ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Έκλεβαν ποδήλατα και τα πουλούσαν στην Αλβανία

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που έκλεβαν ποδήλατα και τα μετέφεραν με λεωφορεία, προς πώληση στην Αλβανία, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.
Οι τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας, 43χρονος, 45χρονος και δύο 19χρονοι συνελήφθησαν το πρωί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και κλοπής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, η αστυνομία ενημερώθηκε ότι αλλοδαποί παραλαμβάνουν από νεαρούς ομοεθνείς τους κλεμμένα ποδήλατα για να τα μεταφέρουν και να τα διαθέσουν στην Αλβανία με λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από Λάρισα για Αλβανία και αστυνομικοί της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας αναζήτησαν και εντόπισαν το λεωφορείο και τους τέσσερις υπηκόους Αλβανίας και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο 19χρονοι συλληφθέντες το απόγευμα του Σαββάτου έκλεψαν στη Λάρισα ένα ποδήλατο που βρέθηκε στον χώρο αποσκευών του λεωφορείου. Οι δύο δράστες είχαν παραδώσει το ποδήλατο έναντι 70 ευρώ στους άλλους δύο συλληφθέντες ομοεθνείς τους για να το μεταφέρουν από τη Λάρισα στην Αλβανία, όπου θα το διέθεταν σε άγνωστους αγοραστές.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επίσης, τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε μερικές από τις πιο sexy εμφανίσεις της Πάολα!!!

Αναμφισβήτητα είναι από τις πιο εκρηκτικές τραγουδίστριες. Πέρα από λαϊκή φωνή διαθέτει και ένα άψογο κορμί..
H Πάολα σαγηνεύει με τη θηλυκότητα και το σεξαπίλ της όλους τους άντρες.
Ας θυμηθούμε τις πιο σέξι φωτογραφήσεις της, αλλά και τις πιο σέξι εμφανίσεις της πάνω στην πίστα.








ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΔΕΙΤΕ: Νέες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό χωρίς ρετούς!

Της μόδας έχει γίνει πλέον η συζήτηση για το ρετούς στις φωτογραφίες των επωνύμων.
Ποιες είναι «πειραγμένες» και ποιες όχι; 
Είναι όντως έτσι στην πραγματικότητα τα πρόσωπα της showbiz ή βλέπουμε… μεταλλάξεις τους; Αυτή τη φορά, το περιοδικό «Λοιπόν» δημοσιεύει φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τις ανέμελες διακοπές της στην Άνδρο και συγκεκριμένα στα Άχλα και όπως αναφέρει οι εικόνες δεν έχουν υποστεί καμία αλλαγή. Η Ελένη άλλωστε δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται τον φακό που την ακολουθεί συνέχεια. 
Αμακιγιάριστη, απλή και λιτή, κάνει τα μπάνια της στις παραλίες της περιοχής.

Ο ευρωπαϊκός χάρτης βάσει μεγέθους ανδρικών... μορίων!!!

Αυτός ο διαφορετικός χάρτης της Ευρώπης κάνει τον γύρο του διαδικτύου...και απεικονίζει ποιας χώρας οι κάτοικοι έχουν τα πιο προικισμένα μόρια.
Στην πρώτη θέση συναντάμε την Ουγγαρία με μέσο όρο μήκους πέους τα 16, 51 εκατοστά, ενώ έπονται η Γαλλία, η ...Τσεχία και η Ολλανδία.Όσο για τους Έλληνες; Μπορεί να βρίσκονται στην 15η θέση, ωστόσο εμφανίζονται να είναι πιο προικισμένοι από τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς και σχεδόν το σύνολο των Βαλκάνιων λαών.Ο “χάρτης του πέους” δημοσιεύτηκε από το MAPPING STEREOTYPES PROJECT, που χαρτογραφεί τον πλανήτη μέσα από τα στερεότυπα.
Δείτε παρακάτω την κατάταξη με βάση… τους πόντους:

Τα καλύτερα fails του μήνα!!! (video)

Δείτε τα καλύτερα fails σε ένα video...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Πάει ένας σε ένα μαγαζί με γυαλιά...

Πάει ένας σε ένα μαγαζί με γυαλιά, και μετά από πολύ ψάξιμο βλέπει ένα παλιό ζευγάρι στο...βάθος ενός ραφιού.
Τα δοκιμάζει, και αμέσως αρχίζει να βλέπει την πωλήτρια γυμνή...
Τα βγάζει,... η πωλήτρια φοράει κανονικά τα ρούχα της.
Τα αγοράζει και ξεκινάει για το σπίτι του.
Σε όλη την διαδρομή...

Πρωταγωνιστής από το σίριαλ Μοιραίος Έρωτας πήγε 4χρόνια σχολείο στην Ελλάδα!

Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της γνωστής σειράς Μοιραίος Έρωτας που προβάλλεται καθημερινά από το Mega..
Ο Μερτ Γιαβουζκάν, ο τηλεοπτικός "Μπατού" της δημοφιλούς σειράς Μοιράιος Έρωτας, γνωρίζει πολύ καλά ελληνικά και μάλιστα, φοίτησε και σε σχολείο της Αθήνας!

Λονδίνο 2012: Διπλή προσβολή για την Αρχαία Ολυμπία!!!

Ξεπέρασαν τα όρια οι Βρετανοί με τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κορυφαίο σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων και την Αρχαία Ολυμπία. 
Τις τελευταίες ώρες δύο περιστατικά προκαλούν οργή στην Ηλεία και κυρίως στην κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων την Αρχαία Ολυμπία.
Όπως κατήγγειλε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας οι διοργανωτές των Αγώνων του Λονδίνου δεν προσκάλεσαν όπως συνηθίζεται στην τελετή ‘Εναρξης τον δήμαρχο της Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιο Κοτζιά, μα ούτε κάποιον άλλο θεσμικό φορέα από την Ηλεία.
Και σα να μην έφτανε αυτό, το γύρο του κόσμου κάνει από το πρωί η εικόνα ενός Σκωτσέζου – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα – που περιπαίζει το Ολυμπιακό Φως που άναψε στην Αρχαία Ολυμπία στις 10 Μαΐου για τους Αγώνες του Λονδίνου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star ο Σκωτσέζος ανάβει το τσιγάρο του με τη φλόγα από την Ολυμπιακή Δάδα και έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστή κάποια αντίδραση της ΔΟΕ ή της ΕΟΕ. Η εικόνα αυτή αποτελεί προσβολή προς το σύμβολο και το θεσμό και φυσικά προς την Αρχαία Ολυμπία, την ιερή μήτρα των Αγώνων.

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της VPRC-To 77% δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση!!!

Νέα δημοσκόπηση που ήρθε στη δημοσιότητα δίνει πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πίστη του κόσμου πως η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση.Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC, για λογαριασμό της εφημερίδας «Η Ελλάδα Αύριο», το 64% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, ενώ μόνο το 17% θεωρεί ότι η χώρα βαδίζει στη σωστή.
Όσον αφορά την ερώτηση «ποιο κόμμα θα ψηφίζατε, αν την ερχόμενη Κυριακή γίνονταν βουλευτικές εκλογές»... 
τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Πάτρα: «Πεδίο μάχης» έγινε καφετέρια από τρεις λεσβίες!

Σε πεδίο μάχης κόντεψαν να μετατρέψουν τρεις λεσβίες μία καφετέρια στην Πάτρα.
Αιτία του άγριου καυγά στάθηκε η «αποκάλυψη» της… απιστίας.
Μία εκ των δύο που είχαν ήδη σχέση, είχε δημιουργήσει παράλληλη σχέση με την τρίτη και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο συναντήθηκαν προκειμένου να δοθούν οι εξηγήσεις και να ξεκαθαριστεί το θέμα.
Όμως η μία κουβέντα έφερε την άλλη και γρήγορα άρχισαν να μαλλιοτραβιούνται, να βρίζουν χυδαία και στη συνέχεια να χύνουν καφέδες και νερά η μία στην άλλη σύμφωνα με το dete.
Ευτυχώς όμως, η δραστική παρέμβαση των υπευθύνων του μαγαζιού και οι δυνατές οργισμένες φωνές του ιδιοκτήτη έβαλαν και τις τρεις στη… θέση τους και το επεισόδιο έληξε χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε ποια.. είναι η γυναίκα του Κώστα Κόκλα...

Επιτέλους, ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας μας σύστησε τη σύζυγό του. 
Σπάνια τους συναντάμε σε κοσμικά πάρτι και το βράδυ της Παρασκευής μας δόθηκε η ευκαιρία να τη δούμε στην Επίδαυρο, όπου και... παρευρέθηκε στην παράσταση του συζύγου της.
Ο λόγος για την...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Παραολυμπιάδα 2012 – γνωρίστε τους υπεράνθρωπους!

90 δευτερόλεπτα συγκλονιστικής εναλλαγής συναισθημάτων…
Με το μότο “Γνωρίστε τους υπεράνθρωπους”, το σποτ των Παραολυμπιακών Αγώνων που θα λάβουν χώρα από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο, σε εμπνέει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο καρέ.
Δείτε το βίντεο που φιλοτέχνησε η 4creative του βρετανικού Channel 4

Διαβάστε το αξίζει! Η Θεοφανία Παπαθωμά μας συγκινεί!!! ΓΙΑΤΙ δάκρυσαν μαζί της 6.000 άνθρωποι στο Facebook

Η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά κατάφερε να συγκινήσει και να παρασύρει στο συναίσθημα 6.000 ανθρώπους με μια φωτογραφία και μια ανθρώπινη ιστορία με αίσιο τέλος.
Δες κι εσύ με τι τρόπο προκάλεσε δέος στους διαδικτυακούς φίλους της στο Facebook.
H ηθοποιός, μητέρα και η ίδια ενός μικρού αγοριού, δημοσίευσε στο προφίλ της την ιστορία δίδυμων αδελφών. Δύο νεογέννητα μωρά που κατάφεραν με ένα άγγιγμα ψυχής να σώσει ο ένας τον άλλον για να μην τους χωρίσει η ζωή…
Η Θεοφανία Παπαθωμά μας εξιστόρησε λεπτομερώς ότι το ένα από τα δύο βρέφη ήταν έτοιμο να χάσει την ζωή του και την τελευταία στιγμή το έσωσε μια νοσοκόμα η οποία παρέκαμψε κάθε κανονισμό του νοσοκομείου, προκειμένου να σωθεί το μωρό. Η ηθοποιός δημοσίευσε μάλιστα σχετική φωτογραφία η οποία αποτυπώνει τον δεσμό αίματος μεταξύ δύο αδελφών. Μια εικόνα χίλιες λέξεις συγκίνησης.

Καραμανλής: Όταν δεν τον κυνηγούν να τον ...σκοτώσουν είναι στη Μύκονο!

Ο τίτλος είναι σαρκαστικός φυσικά και σχετικός με τις θεωρίες συνομωσίας για τα "σχέδια δολοφονίας" και τα πρακτοριλίκια που δημοσιεύτηκαν τον περασμένο χειμώνα προκειμένου να αναδομηθεί το προφίλ του πρώην πρωθυπουργού. Με νέο λούκ λοιπόν, ο Κώστας Καραμανλής περπάτησε μαζί με την οικογένειά του στα πολυσύχναστα σοκάκια στα Ματογιάννια της Μυκόνου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News από την περασμένη Πέμπτη ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του, Νατάσα και τα δύο τους παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, βρίσκονται στο νησί των ανέμων παρέα με το ζεύγος Βαληνάκη.

Ιστιοπλοΐα: Τρίτοι στην 1η ιστιοδρομία Παπαθανασίου και Τσότρας

Με πολύ καλή εμφάνιση άρχισαν τις υποχρεώσεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες ιστιοπλοϊας οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας. Το ελληνικό δίδυμο πήρε την 3η θέση στην 1η ιστιοδρομία της κατηγορίας Star και ελπίζει για ανάλογες εμφανίσεις στις επόμενες κούρσες. Νικητές ήταν οι Γάλλοι Ροχάρ και Πανσό.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Όταν ο Λευτέρης Χαχαμίδης έκανε πρόταση γάμου στη Βούλα Παπαχρήστου!!! (pics)

Δες φωτογραφίες από την πρόταση γάμου του Λευτέρη Χαμαμίδη στη Βούλα Παπαχρήστου πριν από ένα χρόνο στο Fantasia όπου τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης.
Ένα της tweet έκανε όλόκληρη την Ευρώπη (και όχι) μόνο να ασχοληθεί με το όνομά της. Η ακύρωσή της από τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες δίχασε. Και σιγά σιγά μάθαμε για τα προσωπικά της Βούλας Παπαχρήστου. Μπορεί να είναι μόλις 23 ετών αυτό όμως δεν την εμπόδισε ώστε να πει το "ναι" στην πρόταση γάμου του αγαπημένου της Λευτέρη Χαχαμίδη.

Το παιδί λάστιχο!!! (video)

Η ευλυγισία ενός 11χρονου έσπασε το ρεκόρ Γκίνες!!!
Με την πρώτη ματιά φαίνεται το σώμα του να γίνεται ένα με το πάτωμα. Στην πραγματικότητα όμως πατινάρει λίγα εκατοστά πάνω από το έδαφος.
Ο λόγος για τον 11χρονο Ινδό Rohan Ajit Kokane ο οποίος έσπασε το ρεκόρ Γκίνες πατινάροντας κάτω από 20 αυτοκίνητα 6,75 εκατοστά από το έδαφος!
Η προσπάθεια έγινε μπροστά στα μάτια ενός ένθερμου πλήθους σε εμπορικό κέντρο του Χονγκ Κόνγκ.
Δείτε το video...

ΔΕΙΤΕ: Πώς οι μοναχοί Shaolin περπατούν στο νερό!!!

Εάν είστε θαυμαστής παλαιών κινεζικών ταινιών Κουνγκ-φου...τότε μάλλον έχετε δει και το περπάτημα ή το τρέξιμο πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας από Κινέζους πολεμιστές.
Φυσικά η πρώτη σας σκέψη θα ήταν ότι είναι fake. Ίσως η δεύτερη να ήταν, μα πως το κάνουν;
Σήμερα θα σας λύσουμε την απορία. Ο Shi Liliang, ένας μοναχός Shaolin πραγματοποιεί το τρέξιμο στο νερό μπροστά στις φωτογραφικές κάμερες, και το μυστικό αποκαλύπτεται…

Πλήθος επισκεπτών στο Περιβόλι Γρεβενών!!! (video)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την γιορτή της Αγίας Παρασκευής στο Περιβόλι Γρεβενών.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν...ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Αντιδήμαρχος Ορεινών Κοινοτήτων Γιάννης Νασίκας, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ Βάιος Κόραβος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Γιάτσος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Τάκης Κουβάτας και πλήθος επισκεπτών οι οποίοι γλέντησαν μέχρι το πρωί.

Κρίσεις και στον Ολυμπιακό!!! Δείτε: Ποιοί φεύγουν και ποιοί έρχονται...

Κρίσιμη αναμένεται να είναι η ερχόμενη εβδομάδα στον Ολυμπιακό καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει βγάλει τα συμπεράσματά του μετά τα τρία φιλικά παιχνίδια στην Πορτογαλία και θα κάνει τις τελικές εισηγήσεις στη διοίκηση.
Ο Πορτογάλος είχε ζητήσει μικρό ρόστερ με περίπου 25 ποδοσφαριστές, συνεπώς θα υπάρξουν παίκτες που είτε θα αποχωρήσουν είτε θα δοθούν δανεικοί. Πρώτος στη λίστα φέρεται να βρίσκεται ο Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να επέστρεψε πριν από μερικούς μήνες στην ομάδα αδυνατισμένος και με διάθεση αλλά η παρουσία του στα φιλικά είναι κάτω του μετρίου. Έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο και θα γίνουν προσπάθειες ώστε να αποχωρήσει καθώς πολύ δύσκολα θα βρεθεί ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός. Αντίθετα με τον Βραζιλιάνο, ο Κώστας Μήτρογλου συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες παραμονής.

Ποιοι 4 ζάμπλουτοι Έλληνες θα επενδύσουν στην Ελλάδα

Ποιοι είναι οι οι 4 ελληνοαμερικάνοι επιχειρηματίες που θα επενδύσουν 100 εκατ. δολάρια στην ελληνική αγορά; 
Διαβάστε τη λίστα.
Συνοδεία του Κλίντον, είναι μία ομάδα ισχυρών επιχειρηματιών, ελληνικής καταγωγής, που ζουν και διαπρέπουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και εμφανίζονται διατεθειμένοι να επενδύσουν στην ελληνική αγορά, αν βρουν ευκαιρίες…
Τέσσερις από αυτούς τους ελληνοαμερικάνους επιχειρηματίες, των οποίων τα βιογραφικά παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Το Έθνος», κατέχουν περίοπτη θέση στην 50άδα με τους πλουσιότερους ομογενείς των ΉΠΑ και έρχονται με σκοπό να επενδύσουν στην ελληνική αγορά το ποσό των 100.000.000 δολαρίων.
Διαβάστε τη λίστα με τους τέσσερις ελληνοαμερικάνους επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα:

Ποιος ηθοποιός πήρε κατά λάθος Viagra εν ώρα πτήσης;

Ταξιδεύει πολύ λόγω της δουλειάς του και θέλησε να πάρει ένα ηρεμιστικό για να μπορέσει να κοιμηθεί στο αεροπλάνο.
Έκανε όμως λάθος και αντί για ηρεμιστικό πήρε... Viagra και βέβαια εκεί άρχισαν τα προβλήματα για τον...

Σπέρνει το θάνατο ο ιός Έμπολα στην Ουγκάντα

Μία επιδημία του θανατηφόρου ιού Έμπολα έχει στοιχίσει τη ζωή σε 13 ανθρώπους στην Ουγκάντα και ήδη καταβάλλονται προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στη χώρα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Δεν υπάρχει θεραπεία, ούτε εμβόλιο για τον Έμπολα ο οποίος μεταδίδεται μέσω της στενής προσωπικής επαφής και, ανάλογα με το στέλεχος, σκοτώνει το 90% των ασθενών.Ο Ζοακίμ Σαουέκα, ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ στην Ουγκάντα, είπε ότι μολονότι ύποπτα κρούσματα αιμορραγικού πυρετού είχαν αναφερθεί στις αρχές Ιουλίου στην περιοχή Κιμπάλε, που απέχει περίπου 170 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Καμπάλα, η επιδημία επιβεβαιώθηκε μόλις την Παρασκευή.«Υπάρχουν συνολικά 20 ύποπτα κρούσματα και οι 13 από τους ασθενείς έχουν πεθάνει.

Γυναίκες… Άλλα λένε κι άλλα εννοούν…

Μακροβούτι στο γυναικείο μυαλό!
Καλά, πολλά λένε και δεν τα πιστεύουν, εδώ όμως... μιλάμε για αυτά που δεν εννοούν με την καμία…
Όλοι το ξέρουμε καλά: υπάρχουν πράγματα που υποστηρίζουν οι γυναίκες μεγαλόφωνα, από μέσα τους όμως δεν πιστεύουν λέξη απ' όσα λένε! Ή γνώση ωστόσο του να κατανοείς τι δεν εννοούν οι μανταμίτσες δεν φτάνει από μόνη της. Πρέπει να μάθεις τι πραγματικά εννοούν όταν λένε πράγματα που δεν εννοούν…
Με εννοείς φαντάζομαι; Ας καταβυθιστούμε λοιπόν στη γυναικεία ψυχολογία και ας δούμε πώς έχουν τα πράγματα. Όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό τουλάχιστον!

Οι 19 χώρες που κατέκτησαν μετάλλια την πρώτη ημέρα

Μάλλον αναμενόμενη χαρακτηρίζεται η πρώτη πεντάδα στον πίνακα των μεταλλίων.
Η Κίνα έχει δυναμώσει πάρα πολύ ενώ οι ΗΠΑ περιμένουν τον στίβο για να ανέβουν.
Αναλυτικά όλες οι χώρες που έχουν πάρει μετάλλια:

Δείτε τον πιο... κακό μπαμπά του κόσμου!!! (video)

Θα μπορούσε να πάρει... παράσημο κακού μπαμπά καθώς δεν νοείται να είσαι ο γονιός...ενός νεογέννητου παιδιού και να το τρομάζεις στα καλά καθούμενα.
Ο κύριος στο βίντεο που ακολουθεί πάντως, εκεί που το μωρό ήσυχο και αμέριμνο κάθεται στα πόδια του, βάζει μία φωνή και κάνει απότομη κίνηση με τα χέρια του με σκοπό να το τρομάξει.

Οι σημερινές μεταδόσεις και οι ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Συνεχίζεται η αθλητική πανδαισία 11.00 ΕΤ1- ΕΡΤ HD BEACH VOLLEYBALL,
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ (Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου στις 12.50. Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής στις 13.30.Χρήστος Τσακμάκης στις 15.51)

Στην Λιόν η πρώτη κούπα της σεζόν (video)

Η Λιόν νίκησε με 4-2 στα πέναλτι την Μονπελιέ στον τελικό του "Trophée des Champions" (γαλλικό Σούπερ Καπ) και πήρε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.
Η κανονική διάρκεια του ματς ολοκληρώθηκε με 2-2 και ακολούθησαν άμεσα τα πέναλτι (χωρίς παράταση), όπου ο Ουγκό Λορίς έκανε δύο αποκρούσεις στις εκτελέσεις των Σαρμπονιέ και Μπεντιμό, ενώ ο Ζουρντρέν απέκρουσε μόνο του Φοφανά.
Η πρωταθλήτρια, Μονπελιέ, προηγήθηκε δύο φορές, με τον Τζον Ουτάκα στο 27' και με το πέναλτι του Εμανουέλ Ερέρα στο 56'.Ο Μπαφετιμπί Γκομίς την πρώτη φορά απάντησε στο 44' και ο Ζιμί Μπριάν την δεύτερη στο 77', ενώ η Μονπελιέ στο 79' έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Εστράδα.Η Λιόν στα τελευταία λεπτά είχε δύο τρομερές ευκαιρίες, με τον Λακαζέτ στο 83' να αστοχεί από κοντά σε κενό τέρμα σχεδόν, ενώ ο Μπριάν στο 87' έκανε εξαιρετικό γυριστό σουτ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.
ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ζουρντρέν, Κονγκρέ, Γιανγκά-Μπιβά, Ίλτον, Μπεντιμό, Σαϊχί, Εστράδα, Καμπεγιά (65' Σουλεϊμάν Καμαρά), Ουτάκα, Αντονί Μουνιέ (81' Σταμπουλί), Εμανουέλ Ερέρα (75' Σαρμπονιέ).
ΛΙΟΝ: Λορίς, Νταμπό (82' Ρεβεγιέρ), Μπακαρί Κονέ, Κρις, Αλί Σισοκό, Φοφανά, Γκοναλόν, Γκουρκούφ, Μπριάν, Λακαζέτ, Μπαφετιμπί Γκομίς (66' Μπεζιά).*κόκκινη 79' Εστράδα.
Δείτε το video....

ΔΕΙΤΕ: Καταστάσεις για πολύ γέλιο...

Όχι ένα, όχι δύο αλλά 13 fail για να μας φτιάξουν τη μέρα!
Οι αστείες εικόνες που αλιεύσαμε σήμερα από το διαδίκτυο, κάνουν παρέλαση στην οθόνη σας! ...

Ολυμπιακό «κουφό»: έφτιαξαν τείχος για να μην βλέπονται

​Ούτε τα ολυμπιακά ιδεώδη δεν έκαναν κάποιους αθλητές να αφήσουν πίσω τα μίση, αφού ζήτησαν… παραβάν για να μην βλέπουν ο ένας τον άλλον την ώρα της προπόνησης!
Πρωταγωνιστές στο «κουφό» των Ολυμπιακών Αγώνων είναι αθλητές από το Ισραήλ και τον Λίβανο, που κουβάλησαν στο Λονδίνο τα προβλήματα των διμερών σχέσεων των κρατών τους.
Οι δύο Λιβανέζοι αθλητές του τζούντο έκαναν την προπόνησή τους όταν διαπίστωσαν πως δίπλα τους είναι οι Ισραηλινοί και άρχισαν τα παράπονα!
«Εμείς είχαμε προπόνηση. Ήρθαν δύο Λιβανέζοι. Μας είδαν, δεν τους άρεσε και πήγαν στους διοργανωτές, οι οποίοι έφτιαξαν ένα πρόχειρο τείχος ανάμεσά μας», είπε ο Νιτζάν Φαράρο, εκπρόσωπος της Ολυμπιακής επιτροπής του Ισραήλ, ενώ από την επιτροπή του Λιβάνου δεν έγινε κάποιο σχόλιο.
Τζουντόκα είναι οι άνθρωποι – τολμάς να τους πεις «όχι»;
Φαντάσου δηλαδή τι έχει να γίνει την Τρίτη, οπότε και η Caren Chammas από τον Λίβανο αντιμετωπίζει την Alice Schlesinger από το Ισραήλ στην κατηγορία των -63 κιλών...


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Διάσημος μουσικός: «χαράμισα τη μισή μου ζωή στην κοκαΐνη»!!!

Ποιος γνωστός μουσικός δήλωσε ότι χαράμισε την ζωή του στην κοκαΐνη; Δείτε ποιος πασίγνωστος μουσικός το δήλωσε.
Πριν από λίγες ημέρες ο διάσημος μουσικός, είχε παραδεχτεί δημόσια ότι χαράμισε μεγάλο μέρος της ζωής του και δεν χάρηκε την επιτυχία του εξαιτίας των ναρκωτικών που έπαιρνε για πολλά χρόνια στη δεκαετία του ’80. Τώρα φροντίζει να είναι πολύ προσεκτικός.
«Αν τύχει και βρεθώ κάπου όπου υπάρχουν ναρκωτικά, μπορώ να μυρίσω την κοκαΐνη. Μπορώ να νιώσω στο πίσω μέρος του λαιμού μου αυτό το απαίσιο συναίσθημα του να δοκιμάζεις το πρώτο χτύπημα της κοκαΐνης. 
Και φεύγω αμέσως», είπε ο...

Βουλευτής της Χ.Α σε Δήμαρχο: «Πάμε να πλακωθούμε»...

Δείτε ποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε στον δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό είπε την φράση πάμε να πλακωθούμε πιο πέρα.
Τα περιστατικά ανάμεσα στον βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής...

Καυτό το Σαββατοκύριακο - Δείτε πού μπορείτε να δροσιστείτε στη Θεσσαλονίκη

Οάσεις δροσιάς μέσα στη «καυτή» Θεσσαλονίκη και μάλιστα χωρίς μεγάλο κόστος μπορούν να ανακαλύψουν οι πολίτες, που δεν μπορούν να φύγουν από την πόλη.
Βουτιές ολυμπιακών διαστάσεων
Στο κολυμβητήριο του δήμου Λαγκαδά, που βρίσκεται στο χώρο της Λουτρόπολης, η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων είναι ιδανική για βουτιές, χαλάρωση και ξεκούραση.
Λειτουργούν επίσης προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης, ενώ συγκροτημένα προγράμματα γίνονται στο πλαίσιο τη δράσης «Παιδί και Πισίνα». Η είσοδος είναι 3 ευρώ για μικρούς και μεγάλους, ενώ ο καφές στοιχίζει μόλις 1,5 ευρώ.
* Δευτέρα έως Παρασκευή. Πληροφορίες: τηλ. 2310 907711.

CODEX ALIMENTARIUS Ο έλεγχος του πληθυσμού μέσω της διατροφής έρχεται και στην Ελλάδα!

Μάθετε για τον νέο διατροφικό κώδικα codex alimentarius από γεωπόνους Κώδικας Διατροφής: 
CODEX ALIMENTARIUS.. 
Ο έλεγχος του πληθυσμού μέσω της διατροφής έρχεται και στην Ελλάδα! Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο! Θα συνοδεύεται από την απαγόρευση οικιακών καλλιεργειών! Θα τρώμε αυτά που θα μας ετοιμάζουν, χωρίς να γνωρίζουμε τι περιέχουν. Τα γεγονότα προχωρούν με τρομερή ταχύτητα δίχως να μας αφήνουν περιθώρια για αδράνεια.
Όσο οι αλήτες τηλεκανίβαλοι, κάνουν προπαγάνδα κρατώντας μας υπνωτισμένους, κάποιοι σχεδιάζουν το μέλλον μας αθόρυβα. Στείλτε παντού το παρόν άρθρο, όσο είναι νωρίς. Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο! Εάν υπάρχει ένα εργαλείο με το οποίο μπορείς να ελέγξεις απόλυτα τον άνθρωπο, αυτό είναι η ίδια του η τροφή, το αγαθό με το οποίο εξασφαλίζει την επιβίωση του. Πίσω απ' τον περίφημο διατροφικό κώδικα κρύβεται μια εφιαλτική πραγματικότητα.

Τι ορίζει ο νόμος για τα σκυλάκια στην παραλία;

Τώρα το καλοκαίρι πολλές φορές συναντάμε στην παραλία σκύλους, που φέρνουν μαζί οι ιδιοκτήτες τους.
Πολλοί είναι οι γονείς που ανησυχούν πολύ κατά πόσον ένας σκύλος μπορεί να μεταδώσει κάποια ασθένεια στα μικρά τους, ενώ κάποιοι άλλοι απλά δεν αντέχουν να βλέπουν σκυλάκια να κολυμπούν μαζί τους στην ίδια παραλία.
Ασχετα πάντως με τις ανησυχίες του καθενός θα πρέπει να είμαστε ενήμεροι ότι για τις παραλίες, όπου υπεύθυνο για την τήρηση της τάξης είναι το Λιμενικό, αυτό που ισχύει σύμφωνα με την εγκύκλιο 3111.10/193 με ημερομηνία 20-05-1993 αναφέρεται ότι «απαγορεύεται η παρουσία ζώων στη θάλασσα, όπου υπάρχουν οργανωμένες παραλίες, αλλά η απαγόρευση δεν περιλαμβάνει απομακρυσμένες ακτές, ακόμη και αν εκεί συχνάζουν λουόμενοι».
Η ίδια διάταξη αναφέρει ότι η παράβαση τιμωρείται με πρόστιμο από 50 εώς 150 ευρώ. Με λίγα λόγια, η νομοθεσία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες σκύλων να τα φέρουν βόλτα σε μία παραλία που δεν θεωρείται οργανωμένη.

Τρόφιμα αντί για εισιτήριο στην παράσταση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας

Τρόφιμα αντί για εισιτήριο θα καταβάλουν όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας στην Κατερίνη, την Δευτέρα 30/7, για να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας, η Ένωση Ποντίων Πιερίας, ανεβάζει έργο με τίτλο «Ήντιαν λέει η μάνα 'μ», τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στο 6ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης και καλεί τον κόσμο να φέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο που στηρίζει άπορες οικογένειες.
Όσοι αποφασίσουν να δουν την παράσταση μπορούν να έχουν μαζί τους γάλα μακράς διαρκείας, όσπρια, ζάχαρη και άλλα παρόμοια προϊόντα που θα τα αφήνουν σε ειδικά καλάθια τοποθετημένα στην είσοδο.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σοκ: Έκοψαν τον λαιμό νεογέννητου και το πέταξαν στα σκουπίδια

Σοκ από τον αποκεφαλισμό νεογέννητου στην Κίνα!!!
Νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε σε σκουπιδοτενεκέ, τυλιγμένο σε πλαστική σακούλα και με κομμένο τον λαιμό. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στην πόλη της Anshan, στην επαρχία Liaoning της Κίνας.
Στο βρέφος άγνωστοι του είχαν κόψει τον λαιμό.
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη της Anshan, στην επαρχία Liaoning της Κίνας.
Το νεογέννητο, που έφερε ακόμη τον πλακούντα και ομφάλιο λώρο, βρήκε ένας άντρας, ο οποίος έψαχνε στα σκουπίδια για ανακυκλώσιμα υλικά.
Κλήθηκε η αστυνομία και το νεογέννητο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε κρίσιμη κατάσταση.
"Ανέπνεε ακόμη και είχε σφυγμό. Το αίμα από την πληγή στο λαιμό της είχε καλύψει όλο το σωματάκι της", είπε αυτόπτης μάρτυρας.
Οι γιατροί έκλεισαν το τραύμα στο λαιμό της, που είχε άνοιγμα 1,5 εκατοστού και έφτανε μέχρι την τραχεία.
"Αν το κόψιμο ήταν μερικά χιλιοστά πιο βαθύ θα είχε πεθάνει ακαριαία", είπε ένας από τους γιατρούς.
Οι αρχές εκτιμούν ότι έπεσε θύμα της πολιτικής της "απόκτησης ενός μόνο παιδιού" της χώρας και φαίνεται πως επιβεβαιώνει την πεποίθηση ότι οι γονείς προτιμούν τα αγόρια.


news247 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr