ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

H εγγονή του Κ. Μητσοτάκη, είναι ζευγάρι με στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ

Μετά τον πρόσφατο χωρισμό από τον χρηματιστή Μανώλη Βάρσο, ένας νέος έρωτας έρχεται στη ζωή της Αλεξίας Μπακογιάννη, η οποία φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της τα δύο προηγούμενα διαζύγια και ζει ευτυχισμένη με ένα στέλεχος απο αντίπαλο κόμμα, αποδεικνύοντας ότι ο στον έρωτα όλα επιτρέπονται. 
Ο φιλόδοξος ανερχόμενος πολιτικός, Ανδρέας Παπαδόπουλος, είναι...

ΔΕΙΤΕ: Μυστηριώδες μοναστήρι στον Ατλαντικό

Το Skellig Michael (από το Sceilig Mhichíl που…στην ιρλανδική γλώσσα, που σημαίνει βράχος του Μιχαήλ), επίσης γνωστό ως Μεγάλος Βράχος (Great Skellig)…είναι ένα απότομο βραχώδες νησί, στον Ατλαντικό Ωκεανό περίπου 14 χλμ από τις ακτές της Ιρλανδίας.
Το νησί έγινε κέντρο μοναστικής ζωής για 600 χρόνια από τον 7ο αιώνα και μετά, όταν Ιρλανδοί μοναχοί ίδρυσαν μοναστήρι.
Το μοναστήρι που είναι χτισμένο στην κορυφή ενός βράχου 230 μέτρων χαρακτηρίστηκε παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO το 1996. Είναι ένα από τα λιγότερο γνωστά αλλά και το λιγότερο προσιτά μοναστήρια της Ευρώπης…

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα 27/8 στην ανατολική χώρα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 με 40 και πιθανόν τοπικά τους 41 βαθμούς Κελσίου, πριν αρχίσει να υποχωρεί.
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδίδει η ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και τη Δεύτερα, στις περισσότερες περιοχές της χώρας και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 40 και πιθανόν κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Η Tulisa Contostavlos έγινε «σκνίπα»

Η 24χρονη Tulisa Contostavlos, που πρόσφατα ανακηρύχτηκε από τους αναγνώστες του αντρικού περιοδικού FHM ως η πιο σέξι γυναίκα για το 2012, έγινε «σκνίπα» και με το ζόρι στεκόταν στα πόδια της βγαίνοντας από νυχτερινό κέντρο της Αγγλίας.
Η κυπριακής καταγωγής τραγουδίστρια, που πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο της single “Live It Up”, πήρε σβάρνα τα club της περιοχής Essex για να διασκεδάσει με την παρέα της… αλλά η βραδιά δεν τελείωσε και τόσο ευχάριστα, αφού βγήκε παραπατώντας από το τελευταίο στέκι.
Χρειάστηκε τη βοήθεια των αντρών της ασφάλειας για να στηριχτεί και να φτάσει μέχρι το αμάξι της και επιπλέον έπρεπε να επιστρατεύσει όλη την ισορροπία της για να καλύψει το πρόσωπό της. Καλώς ή κακώς το μεθύσι της καταγράφηκε. Θα το ξεπεράσει...
Περαστικά στην Tulisa! Με μια πορτοκαλάδα και κάμποσο ύπνο θα είναι έτοιμη για την επόμενη εξόρμηση.


nooz.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ποιος τραγουδιστής χούφτωσε την σύντροφό σε δημόσιο χώρο

Ποιος γνωστός τραγουδιστής χούφτωσε την διάσημη σύντροφό του σε δημόσιο χώρο; 
Δείτε τις φωτογραφίες.
Με την 24χρονη σύντροφό του, μοντέλο και ηθοποιό Μάρικα Πελεγκρινέλι βρέθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο του Miami Beach o...

Ποια τόλμησε να κάνει άγρια επίθεση στη Μενεγάκη;

Ποια γνωστή δημοσιογράφος ρίχνει πυρά εναντίον της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη μέσω της στήλης της και γιατί;

Τσάμπα διακοπές στη Μύκονο για τον Τραγάκη, σε ξενοδοχείο που επιχορηγήθηκε!!!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον πρώτο αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος αφού διόρισε στη Βουλή σχεδόν όλο του το σόι (κόρη, νύφη και αδελφή του γαμπρού του) είπε να ξεσκάσει κάνοντας διακοπές σε πανάκριβο θέρετρο της Μυκόνου χωρίς όμως να πληρώσει... δραχμή.
Ειδικότερα,

Πνίγηκε την ώρα που πόζαρε για φωτογραφίες του γάμου της

Μία νεαρή γυναίκα, ελληνικής καταγωγής, πνίγηκε σε ποταμό του Κεμπέκ, 75 χιλιόμετρα βόρεια του Μόντρεαλ, την ώρα που πόζαρε για φωτογραφίες του γάμου της. Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η 30χρονη Μαρία Πανταζόπουλος από το Λαβάλ πνίγηκε κατά τη φωτογράφιση με το νυφικό της.
Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η Μαρία Πανταζόπουλος στεκόταν 15 με 30 εκατοστά από το ποτάμι καθώς πόζαρε για φωτογραφίες.

Ποιος έκανε τατουάζ τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ. Μυστήριο

Χαμός με φωτογραφία άνδρα που έκανε τατουάζ τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ στο μπράτσο του. Ποιος είναι αναρωτιούνται πολλοί σε facebook και twitter.
Δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει ότι κάποιος θα επέλεγε για σχέδιο του τατουάζ του κάποιο λογότυπο πολιτικού κόμματος, στη συγκεκριμένη περίπτωση του ΠΑΣΟΚ.
Μπορεί να υπήρχαν σκέψεις για αλλαγή του ήλιου του ΠΑΣΟΚ και υιοθέτηση άλλου σήματος για το κόμμα, όμως απ’ ότι φαίνεται, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν καταργεί τον ήλιο. Το γεγονός αυτό βέβαια και το να φτάσει κανείς να κάνει τατουάζ τον ήλιο έχουν μεγάλη απόσταση.

Σε άσχημη κατάσταση η Νανά Καραγιάννη [φωτο]

Δείτε φωτογραφίες της Νανάς Καραγιάννη σήμερα μετά τη μάχη με τη νευρική ανορεξία. Πώς πάει η υγεία της και τα επαγγελματικά της σχέδια;
Από τα λίγα πρόσωπα της τηλεόρασης που είχαν το θάρρος να μιλήσουν για τη μάχη τους με τη νευρική ανορεξία, η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη απέχει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Η ξανθιά, ετοιμόλογη παρουσιάστρια ασχολείται με την ραδιοφωνική της εκπομπή και περνάει όσες περισσότερες ώρες μπορεί με τον σύζυγό της.
H Νανά Καραγιάννη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Χάι» μίλησε για την υγεία της και για το αν θα επέστρεφε ξανά στην τηλεόραση. «Δεν θέλω καθόλου να είμαι ξανά στην τηλεόραση. Όλο αυτό που έγινε με το θέμα της υγείας μου με ξενέρωσε και στεναχώρησε τους δικούς μου ανθρώπους». Όσο για το πρόβλημα της υγείας της σύμφωνα με το ciao δήλωσε:

Δείτε τι του κάνει... (video)

Πίσω απο τον ρεπόρτερ ειναι ο πολύ γνωστός γκολφερ Bubba Watson
Δείτε τι του κανει...

Φάρσα!!! Χα, χα την πατήσατε...

Δείτε τη φάρσα με το σπρέι αέρα.
Δεν είναι μπογιά αλήθεια!

Η προβατίνα που κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Βίντεο

Στη Ζαχάρω ένας συνταξιούχος έχει ως κατοικίδιο μια προβατίνα, την οποία καθημερινά πηγαίνει στην παραλία για να απολαύσει το μπάνιο της ενώ μετά κάνει και ντους.
Η κολυμβήτρια προβατίνα ανήκει στον κ. Σωκράτη, έναν συνταξιούχο από την Ζαχάρω, ο οποίος την έσωσε από το σούβλισμα του Πάσχα και πλέον την έχει ως κατοικίδιο.
Ο περήφανος ιδιοκτήτης υποστηρίζει πως το πρόβατό του είναι έξυπνο και κοινωνικό και, για του λόγου το αληθές, απολαμβάνουν μαζί τα θαλάσσια μπάνια τους!
Η Μπέλα κολυμπάει, απολαμβάνει τα χάδια των λουόμενων, πίνει νεράκι και, άμα πεινάσει, μασουλάει… μπισκότα! Μόνο ρακέτες δεν παίζει δηλαδή...
Μη σου πω ότι στο τέλος πάει και στις ντουζιέρες… βλέπεις, φυτρώνουν κάτι χορταράκια μούρλια εκεί πέρα!

Τέλος τα δωρεάν φάρμακα από 1η Σεπτεμβρίου

Δωρεάν φάρμακα τέλος από την 1η Σεπτεμβρίου. 
Αυτό αποφάσισε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σε μια θυελλώδη συνεδρίαση. Έτσι, από τις αρχές του μήνα, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη, αφού η χορήγηση της επί πιστώσει φαρμάκων, αναστέλλεται. Ο λόγος; οι φαρμακοποιοί δεν πιστεύουν τις διαβεβαιώσεις του Γεράσιμου Βουδούρη, ότι θα συνεχιστεί η ροή χρημάτων στους λογαριασμούς τους, ώστε έως την ερχόμενη Πέμπτη να έχουν αποπληρωθεί οι συνταγές που εκτελέσθηκαν το Μάιο. 

 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Super League: Βέροια – Ολυμπιακός (preview)

Στη δεύτερη ημέρα της 1ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε (21:30, NS1) στη Βέροια κόντρα στην τοπική ομάδα, θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη Super League.
Η Βέροια επιστρέφει σήμερα και τυπικά στα μεγάλα σαλόνια και με τον Μάκη Χάβο στο τιμόνι της θέλει να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα στη σεζόν. Η ΠΑΕ ζήτησε την στήριξη του κόσμου, η οποία πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του θα σεβαστούν, αλλά δεν θα φοβηθούν τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Χωρίς τους Becera, Die (επέστρεψε την Παρασκευή από την Γαλλία και είναι ανέτοιμος) και τον τιμωρημένο Bellon θα παραταχθεί απόψε η «βασίλισσα του Βορρά», με την 18μελή αποστολή της ομάδας να αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Οι 1300 βίλες στην Πάρο και η «γειτονιά των πολιτικών» στο Υστέρνι στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ

Την καταγγελία ότι στην Πάρο έχουν κατασκευαστεί 1300 πολυτελείς βίλες, από αλλοδαπούς, που τις νοικιάζουν για 750 ευρώ την ημέρα μέσω Ιντερνετ χωρίς να πληρώνουν φόρους, θα διερευνήσει το ΣΔΟΕ αυτήν την εβδομάδα, ενώ θα κινηθεί και στη «γειτονιά των πολιτικών» στο Υστέρνι, όπου δέκα πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν αγοράσει βίλες.
Ειδικότερα, ο οικονομικός Εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης, έδωσε εντολή στο ΣΔΟΕ να στείλει κλιμάκιο στην Πάρο και να διερευνήσει την καταγγελία του Μανώλη Γλέζου ότι στο νησί έχουν κατασκευαστεί 1300 πολυτελείς κατοικίες από αλλοδαπούς, οι οποίοι τις νοικιάζουν μέσω Ιντερνετ και φοροδιαφεύγουν. 
Την καταγγελία είχε κάνει ο...

Τα μυστικά της Ακρόπολης – Τι κρύβεται κάτω από τον ιερό βράχο;

Οι περισσότεροι Έλληνες, αλλά και πάρα πολλοί ξένοι έχουν βρεθεί τουλάχιστον μία φορά στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.
Οι περισσότεροι όμως από όσους πήγαν εκεί δεν ήξεραν το παραμικρό για τα μυστικά που κρύβονταν κάτω από τα πόδια τους…
Η Ακρόπολη δεν είναι μόνο ένα από τα πιο γνωστά αρχαιολογικά μνημεία του κόσμου που στολίζεται από μερικά από τα ομορφότερα κτίσματα της ελληνικής αρχαιότητας, αλλά είναι παράλληλα και ένας τόπος που κρύβει πολλά και σημαντικά μυστικά.
Σύμφωνα με την συμβατική ιστορία, δεν είναι γνωστό το πότε η Ακρόπολη κατοικήθηκε για πρώτη φορά.

Βασεις ΑΕΙ ΤΕΙ 2012: Ποιές σχολές θα ανέβουν και ποιές θα κατρακυλήσουν - Πίνακες

Οι προβλέψεις ποικίλλουν σχετικά με το που θα κυμανθούν οι βάσεις, ενώ ανοδική πορεία προβλέπεται κυρίως στις σχολές που εγγυώνται επαγγελματική αποκατάσταση.
Η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει στους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους μακριά από τον τόπο κατοικίας κι έτσι ο συνωστισμός πολλών υποψηφίων στις σχολές κυρίως της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ανεβάζουν τον ανταγωνισμό αλλά και τις βάσεις..
Αυτό πιθανά θα έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες αριστούχοι να χάσουν τη θέση τους στις σχολές πρώτης προτίμησης λόγω του υψηλού ανταγωνισμού, ενώ αναμένεται και η κίνηση των βάσεων για τις ειδικές κατηγορίες (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι) αφού είναι πολύ πιθανό να παρατηρηθούν τεράστιες αποκλίσεις, όπως πέρσι, μεταξύ των βάσεων της γενικής σειράς και των ειδικών κατηγοριών.
Οι σχολές που αναμένεται να σημειώσουν τη μεγαλύτερη άνοδο και τη μεγαλύτερη κάθοδο στις βάσεις, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, είναι οι ακόλουθες:
Άνοδο αναμένεται να σημειώσουν:
Νομική Αθήνας: βάση 2011: 18.608,
Εκτίμηση για το 2012: 18.760 – 18.960
Ιατρική Θεσσαλονίκης βάση 2011: 17.883, |
Εκτίμηση για το 2012: 18.900-19.100
Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθήνας βάση 2011: 17.806
Εκτίμηση 2012: 17.920 – 18.120
Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας βάση 2011: 17.982
Εκτίμηση 2012: 18.400-18.600
Ψυχολόγων (ΣΣΑ) Θεσσαλονίκης: βάση 2011: 19.282
Εκτίμηση 2012: 19.150 – 19.350
Κοινωνικής εργασία ΤΕΙ Αθήνας βάση 2011: 14.556
Εκτίμηση 2012: 14.500-14.700
Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής (Χαροκόπειο) βάση 2011:18.077
Εκτίμηση 2012: 18.050-18.250
Σε καθοδική πορεία θα είναι οι παρακάτω σχολές:
Χημεία Αθήνας: βάση 2011:16.851
Εκτίμηση 2012: 16.250-16.450
Μαθηματικών Πάτρας βάση 2011:14.129,
Εκτίμηση 2012: 13.550-13.750
Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών (ΕΜΠ) βάση 2011: 16.437,
Εκτίμηση 2012: 16.050-16.250
Χημικών Μηχανικών Πάτρας: βάση 2011: 15.982,
Εκτίμηση 2012: 15.500-15.700
Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ βάση 2011:18.421,
Εκτίμηση 2012: 18.050 – 18.250
Γεωπονίας Θεσσαλονίκης: βάση 2011:13.819,
Εκτίμηση 2012: 13.000-13.200

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Βενζινοπώλης με θαλαμηγό αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ!

Ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης με ...θαλαμηγό μήκους 30 μέτρων, αξίας τουλάχιστον πέντε εκατομμυρίων ευρώ, εντόπισαν στελέχη του ΣΔΟΕ στην Ηγουμενίτσα. 
Στις νέες αποκαλύψεις προχώρησε το σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αργά το βράδυ της Παρασκευής, ενώ τα μέλη του, εξέτασαν εξονυχιστικά την υπόθεση, παρά την επιμονή του ιδιοκτήτη ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 
Συγκεκριμένα, ο βενζινοπώλης, η επιχείρηση του οποίου έχει έδρα την...

Ένα βήμα πριν το θάνατο έφτασε Έλληνας ηθοποιός

Ένα ταξίδι παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.
Όπως οδηγούσε, μπλόκαρε το κιβώτιο ταχυτήτων και... 

Υδραυλικός με καταθέσεις στη Γαλλία και πατωματζής με 250.000 σε τράπεζα της Ελβετίας!!!

Η φοροδιαφυγή φαίνεται πως δεν κάνει διακρίσεις σε επαγγέλματα. 
Αστρολόγοι, κομμωτές μέχρι και υδραυλικό έβγαλαν στο εξωτερικό υπέρογκα ποσά χωρίς να τα δικαιολογήσουν Φάκελος με τα ονόματα 737 φορολογουμένων που έβγαλαν στο εξωτερικό μεγάλα ποσά τα οποία δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους είχε παραδοθεί στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη, λίγο πριν αντικατασταθεί. 
Όπως αναφέρει η Καθημερινή της Κυριακής, δυο εβδομάδες μετά την κατάθεση του φακέλου από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, η επεξεργασία των στοιχείων δεν έχει αρχίσει ακόμα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η λίστα περιλαμβάνει ονόματα και επαγγέλματα υπεράνω κάθε υποψίας. Ειδικότερα, η λίστα περιλαμβάνει τέσσερις γνωστούς αστρολόγους οι οποίοι δήλωναν από 20.000 έως 30.000 ευρώ κατ’ετος με καταθέσεις στο εξωτερικό από 500.000 έως 800.000.

Με απευθείας ανάθεση η πρώτη ενέργεια της υφυπουργού υγείας

Με το που ανέλαβε αρμοδιότητες η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη, ζήτησε απευθείας ανάθεση έργου αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ιδιωτικά συμφέροντα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", η κυρία Σκοπούλη που τοποθετήθηκε στη θέση της με υπόδειξη της ΔΗΜΑΡ, ζήτησε με έγγραφό της στις 24 Αυγούστου να προχωρήσει "άμεσα" το θέμα της απευθείας ανάθεσης της παραγγελίας αντιδραστηρίων για τον έλεγχο των μονάδων αίματος για τον ιό του Δυτικού Νείλου. Μάλιστα, όπως σημειώνει το πρώτο θέμα η εν λόγω προμήθεια αγγίζει το ποσό του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η κα. Σκοπούλη ζητά να...

Μακροχώρι Ημαθίας: Τα μοσχάρια που ακούνε κλασσική μουσική και τρώνε γκουρμέ ζωοτροφές!

Μοσχάρια που χαλαρώνουν κάτω από τη σκιά των φωτοβολταϊκών πάνελ ακούγοντας κλασική μουσική και τρώγοντας... γκουρμέ ζωοτροφές εμπλουτισμές με ρίγανη, δυόσμο και βασιλικό είναι η εικόνα που συναντάει κανείς στη φάρμα Κουτσιώφτη στο Μακροχώρι Ημαθίας
Μια ιδιαίτερη κτηνοτροφική μονάδα που παράγει με φυσικό τρόπο μοσχαρίσιο κρέας πλούσιο σε Ω3 λιπαρά και εξαιρετικό άρωμα. 
Τα αδέλφια Δημήτρης και Γιούλης Κουτσιώφτης κληρονόμησαν μια φάρμα συμβατικής εκτροφής από τον παππού τους, αλλά, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, δε σταμάτησαν σ' αυτό. «Από την αρχή αναζητούσαμε τρόπους να διαφοροποιηθούμε και να δημιουργήσουμε ένα προϊόν προστιθέμενης αξίας που θα μας έβγαζε από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η συμβατική κτηνοτροφία. Ξεκινήσαμε το 2008, εποχή που το κόκκινο κρέας στιγματιζόταν ως μη υγιεινό από διάφορες έρευνες γιατρών και διατροφολόγων, γεγονός που μας προβλημάτισε ιδιαίτερα, ανέφερε ο Γιούλης Κουτσιώφτης και πρόσθεσε:

Εξιχνιάστηκαν κλοπές Ι.Χ. αυτοκινήτων στα Τρίκαλα

Για κλοπές Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, συνελήφθη ένας άνδρας 34 ετών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας. 
Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 34χρονος εντοπίστηκε στην πόλη της Καλαμπάκας να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού, το οποίο όπως διαπιστώθηκε, είχε αφαιρέσει τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου από τα Τρίκαλα. 
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 14 έως 19 Αυγούστου, ο νεαρός διέπραξε ακόμη δύο κλοπές οχημάτων στην πόλη των Τρικάλων, ιδιοκτησίας ημεδαπών. Τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. 
Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. 
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Zougla.gr 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Από Τρίτη πτώση της θερμοκρασίας κατά 10 βαθμούς

Κάντε υπομονή, γιατί ο υδράργυρος θα μείνει κολλημένος στους 41 βαθμούς Κελσίου σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα. 
Από Τρίτη όμως, θα δροσιστούμε για τα καλά, μιας και η θερμοκρασία θα μειωθεί κατά 10 βαθμούς. Μέχρι τότε όμως, επισκεφτείτε τις παραλίες, γιατί η ζέστη θα είναι αφόρητη. 
Συγκεκριμένα, η θερμοκρασία σήμερα, θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 24 έως 38 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 24 έως 39 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. 
Στα ανατολικά Δωδεκάνησα, στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και στη νότια Κρήτη, η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 34 ως 36 βαθμούς. Στην Αττική τώρα περιμένουμε επίσης πολύ υψηλές θερμοκρασίες, με τον υδράργυρο να δείχνει 38 βαθμούς και πάνω, ενώ ίδιο σκηνικό αναμένεται και στη Θεσσαλονίκη, μιας και το θερμόμετρο θα δείξει από 36 βαθμούς και άνω. 

 Star.gr 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σοκαριστικός τραυματισμός του Ρούνεϊ- Σκίστηκε το πόδι του (video)

Η νίκης της Γιουνάιτεντ και το γκολ του Ρόμπι Φαν Πέρσι επισκιάστηκαν από το σοβαρό τραυματισμό του Γουέιν Ρούνεϊ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο επιθετικός της Μάντσεστερ επιχείρησε με αυτοθυσία να κάνει τάκλιν σε σουτ αντιπάλου ο οποίος το πάτησε. 
Δείτε την αντίδραση του Ουέλμπεκ όταν βλέπει το τραύμα στο πόδι του συμπαίκτη του.

''Έφυγε'' ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι (videos)

Ο αμερικανός πρώην αστροναύτης Νιλ Αρμστρονγκ ο πρώτος άνθρωπος που πήγε στο φεγγάρι, πέθανε σε ηλικία 82 ετών. Είχε υποβληθεί σε εγχείρηση μπαϊπάς στην καρδιά πριν από λίγες ημέρες. Ως διοικητής της αποστολής Απόλλων 11, ο Αρμστρονγκ έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη, στις 2a0 Ιουλίου του 1969. «Ενα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο άλμα για την ανθρωπότητα», είχε πει τότε.

Super League: Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-1 (video)

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός της υποχρεώσεις του στη Super League, καθώς επικράτησε του Λεβαδειακού με 0-1 και έτσι κάλυψε τη διαφορά των -2 βαθμών με την οποία ξεκίνησε στο πρωτάθλημα λόγω της περσινής τιμωρίας. Το γκολ της νίκης των πράσινων πέτυχε ο Βύντρα στο 34ο λεπτό, με σουτ από πλάγια θέση μετά από εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου. Νωρίτερα, στο 26′, ο Πετρόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει, καθώς αστόχησε σε κενό τέρμα. Ο Λεβαδειακός, που ήταν ιδιαίτερα απειλητικός κατά διαστήματα, είχε δοκάρι στο 19′ σε σέντρα – σουτ του Napoleoni, ενώ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 79′, με τον Καρνέζη να κάνει μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Poy. Τα γκολ: Βύντρα 34′ 
Οι συνθέσεις 

Μοιραίος έρωτας: Φινάλε με ευτυχία και δίδυμη χαρά για Εντά – Χαρούν

Το υπέροχο ζευγάρι Εντά – Χαρούν που καθήλωσε με τις περιπέτειές του χιλιάδες τηλεθεατές θα καταφέρει να ζήσει ευτυχισμένο αφού το φινάλε και γάμο έχει και γεννητούρια!
Το αγαπημένο ζευγάρι τελικά θα καταφέρει να παντρευτεί αλλά ακόμα μία χαρά θα γίνει γνωστή λίγες μέρες πριν από το γάμο και θα είναι τα δίδυμα που θα γεννήσει η Εντά.
Το τελευταίο επεισόδιο είναι αφιερωμένο σχεδόν όλο στον έρωτά τους με σκηνές που θα δείχνουν την Εντά, την μητέρα της , την αδελφή της, τις αδελφές του Χαρούν και τις φίλες της να κάνουν πάρτι στην πισίνα μία μέρα πριν το γάμο και τον Χαρούν να πίνει το ποτό του σε ένα μπαρ μαζί με φίλους.
Το επεισόδιο ολοκληρώνεται με το μυστήριο του γάμου και την εκθαμβωτική δεξίωση με βεγγαλικά που οργάνωσε ο Χαρούν για τα μάτια της καλής του.

"Μοιραίος Έρωτας": Δείτε το τελευταίο επεισόδιο!

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 3-3


ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 3-3 (3-3)
Σάββατο: 25-12-2012
ώρα: 17.30 μ.μ.
Γήπεδο ΚΡΟΚΟΥ
Ματσάρα στον Κρόκο απέναντι στην Α.Ε. Ελιμείας και στα Γρεβενά Αεράτα. 6 γκολ, εναλλαγές στο σκορ μέσα σε αφόρητη ζέστη, αντάμειψαν πλήρως τους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Εντελώς διαφορετικά παρουσιάστηκαν τα από το παιχνίδι με το Βατερό. Απέναντι σ’ έναν πολύ οργανωμένο αντίπαλο, οι παίχτες του Νίκου Μπαλοδήμου έδειξαν εμφανή σημάδια βελτίωσης και μεγαλύτερη συνοχή, παρόλο που δεν απέφυγαν και πάλι τα λάθη που εκμεταλλεύτηκαν πλήρως οι γηπεδούχοι.
Από την άλλη η ομάδα του κ. Αλιατίδη, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δίκαια τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στα καλύτερα σύνολα της Κοζάνης.
Τα γκολ του αγώνα

Απίστευτο: Ιερέας θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό «Κόλαση στο παρεκκλήσι»!!!

Την είπε την κουβέντα του, προκάλεσε και... έγινε της κακομοίρας... 
Πρόκειται για Πατρινό ιερέα ο οποίος υποστήριξε σε τηλεοπτικό συνεργείο (σε δημοσιογράφο και εικονολήπτη) πως... είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό και μάλιστα θα αμειφθεί πλουσιοπάροχα για την θετική απάντησή του και την υλοποίηση του σχεδίου του παραγωγού. Ακόμη και «πλάκα» να έκανε, δεν νομίζουμε πως τέτοιοι ισχυρισμοί συνάδουν με το ιερό ράσο και το λειτούργημα ενός ιερέα που υπηρετεί τον Θεό και την Εκκλησία. Πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος παπάς προχώρησε και σε...

Επίσκεψη του Αν.Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στα Γρεβενά. (VIDEO)

Στα Γρεβενά βρέθηκε το Σάββατο 25 Αυγούστου ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, όπου επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Γρεβενών (Ε.Γ.Σ), ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδοη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Δασταμάνη. Το βράδυ του Σαββάτου παραβρέθηκε στην «30η Γιορτή Κρασιού» στο Τρίκωμο, ενώ την Κυριακή 26 Αυγούστου θα είναι...κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα που διοργανώνουν ο Δήμος Γρεβενών και η Τοπική Κοινότητα Σαμαρίνας, με θέμα «Προοπτικές εξέλιξης του πρωτογενή τομέα στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών, τελευταίες εξελίξεις στον Αγροτικό Τομέα».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Σαμαρίνας στις 11:00 πμ.