ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ: Αυτό το πλάσμα γεννήθηκε από προβατίνα και άνθρωπο!


Παπάς της Ευαγγελικής εκκλησίας συνελήφθη από την αστυνομία της Γκάνα επειδή επιδιδόταν σε σεξουαλικές περιπτύξεις με… πρόβατα σε μια στάνη στο Ακινάσου της επαρχίας Σουνιάνι.
Ο Gordon Yeboah αποκαλύφθηκε όταν ένας χωρικός απορώντας από τις φωνές των ζωντανών μέσα στη στάνη μπήκε να δει τι συμβαίνει και τον έπιασε επ’ αυτοφόρω!
Παρόλα τα παρακάλια του παπά ο χωρικός δε κράτησε μυστικό το συμβάν και τον κατήγγειλε στην αστυνομία.
Αυτή η είδηση προκάλεσε την δημοσίευση μιας ακόμα πιο σοκαριστικής υπόθεσης που είχε μείνει κρυφή στην Νιγηρία όπου στη μικρή κωμόπολη Σοκότο γεννήθηκε υβρίδιο ανθρώπου-προβάτου μετά από αντίστοιχη συνεύρεση…

Εγέρθητω... ήρθαν νέες καυτές φωτό της Ορθούλας Παπαδάκου!!!

Η Ορθούλα Παπαδάκου μοίρασε στο αδηφάγο αναγνωστικό κοινό του προφίλ της στο Facebook, νέο αβυσσαλέο μπούστο... υλικό.
Φωτογραφίες ανάσας. 
Να φωνάζεις εγέρθητω ρε και να μην σ’ ακούει κανείς γιατί όλοι είναι προσηλωμένοι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή.
Μπορεί να κόπηκαν τα μπάνια του λαού, η Ορθούλα όμως φροντίζει να μας λούζει δροσιές φωτογραφίας. 
Nα ζαλίζεσαι και στο παιχνίδι με το δακτυλίδι να λες:
Μπούστο, μπούστο το δαχτυλίδι / ψάξε, ψάξε / δεν θα το βρεις...


radar.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΤΑΜΤΑ Δες τι μπορείς να πάθεις, ή μήπως όχι

Τι σας θυμίζει αυτή η πόζα της Τάμτα;
Θέλω να... αλλά δεν μπορώ; Έφαγα χθες χαλασμένο κιμά και ωχ τώρα βρήκε να με πιάσει; Με κέρασαν κοτομπουκιές με σαλμονέλα και τι κάνω τώρα η γυναίκα; Μου έπεσε βαρύ το άγχος της σκηνής και με έπιασε το στομάχι; Μάλλον τίποτα απ' όλα αυτά.
Έτσι την συνέλαβε ο φακός του φωτογράφου τη στιγμή που προσπαθούσε να βγάλει… οκτάβες.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τα… πέταξαν για την ομάδα

Βλέποντας την ομάδα τους στη Δ’ Εθνική και αντιμέτωπη με τη διάλυση, δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν γυμνές για το ημερολόγιο της ομάδας, προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Ο λόγος για γυναίκες οπαδούς της Χούτνικ Κρακοβίας, η οποίες έχουν ήδη καταφέρει να πουλήσουν 30.000 αντίτυπα. «Ελπίζουμε να δώσαμε μια χαρά σε όλους τους άνδρες οπαδούς της ομάδας μας και να συγκεντρώσουμε κάποια μετρητά ώστε να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Χούτνικ, Ντάνιελ Ουρμπάνιετς και πρόσθεσε: «Τα κορίτσια είναι πραγματικά πανέμορφα με ή χωρίς τις φανέλες τους».

Mad Video Music Awards – Πάολα και Stavento έδωσαν ρέστα!

H πιο ανατρεπτική συνεργασία της χρονιάς έγινε στη σκηνή των Mad Video Music Awards!
Οι αγαπημένοι μας Stavento ένωσαν τη φωνή τους με μια από τις πιο δυνατές λαϊκές φωνές την Πάολα σε ένα ντουέτο «ΦΩΤΙΑ» αποδεικνύοντας ότι η μουσική δεν έχει σύνορα και μπορεί να «παντρεύει» με μοναδικό τρόπο εντελώς διαφορετικά είδη.
Δείτε το ντουέτο που ξεσήκωσε το κοινό:..

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: 10 τρόποι για να χωρίσεις από την γυναίκα σου!

Απολαύστε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με 10 εγγυημένους τρόπους για να αναγκάσετε την γυναίκα σας να σας χωρίσει...

Συγχαρητήριο μήνυμα βουλευτή Γρεβενών Τ. Κοψαχείλη

Οι αθλητικές, καλλιτεχνικές και όλες συνολικά οι διακρίσεις και επιτυχίες των νέων Γρεβενιωτών, μας κάνουν υπερήφανους!
Μέσα σε λίγες μέρες, πολλά, σπουδαία και όμορφα γεγονότα ανεβάζουν την περιφερειακή ενότητα Γρεβενών ψηλά, εκεί που της αξίζει να βρίσκεται.
Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά του 2ου Γενικού Λυκείου Γρεβενών για την υπέροχη εφημερίδα «Μαθητοφρένεια» που εκδίδουν και βραβεύτηκε για δεύτερη χρονιά, ως η καλύτερη μαθητική εφημερίδα πανελλαδικά. Και να ευχαριστήσω τον Δήμο Γρεβενών που έχει «αγκαλιάσει» αυτή τη δημιουργική και αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών και νέων δημοσιογράφων μας.

Φανταστικό θαλάσσιο πάρκο στο Βιετνάμ

Ο κόλπος του Halong βρίσκεται στην επαρχία Quáng Ninh στο Βιετνάμ και καταλαμβάνει έκταση μεγαλύτερη από 1.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Η μήκους 120 χιλιομέτρων ακτογραμμή του περικλύει πολλούς και εντυπωσιακούς σχηματισμούς, αποτέλεσμα μακροχρόνιας διάβρωσης, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και 1969 νησάκια διαφόρων σχημάτων και μεγέθους.
Αρκετά από αυτά κατοικούνται από οικογένειες ψαράδων, αφού τα νερά του κόλπου είναι πλούσια σε ψάρια και διάφορα είδη μαλακίων.
Τα περισσότερα από τα νησάκια αυτά ωστόσο είναι κούφια, σχηματίζοντας εντυπωσιακές υπόγειες λίμνες στο εσωτερικό τους. Το πιο χαρακτηριστικό ίσως παράδειγμα είναι το νησί Dau Be το οποίο περιλαμβάνει έξι μεγάλες λίμνες.
Η εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς περιοχή έχει κυρηυχθεί προστατευόμενη και λειτουργεί σαν ένα φυσικό θαλάσσιο πάρκο που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες.

Οι 97 ομάδες της Δ’ Εθνικής και η εκκρεμότητα

Αν και ο Ιούλιος έχει φτάσει και το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, όπως και τα μπαράζ ανόδου έχουν τελειώσει, ο χάρτης της νέας Δ’ Εθνικής έχει ακόμη ασαφή… σύνορα.
Με τον αγώνα Πεύκη-Περαμαϊκός για τα μπαράζ ανόδου να αποτελεί ένα σίριαλ με πολλά… επεισόδια και ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα πάρει τελικά το εισιτήριο για τη Δ’ Εθνική και για το αν θα διεξαχθεί νέο παιχνίδι ή θα κριθεί με δικαστική απόφαση, η κατηγορία βρίσκεται στον… αέρα.
Το πλάνο για έξι ομίλους των 16 ομάδων βρίσκει συνεχώς περισσότερες αντιδράσεις, με την Επιτροπή Δ’ Εθνικής της ΕΠΟ να προσπαθεί να βρει μια ικανοποιητική λύση, ακόμη και με το ενδεχόμενο αύξησης του αριθμού των ομίλων σε οκτώ ή δέκα, με λιγότερες ομάδες. Αυτό το σχέδιο κολλάει στα όσα προβλέπει η προκήρυξη, που εκδόθηκε πέρυσι και είναι νομικό το ζήτημα.
Το μείζον πρόβλημα είναι πως με τη μείωση των ομίλων αυξάνονται οι αποστάσεις και κατ’ επέκταση τα έξοδα για τις ομάδες που συμμετέχουν, γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις, με τα οικονομικά προβλήματα να είναι τεράστια. Αντίθετοι σε αυτό το σχέδιο είναι οι σύλλογοι από την Κρήτη, που αν ισχύσει το πλάνο των έξι ομίλων, θα αναγκαστούν να κάνουν πολλά ταξίδια, την ώρα που η ΕΠΟ καλύπτει ελάχιστα έξοδα.

Κτηνοτρόφος έκανε σεξ με πρόβατο και κατέληξε στο νοσοκομείο!!

Κτηνοτρόφος έκανε σεξ με πρόβατο και κατέληξε στο νοσοκομείο!!!
Ένα ακόμα περιστατικό κτηνοβασίας έγινε γνωστό στην ελληνική επαρχία. Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, ένας κτηνοτρόφος αναγκάστηκε να επισκεφτεί το νοσοκομείο, όταν παρουσίασε συμπτώματα εκτεταμένης μόλυνσης στα γεννητικά του όργανα και είχε αρχίσει να έχει πόνους. Οι πρώτες εξετάσεις κατέδειξαν ότι δεν ήταν ένα απλό μεταδιδόμενο νόσημα και οι εξετάσεις ούρων και αίματος απέδειξαν την ύπαρξη συγκεκριμένου μύκητα που κολλάει από πρόβατο. Οι γιατροί λένε ότι οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες των ζώων συνήθως είναι μη συμβατές με τους ανθρώπους αλλά μολύνσεις μπορεί να υπάρξουν. Όπως είναι φυσικό έπεσε η σχετική θυμηδία στο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά ο θεράπων ιατρός φέρεται να είχε εκνευριστεί πολύ και να είπε ότι «με κάτι τέτοια δεν παίζουν». Κανένας δεν γνωρίζει αν εννοούσε ότι η χρήση προφυλακτικού είναι απαραίτητη ή αν αποδοκιμάζει απλώς τον συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό…

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τραγωδία στην Ηλεία: Οικογένεια έχασε δύο παιδιά την ίδια μέρα από καρκίνο

Δραματικές ώρες ζει μια οικογένεια στην Ηλεία...
Την περασμένη Δευτέρα έφυγε από τη ζωή ο 19χρονος Σταμάτης Χηνοφώτης από την Βαρβάσαινα, αφού έχασε την μάχη που έδινε με τον καρκίνο.
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πριν από 16 χρόνια, η αδελφή του Μαρία, Χηνοφώτη, το πρώτο παιδί της οικογένειας, «έφυγε» με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, την ίδια ακριβώς μέρα!
Θλίψη, πόνος και ένα μεγάλο γιατί βασανίζει την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, οι οποίοι αποχαιρέτησαν τον 19χρονου Σταμάτη, το απόγευμα της Δευτέρας, στη Βαρβάσαινα.
Δίπλα στην οικογένεια κουράγιο και δύναμη έδιναν οι εκπρόσωποι του ιδρύματος "ΕΛΠΙΔΑ" της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας για τον αδικοχαμένο Σταμάτη.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

VIDEO: Το ξέσπασμα του Στάθη Ψάλτη για τους ηθοποιούς – βουλευτές!

Ο Στάθης Ψάλτης επιτέθηκε φραστικά στους ηθοποιούς που έγιναν βουλευτές!
Ο Στάθης Ψάλτης ήταν καλεσμένος στην “Μεσημεριανή Μελέτη” και για άλλη μια φορά μίλησε έξω από τα δόντια… Ειδικά πριν το κλείσιμο της εκπομπής ξέσπασε κατά των ηθοποιών που φέτος μπήκαν στη Βουλή!
Ο ηθοποιός είναι κατά των συναδέλφων του που χωρις να έχουν σπουδάσει πολιτικές επιστήμες μπαίνουν στο ελληνικό κοινοβούλιο!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ...

Αίσχος! Μετεκλογικό επίδομα 1.000 ευρώ σε κάθε υπάλληλο του κοινοβουλίου

Η έγκριση έγινε από τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Βύρωνα Πολύδωρα. 
Οι υπάλληλοι της Βουλής ξεπερνούν τους 1.300 εργαζόμενους και παρότι στις εκλογές ήταν κλειστή η Βουλή και το κονδύλι για το συγκεκριμένο μετεκλογικό επίδομα αγγίζει περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ. δόθηκε κανονικά
Άλλο ένα προκλητικό επίδομα στα πολλά και εξοργιστικά προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής.
Αυτό σημαίνει ότι οι υπάλληλοι της Βουλής που ξεπερνούν τους 1.300 εργαζόμενους θα πάρουν 1.000 ευρώ για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, που σημειωτέον κατά τη διάρκεια των εκλογών η Βουλή ήταν κλειστή.

Ποιοί βουλευτές αρνήθηκαν βουλευτικά αυτοκίνητα - Τα πήραν οι Χρυσαυγίτες

Μπορεί όλοι να καίγονται για το χρέος της χώρας, αλλά οι βουλευτές δεν φαίνεται να το αποδεικνύουν στην πράξη. Απόδειξη; 
Το οτι ελάχιστοι δεν δέχθηκαν τα βουλευτικά αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει εώς τώρα γνωστά, μεταξύ των βουλευτών που δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να πάρουν βουλευτικό ΙΧ είναι η Φωτεινή Αραμπατζή, ο Ανδρέας Ψυχάρης και ο Βασίλης Κικίλιας, που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά με τη ΝΔ.
Στους “παλιούς” που παραδοσιακά αρνούνται την παραλαβή κρατικού αυτοκινήτου περιλαμβάνονται ο Βύρων Πολύδωρας, ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τα υπόλοιπα ονόματα που αρνήθηκαν δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.
Σημειώνεται ότι με οδηγία του γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, οι βουλευτές της έχουν προαναγγείλει ότι θα παραχωρήσουν τα κρατικά ΙΧ σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη , όπως σε πολύτεκνες οικογένειες κάτι το οποίο και ασαφές είναι και αναπόδεικτο.
Η κλήρωση των αυτοκινήτων στους βουλευτές θα γίνει αύριο, ενω να θυμίσουμε οτι οι βουλευτές Αττικής δικαιούνται ΙΧ έως 1.400 κυβικά εκατοστά και αυτοί της επαρχίας έως 1.800.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Στον Παναθηκανϊκό ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης!

O Σοφοκλής Σχορτσιανίτης υπέγραψε στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο «Σόφο» αποτελεί τη δεύτερη φετινή προσθήκη στο δυναμικό των πρασίνων, μετά τον Μάικ Μπράμος. Η πρόταση ήταν ότι έπρεπε, αφού ο ίδιος αναζητούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά τη λήξη της στνεργασίας του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ανοιξιάτικες τουλίπες

Perierga.gr - Οι τουλίπες στην Ολλανδία!Οι τουλίπες, τα χαρακτηριστικό λουλούδι της Ολλανδίας, συνθέτουν μια πανδαισία χρωμάτων και μας υπενθυμίζουν ότι έφτασε η άνοιξη. Έχουμε ήδη δει την έκρηξη χρωμάτων στα χωράφια της Ολλανδίας, από τις καλλιέργειες τουλίπας. Εδώ είναι σαφώς λιγότερες αλλά εξίσου όμορφες και διακοσμούν με εντυπωσιακό τρόπο πάρκα και πλατείες.


Αποκαταστάσεις, αποψιλώσεις και καθαρισμοί των δημοτικών οδών. (video)

Το τοπικό διαμέρισμα του Μαυρονόρους επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης, εκεί όπου... έχει ενεργοποιηθεί εργολαβία σχετικά με την κατασκευή τοιχίου και την ανάπλαση στο χώρο του γηπέδου. Ο κ. Κουπτσίδης ενημερώθηκε από τους αρμόδιους μηχανικούς για την εξέλιξη του έργου και αναφέρθηκε σε μια σειρά παρεμβάσεων που έχουν ξεκινήσει για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών.
«Είναι προγραμματισμένες μια σειρά παρεμβάσεων και ήδη έχουν ξεκινήσει οι αποκαταστάσεις του οδοστρώματος σε όλο το μήκος που αφορά το δημοτικό δίκτυο εντός των οικισμών αλλά και όπου είναι δημοτικό το δίκτυο. Έχουν ολοκληρωθεί στους περισσοτέρους οικισμούς οι αποκαταστάσεις και άλλες είναι σε εξέλιξη, όπως επίσης είναι σε εξέλιξη οι αποψιλώσεις αλλά και οι καθαρισμοί των δημοτικών οδών, όπου υπάρχει δημοτικό δίκτυο. Βέβαια υπάρχουν σημεία που δεν έχουν καθαριστεί, αλλά δεν ανήκουν στο δημοτικό δίκτυο. Ολοκληρώνονται όλες οι αποψιλώσεις τις επόμενες ημέρες ώστε να υπάρχει το έρεισμα ασφαλείας όσο αφορά τον κίνδυνο πρόκλησης δασικών πυρκαγιών».

"Μοιραίος Έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου

Ο λεγόμενος Κενάν ζητά από τον Φεγιάζ πληροφορίες για τη χαμένη του αδελφή ως αντάλλαγμα για τη ζωή του Χαρούν αλλά εκείνος, παρόλο που ομολογεί κάποιες βαριές αλήθειες, λέει ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκεται η κόρη του παλιού του συνεταίρου.
Την ίδια ώρα, η Εντά εκλιπαρεί τον Χαρούν από το τηλέφωνο να έρθει να τη βρει. Την κρίσιμη στιγμή οι σωματοφύλακες του Φεγιάζ επεμβαίνουν και σώζουν τον Χαρούν και τον πατέρα του. Ο Χαρούν τρέχει αμέσως στην Εντά, η οποία μετά από έναν δύσκολο τοκετό φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Η ίδια, όμως,... βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.


"Μοιραίος Έρωτας": Δείτε το τελευταίο επεισόδιο


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μέχρι αύριο η υποβολή μηχανογραφικών δελτίων

Λήγει αύριο η προθεσμία για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψήφιους για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, απεστάλη ήδη εγκύκλιος στα σχολεία, προκειμένου να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι για τη σημαντική αυτή διαδικασία της οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων, τονίζοντας ότι δεν θα δοθεί παράταση.
Με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, «Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων να εντοπίσουν μέσω της εφαρμογής των Ηλεκτρονικών Μηχανογραφικών Δελτίων (exams.minedu.gov.gr) τους υποψηφίους της Σχολικής τους Μονάδας, οι οποίοι δεν έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο και να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί τους, ενημερώνοντάς τους για την προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου, που λήγει στις 5 Ιουλίου 2012, επισημαίνοντας ότι πέραν αυτής της προθεσμίας η οριστικοποίηση δεν θα γίνεται δεκτή από το σύστημα», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Για τεχνικά θέματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2103442044, 2103443856, και 2103442934, ή μέσω μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: examshd@minedu.gov.gr.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Και διηγώντας τα να κλαις... 8 χρόνια πέρασαν σαν σήμερα από την κατάκτηση του EURO 2004 (video)

Ήταν τέλη Ιουνίου του 2004, όταν η Ελλάδα απέκλεισε διαδοχικά την Γαλλία και τη Τσεχία, φτάνοντας για δεύτερη φορά στα χρονικά (μετά το 1980) σε τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου προπονητή ´Οτο Ρεχάγκελ.
4 Ιουλίου 2004, το στάδιο της Λισσαβώνα ήταν κατάμεστο από Έλληνες που ήρθαν να υποστηρίξουν την Εθνική. Όλοι ένιωθαν ήδη περήφανοι που φτάσαμε μέχρι εκεί, κανείς όμως δε περίμενε οτι είχαμε πράγματι πιθανότητες να κερδίσουμε. (τα προγνωστικά εξαρχής μας έδιναν 1/100 να κερδίσουμε)
Οι χιλιάδες Έλληνες στις κερκίδες παρακολουθούσαν επι 55 ολόκληρα λεπτά το παιχνίδι με το σκορ να μένει αμετακίνητο στο 0-0. Χρειάστηκε ένα μόλις λεπτό, ένα κόρνερ του Άγγελου Μπασινά και μία κεφαλιά του Άγγελου Χαριστέα (βλ. βίντεο) για να πιστέψουμε έστω και λίγο στο απίστευτο.

Φάρσαλα: Ο μεθυσμένος σύζυγος προσπάθησε να κάψει την γυναίκα του

Ένας 68χρονος από τα Φάρσαλα σε κατάσταση μέθης, επιχείρησε να κάψει ζωντανή την 69χρονη σύζυγό του.
Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην πόλη των Φαρσάλων. Ο άνδρας αφού έλουσε την σύζυγο του με βενζίνη στη συνέχεια, απείλησε πως θα της βάλει φωτιά.
Σύμφωνα με το thessalianews.gr το θύμα κατάφερε την τελευταία στιγμή να ξεφύγει και να βρει καταφύγιο σε γειτονικό σπίτι, όπου διαμένουν συγγενείς της. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς, που έσπευσαν στο συμβάν.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αγρίνιο: Ηλικιωμένος έδινε χρήματα και χάιδευε παιδάκια

Εικόνες-σοκ μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες σε στενό κεντρικού δρόμου του Αγρινίου, όπου ηλικιωμένος, φέρεται να χάιδευε ανήλικα παιδιά και στην συνέχεια να τα χαρτζιλίκωνε.
Σύμφωνα με το agriniopress.gr το περιστατικό έγινε πριν από λίγες μέρες σε στενό στην οδό Μπαϊμπά, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Αγρινίου και μπροστά στα ματιά δεκάδων περαστικών.Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παρέσερνε ανήλικα παιδιά στο στενό και εκεί τα χάιδευε σε απόκρυφα σημεία και στη συνέχεια τους έδινε χρήματα.
Το θέαμα δεν άργησε να γίνει αντιληπτό από περαστικούς που ξεσηκώθηκαν στην κυριολεξία και κινήθηκαν κατά του ηλικιωμένου, που μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει, φρόντισε να εξαφανιστεί μέσα στα σκοτάδια του στενού.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Υπέροχες εικόνες της φύσης! Μέρος 2ο

 

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δείτε πως τα μωρά-ελέφαντες μαθαίνουν κόλπα στο τσίρκο….

Αυτά τα μωρά-ελέφαντες εκπαιδεύονται από τον Ringling Bros με πολύ βασανιστικό τρόπο.
Οι προπονήσεις είναι πολύ βίαιες με ράβδους που προκαλούν ηλεκτροπληξία,σχοινιά και δεμένα σίδερα στα πόδια τους.
Δεν είναι λοιπόν περίεργο που όταν βλέπουν τα αφεντικά τους κάνουν ακριβώς ότι τους λένε..

Κούβα: Φονική επιδημία χολέρας

Οι κουβανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι τρεις άνθρωποι έχουν πεθάνει από μια επιδημία χολέρας, ενώ 50 συνολικά έχουν προσβληθεί... κυρίως στην ανατολική επαρχία Γκράνμα.
Το επίκεντρο της επιδημίας είναι η πόλη Μανσανίγιο και είναι «υπό έλεγχο», όπως αναφέρει το υπουργείο Δημόσιας Υγείας σε ανακοίνωσή του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Γκράνμα, όργανο της κεντρικής επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κούβας.«Η τρέχουσα τάση δείχνει ότι μειώνονται τα κρούσματα», προσθέτει η ανακοίνωση.
Το ξέσπασμα της επιδημίας προκλήθηκε από τη μόλυνση αρκετών πηγαδιών του συστήματος ύδρευσης της περιοχής, όπως επεσήμανε η εφημερίδα Γκράνμα.«Τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρείται αύξηση των περιπτώσεων οξείας διάρροιας σε πολλές περιοχές, οι οποίες σχετίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες και τις σφοδρές βροχοπτώσεις», ανακοίνωσε το υπουργείο Δημόσιας Υγείας.
Οι τρεις άνθρωποι που πέθαναν ήταν 95, 70 και 66 ετών και είχαν «ιστορικό χρόνιων νοσημάτων», υπογραμμίζει το υπουργείο. Πάντως οι αρχές υπογραμμίζουν ότι είναι σε θέση να περιθάλψουν όλους τους ασθενείς.Στην Κούβα δεν έχει ξεσπάσει επιδημία χολέρας εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αρκούδες- πλιατσικολόγοι στη Βόρεια Ελλάδα

Επισκέψεις σε κατοικημένες περιοχές κάνουν το τελευταίο διάστημα αρκούδες που διαβιούν στη δασώδη περιοχή του Σινιάτσικου αλλά και του Μουρικίου, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων των Ναμάτων, τοπική κοινότητα του δήμου Βοΐου, αλλά και του Εμπορίου, τοπική κοινότητα του δήμου Εορδαίας.
Συγκεκριμένα, επίσκεψη αρκούδας δέχθηκε τις προηγούμενες μέρες ο ορεινός οικισμός των Ναμάτων που είναι σκαρφαλωμένες στις πλαγιές του Ασκίου, η οποία ρήμαξε κερασιές και άλλα άγρια δέντρα που βρήκε στο διάβα της, ενώ δεν δίστασε να εισέλθει ακόμα και στην αυλή ενός σπιτιού για να δοκιμάσει τους καρπούς της κερασιάς που εντόπισε σε μια αυλή.
Βέβαια οι κάτοικοι των Ναμάτων είναι κάπως εξοικειωμένοι με το φαινόμενο, αφού κάθε χρόνο σχεδόν βλέπουν αρκούδες να περιτριγυρίζουν γύρω από το χωριό τους, οι οποίες αρκετές φορές εισέρχονται ακόμα και μέσα στον οικισμό, ενώ συχνά τα βράδια τις συναντούν και στο δρόμο.

VIDEO: Πώς να βγάλετε το φελλό μέσα από το μπουκάλι!

Το ακατόρθωτο γίνεται δυνατό!
Δείτε το παρακάτω video...

Η δυναμική πλευρά της φύσης!


Νέα εφεδρεία – Σχέδιο τριών ταχυτήτων – Ποιοι θα φύγουν και πότε

Οι τροϊκανοί επιστρέφουν για να ζητήσουν να εφαρμοστεί η δέσμευση να φύγουν 150.000 άνθρωποι από το δημόσιο μέχρι το 2015.
Η προγραμματική συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, όμως, δεν προβλέπει απολύσεις στο δημόσιο. Και εδώ μπαίνει ξανά στο κάδρο το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας. Μόνο που αυτή τη φορά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, η εργασιακή εφεδρεία θα γίνει με ηλικιακά κριτήρια και θα είναι τριών ταχυτήτων.
Επί της ουσίας, η Νέα Δημοκρατία θα εφαρμόσει την πρόταση της για την εφεδρεία, την οποία είχε καταθέσει από την περίοδο που η προηγούμενη κυβέρνηση προσπαθούσε να βρει τρόπο να... ελαφρύνει το δημόσιο.


Τι προβλέπει:
- όσοι είναι από 50 ετών και πάνω, θα βγουν στην εφεδρεία και θα παίρνουν το βασικό μισθό ως σύνταξη, εκτός αν βρουν αλλού δουλειά.
- για όσους είναι από 40 έως 50 ετών, θα βγουν στην εφεδρεία για δυο τριετίες
- για όσους είναι από 30 έως 40 ετών, η εφεδρεία θα έχει διάστημα τριών ετών


Σύμφωνα με το οικονομικό επιτελείο της ΝΔ, με τον τρόπο αυτό δεν απαιτείται να καταβληθούν επιπλέον επιδόματα ανεργίας ή αποζημίωση λόγω απόλυσης για όσους βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση, ενώ τα ασφαλιστικά ταμεία δε χάνουν τις εισφορές τους.


Η εφεδρεία, ουσιαστικά, αφορά 50.000 δημοσίους υπαλλήλους. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τους υπολογισμούς από την πορεία των συνταξιοδοτήσεων το 2010 και το 2011, έως το 2015 θα έχουν βγει στη σύνταξη 100.000 άτομα. Οπότε, το ερώτημα που ψάχνει απάντηση είναι τι θα γίνει με τους υπόλοιπους 50.000, οι οποίοι θα συμπληρώσουν τον... μαγικό αριθμό των 150.000 εργαζομένων που η τρόικα ζητά να φύγουν.


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Βουλευτές για 3 χρόνια παίρνουν σύνταξη 1400 ευρώ! (video)

Οι βουλευτές της περιόδου 1989-1993 ψήφισαν νόμο, σύμφωνα με τον οποίο αν και δεν συμπληρώνουν την προβλεπόμενη 8ετία, θα μπορούν να παίρνουν την κατώτατη βουλευτική σύνταξη, ήτοι 1400 ευρώ!

Στο στόχαστρο της Ρουμπίν

Στο στόχαστρο της Ρουμπίν

Χιλιάδες Έλληνες ιατροί μετανάστες στη Γερμανία, λόγω κρίσης

Η Ελλάδα τροφοδοτεί τα τελευταία χρόνια με ιατρικό δυναμικό τη Γερμανία, αφού η μετανάστευση επιστημόνων εκτινάχθηκε, ως αποτέλεσμα της μεγάλης οικονομικής κρίσης. Όπως δημοσιεύει η Καθημερινή, το 2007 εργάζονταν στη Γερμανία 1.500 Ελληνες ιατροί και σήμερα υπάρχουν 6.000.
Όμως πολλοί από αυτούς, αντιμετωπίζουν εκεί είτε συνθήκες κατώτερες των προσδοκιών τους είτε ασφυκτικούς εργασιακούς όρους, αντιμετωπίζοντας το δίλημμα: Γερμανία ή επιστροφή στην πατρίδα;


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ξυπνήστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-Η FIBA αναγνώρισε τα Σκόπια ως “Μακεδονία”!

Wake up! The FIBA recognizes Skopje as Macedonia
Despierta! La FIBA reconocen como Macedonia Skopje
Wach auf! Die FIBA erkennt Skopje als Mazedonien an!
Σε ποια άλλη γλώσσα πρέπει να το πούμε για να κινητοποιηθεί επιτέλους κάποιος από τους ιθύνοντες;;;;
Όπως σας είχαμε ενημερώσει από εχθές το βράδυ ΕΔΩ, κατά τη διάρκεια των αγώνων πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η ομάδα των Σκοπίων αναφέρεται από την διεθνή ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης FIBA με τη συντομογραφία MKD.
Μάλιστα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, τα Σκόπια δεν αναφέρονται σαν “Μακεδονία” μόνο στη συντομογραφία αλλά και στην επίσημη ονομασία της χώρας.
Πάει δηλαδή το FYROM…έμεινε στα χαρτιά και προς εσωτερική κατανάλωση για να κοιμόμαστε ήσυχοι!
Στο σκάνδαλο αναφέρθηκε σήμερα και ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης.
«Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA για το προολυμπιακό τουρνουά καλαθοσφαίρισης, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα, τα Σκόπια καταχωρούνται ως ”MKD” αντί για ”FYROM”, όνομα με το οποίο ως πρότινος αναφέρονταν σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς. Επειδή δεν πρόκειται για μια προκλητική πρωτοβουλία της γείτονος χώρας αλλά για την έκφραση μιας ”θέσης” εκ μέρους μιας διεθνούς έγκυρης αθλητικής ομοσπονδίας προφανώς κατόπιν αποτελεσματικών πιέσεων, είναι επείγουσα και αυτονόητη υποχρέωση της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού να αντιδράσει με τον πλέον ενδεδειγμένο και αποτελεσματικό τρόπο», δήλωσε ο κ. Ζώης.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Υπολογίστε με ένα κλικ τι θα πληρώσετε στο Κτηματολόγιο

Τη διαδικτυακή εφαρμογή «Υπολογισμού τελών και δικαιωμάτων» με την οποία μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να υπολογίσει μόνος του το ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλει για κάποια συναλλαγή του με τα Κτηματολογικά Γραφεία (π.χ. αγοραπωλησία, εγγραφή προσημείωσης κ.ά.) θέτει από σήμερα στη διάθεση του κοινού η Κτηματολόγιο ΑΕ.
Ο υπολογισμός τελών και δικαιωμάτων μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής αφορά τα Κτηματολογικά Γραφεία Πειραιά, Χαλανδρίου, Σαλαμίνας, Πατρών, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, 'Αρτας, Χίου, Ηρακλείου και Χανίων (έμμισθα Υποθηκοφυλακεία).

Έναρξη των θερινών εκπτώσεων την Δευτέρα 16 Ιουλίου

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με την ευκαιρία της έναρξης των θερινών εκπτώσεων από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, απέστειλε οδηγίες προς τις εμπορικές επιχειρήσεις και τους Εμπορικούς Συλλόγους- μέλη της, σε όλη τη χώρα. Οι εκπτωτική περίοδος θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος Αυγούστου και όπως σημειώνει η ΕΣΕΕ στην επιστολή της, οι έμποροι εκτός από τις σημαντικές μειώσεις που θα προσφέρουν στους καταναλωτές θα πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:
- Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική στα εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά (τα προϊόντα) εκτίθενται.