ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Φορούσε τα ίδια ρούχα επί 6 μήνες για να αποφύγει τους παπαράτσι!

Με "μαγικό" τρόπο κατάφερε ν'αποφύγει τους παπαράτσι ο Daniel Radcliffe, ο τηλεοπτικός μάγος "Ηarry Potter"! Τι έκανε;; Κάτι πολύ απλό!
Φορούσε τα ίδια ρούχα κάθε μέρα επί 6 μήνες!!! Ίδιο παντελόνι, ίδια παπαούτσια, ίδιο πανωφόρι... μόνο το T-shirt από μέσα άλλαζε. Έτσι, δεν υπήρχε κάνενα νόημα για τους παπαράτσι να τον φωτογραφίσουν , αφού η κάθε νέα φωτογραφία έμοιαζε με αυτή των προηγούμενων ημέρων!
"Κάθε βράδυ με περίμεναν έξω από το θέατρο και ήταν πραγματικά απολαυστικό να τους βλέπω να εκνευρίζονται" είπε ο ηθοποιός, του οποίου το κόλπο έπιασε μια χαρά!

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΔΕΙΤΕ: Κόρη διάσημου ηθοποιού: «Παίζω σε πορνό γιατί θέλω να γίνω πορνοστάρ»!

«Το να παίξω σε μια ερωτική ταινία για ενήλικες δεν είναι κάτι το σημαντικό για μένα.
Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Δεν παίζω σε πορνό γιατί θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά γιατί θέλω να γίνω πορνοστάρ».
Τάδε έφη η Μοντάνα Φισμπερν, η κόρη του διάσημου ηθοποιού Λόρενς Φισμπερν που έγινε γνωστός για τους ρόλους του στην τριλογία του Matrix αλλά και στο CSI Las Vegas.
H 19χρονη κόρη του πάντως δεν φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει...

Αναρωτιόμαστε γιατί η κοπέλα δεν έχει κάνει ακόμη καριέρα στο τραγούδι.ΦΩΤΟ

Η νεαρή που βλέπετε είναι τραγουδίστρια και μάλιστα Έλληνίδα... 
Τώρα εαν απορείτε και δεν την ξέρετε, δείτε μερικές φωτο για να την γνωρίσετε καλύτερα...

Διαβάστε ένα κείμενο του ληστή - δολοφόνου της Πάρου!!!

Προσωπικό blog, στο οποίο δήλωνε θαυμαστής του Πάσσαρη και εκθείαζε τις εγκληματικές πράξεις της 17Ν, διατηρούσε ο δολοφόνος της Πάρου και μέλος της εγκληματικής οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς».
Σε ένα από τα κείμενα του εμφανίζεται σίγουρος ότι θα μπει φυλακή.
Διαβάστε ένα απόσπασμα από το σοκαριστικό του άρθρο:

"Σπάει" όλα τα ρεκόρ σε πωλήσεις το βιβλίο της Ελληνίδας πορνοστάρ!!!

Ξεπερνώντας Harry Potter και Κώδικα Da Vinci μέσα σε λίγα 24ωρα το "Fifty Shades of Grey" της συγγραφέα El James σπάει κάθε ρεκόρ έχοντας ήδη πουλήσει ...εκατομμύρια αντίτυπα. Δείχνει καταπληκτικό τι μπορεί να κάνει ένα βιβλίο, που μιλάει για την ιστορία της Ελληνικής καταγωγής πορνοστάρ Sasha Grey και πως έφτασε από ένα γλυκό κορίτσι στην κορυφή της πορνογραφίας. Οι λεπτομέρειες είναι λαχταριστές και ήδη έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση. Και συνεχίζονται η άνοδος του βιβλίου που σύντομα πρόκειται να ξεπεράσει κάθε αντίσταση από οποιοδήποτε εμπόδιο.

sportygossip.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πέθανε την ώρα που χόρευε στο γάμο του γιου του!!!

Θρήνος στην Αμάρυνθο το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας 56χρονος συνταξιούχος, πατέρας του γαμπρού, την ώρα που χόρευε για τη χαρά του γιού του, έφυγε από τη ζωή.
Ο 56χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ άφησε την τελευταία του πνοή στο γάμο του γιου του και αντί για χαρά σκορπίστηκε θλίψη στην οικογένεια.
Το Σάββατο 18 Αυγούστου προοριζόταν ως μέρα υπέρτατης χαράς για την οικογένεια. Ο γάμος έγινε με κάθε επισημότητα στον ι.ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Γυμνό και ακολούθησε γλέντι στο κοσμικό κέντρο Πύργος.
Εκεί συνέβη το μοιραίο. Ο πατερας σηκώθηκε για να γλεντήσει το γάμο του γιού του χορεύοντας, ως είθισται, τον πρώτο χορό με το ζευγάρι και τους υπόλοιπους συγγενείς. Την ώρα της πιο ευτυχισμένης γυροβολιάς της ζωής του, η καρδιά του τον πρόδωσε και σωριάστηκε λιπόθυμος στην πίστα.

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων

Προειδοποίηση για εξαιρετικά ισχυρούς ανέμους, τοπικά θυελλώδεις, που θα επηρεάσουν τις θάλασσες κυρίως στο νότιο τμήμα της χώρας εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Η πρόγνωση για ανέμους σχεδόν θυελλώδεις 7 και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, αφορά στις περιοχές: Θάλασσα Κυθήρων, νοτιοδυτικό Κρητικό και νοτιοδυτικό Αιγαίο, νοτιοανατολικό Κρητικό, Καρπάθιο, νοτιοανατολικό Αιγαίο και Ικάριο πέλαγος, καθώς και το στενό Καφηρέα.
Στα ίδια επίπεδα θα πνέουν οι θυελλώδεις άνεμοι και τη Δευτέρα, ενώ κατά τόπους αναμένεται να φτάσουν και τα 8 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση των βοριάδων αναμένει η ΕΜΥ από την Τρίτη.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πάνος Κιάμος: Η τραγική ιστορία «πίσω» από το τραγούδι «Αστραπή»!!!

Οι στιχουργοί υποστηρίζουν πως, συνήθως, πίσω από κάθε τραγούδι κρύβεται μια ιστορία και πολλές φορές… βιωματική!
Αυτό ισχύει και για το τραγούδι «Αστραπή» που ερμηνεύει ο Πάνος Κιάμος. 
Το εν λόγω τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους του Αργύρη Ναστόπουλου – πρώην μέλος του συγκροτήματος «One» – και έχει ως εξής…

Αυτός είναι ο κατηγορούμενος για το φόνο της Πάρου (Δείτε όλες τις φωτογραφίες)

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τις κάμερες της τράπεζας..
Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ κατόπιν εισαγγελικής διάταξης τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου και το θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου ημεδαπού, που έγιναν στις 10-08-2012.
Πρόκειται για τον ΘΕΟΦΙΛΟΥ Αναστάσιο του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε στις 17-12-1982 στη Θεσσαλονίκη.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

VIDEO: Απίθανο κόλπο: Κάντε το νερό να αιωρείται και τρελάνετε τους φίλους σας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Η Γη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Βίντεο

Ένα εκπληκτικό video παρουσιάζει τη Γη και την ατμόσφαιρα της από διαφορετικές γωνίες, έτσι όπως δεν την βλέπουμε συχνά!

Έσωσαν 520 χιλιάδες ευρώ τον Άρη!!!

Το Σάββατο σημειώθηκε πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Άρη καθώς βρέθηκε τρόπος, μέσω των επαφών του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, κ. Ζαμπέτα με τον ΟΠΑΠ, να εκταμιευτεί ένα ποσό της τάξεως των 520 χιλιάδων ευρώ και να δοθεί για φορολογική ενημερότητα ώστε η ομάδα να κατέβει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα.
Ο Αντώνης Ζαμπέτας τις τελευταίες ημέρες ήταν συνεχώς σε επαφές με την διοίκηση του ΟΠΑΠ και τον υφυπουργό αθλητισμού,Γιάννη Ιωαννίδη.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ήξεραν για το όργιο σπατάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, όμως...

...το πόρισμα το πέταξαν στα σκουπίδια
Πάνω από 2 δις δραχμές...
Ανεξέλεκτη ήταν η σπατάλη του δημόσιου χρήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News και τα στοιχεία που αποκαλύπτει. Όμως όλες αυτές οι σπατάλες είχε διαπιστώσει στο παρελθόν γ τριμερής Ελεγκτική Επιτροπή… αλλά η έκθεσή της πετάχτηκε στα σκουπίδια.
Όμως πρέπει να μιλήσουμε με νούμερα για να καταλάβετε το μέγεθος της σπατάλης, των δικών μας χρημάτων:
Η Οργανωτική επιτροπή για τα έτη 2000-2001
- ξόδεψε μέσα σε ένα χρόνο περισσότερα από 2 δις δραχμές για δημόσιες σχέσεις, δεξιώσεις, εκθέσεις και τραπεζώματα ξένων και εγχώριων δημοσιογράφων και παραγόντων.

Απίστευτο μάθημα ζωής απο Γάλλο κολυμβητή χωρίς μέλη!!!

Ακρωτηριασμένος και στα τέσσερα άκρα ένας Γάλλος κολυμβητής, κατάφερε να κολυμπήσει στο Βερίγγειο Πορθμό, με τη βοήθεια προσθετικών μελών που θυμίζουν πτερύγια.
Ο Φιλίπ Κρουαζόν, ο οποίος έχασε και τα τέσσερα άκρα του όταν υπέστη ηλεκτροπληξία το 1994 σε ηλικία 26 ετών, κολύμπησε από το νησάκι Μικρός Διομήδης της Αλάσκας μέχρι τα θαλάσσια σύνορα της Ρωσίας, κοντά στο νησί του Μεγάλου Διομήδη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του η απόσταση που κάλυψε, σε ευθεία γραμμή φτάνει τα 4 χιλιόμετρα.
Ο Κρουαζόν σκόπευε να φτάσει μέχρι την ακτή του Μεγάλου Διομήδη όμως οι ρωσικές αρχές δεν του έδωσαν την άδεια να μπει στο ρωσικό έδαφος. Χρειάστηκε περίπου μία ώρα και 15 λεπτά για να φτάσει από τις ΗΠΑ στη Ρωσία, ανέφερε ο Μαρκ Γκαβιάρ, ο συντονιστής του εγχειρήματος, μιλώντας τηλεφωνικά στο πρακτορείο Ρόιτερς.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρουαζόν εκπλήσσει με τις ικανότητες και τη σιδερένια θέλησή του.
Στο παρελθόν έχει διασχίσει κολυμπώντας τη Μάγχη και την Ερυθρά Θάλασσα. Ο διάπλους του Βερίγγειου Πορθμού ήταν το τελευταίο κατόρθωμά του, σημείωσε ο Handicap International, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που βοήθησε στην οργάνωση της αποστολής.
Σύμφωνα με τον Γκαβιάρ, μολονότι η απόσταση που κολύμπησε ο Κρουαζόν ήταν τελικά μικρότερη απ΄όσο προβλεπόταν αρχικά, το εγχείρημα αποδείχτηκε ιδιαίτερα δύσκολο. “Ο Φιλίπ είπε ότι ήταν το δυσκολότερο πράγμα που έχει κάνει, πιο δύσκολο και από τη Μάγχη. Όταν τελείωσε ήταν εντελώς εξαντλημένος”, είπε.
Τα νερά ήταν πολύ κρύα, γύρω στους 4 βαθμούς Κελσίου και για αυτό χρειάστηκε να φορέσει δύο στολές αντί για μία. Τα κύματα και η πυκνή ομίχλη δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο τον Γάλλο, τον κολυμβητή που τον συνόδευε και τα τέσσερα σκάφη που τους ακολουθούσαν.
Τα μέλη της αποστολής χρησιμοποίησαν την τεχνολογία GPS για να καθορίσουν πότε θα έφταναν στα θαλάσσια σύνορα της Ρωσίας, οπότε ο Κρουαζόν επιβιβάστηκε σε ένα από τα σκάφη και επέστρεψε στο Μικρό Διομήδη.
Μόλις το επιτρέψει ο καιρός ο Κρουαζόν σκοπεύει να αναχωρήσει από το νησάκι και να πάει στο Λονδίνο όπου θα εργαστεί ως τηλεσχολιαστής στους Παραολυμπιακούς αγώνες.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Έξι αστυνομικοί νεκροί από έκρηξη στην Ρωσία

Εξερράγη βόμβα στο σπίτι όπου έκλαιγαν το νεκρό συνάδερφό τους!!!
Οι συγγενείς και φίλοι του νεκρού αστυνομικού είχαν συγκεντρωθεί σε ένα σπίτι. εκεί είχε τοποθετηθεί ένας εκρηκτικός μηχανισμός. Μετά από λίγη ώρα εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός και εκτός από τους έξι νεκρούς και άλλοι πολλοί αστυνομικοί και πολίτες τραυματίστηκαν.
Οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας γίνονται συχνά στόχος επιθέσεων από ισλαμιστές αυτονομιστές στην περιοχή.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κινέζα η "Μις Κόσμος 2012" (video)

Η «Miss China», Γιού Ουενσιά, αναδείχθηκε τελικά ως η «Μις Κόσμος 2012». Η Ουενσιά παρέλαβε το στέμμα από την Ιβιαν Σάρκος, από την Βενεζουέλα, στο τέλος της εκδήλωσης, την οποία παρακολούθησε σχεδόν ένα δισεκατομμύριο...
τηλεθεατές. Είναι η δεύτερη φορά που το στέμμα της Μις Κόσμος κατακτά μία υποψήφια από την Κίνα.
Η νικήτρια επευφημούμενη απ το κοινό τόνισε : «βοηθήθηκα πολύ, όταν ήμουνα παιδί, τώρα θέλω να βοηθήσω με τη σειρά μου τα παιδιά».
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο μεγαλεπήβολο στάδιο της μεγαλούπολης της «εσώτερης Μογγολίας» 'Ορντος, η οποία έχει χαρακτηριστεί από πολλά ΜΜΕ ως «πόλη – φάντασμα», αφού περιβάλλεται από έρημο και απέχει περισσότερα από 700 χλμ από τη θάλασσα.
Μάλιστα, στη μεγαλούπολη αυτήν υπάρχουν σήμερα δημόσια κτήρια, συνολικής αξίας 5 δισ. αμερικανικών δολαρίων «τα οποία, όμως, υπολειτουργούν».
Επομένως η διοργάνωση των διεθνών καλλιστείων με την ανωτέρω πρωτοφανή συμμετοχή εντάχθηκε στον ανωτέρω κυβερνητικό στόχο, σχολιάζουν στο Πεκίνο οι πολιτικοί αναλυτές.

Κλείνουν 117 εφορίες: Δείτε τη λίστα

Με επείγουσα απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας ξεμπλοκάρει έπειτα από πολλούς μήνες το σχέδιο «Καλλικράτης» στις εφορίες, που αποτελεί μνημονιακή δέσμευση.
Μέχρι το τέλος του έτους 117 εφορίες κλείνουν και περισσότεροι από 3.000 υπάλληλοι των ΔΟΥ που καταργούνται ή συγχωνεύονται θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά με τον φορολογικό έλεγχο και τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής ενώ μέσω τραπεζών θα γίνονται σύντομα οι πληρωμές κάθε είδους φόρου και τέλους, εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο προκειμένου να μπει οριστικό «λουκέτο» στα ταμεία των εφοριών και τέλος στις ουρές και την ταλαιπωρία των φορολογουμένων.
Από τις 287 Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, ο σχεδιασμός προβλέπει ότι θα παραμείνουν τελικά σε λειτουργία περίπου 80, με τις 30 από αυτές να βρίσκονται στην Αττική. Ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο που ξεκίνησαν οι καταργήσεις και συγχωνεύσεις έχουν καταργηθεί 50 εφορίες.
Σύμφωνα με την “Ημερησία” το σχέδιο του υπουργείο Οικονομικών για την αναδιάρθρωση των εφοριών προβλέπει:
διαβάστε αναλυτικά
1 Το πρώτο μεγάλο κύμα καταργήσεων και συγχωνεύσεων ΔΟΥ έρχεται την 1η Οκτωβρίου καθώς το υπουργείο Οικονομικών θα βάλει «λουκέτο» σε 50 εφορίες, μεταξύ των οποίων δεκατέσσερις εφορίες της Αττικής. Συγκεκριμένα, στο λεκανοπέδιο καταργούνται οι ΔΟΥ Χολαργού, Μοσχάτου, Αργυρούπολης, Άνω Λιοσίων, Κορωπίου, Ιλίου, ΙΕ΄, ΙΘ΄, ΚΒ΄ και ΚΓ΄Αθηνών, Κορυδαλλού, ΚΑ΄Αθηνών, Πετρούπολης, Β΄Καλλιθέας. Οι εφορίες των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία συγχωνεύονται με γειτονικές εφορίες. Για παράδειγμα η ΔΟΥ Χολαργού συγχωνεύεται με τη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, η ΔΟΥ Κρωπίας με την ΔΟΥ Παλλήνης η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εφορίες της Αττικής.
Πηγή εφημερίδα Ημερησία


2 Την 1η Νοεμβρίου κατεβάζουν «ρολά» 49 εφορίες σε όλη τη χώρα. Στην Αττική θα κλείσουν δέκα εφορίες, μεταξύ των οποίων οι ΔΟΥ Βύρωνα, Γαλατσίου, Ζωγράφου, Χαϊδαρίου, Ν. Ηρακλείου και Ν. Φιλαδέλφειας.


3 Την 1η Δεκεμβρίου κλείνουν δεκαοκτώ εφορίες στις οποίες περιλαμβάνονται οι ΔΟΥ Αγ. Στεφάνου, Λαυρίου και Μεγάρων.
4 Οι υπάλληλοι των εφοριών που καταργούνται θα μεταφερθούν στις ΔΟΥ που θα προκύψουν μετά τη συγχώνευση. Ειδικότερα με την υπουργική απόφαση ορίζεται ότι «Οργανικές θέσεις των ΔΟΥ, των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία, περιέρχονται στις ΔΟΥ, στις οποίες μεταφέρεται η κατά τόπον και καθ΄ ύλην αρμοδιότητά τους, προσαυξάνοντας, αντίστοιχα, τις οργανικές θέσεις αυτών».

5 Η αρμοδιότητα παρακολούθησης και διεκπεραίωσης όλων των εκκρεμών υποθέσεων των οργανικών μονάδων, των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία, καθώς και η έκδοση των σχετικών πράξεων επιβολής φόρων ή προστίμων και λήψης μέτρων είσπραξης, περιέρχεται στις οργανικές μονάδες υποδοχής αυτών. Ο προϊστάμενος της οργανικής μονάδας, στην οποία μεταφέρεται η αρμοδιότητα, καθίσταται αρμόδιος για την έκδοση των οικείων καταλογιστικών πράξεων, την επίλυση των διαφορών, τη βεβαίωση και είσπραξη των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων, για τη λήψη όλων των προβλεπόμενων μέτρων είσπραξης σε βάρος των οφειλετών και των περιουσιακών στοιχείων αυτών και είναι υπεύθυνος για το συντονισμό και τη διεκπεραίωση όλων των ενεργειών που απαιτούνται για την επιτυχή εφαρμογή της παρούσας. Όλα τα εκδιδόμενα παραστατικά και οι βεβαιώσεις φέρουν την επωνυμία της ΔΟΥ υποδοχής.
Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την πλήρη αναδιάρθρωση του φοροεισπρακτικού και φοροελεγκτικού μηχανισμού συνοδεύεται με την πληρωμή κάθε είδους φόρου και τέλους μέσω των τραπεζών προκειμένου να εκλείψουν οι ουρές στις εφορίες αλλά και να απελευθερωθούν υπάλληλοι από γραφειοκρατικές εργασίες οι οποίοι θα μπορούν να ασχοληθούν με πιο παραγωγικές δραστηριότητες όπως είναι οι φορολογικοί έλεγχοι και η βεβαίωση φόρων και προστίμων για φοροδιαφυγή. Επίσης οι περισσότερες συναλλαγές με την εφορία θα γίνονται ηλεκτρονικά.
Στο δικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr ) παρέχεται ήδη μια νέα ηλεκτρονική υπηρεσία μέσω της οποίας οι φορολογούμενοι πληροφορούνται κάθε είδους οφειλή που έχουν προς την εφορία, είτε αυτή είναι ενήμερη, είτε είναι ληξιπρόθεσμη. Σύντομα δίπλα από κάθε οφειλή θα εμφανίζεται ένας ειδικός κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής. Με τον κωδικό αυτό οι φορολογούμενοι θα μπορούν να επισκεφθούν το ταμείο οποιασδήποτε τράπεζας για να εξοφλήσουν την οφειλή τους. Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την πληρωμή μέσω web banking που προσφέρουν οι περισσότερες τράπεζες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει μια σειρά φόρων και τελών που εξοφλούνται μόνο με επίσκεψη του φορολογούμενου στην εφορία. Πιο συγκεκριμένα αποκλειστικά στα ταμεία των εφοριών γίνεται:

- Η πληρωμή δόσης για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο για τις οποίες ο φορολογούμενος έχει υπαχθεί σε ρύθμιση για την τμηματική εξόφλησή της. Στην περίπτωση αυτή οι οφειλέτες αναγκάζονται κάθε μήνα να επισκέπτονται την εφορία.

- Η πληρωμή φόρου μεταβίβασης ή κληρονομιάς ακινήτων.

- Επίσης μέχρι το τέλος του έτους θα δοθεί η δυνατότητα στους φορολογούμενους να εξοφλούν τις οφειλές τους με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο δικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτω
newsit.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σχετίζουν το δολοφόνο της Πάρου με την εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια!

Ο τριαντάχρονος εκτελεστής που πιάστηκε στο Μοναστηράκι και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ είναι ο δολοφόνος του οδηγού ταξί στην Πάρο, ονομάζεται Τ.Θ και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε υποστηρικτικό ρόλο στη Γιάφκα της Συνωμοσίας Πυρήνων της φωτιάς στο Αγρίνιο.
Τότε που τον ίδιο ρόλο είχε παίξει και μια συντρόφισσα του που τους παρακολουθούσαν και τους δυο αλλά δεν τους έπιασαν ποτέ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον εξετάζουν και για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες ενέργειες (δολοφονίες; Σ. Γκιόλια, Ν. Σάββα κλπ).

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πρόβα τζενεράλε για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Νάπολι (NS1 22:00)

Ο Ολυμπιακός δίνει στο Σαν Πάολο, απέναντι στα μεγάλα αστέρια της Νάπολι, το ένατο και πιο σημαντικό φιλικό της φετινής προετοιμασίας του, το τελικό τεστ εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του. Η αποστολή του Ολυμπιακού ταξιδεύει αυθημερόν για την Ιταλία, από το πρωί είναι στη Νάπολι και θα αγωνιστεί το βράδυ (22.00-Novasports 1), κόντρα στην πανίσχυρη ιταλική ομάδα, έχοντας μάλιστα και τη συμπαράσταση 300 οπαδών του. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα παρατάξει σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το ματς με την Βέροια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ για πρώτη φορά θα αγωνιστούν με τη φανέλα του Ολυμπιακού οι νεοαποκτηθέντες Μασάδο, Γκρέκο και Κοντρέρας. Θα έχει ενδιαφέρον η χρησιμοποίηση του Μπάμπη Λυκογιάννη σε ρόλο αριστερού μπακ, καθώς ο Χολέμπας προέρχεται από τραυματισμό. Ο Χιλιανός έδειξε με το καλημέρα ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπήκε στο πνεύμα της ομάδα δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Στο αρχικό σχήμα ο Ζαρντίμ αναμένεται να παρατάξει τους Μέγιερι, Τοροσίδη, Σιόβα, Παπάζογλου, Λυκογιάννη, Φέισα, Μανιάτη, Μασάδο, Φουστέρ, Αμπντούν, Τζεμπούρ. Στην αποστολή είναι και οι Κάρολ, Μοδέστο, Μανωλάς, Χολέμπας, Κοντρέρας, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Βλαχοδήμος, Μήτρογλου Στην Ιταλία δεν ταξίδεψαν ο τραυματίας Τάτος και οι Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Ζαραδούκας.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Έδωσε την γυναίκα του και πήρε αντάλλαγμα μια ...κατσίκα!!!

Ο Stoil Panayotov πήγε στην λαϊκή και αντάλλαξε την σύζυγο του με μια οκτώ ετών γίδα! 
Η πρωτοφανής ανταλλαγή έγινε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων που... βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αγορά!
«Την προηγούμενη ημέρα...

Άτυχη η νύφη, τυχεροί οι άνδρες καλεσμένοι.(video)

Αυτό συνέβει την ώρα του Γάμου σε μια Ρωσίδα, η οποία λόγω των ψηλοτάκουνων παπουτσιών της, πάτησε το μακρύ νυφικό, με αποτέλεσμα...να...

Πήγαινε αντίθετα στην Εγνατία Οδό

Στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού στην περιοχή της Χρυσούπολης κινήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ένας οδηγός, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας.
Το αυτοκίνητο έγινε αντιληπτό από διερχόμενους οδηγούς, με αστυνομικούς να προχωρούν στην διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα από Ξάνθη προς Καβάλα, στον κόμβο της Χρυσούπολης.
Τελικά, αφού εντόπισαν τον οδηγό, τον οδήγησαν στην έξοδο της Πετροπηγής, δίνοντας στη συνέχεια εκ νέου τον δρόμο στην κυκλοφορία.
Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Οδηγοί, που προέρχονται κυρίως από ξένα κράτη και δεν γνωρίζουν τους δρόμους, κινούνται με τα οχήματά τους στον ένα κλάδο της Εγνατίας, νομίζοντας ότι πρόκειται για δρόμο με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η απίθανη γκολάρα του Μπάστος! (video)

O Mισέλ Μπάστος πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο 4-1 της Λιόν με την Τρουά και πρέπει να το απολαύσετε!qw
Για κάτι τέτοια γκολ, αξίζει να πληρώσεις αδρά ένα εισιτήριο και δεν το μετανιώνεις.
Εντάξει, είναι παίκτης κλάσης ο Μισέλ Μπάστος και το απέδειξε περίτρανα με το τέρμα που πέτυχε στο ματς της Λιον με την Τρουά.
Έπειτα από απομάκρυνση της μπάλας πάνω στην γραμμή, έπιασε ένα υπέροχο ψαλιδάκι και... κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Βέβαια, άλλο πράγμα να το διαβάζεις και άλλο να το βλέπεις, επομένως σας παραπέμπουμε άμεσα στην εικόνα.
Όλο δικό σας...

Ο Μάρκος Σεφερλής μιλάει για την πολιτική της Ελλάδας! (video)

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε σχετικά με την πολιτική της Ελλάδας σε βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1. 
Δείτε το απόσπασμα της σχετικής συνέντευξης παρακάτω:

ΛΟΤΤΟ: Κλήρωση & διαλογή (18/8/2012)

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ είναι:

Ικανοποίησαν παρά την ήττα τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ

Φιλική ήττα με 4-1 γνώρισαν τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ το απόγευμα του Σαββάτου (18/08) από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.
Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο των Λευκαδίων, παρουσία αρκετών φιλάθλων, με την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη να δείχνει καλά στοιχεία ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.
Στο σκορ προηγήθηκε η «ελαφρά ταξιαρχία» στο 44ο λεπτό με τον Μανιά, ο οποίος από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντινόπουλου, ενώ στο 50’ οι «κυανόλευκοι» ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δήμου Συμπεθέρη.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 62’ ο Κατσίκης με πέναλτι σημείωσε το 2-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Χιντζίδης με απευθείας φάουλ τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 78’ με νέα εκτέλεση πέναλτι του Κατσίκη!

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντάκος, Κουβατσίδης, Πίτος, Πασχώνης, Μπρέγκου, Παπαδημητρίου, Σπυριδωνίδης, Συμπεθέρης, Πετρίδης, Καλαϊτζίδης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Γιαγτζίδης, Μισαϊλίδης Π., Μισαϊλιδης Θ., Ιωαννίδης, Πετγαλτζης, Ορδουλίδης, Τσάλμας, Παπαδόπουλος, Λέσκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κοτταράς (31' Αθανασίου), Δημογιάννης, Κύργιας, Δεληζήσης, Κρουσταλέλης, Κωνσταντίνου, Αντωνόπουλος, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Καραχάλιος, Μανιάς.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Αθανασίου (59' Μένιος), Χατζηζήσης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης (70' Παπαδιώτης), Χιντζίδης, Ντουτσαρίδης, Τσεμπερίδης, Κατσίκης (81’ Σελμανάι), Διαμαντίδης, Τομαράς (79’ Κορώνης), Καραμαλίκης.

kerkidasport.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης ο δολοφόνος της ληστείας στην Πάρο;

Συνελήφθη εχθές Σάββατο ο άνδρας που φέρεται να πυροβόλησε τον άτυχο οδηγό ταξί στην Νάουσα της Πάρου μετά από ληστεία σε τράπεζα όπου οι δράστες έφυγαν με λεία 60.000 ευρώ. Το δείγμα από το γενετικό υλικό του 30χρονου άνδρα, μετά από εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ταυτοποιήθηκε με αυτό που βρέθηκε στα αντικείμενα από το σημείο της αιματηρής ληστείας στη Νάουσα της Πάρου. Συνεπώς, η αστυνομία είναι πλέον σίγουρη πως στα χέρια της εχει τον εκτελεστή της Πάρου και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται και κοντά στα ίχνη και των υπόλοιπων δραστών.

Τροχαίο με την κόρη και τη γυναίκα του περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας

Τραυματίστηκαν σε τροχαίο η κόρη και η γυναίκα του Γιώργου Δακή. To αρχικό «πάγωμα» του περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας και η μεγάλη ανακούφιση όταν πληροφορήθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία τους. 

tro-ma-ktiko
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Εδιναν σύνταξη σε άνθρωπο που... πέθανε το 1992!

Μια γιγαντιαία εισαγγελική έρευνα βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα για να μπει τέλος στο «πάρτι της διαφθοράς» με τις παράνομες συντάξεις και τα προνοιακά και αναπηρικά επιδόματα-μαϊμού, που έπληξαν πολλά ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία καλούνται τώρα «να πάρουν πίσω τα κλεμμένα» και μάλιστα έντοκα. Ηδη περισσότερες από 2.000 υποθέσεις στάλθηκαν από τα ασφαλιστικά ταμεία στις εισαγγελικές αρχές με στόχο να ξεκινήσουν άμεσα οι διώξεις ακόμα και σε βαθμό κακουργήματος στις περιπτώσεις που η ζημιά του κράτους ξεπερνά τα 30.000 ευρώ, ενώ «στα σκαριά» βρίσκεται ο εντοπισμός άλλων 2.500 προσώπων που εισέπρατταν παράνομα συντάξεις πεθαμένων συγγενών τους ή και τρίτων προσώπων. 
Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους της Κυριακής». 

 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Νουμπέτια τον Δεκαπενταύγουστο στη Μόρφη Βοϊου! Βίντεο

Νουμπέτια τον Δεκαπενταύγουστο στη Μορφη Βοϊου! 
Δείτε το βίντεο από tovoion.com

Αναβίωση παραδοσιακού γάμου στη Δαμασκηνιά Βοϊου - Βίντεο

Αναβίωση παραδοσιακού γάμου στη Δαμασκηνιά Βοϊου. 
Δείτε το βίντεο από το tovoion.com

Η σωστή χρήση του κλιματιστικού για τα παιδιά

Πολλοί είναι οι γονείς που αναρωτιούνται αν πρέπει να κάνουν χρήση του κλιματιστικού όταν το παιδί είναι στο σπίτι. Οι απόψεις των ειδικών διίστανται για αυτό καλό θα ήταν να μιλήσετε με τον γιατρό σας και να σας συμβουλέψει.
Ωστόσο διαβάστε μερικές συμβουλές για την ορθή χρήση του κλιματιστικού στο σπίτι.