ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Απόψεις: " Αξιολόγηση και εφεδρεία"

Γράφει ο Χρήστος Παπαδημητρίου*.
Με αφορμή αγαπητέ αναγνώστη την απίστευτη και πιθανότατα ανίατη «πολιτισμική καθυστέρηση», όλων όσων ακόμα και σε αυτή την ανείπωτη κατάσταση για την χώρα, το μυαλό τους είναι εκεί που έμαθαν τόσες δεκαετίες να είναι στους διορισμούς…
Αυτά τα «πολιτισμικά-πολιτικά υπολείμματα», πράγματι δεν μπορούν η ακόμη δεν θέλουν η ίσως δεν δύνανται να διακρίνουν την εθνική περιπέτεια από το στενό τους πολιτικό και όχι μόνο όφελος.

Το… ανοίγει το μπούστο!!!

Στη φωτογραφία βλέπετε έναν απο τους τρόπους που η Kim Kardasian καταφέρνει να βρίσκεται συνέχεια στην επικαιρότητα και να προκαλεί διεθνές ενδιαφέρον. 
Δε θέλει κόπο,... μόνο τρόπο. 
Σε μια καθημερινή της βόλτα με τον Kayne West, τον άνθρωπό της, διαπίστωσε πως το μπούστο ειναι ιδιαίτερα κουμπωμένο και αποφάσισε να το ελαφρύνει λιγο...

Μοναδική πρόταση γάμου! (video)

Δεν έχουμε ξαναδει κάτι τέτοιο. 
Πρόταση γάμου με “κουμπάρο” ένα… καγκουρό!

ΔΕΙΤΕ: Γνωστό μοντέλο – ηθοποιός κυκλοφορεί ΟΛΟΓΥΜΝΗ στους δρόμους!!!

Πρόκειται για γνωστή γερμανίδα μοντέλα και ηθοποιό που προκαλεί συχνά πυκνά με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της.
Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε πραγματικά τον εαυτό της, εμφανιζόμενη ολόγυμνη στους δρόμους του Βερολίνου!
Ο λόγος για την...

VIDEO: Ιμάμης λέει ότι απο 6 εώς 7 ετών τα κορίτσια μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή…

Ο Μωάμεθ είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Aisha όταν εκείνη ήταν μόλις εννέα ετών.
Σύμφωνα με το Κοράνι (65:4), οι μουσουλμάνοι μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή με κορίτσια προεφηβικής ηλικίας.
Ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός να βρείτε ένα μουσουλμάνο ιμάμη να λέει σε μουσουλμάνους συμπολίτες του να έχουν σεξουαλική επαφή έως και με μικρά κορίτσια, λόγω του σεξουαλικού επιθυμητού τους.


Eglimatikotita
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αυτός είναι ο διεστραμμένος καθηγητής με το σκληρό παιδικό πορνό

Χαμογελαστός, με νεανικό στιλ, κοτσίδα, T-shirts, «κολλητός» με τους μαθητές του και αγαπητός στους γονείς τους.
Αυτό το υπεράνω πάσης υποψίας πρόσωπο έδειχνε ο 42χρονος καθηγητής που είχε παγιδεύσει με κρυφές κάμερες την αίθουσα όπου δίδασκε και κατέγραφε τα απόκρυφα σημεία των μαθητριών του, τα οποία στη συνέχεια αναρτούσε στο Διαδίκτυο.
Η αποκάλυψη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον «αγαπημένο» μαθηματικό του Γυμνασίου της Πιερίας έχει προκαλέσει σάλο όχι μόνο στον νομό της βόρειας Ελλάδας, αλλά στο πανελλήνιο.

VIDEO: Σοκαριστικές εικόνες από τον τόπο της δολοφονίας του ιερέα στην Ηλεία

Σοκ έχει προκληθεί στην Ηλεία από την είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του ιερέα του χωριού Πυρά, πατέρα Αθανασίου Αυγερόπουλου.
Η είδηση της τραγικής δολοφονίας του, συγκλόνισε τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του στη Φωκίδα, όσο και τα γειτονικά χωριά όπως το Μαυρολιθάρι όπου επίσης λειτουργούσε. Συγκλονισμένοι φίλοι και συνεργάτες του στην μητρόπολη Φωκίδας, δεν μπορούν να πιστέψουν το τέλος του άτυχου ιερέα που ήταν άριστος οικογενειάρχης ενώ διατηρούσε και οικογενειακή ταβέρνα στα Πυρά.

Φάρσα για βόμβα στην Τράπεζα Πειραιώς αναστάτωσε το κέντρο της Κοζάνης

Ένα τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στην Τράπεζα Πειραιώς στη Κοζάνη αναστάτωσε ολόκληρο το κέντρο και προκάλεσε κυκλοφοριακό κουμφούζιο. Άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στις 11.30 το πρωί στην ανωτέρω Τράπεζα. 
Η διευθύντρια του καταστήματος επί της οδού Π. Μελά, άκουσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να λέει: «τοποθετήθηκε βόμβα, θα εκραγεί σε πέντε λεπτά». Στην Τράπεζα σήμανε συναγερμός, ειδοποιήθηκε το «100» και οι υπάλληλοι βγήκαν έξω. 

Ποιος βουλευτής της Αριστεράς αγόρασε βίλα στην Χαλκιδική και θα διαδηλώσει στη ΔΕΘ;

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία" βουλευτής της αριστεράς αγόρασε πρόσφατα μία βίλα αρκετών χιλιάδων ευρώ στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής! 
Μάλιστα θα έχει ενδιαφέρον αν...

Δείτε: Τα 150 Ειρηνοδικεία που κλείνουν!!!

"Βαθύς" Καλλικράτης επέρχεται στα 301 Ειρηνοδικεία της χώρας, καθώς η συγχώνευσή τους φτάνει το 50%.
Οπως αναφέρει το pheme.gr o υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης κατέθεσε για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία στο Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για "τη συγχώνευση ανενεργών ή υπολειτουργούντων Ειρηνοδικείων στην Επικράτεια".
Σύμφωνα με το σχέδιο διατάγματος, 150 Ειρηνοδικεία από τα...

Παιδιά, συζυγοι, νύφες, κουμπάροι και γαμπροι των εθνοπατέρων έχουν μία θέση στη Βουλή: Δείτε ποιοι!!!

Ακόμα και η «ωραία του Μορέως», η νικήτρια των πελοποννησιακών καλλιστείων, κατέλαβε θέση στη Βουλή και μάλιστα στο γραφείο του αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου Λεωνίδα Γρηγοράκου, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τους «πατέρες» του έθνους να βολεύουν γιους, θυγατέρες, συζύγους, νύφες κουμπάρους και γαμπρούς.
Η Ρωξάνη Παναγούλια είχε μαγέψει με την ομορφιά της τους θεατές των καλλιστείων το 1994, όταν αναδείχθηκε Μις Πελοπόννησος, και...

Απίστευτη απάτη στα Γρεβενά! Της πήραν χρήματα και κοσμήματα για να τα... "διαβάσουν"

Οι αστυνομικοί τελικά έλυσαν τα "μάγια" της απάτης σε βάρος 60χρονης στα Γρεβενά. 
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία η απάτη διαπράχθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο Σταυρό Γρεβενών και εξιχνιάστηκε έπειτα από έρευνες των αστυνομικών. Δράστιδα είναι μία 55χρονη η οποία...

Νεκρή αρκούδα από ατύχημα με δύο αυτοκίνητα στην Εγνατία Οδό!!!

Η 8η νεκρή αρκούδα για το 2012 έχασε τη ζωή της σε τροχαίο ατύχημα σήμερα τα ξημερώματα. 
Το τροχαίο έγινε στην Εγνατία Οδό πριν το τούνελ Δρίσκου, πολύ κοντά στην έξοδο για Ιωάννινα!
Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ έσπευσε στο σημείο αφού ειδοποιήθηκε από το γραφείο έκτακτων περιστατικών της Εγνατίας Ιωαννίνων λίγο μετά τις 2.00. 
Το ζώο, νεαρής ηλικίας, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχο καθώς χτυπήθηκε δύο φορές από διερχόμενα αυτοκίνητα και παρόλο που επιβίωσε του πρώτου χτυπήματος με τραύμα στα πίσω άκρα, πέθανε ακαριαία με το δεύτερο που το χτύπησε δυνατά στο κεφάλι.
Τα δύο αυτοκίνητα οδηγούσαν τουρίστες βουλγαρικής και ιταλικής υπηκοότητας Οδηγοί και επιβάτες ευτυχώς και αυτή τη φορά δεν τραυματίστηκαν. Το αυτοκίνητο του δεύτερου οδηγού υπέστη πολύ μεγάλες υλικές ζημιές.
Το ατύχημα αποδεικνύει ότι τα ελλιπή μέτρα προστασίας στους μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας μας θέτουν σε κίνδυνο τους πληθυσμούς των άγριων ζώων και τους διερχόμενους οδηγούς.
Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης κράτησε ιστό από την πατούσα της αρκούδας για το Πρόγραμμα Παρακολούθησης του πληθυσμού αρκούδας με τη μέθοδο ανάλυσης γενετικού υλικού για την ελαχιστοποίηση της επίδρασης του αυτοκινητοδρόμου στην οικολογία και την επιβίωση της καφέ αρκούδας στην περιοχή.

arcturos.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Άντζελα Δημητρίου: Στα μπουζούκια με look δασκάλας

Η Άντζελα Δημητρίου επισκέφτηκε τον καλό της φίλο, Αντύπα, στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και έκλεψε την παράσταση με το νέο της look.
Η «Λαίδη» μάζεψε τα μαλλιά της, φόρεσε το ταγιεράκι της και έβαλε γυαλιά μυωπίας για να ολοκληρώσει το νέο look δασκάλας.
Ο Αντύπας ενθουσιάστηκε με την επίσκεψη και την ανέβασε στην πίστα για να διασκεδάσουν μαζί τους θαμώνες.

Έπεσε νεκρός στο γήπεδο, μόλις έβαλε γκολ!

Αν και μόλις 29 χρόνων, ο άτυχος Σουηδός ποδοσφαιριστής, Βίκτορ Μπράνστρομ, άφησε χθες την τελευταία του πνοή, κατά τη διάρκεια αγώνα μεταξύ Πιτέα και Ουμεντάλεν, για τον βόρειο όμιλο της Δ΄ κατηγορίας του σουηδικού πρωταθλήματος.
Το ακόμη πιο τραγικό είναι ότι η καρδιά του Μπράνστρομ σταμάτησε να χτυπά ακριβώς στο 4ο λεπτό με το που έβαλε γκολ και έτρεξε για να πανηγυρίσει!
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σωριάστηκε αναίσθητος στο έδαφος και παρά το γεγονός ότι έγινε επιτόπια προσπάθεια ανάνηψης, λίγο αργότερα στο νοσοκομείο της πόλης Πιτέα, οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε καρδιακή ανακοπή, ενώ σημαντικό είναι πως ο εκλιπών είχε υποστεί ανάλογο επεισόδιο τον περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο, οι εξετάσεις δεν φανέρωσαν την ύπαρξη κάποιου σοβαρού προβλήματος, γι' αυτό και επέστρεψε, παρά την αρχική του απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Μοιραίος έρωτας": Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβίου

Ο Χαρούν δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από τον Τζεμίλ... Η Νισά παρακολουθεί τον Μπατού και γίνεται μάρτυρας μιας σκηνής που την πληγώνει. Ο Χαρούν βάζει στο στόχαστρό του τον Αράς...
Η αντιπαράθεση μεταξύ του Αράς και του Χαρούν γίνεται όλο και πιο σκληρή. Σε αντίθεση, ο Χαρούν και η Εντά ζούνε στιγμές του αξέχαστου έρωτά τους, σα να μην τους εγκατέλειψε ποτέ. Την ίδια ώρα, όμως, στο σπίτι του Χαρούν, τα εταιρικά έγγραφα που είχε ζητήσει από τη Μελντά, πέφτουν στα χέρια της Ετζέ.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τι κατέθεσε η Λούκα Κατσέλη για το μνημόνιο στους εισαγγελείς (video)

Κατάθεση στους οικονομικούς εισαγγελείς έδωσε η πρώην υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη, περί «καταδικασμένου» οικονομικού προγράμματος που εφαρμόστηκε για την κρίση της Ελλάδας. Η κ. Κατσέλη παρέμεινε στο γραφείο των δύο εισαγγελέων για περίπου τρεις ώρες και, εξερχόμενη, δήλωσε:

Τραυμάτισαν σοβαρά στο πρόσωπο γνωστό δημοσιογράφο!!!

Άνανδρη επίθεση τα ξημερώματα στον αθλητικό συντάκτη Άρη Ασβεστά, από δύο τραμπούκους, οι οποίοι του έστησαν ενέδρα κάτω από το σπίτι του και τον τραυμάτισαν σοβαρά στο πρόσωπο. Ο άτυχος δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκαν 8 ράμματα. Ο ΠΣΑΤ με σχετική ανακοίνωσή του, καταδικάζει το συμβάν. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

Ο Τζο ο Πόντιος στη λέσχη των κυνηγών!!! (ανέκδοτο)

Στη λέσχη των Κυνηγών ο μεγάλος Πάτρικ διηγείται τα κατορθώματα του. Όλοι τον ακούν με σεβασμό γιατί ο μεγάλος Πάτρικ έχει αποδείξει τη γενναιότητα και το θάρρος του. Ιδίως στο κυνήγι της Αρκούδας. Ο Τζο ο Πόντιος τον χαζεύει... Όταν τελειώνει μια ιστορία του τον ρωτάει.
- Μεγάλε Πάτρικ θέλω να κυνηγήσω και 'γω αρκούδες. Τι να κάνω;
- Είναι απλό Τζο.

Επιστρέφει στις ειδήσεις η Καϊλή

Στα δελτία ειδήσεων και συγκεκριμένα για την παρουσίαση των διεθνών ειδήσεων σκέφτονται να εντάξουν την Εύα Καϊλή οι υπεύθυνοι του “Alpha”. Η λύση αυτή φαίνεται πως είναι η επικρατέστερη για την επάνοδο της ως δημοσιογράφος,χωρίς όμως να εμπλέκεται με τις εσωτερικές ειδήσεις. Η πρώην βουλευτής έχει ήδη εγκατασταθεί στην Κάντζα ως υπεύθυνη των διεθνών σχέσεων του προέδρου του καναλιού, Δημήτρη Κοντομηνά, τον οποίo συνόδευσε πρόσφατα σε ταξίδι επιχειρηματικού ενδιαφέροντος στην Αλβανία. 

 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ελεύθερο στην Αυστραλία το χάπι διακοπής κύησης

Το χάπι RU486 για διακοπή μιας ανεπιθύμητης κύησης θα είναι ευρέως διαθέσιμο στην Αυστραλία, μετά το «πράσινο φως» που έδωσε ο Οργανισμός Θεραπευτικών Αγαθών (ΟΘΑ) στην εταιρεία Marie Stope International να προχωρήσει στην εισαγωγή του στη χώρα.
Ως εκ τούτου, οι γυναίκες θα μπορούν πλέον να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στο RU486, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη λίστα βασικών παρασκευασμάτων του Διεθνούς Οργανισμού Υγείας, αλλά ως τώρα η εισαγωγή και χρήση του στην Αυστραλία δεν επιτρεπόταν.

ΣΟΚΑΡΕΙ: «Άφησα το μωρό στην κούνια για μία εβδομάδα»

Συγκλονιστική ομολογία παιδοκτόνου..
«Είχα βαρεθεί να αλλάζω τα σεντόνια και άφησα το μωρό στην κούνια του για λίγο μεγαλύτερο διάστημα απ’ ό,τι έπρεπε». Αυτή είναι η σοκαριστική φράση με την οποία η 21χρονη Τίφανι Κλάφικι προσπάθησε να δικαιολογήσει το ότι άφησε το δύο ετών κοριτσάκι της να πεθάνει από ασιτία.
Η νεαρή Αμερικανίδα, παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσε να φροντίσει μόνη της τα τρία παιδιά της, επειδή δεν την βοηθούσε κανείς. Ο σύζυγός της υπηρετεί στο Αφγανιστάν και η ίδια παρουσιάζει συμπτώματα κατάθλιψης.
Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό στην κούνια του, η οποία ήταν γεμάτη με ούρα και περιττώματα. Το παιδί είχε πεθάνει από την πείνα. Ζύγιζε μόλις 9 κιλά και, σύμφωνα με την ομολογία της μητέρας είχε μείνει στο κρεβατάκι για περίπου μία εβδομάδα.
Η Τίφανι λέει ότι δεν είχε καταφέρει να μάθει στην μικρή της κόρη να πηγαίνει στην τουαλέτα και της είχε προκαλέσει κατάθλιψη το γεγονός ότι το άτυχο νήπιο έβρεχε συνεχώς τα σεντόνια του.
Η 21χρονη παιδοκτόνος κρατείται και παρακολουθείται από ψυχίατρο, ενώ οι Αρχές αναζητούν ανάδοχες οικογένειες για τις άλλες δύο κόρες της.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε τι άφησε πίσω της η τροπική καταιγίδα Ισαακ

Στη Νέα Ορλεάνη μαζεύουν τα συντρίμμια, στον Κόλπο του Μεξικού ταλαιπωρούνται ακόμη από καταιγίδες και στη Λουιζιάνα είναι περίπου 400.000 οι άνθρωποι που έχουν χάσει τις εστίες τους. Η τροπική καταιγίδα Ισαάκ άφησε πίσω της λάσπη και συντρίμμια.

Το καινούριο αυτοκίνητο του Κ.Γκιουλέκα

Με ένα ολοκαίνουριο, αστραφτερό αυτοκίνητο εμφανίστηκε αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, μάρκας...

Εναλλακτικοί τρόποι θέρμανσης

Όλες οι μορφές, το κόστος εγκατάστασης, πόσα θα εξοικονομήσετε και πότε θα κάνετε απόσβεση
Εναλλακτικές και συμφέρουσες λύσεις ώστε να μειώσουν το κόστος θέρμανσης αναζητούν οι καταναλωτές που βλέπουν το μισθό τους να μειώνεται δραματικά και το κόστος διαβίωσης να εκτοξεύεται.
Μέσα στα επώδυνα μέτρα, έρχεται πλέον να προστεθεί και η αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης, το οποίο θα εξισωθεί με το κίνησης φτάνοντας το 1,50 ευρώ.
Οι καταναλωτές είναι σε απόγνωση και πολλοί είναι πλέον εκείνοι που αναζητούν νέους τρόπους για να ζεσταθούν το χειμώνα που έρχεται, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν ότι θα βάλουν στο σπίτι τους ακόμα και ξυλόσομπα.
Επαγγελματίες ωστόσο που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, προτείνουν εναλλακτικούς τρόπους για να ζεστάνουμε στο σπίτι μας και με κόστος πολύ μικρότερο. Μπορεί το κόστος εγκατάστασης για ορισμένα να είναι μεγάλο, όμως σύμφωνα με τους ειδικούς η απόσβεση θα γίνει μέσα σε δύο χρόνια.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα τα «ΝΕΑ», αν μια οικογένεια καταναλώνει 1.300 λίτρα πετρέλαιο τη χειμερινή σεζόν (Οκτώβριος – Μάρτιος), τότε με βάση τις εκτιμώμενες για φέτος τιμές (1,45 ευρώ) θα κληθεί να πληρώσει 1.885 ευρώ έναντι 1.300 ευρώ πέρυσι. Ακόμη μεγαλύτερη είναι η επιβάρυνση για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας, όπου η μέση κατανάλωση υπολογίζεται στα 2.000 λίτρα και πάνω.
Αναλυτικά λοιπόν:

ΛΕΝΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ: Αυτό το σούργελο ξεφτίλισε τον Αθανάσιο Διάκο!

Σχεδόν 200 χρόνια μετά τον μαρτυρικό του θάνατο, αφού σουβλίστηκε από τους Τούρκους στην Αλαμάνα, ο Αθανάσιος Διάκος «επιστρέφει» στην Αθήνα του σήμερα δια χειρός και “εμπνεύσεως” της συγγραφέως, ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Λένας Κιτσοπούλου. Η ίδια, όπως δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα εμπνεύστηκε και παρουσίασε τον ήρωα της Επανάστασης ως βαρύμαγκα ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου με τζιν και τσαρούχια, που βρίζει και δέρνει τη γυναίκα του επειδή τη ζηλεύει, ώσπου εκείνη τελικά τον απατά με Κούρδο λαθρομετανάστη.

Καταβάλλονται οι συντάξεις του ΟΓΑ σήμερα!!!

Σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, πως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού Γεωργικής Ασφάλισης, θα καταβληθούν οι συντάξεις για τον μήνα Σεπτέμβριο, με τη συνολική δαπάνη να φθάνει τα 350 εκατ. ευρώ, ποσό που θα μοιραστεί σε 792.797 συνταξιούχους του ΟΓΑ. 
Την ευκαιρία να δουν τις τσέπες τους να… «ζεσταίνονται», έστω και προσωρινά ενόψει του «τσουνάμι» μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της τήρησης των δεσμεύσεων απέναντι στους δανειστές, θα έχουν σήμερα, Δευτέρα, οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ. Η πίστωση θα γίνει σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή Λογαριασμό ΕΛΤΑ, ανάλογα με τον τρόπο που έχουν επιλέξει για την πληρωμή οι συνταξιούχοι. 

Zougla.gr 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

VIDEO: Η οργή του παραολυμπιονίκη μετά την ακύρωση του

O Βρετανός ποδηλάτης, Τζόντι Κούντι ακυρώθηκε στον αγώνα του ενός χιλομέτρου καθώς το ποδήλατό του ήταν έξω από την γραμμή-όριο στην εκκίνηση και οι κριτές αρνήθηκαν την επανεκκίνηση. Δείτε την οργισμένη του αντίδραση…
Ο ακρωτηριασμένος στο δεξί πόδι ποδηλάτης, ο οποίος ήταν το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο έβριζε… Θεούς και δαίμονες, μετά την ακύρωση του, αφού θεώρησε πως το λάθος δεν ήταν δικό του, αλλά έγινε επειδή ελευθερώθηκε νωρίτερα από την βάση του.

Τρίκαλα: Μοιραίο δυστύχημα για 43χρονο οδηγό Ι.Χ

Σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα πριν από λίγο στα φανάρια του Δέλτα Καρδίτσας. 
Οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου για άγνωστους λόγους ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ. 
Με την προσπάθεια των πυροσβεστών ο 43χρονος...

Περικοπές στο εφάπαξ σε 23 Ταμεία πρόνοιας

Έρχονται και περικοπές στο εφάπαξ σε 23 Ταμεία πρόνοιας, που χορηγούν μεγαλύτερο βοήθημα σε σχέση με τις καταβληθείσες εισφορές.
Το ξεκίνημα θα γίνει από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, στο οποίο το «κούρεμα» φτάνει το 22,67%, ενώ θα επηρεάσει αναδρομικά και όσους έχουν ήδη έχουν υποβάλει αίτηση για να το λάβουν με βάση το προηγούμενο καθεστώς.
Η απόκλιση σήμερα ανάμεσα στο εφάπαξ που χορηγείται και στις εισφορές που έχουν εισπραχθεί εκτιμάται ότι ανέρχεται μέχρι και στο 83% σε ορισμένους φορείς, ενώ υπάρχουν και εργαζόμενοι οι οποίοι εισπράττουν διπλό εφάπαξ (δηλαδή από δύο φορείς), στους οποίους αναμένεται επίσης να περικοπεί.
Από την άλλη πλευρά υπάρχουν Ταμεία Πρόνοιας τα οποία χορηγούν μικρότερο εφάπαξ σε σχέση με τις εισφορές.

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αστυνομικούς - ράμπο δημιουργεί ο Δένδιας

«Με το όπλο των 9 χιλιοστών είναι εξαιρετικά δυσχερής η αντιμετώπιση των κακοποιών με τα καλάσνικοφ», τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας στον Τύπο της Κυριακής και προαναγγέλλει τη σύσταση ειδικής ομάδας, η οποία θα διαθέτει βαρύ οπλισμό που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τη βαριά εγκληματικότητα.
«Μια ειδικά εκπαιδευμένη και επαρκής αστυνομική μονάδα θα πρέπει να έχει τον κατάλληλο οπλισμό που θα της επιτρέψει να αντιπαρατεθεί με το οργανωμένο έγκλημα», τονίζει για να συμπληρώσει ότι η μονάδα αυτή θα λειτουργεί σαν μια ανεξάρτητη δύναμη στο πρότυπο της ΔΙΑΣ. «Μια ανεξάρτητη, υπό την έννοια της αυτοτελούς διοίκησης αλλά και αποκεντρωμένη, δύναμη», καταλήγει.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ: Καταργούνται τα δωρεάν συγγράμματα σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

Από το εαρινό εξάμηνο της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς οι φοιτητές δεν θα παίρνουν δωρεάν συγγράμματα από τα ιδρύματα τους.
Η παροχή τους καταργείται λόγω τρόικας. Η ανατροπή στο καθεστώς αναμένεται να ανάψει το φιτίλι στις σχολές, πυροδοτώντας κύκλο φοιτητικών αντιδράσεων.
Όπως αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής, η συζήτηση για το σύστημα που θα αντικαταστήσει το έντυπο σύγγραμμα δεν έχει προχωρήσει.
Η επέκταση των πανεπιστημιακών βιβλιοθηκών κοστίζει, το ηλεκτρονικό σύγγραμμα δεν απαλλάσσεται από πνευματικά δικαιώματα, που επίσης κοστίζουν, ενώ στο «πακέτο Στουρνάρα», το υπουργείο Παιδείας εμφανίζεται να κόβει ολόκληρη τη σχετική πίστωση, ύψους 34 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στην ετήσια δαπάνη του κρατικού προϋπολογισμού για τη δωρεάν διάθεση πανεπιστημιακών συγγραμμάτων στους φοιτητές των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Πανικός στην υγεία"!!!

Επίσχεση εργασίας πραγματοποιούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ...
Γολγοθάς θα είναι από τη Δευτέρα ακόμα και μία απλή συνταγογράφηση στον ΕΟΠΥΥ καθώς μετά τους φαρμακοποιούς - που από το Σάββατο διέκοψαν τα επί πιστώσει φάρμακα για τους ασφαλισμένους στον Οργανισμό - τώρα και οι συμβεβλημένοι γιατροί προχωρούν σε πενθήμερη επίσχεση εργασίας.
Σύμφωνα με «Τα Νέα», την απόφαση έλαβαν η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.
Πρόκειται για επαναλαμβανόμενη πενθήμερη επίσχεση εργασίας, ενώ τη Δευτέρα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα συναντηθεί με τη Διοίκηση του Οργανισμού, ώστε να συζητηθεί η εν λόγω κινητοποίηση.
Οι γιατροί διεκδικούν «την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ τόσο για τους συμβεβλημένους γιατρούς όσο και για τους μη συμβεβλημένους, τη δυνατότητα ελεύθερης συνταγογράφησης χωρίς περιορισμούς και τη δυνατότητα εκτέλεσης των παραπεμπτικών για εργαστηριακές εξετάσεις σε όλα τα εργαστήρια (μικροβιολογικά, ακτινολογικά ) και όχι μόνο στα συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ μεγάλα “Διαγνωστικά Κέντρα”».
Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν επίσης οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι φαρμακευτικές εταιρείες.
Οι νοσοκομειακοί γιατροί απειλούν με κινητοποιήσεις αν η κυβέρνηση αποφασίσει περικοπή 8% στο ειδικό ιατρικό μισθολόγιο, καθώς όπως δηλώνουν δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν τη περικοπή ούτε ενός ευρώ από το μισθό τους.
Στο ίδιο στρατόπεδο βρίσκονται και οι φαρμακευτικές εταιρείες, που διεκδικούν υπέρογκα χρέη από τον ΕΟΠΥΥ, και έχουν σταματήσει τη χορήγηση φαρμάκων.
Στο δημοσίευμα των Νέων αναφέρεται ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή, λίγο πριν την διακοπή χορήγησης φαρμάκων από τα φαρμακεία, καταχωρήθηκαν συνολικά 590.000 συνταγές, από τις οποίες 270.000 συνταγογραφήθηκαν από τους ιατρούς και 320.000 εκτελέστηκαν από τους φαρμακοποιούς.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Απεβίωσε ο Εμανουέλ Νούνες

Πέθανε σήμερα σε νοσοκομείο στο Παρίσι ο 71χρονος πορτογάλος συνθέτης κλασσικής μουσικής Εμανουέλ Νούνες,εγκατεστημένος μετά το έτος 1974 στη Γαλλία.
Ο συνθέτης ήταν ένας θαραλλέος πολέμιος της δικτατορίας του Σαλαζάρ,σπούδασε τη σύνθεση στην Ακαδημία της Λισαβόνας.
Στο μέσον της δεκαετίας του ’70 πήρε την απόφαση να μετεγκατασταθεί στο Παρίσι και να συμπληρώσει τις σπουδές του στο φημισμένο ‘Κονσερβατουάρ’.

Η Κλήρωση του Τζόκερ 2/9/2012

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ είναι:

Super League: Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 4-0 (video)

Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του για το πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε του Λεβαδειακού με 4-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.
Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Σιόβα και μπήκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων από το γκολ του Djebbour στο 38′.

Super League: Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα 3-0 (video)

Με πρωταγωνιστή τον Rayo ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 3-0 της Κέρκυρας πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός ήταν πραγματικά ο ηγέτης της ομάδας της Αρκαδίας καθώς άνοιξε το σκορ, αλλά ήταν και αυτός που σέρβιρε τα άλλα δύο στον Perrone και τον Πιπίνη για να φτάσει ο Αστέρας σε αυτό το θριαμβευτικό 3-0.

Super League: Άρης – ΟΦΗ 0-0 (video)

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα έμειναν Άρης και ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης» στον αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.
O Άρης, που παρατάχθηκε χωρίς τους Βελλίδη και Παπαστεριανό εξαιτίας πειθαρχικού τους παραπτώματος, ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος όταν και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Γουναρίδη με τους Καπετάνο και Γιαννιώτα.

Παρέσυρε μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ. για να διαφύγει ύποπτος για κλοπή στην Ημαθία

Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη δύο νεαρών στην Ημαθία οι οποίοι συνελήφθησαν για απόπειρακλοπής, όταν 23χρονος που φέρεται ότι ήταν σνυεργός τους
επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και φέυγοντας παρέσυρε μία μοτοσικλέτα της αστυνομίας, τραυματίζοντας ελαφρά τον αστυνομικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Ο 23χρονος αναζητείται ενώ οι άλλοι δύο συλληφθέντες 22 και 17 χρόνων κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής, αντίστασηκαι απείθεια.

Seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr