσους ξέρουν πολύ καλά αυτό που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους είναι μια υπόθεση εύκολη. Για τους υπόλοιπους όμως θα είναι μάλλον δύσκολο να διαλέξουν ανάμεσα σε 500 σχολές και τμήματα. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να δηλώσει έως και 322 τμήματα το πολύ, γεγονός που από τη μια αυξάνει τις επιλογές του, αλλά ταυτόχρονα τον μπλοκάρει. Τα διλήμματα είναι πολλά, καθώς οι μαθητές καλούνται να φτιάξουν μηχανογραφικό σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο.


Πάντως ανάμεσα σε τόσα τμήματα υπάρχουν παγίδες, αφού κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι για παράδειγμα η διαφορά ανάμεσα στα τμήματα οικονομικών επιστημών, οικονομικής ανάπτυξης, αγροτικής ανάπτυξης. Οι ονομασίες των τμημάτων είναι σε θέση να μπερδέψουν τους μαθητές πολύ και να τους παρασύρουν σε επιλογές που δεν έχουν πραγματική εικόνα για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν ή τι τίτλο θα έχει το πτυχίο τους τελικά.


viotiashop.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Όχι από Τσιώλη στην ΑΕΚ... Ψάχνονται για Βλάχο!!!

Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ο προπονητής και η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν τα κυρίαρχα θέματα της τρίωρης κουβέντας του Θωμά Μαύρου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλο.
Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης ήταν το όνομα που έπαιξε πολύ στην κουβέντα ανάμεσα στον Θωμά Μαύρο και τον Ανδρέα Δημητρέλο. Ο πρώτος, μάλιστα, κτύπησε την πόρτα του τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης, ο επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για επικοινωνία με τονΜαύρο για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ, αλλά τόνισε σε δήλωση του στο «arcadia-sports» πως δεν έχει πρόθεση να φύγει.
«Είναι αλήθεια ότι υπήρξε ένα διερευνητικό τηλεφώνημα από ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά εγώ έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον Αστέρα και δεν πρόκειται να αφήσω την ομάδα, είναι τιμητικό να με θέλει η ΑΕΚ, αλλά εγώ είμαι στον Αστέρα και έχω αρχίσει ένα έργο εδώ πέρα», ήταν η δήλωση του Τσιώλη, ο οποίος εν συνεχεία επεσήμανε: «Κάπου άκουσα να λένε ότι υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο μου για μεγάλη ομάδα. Μα ο Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα!».Ετσι με δεδομένη αυτή την εξέλιξη, στην ΑΕΚ είναι πολύ πιθανόν να στραφούν στη λύση του Βαγγέλη Βλάχου, ο οποίος παρουσιάζεται ενθουσιασμένος στην προοπτική ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «κιτρινόμαυρων».

Δείτε ποια μέτρα θα περάσουν και ποια όχι !!!‏

Του Γιώργου Αυτιά
ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΤΡΑ