ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Γνωστή τραγουδίστρια: "Δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα"!!!

Είναι ρεαλίστρια. Αν αποτύχω, θα το ρίξω αποκλειστικά σε έμενα. Σίγουρα δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα. Εδώ κάνω 100% αυτό που θέλω. Σκληρό είναι μόνο το παιχνίδι. Στην Ελλάδα, σκληρή ήταν η αντιμετώπιση του ονόματος μου. Θα προτιμήσω το πρώτο».
Αυτά δηλώνει πλέον η γνωστή τραγουδίστρια η οποία βρίσκεται στην Αμερική προσπαθώντας να κάνει καριέρα στο τραγούδι και μάλιστα πρόσφατα κυκλοφόρησε και νέο κομμάτι.
Ο λόγος για την Γιάννα Τερζή, κόρη του Πασχάλη Τερζή

ΔΕΙΤΕ: Η γυναίκα με το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο!!! (video)

Ιδού η γυναίκα με το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο, γεγονός που έχει μάλιστα κατοχυρωθεί από τα βραβεία Γκίνες. Και το όνομα αυτής Άννι Χόκινς Τέρνερ (Annie Hawkins-Turner).
Η Άννι από την Ατλάντα, είναι 53 ετών και δηλώνει ότι κυκλοφορεί με τη συνοδεία σεκιούριτι για να την προστατεύει από τους αγνώστους που την κυνηγούν, εντυπωσιασμένοι από τα… φυσικά της προσόντα!
Παρότι όταν ήταν παιδί το μεγάλο της στήθος της προκαλούσε μόνο δυσάρεστα συναισθήματα επειδή την κορόιδευαν, πλέον δηλώνει χαρούμενη και περήφανη για το σώμα της καθώς χάρη σε αυτό κατάφερε να κάνει καριέρα ως “fantasy model”, κάνοντας εμφανίσεις σε… ιδιωτικά βίντεο φετίχ (;!)
“Κανείς δεν είναι σαν κι εμένα. Είμαι μία στο εκατομμύριο. Πολλές θέλουν να μου μοιάσουν και κυκλοφορώ με ασφάλεια γιατί με κυνηγούν” δηλώνει η ίδια.

Η Ισπανία αντίπαλος της Εθνικής Νέων στον τελικό του Euro U-19

Η Ισπανία αποτελεί το τελευταίο… εμπόδιο για την Εθνική Νέων ποδοσφαίρου, στον δρόμο προς την κατάκτηση του Euro U-19, που διεξάγεται στην Εσθονία.
Οι «φούριας ρόχας», μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που έληξε ισόπαλο 3-3, κατάφεραν να επικρατήσουν με 4-2 της Γαλλίας στα πέναλτι, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης, κι έτσι θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο κόντρα στη «γαλανόλευκη» στον κυριακάτικο τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Η Εθνική Νέων ποδοσφαίρου αποδείχθηκε συνεπής στο «ραντεβού», που είχε με την ιστορία της καταφέρνοντας να προκριθεί για δεύτερη φορά, μετά το 2007, στον τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τα «καυτά» φιλιά Μενεγάκη-Πανταζόπουλου στα Άχλα (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει ήδη μια εβδομάδα διακοπές στον προσωπικό της παράδεισο στα Άχλα της Άνδρου.
Μαζί με τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο, ξεκουράζονται και γεμίζουν τις μπαταρίες τους.
Ο φωτογραφικός φακός του Hello, απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο της. Πλήρως απενεχοποιημένη πια για τη σχέση της, η παρουσιάστρια χαίρεται τον έρωτα της και απολαμβάνει κάθε στιγμή αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Χρειάζονται αίμα τα δίδυμα 7χρονα που τα παρέσυρε μοτοσικλετιστής (video)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται διασωληνωμένα στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων τα δύο 7χρονα δίδυμα αδερφάκια.
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» η μητέρα που μαζί με τα δίδυμα παιδιά της παρασύρθηκαν το πρωί της Πέμπτης από μοτοσικλέτα, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας. Λόγω των πολλαπλών κακώσεων, η μητέρα παρακολουθείται από τα Τμήματα Ω.ΡΛ., Γναθοχειρουργικό, Θωρακοχειρουργικό και έγινε εισαγωγή στο Δ΄ Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου για περαιτέρω χειρουργική αντιμετώπιση για τη κάκωση σπληνός.

Απέδρασε η ''ψηλή'' των Ροζ Πανθήρων από τις φυλακές Κορυδαλλού!!!

Μία γυναίκα με καταγωγή από τη Σερβία, φέρεται να έχει αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού, κάτω από άγνωστες ως τώρα συνθήκες. Η γυναίκα εμφανίζεται να είναι μέλος της συμμορίας "Ροζ Πάνθηρες".
Τον τελευταίο καιρό οι φυλακές την απασχολούσαν σε εργασίες και εκείνη το εκμεταλλεύτηκε, για να οργανώσει την απόδρασή της. Σήμερα και ενώ έβαφε, ενημέρωσε την δεσμοφύλακα που την επιτηρούσε, πως θα πήγαινε ένας προμηθευτής με μπογιές.
Αυτός ήταν ο συνεργός της και έτσι όταν έφτασε ο άγνωστος άντρας και του άνοιξε την πόρτα η δεσμοφύλακας, η 43χρονη Σέρβα όρμησε στην δεσμοφύλακα και την χτύπησε στο κεφάλι, οι οποία εν συνεχεία έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο έδαφος. Η κρατούμενη άρπαξε τα κλειδιά της και αφού άνοιξε την πύλη, βγήκε έξω με τον συνεργό της, επιβιβάστηκαν σε μία μοτοσικλέτα και διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα. Στην περιοχή βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της Σέρβας και του συνεργού της.
Για το συμβάν ενημερώθηκε το υπ. Δικαιοσύνης, το οποίο και αναμένει σχετικές αναφορές που ζήτησε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.


madata.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Kate Upton σε ρόλο Pamela Anderson για να μας σώσει από τον καύσωνα (vid)

Nέα φωτογράφηση για την Kate Upton που αυτή τη φορά υποδύεται την εκρηκτική Pamela Anderson στο ρόλο που είχε στο BayWatch.

«Η ΑΕΚ είναι στον τάφο» δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος..

Η ΑΕΚ είναι σε απελπιστική κατάσταση. 
Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα την έχουν αποδεκατίσει και κανείς δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος. 
Ο Θωμάς Μαύρος περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα το οικονομικό αδιέξοδο της ιστορικής ομάδας, τονίζοντας, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ώρα των ΣΠΟΡ», ότι «η ΑΕΚ είναι ήδη στον τάφο! 
Ολοι μας κάνουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια για να την αναστήσουμε».
Ο παλαίμαχος σταρ της «Ενωσης» προειδοποίησε:...

Ένα μνημείο χάνεται!!!

Μονή Ευαγγελιστρίας "Μπουνάσσας" Παλιουριάς Γρεβενών.
Τι γίνεται επιτέλους με ένα μνημείο του 11ου-12ου αιώνα, μοναδικό στην ορθοδοξία που έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του;
Μετά και την αφαίρεση του περίτεχνου τέμπλου με παραστάσεις παλαιάς και καινής διαθήκης και την απόφαση να συσκευασθεί (ουδείς γνωρίζει πως) και να πεταχτεί σε μια αποθήκη, πράγμα που δείχνει την ευαισθησία κάποιων απέναντι στην ιστορία, την παράδοση και την θρησκευτική μας κληρονομιά.
ΈΛΕΟΣ!!! 
Επιτέλους μετά από 8 χρόνια, όλοι νοιώθουμε πλέον ένοχοι και ύστερα ομιλούμε για πολιτισμό, ιστορία και άλλα τέτοια.
Κάθε αρμόδιος έστω και τώρα, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέχρι και τον τελευταίο πολίτη, οφείλει να κάνει κάτι για την αποκατάσταση της ιεροσυλίας.


Καλούμε τον καθένα μας, να στηρίξει την προσπάθεια για την κινητοποίηση προς κάθε κατεύθυνση για τη διάσωσή του.

Είσοδος γυμνών οπαδών στο Borussia Dortmund – Meppen 2-1 (video)

H Borussia Dortmund έδωσε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τη Meppen, ομάδα τέταρτης κατηγορίας, όμως το πλέον αξιοσημείωτο περιστατικό του αγώνα ήταν η επίθεση… αγάπης ενός γυμνού οπαδού στον Jurgen Klopp.
Ο οπαδός, αφού διέσχισε όλο το γήπεδο έφτασε στον προπονητή των νταμπλούχων Γερμανίας και του είπε:

Ημιτελικός Euro U19: Ελλάδα – Αγγλία 2-1 (video)

Στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19 της Εσθονίας, προκρίθηκε η Εθνική νέων, που νίκησε την Αγγλία με 2-1 στην παράταση, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού.
H Εθνική ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος, δημιούργησε ευκαιρίες και στο 38′ κατάφερε να προηγηθεί με τον Μπουγαϊδη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σταφυλίδη. Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα έγινε στο 45′ όταν ο Καπίνο πήρε καθαρά τη μπάλα από τον Berahino, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Έλληνα τερματοφύλακα. Κάτω από το τέρμα κάθισε ο Διούδης, ο οποίος κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Hall κρατώντας το προβάδισμα της Εθνικής.

Απελπιστική η κατάσταση των επαγγελματιών στα Γρεβενά (video)

Η περαιτέρω επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης λόγω της πρωτοφανούς έντασης και διάρκειας ύφεσης οδηγούν πολλούς επαγγελματίες, και στα Γρεβενά, στο κλείσιμο των επιχειρήσεων τους. Δεν έχει παρά να περάσει κανείς.. από τις κεντρικότερες οδούς της πόλης (Μ. Αλεξάνδρου – Θ. Ζιάκα – Ευαγγελιστρίας) όπου τα προηγούμενα χρόνια ανθούσαν μικρές επιχειρήσεις, τώρα πια δεν βλέπει παρά μόνο κλειστά καταστήματα. Η αύξηση των ακάλυπτων επιταγών σε συνδυασμό με την καθίζηση του τζίρου αποτυπώνεται με το δραματικότερα δυνατό τρόπο στην αγορά.
Σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην περιοχή των Γρεβενών οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι βιοτέχνες αλλά και ο τουριστικός κλάδος αναφέρει ο ελεύθερος επαγγελματίας Πέτρος Μιμηλίδης.

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΑΡΑ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΧΗΜΕΙΑΣ

Η Γρεβενιώτισσα Βασιλική Τάρα, εκπροσωπεί για 2η φορά τη χώρα μας σε Ολυμπιάδα Χημείας. Για 2η φορά είναι η μοναδική κοπέλα εκπρόσωπος της χώρας μας. Μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας, τον Γραμματικό Κυριάκο, τον Καραγκιαούρη Γεώργιο και τον Χριστοδουλόπουλο Γεώργιο επιλέχθηκαν, μετά από αξιολόγηση μέσω του 26ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Χημείας, ως τα μέλη... της ομάδας μας για την 44η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας, που θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Maryland στην Ουάσινγκτον των Η.Π.Α από τις 21 έως 30 Ιουλίου 2012.
Η Βασιλική Τάρα αποφοίτησε φέτος από 30ο ΓΕΛ Χαριλάου. Πήγε πολύ καλά στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και συγκέντρωσε περισσότερα από 19.300 μόρια. Αν και οι υποχρεώσεις των εξετάσεων με τα αγωνίσματα και τις ειδικές δοκιμασίες δεν τελείωσαν ακόμα, η Βασιλική συνεχίζει με την προετοιμασία της ομάδας Χημείας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Ευχόμαστε στη Βασιλική να επιστρέψει με μετάλλιο και να επιτύχει στους στόχους που έβαλε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. 
Να δίνει πάντα τέτοιες χαρές στους γονείς της, το Γιώργο και την Αθηνά Ντόλια, και σε όλους εμάς που την αγαπάμε.


greveniotis.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γρεβενά: Eισαγωγή ναρκωτικών από την Ινδία!!!

Χθες  το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, συνέλαβαν στη Μυρσίνα Γρεβενών, έναν 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Ινδίας για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από αστυνομική επιχείρηση αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών συνέλαβαν τον 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εμφανιζόταν ως... παραλήπτης ταχυδρομικού δέματος προερχόμενο από την Ινδία, το οποίο περιείχε ναρκωτικά χάπια. Συνεχιζόμενης την έρευνας προέκυψε ότι, ο συλληφθείς κατά το παρελθόν έχει ξαναπαραλάβει παρόμοια αλληλογραφία, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν άλλες 30 κάψουλες άγνωστου φαρμακευτικού σκευάσματος.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ΔΕΙΤΕ: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που ανέβηκε στο Ίντερνετ

Σήμερα στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατομμύρια φωτογραφιών, όμως ποια ήταν η πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε ποτέ στο Ίντερνετ;
Η ιστοσελίδα motherboard την ανακάλυψε, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα «το πρώτο έκτρωμα του photoshop».
Η φωτογραφία απεικονίζει τέσσερις κοπέλες που ποζάρουν όλο σκέρτσο και νάζι στο φακό, και όντως έχει υποστεί ουκ ολίγη επεξεργασία.
Η φωτογραφία, που ανήκει στο μουσικό συγκρότημα «Les Horrible Cernettes», τραβήχτηκε το 1992 από τον Σιλβάρο ντε Γκενάρο, ο οποίος εργαζόταν στο CERN και δούλευε μαζί με τον Τιμ Μπέρνερς-Λι, έναν από τους δημιουργούς του παγκόσμιου ιστού.
Ο φωτογράφος επεξεργάστηκε την εικόνα σε Photoshοp για Mac και την αποθήκευσε σε μορφή gif και στη συνέχεια ο Μπέρνερς μαζί με τον προγραμματιστή συνεργάτη του Ζαν Φρανσουά Γκροφ την ανέβασαν στο διαδίκτυο. Έτσι, το συγκρότημα, χωρίς να το γνωρίζει, έγραψε ιστορία.

Το βίντεο που σαρώνει στο youtube! Μύδι γλείφει αλάτι πάνω σε τραπέζι!

Ένα μύδι που κάνει κάτι απόλυτα φυσιολογικό έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω από 340.000 ανθρώπων στο youtube.
To οστρακοειδές βρίσκεται ζωντανό πάνω σε ένα τραπέζι και πιθανόν προορίζεται να γίνει μεζές. Πάνω στο τραπέζι υπάρχει χυμένο αλάτι στο οποίο όπως φαίνεται δεν μπορεί να αντισταθεί το μύδι!
Δείτε πώς ξαφνικά “ξεδιπλώνεται” για να φάει το αλάτι!

Σαν σήμερα κοιμήθηκε ο Γέροντας Παίσιος

Σαν σήμερα στις 12 Ιουλίου (ημέρα Τρίτη στις 11 π.μ.) του 1994…, εκοιμήθη ο Γέροντας Παΐσιος, μια από τις πιο φωτισμένες άγιες μορφές της Εκκλησίας μας, των τελευταίων δεκαετιών.
Ο τάφος του Γέροντα βρίσκεται στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη…Σουρωτή της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο ναό του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Γέροντας ήταν εμβληματική μορφή και υποψήφιος για μελλοντική αγιοποίηση. Διάσημες έχουν γίνει οι προρήσεις, για τα ελληνοτουρκικά, τον Γ.Παγκόσμιο Πόλεμο, την νέα Ελληνική Αυτοκρατορία, και φυσικά για τα χρόνια του Αντίχριστου. Ο καθείς πιστεύει ότι νομίζει και “όποιος έπιασεν, έπιασεν”.

Έφυγε από τη ζωή ο Έλληνας άρχοντας της Άρσης Βαρών Γιώργος Οικονόμου

Έφυγε από τη ζωή,ο Γιαννιώτης ομοσπονδιακός προπονητής της Άρσης Βαρών Γιώργος Οικονόμου,άφησε την τελευταία του πνοή…χθες βράδυ στο σπίτι του στο Κάστρο των Ιωαννίνων, μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατο νόσο. Ο άνθρωπος που με την σκληρή του δουλειά στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ Ιωαννίνων, ανέπτυξε, διέδωσε και καθιέρωσε το άθλημα της άρσης βαρών στην πόλη μας πριν από 27 ολόκληρα χρόνια. Σε όλη αυτή τη μακρά και ένδοξη διαδρομή, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατέκτησε 6 Πρωταθλήματα ανδρών(1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2004) και 13 Πρωταθλήματα γυναικών(1993, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2004, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011),ανέδειξε δεκάδες πρωταθλητές Ελλάδος, Βαλκανιονίκες, Μεσογειονίκες, πρωταθλητές Ευρώπης και τους Ολυμπιονίκες μας Βίκτωρα Μήτρου, Λεωνίδα Κόκκα, Γιώργο Μαρκουλά και Γιώργο Τζελίλη.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Το νέο Δ.Σ. του Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


ΠΕΝΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ&ΕΦΟΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ&ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΚΥΡΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: ΤΑΜΙΑΣ
ΔΑΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΓΕΝ.ΑΡΧΗΓΟΣ &ΕΦΟΡΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ
ΖΗΜΠΡΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΝΟΥΛΑ: ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ
ΖΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: ΕΦΟΡΟΣ ΕΦΗΒΙΚΟΥ
αναπληρωματικά μέλη: 
ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΙΜΙΝΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΛΠΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Παράταση έως τις 31/07 έδωσε το υπ.Οικονομικών για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Η προθεσμία έληγε στις 16/07 αλλά περίπου 300.000 φορολογούμενοι δεν είχαν υποβάλλει ακόμα τις δηλώσεις τους.
Στο υπουργείο Οικονομικών υπήρχε έντονη ανησυχία ότι έως και την Δευτέρα θα ήταν μαζική η ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων και το σύστημα μπορεί να αντέξει μάξιμουμ 200.000 χρήστες ημερησίως.
Έτσι, από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη θα δοθεί τελευταία παράταση του χρόνου ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος έως και 31 Ιουλίου.
Διευκρινίζεται ότι ο χρόνος και ο τρόπος πληρωμής του φόρου δεν εξαρτώνται από την ημερομηνία υποβολής καθόσον όλες οι δηλώσεις που θα υποβληθούν μέχρι την πιο πάνω καταληκτική ημερομηνία θα έχουν την ίδια μεταχείριση.
Καλούνται επίσης οι λογιστές και τα οργανωμένα λογιστικά γραφεία να φροντίσουν τόσο για την σωστή κατανομή του χρόνου υποβολής δηλώσεων όσο και για την ενημέρωση των φορολογουμένων για τις αρνητικές επιπτώσεις της μη ή της εκπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων.

Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ο μοτοσυκλετιστής που σκόρπισε τον τρόμο.

Μόνιμος υπαξιωματικός του στρατού είναι ο μοτοσυκλετιστής που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά μητέρα και τα δύο παιδιά της, στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Οι αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν τον οδηγό από τη μοτοσικλέτα του, την οποία εγκατέλειψε κοντά στο σημείο του συμβάντος και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια, επικοινώνησαν με τον πατέρα του ο οποίος τον βρήκε και του είπε να πάει αμέσως στην Τροχαία, κάτι το οποίο έκανε.
Πρόκειται για έναν μόνιμο υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού 21 ετών, ο οποίος, όπως δήλωσε, φοβήθηκε, γι΄αυτό εγκατέλειψε τα θύματά του. Ο νεαρός κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


dtsiaouss 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Μοιραίος Έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 12 Ιουλίου

Ο Μπατού βάζει την Εντά σ' ένα τρομακτικό δίλημμα: για να ξαναδεί το παιδί της πρέπει να σκοτώσει...
Ο Χαρούν, που δεν έχει ιδέα για την επικοινωνία της Εντά με τον απαγωγέα της Γιαγμούρ, συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία για τον Κενάν...

ANEKΔΟΤΟ: Αυτή είναι συζυγική υποστήριξη!

Η σύζυγος κοιτάζει τον εαυτό της μπροστά στον καθρέπτη...
- Είμαι χάλια... Έχω πάρει κιλά κι έχω αρχίσει να κάνω ρυτίδες στο πρόσωπο.
Αφού το σκέφτεται λίγο, λέει στον άντρα της:
- Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή για να μου πεις ένα κομπλιμέντο για να με ανεβάσεις.
Και ο σύζυγος:

Τέλος οι γάμοι τις Παρασκευές στο Αγρίνιο!!!

''Θα τιμωρηθούν οι ιερείς που θα παρακούσουν''!
Με εγκύκλιό του προς τους ιερείς, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, τους εφιστά την προσοχή για την ημερομηνία την οποία οι μελλόνυμφοι θα επιλέγουν για την τέλεση του γάμου τους, προτρέποντάς τους να ελέγχουν την ημέρα.Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, ο ποιμενάρχης, αναφέρει ότι το εν λόγω μυστήριο δεν πρέπει να τελείται Παρασκευή, καθώς πρόκειται για ημέρα σταυρώσιμη, εγκρατείας, νηστείας, πνευματικής αφυπνήσεως και μαρτυρίου.
Όπως υπογραμμίζει, πρόσφατα δημιουργήθηκε θέμα, καθώς εφημέριος συναίνεσε να τελεστεί το μυστήριο Παρασκευή, με αποτέλεσμα όταν ήρθε η ώρα να υπογραφούν οι σχετικές άδειες από τη Μητρόπολη, ο ίδιος να βρεθεί σε δύσκολη θέση.
Eπέτρεψε λοιπόν, έστω και παρά τη θέλησή του την τέλεσή του, σεβόμενος το γεγονός ότι ήδη το ζευγάρι είχε προβεί σε σχετικές προετοιμασίες (τύπωση καλεσμάτων, κλείσιμο κέντρου, ξενοδοχείου κλπ) και τυχόν άρνησή του θα δημιουργούσε προβλήματα οικονομικής κυρίως φύσεως. Έτσι, τώρα, κάνει σαφές στους ιερείς ότι πρέπει να διευκρινίζουν από την αρχή στους μελλόνυμφους, πως απαγορεύεται με εγκύκλιο του Σεβασμιότατου η τέλεση γάμου την Παρασκευή, εντός των ορίων της Μητρόπολης φυσικά.
Επίσης, ο κκ. Κοσμάς μέσα από την εγκύκλιό του, συνιστά να γίνονται οι γάμοι Κυριακή και κατ’ οικονομία Σάββατο. Όπως αναφέρει, λόγοι πνευματικοί και πρακτικοί, προετοιμασίας του Ιερού Ναού συνηγορούν να μη γίνεται το εν λόγω μυστήριο Σάββατο.
Επισημαίνει δε χαρακτηριστικά, ότι εάν παρατηρηθεί παρόμοια παράβαση και παρακοή ιερέως, θα τιμωρηθεί παραδειγματικά ο εφημέριος, διότι ''δεν μπορούμε να προσβάλουμε τον Κύριό μας, να καταπατούμε τους ιερούς κανόνες, να ασεβούμε στη φωνή της εκκλησίας μας''.

Newsit.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ο Παπαδάκης συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 - Tέλος καλό όλα καλά!

Από Σεπτέμβρη και πάλι στις επάλξεις του «Πρωινό ΑΝΤ1» ο Παπαδάκης!!!
Μπήκε τέλος στο θρίλερ της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Παπαδάκη με τον ΑΝΤ1.
Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ήταν άγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι από του χρόνου, και φέτος να ήταν η πρώτη φορά που κατά τον αποχαιρετισμό του ο παρουσιαστής δεν είπε «ραντεβού το Σεπτέμβρη» στους τηλεθεατές του, ωστόσο τέλος καλό όλα καλά, μιας και ο Γιώργος Παπαδάκης συμφώνησε όπως όλα δείχνουν, με τον ΑΝΤ1.
Ο παρουσιαστής, συναντήθηκε προχθές το μεσημέρι, με ανώτατο στέλεχος του καναλιού, όπου συζήτησαν πως θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, μειώνοντας παράλληλα το κόστος, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν εκπτώσεις στην ποιότητα της εκπομπής.
Μετά από πολύωρη συζήτηση, και αφού κατέστησαν σαφές και οι δυο πλευρές πως στόχος τους δεν είναι ο «χωρισμός», ορίστηκε νέο ραντεβού την επόμενη μέρα.
Χθες το απόγευμα πάντως, ο Γιώργος Παπαδάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με στέλεχος του ΑΝΤ1, και όπως όλα δείχνουν, συμφώνησαν να συνεχίσουν κανονικά από Σεπτέμβρη τη συνεργασία τους.
Το μόνο που μένει είναι τώρα να γίνουν και τα… «τυπικά», μιας και η συμφωνία ήταν προφορική!


Espresso
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Το δράμα Ελληνίδας δημοσιογράφου από εγχείρηση ρουτίνας!!!

Ένα απίστευτο δράμα ζει τα τελευταία χρόνια η Ελληνίδα δημοσιογράφος, Πασχαλίνη Ν. μετά από εγχείρηση ρουτίνας που της κατέστρεψε την ζωή!
Η δημοσιογράφος, η οποία σπούδασε στην Γερμανία και εργαζόταν ως ανταποκρίτρια ξένου Τύπου, επέλεξε το νοσοκομείο Marienkrankenhaus στην πόλη Χέρνε, για να αφαιρέσει όζους που είχε στον θυρεοειδή αδένα της.
Μετά την επέμβαση η άτυχη γυναίκα, που σήμερα είναι 40 ετών, παρουσίασε αιμορραγία και συμπτώματα έντονης δύσπνοιας. Οι γιατροί, όπως διαπιστώθηκε, άργησαν πολύ να αντιδράσουν με αποτέλεσμα να πάθει εγκεφαλικό!

Ο Τσαλίκης έβρισε άσχημα Γερμανό τουρίστα!!!

Με Γερμανό τουρίστα «τα πήρε» ο Γιώργος Τσαλίκης!
Ο τραγουδιστής που τις μέρες αυτές βρέθηκε στη Μήλο για διακοπές, έτυχε να συζητήσει με Γερμανό, ο οποίος το έκανε… να «τα πάρει» κανονικά!
«Και κάτι άσχετο: Σήμερα ένας Γερμανός (παντρεμένος με Ελληνίδα παρακαλώ) βλέποντας την παρέα μας να περνάει καλά, μας είπε: “Βλέπω το διασκεδάζετε ακόμα εδώ στην Ελλάδα. Πίστευα ότι η κρίση θα σας άλλαζε. Είστε αδιόρθωτοι…»
Αυτό το… «αδιόρθωτοι», πολύ εκνεύρισε τον Γιώργο Τσαλίκη, που στη συνέχεια μέσω Twitter, του «τα έχωσε» κανονικά!
«Θα’ θελες ρε μο*νί να κλαίμε… Ε;;; Μπορεί να κλάψουμε ή να έχουμε κλάψει… Την κ*ύλα να το δείτε, δεν θα σας τη δώσουμε… Αυτά…»

 

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η σέξι διαφήμιση που... ξεσηκώνει το διαδίκτυο (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ πως τα σοκολατάκια βγάζουν τα κορίτσια έξω από τα ρούχα τους!

Μία διαφήμιση που δεν έχει καμία σημασία!!!


ΤΙ διαφημίζει... αλλά ΠΩΣ το διαφημίζει...


Δείτε ακριβώς τι εννοούμε στο βίντεο που ακολουθεί...

ΣΟΚ: Τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου της παραμόρφωσαν το πρόσωπο!

Πάρα πολλές φορές μπαίνουμε στον πειρασμό να αγοράσουμε φθηνά γυαλιά από πλανόδιους. 
Οι γιατροί ωστόσο συνιστούν να προσέχουμε, γιατί μπορεί να προκληθούν ανεπανόρθωτα προβλήματα.
Ιδού η ζωντανή απόδειξη! Η νεαρή μαθήτρια από την Αγγλία υπέστη τρομακτική αλλεργική αντίδραση στο πρόσωπο εξαιτίας φθηνού ζευγαριού γυαλιών.
Το πρόσωπο της της Laura Musson παραμορφώθηκε, αφού πρήστηκαν τα μάτια, το κεφάλι και η μύτη της!
Οι δικοί της άνθρωποι τρόμαξαν να την γνωρίσουν, ενώ καταστράφηκαν και οι διακοπές της.
Οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι για όλα ευθυνόταν το πλαστικό υλικό και την προειδοποίησαν να μην το ξαναχρησιμοποιήσει.
«Πραγματικά πίστευα ότι θα πεθάνω. Ήμουν σαν άρρωστη, ζαλιζόμουν και έμοιαζα σαν να είχα ξυλοκοπηθεί», είπε η ίδια, που τελικά «πλήρωσε» τα ψεύτικα γυαλιά πολύ ακριβά…


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ – ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ !

«Ἐγώ πατήρ, ἐγώ ἀδελφός, ἐγώ νυμφίος, ἐγώ οἰκία, ἐγώ τροφή, ἐγώ ἱμάτιον, ...πᾶν ὅπερ ἄν θέλῃς ἐγώ· μηδενός ἐν χρείᾳ καταστῆς...
Ἐγώ καί φίλος... μόνον οἰκείως ἔχε πρός ἐμέ.
Ἐγώ πένης διά σέ·
καί ἀλήτης διά σέ· ...
Πάντα μοι σύ καί ἀδελφός, καί συγκληρονόμος, καί φίλος, καί μέλος. Τί πλέον θέλεις;» (ἁγ. Ἰω. Χρυσο., τ. ΙΒ΄, σελ. 35, ΕΠΕ 1979)

Τα παραπάνω θεόπνευστα λόγια βάζει ο...ἱερός Χρυσόστομος στό στόμα τοῦ Χριστοῦ μας. Τόσο ἐπίκαιρα ὅσο ποτέ ἄλλοτε!
Γι᾿ αὐτό λοιπόν μήν ἀπελπίζεσαι!
Μήν αὐτοκτονεῖς!
Μήν τούς κάνεις τή χάρη!
Μετασχημάτισε τήν δυσκολία σέ εὐκαιρία...
Ζῆσε, γιά νά ἀγωνισθεῖς γιά τή δικαιοσύνη καί τήν Ἀλήθεια· γιά τήν οἰκογένειά σου, τόν συνάνθρωπό σου.
Καί παράλληλα μέ τούς κοσμικούς ἀγῶνες, ἀγωνίσου καί γιά τή δική σου καί τή δική τους προσωπική σωτηρία, κοντά στόν Χριστό, διά τῆς ὑπομονῆς καί τῆς δοξολογίας ἀκόμα καί στά δύσκολα.
Ἀκόμη καί ἄν δέν καρποφορήσουν οἱ ἀγῶνες σου γιά κοινωνική δικαιοσύνη, τίποτα δέν μπορεῖ νά ἐμποδίσει τήν πνευματική σου καρποφορία.
Μήν ξεχνᾶς πώς ἡ πνευματική χαρά ὑπερτερεῖ, καί δέν προϋποθέτει τήν ¨ὑλική¨ χαρά.
Ὁ Ἀπ. Παῦλος κατά τή θαυματουργική ἀπελευθέρωσή του ἀπό τίς ἁλυσίδες τοῦ δεσμωτηρίου ἀπέτρεψε τόν ἔντρομο δεσμοφύλακα ἀπό τήν αὐτοχειρία, καί ἔτσι ἐκεῖνος ὄχι μόνο κέρδισε νά μείνει στήν ἐπίγεια ζωή, ἀλλά νά λάβει καί τήν ἐπουράνια, βαπτιζόμενος μαζί μέ τήν οἰκογένειά του. (Πράξ. ιστ΄, 26-33).
Σκέψου ἐπίσης πώς ἀκόμα καί ὁ προδότης Ἰούδας, ἄν εἶχε δεχθεῖ νά μετανοήσει καί νά ζητήσει συγχώρηση, θά τήν εἶχε λάβει, ἀντί τῆς αἰωνίου κολάσεως πού σύμφωνα μέ τήν Ἐκκλησία περιμένει κάθε αὐτόχειρα.
Πόσο μᾶλλον αὐτό ἰσχύει καί γιά σένα πού δέν βαρύνεσαι ἀπό τά δικά του κρίματα.
Σέ καμιά περίπτωση μήν καταφύγεις στήν αὐτοχειρία.
Ἀντί νά σέ ἀπαλλάξει ἀπό τά προβλήματά σου, «φορτώνει» ἐσένα μέ αἰώνια κόλαση, καί τούς δικούς σου ἀνθρώπους μέ θλίψη, τύψεις, ὀργή καί ντροπή.
Σέ κάθε περίπτωση μή διανοηθεῖς ὅτι ἡ ὕπαρξή σου ἀποτελεῖ βάρος στούς γύρω σου.
Διότι ἀκόμη κι᾿ ἄν μέ θυσίες ἀναγκάζονται νά σέ ὑπηρετοῦν καί νά σέ βοηθοῦν, χάρη σέ ἐσένα κερδίζουν αἰώνια σωτηρία.
Βάρος εἶσαι μόνο στούς δυνάστες τῆς Νέας Τάξης.

Μήν ἀπελπίζεσαι!
Νά ἐλπίζεις, νά ἀγαπᾶς καί νά πιστεύεις:
«Ἐλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, σκέπη μου τό Πνεῦμα τό Ἅγιο».
Ὁ Χριστός, ἡ Παναγία καί ὅλοι οἱ Ἅγιοι εἶναι πάντοτε κοντά μας · δέν παραβιάζουν ὅμως τήν ἐλευθερία μας· ὅταν τούς ἀναζητοῦμε, μᾶς ἀκοῦν καί μεριμνοῦν τά κάλλιστα γιά τή σωτηρία μας.
Σκέψου το!

ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
Από το Ορθόδοξο Παρατηρητήριο.


epirus-ellas.gr 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Παραδόθηκε ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα και δύο παιδιά (video)

Μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού παρέσυρε μία μητέρα και τα δίδυμα παιδάκια της ηλικίας 7 ετών την ώρα που προσπαθούσαν να περάσουν τον δρόμο. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το πρωί, στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας. Τα άτυχα θύματα κατάγονται από την Πολωνία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο παιδιά νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένα στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού. Το ένα από τα δύο παιδιά διασωληνώθηκε αμέσως και βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Το αδελφάκι του νοσηλεύεται επίσης σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Η μητέρα των δύο παιδιών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή της κρίνεται ως πολύ σοβαρή.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο οδηγός της μοτοσικλέτας παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και στη συνέχεια χτύπησε τα δύο παιδιά αλλά και τη μητέρα που τα συνόδευε. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι λίγο νωρίτερα είχε παρασύρει έναν ποδηλάτη και ανέπτυξε ταχυτητα να εξαφανιστεί Αφού ανέπτυξε ταχύτητα πέρασε με κόκκινο φανάρι την διασταύρωση και εκεί παρέσυρε την μητέρα και τα παιδιά που προσπαθούσαν να περάσουν απένταντι.
Ο ασυνείδητος οδηγός της μοτοσικλέτας τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία άρχισε τότε να τον αναζητεί και τελικά γύρω στις 09:40 παραδόθηκε στην τροχαία, πρόκειται για έναν άνδρα 22 ετών.

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα με τα δύο της παιδιά!!!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται μια μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τα οποία χτυπήθηκαν γύρω στις 9 το πρωί από ασυνείδητο οδηγό κοντά στο Πεδίον του Άρεως.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας με την μηχανή παραβίασε το κόκκινο φανάρι στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας με αποτέλεσμα να χτυπήσει τα τρία άτομα. 
Αντί να σταματήσει, τράπηκε σε φυγή.
Με την βοήθεια περαστικών ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που οδήγησε τα παιδιά στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού και την μητέρα στον Ευαγγελισμό. Οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τους σώσουν. Τα παιδιά νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είναι διασωληνωμένα.
Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί εντόπισαν και την μηχανή, αλλά χωρίς τον οδηγό.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία!!!


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Όλα τα σενάρια για τα ειδικά μισθολόγια – Πως θα αποφύγουν το «τσεκούρωμα»

Μέχρι τις 24 του μήνα όταν η τρόικα επιστρέφει στην Ελλάδα, το οικονομικό επιτελείο πρέπει να τα έχει βρει και να είναι έτοιμο να τα παρουσιάσει.
Ο αγώνας δρόμου για να βρεθούν τα ισοδύναμα μέτρα για να μηδενίσουν ή έστω να περιορίσουν τις περικοπές που έρχονται στα ειδικά μισθολόγια, ύψους 200 εκατ. ευρώ για το 2012 και 400 εκατ. ευρώ για το 2013, ξεκίνησε ουσιαστικά από τη στιγμή που τέθηκε το τελεσίγραφο της τρόικας.
Το μέτρο περιλαμβάνεται στο επικαιροποιημένο Μνημόνιο αλλά η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει το τσεκούρι στα ειδικά μισθολόγια για να μην «καταπατήσει» την προεκλογική της δέσμευση πως δε θα μειωθούν κι άλλο μισθοί και συντάξεις.
Ο πρωθυπουργός, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, είπε πως γίνεται προσπάθεια τα χρήματα που απαιτούνται να βρεθούν μέσω περικοπής δημοσίων δαπανών, γράφει το Έθνος. Στην επόμενη σύσκεψη των τριών, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας πρόκειται να τα παρουσιάσει.
Στόχος της κυβέρνησης είναι να προφυλαχθούν τα εισοδήματα κυρίων των ένστολων. Θα γίνει προσπάθεια διαχωρισμού ανάμεσα στους «μάχιμους αστυνομικούς», όπως δηλαδή υπηρετούν στη ΔΙΑΣ ή σε αστυνομικά τμήματα και σε όσους δουλεύουν στα γραφεία.
Το οικονομικό επιτελείο έχει βγει στο... ψάξιμο και για να περιορίσει την επιβάρυνση συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων από την εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης.
Υπάρχουν σκέψεις και εισηγήσεις να θεσπιστούν γεωγραφικά κριτήρια, ώστε να μην πληγούν οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι και οι κάτοικοι βόρειων περιοχών, όπου οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες και υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για θέρμανση.
Τα κριτήρια θα εξειδικευτούν τις αμέσως επόμενες μέρες.


NewsitΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ο υδράγυρος στους 42 βαθμούς Κελσίου σήμερα!!!

Η χειρότερη μέρα του καλοκαιριού αναμένεται να είναι η σημερινή λόγω καύσωνα. 
Ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει τους 42 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί τις ευπαθείς ομάδες να είναι πολύ προσεκτικές.
Στην Μακεδονία και την Θράκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο από 21 έως 41 βαθμούς Κελσίου. Στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει τους 40 βαθμούς.
Στα νησιά του Ιουνίου αναμένεται 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη, ενώ σε Κυκλάδες και Κρήτη το θερμόμετρο θα δείξει από 24 έως 39.
Τέλος, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36.
Πώς να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα
Όπως σας έχουμε ξαναπεί, κυρίως όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Προτιμήστε τα ανοιχτόχρωμα χρώματα και ντυθείτε ελαφριά. Προτιμήστε δροσερούς χώρους και χρησιμοποιήστε κλιματιστικά και ανεμιστήρες. 
 Τέλος, μην ξεχνάτε καπέλο και γυαλιά ηλίου.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr