ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παραλίγο να ‘ρίξει’ το Facebook με τις σέξι πόζες της!

Τι ήταν να ανεβάσει σέξι πόζες της με μαγιό –brazilian παρακαλώ- η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια;
Λίγο έλειψε να ρίξει το Facebook αφού χιλιάδες θαυμαστές της μπήκαν στο προφίλ της για να την απολαύσουν. Ο λόγος για την Μαρία Βελλή, γνωστή από τη συμμετοχή της στο reality “Survivor” αλλά και τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα.
Δείτε κάποιες από τις… σέξι πόζες της στις φωτογραφίες που η ίδια ανέβασε..

Κυκλοφόρησε η νέα ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου! (φωτο)

Η εθνική μας πορνοστάρ ξαναχτυπά… 
Πώς αλλιώς θα βγάλει το κορίτσι τις διακοπές και τις σαμπάνιες στη Μύκονο;
Η Τζούλια Αλεξανδράτου λοιπόν είναι η πρωταγωνίστρια της…

Ο άνθρωπος με το πιο ελαστικό δέρμα στον κόσμο!(video)

Το δέρμα του είναι τόσο χαλαρό και ελαστικό που μπορεί να κάνει την κοιλιά του να μοιάζει σαν τραπέζι και να καλύψει το στόμα του με το δέρμα του λαιμού του. Ο λόγος για τον κ. "Stretch" ή αλλιώς ​​Γκάρι Τέρνερ, που έχει το πιο ελαστικό και χαλαρό δέρμα στον κόσμο, εξαιτίας μιας σπάνιας γενετικής διαταραχής που ονομάζεται Ehlers-Danlos και η οποία έχει "αποδυναμώσει" εντελώς την επιδερμίδα του.
Το δέρμα του 41χρονου είναι "πολλαπλών χρήσεων", όπως λέει ο ίδιος χαριτολογώντας, είτε θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει την κοιλιά του σαν τραπέζι ή το μπράτσο του ως ράφι… δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
"Τα δικά σας δερματικά κύτταρα κάτω από ένα μικροσκόπιο είναι ωραία και στρογγυλά και ταιριάζουν μεταξύ τους σε πολλά σημεία. Τα δικά μου, όμως, είναι ακανόνιστα και δεν ταιριάζουν μεταξύ τους με τίποτα. Επιπλέον, το δέρμα μου είναι δύο φορές πιο λεπτό από ό,τι το κανονικό", λέει ο Γκάρι και συμπληρώνει:
"Στην πραγματικότητα είμαι σαν ένα… κακο-υφασμένο καλάθι και το ανακάλυψα αυτό από την ηλικία των πέντε ετών, όταν οι φίλοι μου μού τραβούσαν το δέρμα και γελούσαν. Τότε κατάλαβα ότι είχα κάτι παράξενο!".
Για του λόγου το αληθές, δείτε το video...

Ποια παρουσιάστρια θα κάνει ριάλιτι την ζωή της;

Στο δρόμο που χάραξε η Άννα Βίσση και πριν από αυτοί πολλοί διάσημοι στο Hollywood, έρχεται τώρα και η Μαρία Μενούνος.
Η διάσημη παρουσιάστρια ετοιμάζεται να τα βγάλει όλα στη φόρα μέσα από το δικό της ριάλιτι. Ο τίτλος του προγράμματος θα είναι “Oxygen” και θα ολοκληρωθεί σε δέκα επεισόδια.
To τηλεοπτικό κοινό θα δει την Μαρία Μενούνος στην καθημερινότητά της, με την οικογένειά της και τον σύντροφό της. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει πλάνα από τη συμμετοχή της στο “Dancing With The Stars”, σε αγώνες πάλης, αλλά και από την εκπομπή της.
Στο ριάλιτι που προγραμματίζεται για την ερχόμενη σεζόν, θα δούμε -κατά πάσα πιθανότητα- και τους αυστηρούς γονείς της Μαρίας που την πιέζουν να παντρευτεί και να κάνει παιδιά!

VIDEO: Θα πάθετε πλάκα με αυτό το φαινόμενο!

Αυτό το φαινόμενο είναι πραγματικά μοναδικό και συμβαίνει μόνο στην πόλη Skagen της Δανίας…
Σε αυτό το σημείο η Βαλτική ενώνεται με τη Βόρεια Θάλασσα, δημιουργώντας μια ορατή θαλάσσια γραμμή, λόγω της αντίθετης παλίρροιας των νερών.
Δείτε τις εικόνες άλλα και το απίστευτο βίντεο!

Συγκλονιστική ιστορία: Το χέρι της ελπίδας έγινε 13 ετών – VIDEO

Η φωτογραφία που βλέπετε δείχνει το χεράκι ενός εμβρύου 21 εβδομάδων να βγαίνει από την κοιλιά της μητέρας του.
Η εικόνα αυτή που είχε συγκλονίσει τον κόσμο πριν από 13 χρόνια, έμεινε γνωστή με την ονομασία “το χέρι της ελπίδας”.
Ο Σάμιουηλ Αρμας, ήταν ακόμη αγέννητος όταν διαγνώστηκε πως πάσχει από δισχιδή ράχη (spina bifida) από την οποία δεν θα μπορούσε να επιζήσει, παρά μόνο αν τον χειρουργούσαν μέσα στην κοιλιά της μητέρας του.
Ο γιατρός που ανέλαβε το δύσκολο έργο ήταν ο δρ Τζόσεφ Μπρυνέ, του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου Βάντερμπιλτ στο Τένεσι, με την αξιοθαύμαστη τεχνική σε αυτές του ειδικού τύπου επεμβάσεις. Κατά την διάρκεια της επέμβασης ο χειρουργός αφαίρεσε την μήτρα με καισαρική κι έκανε μία μικρή τομή για να μπορέσει να εγχειρήσει τον μικρό Σάμιουηλ.

Ανάκληση βελγικής σοκολάτας από τον ΕΦΕΤ

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά την διενέργεια ελέγχων βάσει του προγράμματος «Έλεγχος παρουσίας αλλεργιογόνων ουσιών» (δειγματοληψία και ανάλυση), και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, προέβη σε δειγματοληψία σοκολάτας, συσκευασίας 100gr και διαπίστωσε την ύπαρξη καζεΐνης (πρωτεΐνη γάλακτος) χωρίς αυτή να αναγράφεται στονκατάλογο των συστατικών της.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για σοκολάτα, με την εμπορική ονομασία «Balance Belgian chocolate no sugar added 72% cocoa», η οποία εισάγεται από την επιχείρηση «ΣΑΝΤΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Πλαταίων 12, Κηφισιά).
Το προϊόν έχει αριθμό παρτίδας L491 και ημερομηνία λήξης 04/2013.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του απόσυρση του συνόλου του εν λόγω προϊόντος από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που παρουσιάζουν αλλεργικές αντιδράσεις στο ανωτέρω συστατικό, να μην καταναλώσουν το εν λόγω προϊόν.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Newcastle – Ολυμπιακός 1-1 (4-4 στα πέναλτι) (video φιλικός)

Ο Λεονάρντο Ζαρντί στο πιο δύσκολο τεστ του Ολυμπιακού μέχρι τώρα, έβγαλε σίγουρα ένα συμπέρασμα. Ότι η ομάδα που «χτίζει» έχει προσωπικότητα. Όταν λοιπόν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τη Νιούκαστλ και έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Μοδέστο (73΄), οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν εξαιρετικά, ισοφάρισαν με τον Μήτρογλου (80΄) στο τελικό 1-1 και έτσι έμειναν αήττητοι στα φιλικά προετοιμασίας.Όπως και με την Μπράγκα, το ματς πήγε στα πέναλτι όπου υπήρχε ξανά ισορροπία (4-4) και νικητής δεν βγήκε πότε.
Οι Πειραιώτες μετά από ένα «άχρωμο» και… μπερδεμένο-λόγω των πολλών αλλαγών στις θέσεις των παικτών-πρώτο ημίχρονο, ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο κάτι που έγινε κυρίως εξαιτίας της εισόδου των Αμπντούν, Μήτρογλου, Μανιάτη και Βλαχοδήμου.Σταθερός και με πολύ καλή παρουσίας στο κέντρο της άμυνας ο Σιόβας για ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι κόντρα σε μία Νιούκαστλ που είχε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την βασική ομάδα και χρησιμοποίησε από τα μεγάλα της αστέρα μόνο τον Σισέ για λίγα λεπτά.Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ παρέταξε τον Ολυμπιακό με ένα… περίεργο 4-3-3 αλλάζοντας πολλές θέσεις στους παίκτες του. Ο Φέισα ήταν καθαρό αμυντικό χαφ με τους Σουμπίνιο και Λυκογιάννη να τον πλαισιώνουν και τον Ντιόγκο στην δεξιά πλευρά.
Το πρόβλημα στην ανάπτυξη όμως ήταν φανερό για την ομάδα του Ζαρντίμ, απέναντι στους Άγγλους που είχαν δύναμη και ταχύτητα στις φάσεις και στο 25΄μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Τέιλορ. Ο Σιόβας δεν απομάκρυνε καλά, η μπάλα κόντραρε στον Ομπερτάν και στρώθηκε στον αμυντικό της Νιούκαστλ που από κοντά έκανε το 1-0.Βλέποντας το πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε να αλλάξει κάτι. Πήγε τον Ντιόγκο αριστερά και τον Φετφατζίδη δεξιά αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν λύσεις και επιχειρούσαν κυρίως μακρινά σουτ. Στο 32΄το φάουλ του Σουμπίνιο που απομάκρυνε δύσκολα ο Κρουλ ήταν ότι καλύτερο για τους Πειραιώτες στο πρώτο μέρος.

Έβαλαν χειροβομβίδα στο ΙΧ του ξενοδόχου που κατήγγειλε υπαλλήλους του ΥπΑν και Παπαθανασίου!

Ενα περίεργο περιστατικό απασχολεί την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.
Στο αυτοκίνητο του 61χρονου ξενοδόχου κ. Αρη Μάρκου, ο οποίος τον Μάρτιο του 2012 είχε καταγγείλει κυκλώματα διαφθοράς στο Υπουργείο Ανάπτυξης αλλά είχα κοντραριστεί και δημόσια με τον πρώην υπουργό Ανάπτυξης Γιάννη Παπαθανασίου καταγγέλοντας και ένα περίεργο ραντεβού στο γραφείο του υπουργού που δεν διαψεύστηκε, βρέθηκε ρωσική χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, μαζί με απειλητικό σημείωμα.
Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι έχει κάποια σχέση ο πρώην υπουργός καθώς τα κυκλώματα του ΥΠΑΝ ως γνωστόν ζουν και βασιλεύουν.
Η χειροβομβίδα εξεράγη μετά από παρέμβαση των πυροτεχνουργών του Στρατού. Το αυτοκίνητο του επιχειρηματία βρισκόταν έξω από το σπίτι του, στα Λευκάκια Αργολίδας και η χειροβομβίδα ήταν ακουμπισμένη στο κάτω μέρος του παρμπρίζ.
Οι καταγγελίες του κ. Μάρκου είχαν οδηγήσει στην επ' αυτοφώρω σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ δύο επίορκων υπαλλήλων του Τμήματος Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης, την ώρα που έπαιρναν μίζα περίπου 120.000 ευρώ για να επιτρέψουν την χρηματοδότηση, με κοινοτικά κονδύλια, ξενοδοχειακής μονάδας του στην περιοχή του Ναυπλίου.
Προ μερικών ημερών ο ίδιος επιχειρηματίας με επιστολή του κατηγορεί υπαλλήλους του Υπουργείου Ανάπτυξης ότι παρα την επ' αυτοφώρω σύλληψη των υπαλλήλων ακόμη και σήμερα δεν επιτρέπουν την πλήρη εκταμίευση του ποσού επιχορήγησης.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ερώτηση Βουλευτή Γρεβενών προς τον υπουργό Οικονομικών για την τιμή του πετρελαίου!!!

Ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης και 30 άλλοι βουλευτές κατέθεσαν ομαδική ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Η ερώτηση αφορά στο σημαντικότατο θέμα της εξίσωσης της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με αυτή του κίνησης. Στην επερώτηση μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «το πετρέλαιο θέρμανσης αποτελεί τον εφιάλτη των φτωχών ελληνικών νοικοκυριών, ιδιαίτερα όσο πλησιάζει η 15η Οκτωβρίου».
Αναλυτικά, οι βουλευτές της ΝΔ επισημαίνουν ότι «η τιμή λιανικής ανά 1.000 λίτρα από 950,8 ευρώ που είναι σήμερα θα πάει στα 1.281,7 ευρώ» και εξηγούν ότι «η τιμή αυτή στο πετρέλαιο θα "τσουρουφλίσει" κυριολεκτικά την κάθε οικογένεια και ιδιαίτερα τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, τους πολύτεκνους και άλλες ομάδες συμπολιτών μας που είναι φτωχοί». Επίσης αναφέρονται στις τιμές των καυσόξυλων που έχουν εκτιναχθεί από πέρυσι στα ύψη, με τον τόνο να στοιχίζει 110 με 130 ευρώ, ενώ και η τιμή των “pellets” φτάνει τα 0,23 έως 0,30 ευρώ το κιλό.
Στην ερώτηση τους οι βουλευτές τονίζουν πως το θέμα «καίει» περισσότερο τα νοικοκυριά ιδίως της Βόρειας Ελλάδας και της Ηπείρου (όπου απαιτείται θέρμανση για 6 με 7 μήνες), της Θεσσαλίας αλλά και περιοχών με μεγάλο υψόμετρο και ζητούν από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα να τους ενημερώσει «τι προτίθεται να πράξει, ποιες κατηγορίες πολιτών θα στηριχθούν και με ποιο τρόπο, ποιο θα είναι το ύψος της χρηματικής υποστήριξης;».


Γραφείο Τύπου
Βουλευτή Γρεβενών
Τιμολέοντα Κοψαχείλη


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ποιός ηθοποιός του "παρά πέντε" εργάζεται ως σερβιτόρος;

Προκειμένου να βγάλει σε πέρας τις υποχρεώσεις του εργάζεται ως σερβιτόρος στην Άνδρο.
Σερβιτόρος στο εστιατόριο "Ενδοχώρα" είναι ο ηθοποιός, Πατρίκιος, Κωστής, που ανάμεσα στ' άλλα έχει εμφανιστεί στο "Παρά πέντε", στις "Μάγισσες της Σμύρνης", στην "Πολυκατοκία", στις "Επτά θανάσιμες πεθερές" αλλά και σε ταινίες όπως το "Αυστηρώς κατάλληλο". Πολλοί θα τον θυμάστε και από την διαφήμιση του καφέ Λουμίδη.
Ο συγκεκριμένος ηθοποιός από την μία απασχολείται ως σερβιτόρος για τα προς ζην και από την άλλη κάνει το... χόμπι του παίζοντας DJ σε παραλιακό μπαράκι. Εκτός των άλλων βέβαια στον χρόνο που του μένει κάνει και τα μπάνια του και τις βόλτες του.


eparxia24.gr

Εμπόριο βρεφών στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα

Η Γερμανίδα δημοσιογράφος Τόνια Πέλιτζ βρέθηκε στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα επισκεπτόμενη καταυλισμούς Ρομά. Άνθρωποι απελπισμένοι, οι οποίοι ζουν στην απόλυτη φτώχεια. Το ρεπορτάζ ξεκινάει μέσα σε ένα μικρό, σκοτεινό, βρώμικο δωμάτιο. Η 22χρονη
Ντόνκα Τρογιάνοβα, νανουρίζει ένα από τα πέντε παιδιά της και διηγείται: «Όλοι εδώ στη γειτονιά πουλάνε τα παιδιά τους. Εάν ήθελα θα μπορούσα να πουλήσω κι εγώ ένα κι έτσι θα μπορούσα να βάψω το σπίτι».
Το εμπόριο βρεφών ανθεί στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οποίο επικαλείται στοιχεία ανθρωπιστικών οργανώσεων, μία στις δύο μητέρες Ρομά στο Μπουργκάς φέρεται να έχει πουλήσει ένα παιδί. Βρέφη που αργότερα πωλούνται συνήθως στην Ελλάδα σε ζευγάρια που δεν έχουν παιδιά. Η Τόνια Πέλιτζ σε συνέντευξή της στο βουλγαρικό πρόγραμμα της Deutsche Welle αναφέρει κάποιες ιστορίες από αυτό το ρεπορτάζ που δεν θα ξεχάσει ποτέ:

Οι χειρότεροι οδηγοί στην Ευρώπη είναι οι Ιταλοί!

Αν και οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι είμαστε οι χειρότεροι οδηγοί στην Ευρώπη, έρευνα που πραγματοποιήθηκε έδειξε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Με βάση 30.000 ερωτηθέντων, οι χειρότεροι οδηγοί στη Γηραιά Ήπειρο είναι οι Ιταλοί και μάλιστα σε ποσοστό 23%.
Για όσους αναρωτιούνται σε Ποια θέση κατατάγονται οι Έλληνες να σημειώσουμε ότι ακολουθούν τους γείτονές τους βρισκόμενοι στην δεύτερη θέση με ποσοστό 15,6% ενώ το.. βάθρο συμπληρώνουν οι Πολωνοί με 14%. Γερμανοί και Γάλλοι ολοκληρώνουν το ΤΟΡ5.
Χαρακτηριστικό αναφοράς το γεγονός ότι το 28% των Ιταλών που συμμετείχαν στην έρευνα είπαν ότι όντως είναι οι χειρότεροι της Ευρώπης ενώ από την πλευρά των Ελλήνων, το 36% πιστεύει ότι έπρεπε να βρισκόταν στην κορυφή!


Zougla.gr

Επιστρέφει στα 860 € ο βασικός μισθός στο εμπόριο

Στο επίπεδο που ήταν την 1/1/2009 επιστρέφουν από την 1η Αυγούστου οι αμοιβές των εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις με βάση τη συμφωνία της Ομοσπονδίας των Ιδιωτικών Υπαλλήλων με τη ΓΣΕΒΕΕ και την ΕΣΕΕ για την εφαρμογή νέας κλαδικής σύμβασης εργασίας.
Σε αυτήν προβλέπονται μείωση κατά 6,3% στους βασικούς μισθούς και έως 9% - 10% στις τελικές - μεικτές αποδοχές (ανάλογα με την ειδικότητα) αν συνυπολογιστούν - από τη νέα χαμηλότερη βάση - τα καταβαλλόμενα επιδόματα, τα οποία διατηρούνται. Ο κατώτατος εισαγωγικός μισθός διαμορφώνεται στα 860 ευρώ από 918 ευρώ, ενώ ανάλογες μειώσεις θα ισχύουν και για τις συνολικά 11 ειδικότητες.

Άναψε το τσιγάρο του από την Ολυμπιακή φλόγα!!!

Απίστευτο κι όμως... βρετανικό! Μόνο στη Σκωτία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στην Daily Star, θα μπορούσε .... ένας λαμπαδηδρόμος, που μετέφερε την Ολυμπιακή φλόγα, να σταματήσει στη μέση του δρόμου και να προσφέρει τη δάδα ως... αναπτήρα, σε έναν «θεριακλή» θεατή, που ήθελε να ανάψει το τσιγάρο του.
Ο κύριος που ανάβει το τσιγάρο του στη φωτογραφία λέγεται Κάλουμ ΜακΝτόναλντ. Οι Βρετανοί αντιμετωπίζουν το περιστατικό περίπου ως... αστείο, όμως στην Ελλάδα μια τέτοια εικόνα μάλλον προκαλεί θλίψη.
Θα υπάρξει, άραγε, επίσημη τοποθέτηση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής;


ΕΛΓΑ: Καταβολή αποζημιώσεων από την Τρίτη

Αποζημιώσεις ύψους περίπου 5,4 εκατ. ευρώ θα καταβάλει την Τρίτη ο ΕΛΓΑ σε τραπεζικούς λογαριασμούς 5.756 δικαιούχων παραγωγών, για ζημιές που υπέστησαν κυρίως το Δεκέμβριο του 2011 και το πρώτο δίμηνο του 2012.
Αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή (ελιές, εσπεριδοειδή, χειμερινά κηπευτικά κλπ.) και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια σε όλη την επικράτεια, αλλά κυρίως στους νομούς Αργολίδας, ’ρτας, Αχαΐας, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης και Κυκλάδων.


Zougla.gr

Δείτε ποιες εφορίες καταργούνται από την 1η Σεπτεμβρίου

Στις 200 ανέρχονται οι εφορίες οι οποίες θα συγχωνευθούν ή θα κλείσουν το επόμενο διάστημα. Το πρώτο κύμα των καταργήσεων θα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη και θα περιλαμβάνει το κλείσιμο 14 εφοριών.
Άλλες 21 θα κατεβάσουν ρολά τον Οκτώβρη, ενώ η μεγαλύτερη αλλαγή στη φορολογική διοίκηση θα επέλθει το Νοέμβριο καθώς το υπουργείο προγραμματίζει το κλείσιμο τουλάχιστον 80 Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ).
Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τη μείωση των ΔΟΥ, περιλαμβάνει το κλείσιμο ή τη συγχώνευση των 200 υπηρεσιών, ενώ κατατοπιστικό για τις αλλαγές που πρόκειται να έρθουν τον Σεπτέμβριο είναι το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο εκδόθηκε τον Ιούλιο και φέρει την επισήμανση «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ».
Από την 1η Σεπτεμβρίου 2012 πρόκειται να ανασταλεί η λειτουργία των εξής Δ.Ο.Υ:

Αποσύρει σοκολάτες ο ΕΦΕΤ. Δείτε ποιες

Παρτίδες με σοκολάτες αποσύρει ο ΕΦΕΤ. 
Δείτε ποιες..

Πόσα έπαιρναν και πόσα θα παίρνουν οι Περιφερειάρχες κι οι Δήμαρχοι;

Πλαφόν 5.000 ευρώ μπαίνει από την κυβέρνηση στις μικτές μηνιαίες αποδοχές των κρατικών αξιωματούχων. Δείτε αναλυτικό πίνακα μετά την υπουργική απόφαση του Χρήστου Σταϊκούρα.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας υπέγραψε Υπουργική Απόφαση με την οποία μειώνονται οι αποδοχές των Γενικών Γραμματέων και Ειδικών Γραμματέων των Υπουργείων, των Γενικών Γραμματέων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των Στελεχών της Αυτοδιοίκησης.

Βρέθηκε λύση στον ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/07) βρέθηκε τελικά διοικητική λύση στην ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ.
Έτσι, συγκροτήθηκε επταμελές διοικητικό σχήμα, το οποίο θα ξεκινήσει τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα σεζόν και αποτελείται από τους εξής:

Απίστευτη καταιγίδα στην Κοζάνη – Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια

Σε ποτάμια μετατράπηκαν αρκετά δρόμοι της Κοζάνης, εξαιτίας της καταιγίδας που ξέσπασε γύρω στις 17:30. 
Δείτε μερικές χαρακτηριστικές εικόνες...