ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έδωσε 30.000 για Facebook και Τwitter!

Συγκεκριμένα, με απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που δημοσιεύτηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια εγκρίθηκε η χορήγηση 15.252 ευρώ για τη δημιουργία λογαριασμού στο Facebook, 6.150 ευρώ για τη δημιουργία καναλιού στο YouTube, 15.252 ευρώ για τη δημιουργία λογαριασμού στο Twitter, άλλα τόσα για τη δημιουργία λογαριασμού στο Google+ και μερικές χιλιάδες ευρώ ακόμη για ενέργειες που συνολικά ανέρχονται στο ποσό των 83.025 ευρώ.
H απόφαση έχει ημερομηνία υπογραφής στις 26 Ιουνίου 2012 ενώ η σχετική ανάρτηση στη Διαύγεια έγινε μία ημέρα αργότερα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η σελίδα της Περιφέρειας στο Facebook βρίσκεται εκτός λειτουργίας, όπως και το κανάλι στο YouTube.
Από την πλευρά της, η Περιφέρεια με ανακοίνωσή της καταδικάζει τα δημοσίευματα, μιλώντας για «συκοφαντικά σχόλια», αθλιότητες και λασπολογία και υπογραμμίζοντας ότι η όλη διαδικασία είναι διαφανής μέσω δημόσιων διαγωνισμών και πως το Πρόγραμμα αφορά τη «στοχευμένη διάχυση μιας θετικής εικόνας της Δυτικής Ελλάδας διαμέσου όλων των σύγχρονων μορφών διαδικτυακής επικοινωνίας.
Επιπροσθέτως, τονίζει ότι προβλέπεται «η δημιουργία ηλεκτρονικού profile και δημιουργία δικτύου και στα τρία κοινωνικά δίκτυα αλλά και η συνεχής, καθημερινή διαχείρισή τους».
Επίσης, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει δώσει πεντακάθαρα δείγματα γραφής για το πώς διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα και είναι πάντα ανοιχτή στη δημιουργική κριτική. Όχι, όμως, και στη λασπολογία, γι’ αυτό είναι υποχρεωμένη να αποδοκιμάσει κατηγορηματικά αυτές τις αθλιότητες και ταυτόχρονα να υπογραμμίσει την σταθερή της απόφαση να συνεχίσει τις προσπάθειες για την ανάδειξη και προβολή της Δυτικής Ελλάδας».


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η κόρη του βενζινά (video)

Σ αυτό το βενζινάδικο δεν πρέπει να πας με την γυναικα σου και δείτε τον λόγο στο παρακάτω video...

Nικόλ Μινέτι: Η βουλευτής τσατσά του Μπερλουσκόνι (pics)

Στο στόχαστρο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει μπει η πολιτική καριέρα της νεαρής Νικόλ Μινέτι, αφού συμβολίζει με την παρουσία της ότι πήγε στραβά στην πορεία του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού.
Η 27χρονη σήμερα Μινέτι ήταν ειδική στη στοματική υγιεινή, είχε πελάτη τον Μπερλουσκόνι και χρησιμοποίησε τη φιλία τους για να βρει δουλειά ως σέξι χορεύτρια στα κανάλια του.

Η κόρη του Γουόρεν Μπίτι ανακοίνωσε στο youtube ότι έγινε τρανσέξουαλ (video)

Πάνε έξι χρόνια από τότε που η -14χρονη τότε- Κατρίν είπε στους γονείς της, Γουόρεν Μπίτι και Άνετ Μπένινγκ, ότι είναι άντρας. Η μεγαλύτερη «εκδίκηση» του γυναικείου φύλου σε έναν από τους διάσημους εραστές στην ιστορία του Χόλιγουντ.
«Το όνομά μου είναι Στέφεν. Χαρακτηρίζω τον εαυτό μου ως τρανσέξουαλ άντρα, χαρούμενη αδελφή, ομοφυλόφιλο, λεσβία, συγγραφέα, καλλιτέχνη και ένα τύπο που χρειάζεται κούρεμα».Έτσι ξεκινάει το 6λεπτο βίντεο που ανέβασε η Κάτριν Μπίτι, η 20χρονη κόρη του Γουόρεν, στο τρανσέξουαλ σάιτ Wehappytrans.com.

Η Μενεγάκη ξέχασε το σουτιέν!!! (video)

Το βιντεάκι με την Μενεγάκη που έχει σχεδόν 750.000 χτυπήματα!
Θα μείνουμε με την… απορία στο χέρι Ελένη μου!!!!

Η Ελεονώρα Μελέτη topless σε ηλιοθεραπεία (pic)

Μια αισθησιακή φωτογραφία ανέβασε στο twitter της η Ελεονώρα...
Πιο σέξι από ποτέ η Ελεονώρα "τόπλες" αλλά μπρούμυτα στην παραλία, χαλαρώνει εν όψει του δύσκολου χειμώνα.

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός τουιτάρει κατά τη διάρκεια του sex; (video)

H καυτή πορνοστάρ, στις οποίες έχει μεγάλη αδυναμία ο 46χρονος ηθοποιός, αποκάλυψε πως ο πρώην σύντροφος της, κάθε φορά που έκαναν sex, συνήθιζε να… τουιτάρει!
Μια πολύ… kinky λεπτομέρεια από την σεξουαλική ζωή του...

Europa League: Inter Baku – Αστέρας Τρίπολης 1-1 (video)

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League έκανε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης. Με γκολ του Perrone στο 54′ η πελοποννησιακή ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Inter baku στο Αζερμπαϊτζάν, στον πρώτο αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Schütz στο 46′. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στην Τρίπολη.
Τα κορυφαία ματς της εβδομάδας ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σου!
Τα γκολ: Schütz 46′ – Perrone 54′
Inter Baku: Lomaia, Abramidze, Abdoulaye, Kandelaki, Levin, Ämircanov,Georgievski, Mammadov (Hajiyev 46′), Niasse (Zlatinov 72′), Schütz, Adamia (Genov 89′)
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Bartollini, Formica, Álvarez, Juanitο, Φραγκουλάκης (Μπακασέτας 53′), Usero, Rayo (Πιπίνης 87′), Τσαμπούρης, Perrone (Κουρμπέλης 90+2′), Navarro
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα για το Europa League, Inter Baku – Αστέρας Τρίπολης 1-1.

Τι κοινό έχει ένας γάτος με το πλυντήριο ρούχων; (video)

Τη χαρά του έχει βρει ο γάτος που βλέπετε στο βίντεο! Βρήκε τον καλύτερο τρόπο για νανούρισμα! Τι;;;
Το πλυντήριο των ρούχων σε λειτουργία είναι το ιδανικό μέρος για να ξαπλώσει και να νανουρηθεί αυτός ο γάτος!
Δείτε το βίντεο...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση γυάλινης συσκευασίας Coca Cola Zero

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε σε κλειστό γυάλινο περιέκτη βάρους 250 ml
ανθρακούχου αναψυκτικού «COCA COLA zero» την ύπαρξη ξένου σώματος υπόλευκου χρώματος και ταινιοειδούς σχήματος.
Ειδικότερα, το ανωτέρω αναψυκτικό έχει αριθμό παρτίδας 19F1336VT και φέρει ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 18/10/2012, παράγεται και συσκευάζεται στην
Ελλάδα από την εταιρεία «COCA COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ Α.Ε.» στην παραγωγική της μονάδα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ίντερ Μπακού - Αστέρας Τρίπολης (19:00, ΟΤΕsport 1)

Την πρώτη συμμετοχή στην ιστορία του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα καταγράψει απόψε ο Αστέρας Τρίπολης, αντιμετωπίζοντας στο Αζερμπαϊτζάν την Ίντερ Μπακού (19:00, ΟΤΕsport 1), στο πλαίσιο του β΄ προκριματικού γύρου στο Europa League.
Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη δεν έχουν αγώνες στα πόδια τους, αφού οι τρεις φιλικές αναμετρήσεις με τη... μικτή Ευρυτανίας δεν αποτελούν δοκιμές για εξαγωγή συμπερασμάτων.
Στόχος του αρκαδικού συγκροτήματος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά για να το κατορθώσει θα πρέπει να επιστρέψει από την πρωτεύουσα των Αζέρων με θετικό αποτέλεσμα, εν όψει του επαναληπτικού της Τρίπολης, την ερχόμενη Πέμπτη.

Δείτε το σπίτι της Jennifer Lopez!!!

Η superstar, πριν λίγο καιρό, άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στο περιοδικό Veranda και εμείς ζηλέψαμε το προσωπικό στυλ της JLo, το οποίο χαρακτηρίζεται από την φυσικότητα, με sparkly «πινελιές» κατά τόπους.
Ο χώρος είναι glamorous, χωρίς, όμως, το παραμικρό στοιχείο υπερβολής μέσα του. Η interior designer που επιμελήθηκε το σπίτι, Michelle Workman, δήλωσε στο περιοδικό ότι οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού αντικατοπτρίζουν τέλεια την προσωπικότητα της τραγουδίστριας και ηθοποιού, αφού «έχει μία πολύ ρομαντική πλευρά. Η Jennifer θέλησε κάτι μοντέρνο, με καθαρές γραμμές, διατηρώντας, όμως, μία σοφιστικέ αισθητική».
Τα απαλά, γήινα και παλ χρώματα στους τοίχους αποτελούν τους καλύτερους «καμβάδες» για τα chic έπιπλα. Οι γήινοι τόνοι λαμβάνουν την απαραίτητη δόση glamour αφού, κατά τόπους συνδυάζονται με μεταλλικά φινιρίσματα που δίνουν έναν φρέσκο τόνο.

"Σπάνια μπλε" πανσέληνο θα δούμε στις 31 Αύγουστου

Ένα ιδιαιτέρως σπάνιο φαινόμενο θα λάβει χώρα την τελευταία νύχτα του καλοκαιριού.
Πρόκειται για τη δεύτερη πανσέληνο, την «Μπλε», η οποία θα γίνει μέσα στον Αύγουστο με την πρώτη στις 2 Αυγούστου και την πιο «σπάνια» στις 31.
Δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο φαινόμενο να παρατηρούνται δύο πανσέληνοι μέσα στον ίδιο μήνα, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για το αυγουστιάτικο φεγγάρι. Η δεύτερη πανσέληνος τον ίδιο μήνα αποκαλείται μπλε, όχι μόνο επειδή είναι ασυνήθιστη αλλά επειδή κάποτε ήταν πραγματικά μπλε. Και όχι για μια νύχτα, αλλά για χρόνια.


Προϊστορία:

Λουκέτο στη Χαλυβουργία - Απέτυχε η παρέμβαση Βρούτση

Ζήτημα ωρών θεωρείται πλέον το οριστικό κλείσιμο του εργοστασίου της Χαλυβουργίας Ελλάδας στον Ασπρόπυργο καθώς όπως όλα δείχνουν και η ύστατη προσπάθεια μεσολάβησης που κατέβαλε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα.
Ενώ το Μονομελές Πρωτοδικείο έχει κηρύξει παράνομη την απεργία που έχει ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2011 το εργοστάσιο εξακολουθεί να παραμένει κλειστό με αποτέλεσμα η ιδιοκτησία να προχωρεί στην υλοποίηση της απειλής για το οριστικό του κλείσιμο. Ετσι, θα απολυθούν οι περίπου 240 εργαζόμενοι που έχουν απομείνει, ενώ ακόμη 500 συνεργάτες και προμηθευτές θα χάσουν σημαντικό μέρος του τζίρου τους.
Πάντως, το εργοστάσιο του Βόλου θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του και οι θέσεις για τους 365 εργαζόμενους της μονάδας είναι εξασφαλισμένες.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Του θέρισαν το χωράφι και του άρπαξαν όλη την παραγωγή!

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας αγρότης στα Σήμαντρα της Χαλκιδικής, όταν διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν θερίσει το χωράφι του και μάλιστα άρπαξαν ολόκληρη την παραγωγή του...
«Καλλιεργώ εδώ και 30 χρόνια το χωράφι και ποτέ δεν μου παρουσιάστηκε κάτι τέτοιο. Συνεννοήθηκα με κάποιον ιδιοκτήτη θεριζοαλωνιστικής μηχανής να θερίσουμε το χωράφι και μόλις έφτασα, έμεινα άφωνος καθώς διαπίστωσα ότι κάποιος προηγήθηκε και θέρισε την παραγωγή μου», εξήγησε ο ίδιος ο αγρότης.


halkidikipress.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Το πρόγραμμα μεταδόσεων των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Στις 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των
Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ενώ από τις 25 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι αγώνες στο ποδόσφαιρο.
Δείτε όλo το πρόγραμμα μεταδόσεων των Ολυμπιακών Αγώνων:

Mur Island: Ένα τεχνητό νησί… έργο τέχνης!

Όταν κατασκευάστηκε το 2003 ξεχώρισε αμέσως από το πρωτοποριακό design αλλά και από το σκεπτικό του Νεοϋορκέζου καλλιτέχνη σχετικά με τη δημιουργία του: «Οι κάτοικοι τού Graz έπρεπε να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους με τον ποταμό».
Το τεχνητό νησί Mur δεσπόζει στον ομώνυμο ποταμό που διαρέει την πόλη Graz στην Αυστρία, αποτελώντας το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους κατοίκους και στο ποτάμι. Δύο γέφυρες συνδέουν τη
μεταλλική κατασκευή με τις όχθες, ενώ το καταπράσινο τοπίο ολοκληρώνει την κατά τα άλλα εντυπωσιακή εικόνα.

"Μοιραίος Έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα 19 Ιουλίου

Μετά από τα σκληρά λόγια του Τζεμίλ και τη συνειδητοποίησή της ότι ο έρωτάς της με τον Χαρούν μόνο συμφορές μπορεί να προκαλέσει, η Εντά φεύγει για άλλη μια φορά, με τη βοήθεια της Χαγιάτ. Ο Χαρούν, που ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα, δεν έχει ιδέα...
Αλλά κάποιος άλλος φαίνεται να ξέρει, μιας και την έχει ακολουθήσει. Και πάνω που η σύλληψη των Αρσλάνλι έχει σκανδαλίσει την κοινή γνώμη, σκάει μια άλλη βόμβα...
Το πιστοποιητικό γέννησης της Γιαγμούρ, με την υπογραφή του Χαρούν ως πατέρα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας! Την ίδια στιγμή, ο Μπατού συνειδητοποιεί ότι η Ετζέ είναι η χαμένη του αδελφή!


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Tα fitness μυστικά των πιο καλλίγραμμων Eλληνίδων!!!

H χώρα μας ως γνωστόν φημίζεται για τις ωραίες και σέξι γυναίκες της από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Επόμενο είναι λοιπόν να μην αποτελούν εξαίρεση και οι κυρίες της showbiz οι οποίες κοσμούν τα εξώφυλλα των περιοδικών με τα καλλίγραμμα κορμιά τους και κάνουν εμάς τις κοινές θνητές να αναρωτιόμαστε τι κάνουν κάθε χρόνο και είναι όλο και πιο fit. Και επειδή δεν μας αρέσει να μένουμε με άλυτες απορίες, ρωτήσαμε και μάθαμε τα μικρά καθημερινά fitness μυστικά των πιο καλλίγραμμων ελληνίδων και σας τα παρουσιάζουμε...

Τι είδε και έμεινε με το στόμα ανοιχτό; (video)

Πήγε για ψάρεμα μαζί με τον μπαμπά της για να περάσουν την ώρα τους και να χαλαρώσουν, αλλά έζησαν την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής τους.
Όλα ήταν ήρεμα, μέχρι που το ψάρι "τσίμπησε". Η νεαρή κοπέλα προσπαθούσε να τραβήξει με το καλάμι της το ψάρι που είχε πιάσει, όταν ξαφνικά ένας καρχαρίας πετάχτηκε από το νερό και της άρπαξε το ψάρι.
Η κοπέλα και ο πατέρας της τρομοκρατήθηκαν τόσο πολύ που δεν σταματούσαν να φωνάζουν "Καρχαρίας, καρχαρίας"
Δείτε τι συνέβη στο βίντεο...

Γιαγιά έπεσε από τον 8ο όροφο και την έσωσε... το φόρεμα της!

Άγιο είχε μια 72χρονη γυναίκα στο Μάριουπολ της Ουκρανίας η οποία κυριολεκτικά σώθηκε από του χάρου τα δόντια!
Η ηλικιωμένη γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι της στον 8ο όροφο προκειμένου να βάλει τις φωνές σε κάτι πλανόδιους μουσικούς που περνούσαν και δεν την άφηναν να κοιμηθεί.
Φαίνεται, όμως, ότι οι μουσικοί τη μάτιασαν και γλίστρησε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό! Η πτώση, ωστόσο, έμεινε… ημιτελής αφού η τυχερή 72χρονη έμεινε «κολλημένη» στον 7ο όροφο, να αιωρείται στον αέρα αφού το φόρεμα της πιάστηκε από ένα εξόγκωμα!
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική η οποία σε χρόνο dt έφθασε στο σημείο και έσωσε τη γριούλα εν μέσω χειροκροτημάτων από πολίτες που είχαν σταματήσει στο σημείο. Η ίδια, πάντως, από την τρομάρα της δεν μπορούσε ούτε δύο λέξεις να ψελλίσει στους πυροσβέστες!
Δείτε τι ακριβώς έγινε...

Ηφαίστεια από όλο τον κόσμο!!! (pics)


Όσο και να μας τρομάζει και μόνο η ιδέα του ξυπνήματος ενός ηφαιστείου, αυτής της τεράστιας δύναμης που μπορεί να προκαλέσει φοβερές καταστροφές οι είκονές είναι εντυπωσιακές.
Σήμερα υπάρχουν περίπου 600 ενεργά ηφαίστεια σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Οι εικόνες αποκαλύπτουν τη μοναδική φυσική ομορφιά αυτών των γιγάντων της φύσης.

Κόρινθος: Απειλούσε να αυτοκτονήσει από τη γέφυρα του Ισθμού! (video)

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαν αυτόπτες μάρτυρες την απόπειρα αυτοκτονίας ενός άνδρα στον Ισθμό της Κορίνθου.
Όλα έγιναν γύρω στις 11.00 το πρωί όταν ένας άνδρας από την Αρκαδία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άφησε το αυτοκίνητό του κοντά στη γέφυρα του Ισθμού και άρχισε να φωνάζει ότι θα αυτοκτονήσει.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και πολύ γρήγορα έφτασαν στο σημείο, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Σχεδόν σε ρόλο ψυχαναλητή, αστυνομικοί άρχισαν να συνομιλούν μαζί του, για να μάθουν τους λόγους που τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Τελικά 10 λεπτά αργότερα, τον έπεισαν να μην πέσει στο κενό και ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος και παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα, ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
Η περίπτωσή του συγκλόνισε τους αστυνομικούς, αν και - όπως ανέφεραν - περισσότερο ενήργησαν ανθρώπινα παρά θεσμικά.
Δείτε το βίντεο...

Παλαιοχριστιανικός ναός σε τούνελ του μετρό

Λένε ότι η θέα κρύβεται στα υπόγεια. Λένε ότι τα υπόγεια είναι καμιά φορά πιο φιλόξενα κι από τα συμβατικά ανώγεια.
Δεν θα είχε όμως καμία σημασία αν οι κρυμμένοι θησαυροί δεν έβγαιναν στο φως με τις πιο πολύτιμες πολιτισμικές προεκτάσεις, ενώνοντας τα θραύσματα του χθες και δίνοντας έτσι αξία στο σήμερα. Μέσα από τη μαγεία της αρχαιολογικής ανασκαφής και την παρούσα συγκυρία της κατασκευής του μετρό, το υπουργείο Πολιτισμού συναινεί με υπερβάλλοντα ζήλο, ώστε ο παλαιοχριστιανικός ναός που βγήκε τον τελευταίο χρόνο στην επιφάνεια να μεταφερθεί ατόφιος για πρώτη φορά, παίρνοντας θέση πραγματικού μνημείου στην πόλη.

Άγρια δολοφονία ηλικιωμένου στον Άγιο Παντελεήμονα

Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα στην οδό Πάτμου
Για μέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής ο άτυχος 81χρονος. Οι συγγενείς του άρχισαν να τον αναζητούν. Τελικά αποφάσισαν να τον επισκεφτούν στο σπίτι της οδού Πάτμου. Τότε αποκαλύφθηκε το έγκλημα.
Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός. Έχει ένα τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι. Το έγκλημα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έχει γίνει πριν αρκετά 24ωρα.
Οι αστυνομικοί μιλούν για “περίεργη” υπόθεση. Στο σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην είσοδο και τα παράθυρα. Ωστόσο το σπίτι είναι κάπως αναστατωμένο, μοιάζει σαν κάποιος να έχει ψάξει στους χώρους, όμως κανείς δεν γνωρίζει εάν το κίνητρο του δολοφόνου ήταν η ληστεία ή κάτι άλλο.


newsit.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε:Οι 10 πιο παράξενες δουλειές του κόσμου!!!

Είναι αλήθεια, πως τώρα που η ανεργία μαστίζει την Ευρωζώνη ο κόσμος είναι πιο πρόθυμος να απασχοληθεί με δουλειές, που πάντα σνόμπαρε. Αυτός όμως που δεν είχαμε (ή τουλάχιστον είχα) φανταστεί ποτέ, είναι η ποικιλία των επιλογών. Υπάρχουν κάποιες…
δουλειές που προσφέρονται και κάποιοι πρέπει να τις κάνουν.Η λίστα δημοσιεύτηκε το 2011, από τον τέως δημοσιογράφο Tom Parnell. Δείτε λοιπόν τις πιο παράξενες δουλειές του κόσμου:

Πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της τηλεόρασης η Sofia Vergara

Το περιοδικό Forbes ανακοίνωσε ότι η λατίνα σταρ είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στην τηλεόραση.
Μέσα σε ένα χρόνο κερδίζει περίπου 19 εκατ. δολάρια. Η εταιρεία ΜΜΕ που η ίδια ίδρυσε το 1996, οι διαφημίσεις πολύ γνωστών εταιρειών και η δική της μάρκα ρούχων, την έχουν βοηθήσει να ανέβει επαγγελματικά και να γίνει γνωστή από τη μία άκρη του πλανήτη ως την άλλη. Φυσικά όπως και η ίδια γνωρίζει, τη βοήθησε και το... σεξαπίλ της.
«Πάντα ήταν μέρος της καριέρας μου η εμφάνισή μου. Δεν ντρέπομαι, μου έχει ανοίξει πόρτες. Αλλά ξέρω ότι αν δεν είχα να προσφέρω κάτι πέρα από αυτό θα είχα εξαφανιστεί εδώ και καιρό», δήλωσε.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Super Mario για όλες τις δουλειές!!!

Δεν ξέρω ποιος κατά την γνώμη σας αξίζει τον τίτλο του super star στο πρόσφατο Euro, όμως ο Μπαλοτέλι θέτει ισχυρή υποψηφιότητα. Θυμάστε, προφανώς, τον πανηγυρισμό στο τέρμα που πέτυχε στα ημιτελικά κόντρα στους Γερμανούς. Ναι, εκείνον, όπου έβγαλε την μπλούζα για να "χαζέψουμε" το χτιστό κορμί του! Κάποιοι πήραν την σχετική φωτογραφία και της "άλλαξαν τα φώτα" στην επεξεργασία. Δείτε τα αποτελέσματα! 
Τι Super man, τι super Mario!!!..

Nέα Υόρκη: Τους ήρθε το αυτοκίνητο κατακέφαλα (video)

Δύο άτομα τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε από τον τέταρτο όροφο ενός πάρκινγκ στο Μανχάταν.
Ο υπάλληλος του πάρκινγκ προσπάθησε να μετακινήσει το όχημα αλλά λόγω απροσεξίας το τοποθέτησησε στη θέση του ανελκυστήρα ο οποίος δεν βρισκόταν εκεί. Το αυτοκίνητο έπεσε από ύψος περίπου 17 μέτρων στο κενό αλλά και σε δύο ανθρώπους οι οποίοι τραυματίσηκαν και νοσηλεύονται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης.

Καθαρίστρια βρήκε χρυσαφικά μεγάλης αξίας και τα παρέδωσε στην αστυνομία!!!

Κάποιοι λένε ότι μερικές φορές η τύχη σου ρχεται από κει που δεν το περιμένεις.
Έτσι έγινε και με μια γυναίκα , καθαρίστρια στο επάγγελμα που βρήκε κοσμήματα πολλών χιλιάδων ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία.
Το περιστατικό συνέβη στην Κω και η γυναίκα που δούλευε για το μεροκάματο και έπαιρνε 500 ευρώ το μήνα βρήκε απέναντι από ταβέρνα σε μια κουφάλα δέντρου τον συγκεκριμένο… θησαυρό!
Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά βρέθηκαν και οι προθήκες των κοσμημάτων ενώ μετά από έρευνα της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι τα κοσμήματα είχαν κλαπεί τον τελευταίο μήνα από κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μαστιχάρι.
Οι έρευνες δεν σταμάτησαν εκεί καθώς οι αστυνομικοί φύλαγαν το μέρος μήπως και εμφανιστούν οι δράστες για να τα παραλάβουν.
Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη ενώ υπολόγισαν στο περίπου την αξία τους που άγγιζε τα 5 με 6 χιλιάδες ευρώ.
Η συνολική αξία των κοσμημάτων που εκλάπησαν από το ξενοδοχείο έφταναν τα 100.000 ευρώ.
Μετά από την συγκεκριμένη πράξη η γυναίκα τιμήθηκε από τον Δήμαρχο της Κω, κο Καισερλή.

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Περικοπές στο εφάπαξ για τουλάχιστον 24 ασφαλιστικά ταμεία

Περικοπές που θα κυμαίνονται από 10 έως 30% θα υποστούν τα εφάπαξ τα οποία χορηγούν τουλάχιστον 24 ασφαλιστικά ταμεία.
Η απόφαση του υπουργείου Εργασίας να μην υπάρξει καμία αλλαγή στην αύξηση των εισφορών προκειμένου να καλυφθούν τα ελλείμματα των ταμείων εφάπαξ-πρόνοιας, σε συνδυασμό με την υποχρέωση για ανταποδοτικότητα μεταξύ εισφορών και παροχών, καθιστούν μονόδρομο το νέο «ψαλίδι» στο εφάπαξ.
Ήδη τα πρώτα μηνύματα προς αυτή την κατεύθυνση δόθηκαν στον κύκλο επαφών που είχε, την Τετάρτη, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ενώ η νέα περικοπή στο εφάπαξ μοιάζει δεδομένη επιλογή και για τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης, σε μια προσπάθεια μείωσης των δημοσίων δαπανών.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου, τουλάχιστον 24 φορείς χορηγούν εφάπαξ μεγαλύτερα από 2% έως και 83% σε σχέση με τις καταβαλλόμενες εισφορές. Τα ταμεία των δημοσίων υπαλλήλων, ξενοδοχοϋπαλλήλων, εταιρειών τσιμέντων, υπαλλήλων φαρμακευτικών εργασιών, νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου και απασχολούμενων στα Μ.Μ.Ε. αναμένεται να είναι ορισμένα από αυτά στα οποία θα πέσει… «ψαλίδι» στο όνομα της δημοσιονομικής εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Καλαμάρι κάνει σεξ επί 3 ώρες και μετά δεν μπορεί να ..."πάρει τα πλοκάμια του"!!!

Ένα καλαμάρι ελαφρών ηθών που ζει στα νερά της Αυστραλίας κουράζεται τόσο πολύ από τις τρίωρες ερωτικές συνευρέσεις του ώστε χρειάζεται μισή ώρα ξεκούραση για να
μπορέσει να κολυμπήσει και πάλι κανονικά, αναφέρουν ερευνητές που υπέβαλαν το πλάσμα σε τεστ αντοχής.
Η μελέτη του μικρού κεφαλόποδου, με την ονομασία Euprymna tasmanica, προσφέρει νέα στοιχεία για το πώς η ενεργειακή δαπάνη του ζευγαρώματος επηρεάζει τη ζωή και τη μακροβιότητα των ειδών, αναφέρουν Αυστραλοί ερευνητές στην επιθεώρηση Biology Letters.
To Euprymna tasmanica ζει λιγότερο από ένα χρόνο, γεγονός που δεν αποκλείεται να οφείλεται στην κούραση που επιφέρει το φρενήρες ζευγάρωμα με πολλούς συντρόφους.

Σωκράτης Γκιόλιας: Σαν σήμερα 19 Ιουλίου, πριν δύο χρόνια ...(video)

Σαν σήμερα πριν 2 ακριβώς χρόνια ... Δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει εύκολα αυτό που έγινε εκείνο το πρωϊνό.
Η δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια σημειώθηκε τα ξημερώματα της 19ης Ιουλίου 2010 στην Ηλιούπολη, όταν άγνωστοι χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού του και ισχυρίστηκαν ότι κάποιοι του κλέβουν το αμάξι που βρισκόταν παρκαρισμένο στην πιλοτή της πολυκατοικίας του. Ο άτυχος δημοσιογράφος κατέβηκε χωρίς να υποψιαστεί την παγίδα και τότε δέχτηκε τα πυρά των αγνώστων, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.
Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια έγινε πριν από από δύο χρόνια από τη «Σέχτα Επαναστατών» έγινε από άτομα μεταμφιεσμένα σε «ειδικούς φρουρούς» της ΕΛ.ΑΣ.
Σήμερα Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012 8:00 π.μ θα αρχίσει η Θεια Λειτουργία στους Αγίους Αναργύρους Ηλιούπολης και αμέσως μετά θα ακολουθήσει μνημόσυνο στην μνήμη του Σωκράτη. Στις 10.00 τελεστεί τρισάγιο στο κοιμητήριο Ηλιούπολης.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας έλεγε: “Τελικά το να λες ευθαρσώς την άποψη σου και την αλήθεια αποτελεί μια σύγχρονη μορφή τρομοκρατίας με θύματα όλους τους επώνυμους διαμορφωτές της αποχαύνωσης και της αποβλάκωσης του κόσμου μέσα από το χαζοκούτι”.


Και συνέχιζε λέγοντας: “Όσο μπορώ να αντιστέκομαι στο σάπιο σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής θα το κάνω με όποιο τίμημα”.


Το τίμημα για τον Σωκράτη Γκιόλια ήταν η ίδια του η ζωή!


37 ετών και λίγο πριν γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, πέφτει νεκρός από 17 σφαίρες ξημερώματα της 19ης Ιουλίου στην είσοδο του σπιτιού του…


17 σφαίρες καταφέρνουν να “κλείσουν” την ελεύθερη φωνή ενός πραγματικά ελεύθερου ανθρώπου…


Το troktiko.blogspot.com ρίχνει την αυλαία του λίγες μέρες μετά, με την φράση «Καληνύχτα Ελλάδα», όταν η ομάδα του συνειδητοποιεί πλέον με τον χειρότερο τρόπο ότι ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Το μέγεθος της επιτυχίας του “troktiko.blogspot.com” αποδείχθηκε αμέσως, από τις επόμενες ημέρες μέχρι και σήμερα….. καθώς πολλές ομάδες κλωνοποιημένες και μη, οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τα παιδιά του τρωκτικού, έσπευσαν, άλλες να το αντιγράψουν άλλες να το εκμεταλλευτούν (!!) και άλλες να το καπηλευθούν (!!) μαζί με το όνομα του Σωκράτη !!


Μετά θάνατον,ο ΠΣΑΤ καθιέρωσε βραβείο Σωκράτη Γκιόλια για το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού στίβου. Επίσης στο πλαίσιο της διεθνούς συνάντησης στίβου παίδων – κορασίδων στη Λάρνακα, μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, η ΚΟΕΑΣ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου) αθλοθέτησε βραβεία Σωκράτης Γκιόλιας για τον καλύτερο αθλητή και αθλήτρια..


Στα παιδικά του χρόνια… ..τη δεκαετία του 1980….. ο αγαπημένος τραγουδιστής του ήταν ο Στέλιος Καζαντζίδης ..…αγαπημένο συγκρότημα του ήταν οι Yngwie Malmsteen’s Rising Force …. η πρώτη ταινία στο κινηματογράφο που παρακολούθησε ήταν το Flash Gordon…. πρώτος δίσκος που αγόρασε ήταν του συγκροτήματος Exodus …… και η πρώτη συναυλία που παρακολούθησε ήταν των Flames στο club αυτοκίνηση.


Ντίνα Κ.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεκάδες νεκροί σε ναυάγιο στη Ζανζιβάρη

Στους 31 ανέρχεται ο απολογισμός των νεκρών ανάμεσά τους και δύο Ευρωπαίοι, από το ναυάγιο ανάμεσα στο Νταρ ες Σαλάμ και τη Ζανζιβάρη ενός πορθμείου που μετέφερε περισσότερους από 250 επιβάτες, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του υπουργείου Μεταφορών της Ζανζιβάρης.
Μέλος των σωστικών συνεργείων είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι 145 επιζώντες διασώθηκαν από το σημείο όπου σημειώθηκε το ναυάγιο, στα ανοικτά των ακτών του νησιού Ουνγκούτζα, το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους της Ζανζιβάρης."Ο τελευταίος απολογισμός είναι 31 νεκροί και 145 διασωθέντες. Αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε την επιχείρηση διάσωσης για το βράδυ, αλλά θα ξεκινήσουμε ξανά με το πρώτο φως της ημέρας" δήλωσαν οι αρχές.
"Το πλοίο μετέφερε μεταξύ 250 και 300 επιβατών όταν ανατράπηκε".Εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών δήλωσε ότι πολλοί επιβάτες δεν έχουν βρεθεί ακόμα αλλά πρόσθεσε ότι είναι δυνατό να γνωρίζουν πόσοι από αυτούς βυθίστηκαν μαζί με το πλοίο. Συνέχισε λέγοντας ότι σχεδόν ολόκληρο το πλοίο έχει βυθιστεί και μόνο ένα μικρό μέρος είναι ορατό από την επιφάνεια της θάλασσας.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο 203 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους από το ναυάγιο ενός φέρι ανάμεσα σε δύο νησιά στο αρχιπέλαγος της Ζανζιβάρης.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ανανεωμένος ο ΠΑΟ Φελλίου θα διεκδικήσει την άνοδο στο Α΄ τοπικό ΕΠΣ Γρεβενών

Η ανανεωμένη ομάδα του ΠΑΟ Φελλίου, με καινούριο Προπονητή και με τις κατάλληλες προσθήκες που έκανε σε όλες τις θέσεις θα διεκδικήσει την άνοδο στο Α΄ τοπικό και είναι το φαβορί...Αφού έμειναν στην ομάδα ο Θωμάς Σίμος και ο Δημήτρης Τσίπης που τους ζητούσαν πολλές ομάδες, προτίμησαν να παραμείνουν και να βοηθήσουν στην προσπάθεια ανόδου.

ΑΙΣΧΟΣ! ΤΟΜΑΡΙΑ κατεβάστε αμέσως αυτή τη φωτογραφία...

Στο (που αλλού) facebook έχει δημιουργηθεί μια σελίδα με τίτλο Ζητούνται Έλληνες εργάτες στην Τουρκία - Türkiye'de Rum işçiler.
Τι φωτογραφία λέτε ότι μπορεί να έχει για background; Ε λοιπόν σας πληροφορούμε πως έχει την Ελληνική σημαία και στη θέση του Σταυρού έχει την ημισέληνο με το αστέρι!
ΑΙΣΧΟΣ! ΤΟΜΑΡΙΑ προσβάλετε το Εθνικό μας σύμβολο! ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ αυτή τη φωτογραφία...
Φυσικά και αρνούμε να πιστέψω πως αυτή η σελίδα έχει δημιουργηθεί από Τούρκους επιχειρηματίες ή πράκτορες της ΜΙΤ.
Σίγουρα έχει γίνει από δικούς μας πολυπολιτισμικούς!
Εξ΄ άλλου το έχω ξαναγράψει:
Κανένας ξένος δεν είναι μεγαλύτερος ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ από τους ντόπιους... ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ και ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
Κοινοποίηση σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές.
Εισαγγελέας υπάρχει;
Είναι προσβολή Εθνικού Συμβόλου Ή ΟΧΙ;
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.


epirus-ellas.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ανακοινώθηκαν οι νέοι γενικοί γραμματείς των υπουργείων - Όλα τα ονόματα

Ανακοινώθηκε η λίστα με τα ονόματα των νέων Γενικών Γραμματέων στα υπουργεία.
Αναλυτικά:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Οριστική απόφαση για το χαράτσι - Μέσα στο λογαριασμό της ΔΕΗ σε πέντε δίμηνες δόσεις

Η τελευταία δίμηνη δόση αναμένεται τον Απρίλιο του 2013. 
Κατά συνέπεια κάποια έσοδα από το χαράτσι θα μπουν στον προϋπολογισμό του 2013. Το 2013 το τέλος θα αντικατασταθεί με έναν Ενιαίο Τέλος ΑκινήτωνΣύμφωνα με όσα προβλέπει η υφιστάμενη Νομοθεσία και λόγω τεχνικών δυσχερειών και χρονικών περιορισμών ο τρόπος είσπραξης του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) δεν είναι εφικτό να τροποποιηθεί.
Κατά συνέπεια το τέλος ακίνητων θα εξακολουθήσει να εισπράττεται από την ΔΕΗ και άλλους παρόχους αλλά σε πέντε διμηνιαίες δόσεις αντί των δυο που ίσχυσαν για το τέλος του 2011 αρχής γενομένης από τους λογαριασμούς που θα εκδοθούν εφεξής.
Υπενθυμίζεται ότι η επιβολή του τέλους για το 2012 ήταν μια υποχρέωση που είχε ήδη προβλεφθεί στον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2012 ενώ από το 2013 θα αντικατασταθεί από ένα Ενιαίο Τέλος Ακινήτων.
Το γεγονός ότι η τελευταία δόση για το χαράτσι θα καταβληθεί τον Απρίλιο του 2013, σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα χρήματα θα συμπεριληφθούν στον προϋπολογισμό του 2013.
Πάντως, οι λογαριασμοί με τις πρώτες δόσεις θα αρχίσουν να έρχονται από το τέλος Ιουλίου ή τις αρχές Αυγούστου.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr