ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ένα στρινγκ έφερε την καταστροφή!!!

Που να το φανταζόταν μια 30χρονη ότι ένα στρινγκ θα προκαλούσε τεράστια αναστάτωση στην γειτονιά.
Η 30χρονη κοπέλα συνήθιζε να πλένει τα κυλοτάκια της και να τα απλώνει στην βεράντα. Είχε βρει μπελά στο κεφάλι της όμως καθώς μία γειτόνισσα διαμαρτύρονταν επειδή θεωρούσε ότι προκαλούσε η σέξι 30αρα απλώνοντας τα προκλητικά της εσώρουχα στη βεράντα.
Αφού η συγκεκριμένη συνήθεια έγινε αρκετές φορές και η όμορφη 30χρονη την είχε γλιτώσει με μερικές φωνές ήρθε και η μέρα του μεγάλου μακελειού.
Γιατί για πολλοστή φορά που άπλωσε τα προκλητικά εσώρουχα στην βεράντα, η γειτόνισσα δεν άργησε να βγει έξω και να αρχίσει να φωνάζει «Κοπέλα μου προκαλείς»
Αλλά δεν έμεινε εκεί γιατί η γειτόνισσα έφτασε στο σημείο να κάνει κριτική στην 30χρονη για τον τρόπο που ζούσε την ζωή της.
Αυτό ήταν που εξόργισε την νεαρή καλλονή που κάλεσε την γειτόνισσα να βγουν στο δρόμο για να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις.
Λίγα λεπτά αργότερα και χωρίς καλά καλά να το καταλάβουν άρχισαν να μαλλιοτραβιούνται με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

evianews
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ... Σε καυτά ενσταντέ... με τη φίλη της!!!

Το κορίτσι χώρισε πρόσφατα και τι πιο φυσιολογικό από το να πάρει τη φίλη της και να πάνε διακοπές.
Φαίνεται όμως ότι τον

Δείτε:Απρόσεκτη.. η γυναίκα του Φραντσέσκο Τότι!!!

Η γυναίκα του Φραντσέσκο Τότι, Ίλαρι Μπλάζι συνεχίζει κανονικά τις διακοπές της και χάρισε εντυπωσιακές φωτογραφίες στους παπαράτσι.
Στα… βάσανα βρίσκεται ο Φραντσέσκο Τότι με την προετοιμασία της Ρόμα να έχει ξεκινήσει κανονικά και να βρίσκεται στη Ρώμη για να λάβει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας του. Την ίδια ώρα, η γυναίκα του, Ίλαρι Μπλάζι δεν του κάνει παρέα και συνεχίζει απτόητη τις διακοπές της στις παραλίες της Ιταλίας.
Στην τελευταία της παρουσία, χάρισε εντυπωσιακές στιγμές ,καθώς το μαγιό της βγήκε από τη θέση του με αποτέλεσμα να αποκαλύψει τα ωραία σημεία του σώματός της.

ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ: Ζει τον έρωτά της... σε δεντρόσπιτο

Αναρωτιόσαστε που έχει χαθεί η ξανθιά τηλεπερσόνα – μπαργούμαν – τραγουδίστρια, Στέλλα Μπεζαντάκου;
Εκεί που οι… αποκαλυπτικές της εμφανίσεις (και οι φωνητικές της ικανότητες, βεβαίως) έδιναν καθημερινή τροφή για σχόλια στις κοσμικές στήλες και τις lifestyle εκπομπές, τώρα άφαντη! Ε λοιπόν, η Στέλλα βρήκε τον έρωτα και ανέβηκε… στα δέντρα! Απόδειξη οι φωτογραφίες που ακολουθούν.
Για τη ακρίβεια, η τραγουδίστρια βρέθηκε με τον σύντροφό της Χρήστο Γκίκα στην περιοχή Φενεό, στην Πελοπόννησο, όπου επέλεξαν να μείνουν σε ένα δεντρόσπιτο.
“Περάσαμε τέλεια! Πήγαμε τις μέρες του καύσωνα και επιλέξαμε να κάνουμε εναλλακτικές διακοπές στο βουνό. Είχα όνειρο από μικρή να κάνω διακοπές σε δεντρόσπιτο. Ηταν κυριολεκτικά πάνω στο δέντρο και μπροστά ήταν το δάσος. Στην κυριολεξία, ήταν ένα κουκλόσπιτο. Κάναμε μπάνιο στη λίμνη Δόξα και ήταν μοναδικά”, δήλωσε η ίδια στην “Espresso”.
“Ο Χρήστος είναι ο άνδρας της ζωής μου. Είμαι ερωτευμένη μαζί του και τον Αύγουστο θα κλείσουμε τρία χρόνια μαζί”, πρόσθεσε.

ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ; Σκύλος γέννησε... γάτα!!!

Ένας Νοτιοκορεάτης ισχυρίζεται ότι η σκυλίτσα του έφερε στον κόσμο ένα πλάσμα που μοιάζει και… νιαουρίζει σαν γατάκι!
Ο 63χρονος Jeong Pyong-bong, από την επαρχία South Jeolla της Νοτίου Κορέας, δήλωσε στα τοπικά μέσα ότι η σκύλα του είχε μείνει έγκυος τον περασμένο Μάιο. Όταν ήρθε η ώρα της γέννας, ο άνδρας έκπληκτος αντίκρισε κάμποσα κουτάβια και ένα γατάκι.
Η είδηση έκανε σε χρόνο ρεκόρ το γύρο του χωριού, και όλοι καταφθάνουν στο σπίτι του 63χρονου για να αντικρύσουν το… θαύμα της φύσης.
Πάντως οι επιστήμονες δηλώνουν ότι η πιο λογική εξήγηση είναι το βρέφος να είναι κουτάβι που μοιάζει εκπληκτικά με γατάκι μόνο στην όψη…

Μεγάλο τουριστικό γραφείο της Αθήνας βάρεσε «κανόνι»

«Κανόνι βάρεσε» σήμερα μεγάλο τουριστικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, αφήνοντας πολλές οφειλές στους προμηθευτές του, ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, κ.α.
Σύμφωνα με πληροφορίες του 24h.gr, το συγκεκριμένο τουριστικό γραφείο, που είναι ιδιαίτερα γνωστό, οργάνωνε εκδρομές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ενώ πουλούσε και εκδρομικά πακέτα κρουαζιέρας.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μεγάλος αριθμός επιταγών που είχε εκδώσει η εταιρεία, έμειναν ακάλυπτες. Σημειώνεται ότι παρά την κρίση στη χώρα ο αριθμός των τουριστικών γραφείων που έχουν κλείσει είναι ιδιαίτερα μικρός, όμως παράγοντες της αγοράς κάνουν λόγο για «κύμα λουκέτων» προς το τέλος του καλοκαιριού, από τουριστικά γραφεία που είτε θα κλείσουν από μόνα τους, είτε θα αναγκαστούν να πτωχεύσουν λόγω μεγάλων οφειλών στους προμηθευτές τους.
Ο εσωτερικός τουρισμός, που αποτελεί στις περισσότερες περιπτώσεις τη μόνη πελατεία των τουριστικών γραφείων, σημειώνει φέτος τη μεγαλύτερη μείωση των τελευταίων δεκαετιών.

fimes.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΕΦΕΤ: Ποιο γνωστό εμφιαλωμένο νερό αποσύρθηκε;

Γνωστό εμφιαλωμενο νερό αποσύρθηκε μετά απο έλεγχο του ΕΦΕΤ!!!
Σε δειγματοληψία επιτραπέζιου νερού, εμφιαλωμένου σε πλαστικές φιάλες των 18,9 λίτρων προχώρησε ο ΕΦΕΤ προκειμένου να ελέγξει τις μικροβιακές παραμέτρους του προϊόντος.
Μετά από εξετάσεις, που διενεργήθηκαν σε συνέχεια των ελέγχων που αφορούσαν την επιχείρηση Μαμμής Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε, ανιχνεύθηκε από την χημική υπηρεσία Σερρών το βακτήριο Pseudomonas aeruginosa (πυοκυανική ψευδομονάδα).
Το δείγμα χαρακτηρίστηκε ως «μη σύμφωνο - μη ασφαλές – επιβλαβές για την υγεία». Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΕΤ η εμπορική επωνυμία του προϊόντος είναι LIVAS και στο πλαστικό πώμα της φιάλης αναγράφονται με αυτοκόλλητη ετικέτα οι ενδείξεις: «Επιτραπέζιο νερό, πηγής Κεφαλαρίου – Δράμας παρασκευάζεται και εμφιαλώνεται από την Μαμμής Ι & ΣΙΑ Ε.Ε 14 χιλ. Δράμας – Καβάλας Αγ. Αθανάσιος Δήμος Δοξάτου Τ.Κ. 66300 Δράμας», με τους εξής αριθμούς παρτίδας και ημερομηνίες λήξεως:
- LOT 191/10 και ημερομηνία λήξεως 09-07-2013
- LOT 197/10 και ημερομηνία λήξεως 15-07-2013
- LOT 198/10 και ημερομηνία λήξεως 16-07-2013
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση απόσυρση των προϊόντων Livas από την ελληνική αγορά και καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τις συγκεκριμένες φιάλες νερού να μην το καταναλώσουν.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ερυθρόλευκος ο Γκρέκο (videos)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λεάντρο!!!
Γκρέκο που δηλώνει έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του.
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιταλού ποδοσφαιριστή για τα επόμενα τρία χρόνια».
Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο Olympiacos TV:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και φυσικά αυτό με γεμίζει ευτυχία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ.
Τον κόσμο του Ολυμπιακού τον είδα και πριν από δύο χρόνια όταν είχα έρθει εδώ παίζοντας για την Ρόμα και είναι κάτι πραγματικά φανταστικός. Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Μια ιστορική ομιλία του Κωστή Στεφανόπουλου προς τον Μπιλ Κλίντον που αξίζει να διαβάσουμε όλοι!

«Εστοχάστηκα και στέργω» Υιοθετώντας τον όρκο της Φιλικής Εταιρείας.
Η επίσκεψη του τέως προέδρου των ΗΠΑ, Μπίλ Κλίντον συνοδευομένου υπο ομάδος επιχειρηματιών αποτελεί έτσι ή αλλιώς αυτήν την περίοδο σημαντικό γεγονός δια την χώρα μας.
Παραθέτω την ομιλία του τέως προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ. Στεφανόπουλου στις 19 Νοεμβρίου 1999, όταν, τότε υπεδέχθη τον Αμερικανό πρόεδρο Μπίλ Κλίντον, θεωρώντας την, διαχρονικά εκφράζουσα τον Ελληνισμό απανταχού του πλανήτη, άνευ ουδενός άλλου σχολίου.


«Εξοχώτατε κύριε Πρόεδρε,

Πόσο χρονών γίνεται σήμερα η Έλλη Κοκκίνου;

Σήμερα η Έλλη Κοκκίνου έχει τα γενέθλιά της!
Η τραγουδίστρια γίνεται 42 χρονών και θα τα γιορτάσει στη Σκιάθο με την παρέα της!
Από χθες βρίσκεται στο νησί με την Σίσσυ Χρηστίδου, την Δέσποινα Καμπούρη, τη Μαρία Κορινθίου και τη Ρούλα Σταματοπούλου!
Προφανώς η τραγουδίστρια δεν θα διασκεδάσει μέχρι αργά το βράδυ γιατί η γυναικοπαρέα έχει μαζί της και τα παιδιά!


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η ξανθιά οδηγός και τα φανάρια!

Μια ξανθιά οδηγεί το αυτοκίνητο της και σε κάποιο φανάρι εμφανίζεται ο σχετικός Πακιστανός για να της καθαρίσει το τζάμι.
Το τζάμι είναι καθαρό και η κοπέλα του δίνει 50 λεπτά και του κάνει νόημα να μην το καθαρίσει.
Ο Πακιστανός ενθουσιάζεται και της λέει με σπασμένα ελληνικά:
- «Κυρία, είστε πολύ όμορφη.»
Η ξανθιά συνεχίζει τον δρόμο της, και στο άλλο φανάρι πάλι τα ίδια. Ο ίδιος Πακιστανός κάνει πάλι να της πλύνει το τζάμι, του δίνει πάλι 50 λεπτά, και ακούει πάλι το ίδιο κομπλιμέντο.
Αυτή η ιστορία συνεχίζεται και στα επόμενα 5-6 φανάρια…

Πήγαν να πνίξουν Ελληνίδα τραγουδίστρια! Αποκλειστικές φωτό και δηλώσεις!

Είναι μια γνωστή τραγουδίστρια, όπου συχνά απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. 
Σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει όλα τα αντρικά βλέμματα και όχι μόνο. 
Εχθές το βράδυ, καθώς επέστρεφε σπίτι της έπεσε θύμα κλοπής.
Ο λόγος για την...

Δείτε τη λίστα με τις μολυσμένες παραλίες της Αττικής..

Τα ακατάλληλα σημεία για κολύμβηση στην Αττική, περιλαμβάνει σχετική εγκύκλιος, που εξέδωσε η υφυπουργός Υγείας κ.Φωτεινή Σκοπούλη.
Δεν λείπουν μάλιστα και οι δυσάρεστες "εκπλήξεις" από τη λίστα όπως η παραλία Μεγάρων που απεικονίζεται στην φωτογραφία...
Τα δώδεκα σημεία στα οποία πρέπει να αποφεύγεται η κολύμβηση είναι τα εξής:

Συγκλόνισε ο επικήδειος του γιου.. του Απόστολου Παπουτσάκη!

Αποχαιρέτησαν, σήμερα, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον Απόστολο Παπουτσάκη, τον άνθρωπο για τον οποίο όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα: για τη «σιωπηρή» φιλανθρωπική του δράση, για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, για την επιχειρηματική δεινότητα. Το πόσο αγαπητός ήταν, άλλωστε, αποτυπώνεται στα δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα που εστάλησαν στην οικογένεια από όλη την Ελλάδα.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Δευτέρας, σε ηλικία 60 ετών, μετά από νέο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κι ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.
Ο πρόεδρος της ηρακλειώτικης ομάδας ο οποίος τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε έντονα προβλήματα υγείας. επρόκειτο αυτή την εβδομάδα να μεταβεί στο «Ερρίκος Ντυνάν», προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση μπάι-πας, όμως η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του… τον «πρόλαβε».
Σήμερα, όσοι γνώρισαν τον Απόστολο Παπουτσάκη του είπαν το τελευταίο «αντίο» από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στην Άνω Χερσόνησο, από όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.
Ωστόσο ράγισαν κι οι πέτρες όταν ο γιος του εκλιπόντος, Δημήτρης, εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, απευθυνόμενος σε δεύτερο ενικό στον πατέρα του.
«Δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που νιώθω. Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι τα μαθήματα που μου έδωσες: μαθήματα ανθρωπιάς, ήθους, αλληλεγγύης, μαθήματα που θα συνεχίσεις να μου δίνεις… Θα βρεις εσύ τον τρόπο πώς θα το κάνεις», είπε ο Δημήτρης Παπουτσάκης.



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Το τραγούδι για τον ήρωα πιλότο των Καναντέρ Γιάννη Χατζούδη (video)


Ο "Άγγελος" γράφτηκε από τους φίλους του, το ελληνικότατο συγκρότημα ΧΡΩΜΑ, για τον "δικό τους" Γιάννη Χατζούδη έναν εκ των δύο πιλότων (ο άλλος ήρωας , ο σμηναγός Δημήτριος Στοιλίδης) που χάθηκαν προσπαθώντας να σβήσουν την πυρκαγιά στην Εύβοια τον Ιούλιο του 2007... .
Το video επιμελήθηκε και ανέβασε στο YouTube o SimonGeorgiou, εκ των ιδρυτών του συγκροτήματος.

VIDEO: Θρήνος για τους 2 αδερφικούς φίλους άνδρες της ΔΙΑΣ

Από νωρίς το πρωί, πολίτες αλλά και συνάδελφοι των δυο ανδρών της ΔΙΑΣ περνούν από το σημείο που κόπηκε το νήμα της ζωής τους και αφήνουν ένα λουλούδι στη μνήμη τους.
Το σημείο στην καρδιά της Αθήνας έχει γεμίσει λουλούδια και πολλοί στέκονται βουρκωμένοι γνωρίζοντας ότι σ’ εκείνο το σημείο τα δυο νεα παιδια, αδερφικοί φίλοι χάθηκαν τόσο άδοξα, αλλά πάνω στο καθήκον.
Οι δυο άνδρες της ΔΙΑΣ, μόλις είχαν τελειώσει τη βάρδια τους. Ήταν λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, όταν οι δυο αστυνομικοί, ηλικίας 31 και 27 ετών, ανέβηκαν στη μηχανή τους για να επιστρέψουν στη βάση τους και στη συνέχεια σπίτι τους.
Αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια και για τους δυο.

Δείτε τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού

Τις νέες του εμφανίσεις για τη σεζόν 2012-2013 θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός, στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας.
Η νέα φανέλα του «τριφυλλιού» κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: πράσινη, μαύρη (φωτό) και άσπρη με την δεύτερη να «κλέβει» τις εντυπώσεις, λόγω του συνδυασμού χρωμάτων με το μεγάλο ανάγλυφο τριφύλλι.
Η παρουσίασή της θα γίνει στις 17:00 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και θα είναι κλειστή για το φίλαθλο κοινό. Ωστόσο, θα μπορεί να την προμηθεύεται από όλα τα καταστήματα με τα επίσημα προϊόντα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε: Coca Cola με ελληνική και βουλγαρική γεύση!

Αν είστε fan της Coca Cola και τελευταία διαπιστώσατε αλλαγή στη γεύση το πράγμα εξηγείται βάσει γεγονότων.
Σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις του πρόεδρου του Συνδικάτου εργαζομένων στην Coca Cola, Βασίλη Αρσενίου στην ελληνική αγορά κυκλοφορεί ήδη εδώ ακι μήνες «Βουλγαρική coca cola» που είναι ακριβώς ίδια σε πρώτη όψη με το προιόν που εμφιαλώνεται στην Ελλάδα. Η διαφορά στις πλαστικές συσκευασίες είναι ότι τα καπάκια είναι πιο οδοντωτά από ότι στις ελληνικές συσκευασίες.
Η εταιρεία συγκεκριμένα εισάγει βουλγάρικη κόκα κόλα με ελληνικά γράμματα και την πουλάει κυρίως στη Θεσσαλία αλλά και στην Αττική. Η διαφορά (πέρα από το καπάκι στα πλαστικά) σύμφωνα με τους εργαζόμενους φαίνεται μόνο στο πώμα. Εκεί στην ελληνική αναγράφεται ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ενώ στην Βουλγαρική ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
Πιο ενδιαφέρον είναι πάντως πως πολλοί καταναλωτές διαπιστώνουν και διαφορά στη γεύση με την ελληνική (και αυτό δεν είναι καθόλου σωβινιστικό) να είναι πολύ καλύτερη και την βουλγάρικη σαφώς υποδεέστερη. Πιθανότατα είναι η ποιότητα του νερού ή ίσως κάποια άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά.


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τι λέει ο ιατροδικαστής γαι την 15χρονη που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στην Πάρο!!!

Οι πρώτες ιατροδικαστικές εξετάσεις δείχνουν πως η 15χρονη που βρέθηκε στην Πάρο σε κωματώδη κατάσταση και νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο, δεν έχει βιαστή ενώ αυτό που περιμένουν οι αρχές είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα βγουν τις επόμενες ώρες.
Φως στην υπόθεση της ανήλικης θα ρίξει η ανάλυση του DNA που πάρθηκε από τα νύχια της και θα διαπιστωθεί εάν στο σημείο υπήρχε δεύτερο άτομο.
Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας της οι θεράποντες ιατροί υποστηρίζουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα.
Πιο βασικό στοιχείο είναι το κινητό τηλέφωνο της 15χρονης. Από την άρση του απορρήτου αναμένουν οι αστυνομικοί να δουν τις τελευταίες κλήσεις αν δηλαδή υπήρχε κάποια επικοινωνία το κρίσιμο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη στιγμή που απομακρύνθηκε από τη μητέρα και την αδελφή της έως τη στιγμή που βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στα βράχια.


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η πεθερά έσωσε τη νύφη από του γιου της τα χέρια!!!

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα σε χωριό της Ηλείας, όταν ένας 28χρνος σύζυγος μπήκε στο σπίτι του σε κατάσταση μέθης και επιτέθηκε στην γυναίκα του.
Στην συνέχεια μπήκε στην κουζίνα, άρπαξε ένα μαχαίρι και πήγε να την σκοτώσει. Οι γείτονες ακούγοντας τις φωνές βγήκαν στα μπαλκόνια, όμως σωτήρια στάθηκε η επέμβαση της μητέρας του, η οποία άρπαξε το μαχαίρι από τα χέρια του την τελευταία στιγμή και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και ο 28χρονος κρατείται στο τμήμα της περιοχής, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.


ilialive
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Μοιραίος Έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 24 Ιουλίου

Η ώρα της αλήθειας φτάνει για τις δυο αδελφές. Η αλήθεια που ήξερε και δεν παραδεχόταν η Μελντά, είναι τώρα γεγονός και οι τύψεις της Εντά είναι δυσβάσταχτες. Η επιστροφή του Τόλγκα στην έπαυλη, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα...
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι με Εγκύκλιο Διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Πολεμικό Ναυτικό με την 2012 Γ΄/ΕΣΣΟ, από 03 Σεπτεμβρίου 2012 έως 06 Σεπτεμβρίου 2012 οι παρακάτω:

Δείτε:Μαθήματα ”ανθρωπιάς” από Ρωσία!!(Video)

Δείτε το παρακάτω video...

Μπάσκετ: Το πιο απίστευτο φινάλε στην ιστορία του αθλήματος! Απολαύστε το βίντεο

Πόσα τρίποντα πιστεύετε οτι μπορούν να μπουν στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα ενός αγώνα μπάσκετ;
Ίσως πρόκειται για το πιο συγκλονιστικό φινάλε στην ιστορία του αθλήματος ενώ ο εκφωνητής εκτός απο έμφραγμα... παίζει να έχει έρθει παράλληλα και σε οργασμό!
Για την ιστορία ο αγώνας ήταν ανάμεσα στην Μάλαγα και την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ποιός νίκησε; Δείτε το στο video...

Tρελές δουλειές για τους καθαριστές αυτιών στην Ινδία (video)

Στην Ελλάδα το επάγγελμα του λούστρου κοντεύει να εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια αλλά στην Ινδία και οι λούστροι βγάζουν λεφτά αλλά και οι καθαριστές αυτιών.
Πολλοί Ινδοί σε όλες τις μεγάλες πόλεις στήνουν τους πάγκους στους δρόμους και πουλάνει ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους σας αλλά οι καθαριστές αυτιών είναι καλλιτέχνες.
Έχετε βρώμικα αυτιά; Βαρεθήκατε να τα καθαρίσετε μετά το μπάνιο; Φοβάστε τις μπατονέτες; Μην ανησυχείτε γιατί αυτοί οι κύριοι, αν πάτε στην Ινδία, είναι σε κάθε σοκάκι, έτοιμοι με κάτι που ομοιάζει με βελόνα να αφαιρέσουν ό,τι υπάρχει στο εσωτερικό.
Τώρα για καθαριότητα και απολυμάνσεις μη ρωτάτε πολλά. Έχει διαφορετική κουλτούρα η Ινδία.

Σοκ:19χρονος έχασε την ζωή του από κάρφωμα…(Video)

Στην προσπάθεια του να καρφώσει κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένας 19χρονος Βραζιλιάνος καταπλακώθηκε από τη μπασκέτα, έπεσε σε κώμα και ύστερα από δέκα ημέρες έχασε τη μάχη με τη ζωή. Ο νεαρός Βραζιλιάνος, Ντέιβιντ Ενρίκε, επιχείρησε να καρφώσει στην προπόνηση, αλλά τελικά η μπασκέτα έσπασε και τον πλάκωσε.Το παιδί ήταν για δέκα ημέρες σε κώμα, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή…

Σκάνδαλο 3 εκ. ευρώ στο Πολεμικό Μουσείο - Το ακύρωσε ο Φράγκος... το ξαναφέρνει ο Πάνος

Απαιτούμε να πιστεύουμε πως στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν περισσεύουν 3 εκ ευρω για να δαπανηθούν για την «Ανάδειξη Εκθεμάτων μέσω Διαδραστικών Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών για το Πολεμικό Μουσείο» την ώρα ου οι νεοσύλλεκτοι δεν εμβολιάζονται λόγω ελλείψεων.
Ας πάρουμε ομως τα πραγματα απο την αρχή.
Στα τέλη Μαίου και μέσα στον εκλογικό αχό αποκαλύφθηκε πως υπαρχει διαγωνισμος 3 εκ Ευρώ για « Ανάδειξη Εκθεμάτων μέσω Διαδραστικών Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών για το Πολεμικό Μουσείο ».

Περαίωση ξανά για να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία!

Την περαίωση βγάζει ξανά από το συρτάρι το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία! Τα προβληματικά έσοδα έχουν προβληματίσει το οικονομικό επιτελείο, που σκέφτεται σύμφωνα με πληροφορίες να προωθήσει την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων της περιόδου 2000-2011 με την εφαρμογή εξπρές φορολογικών ελέγχων, σύμφωνα με την οποία οι προς έλεγχο υποθέσεις θα επιλεγούν με συγκεκριμένα αντικειμενικά κριτήρια και οι ελεγκτικές επαληθεύσεις θα γίνονται σε συγκεκριμένα φορολογικά αντικείμενα δειγματοληπτικά.

Με κωδικό «Pin»... θα κατουρήσεις στη Σίφνο!!!

Τουαλέτες με... κωδικό πρόσβασης σε ψαροχώρια των Κυκλάδων!!! 
Ιδιοκτήτες παραλιακών καφενείων σε απομακρυσμένες περιοχές παραδίδουν στους έκπληκτους πελάτες τους ένα χαρτί με το τετραψήφιο «pin» του WC (!), προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα «αποκλειστικής» ηλεκτρονικής εισόδου... 

Αντιδρούν οι καταστηματάρχες στο Mediterranean Cosmos για το πάρκινγκ!!!

Πρόσφατα οι ειδήμονες του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να δημιουργήσουν πάρκινγκ με χρέωση.
Το θεώρησαν μεγάλη εξυπνάδα σε μια περίοδο που ο κόσμος ασφυκτιά οικονομικά, να βάλουν έξτρα χρέωση στο πάρκινγκ.
Κι όλα αυτά χωρίς τη συγκατάθεση των καταστηματαρχών.
Αγαπητά σαΐνια της διοίκησης να σας πληροφορήσουμε ότι ο κόσμος θα σταματήσει να έρχεται, τα μαγαζιά θα ερημώσουν, άνθρωποι θα χάσουν τις δουλείες τους.
Κι όλα αυτά γιατί κάνατε την τεράστια οικονομική μελέτη που λέει ότι θα σωθείτε με τα 2-3 Ευρώ του πάρκινγκ.
Άξιοι...
Αλλάξτε γνώμη πριν σας πάρουν με τις ντομάτες. 
Ο κοσμάκης υποφέρει ... μην παίζετε μαζί του.


Το Τσουβάλι της Ενημέρωσης
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥΤΑΧΙΔΗΣ - Πρόγραμμα εμφανίσεων

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥΤΑΧΙΔΗΣ
Δείτε το Πρόγραμμα εμφανίσεων για το καλοκαίρι 2012

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Η πρώτη συγκέντρωση

Στο πανέμορφο και πανέτοιμο προπονητικό κέντρο του Πόρου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών των Γρεβενά Αεράτα. Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν και οι μικροί ποδοσφαιριστές ηλικίας 11-13 ετών της νέας ακαδημίας του σωματείου για να εγκλιματιστούν με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Στην πρώτη προπόνηση ο Νίκος Μπαλοδήμος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τόνισε τους στόχους της νέας χρονιάς. Ο βασικός κορμός παραμένει αναλοίωτος και ο βασικός στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, ακολουθώντας την επιτυχημένη πεπατημένη της περσινής χρονιάς. Η ομάδα θα βασιστεί και πάλι μόνο σε γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές, αφού στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι η ανάδειξη των τοπικών ταλέντων που απέδειξαν με την απόδοσή τους ότι απαρτίζουν ένα καλοκουρδισμένο σύνολο.

“Έφυγε” η πρώτη Αμερικανίδα που ταξίδεψε στο διάστημα!!!

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες σε ηλικιά 61 ετών η Σάλι Ράιντ, η πρώτη αμερικανίδα που ταξίδεψε στο διάστημα, μετά από 17μηνη μάχη με τον καρκίνο.
Η Ράιντ ήταν μέλος της πτήσης του διαστημικού λεωφορείου Τσάλεντζερ, στις 18 Ιουνίου 1983, σε μια εξαήμερη αποστολή όπου τέθηκαν σε τροχιά δύο δορυφόροι. Επανέλαβε τη διαστημική πτήση ένα χρόνο αργότερα.
H αστροναύτης με χάρη και επαγγελματισμό έσπασε τα εμπόδια που υπήρχαν για τις γυναίκες όσον αφορά τις πτήσεις στο διάστημα και ουσιαστικά άλλαξε το πρόσωπο του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κάρτες σίτισης φοιτητών: Δικαιούχοι, δικαιολογητικά..

Οι κάρτες σίτισης που έχουν εκδοθεί, δεν ισχύουν για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Φ5/68535/Β3/18-06-2012.
Από το ακαδημαϊκό έτος 2012-13 οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να σιτίζονται και προκειμένου να παραλάβουν την ειδική ταυτότητα σίτισης θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις και να υποβάλλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ που φοιτούν.
Δικαιούχοι δωρεάν σίτισης: