ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ο άνθρωπος που πρότεινε το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ ...

Καθώς ο πρόεδρος του κόμματος είδε και απέρριψε περίπου 20 προτάσεις, καθώς ήθελε το νέο σήμα να σημάνει, αλλά και να σημαίνει την αναγέννηση του κινήματος!
Εμπνευστής του νέου αυτού σήματος αλλά και της...
σημειολογίας την οποία περιέχει είναι ο Διονύσης Παναγιωτάκης, χρόνια από τους πιο στενούς συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Κλήρωση αγώνων κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς

Την Τρίτη 4-9-12 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς, για την Β΄ και για την Γ΄ φάση (προημιτελικοί αγώνες). 
Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα παρακάτω:

Συγκλονιστική αφήγηση παιδόφιλου: «Η 12χρονη είναι γυναίκα, όχι παιδί!»

«Και τι έγινε που ασέλγησα στο 12χρονο κορίτσι; Δεν καταλαβαίνω. Ποιο είναι το αδίκημα;
Σε αυτήν την ηλικία τα κορίτσια είναι πλέον γυναίκες, έχουν περίοδο και μπορούν να κάνουν παιδιά…».
Αυτή η ομολογία-σοκ ανήκει σε 32χρονο Έλληνα που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ενός κοριτσιού και για κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Ο παιδόφιλος δείχνει όχι μόνο να μην έχει καταλάβει τι έκανε, αλλά και να είναι αμετανόητος να το επαναλάβει!
Ανατριχίλα προκαλεί και η ομολογία ενός 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. «Είμαι άρρωστος, δεν έκανα κάτι κακό», είπε στην απολογία του. «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τα παιδιά. Τα αγαπώ πολύ, αλλά τα βλέπω και ερωτικά. Δεν μπορώ να σταματήσω, αλλά δεν θέλω να μπω στη φυλακή. Δεν θα μου κάνει τίποτα. Θέλω να μπω σε ίδρυμα!
Όπως γράφει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», η βιομηχανία της παιδικής πορνογραφίας, είναι η τρίτη πιο επικερδής «επιχείρηση» μετά το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών! Οι παιδόφιλοι μπορεί να δώσουν ακόμη και 15.000 ευρώ για ένα βίντεο με βιασμό παιδιού! Οι ανάλογες φωτογραφίες κοστολογούνται από 100 έως 1000 ευρώ!
Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπιστεί υλικό που να έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση, οι παιδόφιλοι δεν αποθαρρύνονται από την ποινή των 10 ετών που επισύρουν οι πράξεις τους. Η αρρώστειά τους κυριαρχεί

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Το μεγαλύτερο λεωφορείο στον κόσμο!

Το μεγαλύτερο λεωφορείο στον κόσμο έκανε το ντεμπούτο του στη Γερμανία αυτή την εβδομάδα, ως το μεγαλύτερο του είδους του στον κόσμο!!!
Το υπερμεγέθες λεωφορείο έχει μήκος 30 μέτρα και χωρητικότητα 256 επιβατών! Η μεγάλη πρεμιέρα του έγινε στους δρόμους της Δρέσδης, ενώ σύντομα θα βγει στην αγορά και σε άλλες χώρες.
Το κόστος του είναι περίπου 10.000.000 δολάρια και έχει υβριδικό κινητήρα.
Ο Matthias Klingner, διευθυντής του Ινστιτούτου που το κατασκεύασε δήλωσε: «Έχουμε επενδύσει την καλύτερη δυνατή τεχνογνωσία σ'αυτό το λεωφορείο και είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι πολύ αποδοτικό!"

Δείτε: Ποια γνωστή Ελληνίδα πήγε στο Μόντε Κάρλο;

Ελληνίδα καλλονή έκανε διακοπές στο Μόντε Κάρλο!
Η πρώην Σταρ Ελλάς και νυν παρουσιάστρια, Κατερίνα Ευαγγελινού, μας ενημέρωσε μέσω του twitter της ότι είναι η τελευταία της βραδιά στο Μόντε Κάρλο και μας έστειλε τα φιλιά της.

Το σχήμα του ποτηριού επηρεάζει πόσο θα πιούμε!

Το σχήμα του ποτηριού πιθανώς είναι το τελευταίο που σκέφτεστε όταν πίνετε ένα ποτό. Ωστόσο, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ ανακάλυψαν πως επηρεάζει την ταχύτητα με την οποία θα καταναλώσουμε το ποτό μας. Η μελέτη τους, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «PLoS One», υποδηλώνει πως πίνουμε πιο γρήγορα από καμπυλωτά ποτήρια απ’ ό,τι από ίσια. Οι ερευνητές βιντεοσκόπησαν 159 άνδρες και γυναίκες την ώρα που έπιναν είτε αναψυκτικά είτε μπίρα. Κάθε ποτήρι που άδειαζαν περιείχε περίπου...

Ανέκδοτο: Ο παπάς και ο ταξιτζής!

Ένας παπάς τρακάρει με έναν 40χρόνο ταξιτζή.
Βγαίνει έξω ο ταξιτζής και αρχίζει:
- Που πάς, ρε παπά μου! Δεν βλέπεις μπροστά σου;
- Συγγνώμη τέκνον μου, αλλά...

Κατακόρυφη αύξηση στη ζήτηση καυσόξυλων αλλά και στις παρανομίες κατά τη διακίνησή τους

Αύξηση κατά 100% παρουσιάζει η ζήτηση στην αγορά για καυσόξυλα, σε σχέση με πέρσι, καθώς με την τιμή του πετρελαίου να καταγράφει τεράστια άνοδο, οι καταναλωτές αναζητούν οικονομικότερους τρόπους για να εξασφαλίσουν τη θέρμανσή τους για το χειμώνα.
Την ίδια στιγμή, αντίστοιχα ποσοστά αύξησης σημειώνονται στον αριθμό των παρανομιών που αφορούν είτε την παράνομη υλοτομία είτε τη λαθραία διακίνηση των καυσόξυλων.
Σχετικά με τη ζήτηση, οι έμποροι επισημαίνουν ότι έχει διπλασιαστεί σε σχέση με πέρσι και οι ίδιοι αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, καθώς οι υλοτομίες είναι πολύ λιγότερες από τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της χορήγησης περιορισμένων κονδυλίων από το αρμόδιο υπουργείο για το σκοπό αυτό.

Απίστευτο! Δείτε τι παθαίνει το φυτό (video)

Το φυτό αυτό ειναι καταπράσινο και φουντωμένο. 
Μην κάνετε ομως το λάθος να το ακουμπήσετε γιατί… ντρέπεται!

Σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα κατοικούν οι πιο πλούσιοι του Νομού Κοζάνης

 Τι προκύπτει από τις φορολογικές δηλώσεις του 2011...
Σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, κατοικούν οι πιο πλούσιοι του Νομού ενώ στον Αυγερινό Βοΐου οι φτωχότεροι. Σε πανελλαδικό επίπεδο, οι πιο πλούσιοι φορολογούμενοι δήλωσαν πέρυσι στην Εφορία μέσο ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως και 26 φορές υψηλότερο από το μέσο οικογενειακό εισόδημα του συνόλου των φορολογούμενων, το οποίο ήταν 20.202,35 ευρώ. Ενώ, η διαφορά στο μέσο ετήσιο εισόδημα των πλέον πλούσιων (Παλαιό Ψυχικό) και των φτωχότερων φορολογούμενων (Οργάνη Ροδόπης) είναι 535.981 ευρώ! Οι τεράστιες αυτές αντιθέσεις προκύπτουν από τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος (5.681.280 φορολογικές δηλώσεις) που υποβλήθηκαν το 2011 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2010), και τις οποίες επεξεργάστηκε και ανήρτησε στο διαδίκτυο, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών.

Έξι ΠΑΕ απολογούνται στην Πειθαρχική Επιτροπή

Έξι ΠΑΕ, οι οποίες θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά οπαδών και παραγόντων τους, στις αναμετρήσεις τους για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάλεσε σε απολογία η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.
Έτσι θα κληθούν να απολογηθούν: Η ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με την Ξάνθη. Ο Ατρόμητος, για τον ίδιο λόγο στη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός, για υβριστικά συνθήματα, αλλά και για τη συμπεριφορά των οπαδών του στη συνάντηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πανιώνιος, για υβριστικά συνθήματα των οπαδών του στον αγώνα με τη Βέροια. Ο ΠΑΟΚ, για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο εκπρόσωπός του, Δ. Νιαρχάκος, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΣΟΚ: Συμβόλαιο θανάτου στο Facebook – 15χρονος πήρε 1000 ευρώ και σκότωσε 14χρονη!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ολλανδία η υπόθεση ενός 15χρονου που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μία 14χρονη εκτελώντας «συμβόλαιο θανάτου» έναντι αμοιβής.
Όπως αναφέρουν τα μέσα της χώρας, η 14χρονη ενεπλάκη σε διαδικτυακό καυγά με 2 φίλες της στο Facebook, ανταλλάσσοντας οργισμένα σχόλια.
Οι φίλες της για να την εκδικηθούν, ανέθεσαν στον 15χρονο δράστη τη δολοφονία της έναντι 1000 ευρώ.
Ο 15χρονος καταδικάστηκε σε 1 χρονο εγκλεισμό σε φυλακή ανηλίκων.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Από 11 μέχρι 28 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Από 11 μέχρι 28 Σεπτεμβρίου 2012 θα γίνουν οι εγγραφές των επιτυχόντων στα τμήματα και τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες ή το νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο πρέπει να καταθέτουν στη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
- Αίτηση για εγγραφή.
- Τίτλο απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του Σχολείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.
- Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
- Έξι φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
- Όσοι πέτυχαν από το Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑ Β' (90% και 10%) υποβάλλουν και νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης (όχι την πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης).

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Πυρσός Γρεβενών: Σήμερα στις 18.00 Φιλικό με την Καλαμαριά

Ένα ιδιαίτερο και ιστορικό φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο στις τάξεις του Πυρσού Γρεβενών για το απόγευμα της Τετάρτης. 
Σήμερα στις 18.00 οι "πράσινοι" θα κοντραριστούν με μία από τις σπουδαιότερες ομάδες της Βορείου Ελλάδας, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, σε φιλικό παιχνίδι που θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Γρεβενών

grevenasports.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ

Το πρόγραμμα της περιορισμένης, φέτος, παρουσίας των πολιτικών αρχηγών στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα οι εταιρείες HELEXPO AE και ΔΕΘ ΑΕ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της διοργάνωσης.
Αναλυτικότερα, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θα τελέσει τα εγκαίνια της διοργάνωσης, στις

Αποφάσεις συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας, στα θέματα που συζητήθηκαν αποφασίστηκαν τα εξής:

Αγώνας Motocross από τον Α.Μ.Ο.Ε.



Ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Ομιλος Εορδαίας (Α.Μ.Ο.Ε.) μέλος της Αθλητικής ΜΟΤΟσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.), στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει τον 3ο αγώνα Motocross του 6ου κατά σειρά Περιφερειακού Πρωταθλήματος Δυτ. Μακεδονίας.

O αγώνας θα διεξαχθεί την

Τι λένε οι χωριανοί για την σατανική παπαδιά (video)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φωκίδας από την εξέλιξη που πήρε η δολοφονία του ιερέα Αθανάσιου Αυγερόπουλου στα Κρέστενα της Ηλείας. Σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν ότι...το στυγερό έγκλημα είχε σχεδιαστεί από την ίδια της σύζυγό του. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Μαυρολιθαρίου, όπου λειτουργούσε ο ιερέας, δεν ήταν η κλασική παπαδιά αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό το σημείο.