ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Και δεύτερο πιράνχας στα νερά του Έβρου

Στο ύψος της Βύσσας, στα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας-Τουρκίας, ψαρεύτηκε δεύτερο πιράνχας 25 εκατοστών που ανήκει στο είδος Red Belly. Οι εκτιμήσεις οδηγούν στο προφανές: κάποιοι το βαρέθηκαν (ή τρόμαξαν) και από το ενυδρείο ο πέταξαν στο ποτάμι.Το πρώτο πιράνχας είχε βρεθεί στα δίχτυα Τούρκου ψαρά πριν από λίγο καιρό.«Είναι ένα από τα τουλάχιστον δέκα διαφορετικά είδη που ζουν στη Νότια Αμερική, στον Αμαζόνιο, ιδιαίτερα στον παραπόταμό του, τον Παρανά» λέει στα Νέα, ο βιολόγος-ιχθυολόγος Αργύρης Καλλιανιώτης, διευθυντής στο Ινστιτούτο Αλιευτικής Ερευνας (ΙΝΑΛΕ) στη Νέα Πέραμο Καβάλας.Οι επιστήμονες είναι καθησυχαστικοί, αφού το συγκεκριμένο είδος ζει σε θερμοκρασία νερού που κυμαίνεται από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου με αποτέλεσμα, μόλις πιάσουν τα πρώτα κρύα, να μην μπορεί να επιβιώσει.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ: Κι όμως είναι η Γωγώ Μαστροκώστα… χωρίς Ρετούς!

Είναι αλήθεια. 
Βρήκαμε μια φωτογραφία της Γωγώς Μαστροκώστα πρίν ακριβώς 17 ολόκληρα χρόνια.
Ότι είχε βγεί στην πιάτσα. 1995 και η εντυπωσιακή γυμνάστρια με το εντυπωσιακό κορμί…δεν περνούσε ποτέ απαρατήρητη, όπου κι αν πήγαινε.Οι αλλαγές με το σήμερα; Πολλές. Η Γωγώ εκείνη την εποχή έκανε καθημερινά τρεις ώρες προπόνηση μπορεί και παραπάνω, δεν περνούσε απο το μυαλό της, πως στο μέλλον θα καλούνταν να ξεπεράσει την αρρώστια την κακιά και ούτε λόγος για την προοπτική να γίνει μάνα.

Βίβα Brazil! Βίβα Carvalho!

Ένα εισιτήριο για τον τελικό του βόλεϊ γυναικών στην Ολυμπιάδα διεκδικούν σήμερα οι Βραζιλιάνες, οι οποίες τίθενται αντιμέτωπες με την Ιαπωνία! Εμείς, όμως, έχουμε έναν ακόμα καλό λόγο για να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι και λέγεται Jaqueline Carvalho!

Σκύλος προσπαθεί να «βιάσει» την αφεντικίνα του! (Το video της ημέρας)

Όσοι έχουν σκύλο θα... καταλάβουν αμέσως!
Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που τα συμπαθή τετράποδα έχουν... ορμές και ξεσπούν σε ό,τι βρίσκουν!
Αυτός όμως ο σκυλάκος, μάλλον το... παράκανε!
Δείτε το βίντεο που έχει ήδη γίνει viral στο You Tube:

Και πρόταση γάμου είχαμε σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Εκείνη έπαιζε βόλεϊ και η τύχη της παιζόταν στις εξέδρες. 
Εκεί όπου βρισκόταν ο αγαπημένος της και παρακολουθούσε κάθε της βήμα. Δείτε όμως τι έκανε για να την πείσει να την παντρευτεί!
Η Γαλλίδα αθλήτρια κατά τη διάρκεια αγώνα της χώρας της με την Τσεχία, Isa Yacoubou δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της ο οποίος εμφανίστηκε με πανό που έγραφε:

Κοντεύει να μείνει φαλακρή η Ναόμι Κάμπελ!!! (ΦΩΤΟ)

Το διάσημο μοντέλο Naomi Campbell είναι 42 ετών κι όμως το κορμί της είναι αψεγάδιαστο! Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα μαλλιά της, τα οποία είχαμε συνηθίσει να είναι πλούσια και υγιή καθ΄όλη την επαγγελματική της πορεία.
Όπως φαίνεται και στις πρόσφατες φωτογραφίες της κατά τη διάρκεια διακοπών της στην Ίμπιζα, η Naomi «πληρώνει» τα σπασμένα των extensions αφού έχει κυριολεκτικά χάσει τα μαλλιά της!

