ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Αγγίζει τα 2 ευρώ η βενζίνη!!!

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση της θερινής κερδοσκοπίας στη βενζίνη με καπέλα από 11,5 ως 20,9 λεπτά το λίτρο ενώ
τα σκήπτρα της κερδοσκοπίας κρατούν και πάλι τα νησιά.

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών καυσίμων το ράλι στις τιμές ξεκίνησε περίπου στις 3 Ιουλίου. Τότε η βενζίνη κυμαινόταν περίπου στο 1,66 ευρώ το λίτρο.

Το πρόβλημα στην ελληνική αγορά είναι οι μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές των καυσίμων. Ετσι, όταν η πανελλαδική μέση τιμή είναι 1,77 ευρώ, στο Λασίθι η τιμή είναι 1,88 ευρώ το λίτρο, υπάρχει δηλαδή διαφορά 11,5 λεπτών !
Και σε άλλα νησιά η ψαλίδα στις τιμές είναι μεγάλη. Στη Σάμο η μέση τιμή είναι 1,859 ευρώ το λίτρο, στο Ρέθυμνο και στα Χανιά η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης είναι στο 1,85 ευρώ το λίτρο.

"Μοιραίος έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 13 Αυγούστου

Ο Τζεμίλ απαιτεί να μάθει την αλήθεια σχετικά με τον καυγά της Φερντά και της Εντά και τι κρύβεται πίσω από τα μυστικά και τα ψέματα που έχουν αναλώσει την οικογένειά του. Η Εντά διστάζει να αποκαλύψει την αλήθεια, ξέροντας ότι ο πατέρας της δεν θα δίσταζε να φτάσει και σε έγκλημα τιμής. Η Μελντά, όμως, προκειμένου να κατευνάσει το θυμό του, θα αναγκαστεί να εξομολογηθεί κάτι...

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

H κατάσταση της 15χρονης που κακοποιήθηκε από τον Πακιστανό στην Πάρο

Στάσιμη και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της 15χρονης Mυρτώς...που δέχτηκε την επίθεση του 19χρονου Πακιστανού στην Πάρο.
«Μιλάμε για μία πολύ βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Βρισκόμαστε στην 21η μέρα νοσηλείας. Δεν μπορούμε να δώσουμε οποιαδήποτε πρόγνωση» είπε στο ΒΗΜΑ FM 99,5 ο Ηρακλής Τσαγκάρης, επίκουρος καθηγητής εντατικής θεραπείας στο Αττικό Νοσοκομείo.

newspost.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ Γιατί τραγούδησε μες στο μαύρο σκοτάδι;

Στην Κατερίνη είχε προγραμματίσει να τραγουδήσει η Έλενα Παπαρίζου και μέχρι τελευταία στιγμή όλα ήταν έτοιμα με τον κόσμο να έχει γεμίσει τον χώρο όπου θα δινόταν η συναυλία.
Παρόλα αυτά, η Έλενα βγήκε στη σκηνή και τραγούδησε χωρίς μικρόφωνο "Υπάρχει λόγος" με το κοινό να την αποθεώνει μέσα στο σκοτάδι.
Ποιος ήταν ο λόγος που τελικά η Έλενα είπε μόνο αυτό και έφυγε κάτω από αυτές τις συνθήκες;
Μα φυσικά ο καιρός που ανάγκασε τους ιθύνοντες να ακυρώσουν τη συναυλία.
Απλώς η Έλενα που είδε τόσο κόσμο να έχει αψηφήσει τις καιρικές συνθήκες και να έχει σπεύσει για να την ακούσει, συγκινήθηκε και βγήκε έστω για ένα τραγούδι.

O Καιρός Σήμερα, Αύριο Και Το 15Αυγουστο (video)

Δεν ανησυχούν τους μετεωρολόγους τα σύννεφα στον ουρανό της Δυτικής Μακεδονίας καθώς τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να κυλήσουν με καλές καιρικές συνθήκες. Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Γιώργου Βασιλειάδη...

Ηλικιωμένος βρέθηκε πνιγμένος στη λίμνη της Καστοριάς...

Ειδοποίησαν την αστυνομία πολίτες που περνούσαν το πρωί από την περιοχή και είδαν να επιπλέει το πτώμα του άτυχου ηλικιωμένου.
Την ώρα αυτή από την αστυνομία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα στοιχεία του 75χρονου

alphafm.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κυκλοφόρησε το e-book του Θόδωρου Πάγκαλου «Μαζί τα φάγαμε» - Αποσπάσματα από το βιβλίο

Σε 175 ηλεκτρονικές σελίδες κυκλοφόρησε σήμερα το e-book του Θόδωρου Πάγκαλου «Μαζί τα φάγαμε».
Ο πρώην υπουργός υπερασπίζεται με ρεαλισμό τη διαβόητη φράση του, δίνει στοιχεία για τα λεγόμενά του, τεκμηριώνει με αναλυτικά σχήματα τους αριθμούς και καταλήγει σε ένα συμπέρασμα: Ναι, τα φάγαμε όλοι μαζί.
«Η φράση «τα φάγαμε όλοι μαζί» σημαίνει ότι ένα μεγάλο τμήμα από εμάς -τον ελληνικό λαό- συμμετείχαμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε μη ορθολογικές πρακτικές και συμπεριφορές, στην πορεία του χρόνου, σε σχέση με τις δαπάνες και τα έσοδα του κράτους. Αυτό που λέμε «δημοσιονομική κρίση» είναι και δικό μας δημιούργημα...

Κόρη διάσημης τραγουδίστριας παντρεύεται τον θετό αδελφό της

Είναι ζευγάρι και ανταλλάσουν καυτά φιλιά!
Μάλιστα, ανέβασαν φωτογραφίες στο twitter για να μας δείξουν τον παράφορο έρωτα που ζουν!
Ο λόγος για την κόρη της...

Ο υπουργός που από μικρός ήθελε να γίνει υπουργός (!)

Ποιος σημερινός υπουργός στο μάθημα του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού δήλωνε ότι θέλει να γίνει υπουργός;
Αρχές δεκαετίας του 1980. Το μάθημα του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΣΕΠ) έχει μόλις εισαχθεί στη διδακτέα ύλη της Δευτέρας Λυκείου και αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα από τα ειδικά σχολεία της εποχής, όπως τα Πρότυπα , τα Πειραματικά και τα Κλασικά. 
Ο καλός συμμαθητής Γιώργος...

Δείτε: Έτσι στήθηκε η κομπίνα με τους τυφλούς στη Ζάκυνθο!!!

Πώς στήθηκε η μεγάλη κομπίνα με τους τυφλούς στη Ζάκυνθο; 
Ποια η συμμετοχή της πολιτείας και των τοπικών φορέων;
Πάνω από 600 άτομα στη Ζάκυνθο, σε σύνολο 1.300 επιδοματούχων Αμεα της Πρόνοιας ελάμβαναν επίδομα τυφλότητας. Πώς στήθηκε μια κομπίνα που προσπόρισε παράνομα οφέλη σε ιδιώτες και στοίχισε πολλά εκατομμύρια ευρώ στο δημόσιο ;
Το 2006 κατέφτασε στη Ζάκυνθο το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας, μετά από καταγγελία κατοίκου ότι στο νησί είχε στηθεί γαιτανάκι επιδομάτων τυφλότητας. Ουσιαστικός έλεγχος δεν έγινε και οι Επιθεωρητές αναχώρησαν άπρακτοι.

Νέα δάνεια: πως ο δανειολήπτης θα πληρώνει «για μια ζωή»!!!

Ποιο το σχέδιο των τραπεζών για την ελάφρυνση των δόσεων των δανειοληπτών; 
Γιατί όμως κάποιος δανειολήπτης θα είναι αναγκασμένος να πληρώνει μια ζωή;
Οι τράπεζες ετοιμάζουν νέα δάνεια με χαμηλότερες δόσεις για τους δανειολήπτες, οι οποίοι όμως θα πληρώνουν «για μια ζωή».
Εφιάλτη για εκατομμύρια νοικοκυριά και τσουνάμι στην κτηματαγορά θα φέρει το σχέδιο της τρόικας να αρθεί η απαγόρευση στους πλειστηριασμούς ακινήτων από τις τράπεζες για να πέσουν οι τιμές στην κτηματαγορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ασκούνται πιέσεις από την πλευρά της τρόικας ώστε να επιτραπούν εκ νέου οι πλειστηριασμοί ακινήτων, ακόμα και για μικρά ποσά οφειλών από δάνεια.

Στις 24 Αυγούστου το κρίσιμο Ραντεβού Σαμαρά – Μέρκελ!!!

Στις 24 Αυγούστου το κρίσιμο ραντεβού με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο. 
Ο κ. Σαμαράς, νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στην Αθήνα, ενώ μετά τη Γερμανία σειρά έχει η Γαλλία όπου ο Αντ.Σαμαράς θα έχει επαφές με τον Φρανσουά Ολάντ.
Μάλιστα, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, ο κ. Σαμαράς ενδέχεται να μεταβεί και στις ΗΠΑ όπου θα συναντήσει τον Αμερικάνο πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Σε κάθε περίπτωση, ο Σαμαράς, στο ραντεβού που θα έχει με την Άνγκελα Μέρκελ, θα έχει την ευκαιρία να απαντήσει στα επιχειρήματά της ότι «είναι αναγκαίο να συνεχιστεί με αξιόπιστο τρόπο η εφαρμογή του νέου προγράμματος». Στο Παρίσι, ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Φρανσουά Ολάντ με τον οποίο οι απόψεις τους ταυτίζονται σε αρκετά σημεία ως προς την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Τέλος, ο πρωθυπουργός σχεδιάζει να επισκεφθεί και την Φρανκφούρτη για συνομιλίες με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τωρα με την κρίση προτιμάμε ελληνικά προϊόντα!!!

Ένας στους τρεις καταναλωτές άρχισε να αγοράζει ελληνικά προϊόντα τον τελευταίο χρόνο και το 93% δηλώνει ότι θα συνεχίζει να αγοράζει ελληνικά προϊόντα και στο μέλλον, σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που δημοσιεύει η Καθημερινή της Κυριακής
Το 83,37% πιστεύει ότι όταν αγοράζει τα ελληνικά προϊόντα στηρίζει την ελληνική οικονομία και το 80,33% θεωρεί ότι συμβάλλει στη μείωση της ανεργίας.
Οι κατηγορίες προϊόντων στις οποίες οι καταναλωτές προτιμούν τα ελληνικά είδη είναι: τα φρέσκα τρόφιμα-οπωροκηπευτικά (91%), τα γαλακτοκομικά (91%), τα αρτοσκευάσματα (84%) κ.ά.

seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ο καφές κάνει καλό στην υγεία

Τα ευρήματα νέων μελετών μάς προσφέρουν ισχυρό άλλοθι για να πίνουμε χωρίς τύψεις το καφεδάκι μας καθώς θα δείχνουν ότι όλα τα συστατικά του αγαπημένου μας ροφήματος, από τη διεγερτική καφεΐνη μέχρι τις... αντιοξειδωτικές ουσίες και το μαγνήσιο, μας προστατεύουν από πληθώρα εκφυλιστικών ασθενειών.
Είναι ο καφές το σύγχρονο ελιξήριο της μακροζωίας; Η διαπίστωση αυτή έχει ήδη αποκτήσει θερμούς υποστηριχτές στη διεθνή αλλά και την ελληνική επιστημονική κοινότητα, ειδικά μετά την πρόσφατη ολοκλήρωση της μελέτης της Α’ Καρδιολογικής κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στην Ικαρία, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.
Η τελευταία έδειξε πως ένας από τους λόγους που οι Ικαριώτες περιλαμβάνονται στους μακροβιότερους πληθυσμούς του πλανήτη είναι πως πίνουν τουλάχιστον ένα με δύο φλυτζάνια ελληνικό καφέ την ημέρα στο καφενείο του χωριού τους, μετά την καθιερωμένη μεσημεριανή σιέστα.
Όπως εξηγεί ο καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης η συστηματική κατανάλωση καφέ βελτιώνει την αγγειακή διατασιμότητα δηλαδή με απλά λόγια κάνει τα αγγεία πιο ελαστικά και συνεπώς προστατεύει από την αθηροσκλήρωη και τα εμφράγματα του μυοκαρδίου.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ανακοίνωση ΣΟΚ του Ιατρικού Συλλόγου!!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου:.. «Δεκάδες καρκινοπαθείς περιμένουν να πεθάνουν ενώ μπορούν να ζήσουν, επειδή δεν έχουν λεφτά» ενώ «δεκάδες έγκυοι γεννούν στο δρόμο, με το ρίσκο να πεθάνουν ή να έχουν μια ζωή ένα ανάπηρο παιδί, επειδή δεν έχουν 800 ευρώ για να γεννήσουν»…
«Η ανθρωπιστική κρίση σε μερικές ομάδες ανασφάλιστων πολιτών θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα εδώ και τώρα καθώς:

Από σήμερα ξεκινούν οι διαδικασίες αποζημίωσης για την πυρκαγιά στην Ουρανούπολη..

Σήμερα Δευτέρα... θα ξεκινήσουν οι προσπάθειες καταγραφής των ζημιών στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές της Χαλκιδικής, αλλά και οι διαδικασίες αποζημίωσης των δικαιούχων, όπως διαβεβαίωσε από την Ουρανούπολη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης.
Ο υπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε, σήμερα, την περιοχή, όπου για τέταρτη συνεχή ημέρα μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά στο Άγιο Όρος, τόνισε ότι ήδη έχουν κινητοποιηθεί οι αρμόδιοι μηχανισμοί του ΕΛΓΑ για την αποζημίωση των πληγέντων, με προτεραιότητα στους παραγωγούς του ζωικού κεφαλαίου, συμπεριλαμβανομένου και του μελισσοκομικού, το οποίο θα αποζημιωθεί κι αυτό απευθείας από τον ΕΛΓΑ.
Παράλληλα, προχωράει η αποτίμηση των ζημιών στο φυτικό κεφάλαιο, το οποίο θα αποζημιωθεί από τα προγράμματα ΠΣΕΑ.
Επιπλέον, οι τοπικοί φορείς ζητούν να χαρακτηριστεί η περιοχή τους πυρόπληκτη και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα συνηγορήσει θετικά προς τον σκοπό αυτόν, όπως είχε γίνει στην Κρήτη και στη συνέχεια στην Πελοπόννησο.
Ο υπουργός ευχαρίστησε, επίσης, όλους τους εκπροσώπους των υπηρεσιών των τοπικών αρχών που κατέβαλαν υπεράνθρωπες, όπως τόνισε, προσπάθειες να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, τόσο την έκταση των πυρκαγιών, όσο και τις ζημιές που προκλήθηκαν.

seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πώς θα εφαρμοστεί η εφεδρεία σε 40.000 υπαλλήλους

Τους επόμενους μήνες θα «σκάσει» το πρώτο κύμα εφεδρείας στο Δημόσιο, που θα αφορά υπαλλήλους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
Το Δημόσιο θα «σαρωθεί» από δραστικές περικοπές σε συμβασιούχους ορισμένου χρόνου και έργου, καθώς και σε ωρομίσθιους ή ημερομίσθιους, προκειμένου να επιτευχθούν δύο στόχοι:

Την επαναφορά του φόρου ιδιοκατοίκησης ζητά η τρόικα

Την επαναφορά του φόρου ιδιοκατοίκησης ζητεί η τρόικα, που θεωρεί ότι οι Έλληνες πρέπει να πληρώνουν φόρο την ώρα που η κυβέρνηση επιχειρεί να περιορίσει τη φορολογική επιβάρυνση στους ιδιοκτήτες ακινήτων.
Οι εκπρόσωποι των πιστωτών μας προβάλλουν το επιχείρημα ότι η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες όπου δεν επιβάλλεται φόρος στο «τεκμαρτό ενοίκιο» που πληρώνει κάποιος για την ιδιοκατοίκηση. Ουσιαστικά, αυτό που τίθεται επί τάπητος είναι να μετασχηματιστεί το ειδικό τέλος ακινήτων, που εισπράττει η ΔΕΗ, σε έναν μόνιμο φόρο κατοχής, ο οποίος θα επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη του ακινήτου σε περίπτωση ιδιοκατοίκησης.

8o Αντάμωμα Βλαχοχωρίων Πίνδου στη Σμίξη Γρεβενών (video)

Εκατοντάδες επισκέπτες από όλη την Δυτική Μακεδονία και την Θεσσαλία βρέθηκαν στην 8ηΣυνάντηση των Βλαχοχωρίων της Πίνδου που πραγματοποιήθηκε στην Σμίξη του Δήμου Γρεβενών.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Δ. Βακρατσά...

Αρκούδα στο Καλονέρι κατασπάραξε 300 πρόβατα! 50.000 Ευρώ η ζημιά του κτηνοτρόφου! Βίντεο

300 πρόβατα κατασπάραξε αρκούδα στο Καλονέρι Βοΐου- Κοζάνης τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Αυγούστου. 
Οι εικόνες που θα δείτε, καθώς και το βίντεο είναι πολύ σκληρές. Η καταστροφή στην κτηνοτροφική μονάδα του δημοτικού συμβούλου Βοΐου Παναγιώτη Περπερή υπολογίζεται στα 50.000 Ευρώ.
Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του siera fm 105.3 έκανε λόγο για μια πολιτεία που δεν τον βοήθησε να ηλεκτροδοτήσει το σταύλο του, ενώ όπως είπε η αρκούδα είχε ξαναχτυπήσει πέρυσι σκοτώνοντας 23 πρόβατα για τα οποία ακόμη δεν αποζημιώθηκε. Εκτός κάμερας είπαν ότι ο Αρκτούρος δείχνει ενδιαφέρον μόνο για
τις αρκούδες και όχι για τους κτηνοτρόφους που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης...

Έχασε την ζωή του πέφτοντας απο δέντρο ο Μπουγκαλσκί

Έφυγε από τη ζωή ο Φιλίπ Μπουγκαλσκί, ο οποίος είχε μια αξιοσημείωτη καριέρα ως οδηγός αγώνων ράλι. Κατά τραγική ειρωνεία, ο θάνατός του δεν προήλθε στο τιμόνι κάποιου αυτοκινήτου, αλλά στον κήπο του σπιτιού του, καθώς έπεσε από ένα δέντρο…
Το περιστατικό συνέβη στην κατοικία του, κοντά στην πόλη Βισί και βύθισε στο πένθος ολόκληρο το μηχανοκίνητο αθλητισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια της Citroen, με την οποία κατέκτησε τόσο το Ράλι Καταλούνια, όσο και το Ράλι Κορσικής.
Η καριέρα του κράτησε από το 1984 έως το 2003 και στη συνέχεια συνέχισε να υπηρετεί το WRC ως δοκιμαστής αυτοκινήτων και συμμετείχε σε ιστορικά ράλι.
Απεβίωσε σε ηλικία 49 ετών.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σάλος με την φωτογραφία του Marc Zuckerburg

Έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του ιδρυτή του Facebook, Marc Zuckerburg μια φωτογραφία, που μόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.
Η φωτογραφία τον δείχνει ημίγυμνο, ανάμεσα σε άλλους 
άνδρες, ενώ...

Σοκ: Ο πρώην υφυπουργός και… οι αλλοδαποί εραστές του!!!

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένας πρώην υφυπουργός είναι εμπλεκόμενος σε ροζ ερωτικό σκάνδαλο με αλλοδαπούς.
Ο πρωταγωνιστής της αληθινής ιστορίας ήταν πρώην υφυπουργός. Του άρεσαν όμως τα αγόρια κάθε είδους και φυλής αρκεί να ήταν ενεργητικά, γιατί ο ίδιος ήταν… παθητηκιά. Έμενε σε ξενοδοχείο κοντά στο Χίλτον χωρίς να υπάρχουν προβλήματα, αλλά μετά τις πρώτες ημέρες της διαμονής του άρχισαν τα όργανα.
Κάθε βράδυ στο ξενοδοχείο έμπαιναν δύο με τρία άτομα. Πακιστανοί, Αλβανοί και άλλες φορές κάποιοι τελείως μελαμψοί, τους οποίους φρόντισε να ποτίζει και να ταΐζει με ντιλίβερι.
Μέχρι εδώ βέβαια κανένα πρόβλημα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ: ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ;

Εξήγηση υπάρχει για όλα!!!
Ούτε ο πιο αφελής δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως, η σπουδή των αρχών να μην φανεί το πρόσωπο του αιμοσταγή πακιστανού, ήταν τυχαία.
Διαπλοκή δουλεμπόρων και υπηρεσιών φαίνεται πως κρύβεται πίσω από την κτηνωδία και αυτός είναι ο λόγος που έκρυβαν την φωτογραφία του! Βουλευτής έγραψε στο twitter του ότι θα ζητήσει μέσω Βουλής τον φάκελλο του κτήνους της Πάρου. Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε έρθει λαθραία και πήρε πολιτικό άσυλο. Εδώ ξετυλίγεται το κουβάρι της απέλπιδας προσπάθειας για συγκάλυψη του κτήνους. Για να πάρει άσυλο, προφανέστατα είχε χρησιμοποιήσει πλαστά χαρτιά παριστάνοντας τον Αφγανό. Θα τον αφήσουν άραγε να αποκαλύψει το κύκλωμα ή θα έχει την τύχη του δολοφόνου του Καντάρη;
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ...

Σήμερα κυκλοφορεί το βιβλίο του Θεόδωρου Πάγκαλου "Τα φάγαμε όλοι μαζί"

Σήμερα Δευτέρα, 13 Αυγούστου, κυκλοφορεί τελικά το… περιβόητο βιβλίο του Θ. Πάγκαλου «Τα φάγαμε όλοι μαζί» σε ηλεκτρονική μορφή το οποίο αναμένεται να ανάψει… φωτιές. Ο κ. Πάγκαλος περιγράφει το πόσα, πότε και ποιοι «τα φάγανε» και πως κατανέμεται η ευθύνη από πάνω προς τα κάτω, δηλαδή στους πολιτικούς και στους πολίτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βιβλίο του γίνεται αναφορά στον πρώην...