ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε τη νεότερη και κούκλα… σωσία της Έλενας Παπαρίζου!

Δεν είναι μόνο η εκπληκτική ομοιότητα με τη “δίδυμη” αδερφή της Έλενας Παπαρίζου, αλλά και η σύμπτωση ότι κι εκείνη δουλεύει νύχτα…δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού πενταγράμμου! Πολύ σέξι και οι δύο! Εσείς ποια διαλέγετε;

Superleague: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 1-0 Τελικό

Αγγαρεία το δεύτερο ημίχρονο για όσους παρακολούθησαν το δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει και με τους δυο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι αξιοσημείωτο ότι σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο δε δημιουργήθηκε καμία αξιόλογη φάση από καμία ομάδα!
-Ο ΠΑΟΚ έχει επιβάλει πλήρως τον ρυθμό του χωρίς όμως να καταφέρνει να
πλησιάσει εύκολα στην εστία του Κουτζαβασίλη. Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε εντεκάδα ανάγκης λόγο των 12 απουσιών (διεθνείς και τραυματίες).
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον δικέφαλο σημειώθηκε στο 9ο λεπτό όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Ρομπέρ έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Σερραίων.
Στο 16ο λεπτό ο πριν ένα μήνα περίπου παίκτης του ΠΑΟΚ Σάμι Μπανγκουρά που επέστρεψε στα λιοντάρια κέρδισε τις κόντρες πλάσαρε αλλά ο Χακομπο έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 23ο λεπτό ο Γεωργιάδης πλάσαρε μ από τα δεξιά με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα του Πανσερραικου αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή.
Στο 35ο λεπτό με πολύ όμορφο συνδυασμό των Φωτακη και Λόρενς ο τελευταίος θα βρει τον Γιάννου μέσα στην περιοχή με τον νεαρό επιθετικό να πλασάρει σωστά και να ανοίγει το σκορ.
-Εξαιρετικός συνδυασμός του Φωτάκη με τον Λόρενς από τα δεξιά με τον Ιρλανδό να δίνει
ακόμα μια ασιστ αύτη τη φορά στον Γιάννου ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κουτζαβασίλη και να κάνει το 1-0 στο 35ο λεπτό.
-Μικρή η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραικο . Σίγουρα
μεγάλο ρόλο έπαιξε και η δύσκολη πρόσβαση που έχουν οι κάτοικοι των δυτικών κυρίως περιοχών καθώς λόγο της ΔΕΘ η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει αποκλείσει πολλούς από τους κεντρικους δρόμους στο κέντρο της πόλης.
-Στη Θ-4 βρίσκονται 100 περίπου οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει λεπτό να φωνάζουν συνθήματα τόσο για την ομάδα όσο και για τους φυλακισμένους συνοπάδους τους
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Χακομπο, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Λίνο, Φωτάκης, Λόρενς, Κάτσε, Ιντζίδης, Γιάννου
Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Τσαούσης, Μπριλάκης, Σιάκκας, Μπανγκουρά, Ανάκογλου, Κόντος, Τοντόροφ, Ράνιτς, Καρακώστας

Seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Catherine Middleton: Η γυναίκα με τις ωραιότερες μπούκλες!

Σε fashion icon έχει εξελιχθεί η Catherine Middleton. Η Δούκισσα του Cambridge, φαίνεται πως αποτελεί πρότυπο ομορφιάς, μιας και πολλοί αντιγράφουν τόσο το ντύσιμο, όσο και το χτένισμα της!
Πλέον, μια ακόμα «διάκριση» ομορφιάς έρχεται να προστεθεί στη «συλλογή» της 31χρονης Catherine, αφού ψηφίστηκε ως η γυναίκα με τις… ωραιότερες μπούκλες στη Βρετανία, αφήνοντας πίσω της πολλές άλλες celebrities, που έφαγαν τη σκόνη της.
Δεύτερη, ακολουθεί η παρουσιάστρια...

Η Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της 1,5 μήνα μετά την κακοποίηση της στην Πάρο

Αισιόδοξα μηνύματα έρχονται από την μητέρα της 15χρονης Μυρτούς που είχε πέσει θύμα κακοποιήσεις από Πακιστανό στην Χρυσή ακτή στην Πάρο.
Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγείας έχουν αρχίσει να φαίνονται ε καθώς η μικρή άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά, 1,5 μήνα.
Η μητέρα της, μιλώντας στην εφημερίδα Real News που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, εξομολογείται πως βλέπει για πρώτη φορά ελπίδα για ανάρρωση της κόρης της. Παράλληλα εμφανίζεται αισιόδοξη καθώς όπως λέει η 15χρονη Μυρτώ ήταν πάντοτε παλικάρι και δυνατή. Συμπληρώνει δε πως...

Στις 21 Οκτωβρίου η σέντρα για την Δ΄Εθνική

Aπό την ΕΠΟ ανακοινώθηκε ότι η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα των 10 ομίλων του Πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής Κατηγορίας, της περιόδου 2012-2013, θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 24/09/2012 και ώρα 13:00 στα Γραφεία τις Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.
Επίσης, ανακοινώθηκε ότι η έναρξη του Πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή 21/10/2012.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Αποτελέσματα (Α') Προκριματικής Φάσης Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Γρεβενών


Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών και είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 08 /09/2012. 
ΩΡΑ: 5.00 μ.μ.

Τα έσπασαν Άγγλοι χούλιγκαν στη Μολδαβία (video)

Για άλλη μια φορά οι Άγγλοι χούλιγκαν έδειξαν το… κακό τους πρόσωπο και τα έσπασαν στις κερκίδες του αγώνα της εθνικής τους ομάδας ποδοσφαίρου με την Μολδαβία.

Παραιτήθηκε η σοσιαλίστρια δημοτική σύμβουλος για ροζ βίντεο που... αυτοϊκανοποιείται (βίντεο)

Δημοτική σύμβουλος στην Ισπανία, αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά την ευρεία διάδοση ενός ροζ «σπιτικού» βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια.
Στο βίντεο η Olvido Hormigos εμφανίζεται...γυμνή πάνω στο κρεβάτι του σπιτιού της, να αυτοικανοποιείται. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο πως ένα ιδιωτικό βίντεο κατέληξε σε χέρια τρίτων και από εκεί στο ίντερνετ, όπου έγινε ανάρπαστο, υπάρχει όμως η υπόνοια ότι πρόκειται ενδεχομένως για πολιτική μηχανορραφία.

Δείτε τη μηνιαία δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτ. Μακεδονίας

Μηνιαία δραστηριότητα, υφισταμένων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
1. Κατά την διάρκεια του μηνός Αυγούστου του έτους 2012, από τις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:

Δείτε:Ο ουρανοξύστης που μοιάζει με παντελόνι!!

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς είχε στο μυαλό του ο αρχιτέκτονας αλλά το αποτέλεσμα ξενίζει αρκετούς…
Πρόκειται για τον ουρανοξύστη “Πύλη στην Ανατολή” στην πόλη Σουτσού της Κίνας.
Δαπανήθηκαν 700 εκατομμύρια δολάρια δημιουργώντας, όχι εσκεμμένα, το “Παντελόνι της Ανατολής”.
Το κτίριο, που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ανέγερσής του, έχει ήδη εισπράξει πληθώρα αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο εξ αιτίας του περίεργου σχήματός του που θυμίζει κακή αναπαράσταση ανδρικού παντελονιού, ενώ η διπλή βάση του μοιάζει με παπούτσια.
Τελικά, αντί να αποτελεί μία εντυπωσιακή και μνημειακή είσοδο στην Ανατολή και να αντανακλά τη σημασία της Κίνας στο σημερινό κόσμο, το 74 ορόφων κτίριο χαρακτηρίστηκε -μεταξύ άλλων- “Το παντελόνι της Ανατολής” δίνοντας του έτσι ένα νέο παρατσούκλι.

Το σεξουαλικό πρόβλημα (Ανέκδοτο)

Ραντεβού με τον ψυχίατρο…
Ένας τύπος εξετάζεται από τον ψυχίατρο. Κατά την διάρκεια της εξέτασης…
Ζωγραφίζει ο Ψυχίατρος ένα κύκλο και ρωτάει τον ασθενή:
- Τι είναι αυτό;

Ξεκίνησε από τις Σέρρες για… όργιο sex στη Βουλγαρία και κατέληξε φυλακή

Νεαρός Σερραίος συνελήφθη από τη βουλγαρική αστυνομία στην Κουλάτα της Βουλγαρίας, επειδή σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο του…εντοπίστηκε να μεταφέρει ποσότητα ινδικής κάνναβης.
Σύμφωνα με βουλγαρικά ΜΜΕ, η κάνναβη προοριζόταν για χρήση κατά τη διάρκεια… σεξουαλικού οργίου στο οποίο θα συμμετείχε ο «θερμόαιμος» νεαρός, ο Βούλγαρος φίλος του και δύο πόρνες σε ξενοδοχείο στη γειτονική πόλη Σαντάνσκι.

Seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Φωτιές ανάβει το βίντεο της καθηγήτριας με τους επτά μαθητές!!!

Κατεύθυνση στο σεξ αποδείχθηκε πως έδινε μια νεαρή καθηγήτρια νυχτερινού σχολείου σε Ακριτική πόλη της Ελλάδας καθώς κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου ένα «ροζ» βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κάνει σεξ μέσα στο σχολείο με επτά μαθητές της.Η απίστευτη ερωτική ιστορία που έχει κάνει τον γύρο της πόλης και του διαδικτύου έχει τραβηχτεί από έναν μαθητή που συμμετείχε στο όργιο από το κινητό του τηλέφωνο.Σύμφωνα με πληροφορίες , το σκηνικό, έτσι όπως αποδίδεται μέσα από τα ερασιτεχνικά πλάνα του κινητού τηλεφώνου, είναι ξεκάθαρο. Στα πλάνα διακρίνεται η καθηγήτρια ξαπλωμένη πάνω σε δύο ενωμένα θρανία να απολαμβάνει το μαθητικό ερωτικό γαϊτανάκι.

30 πολιτικοί στη λίστα του ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό!!!

Τριάντα πολιτικά πρόσωπα, κυρίως πρώην και νυν βουλευτές, αλλά και πρώην υπουργοί βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στο «μικροσκόπιο» του ΣΔΟΕ καθώς υπάρχουν ενδείξεις για παράνομο πλουτισμό και άλλα οικονομικά εγκλήματα.
Οι έρευνες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, καθώς ήδη διενεργούνται εξονυχιστικοί έλεγχοι και διασταυρώσεις στοιχείων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα την τελευταία δεκαετία.
Ταυτόχρονα έχουν ανοιχτεί δεκάδες τραπεζικοί λογαριασμοί των ελεγχομένων και συσχετίζονται τα ποσά και οι κινήσεις των λογαριασμών αυτών

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ο Καιάδας της Χρυσής Αυγής έσπαγε μαζί με το τάγμα του πάγκους μικροπωλητών (video)

Μέλη της Χρυσής Αυγής , ανάμεσα τους και ο βουλευτής Γιώργος Γερμενής, ο οποίος είναι πιο γνωστός ως «Καιάδας» εξαπέλυσαν χθες βράδυ επίθεση σε αλλοδαπούς πλανόδιους μικροπωλητές που είχαν στήσει τους πάγκους με την πραμάτεια τους σε πανηγύρι της Ραφήνας.Λίγο πριν την επίθεση αντικαθιστώντας την αστυνομία έκαναν έλεγχο στα χαρτιά των μικροπωλητών. Το περισταστικό έγινε έξω από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Παντοβασίλισσας στην Ραφήνα ενώ ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα:
«Ήρθαμε να τιμήσουμε την γιιορτή της Παναγίας. Παράλληλα είδαμε ότι υπήρχαν εδώ πολλοί λαθρομετανάστες χωρίς χαρτιά. Εμείς αυτό το καταγγείλαμε στην αστυνομία και σαν Χρυσή Αυγή κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε.»

(Α') Προκριματική Φάση Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Γρεβενών

ΣΑΒΒΑΤΟ 08 /09/2012. ΩΡΑ: 5.00 μ.μ.

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι με τα γυαλάκια;

Είναι γνωστή τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα!!!
Σήμερα είναι γνωστή τηλεπερσόνα και τραγουδίστρια, ιδιαίτερα δημοφιλής στο ανδρικό κοινό για την εντυπωσιακή της εμφάνιση.
Στη φωτογραφία τη βλέπετε σε παιδική ηλικία, πριν κάνει επέμβαση λέιζερ για να απαλλαγεί από τη μυωπία της. Ποιο είναι το χαριτωμένο κοριτσάκι;
Είναι η...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ένα μπράβο στον παπά!

Ένας τύπος πήγε στην Εκκλησία και μετά το τέλος της λειτουργίας περίμενε να συγχαρεί τον ιερέα.
Τού λέει:

Fail στην παρουσίαση της Motorola

 Η Motorola παρουσίασε το Droid Razar HD και διάφορες άλλες συσκευές αλλά… δεν είχε internet!

Σε ποια μεσογειακή χώρα βρέθηκε φλέβα χρυσού;

Από ενθαρρυντικά έως εξαιρετικά κρίνονται τα αποτελέσματα των ερευνών καναδικής εταιρείας η οποία διενεργεί έρευνες για ανεύρεση χρυσού στην Κύπρο.
Μετά τα 4.5 γραμμάρια χρυσού ανά τόνο, σε βάθος δέκα μέτρων που εντόπισε η καναδική εταιρεία Northern Lion Gold στον Αγιο Νικόλαο της Πάφου, τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα ερευνών στα Πάνω Λεύκαρα κάνουν λόγο για 3.47 γραμμάρια χρυσού ανά τόνο, σε βάθος 25 μέτρων και σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις φαίνεται ότι στα Κάτω Λεύκαρα το τρυπάνι μπορεί να βρει σε βάθος 31.5 μέτρων, περίπου 3 γραμμάρια χρυσού ανά τόνο.
Τα αποτελέσματα των ερευνών είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα καθώς τιμές πάνω από 1-2 γραμμάρια στον τόνο είναι πολύ ελκυστικές λόγω της κατακόρυφης αύξησης της τιμής του χρυσού ανα ουγγιά. 
Η Κύπρος πάντως βάση επίσημων στοιχείων έκανε εξαγωγή χρυσού από το 1935.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Φρίκη: Δείτε σε ποια χώρα τρώνε το πέος γαϊδουριού (!)

Σε ποια χώρα τρώνε το πέος του γαϊδουριού; Από πότε φαντάζει καινοτομία η εκάστοτε διατροφική «παράνοια» ;
Έχουμε ακούσει παράξενα και παράξενα σε ετούτη τη ζωή αλλά αυτό παραπάει.
Οι τάσεις στο φαγητό και στο τι τρώμε αλλάζουν συνεχώς και καινούργια πράγματα προστίθενται στην κουζίνα συνεχώς.
Αν και πολλά από αυτά, όπως τα σκουλήκια μεταξοσκώληκα, τα εντόσθια γουρουνιού και οι όρχεις ταύρου δεν είναι κοντά στην ελληνική, μεσογειακή νοοτροπία σε άλλες χώρες θεωρούνται εκλεκτοί μεζέδες. 
Όπως και το άτυχο γαϊδουράκι!
Η νέα τάση, λοιπόν, στην...

Φοιτητικό σπίτι: τι να προσέξετε και τι να αποφύγετε

Τι πρέπει ένας νέος φοιτητής να προσέξει πριν νοικιάσει το πρώτο του φοιτητικό σπίτι;
Μπήκες στο πανεπιστήμιο; Συγαχαρητήρια! Αν νομίζεις ότι τώρα θα ηρεμήσεις, καλύτερα να το ξανασκεφτείς προτού σε φάνε οι δρόμοι για να βρεις το πρώτο σου φοιτητικό σπίτι.
Συμβουλές για το πώς να διαλέξουν σπίτι οι νέοι φοιτητές παρέχει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, ΚΕΠΚΑ. Στον οδηγό που δίνει στους νέους αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα σπίτια που βρίσκονται στο κέντρο των πόλεων, είναι κατά κανόνα παλαιότερα και πιο ακριβά, σε σχέση, με αυτά, που βρίσκονται, εκτός κέντρου.
Επίσης, τους προειδοποιεί να ελέγχουν την τοποθεσία του σπιτιού, τη γειτονιά και τι παρέχει αυτή (supermarket, τράπεζες, τακτική αστική συγκοινωνία, πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη κ.λπ.).
Αναφέρεται επίσης ότι πρέπει να γίνεται ιδιαίτερα καλός έλεγχος στο σπίτι προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν βλάβες ώστε να τις επισημάνουν στον ιδιοκτήτη, για να τις διορθώσει.

Για τις διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού:

Απίστευτο: μάθημα οικονομίας από 12χρονο κορίτσι [video]

Είναι μόλις 12 χρονών. Αλλά τα όσα λέει για την οικονομία και για το πως λειτουργεί το σύστημα του χρέους που έχει «σκλαβώσει» όλο τον πλανήτη είναι συγκλονιστικά!
Τελικά τα πράγματα είναι τόσο απλά που ακόμη κι ένα 12 χρονο κορίτσι από το Καναδά, τα΄χει καταλάβει. Οι μεγαλύτεροι έχουμε ένα πρόβλημα.
Δείτε το βίντεο με την 12χρονη να παραδίδει μαθήματα οικονομίας:

Ποια καλλιέργεια αποφέρει κέρδη 800 ευρώ ανά στρέμμα;

Μάθετε πώς καλλιεργείται και αποκτήστε ένα αρκετά καλό εισόδημα.
Πρώτης τάξεως πηγή συμπληρωματικού εισοδήματος μπορεί να αποτελέσει η καλλιέργεια φιστικιάς καθώς, παρά την κρίση, η ζήτηση για τον πλέον αγαπημένο ξηρό καρπό, τα κελυφωτά φιστίκια Αιγίνης, παραμένει σε υψηλά επίπεδα.
Μάλιστα, η ζήτηση για το φιστίκι Αιγίνης δεν περιορίζεται εντός των ελληνικών συνόρων, αλλά αρκετές χώρες από την Ευρώπη, όπως ...

Ποια προϊόντα πρέπει να παρέχουν τα κυλικεία των σχολείων

Τα σχολικά κυλικεία πρέπει να παρέχουν ασφαλή για την υγεία των μαθητών προϊόντα.
Συγκεκριμένα, το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών δημοσιεύει τον κατάλογο με τα προϊόντα που πρέπει να βρίσκονται στα ράφια των κυλικείων των δημοτικών σχολείων.
Αυτά είναι σάντουιτς – τοστ με ψωμί ολικής αλέσεως ή λευκό, τυρί, γαλοπούλα, ντομάτα, χωρίς μαγιονέζα και χωρίς βούτυρο. Καλό είναι να μη προστίθεται ούτε μαργαρίνη, αλλά αν προστεθεί, τότε η περιεκτικότητά της, σε λιπαρά, δεν πρέπει να υπερβαίνει το 2% των ολικών λιπιδίων. Απλά αρτοσκευάσματα (φρυγανιές, φρατζολάκια, σησαμένια κουλούρια, παξιμάδια, κριτσίνια), σε ατομική συσκευασία μέχρι 50 γραμμαρίων, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΠΡΙΜ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟ 2013

Παράταση του τρέχοντος καθεστώτος άμεσων ενισχύσεων (άρθρο 68) για το έτος ενίσχυσης 2013
Παρατείνεται για ένα χρόνο το τρέχον καθεστώς, για τους γεωργούς, σε ότι αφορά τις άμεσες ενισχύσεις, δηλαδή την ενίσχυση μέσω δικαιωμάτων, καθώς και το ποιοτικό παρακράτημα ( ΠΡΙΜ ) για το σιτάρι, το λάδι, τα αιγοπρόβατα και τις αγελάδες (άρθρο 68).
Οι αγρότες οφείλουν να γνωρίζουν ότι για το 2013 ισχύουν οι ίδιες προβλέψεις με το 2012, τόσο για τις ενισχύσεις, όσο και για την πολλαπλή συμμόρφωση.
Το τρέχον κανονιστικό πλαίσιο για την ΚΑΠ και ειδικά για τις άμεσες ενισχύσεις προβλεπόταν να λήξει στο τέλος του 2012, καθώς από το 2013, θεωρητικά, θα υπήρχε νέος κανονισμός για την προγραμματική περίοδο 2013-2020. Όμως παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με αποτέλεσμα να καθίσταται αναγκαία η μετάθεση της έναρξης του νέου καθεστώτος στο 2014, για όλη την Ε.Ε .
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη ετοιμάσει κανονισμό με τον οποίο δίνεται η παράταση και ο οποίος είναι στο τελικό στάδιο προετοιμασίας και αναμένεται να δοθεί σύντομα στη δημοσιότητα.

dikaiologitika.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Από την ΔΕΗ ανακοινώνεται ότι την  Κυριακή 09/09/2012 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε πολλούς ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:

Νέα τροπολογία-βόμβα: Σε σχέση με τι θα φορολογούμαστε;

Τροπολογία-βόμβα για τον έλεγχο του πραγματικού εισοδήματος των φορολογουμένων κατατέθηκε σήμερα το απόγευμα στη Βουλή, η οποία επεκτείνει τις έμμεσες τεχνικές φορολογικού ελέγχου, οι οποίες ήδη εφαρμόζονται στους επιτηδευματίες, σε όλες τις κατηγορίες φορολογουμένων(μισθωτοί, αγρότες, συνταξιούχοι κ.α.).
Η τροπολογία περιγράφει την εφαρμογή έμμεσων τεχνικών φορολογικού ελέγχου, που θα διερευνά περιπτώσεις βιοτικού επιπέδου το οποίο δεν συνάδει με τα δηλωθέντα εισοδήματα. Πρόκειται ουσιαστικά για αντιγραφή των μεθόδων του IRS, του εφοριακού διωκτικού τμήματος των ΗΠΑ. που καθιερώθηκε όταν έβαλε στο χέρι τον Αλ Καπόνε ενώ τις μεθόδους του εξακολουθεί να τηρεί το φορολογικό σύστημα των ΗΠΑ επί δεκαετίες.
Όπως αναφέρει το σκεπτικό της διάταξης, η εφαρμογή «έμμεσων τεχνικών φορολογικού ελέγχου» (εξ αποστάσεως) θα διευκολύνει το έργο των ελεγκτικών υπηρεσιών και θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της δικαιότερης φορολογικής μεταχείρισης.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γρεβενά: Διακοπή νερού... την Κυριακή!!!

Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών ανακοινώνει ότι λόγω διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 09/09/2012 από 07.30 έως 10.30 στους οικισμούς:

1 χρόνος φυλάκιση με αναστολή στο δήμαρχο Κοζάνης, σε δύο αντιδημάρχους, στην κυρία Νανοπούλου και σε δύο δημοτικούς συμβούλους!

Δεν σφράγισαν εστιατόριο, αν και οι υγειονομικές αρχές είχαν σημειώσει επανειλημμένες υγειονομικές παραβάσεις
Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή επέβαλε το τριμελές πλημμελειοδικείο Κοζάνης στο δήμαρχο Κοζάνης, σε δύο αντιδημάρχους, στην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και σε δύο δημοτικούς συμβούλους.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους αυτοδιοικητικούς άρχοντες για «παράβαση καθήκοντος» και τους καταδίκασε, επειδή ως μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής έκαναν τα …στραβά μάτια και δεν έκλεισαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για το οποίο οι υγειονομικές αρχές είχαν καταλογίσει επανειλημμένως υγειονομικές παραβάσεις.

Προκριματικά World Cup 2014: Λετονία – Ελλάδα 1-2 (video)

Με το δεξί ξεκίνησε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου τις υποχρεώσεις της στον προκριματικό όμιλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, καθώς επιβλήθηκε στη Ρίγα της Λετονίας με 1-2, αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν ανώτερο, έχασε σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Γιάννη Μανιάτη στο 34′ , όμως οι Λετονοί ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο

Ξανά και ξανά στριπτίζ στο Dancing With The Stars της Αργεντινής (vids)

Συνεχίζουν την ίδια συνταγή οι παραγωγοί του Dancing With The Stars της Αργεντινής, ενός σόου που κάνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης στη χώρα του Μαραντόνα και του Μέσι.

Γι' αυτό αγαπάμε τη Βραζιλία (vids & pics)

Σιγά μην αγαπούσαμε τη Βραζιλία για το ποδόσφαιρο ή τον καφέ!!!
Αγαπάμε Βραζιλία γιατί βγάζει γυναίκες όπως η Dani Bolina διότι η 28χρονη είναι γνήσιο παραδοσιακό προϊόν με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης.

Δέκα λυσσασμένες επιτέθηκαν και βίασαν 17χρονο

Eνας 17χρονος από την Παπούα της Νέας Γουινέας έπεσε θύμα βιασμoύ. από 10 γυναίκες, οι οποίες του επιτέθηκαν και τον βίασαν όλες μαζί, απειλώντας τον με κουζινομάχαιρα.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η τοπική αστυνομία, το συμβάν έγινε έξω από το. επαρχιακό κέντρο της Μένδης, ενώ το όνομα του θύματος δεν έγινε γνωστό.
Τελικά ο 17χρονος νεαρός, που ευτυχώς δεν διατρέχει καποιο κίνδυνο, επισκέφθηκε προληπτικά το νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις.
Τέλος, όπως δήλωσε ο Τέντι Τέι, αστυνομικός διοικητής της περιοχής στο Ασόσιεντεντ Πρές: