ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Πλάκα μας κάνουν; Μηχανή με τουαλέτα!

Η εταιρεία κατασκευής πολυτελών τουαλετών Toto, μας παρουσίασε το νέο της διαμάντι. 
Τουαλέτα με μηχανή δυο σε ένα. 
Δεν πάμε καλά…. 

Άνθρωπος δάγκωσε φίδι!

Κι ομως συνέβη στο Νεπαλ! Ο Mohamed Salmo Miya δούλευε σε φυτείες ρυζιού όταν ένα φίδι πήγε και τον δάγκωσε. Ο άνδρας απάντησε στο δάγκωμα με το ίδιο νόμισμα! Δάγκωσε και αυτός το φίδι μέχρι που το σκότωσε! Δεν ήταν μόνο απο εκδίκηση αλλά όπως του είχε πει ένα γητευτής πριν απο μερικά χρόνια, αν σε δαγκώσει φίδι πρέπει να το δαγκώσεις και συ για να μην πάθεις τίποτα…

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μπαρ στα Χανιά προωθούσε αλλοδαπές που “έγδυναν” τους πελάτες

Ύστερα από πληροφορίες ότι σε κατάστημα «καφέ – μπαρ» ιδιοκτησίας 39χρονου, αλλοδαπές εργαζόμενες εκδίδονται έναντι χρημάτων σε θαμώνες του καταστήματος, η αστυνομία Χανίων προχώρησε σε επιχείρηση και στη σύλληψη 25χρονης γυναίκας από τα Χανιά, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της μαστροπείας, καθώς και έξι γυναικών από τη Ρουμανία για παράβαση νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων, κλοπή, άγρα πελατών και παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων, κατά περίπτωση.
Στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι τρεις αλλοδαπές, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 20, 27 και 25 ετών, παρέμεναν έξω από το κατάστημα και παρενοχλούσαν διερχόμενους άντρες ζητώντας τους να μπουν στο κατάστημα για να πιουν αλλά και για να τους προσφέρουν ερωτικές… υπηρεσίες.

Νέες φωτογραφίες από το sexy…ατύχημα της Μενεγάκη!!!

Νέες φωτογραφίες από το σέξι ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη είδαν το φως της δημοσιότητας…
Το περιοδικό Ciao «τσάκωσε» τη γνωστή παρουσιάστρια την ώρα που είχε χαλαρώσει λίγο το μαγιό της και απαθανάτισε τη «γυμνή» αλήθεια της.
Τέτοιο προκλητικό ατύχημα από παρουσιάστρια πρώτης γραμμής είχαμε ομολογουμένως καιρό να δούμε…
Aπολαύστε την…

Σε ποια να ανήκει αυτό το σώμα φωτιά;

Αθλητική αλλά ταυτόχρονα πολύ θηλυκή η 39χρονη πρώην αθλήτρια απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους γνωστού περιοδικού να βουτά με το σέξι μπικίνι της στη δροσερή θάλασσα του νησιού και να χαλαρώνει παρέα με το αγαπημένο της σκυλάκι, στις ξαπλώστρες της παραλίας.
Ο λόγος για την ροδίτισσα...

Δείτε πως είναι σήμερα η παρουσιάστρια Πόπη Χατζηδημητρίου!

Έχουν περάσει 20 χρόνια και τίποτα δεν είναι το ίδιο στην εμφάνιση της παρουσιάστριας!
Η Πόπη Χατζηδημητρίου είναι μια παρουσιάστρια που μεσουρανούσε στη δεκαετία του ’90 με πολλές επιτυχίες και δόξα. Πριν από 20 χρόνια παρουσίαζε για 9 μήνες τον “Πρωινό καφέ” και ύστερα μεταπήδησε στα Σαββατοκύριακα με το “3,2,1,”. Το 1996 πήρε μεταγραφή και πήγε στο Mega παρουσιάζοντας το μεσημεριανό μαγκαζίνο “Τοκ – Τοκ”. Η παρουσιάστρια ποτέ δεν είχε σκοπό της ζωής της να μείνει για πάντα στην τηλεόραση, όμως τα τελευταία χρόνια έχουν χαθεί εντελώς τα ίχνη της. Η Πόπη Χατζηδημητρίου έχει αλλάξει και έχει γίνει αγνώριστη. Η πλαστική στη μύτη της, την έχει ανανεώσει ριζικά!
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Σε ποια ηλικία είναι νόμιμο το σεξ;

Να μια ενδιαφέρουσα λίστα αναφέρει την ηλικία που είναι επιτρεπτό –νόμιμο- να κάνει κάνεις σεξ. Άκου τα πιο ενδιαφέροντα της έρευνας: Αν βιάζεσαι να κάνεις σεξ, καλό θα είναι να γεννηθείς σε Ιαπωνία, Μεξικό, Αλβανία και Νιγηρία που το σεξ είναι επιτρεπτό από τα 12 και 13!
Άλλα περίεργα από τη λίστα:
Στο Βατικανό επιτρέπεται από τα 12!
Σε χώρες όπως το Αφγανιστάν, η Αλγερία, η Αγκόλα, το Μπαχρέιν, η Αιθιοπία, η Γκάνα, το Ιράν, το Μαρόκο, το Πακιστάν οι ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές σχέσεις απαγορεύονται.
Στη Ζιμπάμπουε επιτρέπεται το σεξ από τα 12 για ετεροφυλόφιλους αλλά και λεσβίες. Άντρες όμως μεταξύ τους απαγορεύεται!

Καστοριά: Χαροπαλεύει οδηγός ΚΤΕΛ, που αντί για νερό ήπιε δηλητήριο

Πώς ένας οδηγός ΚΤΕΛ στην Καστοριά ήπιε αντί για νέρο, δηλητήριο και τώρα παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο;
Όλα έγιναν αργά χθες το απόγευμα, σε δρομολόγιο των ΚΤΕΛ Καστοριάς. Ο οδηγός άφησε κάτω από το παράθυρο ένα μπουκάλι νερό και κατά τη διάρκεια της διαδρομής, χωρίς να κοιτάξει άπλωσε το χέρι του για να το πιάσει και να ξεδιψάσει.
Για κακή του τύχη όμως δίπλα από το μπουκάλι με το νερό, υπήρχε ένα μπουκάλι που περιείχε καυστική ποτάσα! Ο άτυχος οδηγός ΚΤΕΛ έπιασε το μπουκάλι με το δηλητήριο και χωρίς να κοιτάξει άρχισε να πίνει. Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, είχε ήδη καταπιεί μια μικρή ποσότητα και τράβηξε χειρόφρενο.
Στο σημείο που βρισκόταν το λεωφορείο έσπευσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε γρήγορα σε νοσοκομείο της πόλης. Σύμφωνα με το alphafm.gr, οι γιατροί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, πήραν την απόφαση να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Από αργά χθες το βράδυ ο οδηγός ΚΤΕΛ νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή. Στο πλευρό του, βρίσκονται οι στενοί του συγγενείς.
Περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον άτυχο οδηγό.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΦΡΙΚΗ: Έβγαλαν και χαράκωσαν τα μάτια ενός αδέσποτου σκύλου στη Λευκόβρυση Κοζάνης!!!

Άλλο ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου συγκλονίζει, την Κοζάνη αυτήν την φορά, αφού άγνωστοι έβγαλαν και χαράκωσαν τα μάτια ενός αδέσποτου σκύλου!
Το άτυχο ζώο εντοπίστηκε να κείτεται στον δρόμο, από φιλόζωους, οι οποίοι, σύμφωνα με το zoosos.gr, εκτίμησαν αρχικά ότι είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο. Το μετέφεραν στον κτηνίατρο και εκεί άκουσαν τα βασανιστήρια στα οποία ορισμένοι υπέβαλαν το άτυχο σκυλί.

Στο «παρά πέντε» η ΑΕΚ, «κόκκινο» σε ΟΦΗ!

Πήραν άδεια από την ΕΕΑ και παίζουν κανονικά οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρης, "κόκκινο" για τον ΟΦΗ!!!
O OΦΗ ήταν τελικά η μοναδική ΠΑΕ από τις 8, που είχαν πρόβλημα και βρέθηκαν σήμερα "ενώπιος ενωπίω" με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.
Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι η κρητική ΠΑΕ κινδυνεύει πλέον με αφαίρεση ως 10β., αλλά και με υποβιβασμό στη Football League.
Αντίθετα, οι υπόλοιπες ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων και Παναθηναικός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης, ξεπέρασαν τον σκόπελο της ΕΕΑ.
Η "Ένωση" μάλιστα τα κατάφερε κυριολεκτικά στο "παρά πέντε", αφού προσκόμισε βεβαίωση από την εφορία και έτσι πήρε το πιστοποιητικό.

Αναλυτικά:

ΔΕΙΤΕ: «Μέδουσες – γίγαντες» κατακλύζουν τις ακτές της Αχαΐας!

«Μέδουσες – γίγαντες» αναστατώνουν τους λουόμενους σε Δρέπανο, Διακοφτό, Ακράτα και άλλες περιοχές του νομού Αχαϊας.
Οι φωτογραφίες δείχνουν τα «τέρατα» που συνάντησαν χθες το απόγευμα οι λουόμενοι στην περιοχή του Δρεπάνου, 14 χιλιόμετρα ανατολικά της Πάτρας.
Σύμφωνα όμως με καταγγελίες, μέδουσες εμφανίστηκαν και στη θαλάσσια περιοχή της Ακράτας. Οι λουόμενοι φοβήθηκαν καθώς τα κοπάδια αποτελούνταν από δεκάδες μέδουσες κι έτσι… σταμάτησαν τις βουτιές και περιορίστηκαν στην ηλιοθεραπεία.
Οι πιο «ατρόμητοι» πάντως κατάφεραν και έβγαλαν μερικές στην στεριά...

Αυτό είναι το 1ο τάγμα της Χρυσής Αυγής

Τους βλέπετε σε πλήρη παράταξη. 
Χθες μέσα στο λιοπύρι της Κορίνθου έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση (γιατί ανεπίσημα έχουν ανοίξει πολλά κεφάλια). Στρατιωτική παραλλαγή πόλης αντί για παντελόνι, κράνη μοτοσυκλετιστών, ρόπαλα καμουφλαρισμένα ως κοντάρια για την ελληνική σημαία (φανταστείτε πόσο την σέβονται ουσιαστικά που την έχουν για κάλυψη).
Μαύρα γυαλιά, μαύρα μπλουζάκια, στρατιωτικά γιλέκα (κάποια είναι και αλεξίσφαιρα) και σε στρατιωτική παράταξη.
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το θέαμα είναι και ολίγον κωμικό μέσα στη ζέστη αλλά τα αστεία τελειώνουν όταν τους βλέπεις μπροστά σου. Αν δε έχεις μαυρίσει από τον ήλιο και σε περάσαουν για κανέναν φουκαρά Πακιστανό τότε αλλοίμονο

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μόνο ο ΟΦΗ έμεινε χωρίς άδεια!!!

Ο ΟΦΗ έμεινε μόνο χωρίς άδεια καθώς Οι 7 από τις 8 ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας που δεν είχαν αδειοδοτηθεί εξασφάλισαν σήμερα πιστοποιητικά συμμετοχής. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Ηρακλείου θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα μετά την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για τις «προβληματικές» εταιρείες.
Το θέμα των αδειοδοτήσεων των 8 ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας ήταν ουσιαστικά τυπικής διαδικασίας, αφού από τη στιγμή που κατατέθηκε η τροπολογία στη Βουλή για την υπαγωγή των προβληματικών ΠΑΕ σε καθεστώς ρύθμισης για ένα μήνα, η συνεδρίαση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού ήταν λίγο πολύ «ανευ σημασίας».
Η ΑΕΚ αφού κατέβαλλε περίπου 1 εκ. ευρώ τις τελευταίες τρεις ημέρες κατάφερε να πάρει άδεια, ενώ όπως έχει προαναγγείλει ήδη και η διοίκηση θα «κόψει» κανονικά και εισιτήρια με τον Αστέρα Τρίπολης.
Η ΕΕΑ εμφανίστηκε πιο χαλαρή στο θέμα της μη κατάθεσης εγγυητικής επιστολής και έτσι, στους Παναθηναϊκό, Άρη και Πανιώνιο (ο οποίος προσκόμισε χθες φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά όχι και εγγυητική) δόθηκε προθεσμία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου ώστε να διευθετήσουν τη συγκεκριμένη εκκρεμότητα.Την ίδια ώρα, χωρίς καμία άλλη περαιτέρω διαδικασία εξασφάλισαν άδεια οι ΠΑΟΚ, Πλατανιάς και Πανθρακικός.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γερμανίδα ηθοποιός δηλώνει έγκυος από τον Μπερλουσκόνι

Έγκυος από το Μπερλουσκόνι δηλώνει η Γερμανίδα σόου-γκερλ και ηθοποιός, Σαμπίνα Μπέγκαν, όπως δήλωσε η ίδια σε ιταλική εφημερίδα.
Πρόσφατα η μέλλουσα μητέρα είχε αποκαλύψει ότι ο Μπερλουσκόνι οργάνωνε γιορτές «αποκλειστικά για χάρη της», στις οποίες «ουδέποτε έγινε κάτι το απρεπές που να προσέβαλε την δημόσια αιδώ».
Η Μπέγκαν δήλωσε βαθιά ερωτευμένη με τον πρώην ιταλό πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «μαγικό και μοναδικό σαν το σούπερμαν».
Σύμφωνα με την Σαμπίνα Μπέγκαν, «Ο Σίλβιο, στην φάση αυτή, υποφέρει από μεγάλη κατάθλιψη, και για την κατάστασή του φταίνε οι όλες αυτές οι γυναίκες, οι καταραμένοι διάβολοι που δεν τον αφήνουν ήσυχο».
Ο 76χρονος Μπερλουσκόνι είχε ήδη δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο και τρία από τον δεύτερο.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Μέρκελ μετά τη συνάντηση με Σαμαρά: "Θέλω" αλλά ... (videos)

Με χειραψία και χαμόγελα υποδέχθηκε η κα Μέρκελ τον Έλληνα πρωθυπουργό στην Καγκελαρία, ενώ, στο πλαίσιο της υποδοχής, φιλαρμονική έπαιξε τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο.
Η συνάντηση διήρκεσε -όπως ήταν προγραμματισμένο- περίπου μία ώρα και από την ελληνική πλευρά συμμετείχαν οι κ.κ. Στουρνάρας, Σταϊκούρας, Παπασταύρου και Λαζαρίδης.
Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι δύο ηγέτες, η Άνγκελα Μέρκελ τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι η Ελλάδα θέλει να παραμείνει στο ευρώ.
Η Γερμανίδα καγκελάριος έδειξε αρχικώς μια καλή προαίρεση απέναντι στην χώρα μας, σημειώνοντας τις μεγάλες θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός. Ενώ δεν δίστασε με έμμεσο τρόπο να αποδοκιμάσει Γερμανούς αξιωματούχους, οι οποίοι κατά καιρούς έχουν μιλήσει προσβλητικά για την Ελλάδα.

Παράταση ενός μήνα στις ομάδες να προσκομίσουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα

Τροπολογία με την οποία δίνεται παράταση ενός μήνα στην προθεσμία προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας των «προβληματικών» ΠΑΕ, κατατέθηκε στη Βουλή.
Πιο συγκεκριμένα, στη διάταξη που υπογράφει ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, «κρίνεται αναγκαίο για την ομαλή έναρξη και εύρυθμη λειτουργία των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, να διευκολυνθούν οι ομάδες που συμμετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, παρέχοντας τους παράταση ενός μήνα στην προθεσμία προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας».
Η τροπολογία έχει κατατεθεί στον νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα ειρηνοδικεία που θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής την προσεχή Τρίτη.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τι λέει η Μενεγάκη για τη φωτογραφία με το κατεβασμένο μαγιό - Πως αντιμετωπίζει τους παπαράτσι!!!

Σάλο προκάλεσε η δημοσίευση στο περιοδικό CIAO και η πολλαπλή αναδημοσίευση στο ίντερνετ της φωτογραφίας της Ελένης Μενεγάκη με το χέρι μέσα από το μισοκατεβασμένο μαγιό.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπισε με ψυχραιμία το θέμα καθώς έχει δει και πιο προκλητικά ή δηκτικά πράγματα να δημοσιεύονται για αυτή.
Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στο περιβάλλον της, η μόνη ένσταση της Μενεγάκη είναι η γενική τακτική του συγκεκριμένου περιοδικού να δημοσιεύει όσα οι άλλοι από τακτ αποφεύγουν αλλά και άλλοι σταρ της εγχώριας σόουμπιζ έχουν ανοικτά θέματα με το εν λόγω περιοδικό.

Χανιά: Το όργιο με τρεις Ρουμάνες του… στοίχησε 3000 ευρώ!

Στη σύλληψη συνολικά έξι Ρούμανων γυναικών για μαστροπεία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά ύστερα από την καταγγελία 78χρονου υποψήφιου πελάτη… και κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης σε μπαρ που ολοκληρώθηκε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης, ο 78χρονος πήγε σε γνωστό μπαράκι στο κέντρο της πόλης έχοντας πάνω του 3000 ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στη συνέχεια, τον πλησίασαν τρείς Ρουμάνες οι οποίες...

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα 24 Αυγούστου

Η Εντά συνεχίζει απεγνωσμένα τις προσπάθειες για να βρει τη Γιαγμούρ. 
Στρέφεται σε όποιον μπορεί να τη βοηθήσει αλλά ο Χαρούν αντιτίθεται σθεναρά. 
Εκείνη, όμως, δεν το βάζει κάτω... Με τη βοήθεια του Αράς πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Αρσλάνλι. 

 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Καθάρισε… ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος θα συμμετάσχει κανονικά στο φετινό πρωτάθλημα της Super League που ξεκινάει αύριο Σάββατο, καθώς κατάφερε έστω και την ύστατη στιγμή να εξασφαλίσει φορολογική αλλά και ασφαλιστική ενημερότητα. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυανέρυθρης ΠΑΕ: 

Τραγικό! Εδεσαν χελώνα σε μπαλόνια με ήλιο!!! (video)

Οι αρχές τις California αναζητούν τον δράστη της απαράδεκτης “πλάκας” με τη χελώνα. Κάποιος ασυνείδητος έδεσε ένα μικρο χελωνάκι σε πολλά μπαλόνια με ήλιο και το άφησε να πετάξει στον αέρα. Το χελωνάκι στάθηκε τυχερό αφού τα μπαλόνια μπλέχτηκαν σε έναν ευκάλυπτο και δεν προχώρησαν πιο πάνω. 
Δείτε το video...

Δείτε τι έκαναν στο αεροπλάνο (video)

Οι χορευτές του Kanye West γυρνώντας απο την περιοδεία τους με το αεροπλάνο είπαν να φτιάξουν αυτό το video. 
Δείτε το...

Γιορτή ποδοσφαίρου στο Βατόλακκο με τις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟ!!!

Ένα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 500 και πλέον φίλοι του ποδοσφαίρου στις όμορφες γηπεδικές εγκαταστάσεις της Α.Ε.Π. Βατολάκκου το απόγευμα της Δευτέρας.
Το ποδοσφαιρικό θέαμα ξεκίνησε με την παιδική ομάδα του Βατολάκκου που αποτελούνταν από ποδοσφαιριστές ηλικίας γεννηθείς 1999 και άνω, με αντίπαλο την Ακαδημία "ΑΕΤΟΙ" Θεσ/νίκης.
Οι φίλαθλοι απόλαυσαν πλούσιο θέαμα με αρκετά γκολ, και νικήτρια την τοπική ομάδα με σκορ 6-0.
Στο τέλος του αγώνα και σε μια απλή τελετή τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο από το Δ.Σ. της Α.Ε.Π. οι: Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Γιάννης Σαμαράς, ο Χρίστος Λάλλος και η μητέρα του ποδοσφαιριστή Σταφυλλίδη.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Ακαδημίας Κ20 της ΠΑΕ ΠΑΟ με την τοπική ομάδα Α.Ε.Π. Βατολάκκου.
Η ομάδα Κ20 της ΠΑΕ ΠΑΟ, πρόσφερε πλούσιο θέαμα και επικράτησε εύκολα με σκορ 2-6 της τοπικής ομάδας Α.Ε.Π., με  πλαίσιο ποδοσφαιριστές από όλο το νομό Γρεβενών.

Ωχ, αυτό πόνεσε!!! (video)

Τι το ήθελες βρε κοπελιά, δεν έκανες μια κανονική βουτιά;
Το επίμαχο βίντεο με τους αλλοδαπούς που πυροβολούν την Ελληνική σημαία στα Καλάβρυτα, μετά τον αποκλεισμό του από το youtube ανέβηκε πάλι από άλλο κανάλι του youtoube. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι στην νέα του προβολή δεν αναφερουν όπως το πρώτο τα Καλάβρυτα. Στο μεταξύ, υπάρχουν ασαφείς πληροφορίες περί της σύλληψης ενός αλλοδαπού που σχετίζεται με το βίντεο. Η Αστυνομία, όμως επισήμως διαψεύδει τις πληροφορίες αυτές Για το άν πραγματι είναι γυρισμένο στο Χελμό διενεργείται έρευνα. Ένα είναι το σίγουρο οτι το πρώτο βίντεο το υπέγραψαν όπως έχουμε αναφέρει τα μέλη της ομάδας http://www.facebook.com/pages/-Motorristat-Fierak-Albanian-Stunt-/302755649780139?ref=hl) όπου σε φωτογραφίες τους αποδεικνύουν οτι ζουν και εργάζονται στα Καλάβρυτα και ήδη εχουν αναγνωρίσει. Το κανάλι του youtube από το οποίο έγινε το ανεβασμα του συγκεκριμένου βίντεο ανήκει σύμφωνα με το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε νεαρή κοπέλα αλβανικής καταγωγής κατοικο ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων.
Το οξύμωρο είναι οτι έχει ανεβάσει και στιγμιότυπα από την.... παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στα Μαζέικα!!!

Αυτοκίνητα "μιλούν" μεταξύ τους με την τεχνολογία V2V

Ξεκίνησε στις ΗΠΑ η δοκιμή της τεχνολογίας V2V που επιτρέπει στα οχήματα να επικοινωνούν μεταξύ τους. Τα αυτοκίνητα θα είναι εξοπλισμένα με τη νέα τεχνολογία που επιτρέπει τη συνεχή ανταλλαγή δεδομένων και πληροφοριών για την θέση την κατεύθυνση και την ταχύτητα που έχει το καθένα. Η τεχνολογία V2V επιτρέπει στα οχήματα να επικοινωνούν μεταξύ τους και ειδοποιεί τους οδηγούς τους σχετικά με το αν βρίσκονται σε πιθανή πορεία σύγκρουσης. 
Παράδειγμα:

Του έκοψαν μύτη, χείλη, γλώσσα γιατί είχε σχέση με παντρεμένη

Στην εντατική νοσοκομείου της πόλης Λαχόρ βρίσκεται ένας χωρικός μιας μικρής κοινότητας στο ανατολικό τμήμα του Πακιστάν, ύστερα από τον ακρωτηριασμό τμημάτων του προσώπου του από τους συγγενείς μιας παντρεμένης γυναίκας με την οποία είχε συνάψει παράνομη σχέση. Όπως μετέδωσε το Associated Press πρόκειται για τον Yousaf Khan, κουρέας στο επάγγελμα, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής από επτά μέλη μιας πανίσχυρης οικογένειας γαιοκτημόνων και στη συνέχεια βασανίστηκε φριχτά, πριν τελικά του αφαιρέσουν τα μάτια, τη μύτη, τα χείλη και τη γλώσσα. «Πέντε από τους ενόχους συνελήφθησαν», επεσήμανε εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Στις αγροτικές περιοχές του Πακιστάν, όπου διαμένει η συντριπτική πλειοψηφία των 180 εκατ. κατοίκων της ασιατικής χώρας, το κρατικό δίκαιο είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοσθεί, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους. 

Zougla.gr 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η βουτιά του Neymar και το πέναλτι στα …πουλιά (video)

Μία ακόμα φορά προσπάθησε να ξεγελάσει τον διαιτητή ο Neymar και τα κατάφερε. Ο Βραζιλιάνος άσος φαίνεται ότι έχει κάνει σύστημα τις …«βουτιές», που τείνουν να ξεπεράσουν σε ποσότητα ακόμα και τις θεαματικές ντρίμπλες του.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού του Recopa Sudamericana, όπου η Santos αντιμετώπισε την Unibersidad de Chile (0-0), ο Neymar έκανε μια υπέροχη κίνηση από τα δεξιά και λίγο πριν πατήσει περιοχή, σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος, ζητώντας πέναλτι.
Ο διαιτητής μπορεί να υπέδειξε στη συνέχεια την εσχάτη των ποινών, ωστόσο ο Βραζιλιάνος, που εκτέλεσε ο ίδιος το πέναλτι, …τιμωρήθηκε για την προ ολίγου ενέργειά του. Ο ίδιος δε θα μπορούσε να σουτάρει χειρότερα, με την μπάλα να πηγαίνει στα …πουλιά.
Δείτε το χαρακτηριστικό video:

Πέθανε στο ταξίδι του μέλιτός της στην Κρήτη

Φρικτό τέλος βρήκε μια νεόνυμφη από την Βρετανία στο ταξίδι του μέλιτος της στην Κρήτη. Η 34χρονη Ρούμπι Λούις βρισκόταν στο πανέμορφο νησί με τον σύζυγο της, ο οποίος όμως έπρεπε να κάνει αιμοκάθαρση λόγω προβλήματος υγείας. Η Ρούμπι επισκέφτηκε κοντινό χωριό, από όπου προμηθεύτηκε δύο μπουκάλια ούζο και φαγητό, ενώ νωρίτερα είχε πιει και ένα κρασί στο μπαρ. Επέστρεψε από την βόλτα της και ενημέρωσε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, ότι θα κάνει μια βουτιά στην πισίνα. Είκοσι λεπτά αργότερα βρέθηκε από γιατρούς του νοσοκομείου σε άσχημη κατάσταση. Είχε χάσει τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στον εγκέφαλο της. Λίγες μέρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Βρετανίας, όπου παρέμενε στην ζωή με την βοήθεια μηχανημάτων. Το πιο ειρωνικό είναι πώς το ζευγάρι είχε παντρευτεί περίπου ένα χρόνο πριν το ταξίδι του μέλιτος και μάζευε χρήματα, για να καταφέρει να… ζήσει μια εβδομάδα χλιδής στο πανέμορφο νησί. 

 Star.gr 
 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ελληνας γιατρός θεραπεύει τη φαλάκρα

Ενας Ελληνας επιστήμονας κρύβεται πίσω από την πρώτη ριζική θεραπεία για τη φαλάκρα. Ο δρ Γεώργιος Κωτσαρέλης, που τα τελευταία χρόνια διευθύνει το τμήμα δερματολογίας του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνιας, υπόσχεται να χαρίσει πυκνή κώμη σε όσους τη στερούνται. Μάλιστα, η θεραπεία του αναμένεται να είναι διαθέσιμη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
Οπως αποκάλυψε ο ίδιος, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές φαρμακευτικές εταιρείες προκειμένου η θεραπεία να διατεθεί το συντομότερο δυνατόν στην αγορά, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες σε ό,τι αφορά το ενεργό συστατικό της.

Η Κλήρωση του Τζόκερ 23/8/2012

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ είναι: 

Μπαρτσελόνα- Ρεάλ 3-2 για το ισπανικό Σούπερ Καπ (video)

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ προσέφεραν σούπερ θέαμα στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Οι Καταλανοί ήταν κυρίαρχοι, απάντησαν με 3 τέρματα στο γκολ του Ρονάλντο όμως ο Βαλντές "χάρισε" στη βασίλισσα την ελπίδα για το δεύτερο ματς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η Μπαρτσελόνα του Βιλανόβα δεν έχει μεγάλες διαφορές από αυτή που άφησε ο Γκουαρντιόλα. Οι Καταλανοί... έπνιξαν τη Ρεάλ, είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες να πάρουν από το πρώτο ματς το τρόπαιο. Τελικά το 3-2 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον δεύτερο αγώνα στη Μαδρίτη.Στο πρώτο μέρος παρά το ότι οι γηπεδούχοι είχαν συνεχώς τη μπάλα στα πόδια τους δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες.

Συνάντηση Σαμαρά - Μέρκελ σήμερα το πρωί

Συνάντηση με την Angela Merkel θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, συνεχίζοντας τις προσπάθειες να πείσει τους Ευρωπαίους εταίρους ότι η χώρα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, προχωρώντας παράλληλα στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που προβλέπει το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης, το οποίο συνοδεύει τη δανειακή σύμβαση με την Τρόικα. Ο επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης αναμένεται να έχει μια πρώτη «γεύση» από τις προθέσεις της Γερμανίας όσον αφορά στα σενάρια που κυκλοφορούν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό περί… επιμήκυνσης του προγράμματος κατά δύο έτη λόγω της υψηλής ύφεσης που πλήττει την οικονομία.

Καύσωνας και σήμερα Παρασκευή 24 Αυγούστου

 Η ΕΜΥ εξέδωσε εχθές έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων καθώς η θερμοκρασία σήμερα θα φτάσει τοπικά και τους 40 και 41 βαθμούς κελσίου. Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα, Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.). Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 23 έως 37 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 24 έως 40 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. 
Στα ανατολικά Δωδεκάνησα, στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και στη νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 35 ως 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν μετά το μεσημέρι. 
Αναλυτικά 

Δυνατό φιλικό τεστ και νέα νίκη του Μακεδονικού απέναντι στον σκληροτράχηλο Εορδαϊκό

Σ ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι ο Μακεδονικός Κοζ. αντιμετώπισε και κέρδισε τον Εορδαϊκό εκτός έδρας με σκο1-3. Η ομάδα του Γιώργου Παπακώστα αγώνα με τον αγώνα δείχνει σημάδια βελτίωσης και μεγαλύτερη συνοχή . Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα αλλά τα πρώτα αγωνιστικά δείγματα του Μακεδονικού είναι θετικά. 
 Μπορεί ο Εορδαϊκός να γνώρισε την ήττα , ωστόσο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξε πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο. 
 Η εμφάνιση των παικτών του Εορδαϊκού απέναντι στον Μακεδονικό κρίνεται παραπάνω απο ικανοποιητική. Ο κ. Τσαγκαλίδης με νεαρά παιδιά στην πλειοψηφία απο την περιοχή της Εορδαίας θέλει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα παίξει πάνω απ όλα καλό ποδόσφαιρο.

Βάσεις ΑΕΙ ΤΕΙ 2012: Τη Δευτέρα η ανακοίνωση

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων εισακτέων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ μπαίνει την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς ανακοινώνονται τη Δευτέρα οι βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας.
Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, κατά την οποία παρουσίασε το σχέδιο για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ο Πρωτέας επιστρέφει στην Γ΄ Εθνική

Πως τα φέρνει η ζωή, ο Πρωτέας επιστρέφει στην Γ΄ Εθνική. Πρώτη παρουσία σήμερα στο ΔΑΚ Γρεβενών με παρουσία πολλών παιδιών από τις ακαδημίες του Πρωτέα.
Παίκτες:...

Super League: Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής

Ο Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου διαιτητών Θεσπρωτίας ορίσθηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει το Σάββατο (25/8), ενώ στο Βέροια – Ολυμπιακός θα σφυρίξει ο Μιχάλης Βοσκάκης από το σύνδεσμο Ρεθύμνου.
Αναλυτικά οι διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής:

Φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων Πυρσός – Μεσόγειος (βίντεο)

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης στο ΔΑΚ Γρεβενών μεταξύ των Παλαιμάχων Πυρσού και του Ομίλου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Μεσόγειος. Τη «Μεσόγειο» αποτελούν βετεράνοι ποδοσφαιριστές από την Κρήτη, Ρόδο, Κύπρο. Πρόκειται για μια συνάντηση η οποία γίνεται σε ανταπόδοση της φιλοξενίας των παλαιμάχων του Πυρσού στην Κύπρο.
Οι φιλοξενούμενοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την περιοχή και κυρίως από τη φιλοξενία των Γρεβενιωτών.

Η Χρυσή Αυγή διόρισε «άνεργο» πρώην βουλευτή της ως υπάλληλο στη Βουλή!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το όργιο των διορισμών στη Βουλή από βουλευτές, υπουργούς, πρώην προέδρους και κόμματα...
Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Χρυσής Αυγής, η οποία όμως ανέβηκε... επίπεδο καθώς διόρισε σε θέσεις υπαλλήλων μέχρι και έναν πρώην βουλευτή...
Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου όπως φαίνεται διόρισε σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων, τέσσερις υποψηφίους βουλευτές της στις πρόσφατες εκλογές. Μάλιστα σε μια περίπτωση, διορίστηκε ως μετακλητός ο βουλευτής που παραιτήθηκε από τη θέση του λόγω «φόρτου εργασίας» ενώ ήταν άνεργος. Τη θέση του ως γνωστόν κατέλαβε ο «υμνητής του Άουσβιτς» Αρτέμης Ματθαιόπουλος, που έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο από τους ακραίους ρατσιστικούς στίχους των τραγουδιών του.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 355/26-07-2012, διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις οι:

Εχετε δει αράχνη να τρομάζει; (video)

Εχετε δει αράχνη να τρομάζει; Δείτε το video οπου η αράχνη αντιδρά στις φωνές;