ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Πασίγνωστος τραγουδιστής : “Ναι, ειμαι Gay” (video)

Πριν απο μερικά χρόνια το Grace Kelly του Mika βρισκόταν στην κορυφή των μουσικών charts. Ο τραγουδιστής που έκανε μεγάλες επιτυχίες αποφάσισε να μιλήσει για την ερωτική του ζωή και να αποκαλύψει πως ειναι ομοφιλόφιλος.
“Αν με ρωτήσεις αν ειμαι gay, λέω ναι. Τα τραγούδια μου μιλάνε για τη σχέση μου με άντρα; λέω ναι. Και μόνο μέσα απο τη μουσική βρήκα τη δύναμη να αντιμετωπίσω τη σεξουαλικότητα μου πέρα απο το περιεχόμενο των στίχων μου. Αυτή ειναι η πραγματική μου ζωή”...

Ξαφνικά στην πασαρέλα!!! (video)

Δείτε την έκπληξη που έκανε εταιρεία στη Δανία σε ανυποψίαστες περαστικές…

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο γυναικολόγος και οι τρίχες!

Μια μεσόκοπη γυναίκα, πάνω στην εμμηνόπαυση, επισκέπτεται τον γυναικολόγο της…
Παραπονιέται για εξάψεις και φουντώματα κι αυτός της γράφει χάπια τεστοστερόνης (αντρική ορμόνη). Μετά δυο εβδομάδες, επιστρέφει για την επαναληπτική εξέταση.
- Γιατρέ μου, οι ορμόνες που μου έδωσες με βοήθησαν πραγματικά αλλά, να, φοβάμαι πως μου έδωσες μεγάλη δοσολογία: Aρχισα να βγάζω τρίχες σε σημεία που δεν είχα ποτέ.
- Μην ανησυχείτε κυρία μου. Μια μικρή τριχοφυΐα είναι απόλυτα φυσιολογική παρενέργεια της τεστοστερόνης. Αλλά πείτε μου, που ακριβώς εμφανίστηκαν τρίχες;
- Στα “μπαλάκια” μου γιατρέ!!

ierosagon
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

SEX AND THE CITY Πώς είναι σήμερα η Σαμάνθα

Ποιος δεν θυμάται την σεξουλικά απελευθερωμένη Σαμάνθα του Sex and the City.
Πώς είναι όμως στα 55 της πλέον χρόνια η ηθοποιός, Κιμ Κατράλ;
Θα λέγαμε ότι διατηρείται μια χαρά αλλά έχει υιοθετήσει ένα αρκετά πιο μαζεμένο και συντηρητικό στιλ, που μπορεί να ταιριάζει στην ηλικία της, αλλά έρχεται σε κόντρα με την εικόνα που την έχουν συνηθίσει οι θαυμαστές της.

ΔΕΙΤΕ: Ο χρυσός Ολυμπιονίκης που έκανε εκατομμύρια τηλεθεατές να δακρύσουν!

Άφωνοι έμειναν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο όταν είδαν τον χρυσό Ολυμπιονίκη Φελίξ Σάντσεζ να κλαίει με λυγμούς στο βάθρο της απονομής, κρατώντας μια φωτογραφία στα χέρια του!
Όπως έγινε γνωστό στην φωτογραφία ήταν ο ίδιος και η αγαπημένη του γιαγιά.
Η γυναίκα που τον μεγάλωσε έφυγε από την ζωή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Λίγο πριν τον 1ο προκριματικό στα 400 μέτρα με εμπόδια ο αθλητής έμαθε τον τραγική είδηση και έτσι δεν κατάφερε να προκριθεί.
Ο Σάντσεζ έτρεξε με την φωτογραφία της γιαγιάς του καρφιτσωμένη στο στήθος του πίσω από το όνομά του αλλά και με το όνομά της γραμμένο στα παπούτσια του.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας, στα 34 του χρόνια έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής που κερδίζει χρυσό στα 400 μέτρα με εμπόδια.

Ραγίζει καρδιές το γράμμα του πατέρα στον αδικοχαμένο Πάνο!!!

Δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Eχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από εκείνη την αποφράδα ημέρα της 18ης Μαΐου που τα καταγάλανα μάτια του Πάνου Τζαβάρα, εγγονού του γνωστού βιομηχάνου Ανδρέα Δούρου, έκλεισαν για πάντα.
Για τους τραγικούς γονείς, τους παππούδες, τους συγγενείς και φίλους όμως, ο Πάνος θα ζει για πάντα, μέσα στις καρδιές τους, θα είναι ανάμεσά τους και θα παίζει ανέμελος... Μετά τις συγκλονιστικές φωτογραφίες και τα λόγια τρυφερότητας και αγάπης που ανάρτησε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης η μητέρα του Φαίδρα Δούρου, χθες, ρίγη συγκίνησης προκάλεσε σε όλους το γράμμα που έστειλε στον αδικοχαμένο γιο του ο πατέρας του Κώστας Τζαβάρας.

"Στημένο" το Ελλάδα - Νιγηρία;

Ύποπτο φέρεται να είναι το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Νιγηρία, το οποίο έγινε στο πλαίσιο του Β' Ομίλου στο Μουντιάλ του 2010, όπως αποκάλυψε πρώην στέλεχος της FIFA το οποίο την περίοδο εκείνη ήταν υπεύθυνο για την καταπολέμηση του παράνομου στοιχήματος!
Σε συνέντευξή του στο βρετανικό κανάλι «Channel 4», ο Κρις Ίτον δεν έκρυψε ότι το παιχνίδι -το πρώτο και μοναδικό ως τώρα που η Ελλάδα κέρδισε- βρίσκεται στο μικροσκόπιο για παράνομο στοίχημα.
Η «βόμβα» δεν αγγίζει τα γαλανόλευκα, αλλά τους αντιπάλους μας, καθώς ο Σανί Καϊτά φέρεται να προκάλεσε την αποβολή του:

Δες τι έκανε ένας πιτσιρικάς και τον ψάχνει όλο το Facebook!!!

Ένας πιτσιρικάς από την Αθήνα κατάφερε με μια μόνο κίνηση του να μας παρασύρει να πέσουμε όλοι κάτω από τα γέλια.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει το γύρο χιλιάδων ελληνικών προφίλ και απεγνωσμένα ψάχνουν τον πιτσιρικά που τους τρέλανε στο γέλιο.
Δες τι κάνει ο αθεόφοβος προκειμένου να δείξει ότι του αρέσει να καινοτομεί απέναντι στα δεδομένα.

Αθλητής χάρισε το χρυσό μετάλλιο στον φίλο που δεν ζει πια

Ο Daniel Gyurta, ο Ουγγαρέζος ολυμπιονίκης που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ πρόσθιο ανδρών, έστειλε στην οικογένεια του di Alexander Dale Oen, του Νορβηγού κολυμβητή που χάθηκε πρόωρα από την ζωή, ένα αντίγραφο του χρυσού μεταλλίου που κέρδισε.
Ο Alexander Dale Oen, πέθανε ξαφνικά τον περασμένο Μάιο από καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια προπόνησης στην Αριζόνα.
Μετά από αυτήν την κίνηση ανθρωπιάς στον φίλο και συναθλητή του δήλωσε ότι είναι σίγουρος ότι ο Oen αν ζούσε και συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θα κέρδιζε σίγουρα στα 100μ πρόσθιο.

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δ' Εθνική - Προκήρυξη πρωταθλήματος

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη:
α) Το καταστατικό της.
β) Τους κανονισμούς της
γ) Την από 06.08.2012/ Νο 39 απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας/ΕΠΟ
Προκηρύσσει το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της περιόδου 2012-2013 το οποίο θα διεξαχθεί σε δέκα (10) ομίλους.
Άρθρο 1. Εφαρμοσμένες Διατάξεις.
Όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας διεξάγονται σύμφωνα με τις διατάξεις:

Νέες θέσεις κοινωφελούς εργασίας στις Σέρρες

Το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της υλοποίησης του εγκεκριμένου προγράμματος «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα», υλοποιεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την πράξη: «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα (Νομός) Σερρών».
Το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων είναι από τις 7/8/2012 έως 16/8/2012.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΕΦΕΤ: Βακτήριο ανιχνεύτηκε σε εμφιαλωμένα νερά

Την άμεση απόσυρση από την ελληνική αγορά των επιτραπέζιων εμφιαλωμένων νερών «Aquarius», «Hydrozyn», «Νεράκι» και «Thassos Crystal Water» απαίτησε από την εμφιαλώτρια εταιρεία Κοσμίδης Δ.- Λίτας Α. Ο.Ε.-Δ.Δ. Ροδίτης Κοζάνης, ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Παράλληλα καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΕΦΕΤ, και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, προέβη σε τέσσερις δειγματοληψίες επιτραπέζιων νερών, εμφιαλωμένων σε πλαστικές φιάλες των 18,9 λίτρων, για έλεγχο μικροβιακών παραμέτρων.
Από τις εργαστηριακές εξετάσεις, που διενεργήθηκαν από τη χημική υπηρεσία Σερρών, σε όλα τα δείγματα ανιχνεύθηκε το βακτήριο «Pseudomonas aeruginosa/Πυοκυανική Ψευδομονάδα». Καθένα από τα δείγματα χαρακτηρίστηκε ως «μη σύμφωνο – μη ασφαλές». Αναλυτικότερα, η επωνυμία των προϊόντων τα οποία εμφιαλώνονται από την ανωτέρω εταιρεία:
α) «Aquarius», το οποίο έφερε τις ενδείξεις: Επιτραπέζιο νερό– Ημερομηνία παραγωγής 23.7.12– Ημερομηνία λήξεως 23.7.13.
β) «Hydrozyn», το οποίο έφερε τις ενδείξεις: Επιτραπέζιο νερό– L 211– Ημερομηνία παραγωγής 23.7.12– Ημερομηνία λήξεως 23.7.13.
γ) «Νεράκι», το οποίο έφερε τις ενδείξεις: «Επιτραπέζιο νερό– L 20120– Ημερομηνία παραγωγής 19.7.12– Ημερομηνία λήξεως 19.7.13.
δ) «Thassos Crystal Water», το οποίο έφερε τις ενδείξεις: «Επιτραπέζιο νερό– L 20120– Ημερομηνία παραγωγής 14.7.12– Ημερομηνία λήξεως 14.7.13.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Μοιραίος έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 7 Αυγούστου

Ενώ ο Χαρούν αποτρέπει την απόπειρα αυτοκτονίας της Μελντά, ο Μπουράκ βλέπει τα σχέδιά του να γκρεμίζονται... Ο Χαρούν αποφασίζει να αποκαλύψει στον πατέρα του την αλήθεια σχετικά με την πατρότητα της Γιαγμούρ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αγνοούνται 7 αθλητές του Καμερούν

Πέντε πυγμάχοι, ένας κολυμβητής και μία ποδοσφαιριστής της αποστολής του Καμερούν στους Ολμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Υποψίες υπάρχουν πως κατέφυγαν σε χώρες της Ευρώπης για οικονομικούς λόγους.
Αναλυτικά αγνοούμενοι είναι οι πυγμάχοι Τόμας Εσόμπα, Κρίστιαν Ντονφάκ Ατζουφάκ, Αμπντόν Μεβολί, Μπλεζ Γέπμου Μεντουό και Σερζ Αμπομό, που αποκλείστηκαν από τους αγώνες της κατηγορίας τους και εξαφανίστηκαν από το ολυμπιακό χωριό την Κυριακή.
Επίσης έχουν χαθεί τα ίχνη της Ντρουσίλε Ενγκάκο, αναπληρωματικής τερματοφύλακα της ομάδας του Καμερούν, αλλά και του κολυμβητή Πολ Εκάν Εντίνγκε.
"Ότι άρχισε ως φήμη, τελικά αποδείχθηκε αλήθεια. Επτά αθλητές από το Καμερούν που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, εξαφανίστηκαν από το Ολυμπιακό χωριό", τόνισε ο επικεφαλής της αποστολής, Ντέιβιντ Οτζόνγκ

Η είδηση επιβεβαιώνεται από τους υπεύθυνους της ολυμπιακής αποστολής της χώρας.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πυρσός Γρεβενών: Ζητείται πρόεδρος, ζητούνται παίκτες, ζητούνται ευρώ!

(Γράφει ο Λουκάς Νίκου)
Κάθε καλοκαίρι η ίδια κατάσταση στον Πυρσό Γρεβενών. Μέχρι χθες δεν είχαμε διοίκηση, πλέον έχουμε, όμως δεν έχει συσταθεί σε Σώμα. Παίκτες "χάνονται" και πάνε με... μηδενικά ευρώ σε γειτονικές ομάδες, διότι -όπως λένε- δεν ξέρουν με ποιον να μιλήσουν. ''Θα κάνουμε πρωταθλητισμό'' διαβάσαμε να λέει πρόσωπο της ομάδας σε εφημερίδα πανελλαδικής εμβέλειας.
Πρόσωπο που ασχολείται με την ομάδα, δήλωσε στη Γενική Συνέλευση πως επειδή πέρσι έβαλε έναν μισθό, φέτος δεν έχει τη δυνατότητα να βάλει ούτε πέντε ευρώ. Παρ' όλα αυτά, κινεί τα νήματα της ομάδας! Τα συμπεράσματα δικά σας. Δεν γίνεται, ρε μάγκες, κάθε χρόνο να ψυχορραγούμε μήπως δεν δηλωθεί στο πρωτάθλημα η ομάδα! 
Διάτοντας αστέρας κατάντησε ο Πυρσός. 
Όχι Πυρσός, που δεν σβήνει η φλόγα του, όπως θα έπρεπε να ήταν!!!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πέθανε ο μοναχός-θρύλος του Αγίου Όρους..

Σε ηλικία 106 ετών "έφυγε" ο πατέρας Ιωάννης Χιλανδαρινός, ή Βίτο Ράντογιτς όπως ήταν το βαφτιστικό του όνομα άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή στο Αγιο Όρος.
Ο πάτερ Ιωάννης Χιλανδαρινός κηδεύτηκε το πρωί. Όπως αναφέρει το "Έθνος", ο πατέρας Ιωάννης, σέρβικης καταγωγής βρέθηκε στη Μονή Χιλανδαρίου μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο μακροβιότερος ασκητής της αθωνικής πολιτείας κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς του 2004 στην αθωνική πολιτεία, έπεσε στη μάχη της κατάσβεσης της πυρκαγιάς και κατάφερε να διασώσει πολλές και πολύτιμες εικόνες.
Ο πατέρας Ιωάννης, γεννήθηκε στο Βελιγράδι και έζησε για πολλά χρόνια στην Αγγλία πριν αφιερωθεί στον Θεό.

Ολυμπιακός - Μάλαγα (NS1 21:00) Δείτε την πιθανή ενδεκάδα του Θρύλου!!!

Ο... νέος Ολυμπιακός παρουσιάζεται για πρώτη φορά μπροστά στους οπαδούς του στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο φιλικό με την Μάλαγα (21.00, NS1) στο εν Ελλάδι... ντεμπούτο του Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Σε ένα αρκετά δυνατό φιλικό τεστ κόντρα στη Μάλαγα, όπου αναμένεται αρκετός κόσμος στο "Ναό" (με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περίπου 15 χιλιάδες), ο Πορτογάλος τεχνικός θα αρχίσει το... μοντάρισμα του Ολυμπιακού της νέας σεζόν και θα επιδιώξει ν' αφήσει καλή εικόνα στον ερυθρόλευκο κόσμο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και προσφέροντας θέαμα. Εξάλλου ο φιλικός αυτός αγώνας είναι και ο μόνος που θα γίνει σε ελληνικό έδαφος και δη στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Έγραψε ιστορία κουτσαίνοντας προς τον τερματισμό ο κινέζος εμποδιστής Λιου!!! (video)

Όσοι παρακολουθούσαν σήμερα τους προκριματικούς στα 110 μέτρα με εμπόδια περίμεναν πως και πως την συμμετοχή του Λιου Ξιάνγκ, ενός μεγάλου κινέζου αθλητή ο οποίος κρύβει πίσω του μια μεγάλη αλλά πικρή ιστορία. Ο Λιού Ξιάνγκ είναι ένας από τους εθνικούς ήρωες της Κίνας. Γεννήθηκε το 1983 στην Σανγκάη και στέφθηκε χρυσός ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα. Το 2008 όλη η Κίνα περίμενε τον αθλητή της να τον αποθεώσει μέσα στο σπίτι του. Τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί μήνες πριν και όλοι περίμεναν την συμμετοχή του για να τον αποθεώσουν.Όμως....Ένας τραυματισμός του στέρησε το όνειρο.

VIDEO: Εργοδότρια Πακιστανού: Ήταν τόσο καλό παιδί!!!

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την εργοδότρια του 21χρονου Πακιστανού να περιγράφει τον χαρακτήρα του.
Για τον δράστη ο οποίος επιτέθηκε στο 15χρονο κορίτσι στην Πάρο αναφέρει πως «Ήταν τόσο καλό παιδί», ενώ συμπληρώνει πως την φώναζε «μάμα».
Μάλιστα συμπληρώνει πως εξαφανίστηκε απότομα παίρνοντας κάποια λεφτά για να τα στείλει σε συγγενείς του.

Υπογραφή σύμβασης για την αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων στους Φιλιππαίους (video)

Υπεγράφη την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012, μεταξύ του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και του εκπροσώπου της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας «ΚΟΜΒΟΣ 4» Ο.Ε. κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου στο γραφείο του Δημάρχου, η σύμβαση του έργου... «Κατασκευή αποστραγγιστικών έργων για την αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων εντός του οικισμού Φιλιππαίων της Κοινότητας Φιλιππαίων του Νομού Γρεβενών».
Ο Δήμαρχος κ. Κουπτσίδης έκανε μία σύντομη αναφορά στο ιστορικό του έργου τονίζοντας: «Για την ορθή και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος των κατολισθήσεων στον οικισμό Φιλιππαίων, η πρώην Κοινότητα Φιλιππαίων υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με την Ν.Α Γρεβενών και την ΑΝΚΟ Α.Ε για την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

ΔΕΙΤΕ: Αυτός Είναι Ο 21χρονος Πακιστανός Δράκος Της Πάρου


Υπό άκρα μυστικότητα και σε ασθενοφόρο, για να μην γίνει αντιληπτός και τον λιντσάρουν, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα της Σύρου ο 21χρονος Πακιστανός …που ομολόγησε τη βίαιη επίθεση στη 15χρονη Μυρτώ στις 22 Ιουλίου, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος που δημοσιεύει και την φωτογραφία του 21χρονου, ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί την Τρίτη, καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από άτομο με πλήρη ψυχική ηρεμία, για βιασμό, και ληστεία με ιδιαίτερα σκληρότητα κατά προσώπου. Mέχρι την απολογία του θα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σύρου.

Γεννήθηκε παράξενο πλάσμα που είναι μισός άνθρωπος και μισό πρόβατο!



Στην Νιγηρία, στην μικρή κωμόπολη Σοκότο γεννήθηκε ένα μωρό τέρας από μια προβατίνα. Αυτό το παράξενο πλάσμα μοιάζει με υβρίδιο ανθρώπου-προβάτου και σύμφωνα με μαρτυρίες ίσως έχει προέλθει από σεξουαλικές περιπτύξεις ανθρώπων με... πρόβατα.
Το περιστατικό συνέβη στις 22 Ιανουαρίου αλλά μόνο τώρα αποκαλύφθηκε η φωτογραφία ντοκουμέντο του παράξενου πλάσματος, που γεννήθηκε στη κτηνιατρική κλινική κλινική Fakon Idi.
Το πλάσμα που είναι μισός άνθρωπος και μισό πρόβατο προκάλεσε τις αντιδράσεις των κατοίκων που αναζητούσαν τον ιδιοκτήτη του πλάσματος, για να εξηγήσει τι οδήγησε στην γέννηση μυστήριο.

Έσωσε χελώνα ...δίνοντάς της το φιλί της ζωής!

Ένας γιατρός με γρήγορα αντανακλαστικά έσωσε την οκτάχρονη χελώνα που ζούσε στον κήπο του σπιτιού του στο Ντέβον της Αγγλίας, δίνοντάς της το φιλί της ζωής .
Το αξιαγάπητο ερπετό, ονόματι Άτλας, πνιγόταν στο μπολ με το νερό. Έντρομος ο γιατρός έβγαλε η χελώνα έξω από το νερό και σύντομα διαπίστωσε ότι δεν ανέπνεε.
«Είδα τα πίσω της πόδια να εξέχουν από το νερό. Την τράβηξα έξω όμως δεν ανέπνεε και έδειχνε λιπόθυμη», δήλωσε συγκινημένος ο Δρ. Ben Waterfall. «Της έκανα για έξι λεπτά τεχνητή αναπνοή μέχρι που άρχισε να αναπνέει και να ανοιγοκλείνει τα μάτια της», είπε ο γιατρός.
«Στην αρχή έβαλα σχεδόν όλο το κεφάλι της χελώνας στο στόμα μου όμως μετά άλλαξα μέθοδο και άρχισα να φυσώ αέρα μόνο στα ρουθούνια της», τόνισε ο Δρ. Waterfall προσθέτοντας ότι η χελώνα ζούσε με την οικογένειά του πάνω από ένα χρόνο και θα ήταν αβάσταχτο να τη χάσουν.

econews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σάμος: 22χρονος προωθούσε την 19χρονη αδελφή του στην πορνεία



Ένας 22χρονος στη Σάμο προωθούσε την 19χρονη αδελφή του στην πορνεία για να εισπράττει την αμοιβή.
Την απίστευτη αυτή υπόθεση μαστροπείας κατήγγειλε η ίδια η 19χρονη, η οποία δήλωσε ότι τον τελευταίο χρόνο ο αδελφός της την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά με διάφορα άτομα, κατόπιν ραντεβού.
Μάλιστα, τα ραντεβού καθόριζε ο ίδιος, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Σε βάρος του 22χρονου μαστροπού σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ποιες είναι οι δέκα πρώτες αποκρατικοποιήσεις; Δείτε τη λίστα...

Ποιες είναι οι δέκα πρώτες αποκρατικοποιήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της κυβέρνησης; 
Πότε ξεκινά η εφαρμογή του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων;
Οι πολιτικοί συμφώνησαν να προχωρησουν άμεσα δέκα μεγάλες αποκρατικοποιήσεις που θα αποτελέσουν δείγμα γραφής διαρθρωτικών αλλαγών απο την πλευρα της κυβέρνησης.
Πρόκειται για τις εξής εταιρείες και τα παρακάτω ακίνητα του Δημοσίου:

Τρόμος από το νέο φτηνό ναρκωτικό με χλωρίνη ή υγρά μπαταρίας!!!

Ένα επικίνδυνο, ακόμα πιο επικίνδυνο από αυτά που κυκλοφορούν, κάνει θραύση στην "αγορά" της χώρας. Το όνομά του Σίσα ή Shisha και προέρχεται από την περσική λέξη «shishe» που σημαίνει γυαλί και είναι ο κοινός όρος για τον ναργιλέ στις αραβικές χώρες, απο τις οποίες προέρχεται το συγκεκριμένο ναρκωτικό.
Το σίσα έχει διεγερτική δράση, προκαλεί απώλεια βάρους, αϋπνία, επιθετικότητα, νευρικότητα και διάθεση για σεξουαλική δραστηριότητα. Επίσης έχουν καταγραφεί θάνατοι που ενδέχεται να συνδέονται με το σίσα.
Αυτό που το κάνει ακόμα πιο "τραγικό" είναι το γεγονός ότι είναι πολύ φτηνό (περίπου 2-3 ευρώ η δόση).

Αυτές είναι οι νέες περικοπές που ικανοποίησαν την τρόικα!!!

Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθεί το μέτρο των 11,5 δισ. ευρώ αλλά η τρόικα έφυγε ικανοποιημένη από την Ελλάδα.
Τις δαπάνες των συντάξεων και των εφάπαξ εξέτασε ο υπουργός Εργασίας σε συνεργασία με το σώμα οικονομικών εμπειρογνωμόνων, μετά τη σύσκεψη με τους εκπροσώπους της τρόικα με το οικονομικό επιτελείο την Κυριακή, στην οποία μετείχε.
-Καθιέρωση πλαφόν πιθανότατα στα 2.500 ευρώ για όσους παίρνουν διπλές και τριπλές συντάξεις. Με τις μειώσεις που προγραμματίζονται θα πληγούν κυρίως συνταξιούχοι ΔΕΚΟ – τραπεζών – νομικοί – γιατροί - μηχανικοί δήμαρχοι και υψηλόβαθμοι δημόσιοι υπάλληλοι.
-Περικοπές στα ταμεία που δίνουν το εφάπαξ και κυρίως σε αυτά που το εφάπαξ είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από τις ασφαλιστικές εισφορές που πλήρωσαν οι εργαζόμενοι στη διάρκεια του εργασιακού τους βίου. 
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων αναλογιστικών μελετών που έχει στη διάθεση της η γενική γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης τα εφάπαξ που κινδυνεύουν με μεγάλες περικοπές είναι:

Έρχονται 2.000 προσλήψεις Τεχνιτών στη ΔΕΗ; (video)

Πρόκειται για προσλήψεις που ζήτησε η ΔΕΗ για να καλύψει ανάγκες σε όλη τη χώρα και για τις οποίες υπήρξε στασιμότητα λόγω των δύο εκλογών. Σύμφωνα με δήλωση του βουλευτή Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη Γιώργου Κασαπίδη το υπουργείο ενέργειας σε συνεργασία με το υπουργείο οικονομικών ξεμπλοκάρουν τη διαδικασία ενώ εξέλιξη αναμένεται μέσα στον Αύγουστο.
Στις θέσεις περιλαμβάνονται...και αρκετές στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας χωρίς όμως να καλύπτονται σε καμία περίπτωση τα τρομερά κενά προσωπικού σε ΑΗΣ και Ορυχεία.
Ακούστε τη δήλωση του βουλευτή στο Δελτίο ειδήσεων του WEST CHANNEL.

Καύσωνας και σήμερα!!!! Στους 42 βαθμούς σήμερα Τρίτη και Τετάρτη



Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ, η θερμοκρασία σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη στη χώρα μας θα χτυπήσει "κόκκινο" με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 42 βαθμούς Κελσίου.
Την Τρίτη και την Τετάρτη στα ηπειρωτικά θα φθάσει τους 41 και κατά τόπους τους 42 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου, του ανατολικού Αιγαίου και τη νότια Κρήτη τους 38 και κατά τόπους τους 39 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 37 βαθμούς Κελσίου.
Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στη βόρεια Ελλάδα αλλά στην υπόλοιπη χώρα θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.
Την Παρασκευή η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Η αναλυτική πρόγνωση για την Τρίτη

Βάσεις 2012: εκτιμήσεις για στρατιωτικές-αστυνομικές σχολές

Tι δείχνουν οι τελευταίες εκτιμήσεις για τη διαμόρφωση των βάσεων 2012 στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές; Πόσο θα κυμανθούν οι βάσεις;
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει στη μάχη για τη διαμόρφωση των εκτιμήσεων για τις βάσεις 2012, η πορεία των στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών.
Εκτόξευση των βάσεων 2012 στις Αστυνομικές σχολές και αισθητή άνοδο στις Στρατιωτικές, διαγράφεται εξαιτίας της μείωσης των θέσεων που ανακοίνωσαν φέτος τα αρμόδια υπουργεία. Η «μάχη» ειδικά για τις σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας αναμένεται ιδιαίτερα σκληρή, καθώς γνωστοποιήθηκε ότι οι θέσεις που διατίθενται φτάνουν συνολικά τις 580 από 1.244 πέρυσι.

Εξόφληση του φόρου εισοδήματος σε επτά δόσεις

Τη δυνατότητα εξόφλησης του φόρου εισοδήματος σε επτά δόσεις για όσους δήλωσαν οικογενειακό εισόδημα έως 60.000 ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.
Συγκεκριμένα, με άμεση εφαρμογή:

Taxisnet: 500 ευρώ "πρόστιμο" σε όσους δεν πρόλαβαν την φορολογική δήλωση

Έληξε χθές το μεσημέρι η σιωπηρή παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων χωρίς πρόστιμα. Όσοι θα υποβάλουν τώρα δήλωση διαπιστώνουν πως το σύστημα τις δέχεται σαν «εκπρόθεσμες» και δεν τους αναγνωρίζει τις δαπάνες αποδείξεων και το αφορολόγητο όριο. Πληρώνουν δηλαδή και 500 ευρώ και πάνω στον αυξημένο φόρο που ούτως ή άλλως τους αναλογούσε.
Η σιωπηρή αυτή παράταση για τις τις δηλώσεις Ε1, μία εβδομάδα δηλαδή μετά την επίσημη λήξη της διορίας,τελείωσε σήμερα με άνωθεν εντολή που δόθηκε προκειμένου να κλείσει η περίοδος κατάθεσης και για να γίνει η εκκαθάριση και των τελευταίων εκκαθαριστικών, ώστε να προλάβουν να εισπραχθούν μέχρι το Φεβρουάριο με τις 7 δόσεις που ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο.
Παρότι το υπουργείο δεν δημοσιοποιούσε πότε θα κλείσει αυτή η άτυπη παράταση, ανεπίσημες πληροφορίες από το ΚΕΠΥΟ έλεγαν πως θα έμενε και αύριο ανοιχτό.
Υπολογίζεται πως περίπου 30.000-50.000 φορολογούμενοι δεν πρόλαβαν να υποβάλουν δηλώσεις, αν και έπαιρναν μέχρι και την ακόμα Παρασκευή κλειδάριθμους από τις εφορίες. Το ηλεκτρονικό σύστημα συνέχιζε να δέχεται σαν εμπρόθεσμες τις δηλώσεις περίπου 100.000 «αργοπορημένων» φορολογουμένων, δείχνοντας «ανοχή» για ένα μικρό διάστημα, αντί να κλείσει απότομα από τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ανακαλούνται από τον ΕΦΕΤ κούπες καφέ από τα Jumbo..

Ανακαλούνται από τον ΕΦΕΤ κούπες για καφέ καθώς περιέχουν κάδμιο και μόλυβδο σε επίπεδα υψηλότερααπό τα επιτρεπόμενα.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές σχετικά με τη διακίνηση προϊόντος "σετ κούπες για καφέ", προέλευσης Κίνας, στο οποίο παρατηρήθηκε μετανάστευση καδμίου και μολύβδου σε επίπεδα υψηλότερα από τα νομοθετημένα όρια.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για σετ κούπες για καφέ με την εμπορική επωνυμία «NATURE BLUE GREEN», με αριθμό γραμμοκώδικα 0405479000030 και επιπλέον φέρει την επισήμανση JB35-H01846.
Το συγκεκριμένο προϊόν, η απεικόνιση του οποίου αναφέρεται κάτωθι, διακινήθηκε από την ελληνική επιχείρηση «JUMBO S.A.».
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος από την εν λόγω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (κάτωθι φωτογραφία), να μην το χρησιμοποιήσουν.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σε λειτουργία ο νέος αριθμός του ΕΟΠΥΥ

Την επίσημη λειτουργία του νέου τηλεφωνικού αριθμού του ΟΤΕ (14784) για υπηρεσίες υγείας του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και την τηλεφωνική εξυπηρέτηση όλων των ασφαλισμένων του ανακοίνωσε ο ΟΤΕ.
Μετά από πάνω 10 χρόνια λειτουργίας, το 184 έπαψε να λειτουργεί από σήμερα το πρωί και το 14784 προσφέρει πλέον στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, 24 ώρες το 24ωρο, μία σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών άμεσης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.
Ειδικότερα, μέσω του 14784, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ μπορούν:

Σκότωσαν 3χρονο κοριτσάκι κατά τη διάρκεια εξορκισμού!

Ένα κοριτσάκι τριών χρονών έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια τελετής εξορκισμού από τους συγγενείς και τους γονείς της, στην πόλη Μπούκιτ Μερτάζαμ, η οποία βρίσκεται 280 χλμ. βόρεια της Κουάλα Λουμπούρ.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε επτά ανθρώπους οι οποίοι φέρονται να έλαβαν μέρος στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των γονιών του παιδιού την Κυριακή. Οι συλληφθέντες σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, πίεζαν με τα σώματά τους το σώμα του άτυχου κοριτσιού, το οποίο κατέληξε από ασφιξία.
Οι γονείς, μια γιαγιά, ένας θείος, δύο εξάδελφοι του θύματος και μια Ινδονήσια οικιακή βοηθός συνελήφθησαν. Οι εισαγγελείς αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως δολοφονία.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Νέο ευτράπελο! Έπεσε η σημαία την ώρα της απονομής!

Τζάμπα φώναζαν οι Βρετανοί διοργανωτές στην σημαία που την πήρε ο αέρας! Η σημαία φταίει; Εκείνοι δεν την έδεσαν σωστά την ώρα της απονομής!
Το νέο ευτράπελο στους Ολυμπιακούς Αγώνες συνέβη κατά την διάρκεια ανάκρουσης του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, προς τιμήν της Σερένα Ουίλιαμς, «χρυσής» στο τένις.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο ύμνος, το αεράκι φύσηξε και η σημαία… έπεσε!

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γνωστή ηθοποιός τα "έβαλε" με τις διακοπές της Mενεγάκη!

Εδώ και έναν μήνα η Ελένη Μενεγάκη κάνει διακοπές στην Άνδρο με τον σύντροφο της Ματέο Παντζόπουλο και… την wannabe πεθερά της, γεμίζοντας σελίδες επί σελίδων στα περιοδικά και... εξοργίζοντας γνωστή ηθοποιό!
Η παρουσιάστρια δεν έχει αφήσει περιοδικό που να μην υπάρχει φωτογραφία της. Και δεν έφτανε αυτό, ανεβάζει και φωτογραφίες με την ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: αυτά είδε η Τζόυς Ευείδη και «τα πήρε στο κρανίο».
«Μόνο τη Μενεγάκη έχετε δει. Εμάς μας έχετε δει;; Γιατί εμείς συνήθως δουλεύουμε και προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα», υποστήριξε η ηθοποιός .Και πρόσθεσε πως «το Life style είναι… με κάνετε μπαρούτι»!
Ένα δίκιο το έχει η ηθοποιός... βλέπεις, η ίδια δεν έχει ξεκουραστεί καθόλου, αφού βρίσκεται διαρκώς σε περιοδείες.
Η Ελένη Μενεγάκη πάντως δεν ιδρώνει με αυτές τις κριτικές .Τώρα ειδικά που φωτογραφήθηκε αγκαλιά και με την μαμά του Ματέο... ποιος την πιάνει!!!

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr