ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοτική σύμβουλος αυτοϊκανοποιείται σε βίντεο

Ποιας δημοτικής συμβούλου, μητέρας δύο παιδιών, διέρευσαι βίντεο που αυτοϊκανοποιείται; 
Tι έκανε η ίδια για αυτό το γεγονός;
Το βίντεο που αυτοϊκανοποιείται «έκαψε» την δημοτική σύμβουλο Olvido Hormigos. Άλλη μια πολιτική καριέρα καταστρέφεται εξαιτίας ενός βίντεο.
Στο βίντεο η Olvido Hormigos εμφανίζεται χωρίς ρούχα πάνω στο κρεβάτι του σπιτιού της, να αυτοικανοποιείται. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο πως ένα ιδιωτικό βίντεο κατέληξε σε χέρια τρίτων και από εκεί στο ίντερνετ, όπου έγινε ανάρπαστο, υπάρχει όμως η υπόνοια ότι πρόκειται ενδεχομένως για πολιτική μηχανορραφία.
Η ίδια η Olvido Hormigos, μητέρα δυο παιδιών, δηλώνει ότι νιώθει πολύ άβολα και ότι η ίδια δεν έκανε τίποτα κακό, ωστόσο υπέβαλλε την παραίτησή της όπως αναφέρει η Daily Mail, ως ένδειξη σεβασμού στην οικογένειά της και το κόμμα της, το σοσιαλιστικό PSOE.

Δείτε το ροζ βίντεο της δημοτικής συμβούλου που έχει κάνει πάταγο στο διαδίκτυο!!!

 δείτε το video (+18) ...



fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γεννητικά όργανα στα διάσημα λιοντάρια

Ο Daioiz και ο Velarde είναι δυο διάσημα μπρούντζινα αγάλματα λιονταριών που κοσμούν την είσοδο του κογκρέσου στην οδό San Jeronimio της Μαδρίτης. Αν παρατηρήσει κάποιος τα δυο αυτά λιοντάρια θα παρατηρήσει κάτι μάλλον περίεργο. Το ένα από τα δυο...

Η γυναίκα - μυστήριο που φωτογράφιζε την αντιφασιστική πορεία στη Θεσσαλονίκη φορώντας μαγιό! (ΦΩΤΟ)


Η γυναίκα που εμφανίστηκε με μαγιό στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου στο κέντρο Θεσσαλονίκης και εντοπίστηκε η ίδια από το φακό του seleo.gr!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Το τέλειο στήθος!

Ένας τύπος βλέπει στο δρόμο μια γκόμενα με τα τελειότερα στήθη στο κόσμο. Τρελαίνεται ο τύπος οπότε την παίρνει από πίσω. 
Δεν αντέχει όμως, την σταματάει και της λέει:

Προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-21: Βοσνία – Ελλάδα 4-0 (video)

Τέσσερα γκολ σε 8 λεπτά δέχθηκε η Εθνική Ελπίδων!!!Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε 0-4 από την ανώτερη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο «Asim Ferhatović Hase» του Σαράγεβο για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013. Με αυτό το αποτέλεσμα η Βοσνία εξακολουθεί να διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στα μπαράζ της διοργάνωσης.
Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν εφιαλτικά για την ανανεωμένη ελληνική ομάδα καθώς οι γηπεδούχοι, που είχαν βαθμολογικό κίνητρο, πίεσαν ασφυκτικά, καταφέρνοντας να σκοράρουν τέσσερις φορές μέσα σε οκτώ λεπτά!

Προτάσεις για πορνό στον άνθρωπο με το μεγαλύτερο πέος

Το δράμα του Jonah Falcon έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο όταν πριν απο μερικές εβδομάδες τον σταμάτησαν σε αεροδρόμιο επειδή νόμιζαν οτι οπλοφορεί. Ο Jonah ειναι επίσημα ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο πέος στον πλανήτη και έχει ακούσει πολλά για αυτό. Ο 42χρονος εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή της Αμερικής και μίλησε για το δράμα του. Απο την ηλικία των 10 ετών κατάλαβε οτι ειναι διαφορετικός. Μεγαλώνοντας ήρθαν και οι “διακρίσεις”. Σήμερα ο Jonah προσπαθεί να ζει μια φυσιολογική ζωή αρνούμενος ευγενικά τις προτάσεις που του γίνονται απο τη βιομηχανία του πορνό για ροζ ταινίες. “Ντρέπομαι να κάνω δημόσια σεξ” λέει για το θέμα


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αναβίωση του εθίμου της μικρής Παναγιάς στο Σπήλαιο


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σπηλαίου Γρεβενών σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, σάς προσκαλεί στην αναβίωση του εθίμου της μικρής Παναγιάς, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 08/09, στις 20:30 στο Σπήλαιο Γρεβενών.
Τα καζάνια με τις βραστές γίδες, το χοιρινό κεμπάπ, η καλή διάθεση των διοργανωτών συνοδεία μουσικής από το συγκρότημα...του Δημήτρη Κιτσιούλη, θα φροντίσουν να περάσετε μία όμορφη βραδιά.

Απάτη σε βάρος 82χρονης ημεδαπής στους Αγαλαίους Γρεβενών

Σήμερα (07-09-2012) το πρωί στους Αγαλαίους Γρεβενών, άγνωστος ημεδαπός διέπραξε απάτη σε βάρος 82χρονης ημεδαπής. Συγκεκριμένα, ο άγνωστος άνδρας προσεγγίζοντας την 82χρονη στο σπίτι της, την εξαπάτησε και με το πρόσχημα χρηματικής οφειλής του γιου της προς αυτόν, κατάφερε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.
grevenain.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η UEFA τιμά τον Θεό Νίκο Γκάλη και απορεί με τους Έλληνες που τον αγνοοούν

Ο Νίκος Γκάλης θα είναι επίτιμος καλεσμένος της UEFA στον φετινό τελικό του Champions League στο "Γουέμπλεϊ", μετά την αποδοχή της σχετικής πρότασης του Θεόδωρου Θεοδωρίδη, από τους Μισέλ Πλατινί και Τζιάνι Ινφαντίνο. Ο Έλληνας "θρύλος" του μπάσκετ είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες στην Ευρώπη και στους φίλους του μπασκετ αλλά και γενικότερα των σπορ και με την εξέλιξη αυτή, ο φετινός τελικός αποκτά ελληνικό "χρώμα". Την είδηση αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Goal". Το σχετικό ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως όταν ο Θεοδωρίδης είχε ρωτήσει τους Μισέλ Πλατινί και Τζιάνι Ινφαντίνο για να συναποφασίσουν το «πότε και πού» και οι δύο κορυφαίοι παράγοντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου του είχαν πει με ένα στόμα:«Αστειεύεσαι; Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμάς!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Fulham ο Γιώργος Καραγκούνης

Στο Λονδίνο, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στηFulham, βρίσκεται ο Γιώργος Καραγκούνης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διεθνής μέσος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο και εντός της ημέρας (7/9) αναμένεται να σημειωθεί οριστική εξέλιξη.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κλίμα στις συζητήσεις των δύο πλευρών είναι πολύ καλό, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει στην απόφαση του Έλληνα ποδοσφαιριστή το γεγονός ότι η ομάδα του Λονδίνου φέρεται να του προσφέρει συμβόλαιοδιετούς διάρκειας.
Αν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, τότε ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τον σύλλογο.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Έφυγε από τη ζωή ο «πατριάρχης» του Άρη, Ανέστης Πεταλίδης

Μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες τόσο για την οικογένεια του Άρη, όσο και για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα, ο Άνέστης Πεταλίδης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.
Ο «πατριάρχης», όπως χαρακτηρίστηκε, του συλλόγου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κηδεία του έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην Αγία Σοφία.
Ο Ανέστης Πεταλίδης συνέδεσε το όνομά του σχεδόν με κάθε δυνατό τρόπο με την ομάδα του Άρη, αφού υπήρξε καλαθοσφαιριστής, προπονητής και παράγοντας. Ως παίκτης ήταν μέλος της σπουδαίας ομάδας των «κίτρινων» τη δεκαετία του ’60, ενώ ήταν γνωστή η αγάπη του για τον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Νίκο Γκάλη, με τους οποίους συνεργάστηκε επί σειρά ετών από διάφορα πόστα στο σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Ο εραστής της παπαδιάς έπαιρνε επίδομα αναπηρίας για το χέρι που σήκωσε το πιστόλι!!!

Η παπαδιά κι ο εραστής της οδηγήθηκαν το πρωί στον ανακριτή. Η σύζυγος του θύματος, αναμένεται να επιμείνει στην υπερασπιστική της γραμμή ότι την απόλυτη ευθύνη έχει ο 41χρονος εραστής της. Και οι δύο κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος.
Πάντως το νεότερο στοιχείο για την αδίστακτη παπαδιά είναι ότι...

Δημοσκόπηση της VPRC: Προβάδισμα 2% του ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή

Προβάδισμα δύο μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει νέα δημοσκόπηση της VPRC, που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο».
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αναγωγή συγκεντρώνει...

Το βρακί της παπαδιάς και το λευκό κολάρο

Το χειρότερο του εαυτό έβγαλε το διαδικτύου στην περίπτωση της δολοφονίας του ιερέα στην Ηλεία. 
Οι περισσότεροί μας (και εμείς στα περισσότερα άρθρα) κυνηγώντας τα κλικ αναδείξαμε γαργαλιστικές λεπτομέρειες στους τίτλους και δεν σεβαστήκαμε ούτε τη μνήμη του δολοφονηθέντος ούτε το γεγονός πως δεν έχει αρχίσει καν η δίκη ακόμα.
Μπορεί για παράδειγμα η κατηγορούμενη να ήταν όντως Μεσσαλίνα, μπορεί όμως και να κακοποιείτο όντως από τον σύζυγό της. ΜΜΕ που κάνουν την πάπια σε περιπτώση αδικημάτων επωνύμων ή εγκλήματα του λευκού κολάρου, ξεσάλωσαν με δύο αγράμματους και τυφλωμένους από τα πάθη τους ανθρώπους.
Ένα τμήμα της δημοσιογραφίας ασχολείται με το κομπινεζόν και το βρακί της παπαδιάς την ώρα που οι τύποι με τα λευκά κολάρα έχουν βάλει και τα δυο τους χέρια στο δικό τους εσώρουχο.

Διαβάστε επίσης όλα τα σχετικά θέματα εδώ 


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε την Pamela Anderson χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Η ηθοποιός έκανε το λάθος να βγει στο δρόμο χωρίς ίχνος μακιγιάζ, κι εκεί καραδοκούσε ο φωτογραφικός φακός για να την απαθανατίσει.
Στα 45 της χρόνια η Pamela και από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν καταλάβαμε τι σημαίνει να μεγαλώνεις . Η ηθοποιός και τολμά μάλιστα να κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ.
Θα νομίζει μάλλον ότι ακόμα ο χρόνο δεν έχει αφήσει τα σημάδια του πάνω της. Μπορεί επίσης να μην πήγε το μυαλό της ότι θα πέσει πάνω σε παπαράτσι την ώρα που αποχαιρετούσε τα παιδιά της στο αεροδρόμιο.Ποιος ξέρει; Το σίγουρο πάντως είναι ότι από εδώ και πέρα θα το σκέφτεται δυο και τρεις φορές να βγαίνει έξω χωρίς την πούδρα της.

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου (video)

Η Τουρκιάν, βλέποντας τον Τζεμίλ μαζί με τη Ναζάν, πληγώνεται βαθιά. Με τη σειρά του, όμως, και ο Τζεμίλ θα συναντήσει την Εντά και τον Χαρούν σαν ζευγάρι· θα ακολουθήσει μια οδυνηρή συζήτηση για όλους. Κι ενώ ο Χαρούν και η Εντά είναι έτοιμοι να δώσουν μια υπόσχεση αιώνιας αγάπης, το πεπρωμένο παραμονεύει ανελέητο...

Σε ποιά χώρα θα έχει καύσωνα τα επόμενα 60 χρόνια;

Αναπολείς τις φετινές διακοπές στην ακρογιαλιά και σκέφτεσαι πώς θα περάσουν οι μήνες μέχρι το επόμενο Καλοκαίρι; Αν θες να είσαι έτοιμος από τώρα, υπάρχει ο χάρτης στον οποίο μπορείς να δεις πού θα «χτυπήσει» κόκκινο η ζέστη τα επόμενα 60 χρόνια!
Πρόκειται για έναν διαδραστικό χάρτη που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Περιβάλλοντος (ΕΕΑ), ο οποίος δείχνει τα κύματα καύσωνα που θα επηρεάσουν την Γηραιά Ήπειρο.

Κόβει τα φτερά της Lufthansa η νέα 24ωρη απεργία!!!

Σε νέα 24ωρη απεργία προχωράει σήμερα το ιπτάμενο προσωπικό της Lufthansa, με τα αεροσκάφη της να παραμένουν καθηλωμένα σε Βερολίνο, Φρανκφούρτη και Μόναχο.
Οι εργαζόμενοι ζητούν αύξηση 5% στις αποδοχές τους, ενώ χάος αναμένεται να επικρατήσει και σήμερα στα γερμανικά αεροδρόμια, καθώς ακυρώθηκαν εκ νέου εκατοντάδες πτήσεις.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ο θρυλικός «Μουτζούρης» του Πηλίου (φώτο)

Αναμφίβολα ένα από τα κοσμήματα του Πηλίου ο ιστορικός σιδηρόδρομος Βόλου - Μηλεών, το τρενάκι του Πηλίου, όπως είναι πιο γνωστό, κατασκευάστηκε σε δύο στάδια από το 1894 μέχρι το 1903.

Βγάλε τον γυμνό πρίγκιπα Χάρυ από το ξενοδόχειο. Παίξτε εδώ το παιχνίδι που κάνει θράυση στην Αγγλία!!!

Καλοί κι ευγενείς οι Άγγλοι με την βασιλική οικόγενεια μέχρι τα μέλη της να τους δώσουν το δικαίωμα. Αρχίζουν τα δημοσιεύματα, ενω όπως στην περίπτωση του Χάρυ οι σελίδες στο Facebook και σχόλια στο twitter σάρκασαν το γεγονός!
Τώρα ήρθε η ώρα και για το παιχνίδι αφιερωμένο στις γυμνές αταξίες του πρίγκιπα.
Σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταφέρεις να βγάλεις τον γυμνό πρίγκιπα Χάρυ από το ξενοδοχείο.
Αν θέλετε να παίξετε πατήστε...

Αυτή η μπάλα δεν είναι απλά "πόρνη". Είναι κάτι περισσότερο. Δείτε το video

Με τη στρογγυλή θεά δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για τα παιχνίδια που μπορεί να παίξει εντός αγωνιστικού χώρου.
Το πέναλτι που εκτελείται με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, τον τερματοφύλακα να πανηγυρίζει και τον -εκείνη τη στιγμή- άτυχο εκτελεστή να τραβάει τα μαλλιά του, αποτελεί ένα μόνο δείγμα για να μην είναι ποτέ κανένας σίγουρος σε ένα ποδοσφαιρικό ματς.
Το γιατί θα το καταλάβετε παρακολουθώντας το βίντεο με την εξέλιξη της φάσης, αφού η στρογγυλή θεά, αφού έκανε τη... βόλτα της στον αέρα κατέληξε στην αγαπημένη της θέση. Στα δίχτυα!

Έξι αγωνιστικές η ποινή στον Κατσουράνη!

Βαριά έπεσε η «καμπάνα» της πειθαρχικής επιτροπής της Super League στον Κώστα Κατσουράνη, καθώς τιμωρήθηκε με 6 αγωνιστικές για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ!
Ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού είχε αποβληθεί στην εν λόγω αναμέτρηση από τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος αρχικά του έδειξε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και εν συνεχεία τον «κοκκίνισε», προφανώς επειδή ο Κατσουράνης ξεστόμισε κάποια γαλλικά.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα στερηθεί έτσι τις υπηρεσίες του διεθνούς μέσου για τις επόμενες έξι αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας με Πανθρακικό (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Αστέρα (εντός), Ξάνθη (εκτός), Άρη(εντός) και ΌΦΗ(εκτός), ωστόσο το «τριφύλλι» αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης…

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

H ομιλία του Ομπάμα και όλο το σόου (videos)

Εν μέσω αποθέωσης ο επικεφαλής των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, Μπάρακ Ομμάμα, ζήτησε από τον αμερικανικό λαό να τον τιμήσει με την ψήφο του προκειμένου να συνεχίσει να κάνει πράξη όλα αυτά τα οποία έχει υποσχεθεί ότι θα υλοποιήσει μέσα στην επόμενη τετραετία.
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στα συνέδρια των δύο αντίπαλων κομμάτων θα ακολουθήσουν τρεις τηλεμαχίες ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για το προεδρικό χρίσμα. Ειδικότερα, η πρώτη είναι προγραμματισμένη για τις 3 Οκτωβρίου στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ, στο Κολοράντο, η δεύτερη για τις 16 Οκτωβρίου στο Πανεπιστήμιο Χόφστρα, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, και η τρίτη και τελευταία στις 22 Οκτωβρίου στο Πανεπιστήμιο Λιν, στην Μπόκα Ρατόν, στη Φλόριντα.

Οι δικαστές δεν έχουν ζήσει ακόμη το μεγαλείο του Μνημονίου, το οποίο οι ίδιοι έκριναν συνταγματικό!

Της Λώρης Κέζα
Λένε ορισμένοι ότι ο δικαστής δεν μπορεί να απεργήσει, όπως δεν μπορεί να απεργεί ο γιατρός όταν έχει μπροστά του κάποιον που αιμορραγεί, όπως δεν μπορεί να απεργεί ο

O πιο ωραίος άντρας στον κόσμο!

Η ισπανική έκδοση του περιοδικού People ψήφισε τους πιο σέξι άνδρες της χρονιάς και ο νικητής αναδείχθηκε με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους...
Είναι ηθοποιός, συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μέσα από τη σειρά "Μαρία Άγγελέ μου" και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες κέρδισε τον τίτλο με το... σπαθί του.
Ο λόγος για τον...

Με μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές σήμερα ο καιρός

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και σποραδικές βροχές στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά προβλέπονται για σήμερα Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Στην Αττική, παροδικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μέχρι το απόγευμα, ενώ υπάρχει η πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το απόγευμα προβλέπονται και στη Θεσσαλονίκη. Το θερμόμετρο θα δείχνει από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση

Σοκ στο Αιγαίο, 60 νεκροί, 31 παιδιά: πώς χάθηκαν [φωτο]

Πού ακριβώς βυθίστηκε το πλοίο στο Αιγαίο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 60 επιβάτες εκ των οποίων οι 31 να είναι παιδιά και κάποια μωρά;
Τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί ακόμη αγνοούνται αφότου το πλοίο όπου επέβαιναν, που μετάφερε λαθρομετανάστες προς την Ευρώπη, βυθίστηκε στο Αιγαίο πέλαγος ανοικτά του Μεντερές, στην επαρχία της Σμύρνης στην Τουρκία.
Αναμέσα στα θύματα βρίσκονται και 31 παιδιά, εκ των οποίων τα τρία ήταν μωρά, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης του Μεντερές, Ταχσίν Κουρτμπέιογλου. Προσέθεσε πως οι περισσότεροι επιβάτες του πλοίου που βυθίστηκε στο Αιγαίο ήταν παλαιστίνιοι, ενώ νωρίτερα το BBC μετέδιδε πως ήταν σύροι και ιρακινοί που ταξίδευαν προς την Ευρώπη.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, 45 επιβάτες έχουν έως τώρα διασωθεί από το ναυάγιο, ενώ τα περισσότερα θύματα βρίσκονταν κάτω από το κατάστρωμα όταν το πλοίο βυθίστηκε, μόλις 50 μέτρα μακριά από τα τουρκικά παράλια.
Δύο άνθρωποι έχουν συλληφθεί λόγω υποψιών ότι σχετίζονται με την υπόθεση.
Δείτε τις φωτογραφίες με τα θύματα από το πλοίο που βυθίστηκε στο Αιγαίο:

Ένστολοι "κρεμάστηκαν" έξω απο το υπ. Οικονομικών

Με μια μακάβρια μορφή διαμαρτυρίας, στήνοντας κρεμάλες και αναπαριστώντας σκηνή απαγχονισμού, ένας αστυνομικός, ένας πυροσβέστης κι ένας λιμενικός «κρεμάστηκαν» έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όπου βρέθηκε η πορεία των ενστόλων, που αντιδρούν στα μέτρα λιτότητας.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ανακοίνωση της Coca-cola 3E για την ανάκληση χυμών "Amita Motion"

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία Coca-cola 3E αναφέρει, σχετικά με την ανάκληση των χυμών «Amita Motion» που διετάχθη από τον ΕΦΕΤ «ότι ένα από τα 9 φρούτα που αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν τη μοναδική γεύση της Amita Motion, αποτελεί την γεννεσιουργό αιτία της γευστικής απόκλισης» που παρατηρήθηκε. 
«Ο χυμός του συγκεκριμένου φρούτου περιέχει ένα αβλαβή και φυσικά αναπτυσσόμενο μικροοργανισμό, περιοδικά εμφανιζόμενο κατά τη συγκομιδή και αγροτική επεξεργασία των φρούτων», συνεχίζει η ανακοίνωση.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρείας:

Τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό

Τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στο ύψος της καθέτου οδού που οδηγεί στην Κρυσταλοπηγή.
Το ατύχημα έγινε όταν το πίσω λάστιχο από ένα φορτηγάκι που έφερε αλβανικές πινακίδες «έσκασε», με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.
Το φορτηγάκι ήταν φορτωμένο με μπαταρίες.

Γρεβενά: Σχέδιο καταστροφής της Βάλια Κάλντα (Ζεστή Κοιλάδα)

Περιοδικό Ανεβαίνοντας
Μέσα στην «αγωνία» του Ελληνικού Κράτους για επενδύσεις και «ανάπτυξη», ένα παλιό αλλά «αξέχαστο» σχέδιο, ανασύρθηκε από τα συρτάρια και προωθείται προς υλοποίηση. Πρόκειται για φράγμα ύψους 60 μέτρων, το οποίο θα εκτρέπει τα νερά του Αώου και που θα κατασκευαστεί μεταξύ Βωβούσας και Σμιξωμάτων (η συμβολή Αώου και Αρκουδορέματος).
Τα νερά θα διοχετεύονται προς το Μετσοβίτικο ποταμό και τη λίμνη των Ιωαννίνων και από εκεί στο Καλαμά, για να ενισχύσουν την ηλεκτροπαραγωγή των Υδροηλεκτρικών σταθμών Γρεβενιτίου, Μετσοβίτικου και Καλαμά.
Για το έργο, έχει ήδη υπογραφεί συμφωνία μεταξύ της ΔΕΗ και της Τέρνα Ενεργειακή Α.Ε. και ο χρόνος υλοποίησης είναι τρία χρόνια.

Tα τέσσερα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης

Η κυβέρνηση θέτει τέσσερα κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης, το οποίο αναμένεται να καταβληθεί σε δύο δόσεις.
Εφέτος τα πράγματα θα είναι ιδιαιτέρως δύσκολα αφού η τιμή του πετρελαίου θα φτάσει στα ύψη μετά την εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης με αυτόν του πετρελαίου κίνησης. Οι τιμές αναμένεται να αγγίξουν τα 1,40 ευρώ το λίτρο από 1,0 ευρώ που διαμορφώθηκαν κατά μέσο όρο την περσινή χειμερινή περίοδο. Ποσοστό αύξησης δηλαδή 40%.
Για την καταβολή της βοήθειας θα λαμβάνονται υπόψη γεωγραφικά, κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια, καθώς και πλαφόν όσον αφορά την επιφάνεια της κατοικίας.

Πού σαρώνουν οι εξαγωγές της ελληνικής φέτας

Που σαρώνουν οι εξαγωγές της ελληνικής φέτας; Ποια είναι η εντυπωσιακή άνοδο σε αξία που έχει κάνει η ελληνική φέτα;
Εντυπωσιακή άνοδο σε αξία, κατά 87,1%, έχουν σημειώσει οι ελληνικές εξαγωγές στην φέτα στις ΗΠΑ, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012, φθάνοντας τα 5,039 εκ. δολάρια έναντι 2,693 εκατ. δολάρια συγκριτικά με την ίδια περίοδο του παρελθόντος έτους και η σημαντική αυτή ενίσχυση οδήγησε στην άνοδο της χώρας μας στην τρίτη θέση του σχετικού πίνακα, υπερσκελίζοντας τις γειτονικές Βουλγαρία και Ιταλία.

Δείτε:Δεν θα πιστεύεις με τι μοιάζει το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ!!!

Η φωτογραφία που έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει χιλιάδες likes και shares!
Αν ο νέος ήλιος του ΠΑΣΟΚ έκλεινε στις 360 μοίρες, δείτε τι θα είχαμε!

Στη δημοσιότητα ο μισθός του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου

Ποιος είναι ο μισθός του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου αλλά και των Μητροπολιτών σύμφωνα με στοιχεία που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας;
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα στοιχεία μισθοδοσίας των κληρικών των Μητροπολιτών και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο ιερός κλήρος υπάγεται στο ενιαίο μισθολόγιο χωρίς καμία θετική ή αρνητική διάκριση. Ο μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης ΕλλάδαςΙερώνυμος, οι σεβασμιότατοι Μητροπολίτες και ο ιερός κλήρος δεν έχουν εξαιρεθεί από καμία γενικότερη μισθολογική μείωση, ούτε ζήτησαν να εξαιρεθούν».

ΔΙΑΣΗΜΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Με απειλούσαν εξαιτίας των πολιτικών μου θέσεων

Είναι μία από τις ηθοποιούς του Χόλιγουντ που έχουν επιλέξει να έχουν δημόσιο λόγω και να παίρνει σαφή πολιτική θέση σε κάθε σημαντική πολιτική συγκυρία.
Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Metro η Σούζαν Σαράντον αποκάλυψε ότι την εποχή πριν από τον πόλεμο στο Ιράκ είχε δεχθεί πολλών μορφών επιθέσεις, ακόμη και απειλές για τη ζωή της.
"Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα την εποχή που προηγήθηκε του πολέμου στο Ιράκ, όταν έκανα μη δημοφιλείς ερωτήσεις, υπήρχαν πολλές επιθέσεις εναντίον μου από ραδιοφωνικούς παραγωγούς που ειδικεύονται στο μίσος και που ζητούσαν κάτι να γίνει με εμένα.

Δεχόμουν απειλές για τη ζωή μου.

Θέαμα και συγκίνηση στο φιλικό βετεράνων της Νάουσας και του ΠΑΟΚ

Θέαμα και συγκίνηση στον φιλικό αγώνα ανάμεσα στου παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του ΦΑΣ Νάουσα και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Στάδιο της Νάουσας, ο οποίος έληξε με σκορ 5-4 υπέρ της ομάδας της Νάουσας, μπροστά σε 1000 και πλέον φιλάθλους!
Ο αγώνας διεξήχθη με πρωτοβουλία του Δήμου Νάουσας με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (1962-2012), εις μνήμην του Παναγιώτη Κατσούρη που αγωνίστηκε στις ομάδες της Νάουσας και του ΠΑΟΚ, αλλά και του Αλέκου Παπαδόπουλου.
Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν από το Δήμαρχο Νάουσας Τάσο Καραμπατζό, ο...

«Βόμβα» μεγατόνων από Βέροια!

Ένα πολύ μεγάλο όνομα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φέρεται να «κυνηγάει» η ΒΕΡΟΙΑ, θέλοντας να ταράξει τα νερά της Super League λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος!
Ο λόγος για τον 35χρονο Γάλλο αμυντικό,...