ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ένταση Στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση επικράτησε σήμερα στην κεντρική πλατεία Κοζάνης. 
Ο δήμος και η αρμόδια αντιδημαρχία μάζεψαν ορισμένα αδέσποτα σκυλιά για να τα μεταφέρουν σε χώρο φιλοξενίας σκυλιών στο στρατόπεδο Ρωμανέλη, υπό την επίβλεψη της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας. Τότε στο σημείο βρέθηκαν κάποιοι ιδιώτες (μέλη του σωματείου Στοργή ) που προφανώς διαφωνούν με την συγκεκριμένη πρακτική του δήμου. Ακολούθησαν στιγμές έντασης με έντονους διαλόγους ενώ λίγο έλλειψε οι δύο πλευρές να πιαστούν στα χέρια. Στο χώρο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που επενέβησαν πριν η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου. Η συνέχεια δίνεται αυτή την ώρα στην ασφάλεια Κοζάνης. 
Δείτε το βίντεο με τη μεταφορά των σκύλων.

Χρυσαυγίτικα μπλουζάκια "made in Turkey"; (ΦΩΤΟ)

Χρυσαυγίτικα μπλουζάκια "made in Turkey" κι εδώ η τουρκική εταιρεία "Yunus Tekstil" που τα φτιάχνει -δηλαδή που έχει τον "τουρκοφάγο" Μιχαλολιάκο πελατάκι της:http://yunustekstil.com/index-tr.html
Η φωτογραφία ανέβηκε στο facebook με σχόλιο: 

Έτσι σκοτώθηκε ο Μάκης Σπάνιας - Θρήνος στο Βόλο


Έτσι σκοτώθηκε ο Μάκης Σπάνιας - Θρήνος στο Βόλο

Τελέστηκε το απόγευμα, από τον Ι.Ν. του Αγ. Κωνσταντίνου, η κηδεία του άτυχου νέου, παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.
Ολάκερος ο Βόλος θρηνεί για τον άδικο θάνατο του 25χρονου Μάκη Σπάνια, ο οποίος "έφυγε" από την ζωή το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από δυστύχημα με τη μηχανή του στην οδό Αγίου Δημητρίου και ενώ κατευθύνονταν στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου "Austrian Boys" της ίδιας οδού.
Η κηδεία του άτυχου νεαρού τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου, στην παραλία του Βόλου παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι χθες το βράδυ πραγματοποίησαν ολονυχτία στο σημείο του θανάσιμου τραυματισμού του 25χρονου, λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι του, όπως το χαρακτηρίζουν, εννοώντας τα γραφεία του Συνδέσμου των "Austrian Boys", ενώ και σήμερα το πρωί, σε ένδειξη πένθους, πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό της οδού Αγ. Δημητρίου στο σημείο

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.:
"Μεσημβρινές ώρες σήμερα (29-08-2012) στο Βόλο έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 25χρονο ημεδαπό εξετράπη της πορείας της κατά το χρόνο επιχειρούμενης υπέρβασης προπορευόμενου δικύκλου, ανετράπη και συγκρούσθηκε με κινούμενη στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 46χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό του 46χρονου.

Διερευνάται η τυχόν εμπλοκή προπορευόμενου δικύκλου και οδηγού αυτού.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας".

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, όχημα του οποίου μαζί με το πλήρωμά του βρέθηκε στο σημείο, μεταφέροντας το νεαρό στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.
Για το τραγικό συμβάν, τόσο η Π.Α.Ε. και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, όσο και η Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου, εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου: Συλλυπητήρια για τον πρόωρο και άδικο χαμό του Μάκη μας
"Ημέρα οδύνης η σημερινή για τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Ένα νεαρό παλικάρι, γεμάτο ζωή, ο Μάκης Σπάνιας μας άφησε τελείως ξαφνικά, πρόωρα και άδικα, μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε, λίγα μέτρα από το club των Austrian Boys. Η θέση του στο πέταλο και στις καρδιές μας θα είναι πάντα δική του και θα φέρει το όνομά του.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάκη Σπάνια και στους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας μας.

Το σημερινό φιλικό της ομάδας στα Χάνια με το Διμήνι, παίρνει τη μορφή της απλής προπόνησης, ενώ αύριο θα τον αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί, διοίκηση, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσίας καθώς και όλη η ερυθρόλευκη φίλαθλη οικογένεια.
Γιατί για όλους εμάς, ο Μάκης θα βρίσκεται πάντα κοντά μας… σε κάθε πέταλο, σε κάθε γήπεδο, στα εντός και στα εκτός παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου".

Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937:
"Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, συμμετέχει συλλυπούμενος, στο βαρύ πένθος της οικογένειας Σπάνια, για το χαμό του λατρευτού της παιδιού. Ο Θωμάς, ο δικός Μάκης, μας άφησε το χαμόγελό του, τη δροσιά της νιότης του κι έφυγε χωρίς να μας ρωτήσει. Άφησε πίσω του την αγάπη του για το Βόλο και την ομάδα του, τον Ολυμπιακό Βόλου. Μια αγάπη παροιμιώδη, την έκφραση της οποίας, όλοι ζούσαμε και θαυμάζαμε. Η παρέα του στις τάξεις των φιλάθλων μας ορφάνεψε, μα θα ζούμε όλοι με την ανάμνησή του. Η ζωντάνια του και το σκίρτημά του στις αγωνίες και στις χαρές του Ολυμπιακού μας, η αφοσίωσή του και τα χαρισματικά του αισθήματα για τη γενέτειρά πόλη, τον κατέστησαν μορφή αγαπημένη στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η θέση του θα είναι πάντα κενή ανάμεσά μας και η μνήμη του αιώνια.

Ομοφώνως, σε έκτακτο Δ.Σ., ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, αποφάσισε να παραστεί σύσσωμος στην Ακολουθία και να καταθέσει στέφανο.
Το Δ.Σ."
Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου:

"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τη θλίψη της για τον πρόωρο και άδικο χαμό του οργανωμένου φιλάθλου του Ολυμπιακού Βόλου, Μάκη Σπάνια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οργανωμένους του Ολυμπιακού Βόλου".
Χαρακτηριστικό του αγωνιστικού πνεύματος του Μάκη, η συμμετοχή του και στην κατάληψη των γραφείων της Ε.Π.Σ.Θ., το βράδυ της 27ης Ιουλίου, οπότε και φωτογραφήκε μαζί και με άλλα μέλη των "Austrian Boys", από τον φακό του e-Volos.gr, στέλνοντας ηχηρό πρωτοσέλιδο μήνυμα ακόμα και στον υφυπουργό Γιάννη Ιωαννίδη, για την αποκατάσταση της αδικίας έναντι του Ολυμπιακού Βόλου και της πόλης:

e-volos.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Οι όμιλοι του Champions League - Βατή η κλήρωση για τον Ολυμπιακό

champions league
Ξανά κόντρα στην Άρσεναλ, ξανά κόντρα σε γερμανική ομάδα, ξανά με γαλλική. Η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ξύπνησε στον Ολυμπιακό αναμνήσεις από την περσινή του πορεία στην διοργάνωση. Δείτε όλους τους ομίλους.

Η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ:

Πάνδημη η κηδεία του 14χρονου στον Κρόκο

krokos ekklisia nikolaou456
Μέσα σε κλίμα οδύνης και γενικού πένθους, κηδεύτηκε στον Κρόκο το δεκατετράχρονο αγγελούδι, που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή χτές το μεσημέρι.
Τον Ν.Σ. συνόδεψε στη τελευταία του κατοικία σύσσωμο το χωριό, με τραγικές φιγούρες τον πατέρα του ιερέα Χ.Σ. τη μητέρα του και τα τρία αδερφάκια του, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν, πως ο γιος και αδερφός τους, έφυγε τόσο ξαφνικά και πρόωρα. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Κρόκου, παρουσία πολλών ιερέων.
Ο ανήλικος Ν. Σ. έπαιζε προχτές με τους φίλους του, όταν κατά τις 12.30 το μεσημέρι αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το αγόρι στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Ήταν όμως πολύ αργά, καθώς το παιδί ήταν κλινικά νεκρό. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή δεν κατάφεραν να τον ανατάξουν και το παιδάκι κατέληξε.
Στο πτώμα του άτυχου παιδιού διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης. 
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, μακροσκοπικά δεν βρέθηκε κάποιο σημαντικό πρόβλημα καρδιάς ή κάτι άλλο, ενώ υπήρξε ένα πνευμονικό οίδημα. Όπως σημείωσε ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος, «δεν διακριβώθηκαν τα ακριβή αίτια του θανάτου και γι’ αυτό θα πρέπει να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις».

e-ptolemeos.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Όλγα Κούτσικα: Αυτή είναι η πρώτη μαθήτρια των Πανελλαδικών Εξετάσεων


  

Διάβασε πολύ. Αναγκάστηκε να ελαττώσει τα μαθήματά της στο μπαλέτο όμως οι κόποι της δικαιώθηκαν.
Πέρασε πρώτη στη Νομική Σχολή Αθηνών συγκεντρώνοντας 19.907 μόρια με βαθμό που άγγιξε την… πρωτιά.
Έγραψε σε όλα τα μαθήματα 20 και μόνο στην έκθεση βαθμολογήθηκε με 19,3.
Η Όλγα Κούτσικα από το 1ο Γενικό Λύκειο του Ηρακλείου Αττικής αγωνίστηκε σκληρά για να καταφέρει τον στόχο της. Πέρασε στη Νομική Αθηνών αλλά αυτό που την ενδιαφέρει τώρα είναι η δεύτερη μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από το μπαλέτο.

Στις 11 Σεπτεμβρίου θα δώσει εξετάσεις στην Εθνική Λυρική Σκηνή γι’ αυτό επέστρεψε στις προπονήσεις της, έτοιμη να ξεπεράσει τον εαυτό της για μία ακόμη φορά…

newsbomb
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δες πώς είναι σήμερα ο… Ανδρέας Μικρούτσικος!


  

Δες την τελευταία κοσμική εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου χθες στο Ηρώδειο.
Τα χάσαμε με το πόσο έχει αλλάξει ο παρουσιαστής. Φανερά αδυνατισμένος στο πρόσωπο, στο σώμα αλλά και με μακρύ μαλλί.
Ο δημοφιλής παρουσιαστής έχει να εμφανιστεί στα κοσμικά πράγματα περισσότερο από δύο χρόνια, κατόπιν δικής του επιλογής. Έτσι, δεν γνωρίζαμε για το πώς είναι σήμερα η εικόνα του.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ηρώδειο στις 29 Αυγούστου 2012

Ποιοι θα πάρουν επίδομα για πετρέλαιο θέρμανσης και πότε

Kριτήρια βάζει το υπουργείο για να λάβει κάποιος το περιβόητο επίδομα για το πετρέλαιο θέρμανσης
Δεν είναι βέβαιο ότι θα εκταμιευτούν όμως τα 120 ευρώ που θα είναι το επίδομα τον Οκτώβριο οπότε και ξεκινάει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” το πιο πιθανό είναι ότι οι δικαιούχοι θα λάβουν το βοήθημα περί τον Ιανουάριο.

Ποιοι δικαιούνται επίδομα θέρμανσης
Χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι και πολίτες με πολύ χαμηλά εισοδήματα οι οποίοι ζούν σε περιοχές της χώρας στις οποίες η μέση θερμοκρασία κατά τους μήνες Οκτώβριος-Απρίλιος είναι πολύ χαμηλή, είναι δικαιούχοι του επιδόματος.
Επιπλέον οι πολίτες αυτοί θα πρέπει να μένουν σε σπίτι μικρότερο από 100 ή 150 τετραγωνικά (ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί).
Ανοιχτό είναι και το ζήτημα του τρόπου καταβολής του επιδόματος. Εαν δηλαδή θα γίνει εφάπαξ ή σε δόσεις των 60, των 40 ή των 30 ευρώ.

newsit.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) 


 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Βρέθηκε το γονίδιο της ευτυχίας!

Το «γονίδιο του πολεμιστή» που κάνει επιθετικούς τους άντρες, είναι το «γονίδιο της ευτυχίας» για τις γυναίκες, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Όπως ανακάλυψαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα, η χαμηλή έκφραση του γονιδίου ΜΑΟΑ προκαλεί θετικά συναισθήματα στις γυναίκες. Στους άντρες, όμως,

Έκοψαν τα πόδια σκύλου για να κάνουν πρακτική!

Μετά από φρικτά βασανιστήρια ετών ο… Pay di Limon μπορεί και πάλι να περπατήσει, χάρη στην βοήθεια των πρόσθετων ποδιών και των γιατρών που στάθηκαν κοντά του τον τελευταίο χρόνο.
Ο γλυκύτατος σκύλος από το Μεξικό, το όνομα του οποίου σημαίνει στα ελληνικά λεμονόπιτα (!), στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς έπεσε στα χέρια αδίστακτων εμπόρων ναρκωτικών, που τον χρησιμοποίησαν για να κάνουν πρακτική στο… πώς να κόβουν μέλη σώματος.
Ως γνωστόν η βία στην περιοχή δεν έχει προηγούμενο. Σε αρκετές περιπτώσεις όταν απαγάγουν κάποιον κόβουν μέλη σώματος του και τα στέλνουν στους δικούς του.
Ο Pay di Limon βρέθηκε στα σκουπίδια αιμόφυρτος και ετοιμοθάνατος. Χάρη σε μια ομάδα ευαισθητοποιημένων ανθρώπων τα κατάφερε!
Τα πρόσθετα ποδαράκια του κόστισαν 3.500 δολάρια και κατασκευάστηκαν ειδικά για αυτόν.

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γέννησε δύο φορές δίδυμα... την ίδια ημερομηνία!

Σίγουρα η 18η Ιουλίου θα είναι μια πολυέξοδη ημέρα για την οικογένεια Χέφερ, αφού θα έχει να κάνει τέσσερα δώρα.
Η κυρία που βλέπετε στην φωτογραφία γέννησε δύο φορές δίδυμα… την ίδια μέρα! Για την ακρίβεια την ίδια ημερομηνία!
Τέσσερα χρόνια αφότου η κ. Κιμ έφερε στον κόσμο τα πρώτα της αγγελούδια ξαναγέννησε… δίδυμα!
Η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο η μητέρα ξεκαθαρίζει «σίγουρα δεν θα κάνουμε άλλα παιδιά»!

Συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ αυτοπυροβολήθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Ένας από τους πιο ενεργούς και δυναμικούς συνδικαλιστές του εργατικού συνδικάτου των αυτοκινητιστών, μέλος του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Συνδικαλιστικής Κίνησης Ελλάδος (ΠΑΣΚΕ) έθεσε τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο.
Πρόκειται για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ) Βασίλη Δημητρόπουλο, ο οποίος, σύμφωνα με αναφορά στο βιβλίο συμβάντων της Αστυνομίας, αυτοπυροβολήθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών.
Οι συνάδελφοί του εξέδωσαν δελτίο Τύπου για τον θάνατό του:

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης νέος γραμματέας της ΝΔ

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης εξελέγη νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, συγκεντρώνοντας 301 ψήφους έναντι 186 του Νικήτα Κακλαμάνη.
Ο τρίτος υποψήφιος Θεοφάνης Λαμπρόπουλος έλαβε 13 ψήφους.
Εχθές ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων έστειλε στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής επιστολή με την οποία τα καλεί να τον ψηφίσουν, σημειώνοντας ότι στόχος του είναι...

Βρήκαν το δονητή τους έξω από τη βαλίτσα! (video)

Τι ντροπή δηλώνει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων Αμερικάνων, οι οποίοι έπαθαν κάτι πραγματικά ... ανύκουστο κατά την επιστροφή τους από διακοπές στην Κόστα Ρίκα.
Η βαλίτσα τους έκανε το γύρο του κυλιόμενου διαδρόμου και μπροστά σε όλο το αεροδρόμιο του Χιόυστον, όλοι έβλεπαν μία βαλίτσα, τη δική τους να κάνει το γύρο με τον ευμεγέθη μοβ δονητή τους κολημμένο με διάφανη ταινία πάνω της!
Φυσικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να βγει ο δονητής από την βαλίτσα πέρα από την πλάκα - την κακόγουστη!
Κάποιοι βέβαια το έκαναν χειρότερο το θέαμα ... καθώς φτόντισαν να αλείψουν μια καφέ ουσία- γράσο πάνω του ώστε να φαίνεται ότι μόλις έχει χρησιμοποιηθεί!!!
«Θεέ μου τι ντροπή. Το να ξέρεις ότι όλοι το έχουν δει και περιμένουν να δουν ποιός θα πάρει την βαλίτσα. Κάποιοι δεν το πίστευαν, κάποιοι γέλαγαν και σε άλλους έβλεπες την αηδιά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο».
Αυτό δήλωσε το gay ζευγάρι που μυνήει τους υπεύθυνους της United-Continental

Το σοκαριστικό σποτ των αρχαιολόγων που κόπηκε από την τηλεόραση!!! (video)

Εμβρόντητα και άλαλα άφησε τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου την περασμένη Τρίτη το βράδυ ένα σποτάκι, παραγωγής του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, το οποίο υποτίθεται πως διαμαρτύρεται για τις περικοπές που γίνονται στον πολιτισμό εξ αιτίας του ΔΝΤ χρησιμοποιώντας όμως επιχειρήματα, που διασύρουν τη χώρα και την παραδίδουν ως βορά σε κάθε κακοπροαίρετο σχολιαστή.
Για την ακρίβεια στο φιλμάκι που γυρίστηκε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο παρουσιάζεται _αλληγορικά υποτίθεται _ η απαγωγή ενός μικρού κοριτσιού και εν συνεχεία η κλοπή ενός τεράστιου αγάλματος, της Φρασίκλειας συγκεκριμένα. Αμεση η παραπομπή δηλαδή στις κλοπές μουσείων. Οπως παραδέχθηκε άλλωστε η πρόεδρος του ΣΕΑ κυρία Δέσποινα Κουτσούμπα η έμπνευση του θέματος προήλθε μετά από την ληστεία στην Ολυμπία!

Βίντεο: Έβγαζε κάθε μέρα επί 5 χρόνια φωτογραφία τον εαυτό του!

Ξεκίνησε να βγάζει φωτογραφία τον εαυτό του στις 25 Αυγούστου του 2007 και σταμάτησε στις 25 Αυγούστου του 2012! 
Ένωσε όλες τις φωτογραφίες και έφτιαξε ένα εντυπωσιακό βίντεο 4 λεπτών! 
Οι συνεχείς αλλαγές στα μαλλιά και το μούσι του "κλέβουν" την παράσταση!
Δείτε το video...

ΕΙΚΟΝΕΣ- ΣΟΚ: Δείτε τι αντίκρισε όταν γύρισε στο σπίτι του!

Κανείς όμως δεν πίστευε αυτό που έβλεπε.
Το πίσω μέρος του σπιτιού είχε καταρρεύσει, όταν πλημμύρισε ο ποταμός Ehen στην Cumbria της Βρετανίας.
Η στάθμη του ποταμού από τα 60 εκατοστά έφτασε στα ...

"Μοιραίος έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου

Ο Χαρούν και η οικογένειά του περιμένουν με αγωνία πώς θα εξελιχθεί η υγεία του Φεγιάζ στο νοσοκομείο. Η Μελντά, αψηφώντας τους κινδύνους, προσπαθεί να βοηθήσει τον Χαρούν παρέχοντάς του εταιρικά έγγραφα. 
Ο Τζεμίλ βρίσκει το κουράγιο να δει την Εντά...

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κόμμα κεντροδεξιών καραμανλικών παρουσίασε ο Νικολόπουλος

Με φόντο μία τεράστια αφίσα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ανακοίνωσε ο Νίκος Νικολόπουλος την πρωτοβουλία του για την αναγέννηση της Κεντροδεξιάς, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην Πάτρα.Ο κ. Νικολόπουλος έκανε μάλιστα ειδική μνεία στον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή : "Εγώ θυμάμαι ποιοι είμαστε και από πού κρατάει η φύτρα μας» ανέφερε, υπενθυμίζοντας και πάλι πως ο Εθνάρχης, Κωνσταντίνος Καραμανλής ταύτισε την παράταξη της Ν.Δ. με τον λαό και το έθνος και δεν δίστασε κάποτε να οδηγήσει την Ελλάδα έξω από το ΝΑΤΟ για να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια και την ανάγκη του έθνους για εθνική και εδαφική ακεραιότητα και ανεξαρτησία. Και ήταν ο ίδιος ηγέτης που μόχθησε και πέτυχε την ένταξή της στην ευρωπαϊκή οικογένεια."

Καταργούνται τα δώρα σε όλους τους συνταξιούχους και μισθωτούς του δημοσίου

Σοκ. Η πλήρης κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος για το καλοκαίρι για όλους ανεξαιρέτως τους συνταξιούχους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, συζητήθηκε ως ένα από τα κύρια εναλλακτικά σενάρια για το πακέτο των μέτρων ύψους 11,7 δις. ευρώ, στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τους εκπροσώπους του ΠαΣοΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Καθώς, θεωρείται ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση θα προκύψει καθαρή εξοικονόμηση 2,5 δις. ευρώ. Παράλληλα, στο «πακέτο» περιλαμβάνεται και η κατάργηση των εποχικών επιδομάτων ανεργίας, τα οποία λαμβάνουν 150.000- 160.000 άτομα, που εργάζονται εποχικά, όπως ξενοδοχοϋπάλληλοι, οικοδόμοι, καλλιτέχνες, καπνεργάτες, κ.ά.

Καταργείται ο ΚΒΣ

Σαρωτικές αλλαγές στο φορολογικό νόμο προαναγγέλει το οικονομικό επιτελείοτ ης κυβέρνησης με πρώτο μέτρο την οριστική κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων ώστε να απλοποιηθούν οι διαδικασίες των επιχειρήσεων και να μειωθεί το κόστος. Ολόκληρο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο αναμένεται στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2013, όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός του υπουργείου Οικονομικών.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Σ. Κεδίκογλου, δήλωσε πως:

Δείτε πως ήταν οι παραλίες πριν απο 100 χρόνια.Με ομπρέλες και τότε αλλά τι ομπρέλες;

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει στα μικροσκοπικά μαγιώ, τις ξαπλώστρες, τα beach bars, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι στις παραλίες...
Μάλλον ήταν πολύ πιο σεμνά...

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 1-3

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 1-3 (0-1)
Τετάρτη: 29-12-2012
ώρα: 18.00 μ.μ.
Γήπεδο ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φώτης Μπαζάκας

Με πρωταγωνιστή και εκτελεστή το Νίκο Ντινόπουλο που πέτυχε χατ-τρικ τα Γρεβενά Αεράτα, υπέταξαν άνετα την Ακαδημία Σιάτιστας με 1-3.
Παρόλο που ο Νίκος Μπαλοδήμος δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, αφού η κούραση ήταν εμφανής, «έτριβε τα χέρια του» όμως βλέποντας το επιθετικό δίδυμο των νεαρών Ντινόπουλου και Αποστολίδη, που έχασαν πολλές ευκαιρίες. Στα θετικά ήταν και η επανεμφάνιση του Γιάννη ΄Ιττη, που απέδειξε ότι αποτελεί σταθερή ποδοσφαιρική αξία.
Τα γκολ του αγώνα

700 αυτοκίνητα , 43 αεροπλάνα. Είναι μόνο ένα μέρος της περιουσίας του Β.Πούτιν.Δείτε τα υπόλοιπα

Ο πολιτικός του αντίπαλος και πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός, Μπόρις Νεμτσόφ, έκανε έρευνα για την χλιδάτη ζωή του Πούτιν την οποία τιτλοφόρησε «Η ζωή ενός σκλάβου σε γαλέρα", χαρακτηρισμό που είχε αποδώσει στον εαυτό του το 2008 ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρωσίας.
Ο Νεμτσόφ υποστηρίζει ότι ένας από τους βασικούς λόγους που ο Πούτιν θέλει να παραμένει στην εξουσία είναι ότι έχει εθιστεί στον πλούτο και την πολυτέλεια. Γιατί ο ρώσος πρόεδρος ζει σαν τσάρος.

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ

 
Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ είναι:

Στο μαχαίρι και τα εποχικά επιδόματα: ποια απειλούνται

Ποια εποχικά επιδόματα υπαλλήλων που ζουν μόνο από αυτά κόβονται; Διαβάστε ποια εποχικά επιδόματα απειλούνται να κοπούν.
150.000 εργαζόμενοι πέρα από τους δημόσιους υπαλλήλους μπαίνουν στο στόχαστρο και είναι οι άνθρωποι που ουσιαστικά περιμένουν το επίδομα για να ζήσουν καθώς για μήνες αποτελεί το μοναδικό τους έσοδο.
Τα επιδόματα που παίρνουν χιλιάδες εποχικοί υπάλληλοι όπως εκείνοι που εργάζονται στον Τουρισμό, οι οικοδόμοι, δασεργάτες,εργάτες της ναυπηγοεπισκευαστικής, αλλά και εργαζόμενοι στο θέατρο ή τον κινηματογράφο απειλούνται με πλήρη περικοπή.
Τα επιδόματα αυτά των εποχικών υπαλλήλων κυμαίνονται από 400 ως και πάνω από 1.000 ευρώ. Η απώλεια είναι μεγάλη, καθώς για παράδειγμα ένας υπάλληλος ξενοδοχείου λαμβάνει επίδομα 460 ευρώ χρήματα που είναι τα μόνα που εισπράττει για μήνες.
fimes.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ισπανικό Super Cup: Real Madrid – Barcelona 2-1 (video)

H Real Madrid κατέκτησε το Super Cup της Ισπανίας, καθώς επικράτησε στο Bernabeu της Barcelona με 2-1 και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Η Real άνοιξε το σκορ στο 10′ με γκολ του Higuain μετά από λάθος του Mascherano και στο 18′ ο Ronaldo διπλασίασε τα τέρματα της «Βασίλισσας» με έξοχη προσπάθεια και σουτ. Στο 27′ τα πραγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τη Barcelona με τον Adriano να βλέπει απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή ανέτρεψε τον Ronaldo και ήταν τελευταίος στην άμυνα. Ωστόσο οι Καταλανοί βρήκαν τα αποθέματα να αντιδράσουν και στο 45′ έκαναν το 2-1 με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Lionel Messi. Στο δεύτερο μέρος η Real μπήκε πιο υποτονικά, αλλά μετά το εικοσάλεπτο ο ρυθμός και πάλι ανέβηκε με τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία το σουτ του Higuain στο δοκάρι στο 80′. Το 2-1, όμως, παρέμεινε και έτσι το Super Cup κατέληξε στην πρωταθλήτρια Real Madrid. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το ντεμπούτο του Modric με τη φανέλα της Real. Τα γκολ: Higuain 11′, Ronaldo 18′ – Messi 45′ 
Οι συνθέσεις:
Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Khedira, Xabi, Di María (Callejon 77′), Özil (Modric 83′), Cristiano, Higuaín (Benzema 82′). 
Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Sergio Busquets (Song 75′), Xavi, Iniesta, Alexis (Montoya 32′), Messi, Pedro (Tello 82′) 

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα για το ισπανικό Super Cup Real Madrid – Barcelona 2-1



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Καιρός με μποφόρ και χαμηλή θερμοκρασία

Αττική: Αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στα ανατολικά και βόρεια όμως θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Με 10 ομίλους το Περιφερειακό Πρωτάθλημα και όποιος αντέξει…

Οριστική είναι η απόφαση της ΕΠΟ για διατήρηση των 10 ομίλων στη Δ’ Εθνική και την περίοδο 2012-13, παρά τα σχέδια για αναδιάρθρωση, την οποία μάλιστα πριν από δύο χρόνια είχε προτείνει στην ΕΠΟ (μετά την έναρξη του πρωταθλήματος 2010 - 11) ο τότε πρόεδρος της επιτροπής Δ’ Εθνικής και υποψήφιος σήμερα για την προεδρία της, Γιώργος Σαρρής,...

Συγκλονιστικά βίντεο από την επέλαση του τυφώνα Ισαάκ

Eξακολουθεί να σαρρώνει τις νοτιοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ ο τυφώνας Ισαάκ και όλο και περισσότερα βίντεο βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο ρεπόρτερ τηλεοπτικού δικτύου δέχεται τα χαστούκια της κακοκαιρίας και δυσκολεύεται να σταθεί στα πόδια του.

Κοζάνη: 14χρονος έσβησε την ώρα που έπαιζε

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Κρόκου Κοζάνης από τον ξαφνικό χαμό ενός 14χρονου παιδιού, το οποίο απεβίωσε από άγνωστα αίτια.
Ο ανήλικος (που είναι γιος ιερέα), έπαιζε χτες με τους φίλους του, όταν κατά τις 12.30 το μεσημέρι αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος.Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το αγόρι στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.
Ήταν όμως πολύ αργά, καθώς το παιδί ήταν κλινικά νεκρό. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Οι εγγραφές στις σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ συνεχίζονται

Οι καλύτερες τεχνικές σχολές της χώρας, ενταγμένες στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καλούν τις νέες και νέους που έχουν γεννηθεί τα έτη 1989-1996 να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε αυτές και να αποφοιτήσουν έτοιμοι επαγγελματίες.
Στις σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ ο μαθητής εκπαιδεύεται, τα 2 χρόνια των σπουδών, στην Εκπαιδευτική Μονάδα θεωρητικά, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί την πρακτική άσκηση του σε Ιδιωτικές και Δημόσιες επιχειρήσεις, όπως κάνουν νέοι, σε πολλές χώρες του κόσμου.