Σοκ προκάλεσε η ομολογία του Ιταλού βαδιστή!!! "Ντοπαρίστηκα για να πάρω το χρυσό!"

Σοκ προκάλεσε η ομολογία του Ιταλού βαδιστή, Άλεξ Σβάτσερ, που βρέθηκε θετικός στην ουσία ερυθροποιητίνη. Ο Σβάτσερ που είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 50 χλμ. στο βάδην το 2008 στο Πεκίνο, αποκάλυψε πως η πίεση που ένιωθε ν' ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες που είχαν από τον ίδιο, τον οδήγησαν στη λύση του ντόπινγκ, ενώ παραδέχτηκε με ποιό τρόπο λάμβανε την ουσία στον οργανισμό του.
Αφού έμαθε από το διαδίκτυο πως να χρησιμοποιεί την ερυθροποιητίνη, την προμηθεύτηκε με το αντίτιμο των 1.500 ευρώ από φαρμακείο της Τουρκίας, στην οποία ταξίδεψε μόνος του!
«Έκανα ένα τεράστιο λάθος. Το μόνο που μπορώ να επαναλάβω είναι ότι λυπάμαι» δήλωσε ο ίδιος, αποκαλύπτοντας πως έκανε την ένεση καθημερινά στο μπάνιο, χωρίς να γνωρίζουν τίποτα η σύντροφος του, Καρολίν Κόστνερ και οι γονείς του. «Εκανα τα πάντα ώστε να μην καταλάβει κανείς τίποτα» πρόσθεσε, ενώ παρουσίαζε το κουτί στο ψυγείο ως κανονικές βιταμίνες.
Η τελευταία ένεση έγινε στις 29 Ιουλίου, όταν την επομένη, χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του και κατάλαβε πως ήταν οι ελεγκτές του ντόπινγκ. Όσο δυνατό κι να σε κάνει το ντόπινγκ, ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν είχε τη δύναμη να πει την αλήθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λένε πως με το ντόπινγκ γίνεσαι δυνατότερος. Για εμένα ήταν πολύ σκληρό ψυχολογικά. Δεν είχα τη δύναμη να πω στη μητέρα μου να μην ανοίξει υην πόρτα, ή να πει πως δεν ήμουν στο σπίτι».

ΤΑ ΝΕΑ
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σπύρος Λεμπέσης: "Προπονήθηκα στο χωριό μου, σε χαλίκι!"

«Προπονούμαι στο γήπεδο του χωριού μου, που έχει χαλίκι και τα χορτάρια φτάνουν τα δύο μέτρα», αποκαλύπτει ο Σπύρος Λεμπέσης, ο Έλληνας αθλητής που πέταξε το ακόντιο στα 82,40μ. και βρέθηκε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, ως δεύτερος από τους 12 καλύτερους!
Ο 25χρονος πρωταθλητής ξάφνιασε πολλούς με την πρόκρισή του. «Η πρόκριση στον τελικό δεν ήρθε από το πουθενά. Πραγματικά την πίστευα. Ήρθε κάτω από αντίξοες συνθήκες και μετά από σκληρή δουλειά για αυτό και το χάρηκα δύο φορές παραπάνω», αναφέρει ο ίδιος.

Άτιμο πράγμα το πότο. Γυναίκα εναντίον ταύρου! Βίντεο

Ένα βίντεο που δείχνει μια μεθυσμένη γυναίκα να τα βάζει με έναν ταύρο σε αρένα στην Πορτογαλία, έχει κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου.
Η γυναίκα σε κατάσταση αλλοφροσύνης και μέθης, αποφασίζει με γυμνά χέρια να επιτεθεί στον ταύρο ο οποίος την παρασέρνει με την επίθεση του. Παρόλα αυτά δεν χάνει το θάρρος της και προκαλεί τον ταύρο με ένα σεντόνι, μπροστά στους θεατές που την επευφημούν και δεν αποτρέπουν την παράτολμη πράξη της.
Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί και δεύτερη επίθεση από τον μαινόμενο ταύρο με το κοινό να παρεμβαίνει για τη σωτηρία της.

Χωρίς σχέδιο οι δράσεις για τη Λαθρομετανάστευση - Προβλήματα απο τις μετακινήσεις

Μετ’ εμποδίων προχωρά το σχέδιο Ξένιος Ζευς του υπουργείου προστασίας του πολίτη για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης. Για ελλειπή σχεδιασμό κάνουν λόγο οι ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων αναφερόμενοι στις μετακινήσεις αστυφυλάκων που αφήνουν πολλές περιοχές με ανεπαρκές προσωπικό.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ...

Aναβάλλονται οι "Γιορτές Βενέτικου"

Λόγω έκτακτου δελτίου άσχημων καιρικών συνθηκών κατά το 3ήμερο 10/11/12 Αυγούστου 2012 οι "Γιορτές Βενέτικου" αναβάλλονται και μεταφέρονται για το 3ήμερο 24/25/26 Αυγούστου 2012.
Εκ μέρους το Δ.Σ. του Συλλόγου ένα πολύ μεγάλο και ειλικρινές ΣΥΓΝΩΜΗ, ελπίζοντας ότι αυτή την φορά ο καιρός θα είναι σύμμαχος για την πραγματοπίοιση των εκδηλώσεων μας!!!
ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

greveniotis.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Από την Παρασκευή πέφτει η θερμοκρασία!!! Έρχονται βροχές με... ζέστη...

Μεταβολή του καιρού με σποραδικές βροχές ακόμη και καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και το απόγευμα στα κεντρικά ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.
Αναλυτική πρόγνωση για την 

Παρασκευή 10-08-2012

Μουσική πανδαισία στη Σιάτιστα! 5 Παραδοσιακές ορχήστρες ξεσήκωσαν τον κόσμο! (video)

Η χθεσινή βραδιά ήταν ξεχωριστή για την παραδοσιακή μουσική της Σιάτιστας ! 32 μουσικοί από 5 ορχήστρες μάγεψαν το κοινό που καταχειροκρότησε όλες τις συμμετοχές.
Την Βραδιά Σιατιστινής παραδοσιακής μουσικής διοργάνωσαν η Επιτροπή Εορτασμού 100 χρόνων απελευθέρωσης της Σιάτιστας από τον τουρκικό Ζυγό, το τοπικό συμβούλιο, ο πολιτιστικός σύλλογος «Μαρκίδες Πούλιου» και η λέσχη γυναικών Σιάτιστας ενώ την παρουσίαση έκανε ο καθηγητής Δημήτρης Σιάσιος μέλος του συλλόγου Μαρκίδες Πούλιου.
Στο τέλος της εκδήλωσης στην εξέδρα ανέβηκαν όλες οι ορχήστρες και έπαιξαν τον Αϊβασιλιάτικο ενώ προηγουμένως η πρόεδρος της λέσχης γυναικών Λένα Σιάσιου είχε απονείμει τιμητικές πλακέτες σε κάθε ορχήστρα.
Μοναδικές στιγμές από το κλείσιμο της χθεσινής εκδήλωσης στη Σιάτιστα, με το σύνολο των καλλιτεχνών να
ανεβαίνουν στη σκηνή και τον κόσμο να χορεύει!! 5κλαρίνα 1 σαξόφωνο 10 κορνέτες 5 τύμπανα, 7τρομπόνια και κρουστά ξεσήκωσαν τους πάντες…

“Έφυγε” από τη ζωή ο θεατρικός συγγραφέας Γιώργος Λαζαρίδης..

“Έφυγε” από τη ζωή τα χαράματα της 9ης Αυγούστου ο Γιώργος Λαζαρίδης, θεατρικός συγγραφέας,δημοσιογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός του θεάτρου και του κινηματογράφου.
H κηδεία του αξέχαστου συγγραφέα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου στις 11.00 το πρωί από το Κοιμητήριο Χαλανδρίου. Επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν σε άπορες οικογένειες και φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Η ζωή και το έργο του Γιώργου Λαζαρίδη
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1927

Απίστευτο: Μωρό-γίγας γεννήθηκε στην Κίνα!!! (pics)

Με ύψος 52 εκατοστά και βάρος κάτι παραπάνω από έξι κιλά, ο μικρούλης στις παρακάτω φωτογραφίες, μπορεί να…ταλαιπώρησε λιγάκι παραπάνω τη μαμά του κατά τη γέννα, όμως ο ερχομός του της έφερε μεγάλη χαρά!
Το αγοράκι-γίγας γεννήθηκε στην επαρχία Anhui της Κίνας, όμως δεν είναι το μεγαλύτερο μωρό που έχει γεννηθεί στη χώρα, καθώς πριν από λίγους μήνες μία γυναίκα από την επαρχία Henan είχε φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι που ζύγιζε 7 κιλά!

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 9 Αυγούστου

Ο Χαρούν δείχνει στην Εντά ότι είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να μην χάσει την κόρη του.
Η Μελντά σοκάρεται όταν λαμβάνει τα χαρτιά του διαζυγίου... Χάρη στη βοήθεια της Ετζέ, το ενοχοποιητικό cd έρχεται στα χέρια του Μπουράκ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η δικαστική υπάλληλος με τα 7 εκ ευρώ και ...άλλα λαμόγια

Για αναξιοπρεπή και ανάξια διαγωγή έδιωξαν τα πειθαρχικά όργανα από το δικαστικό σώμα την περιβόητη εκατομμυριούχο δικαστική υπάλληλο που υπηρετούσε 31 χρόνια στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών και είχε αδικαιολόγητες καταθέσεις ύψους 7.965.236, 64 ευρώ σε 30 τραπεζικούς λογαριασμούς.
Το όνομα της συγκεκριμένης κυρίας φιγουράρει στη λίστα με τους 13 "κροίσους" δημοσίους υπαλλήλους που είχαν συνολικές καταθέσεις άνω των 25 εκατ. ευρώ.
Εκείνη από την πλερά της ισχυρίστηκε ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου "δεν δήλωνα τα περιουσιακά μου στοιχεία γιατί τα τελευταία χρόνια δεν είχε σημειωθεί καμιά μεταβολή σε αυτά. Δεν γνώριζα ότι έπρεπε να τα δηλώσω".
Υπενθυμίζεται πως τους αποκαλούμενους "κροίσους" υπαλλήλους του Δημοσίου είχε φέρει στο φως της δμοσιότητας έγγραφο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που είχε κατατεθεί στη Βουλή:
Διαβάστε τις αδικαιολόγητες καταθέσεις:

232 προσλήψεις σε Δήμους μέσω του προγράμματος ΑΡΣΙΣ

Σε συνολικά 232 προσλήψεις στους Δήμους Κορδελιού Ευόσμου, Παύλου Μελά και Καλαμαριάς θα προχωρήσει η ΑΡΣΙΣ, Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων Δικαιούχος,στο πλαίσιο της πράξης "Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας".
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως και αύριο Παρασκευή 10 Αυγούστου, με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΧ. 109.202Α / 01 / 2012 είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότησή φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του δικαιούχου: ΑΡΣΙΣ, Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, Τ.Κ. 54630, Θεσσαλονίκη (από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.30 - 16.30).
Ο χρόνος απασχόλησης του κάθε ωφελούμενου θα είναι διάρκειας πέντε (5) έως δέκα (10) μηνών σε χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών. Ο κάθε ωφελούμενος θα εργάζεται πενθήμερο (5 ημέρες) με πλήρη ή μερική απασχόληση και οι αποδοχές του θα ανέρχονται στο ποσό των 25€ ημερησίως κι έως 625€ μηνιαίως αναλόγως τροποποιημένες για τη μερική απασχόληση, ενώ οι ασφαλιστικές του εισφορές θα καλυφθούν από το ειδικό πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

blog
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Το Twitter είναι πια διαθέσιμο και στην Ελληνική γλώσσα

Το Twitter είναι πια διαθέσιμο και στην Ελληνική γλώσσα. Για όσους λοιπόν είχαν δυσκολία με το θέμα της γλώσσας, τώρα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα καθώς μπορούν να κάνουν Tweet και στα Ελληνικά.
Στις 33 ανέρχονται πια οι γλώσσες στις οποίες είναι διαθέσιμο το Twitter καθώς, όπως ανακοίνωσε το δημοφιλές site, η πλατφόρμα υποστηρίζει επίσης τα ελληνικά, τα τσεχικά και τα βασκικά. Έτσι, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να μεταβεί στις «Ρυθμίσεις» του λογαριασμού του και στην κατηγορία «Γλώσσα» να επιλέξει τα ελληνικά, πληκτρολογώντας στη συνέχεια ξανά τον κωδικό του για να γίνει δεκτή η αλλαγή.
Για να βλέπετε τα ελληνικά θα πρέπει να αλλάξετε τη ρύθμιση γλώσσας από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας σε Ελληνικά (beta).
Μετά από αρκετούς μήνες μετάφρασης το Twitter είναι διαθέσιμο σε 6 νέες γλώσσες μέσω μιας νέας εφαρμογής μετάφρασης που έκανε τη μετάφραση πιο εύκολη και αυτόματη.
Η προσπάθεια δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα οπότε ενδέχεται να εντοπίσετε κάποια μικρά λάθη. Παρόλα αυτά είναι εύκολο να τα διορθώσετε συμμετέχοντας κι εσείς στο σχετικό project.
To μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθείτε το Translation Center (κέντρο μετάφρασης) προκειμένου να υποστηρίξετε την πλήρη και όσο το δυνατόν ορθότερη μετάφραση της υπηρεσίας και στα ελληνικά.
Άντε και καλά Tweets!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Χασμουριέστε; Τι δείχνει το χασμουρητό για τον χαρακτήρα μας

Το τμήμα ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο του Λιντς στη Μεγάλη Βρετανία, με επικεφαλής την λέκτορα ψυχολογίας κ. Catriona Morrison, προσπάθησε να απαντήσει στο ερώτημα: "Είναι πράγματι μεταδοτικό το χασμουρητό;"
Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: Το χασμουρητό όχι μόνο "κολλάει" στον διπλανό μας, αλλά αρκεί να πούμε την λέξη ή να διαβάσουμε για αυτό και να αρχίσουμε όλοι να χασμουριόμαστε!
Οι ερευνητές του πανεπιστημίου Λιντς διαπίστωσαν ότι ενώ και οι άνθρωποι και τα ζώα χασμουριούνται, μόνο στο ανθρώπινο είδος αυτό λειτουργεί μεταδοτικά. Πρόκειται για μία ψυχολογική αντίδραση. Ουσιαστικά χασμουριόμαστε γιατί συμπάσχουμε με τον άλλον που χασμουριέται!

Europa League: Τώρα ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης

Μετά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πέρασε στα πλέι οφ του Champions League, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης αγωνίζονται στο Europa League με στόχο να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Στις 21.00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπνέι Γιεχούντα και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, καθώς στον πρώτο αγώνα νίκησε στο Ισραήλ με 2-0. Στις 22.00 ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστεί στο Φουντσάλ κόντρα στη Μαρίτιμο. Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.
Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Άαλεσουντ-ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση-Ντίλα Γκόρι, Φίτεσε-Ανζί Μαχατσκάλα, Λίβερπουλ-Γκόμελ και Ίντερ-Χάιντουκ Σπλιτ.
Το πρόγραμμα:

Ταυτότητα σοκ:Πού πας κοπελιά με αυτό το όνομα;


  

Η κοπέλα κατάγεται από την Αλγερία, είναι μέλος της εθνικής ομάδας βόλεϊ και στο Λονδίνο το όνομά της περνά απαρατήρητο, αφού για τους ξένους δεν λέει τίποτα.
Στην Ελλάδα, όμως το κορίτσι θα είχε σοβαρό θέμα, αφού το επίθετό της μόνο απαρατήρητο δεν θα μπορούσε να περάσει.
Ιδού η αποκάλυψη του ονόματος της 26χρονης αθλήτριας…

Επική μονομαχία σκύλου και γάτας (video)

Θυμίζει κάτι από άγρια Δύση, με την μουσική επένδυση να κάνει το βίντεο απλά ΕΠΙΚΟ...

Το Curiosity έστειλε τις πρώτες εικόνες από τον Άρη. Βίντεο

Η χθεσινη μεγάλη επιτυχία της Nasa με την προσεδάφιση του υπερσύγχρονου ρομποτικού οχήματος Curiosity στον Άρη, επιβεβαιώθηκε με ένα βίντεο μικρής διάρκειας.
Στο βίντεο αυτό παρουσιάζεονται περίπου 300 φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν από την κάμερα του ρομποτικού εξερευνητή τα τελευταία δευτερόλεπτα της καθόδου του στον «Κόκκινο Πλανήτη».
Στο πλήρες βίντεο, που θα δοθεί προσεχώς στη δημοσιότητα, διακρίνεται και ο τελικός προορισμός του Curiosity, το όρος Sharp στο μέσο του κρατήρα Γκέηλ, όπου εντοπίστηκαν ιζήματα, που παραπέμπουν στην ύπαρξη παλαιότερα νερού.
Το βίντεο που δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα είναι χαμηλής ανάλυσης, δεν έχει υποστεί κάποια επεξεργασία και για αυτόν τον λόγο δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο το περιβάλλον του Άρη.

madata.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ποιος προστατεύει τον…Πακιστανό Δράκο;;


Ποια είναι τα τεράστια ερωτηματικά που δημιούργησαν οι Αρχές φορώντας του κουκούλα; 
Προστατεύουν τον Πακιστανό ή κάποιον πολιτικό; 
Τι συμβαίνει με τον Πακιστανό που κατηγορείται ότι κακοποίησε βάναυσα την ανήλικη στην Πάρο;
Κατ αρχάς, είναι Πακιστανός ή πρόκειται για κάτι άλλο που δεν μας το λένε γιατί πολύ απλά, δεν είναι σε θέση να μας … το πουν;
Αυτή την στιγμή κυκλοφορούν άπειρες πληροφορίες στο διαδίκτυο ενώ απείρως πιο … άπειρες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά θεωρεία!
Αλλά ας δούμε τα γεγονότα με όση ψυχραιμία μπορεί πλέον να έχει απομείνει στη χώρα μας!!!

Κατώτατη σύνταξη στα 20 χρόνια εργασίας

Την αύξηση του ελάχιστου χρόνου ασφάλισης για τη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος από τα 15 στα 20 έτη εξετάζει το υπουργείο Εργασίας, μετά την άρνηση των πολιτικών αρχηγών για επιμήκυνση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.
Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν σήμερα, ένας ασφαλισμένος χρειάζεται 4.500 ένσημα προκειμένου να μπορεί να υποβάλλει αίτημα για τη χορήγηση σύνταξης και εφόσον έχει συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας του.
Δύο σενάρια για μειώσεις στις συντάξεις.
Παράλληλα, όπως έχει γίνει γνωστό, οι περικοπές σε συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα θα πρέπει να φθάσουν τα 5 δισ. ευρώ με δύο εναλλακτικά σενάρια μείωσης (από 2 έως 15%) να έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, την ίδια στιγμή που η Τρόικα πιέζει για λήψη σκληρών μέτρων προκειμένου να... βγουν τα νούμερα. 
Ειδικότερα:

Champions League 2012-13, 3ος προκριματικός γύρος: Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών και οι ομάδες που προκρίνονται στα play off...
Ολοκληρώθηκε ο τρίτος προκριματικός γύρος του Champions League για την περίοδο 2012-13 και έγιναν γνωστές οι ομάδες που προκρίνονται στα play off της διοργάνωσης που θα δώσουν τα εισιτήρια για τους ομίλους. Παναθηναϊκός και ΑΕ Λεμεσού θα δώσουν το παρών στην επόμενη φάση, μετά τους σημερινούς αγώνες τους με Motherwell και Partizan αντίστοιχα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα (με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν):

Σε εξέλιξη οι φωτιές σε Αρκαδία - Κορινθία και Άγιο Όρος

Για τρίτη μέρα μαίνεται σήμερα το πύρινο μέτωπο στην Αρκαδία όπου έχουν καταστραφεί πάνω από 27.000 στρέμματα καλλιεργήσιμων εκτάσεων και δασικής έκτασης.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχει και ο στρατός με απόφαση του ΓΕΕΘΑ, ενώ στο σημείο βρίσκονται 135 πυροσβέστες με 59 οχήματα και 56 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο εκτίνεται μεταξύ των χωριών Ραψομμάτη και Πάπαρη, ενώ χθες το απόγευμα δόθηκε εντολή να εκκενωθούν οι οικισμοί Ρούτσι και Βουτσαράς και Καμαρίτσα.
Την ίδια ώρα, συνελήφθη και οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα 45χρονος που διατηρεί εξοχικό στην περιοχή και ο οποίος φέρεται να πέταξε αναμμένο τσιγάρο σε ξερά χόρτα με αποτέλεσμα να προκληθεί η πυρκαγιά την οποία ο ίδιος δεν μπόρεσε να θέσει υπό έλεγχο.

Champions League: Παναθηναϊκός – Motherwell 3-0 (video)

Ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο έργο μετά το 0-2 επί της Motherwell και στο ΟΑΚΑ, μπροστά σε 20.000 φίλους του σφράγισε την πρόκρισή του στα play off του Champions League νικώντας με 3-0.
Μετά από ένα πρώτο μέρος που δεν είχε μεγάλες στιγμές και τον Παναθηναϊκό να μη μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των Σκοτσέζων, οι πράσινοι κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Τα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης!!!

Την καταβολή επιδόματος θέρμανσης με βάση τις κλιματικές ζώνες της χώρας και ανάλογο με την επιβάρυνση που θα υποστεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης μετά την εξίσωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης με το πετρέλαιο κίνησης, ώστε να παταχθεί η λαθρεμπορία, σχεδιάζει η κυβέρνηση.
Με την πρόταση που έχει κατατεθεί από τον Αθανάσιο Σκορδά, υφυπουργό Ανάπτυξης, η επιστροφή του φόρου εξετάζεται να γίνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ στην αρχή κάθε χειμώνα.
Οι δικαιούχοι και το ύψος του επιδόματος σύμφωνα με την πρόταση που επεξεργάζονται στο υπουργείο Οικονομικών θα καθορίζονται με τον διαχωρισμό της χώρας σε συγκεκριμένες γεωγραφικές ζώνες ανάλογα με τη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί την τελευταία δεκαετία.

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: ΟΛΑ τα δάνεια της Ελλάδας από το 1821 ως το 2011 – Τι πληρώσαμε και σε ποιους!

Αν σκεφτείτε ότι από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια) ευρώ διαβάστε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια! Μια έρευνα – απάντηση στους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας, όπως η «Bild» και το «Focus»!
- Είναι η Ελλάδα το απείθαρχο και ατίθασο παιδί της Ευρώπης και ένα από τα πλέον ατίθασα παγκοσμίως;
- Μας αξίζει που το «Focus» χρησιμοποιεί τα αγάλματα των προγόνων μας για να μας κάνει άσεμνες χειρονομίες με το δάχτυλο;
- Είμαστε τεμπέληδες και κατά το κοινώς λεγόμενο «μπαταξήδες» που δεν πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στους δανειστές μας;
- Είμαστε ένας λαός καλοπερασάκηδων που αποφεύγουμε να ασχοληθούμε με τις συμβατικές υποχρεώσεις μας έναντι των … «συμμάχων» μας;

"Ψαλίδι" στις συντάξεις - Υπερβολική η κατώτατη σύνταξη στα 1400 ευρώ λέει ο Βρούτσης

Η περικοπή των συντάξεων είναι δυσάρεστη, αλλά θα γίνει, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, διαμήνυσε ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Γ.Βρούτσης τόνισε πως δεν νοείται ο νεοεισερχόμενος στην αγορά εργασίας να μισθοδοτείται με 583 ευρώ και να υπάρχουν συνταξιούχοι που λαμβάνουν 1.400 ευρώ. Ο υπουργός Εργασίας επιβεβαίωσε, ότι μεταξύ των προτάσεων που εξετάζονται είναι και το όριο συνταξιοδότησης.
Συνεχίζοντας, ο κ. Βρούτσης γνωστοποίησε ότι σύμφωνα με τους ηλεκτρονικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν στο τέταρτο κατά σειρά ταμείο που ελέγχθηκε, τον ΟΑΕΕ, από τους 230.000 περίπου ασφαλισμένους οι 6.133 δεν υπέβαλαν φορολογική δήλωση.

Έρχεται «λουκέτο» στα ΚΤΕΟ του Δημοσίου!!!

Λουκέτο στα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων του Δημοσίου πρόκειται να μπει το επόμενο διάστημα και πλέον ο τεχνικός έλεγχος θα αποτελεί αντικείμενο μόνο των...
ιδιωτικών ΚΤΕΟ που λειτουργούν σε όλη τη χώρα.
Ο σχεδιασμός για το κλείσιμο των ΚΤΕΟ του Δημοσίου είχε ξεκινήσει στις αρχές του έτους όταν, ο τότε υπουργός Υποδομών κ. Βορίδης, είχε ανακοινώσει τα σχέδια αυτά σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος το κράτος να διαθέτει συνεργεία».
Παρότι στις προθέσεις του τότε υπουργού ήταν το κλείσιμο να προχωρήσει άμεσα εν τούτοις αυτό δεν έγινε. Ωστόσο δέκα και πλέον χρόνια μετά την είσοδο του ιδιωτικού τομέα στο χώρο του τεχνικού ελέγχου φαίνεται ότι έχουν πλέον ωριμάσει οι συνθήκες για την απόσυρση του κράτους από μια δραστηριότητα την οποία καλύπτουν επαρκώς τα περίπου 130 ΙΚΤΕΟ που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

Από 1ης Οκτωβρίου, αύξηση 20% στα διόδια της Εγνατίας

Αυξήσεις 20% έρχονται από 1ης Οκτωβρίου στα διόδια της Εγνατίας Οδού. Η αύξηση, που είχε αναβληθεί ήδη δύο φορές (Απρίλιο και Ιούλιο), αφορά στους πέντε σταθμούς διοδίων που λειτουργούν σήμερα στον οδικό άξονα των 670 χιλιομέτρων: στην Τύρια (Παραμυθιά Θεσπρωτίας), στο Μαλακάσι (Μέτσοβο), στον Πολύμυλο (Κοζάνη), στην Ανάληψη (Λαγκαδάς) και στον Ιασμο (Κομοτηνή)
Στους έξι αυτούς σταθμούς τα διόδια για τα Ι.Χ. θα αυξηθούν από 2 ευρώ σε 2,40 ευρώ, για τα δίκυκλα από 1,40 σε 1,70 ευρώ, για τα λεωφορεία και τα μικρά φορτηγά από 5 ευρώ σε 6 ευρώ και για τα μεγάλα φορτηγά από 7 ευρώ σε 8,40 ευρώ. Μάλιστα, όσοι δεν καταβάλλουν διόδια απειλούνται με αυστηρές κυρώσεις. Σε περίπτωση μη καταβολής τους, ο οδηγός θα καλείται με επιστολή να καταβάλει το 20πλάσιο εντός 20 ημερών. Και εάν δεν το πράξει, θα χρεώνεται το 50πλάσιο της αξίας των διοδίων μέσω της εφορίας. Ταυτόχρονα, μετατίθεται για τον Ιανουάριο η έναρξη λειτουργίας του νέου σταθμού διοδίων στη Μουστένη (τμήμα Στρυμόνα - Χρυσούπολης).
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2011 η Εγνατία εισέπραξε από τα διόδια 15,9 εκατομμύρια ευρώ, το σύνολο των οποίων εισέπραξαν οι τράπεζες, καθώς είχε υποθηκευθεί για τη σύναψη δανείων.

Καθημερινή
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ο… Καιρός Τρελάθηκε!!!…Από Τον Καύσωνα Στις Καταιγίδες..


Και ο… καιρός τρελάθηκε. 
Από τον καύσωνα, η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά, ενώ έπονται βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο!
Ειδικότερα, πολύ ζέστη και σήμερα αναμένεται στην…επικράτεια, ωστόσο από σήμερα  Πέμπτη, αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας κατά 4 με 6 βαθμούς Κελσίου στη βόρεια Ελλάδα και κατά 2 με 4 βαθμούς Κελσίου στην κεντρική χώρα.
Στις νοτιότερες περιοχές η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή κυρίως το Σαββατοκύριακο. Την Παρασκευή, αλλά και το Σαββατοκύριακο, η μεταβολή του καιρού θα είναι σημαντική, καθώς εκτός από την πτώση της θερμοκρασίας, θα εκδηλωθούν αρκετές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.
Στην Αττική σήμερα ηλιοφάνεια. Άνεμοι: Βόρειοι – βορειοιανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 27 έως 41 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη τοπικές συννεφιές το απόγευμα . Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ . Θερμοκρασία: Από 24 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Εξιχνίαση απόπειρας κλοπής σε Ιερό Ναό στην Αναρράχη Κοζάνης

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού για απόπειρα κλοπής στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην Αναρράχη Κοζάνης.
Την 11-04-2011, άγνωστα άτομα μπήκαν στην εκκλησία παραβιάζοντας την πόρτα εισόδου, αρχικά ερεύνησαν το παγκάρι και παραβίασαν έναν κουμπαρά και αφού δεν βρήκαν χρήματα, στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να αφαιρέσουν άλλα αντικείμενα.
Από την αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, δράστης της απόπειρας κλοπής είναι 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Ελλάδας - Πολωνίας στην Κοζάνη

Κάνουμε γνωστό στους φιλάθλους της περιοχής μας ότι την Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012 και ώρα 19:00 θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης, διεθνής φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ελπίδων Ελλάδας και Πολωνίας.
Ο αγώνας εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης της Κοζάνης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr