ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Η φωτογραφία με τον ανεμιστήρα οροφής που σαρώνει στο facebook

Αυτό θα πεί ανεμιστήρας οροφής. 
Άλλη μία ελληνική πατέντα!!!
Δείτε τη φωτογραφία...

Παραλίγο τραυματισμός στο επί κοντώ - Έσπασε το κοντάρι του Κουβανού άλτη (vid)

Σε μια πολύ επικίνδυνη σκηνή του άλμα επί κοντώ πρωταγωνίστησε ο Λάζαρο Μπόρχες. Ο αθλητής από την Κούβα την ώρα που ακούμπησε το κοντάρι στη βαλβίδα και πήγε να σηκωθεί, αυτό έσπασε και έγινε τρία κομμάτια!
Δείτε το βίντεο...

Το σέξυ ατύχημα παρουσιάστριας της ισπανικής τηλεόρασης (video)

Η ξανθιά παρουσιάστρια της ισπανικής τηλεόρασης καθόταν στην πολυθρόνα της και προστάτευε με χάρη το εσώρουχο της, ενώ οι τηλεθεατές από το σπίτι περίμεναν την λάθος κίνηση. Μια απροσεξία με τη βοήθεια του συνεργάτη της παρουσιάστριας ήταν αρκετή ωστέ να φανεί το λευκό εσώρουχο της και η τηλεθέαση να φτάσει στα ύψη!
Δείτε το video...

Δείτε την πιο όμορφη αθλήτρια των Ολυμπιακών αγώνων!

  
Η πιο όμορφη αθλήτρια των Ολυμπιακών αγώνων!
Η 24χρονη.. Antonija Mišura έχει ύψος 1.81 και αγωνίζεται με τα χρώματα της Κροατίας!
Έχει κλέψει τις εντυπώσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου όχι μόνο για τις επιδόσεις της στο μπάσκετ αλλά και για πολλούς άλλους λόγους..!
Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα καταλάβετε γιατί αρκετοί υποστηρίζουν ότι είναι η πιο όμορφη αθλήτρια των Ολυμπιακών αγώνων!

Από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα στον κόσμο!

Αν θέλετε να θαυμάσετε ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα στον κόσμο δεν έχετε παρά να κάνετε μια στάση στις ακτογραμμές κατά μήκος της Κένυας, και ειδικότερα στην κοιλάδα Great Rift για μια μοναδική εμπειρία άγριας φύσης!
Δεκάδες χιλιάδες πανέμορφα φλαμίνγκο πετούν καθημερινά στον ουρανό, δίνοντάς του έτσι ένα φωτεινό ροζ χρώμα, συνθέτοντας εν τέλει ένα μοναδικό τοπίο.
Τα πανέμορφα πτηνά προτιμούν τη συγκεκριμένη περιοχή επειδή υπάρχει αφθονία τροφής, και πιο συγκεκριμένα πολλά μπλε-πράσινα φύκια που ευδοκιμούν στα ζεστά αλκαλικά νερά του κόλπου. Η UNESCO, μάλιστα, ονομάζει την περιοχή ως τον «πιο σημαντικό τόπο τροφοληψίας των φλαμίνγκο από οπουδήποτε αλλού στη γη».

Ο ιδιαίτερα "προικισμένος" χάλκινος κωπηλάτης!

Τον γύρο του κόσμου κάνουν εδώ και μερικές ώρες τα προσόντα του Αμερικανού κωπηλάτη Henrik Rummel – και δεν μιλάμε για την ικανότητά του στο κουπί, αλλά… για τα φυσικά του χαρίσματα!
Την ώρα που ο Rummel και η υπόλοιπη ομάδα καμάρωνε με το χάλκινο μετάλλιο, την παράσταση στις φωτογραφίες έκλεψαν τα… αχαμνά του Ολυμπιονίκη, τα οποία έκαναν «μπαμ» μέσα από το στενό και βρεγμένο σορτσάκι του!
«Ορκίζομαι ότι δεν ήμουν σε στύση», απολογήθηκε ο αθλητής, προσθέτοντας πως η ιστορία τον έκανε να γελάσει και κατηγόρησε την… αμφίεση των κωπηλατών ότι δεν αφήνει πολλά στην φαντασία.
Στο Ίντερνετ, πάντως, ο ντόρος συνεχίζεται, με τα σχόλια για το μέγεθος να βρίσκονται στο επίκεντρο: μάλιστα, κάποιοι συγκρίνουν τα προσόντα του Rummel με… το μετάλλιο που κατέκτησε!
Δείτε σε βίντεο την... χαρα του μεταλλίου...

Σήμερα 8 Αυγούστου γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα οργασμού!!!

Η παγκόσμια αυτή ημέρα καθιερώθηκε από τον Αμερικάνο εικαστικό καλλιτέχνη και ακτιβιστή του σεξ, Άλεξ Χίρκα.
Ο αμφίφυλος Χίρκα πιστεύει ότι ήταν αναγκαία η καθιέρωση μιας τέτοιας μέρας, όπου θα αποθεώνονται ο οργασμός.
"Ο λόγος που εστίασα στον οργασμό είναι λόγω της πεποίθησης ότι ο οργασμός τελικά σχετίζεται με την αγάπη, την θετική ενέργεια και μια σωματική ανταλλαγή. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για το σώμα, το μυαλό και την υγεία. Δεν θα ήθελα να κρίνω κάποιον με βάση το που τοποθετεί τον οργασμό στην ζωή του. Βρίσκω ότι είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου, αλλά σίγουρα δεν είναι απομονωμένο από την αγάπη, τον ερωτισμό. Είναι απλά ένα κομμάτι που έχω εστιάσει".
"Υποθέτω ότι πάντα ήμουν άνθρωπος που υπερασπιζόταν την ανοικτή σεξουαλικότητα και εκτιμώ πολύ την ενέργεια στους ανθρώπους. Προσωπικά, η κίνηση αυτή ήταν απλά ακόμα ένας τρόπος για να διαδώσω το μήνυμα. Μεγάλωσα στην δεκαετία των '60 και είμαι σαφώς εναντίον σε καθετί στρατιωτικό. Διασχίζοντας μια γέφυρα, ένας στρατός αλλάζει τον ρυθμό που περπατά γιατί με το συντονισμένο βηματισμό και την συσσωρευμένη ενέργεια ενδέχεται να σπάσει κάποια επιφάνεια. Έτσι αποφάσισα να κάνω κάτι θετικό σε αυτό το επίπεδο και αναρωτήθηκα τι θα γινόταν εάν όλος ο κόσμος έβγαζε θετική ενέργεια ταυτόχρονα".
Για αυτό και από το 1998 έχει καθιερωθεί να είναι Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού. Ένας κόσμος - Μια μέρα Οργασμού - Μια μέρα για όλους!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μπουγέλωσαν τον Νίνο στα γυρίσματα του νέου βίντεο clip του!

Το βίντεο για την νέα του επιτυχία «Απόψε Δεν Πάμε Σπίτι» κυκλοφόρησε ο Νίνο, ο οποίος δροσίστηκε δεόντως στα γυρίσματα, με... μπουγέλο και βουτιά σε πισίνα!
Ο νεαρός τραγουδιστής μας παρασύρει και με το clip σε… δροσερές καταστάσεις, παροτρύνοντάς μας να μείνουμε ακρογιαλιά.
Το «Απόψε Δεν Πάμε Σπίτι» -σε μουσική Φοίβου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια- κυκλοφορεί από την εταιρεία «Spicy», ενώ την σκηνοθεσία του βίντεο ανέλαβε ο John Mitropoulos.
Απολαύστε το νέο video clip του Νίνο!

VIDEO Άρση Βαρών: Παραλίγο τραγωδία!

Παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία η προσπάθεια του Γερμανού αρσιβαρίστα Ματίας Στάινερ να σηκώσει τα 196 κιλά στο αρασέ, αφού η μπάρα του έφυγε από τα χέρια και έπεσε στον αυχένα του.
(Για την κατάσταση του , δεν εκφράζονται μέχρι στιγμής ιδιαίτερες ανησυχίες.)
Ο Γερμανός έπεσε στο έδαφος και..
Δείτε το βίντεο...

"Έφυγε" από τη ζωή η διασημότερη μούσα του στυλ!!!

Στα 81 της χρόνια άφησε την τελευταία της πνοή, μία από τις γυναίκες – γκουρού του στυλ, που θαύμαζαν μεγάλοι σχεδιαστές μόδας, με τους οποίους συνεργάστηκε, η Anna Piaggi!
Η Piaggi -που «έφυγε» ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, στο Μιλάνο- ξεκίνησε ως μεταφράστρια στην ιταλική εκδοτική εταιρεία «Mondadori», ενώ στη συνέχεια βρέθηκε να αρθρογραφεί στην «Vogue» και το «Vanity Fair».
Έχοντας μανία με τα ρούχα και τα παπούτσια, η Ιταλίδα fashion-guru έγινε γνωστή ανά τον κόσμο για τα εκκεντρικά της ντυσίματα -με ιδιαίτερη αδυναμία στα καπέλα- αλλά και για τα άρθα και τα βιβλία της (με πιο ξακουστό το «Fashion Algebra») που αποδομούσαν την βιομηχανία της μόδας.
Η γκαρνταρόμπα της θεωρούταν ως μία από τις πλέον αξεπέραστες, ενώ υπολογίζεται ότι διέθετε 2.865 φορέματα και 265 ζευγάρια παπούτσια.
Η Piaggi -παρούσα σε όλα τα μεγάλα ντεφιλέ των παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών- είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τον Karl Lagerfeld, υπήρξε η μούσα του σχεδιαστή καπέλων Stephen Jones και ενέπνευσε αρκετές συλλογές της Vivienne Westwood, των D&G και του Manolo Blahnik.
Δείτε το βίντεο...

Αλλαγές στα Πρωταθλήματα Νέων Superleague!!!

Στις 8 Σεπτεμβρίου η σέντρα...
Η οικονομική κρίση που πλήττει ανεξαιρέτως όλους τους τομείς της χώρας, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την κορυφαία διοργάνωση των τμημάτων υποδομής της Superleague. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του acadimies.gr, το φετινό πρωτάθλημα Νέων Κ20 ενδέχεται να ακολουθήσει το δρόμο που άνοιξαν το 2010 οι μικροί των Κ17. Συγκεκριμένα, λόγω της διάθεσης των παραγόντων να περιορίσουν όλα τα έξοδα μετακινήσεων στο ελάχιστο, προσανατολίζονται προς τη κατεύθυνση των ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια.
Ετσι, η διοργανώτρια αρχή, μετά τις 15 Αυγούστου θα ανακοινώσει όλες τις παραμέτρους διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων που μέχρι σήμερα έχουν αναδείξει δεκάδες νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Βραδιά ...προ Champions League ΠΑΟ Μάδεργουελ (ΟΤΕ 21:45)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μάδεργουελ σήμερα στο ΟΑΚΑ στις 21:45 (ΟΤΕ SPORT 1) και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση του στα play off του Champions League με νίκη μπροστά στον κόσμο του αυτήν την φορά.
Οι «πράσινοι» στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση με την σκωτσέζικη ομάδα, είχαν επικρατήσει με 2-0 και το έργο τους φαντάζει πιο εύκολο, καθώς θα αγωνιστούν στην έδρα τους και με την υποστήριξη του κόσμου τους, ωστόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι, καθώς οι αντίπαλοι τους θα αγωνιστούν μόνο για την νίκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους Καρνέζη, Βύντρα, Μπουσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρία, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ.
Στην αποστολή των «πράσινων» βρίσκονται και οι: Κοτσόλης, Κατσουράνης, Πετρόπουλος, Φορναρόλι, Φουρλάνος Σεϊταρίδης, ενώ εκτός έμειναν οι Πίντο, Σο, Ιωαννίδης, Καπίνο, Ταμπάκης, Λαγός, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης και Μπαρμπαρούσης.
Η Μάδεργουελ από την άλλη πλευρά, αναμένεται να παραταχθεί με 4-4-2, ενώ στην ενδεκάδα θα βρίσκονται οι Ράντολφ. Χέιτλι, Ράμσντεν, Χάτσινσον, Χάμελ, Μέρφι, Λο, Λάσλεϊ, Ντέιλι, Χίγκντον, Ογιάμα.Ο «άρχοντας» της αναμέτρησης θα είναι ο Στέφαν Στούντερ, ο οποίος θα «σφυρίξει» για πρώτη φορά αγώνα Ελληνικής ομάδας.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Βασιλική Ζωγράφου.. πανελληνιονίκης στα 600m ΠΚ 2012 (video)

Δείτε το video με την Βασιλική Ζωγράφου...

"Μοιραίος έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 8 Αυγούστου!!!

Ο Μπουράκ στρέφεται στον Μπατού για βοήθεια, ενώ από τη μεριά του, ο Φεγιάζ επισκέπτεται την Εντά με σκοπό να μιλήσουν για τη Γιαγμούρ. Ο Χαρούν πρέπει να αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του...
Ο Χαρούν δείχνει στην Εντά ότι είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να μην χάσει την κόρη του. Η Μελντά σοκάρεται όταν λαμβάνει τα χαρτιά του διαζυγίου... Χάρη στη βοήθεια της Ετζέ, το ενοχοποιητικό cd έρχεται στα χέρια του Μπουράκ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email:kostasdigos@yahoo.gr

Στουρνάρας:45.000 σε εφεδρεία και 25.000 συμβασιούχοι εκτός Δημοσίου!!!

Στην κυβέρνηση των τριών υπάρχει ήδη έτοιμο πλάνο για70.000 αποχωρήσεις από το Δημόσιο, εκ των οποίων οι 45.000 θα είναι μέσω εφεδρείας! 
Είναι ενδεικτικό ότι αν και στη σύσκεψη των πολιτικών Αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έγινε ο... κακός χαμός, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να επιτίθεται φραστικά στον Γιάννη Στουρνάρα, ο υπουργός Οικονομικών όχι μόνο δεν «μάζεψε» το σχέδιο στις δηλώσεις που έκανε μετά από τη συνάντηση, αλλά αντιθέτως προχωρά στον σχεδιασμό, θεωρώντας ότι η εργασιακή εφεδρεία είναι μονόδρομος για να αποφευχθούν οι απολύσεις. Το στίγμα των προθέσεων του οικονομικού επιτελείου έδωσε κατ' αρχήν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος μιλώντας στο Mega αποκάλυψε ότι το σχέδιο της εφεδρείας όχι μόνο επανήλθε στη διαπραγμάτευση αλλά ότι ήδη τέθηκε υπόψιν της Τρόικα πριν αναχωρήσει, προκειμένου να το επεξεργαστεί, καθώς είναι σαφής η βούληση των πολιτικών Αρχηγών να μη γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο.

Βύρων Πολύδωρας: Ως πρόεδρος της μίας μέρας διόρισε την κόρη του!

Σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, στο γραφείο του τέως προέδρου της Βουλής, δηλαδή του πατέρα της διορίστηκε η κόρη του Βύρων Πολύδωρα. Ο διορισμός έγινε όταν ο Βύρων Πολύδωρας ήταν πρόεδρος για μια μέρα (Εφημερίς της Κυβερνήσεως, αρ.φ. 344, 23/7/2012, υπ'αριθμ.8574/6100/11-7-2012).Αυτό αναφέρουν "Τα Νέα", τονίζοντας πως ο κ. Πολύδωρας έμεινε μόνο μια ημέρα Πρόεδρος στην προηγούμενη Βουλή αφού προκηρύχθηκαν εκ νέου οι πρόωρες εκλογές του Ιουνίου. Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρει πως ο κ. Πολύδωρας είχε αποσπάσει τις δύο κόρες του στο υπουργικό του γραφείο όταν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση Καραμανλή. Όπως σημειώνεται, ο κ. Πολύδωρας είχε υπερασπιστεί την απόφασή του να προσλάβει και τις δύο κόρες του στο υπουργείο και είχε αρνηθεί ότι πρόκειται περί ευνοιοκρατίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Ταχυδρόμος: 
"Τις έχω εδώ για να εκπαιδεύονται στη σύγχρονη διοικητική γραφειοκρατία. Κυρίως τις θέλω εγώ κοντά μου και μάλιστα η αμοιβή τους είναι, εν παρενθέσει, ένας μισθός και για τις δύο. Οχι δύο, αλλά ένας ταπεινός μισθός". "Ο Βύρων Πολύδωρας έμεινε μόνο μία μέρα πρόεδρος-στην προηγούμενη Βουλή, ίσαμε να προκηρυχθούν οι επόμενες εκλογές. Αν είχε μείνει άλλη μία, θα προσλαμβανόταν και η άλλη κόρη του;", διερωτάται ο δημοσιογράφος του δημοσιεύματος.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΣΟΚ: Βρήκαν πτώμα γυναίκας κοντά στο στρατόπεδο Χαϊδαρίου

Μακάβρια εξέλιξη είχε η περιπολία των φαντάρων στο παλιό στρατόπεδο ΚΕΒΟΠ...
 Κοντά στο πεδίο βολής βρήκαν το πτώμα μιας γυναίκας, το οποίο βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής. Εξαιτίας της προχωρημένης σήψης, δε μπορεί να διευκρινιστεί ποιας ηλικίας ήταν η άτυχη γυναίκα.
Προανάκριση για να πέσει φως στην υπόθεση διενεργείται από το Α.Τ. Χαϊδαρίου.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μ@λ@κας όποιος δηλώνει εγκαίρως - Παράταση ως τις 10 Αυγούστου για τις φορολογικές δηλώσεις

Παρατείνεται μέχρι και τις 10 Αυγούστου η προθεσμία υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος η οποία πραγματοποιείται μέσω διαδικτύου. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ΥΠΟΙΚ αναφέρεται ότι με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Μαυραγάνη, στο πλαίσιο της διευκόλυνσης των υπόχρεων σε υποβολή της ετήσιας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, για τους υπόχρεους της παρ. 1 του άρθρου 62 του ΚΦΕ, που η υποβολή τους γίνεται με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου μέσω διαδικτύου και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους, η οποία έληξε στις 31 Ιουλίου 2012, έως και τις 10 Αυγούστου 2012. Η παράταση αυτή κατόπιν αιτημάτων πολλών επαγγελματικών τάξεων και φορολογουμένων, δίνει τη δυνατότητα αφενός να υποβληθούν εμπρόθεσμα οι φορολογικές τους δηλώσεις και αφετέρου όσοι φορολογούμενοι από παραδρομή έκαναν λάθος στην ηλεκτρονική υποβολή της αρχικής εμπρόθεσμης δήλωσης τους (π.χ. μη αναγραφή στον κωδ.049 του ποσού των αποδείξεων που κατέβαλλαν για αγορά αγαθών και παροχή υπηρεσιών κλπ.), δύνανται να υποβάλλουν συμπληρωματική δήλωση στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την αποφυγή τυχόν επιβαρύνσεων. Στην ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ επισημαίνεται πως η υποβολή των δηλώσεων φόρου εισοδήματος μετά την 10η Αυγούστου 2012, επιφέρει μεταξύ άλλων εκτός από προσαυξήσεις εκπροθέσμου υποβολής ή προστίμου, την απώλεια του αφορολογήτου του πρώτου κλιμακίου της φορολογικής κλίμακας διότι δεν αναγνωρίζονται οι αποδείξεις δαπανών του κωδ. 049 καθώς και τη δυνατότητα του αυτοελέγχου για τους επιτηδευματίες.

capital.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΣΟΚ: Διαβάστε την απολογία του "δράκου" της Πάρου!!! "Της χτύπαγα το κεφάλι με μια πέτρα 5 κιλών"

«Γύρισα την κοπέλα ανάσκελα και την κτύπησα με μία μεγάλη πέτρα -βάρους πέντε κιλών- πάνω από το αριστερό της μάτι. Την είχα αρπάξει από το λαιμό και προσπαθούσα να την κρύψω σε μια σχισμή, όμως εκείνη αντιστεκόταν και με έβριζε. Την κτυπούσα συνέχεια με την πέτρα... Είδα να τρέχουν αίματα στο πρόσωπό της και πέταξα την πέτρα στην θάλασσα. Στην αρχή εγώ πήγα να της αρπάξω το κινητό για να το πουλήσω και να στείλω λεφτά στην άρρωστη μάνα μου στο Πακιστάν, που έχει ανάγκη. Για να την πλησιάσω προσποιήθηκα ότι μιλούσα κι εγώ στο κινητό. Την ακινητοποίησα και της το πήρα. Ομως εκείνη κουνιότανε και άρχισα στην αρχή να της ρίχνω μπουνιές στο σώμα. Της έβγαλα το παντελόνι και το μαγιώ και την κακοποίησα. Μόλις τελείωσα σκουπίστηκα με τα ρούχα της! Της είχα βγάλει το παντελόνι και το μαγιώ και τα πέταξα μακριά για να μην τρέξει γρήγορα και ζητήσει βοήθεια. Μετά πήγα να την κρύψω στη σχισμή και άρχισα να την κτυπάω με την πέτρα. Αφού την εγκατέλειψα πήγα προς το εστιατόριο που δούλευα και πέταξα το κινητό στα σκουπίδια του ξενοδοχείου...»
Απόσπασμα από την απολογία που έδωσε, στις 5 Αυγούστου 2012, σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και σε δικαστικούς ο 20χρονος «δράκος της Πάρου» ο οποίος περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την κακοποίηση της 15χρονης Μυρτούς αλλά και ό,τι προηγήθηκε και ακολούθησε της εγκληματικής επίθεσης.
«Το Βήμα» αποκαλύπτει τη δικογραφία της υπόθεσης με τις μαρτυρίες του δράστη, του εργοδότη του, της μητέρας του θύματος και των βασικών μαρτύρων της εγκληματικής επίθεσης.
Την ίδια ώρα κύρια ανάκριση διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα Κυκλάδων σε βάρος του εργοδότη του Πακιστανού, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς ο δράστης της εγκληματικής επίθεσης απασχολείτο στην επιχείρησή του χωρίς να διαθέτει την προαπαιτούμενη άδεια και ταξιδιωτικά έγγραφα.
Ο 20χρονος, λοιπόν, Πακιστανός ανέφερε στην απολογία του -εκπροσωπείται νομικά από την δικηγόρο Μυκόνου κ. Αλεξανδρα Δήμου- ότι είχε έλθει το 2010 στην Ελλάδα μέσω του Εβρου και αρχικά διέμενε στην Σκάλα Ωρωπού. Αμέσως μετά μετέβη στην Πάρο όπου φέρεται να βρήκε δουλειά σε μια τουριστική μονάδα «για να κουρεύει το γκαζόν», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Σε αυτήν την δουλειά φέρεται να πληρωνόταν με 450 ευρώ τον μήνα. 
Όπως κατέθεσε στην συνέχεια «την προηγουμένη του περιστατικού, δηλαδή το Σάββατο, είχα πάει με έναν φίλο μου Πακιστανό σε ένα πανηγύρι που είχε γίνει στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου από όπου φύγαμε στις 4 το πρωί και πήγα στο σπίτι του φίλου μου κοντά σε ένα βενζινάδικο της περιοχής. Κανονικά την επόμενη ημέρα το πρωί έπρεπε να γιορτάσουμε το Ραμαζάνι, όμως μας πήρε ο ύπνος και ξυπνήσαμε αργά, φάγαμε και είδαμε τηλεόραση. Το απόγευμα αποφάσισα να γυρίσω στο εστιατόριο που δούλευα. Φορούσα άσπρο παντελόνι και μια μπλε μπλούζα. Περνώντας μπροστά από την παραλία είδα να κάνει μπάνιο μία γυναίκα. Ενώ περνούσαν και δύο άνδρες. Μετά από λίγο είδα στα βραχάκια την 17χρονη κοπέλα».
Στην απολογία του ο 19χρονος Πακιστανός δείχνει, σε φωτογραφίες των αστυνομικών με το πρόσωπο της άτυχης κοπέλλας, σε ποιο ακριβώς σημείο της προκαλούσε τα βαρύτατα τραύματα!
Ο Πακιστανός αναφέρει ακόμα ότι μετά την επίθεση πήγε στο υπόγειο κατάλυμά του, έκανε μπάνιο και αργότερα έπλυνε τα ρούχα του.
Κρίσιμες θεωρήθηκαν οι δύο καταθέσεις του 37χρονου σερβιτόρου της ίδια ξενοδοχειακής μονάδας, ο οποίος αρχικά μίλησε για την παρουσία στην περιοχή ενός μοτοσυκλετιστή με μαγιώ βερμούδα που έκανε σούζες. Ομως στις 2 Αυγούστου ο ίδιος μαρτυρας κατέθεσε για τις κινήσεις του 20χρονου Πακιστανού με τον οποίο εργάζονται στην ίδια τουριστική μονάδα. Οπως κατέθεσε «εκείνη την ώρα είχα επιστρέψει από το σημείο και έτρωγα, όταν είδα τον Αλί να κατευθύνεται στο υπόγειο δωμάτιό του. Αργότερα τον ρώτησα για το περιστατικό και μου είπε ότι είχε δει δύο ύποπτα αυτοκίνητα στο σημείο που σημειώθηκε η επίθεση...».
Κατάθεση έδωσε και ο 40χρονος ιδιοκτήτης της τουριστικής μονάδας που είπε ότι «ο Αλί μου ζήτησε να φύγει για το Πακιστάν γιατί πέθανε η γιαγιά του. Μετά έκλεισε το τηλέφωνο. Με πήρε για να μου πει ότι τον έπιασε η Αστυνομία στην Ομόνοια μαζί με ένα άλλο παιδί από το Μπαγκλαντες. Μετά δεν είχα καμμιά άλλη επικοινωνία μαζί του».
Τελος συγκλονιστική είναι η κατάθεση της μητέρας του άτυχου κοριτσιού. Οπως προκύπτει από την κατάθεσή της είχε πάει από νωρίς το απόγευμα σε μικρή παραλία κοντά στη «Χρυση Ακτή» και γύρω στις 6 ή ώρα το απόγευμα η άτυχη Μυρτώ της ζήτησε να πάει για πρώτη φορά στα βραχάκια, για σωματική της ανάγκη, απ' όπου επέστρεψε σχετικά γρήγορα. Λίγη ώρα αργότερα η Μυρτώ -όπως καταθέτει η μητέρα της- της ζήτησε να πάει πάλι προς τα βράχια της «Χρυσής Ακτής» για να ακούσει μουσική από το κινητό της. Της είχε ζητήσει να την καλέσει στο κινητό της για να αναχωρήσουνν από το σημείο.
«Μετά από μισή ώρα άρχισα να την καλώ στο κινητό και αυτό ήταν κλειστό. Αρχισα να κινούμαι στην περιοχή πότε πεζή, πότε με το αυτοκίνητό μου και να την ψάχνω. Την καλούσα αλλά το τηλέφωνο ήταν κλειστό. Τότε έφυγα με το αυτοκίνητό μου και πήγα στην παραλία της Πούντας, όπου βρισκόταν η άλλη 19χρονη κόρη μου, για να ψάξουμε μαζί την Μυρτώ. Πήγαμε πάλι στη «Χρυση Ακτή», όπου ψάχναμε να την βρούμε. Καποια στιγμή κινήθηκα από την άλλη πλευρά της παραλίας, προς το ξενοδοχείο "Ποσειδών", και τότε μου φάνηκε ότι την είδα στα απέναντι βράχια. Πήγαμε τότε κοντά στο σημείο με την κόρη μου και την βρήκαμε....».

Του Βασίλη Λαμπρόπουλου από ΤΟ ΒΗΜΑ
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τιμήθηκε η μνήμη του Οσίου Νικάνορα στη Ζάβορδα.. (video)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάσθηκε και φέτος η Κοίμηση του Οσίου Νικάνορα το διήμερο 6 και 7 Αυγούστου...

Ερώτηση βουλευτή Γρεβενών προς Υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης για την Αποκατάσταση ζημιών από άγρια ζώα

Ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, στις 3 Αυγούστου 2012 κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη, σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών σε αγροτικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητες από άγρια ζώα (αρκούδες, αγριογούρουνα, ασβοί, κλπ.).
Ο Υπουργός ερωτάται εάν προτίθεται να λάβει μέτρα προστασίας των καλλιεργειών και των εισοδημάτων των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής μας.

Γραφείο Τύπου
Βουλευτή Γρεβενών
Τιμολέοντα Κοψαχείλη

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πανηγύρισαν λάθος μετάλλια οι Άγγλοι (pic)

Δεν έχουν σταματημό οι γκάφες για τους Άγγλους. Η εφημερίδα «Daily Express» πανηγύρισε τα τρία χρυσά μετάλλια των Βρετανών, βάζοντας στο πρωτοσέλιδο Ολλανδούς.
Η Βρετανική εφημερίδα «The Daily Express» έχει τίτλο σήμερα «22 χρυσά καράτια» και αναφέρεται στα 22 χρυσά μετάλλια που έφτασε η Μεγάλη Βρετανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κάτι που είχε να συμβεί από το 1908!
Η αυτοαποκαλούμενη καλύτερη εφημερίδα του κόσμου έχει στο πρωτοσέλιδο τα χρυσά μετάλλια της Βρετανίας που κατέκτησε την Τρίτη στο τρίαθλο με τον Αλιστερ Μπράουνλι, στην ποδηλασία με την Λάουρα Τροτ, αλλά και την ιππασία με εμπόδια, όμως, στην τελευταία φωτογραφία είναι οι Ολλανδοί Γουρ Βρίελινγκ, Μάικελ φαν ντερ Βλόιτεν, Γκέρκο Σρόντερ που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο!

Πέθανε ο Γιώργος Κατσιφάρας..

Σε ηλικία 77 ετών πέθανε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αθήνας όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα ο πρώην υπουργός Γιώργος Κατσιφάρας, θείος του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.
Ο Γιώργος Κατσιφάρας είχε υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση πριν από λίγες μέρες.
Ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο πρώτος υπεύθυνος του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά την διακήρυξη ίδρυσης του.
Χαρακτηριστική ήταν και μία από τις δηλώσεις του που έκανε πριν χρόνια: “Αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας”!

Παραγωγή ενέργειας από τα φωτοβολταϊκά (Φ/Β) και τιμή παραγωγού.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου, είχε τη Δευτέρα, 6-8-2012, ο βουλευτής της Π.Ε. Γρεβενών κ. Κοψαχείλης. Συζήτησαν το περιεχόμενο της επιστολής που απέστειλε ο κ. Κοψαχείλης προς τον Υφυπουργό την προηγούμενη Παρασκευή όσον αφορά στην κατάσταση που διαμορφώνεται στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας από Α.Π.Ε. και ειδικά από φωτοβολταϊκά συστήματα.

Τα καυτά φιλιά της Πόπης Τσαπανίδου (pics)


Τα καυτά φιλιά της Πόπης Τσαπανίδου (pics)  

Πιο ερωτευμένη, και ανανεωμένη από ποτέ εμφανίστηκε η αγαπημένη παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου σε παλιά της έξοδο. Και πώς να μην είναι άλλωστε αφού στο πλευρό της είχε τον εδώ και λίγο καιρό αγαπημένο της Νίκο Ιατρού.
Το ζευγάρι είχε επιλέξει για τη διασκέδασή του το νυχτερινό κέντρο Thalassa όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και οι ONIRAMA και κυριολεκτικά τα έσπασαν. Η γοητευτική παρουσιάστρια και ο σύντροφός της δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να ανταλλάσουν φιλιά όλο πάθος αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Nτυμένη casual, μαυρισμένη και έχοντας τα πλούσια μαλλιά της ανέμελα, κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα, χόρεψε και τραγούδησε, πάντα με τη συνοδεία του αγαπημένου της τον οποίο αρκετά συχνά γυρνούσε και φιλούσε σαν ερωτευμένη έφηβη!

Η κατάθλιψη… θέλει σοκολάτα!!!

Σίγουρα οι περισσότεροι έχουμε βιώσει κάποια στιγμή στη ζωή μας την ανάγκη να καταναλώσουμε οπωσδήποτε μια σοκολάτα, κυρίως σε περιόδους κατάθλιψης.
Για αυτό και οι επιστήμονες ήθελαν να ερευνήσουν αν υπάρχει κάποια σύνδεση της σοκολάτας με την κατάθλιψη.
Συγκεκριμένα, επιστήμονες του Πανεπιστημίου της California, έπειτα από πειράματα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που έπασχαν από κάποιας μορφής κατάθλιψη κατανάλωναν περισσότερη σοκολάτα απ’ όσους ένιωθαν καλά.
Μάλιστα, η ποσότητα σοκολάτας αυξανόταν, όταν ήταν μεγαλύτερη και η κατάθλιψη που περνούσαν οι ερωτηθέντες.
Αυτό βέβαια στάθηκε αφορμή για νέες έρευνες αφού δεν αποδείχθηκε ο λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Συντετριμμένος γνωστός τραγουδιστής από το θάνατο του μωρού του



​Σοκαρισμένοι είναι o διάσημος τραγουδιστής και η σύζυγός του καθώς έχασαν το μωρό που περίμεναν λίγες ημέρες πριν έρθει στον κόσμο!
Η σύζυγος του τραγουδιστή ο Gary Barlow ήταν 8,5 μηνών έγκυος και στα τέλη του μήνα επρόκειτο να γεννήσει το τέταρτο παιδί τους, που ήταν κοριτσάκι.
Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το μωράκι «έσβησε» μέσα στην κοιλιά της μητέρας του…
«Είμαστε συγκλονισμένοι που χάσαμε το μωρό μας. Το μόνο που θέλουμε τώρα είναι να κάνουμε στην Poppy Barlow μια όμορφη κηδεία, και να συνεχίσουμε ν’ αγαπάμε τα υπόλοιπα τρία παιδιά μας, με όλη μας την καρδιά. Σας ζητάμε αυτή την πολύ οδυνηρή στιγμή, να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας», ανάφερε σε δήλωσή του το ζευγάρι.
Ο Gary και η Dawn, που είναι 12 χρόνια παντρεμένοι, έχουν αποκτήσει τον 11χρονο Daniel, την 9χρονη Emily και την 3 ετών Daisy.
Μετά το τραγικό συμβάν, δεν αποκλείεται ο τραγουδιστής να ακυρώσει την εμφάνισή του στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, την Κυριακή.

Σούπερ Λιγκ και τις Δευτέρες


Σούπερ Λιγκ και τις Δευτέρες 

Σε τρεις ημέρες και όχι σε δυο θα εκτυλίσσεται η κάθε αγωνιστική του επερχόμενου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Η διοργανώτρια αρχή ήρθε σε συμφωνία με τη NOVA, προκειμένου να διεξάγονται αγώνες και τις Δευτέρες.
Μάλιστα, το συνδρομητικό κανάλι θα καθορίσει συγκεκριμένη ζώνη τέλεσης των αγώνων, ενώ τις Δευτέρες θα βγαίνει και εκπομπή μικρής διάρκειας.
Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γνωστοποιήσει το πρόγραμμα της πρεμιέρας, καθώς περιμένει να δει τι θα κάνουν οι ελληνικές ομάδες, που συμμετέχουν στο Γιουρόπα Λιγκ (ΠΑΟΚ, Αστέρας στον τρίτο προκριματικό γύρο), τη στιγμή που υπάρχει και ο Ατρόμητος στα πλέι οφ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ένταση στον Πειραιά: Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο πλοίο που μετέφερε τον 21χρονο Πακιστανό (video)


Ένταση στον Πειραιά: Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο πλοίο που μετέφερε τον 21χρονο Πακιστανό (vid) 

Ενταση νωρίτερα στο λιμάνι του Πειραιά κατα την άφιξη του πλοίου που μετέφερε απο τη Σύρο τον 20χρονο Πακιστανό.
Αφού αποβιβάστηκαν οι επιβάτες και βγήκαν τα αυτοκίνητα, κλούβα του Μεταγωγών μπήκε στο γκαραζ του πλοίου για να παραλάβει τον Πακιστανό.
Εκείνη την ώρα, μέλη της Χρυσής Αυγής, που είχαν φτάσει στο λιμάνι με μηχανοκίνητη πορεία, εισέβαλαν στο πλοίο, χωρίς να τους εμποδίσει κανείς και άρχισαν να κυνηγούν την κλούβα. Κάποιος μάλιστα πέταξε και πέτρα σπάζοντας το παρμπρίζ του οχήματος.
Στη συνέχεια ο οδηγός του βαν ανέπτυξε ταχύτητα και με κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος βγήκε απο το πλοίο και απομακρύνθηκε συνοδεία περιπολικών και αστυνομικών της ομάδας Ζ.
Παρ όλ αυτά οι συγκεντρωμένοι χρυσαυγίτες αφού επιτέθηκαν φραστικά εναντίον των αστυνομικών, επιβιβάστηκαν στις μηχανές τους και επιχείρησαν να καταδιώξουν το βαν στους δρόμους του Πειραιά χωρίς αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός - Μάλαγα 3-3 (videos)


Ολυμπιακός - Μάλαγα 3-3 (vids) 
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε «σπίτι του», για πρώτη φορά μετά το τέλος του πρωταθλήματος και στα αποκαλυπτήρια του εν όψει της νέας σεζόν μπροστά στους οπαδούς του, ο Κώστας Μήτρογλου έδειξε ότι… γύρισε για να μείνει. Με δύο δικά του τέρματα και ένα του Μανωλά, η ομάδα του Ζαρντίμ ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Μάλαγα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις επιθετικά, βγάζοντας όμως ξανά στην επιφάνεια προβλήματα στην άμυνα.

Ανοικτή η "πόρτα" για 15.000 δημοσίους υπαλλήλους - Θα εφαρμοστεί η εφεδρεία!

- Αμετακίνητη η τρόικα στην εφαρμογή του μέτρου
- Δεν αποκλείεται να επεκταθεί και τα επόμενα χρόνια!
- Ψάχνουν ακόμα μέτρα 4,5 δις
Απολύσεις δεν θα γίνουν στο Δημόσιο, αλλά η εφεδρεία παραμένει ορθάνοιχτη «γιατί τα νούμερα δεν βγαίνουν», όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο κ. Στουρνάρας εξήγησε ότι από το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ εκκρεμούν ακόμα μέτρα περίπου 4 δισ. ευρώ.
«Πρέπει να προχωρήσουμε στα αναγκαία μέτρα για τη σωτηρία της Ελλάδας», πρόσθεσε ο κ. Στουρνάρας και γνωστοποίησε ότι κατά τη συνάντησή του με τον κ. Παπούλια τον ενημέρωσε ότι το γερμανικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα υιοθέτησε την αρχή της δημοσιονομικής ένωσης, εξέλιξη που θεωρεί θετική.

Στη Ρωσία, που αλλού; (video)

Είναι πλέον δεδομένο, τέτοια πράγματα μόνο στη Ρωσία μπορεί κανείς να συναντήσει...

Ο πιο δυνατός καφές!!!

Λέγεται “Death Wish” και έχει τη διπλάσια καφεϊνη απο τον συμβατικό καφέ που θα βρείτε στα ράφια του super market. Η εταιρεία που τον πουλά προειδοποιεί οτι είναι ακατάλληλο για… “αδύναμους”. Το σήμα του καφέ ειναι μια νεκροκεφαλή που συνήθως συμβολίζει κάτι τοξικό ενώ η τιμή ενός κουτιού ειναι κοντά στα 40 δολάρια, αρκετά πιο ακριβό απο έναν απλό καφέ. Προς το παρόν μπορεί κάποιος να προμηθευτεί τον καφέ Death Wish μόνο απο το internet αφού προς το παρόν δεν ειναι στα σχέδια της εταιρείας να τον διανείμει σε καταστήματα


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σε καραντίνα Δήμοι της Αττικής εξ αιτίας του Ιού του Δυτικού Νείλου

Σε καραντίνα πολλοί Δήμοι της Αττικής, εξ αιτίας του φόβου του Ιού του Δυτικού Νείλου. Δήμοι που περιέχουν ρέματα έχουν ξεκινήσει ήδη ψεκασμούς προκειμένου να αποσβέσουν κάθε πιθανότητα να βρίσκονται και να αναπαράγονται εκει τα κουνούπια που μεταφέρουν το Ιό. Παρ’ όλα αυτά έχει απαγορευθεί η αιμοδοσία στους περισσότερους Δήμους του λεκανοπεδίου.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ! τις περιοχές που βρίσκονται σε καραντίνα...

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr