ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Βρέθηκε η ιδανική διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής

Μια πρωτότυπη έρευνα διεξήγαγαν επιστήμονες από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, θέλοντας να ανακαλύψουν ποια θεωρείται η ιδανική διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης, και ιδού τα αποτελέσματα.
Οι ερευνητές ζήτησαν από 2000 ζευγάρια να αξιολογήσουν τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με τους χαρακτηρισμούς: επιθυμητή, επαρκής, πολύ σύντομη και πολύ μακρά - βαρετή/κουραστική.
Με βάση τις απαντήσεις τους:
Πολύ σύντομη επαφή χαρακτηρίστηκε αυτή που διαρκεί 1 με 2 λεπτά.
Επαρκής επαφή χαρακτηρίστηκε αυτή που κρατάει 3 ως 7 λεπτά.
Επιθυμητή επαφή αυτή που διαρκεί από 7 μέχρι και 13 λεπτά.
Βαρετή ή κουραστική αυτή που ξεπερνάει τα 13 λεπτά.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ποιος γνωστός ηθοποιός.. κάνει τον dj για να ζήσει;

Ποιος γνωστός ηθοποιός κάνει τον dj για να ζήσει; 
Σε ποια αγαπημένη σειρά ήταν πρωταγωνιστής αλλά δεν έχει πάρει τα οφειλόμενα;
Το ΜEGA ως γνωστόν έχει απλήρωτους τους «Βασιλιάδες» και τα γυρίσματα έχουν σταματήσει. Έτσι αρκετοί έχουν αναγκαστεί να αλλάξουν επάγγελμα για να βγάλουν το ψωμί τους. Κλασσικό παράδειγμα ο Νίκος Αναδιώτης που δηλώνει πλέον… dj.

Φρίκη: πώς εντοπίζουν ομοφυλόφιλους στην Μαλαισία (!)

Πώς εντοπίζουν τους ομοφυλόφιλους στην Μαλαισία; Για ποιο λόγο η κυβέρνηση έκανε σεμινάρια για τον εντοπισμό τους;
Στην Ελλάδα η Χρυσή Αυγή, στην Μαλαισία η ίδια η κυβέρνηση. Οι κοινωνικές και φυλετικές διακρίσεις, καθώς και η ομοφοβία, δεν έχουν προηγούμενο.
Σεμινάρια για τον εντοπισμό παιδιών που παρουσιάζουν ενδείξεις ομοφυλοφιλίας οργανώνει η κυβέρνηση της Μαλαισίας. Το σεμινάριο θα αφορά γονείς και καθηγητές και έρχεται να υπογραμμίσει την άνοδο του θρησκευτικού συντηρητισμού στη μουσουλμανική, κυρίως, χώρα.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Γυναίκα σε απατούσα με την κουμπάρα μας και με την ξαδέλφη σου

Ένας άντρας πέθαινε και η γυναίκα του ήταν πάνω από το κρεβάτι του και του κρατούσε τρυφερά στο χέρι στις τελευταίες του στιγμές.
Κάποια στιγμή αυτός ψυθιρίζει.
- Μαρία
- Τι είναι Σωτήρη μου
- Πρέπει να σου εξομολογηθώ κάτι
- Όχι! Σωτήρη μου δεν θέλω να μου εξομολογηθείς!
- Μα είναι σημαντικό Μαρία μου!
- Τι Σωτήρη μου;
- Να!...

Αυτή είναι η ταινία που κοροιδεύει τον Μωάμεθ και βάζει φωτιά στον ισλαμικό κόσμο (video)

Ξεσηκωμένος ο μουσουλμανικός κόσμος αμερικανικής ταινίας “Η αθωότητα των μουσουλμάνων”, θεωρώντας ότι η ταινία προσβάλει τον προφήτη Μωάμεθ. Η επίμαχη ταινία είναι δημιούργημα του Σαμ Μπάσιλ, ενός Ισραηλινο-αμερικανού κτηματομεσίτη από το Λος Άντζελες και έχει προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες σε πολλές αραβικές χώρες, με αποκορύφωμα τα αιματηρά επεισόδια στη Λιβύη, στα οποία σκοτώθηκε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Βεγγάζη.
Σύμφωνα με τον Μπασίλ, σκοπός της ταινίας του είναι να επιστήσει την προσοχή του κοινού σε αυτό που αντιλαμβάνεται οι «υποκρισία» του Ισλάμ. Στην ταινία , ο Μωάμεθ εμφανίζεται ως ανόητος, παιδόφιλος, ηδονιστής, γυναικάς και απατεώνας. Σε ένα τρέηλερ της ταινίας που έχει αναρτηθεί στο YouTube, ο προφήτης εμφανίζεται να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μια γυναίκα, την ώρα που για πολλούς μουσουλμάνους είναι βλασφημία ακόμη και να εικονίζεται το πρόσωπο του προφήτη. Παράλληλα, όλοι οι μουσουλμάνοι παρουσιάζονται ως βίαιοι και αδαείς, που ακολουθούν δουλικά τον Μωάμεθ.
Το Ιράν χαρακτήρισε την ταινία «απεχθή» ενώ η σιιτική οργάνωση του Λιβάνου Χεζμπολάχ καταδίκασε την “Αθωότητα των μουσουλμάνων” ως προσβολή των θρησκευτικών πεποιθήσεων και κατηγόρησε την Δύση ότι προσπαθεί να προκαλέσει ένσταση και μίσος μεταξύ των μουσουλμάνων και των κοπτών της Αιγύπτου Σύμφωνα με τα μερικανικά ΜΜΕ, το όνομα Σαμ Μπασίλ έχει Αιγυπτιακές ρίζες.
Από την πλευρά τους, οι αρχές του Αφγανιστάν απέκλεισαν την πρόσβαση στην ιστοσελίδα του YouTube ώστε οι Αφγανοί να μην δουν την επίμαχη ταινία,η οποία χαρακτηρίστηκε “απάνθρωπη και προσβλητική απέναντι στην πίστη 1,5 δισεκατομμυρίου ανθρώπων “.
Στην Λιβύη , με αφορμή την ταινία, ένοπλοι επιτέθηκαν με ρουκέτες στην Αμερικανική πρεσβεία στην Βεγγάζη, σκοτώνοντας τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών και τρεις ακόμα διπλωματικούς υπάλληλους.
Στο πλευρό των μουσουλμάνων τάχθηκε και το Βατικανό , το οποίο καταδίκασε την «προκλητική» ταινία που προσβάλει το Ισλάμ .
Ο εκπρόσωπος του Βατικανού, πατέρας Φεντερίκο Λομπάρντι, κατήγγειλε τις συνέπειες και τα τραγικά αποτελέσματα «των αδικαιολόγητων προσβολών και προκλήσεων» και καταδίκασε την απαράδεκτη βία, μετά τον θάνατο του αμερικανού πρεσβευτή στη Λιβύη και τριών ακόμη διπλωματών από την επίθεση στη Βεγγάζη.
Ο ίδιος ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ έκανε σήμερα έκκληση «για την ειρήνη που είναι τόσο επιθυμητή» στη Μέση Ανατολή «με σεβασμό στις νόμιμες διαφορές».
Η ταινία του 54χρονου Μπασίλ χρηματοδοτήθηκε από εβραίους αμερικανούς και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη και παραγωγό της «είναι πολιτική ταινία και όχι θρησκευτική». Παρόλα αυτά, σε παλιότερες δηλώσεις του στην εφημερίδα Wall Street Journal , ο δημιουργός της ταινίας έχει δηλώσει ότι “το Ισλάμ είναι καρκίνος”.

Όταν οι μάρτυρες του Ιεχωβά εξηγούν στη νοηματική γλώσσα τους κινδύνους του αυνανισμού! (video)

Η πρωτοβουλία της κοινότητας των Μαρτύρων του Ιεχωβά να εξήγησει στη νοηματική γλώσσα για του κινδύνους του αυνανισμού κάνει το γύρο του Διαδικτύου.
Συγκεκριμένα, όπως δημοσίευσε η γαλλική έκδοση της Huffington Post, τρεις ευαγγελιστές «παίρνουν το λόγο», με τη χρήση της νοηματικής γλώσσας, ώστε να ενημερώσουν τους νέους για τα ρίκα που διατρέχουν με το «σατανικό» αυνανισμό.
Οι εικόνες αυτές κυκλοφορούν αρκετές μέρες στην ιντερνητική κοινότητα και μετατράπηκαν σε ρεμίξ υπό τους ήχους μουσικής R'n'B.
Σύμφωνα με την αντίληψη των Μαρτύρων του Ιεχωβά, ο αυνανισμός θεωρείται ως μια «κακιά επιθυμία» και απαγορεύεται καθώς μπορεί να σπύρει τη διχόνεια, μεταξύ άλλων, στις έγγαμες σχέσεις.

Έκανε σεξ με δύο ανήλικους φίλους της κόρης της!!!

Μία 34χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, από το Surrey της Βρετανίας, έκανε σεξ με δύο ανήλικα αγόρια και στη συνέχεια κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού!
Όλα ξεκίνησαν όταν η μεγαλύτερη κόρη της είχε καλέσει μερικούς φίλους της στο σπίτι για να κάνουν πάρτι.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, η μητέρα, που ονομάζεται Κέλι αποφάσισε να...

Έτσι πηγαίνουν σχολείο οι μαθητές στο Σούλι!!!

Η φωτογραφία δείχνει πως πηγαίνουν καθημερινά αυτά τα παιδιά στο σχολείο τους. Το αγροτικό στην προκειμένη περίπτωση είναι... το σχολικό τους!
Όλα αυτά στο Σούλι, γνωστό από το ένδοξο παρελθόν του. Σήμερα όμως, οι λιγοστοί κάτοικοί του, αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και δηλώνουν ξεχασμένοι. Το βασικότερο, είναι ότι οι μαθητές δεν έχουν μέσο για να πάνε σχολείο στην Παραμυθιά. Χρειάζονται 2 με 2,5 περίπου ώρες πήγαινε-έλα.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΣΟΚ στο Buckingham: H Kate Middleton ολόγυμνη κάνει μασάζ στον William (φωτό)

Τον γύρο του πλανήτη κάνουν οι φωτογραφίες της Kate Middleton που κάνει… τοπλες, ενώ βγάζει και το κάτω μέρος από το μαγιό της!!Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William πέρασαν λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στη Νότια Γαλλία.Στο παλάτι όπου έμενε το πριγκιπικό ζεύγος ήταν ολομόναχο! Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε!
Ένα πρωινό ο William και η Kate φόρεσαν τα μαγιό τους και πήγαν για μπάνιο στην πισίνα που βρίσκεται στην πίσω μεριά του κτιρίου. Δύσκολο έως ακατόρθωτο να τους πάρει μάτι κάποιο αδιάκριτο βλέμμα!
Στο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού «Closer» βλέπουμε την γυμνόστηθη Kate Middleton να κάνει μασάζ στον σύζυγο της William!!

Ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου συνελήφθη γιατί πωλούσε φωτοτυπίες

Συνελήφθη μια γυναίκα, ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου στην Ξάνθη, η οποία προχώρησε στη διάθεση βιβλίων Αγγλικών από φωτοτυπίες.
Η οικονομική κρίση έχει στρέψει αρκετές οικογένειες στις φωτοτυπίες ξενόγλωσσων βιβλίων προκειμένου να μπορέσουν να μειώσουν το κόστος αγοράς των απαραίτητων εγχειριδίων για τη μόρφωση των παιδιών τους.
Σύμφωνα με το xanthipress.gr, αντίστοιχη περίπτωση σημειώθηκε και στην πόλη του Έβρου.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Νέα ανέκδοτα για την Πάολα την ώρα που η τραγουδίστρια απάντησε στο twitter

Και πιστέψτε φαίνεται πως δεν της άρεσαν καθόλου και τα βρήκε κακόγουστα...
Η λαική τραγουδίστρια Πάολα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δει τις μετοχές της στην μουσική βιομηχανία να ανεβαίνουν κατακόρυφα, παρεξηγήθηκε με τα περίφημα ανέκδοτα που κυκλοφορούν για την ίδια αποκαλώντας την "σκυλού" ή "κουτάβι". Αξίζει να αναφέρουμε πως τα συγκεκριμένα αστεία κάνουν θραύση στο διαδίκτυο εδώ και λίγες εβδομάδες ενώ έχει δημιουργηθεί και ομάδα στο facebook που τα συμπεριλαμβάνει όλα. Ωστόσο, η Πάολα νευρίασε πολύ με όσα άκουσε και είδε και αποφάσισε να απαντήσει μέσω Twitter "Με τα κακόγουστα αστεία προς το όνομά μου και τη φήμη μου, δεν σας προσφέρει τίποτα άλλο εκτός από το να γελοιοποιείστε δημοσίως!!!"
Πάρτε μια γεύση απο τα ανέκδοτα...

Δείτε τι κάνει η ερωμένη όταν η σύζυγος επιστρέφει νωρίτερα στο σπίτι (video)

Κι όμως, η ζωή μιας ερωμένης μπορεί να είναι πολύ πιο σκληρή απ' ότι έχουμε φανταστεί...
Η σύζυγος επέστρεψε νωρίτερα από τα ψώνια κι έκανε χαλάστρα στην ερωμένη και τον σύζυγο της με αποτέλεσμα η δεύτερη να φύγει άρων άρων από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ένταση στη Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων. Έσκισαν τα λάστιχα οχημάτων μελών της Χρυσής Αυγής

Την ώρα που μέλη της «Χρυσής Αυγής» βρίσκονταν σε καφενείο της Νεοκαισάρειας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο περιοδείας για «ενημέρωση των κατοίκων», κάποιοι έσκισαν τα λάστιχα των οχημάτων τους, που βρίσκονταν σταθμευμένα σε μικρή απόσταση.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα περίπου...

Ανακαλούνται κριτσίνια από τον ΕΦΕΤ. Δείτε ποια (φωτό)

Ανακλήθηκε παρτίδα κριτσινιών με ηλιόσπορους της εταιρίας ELITE, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΦΕΤ. Αιτία της απόφασης ήταν η δυσάρεστη οσμή και γεύση των κριτσινιών. Πρόκειται για τις παρτίδες που αναφέρονται παρακάτω και αφορούν τις συσκευασίες των 340g.
Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, «στο πλαίσιο εφαρμογής της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από την εταιρεία «ELBISCO – Ανώνυμος Βιομηχανική & Εμπορική Εταιρεία Τροφίμων», Πικέρμι Αττικής, σχετικά με την ανάκληση προϊόντος "κριτσίνι σίτου με ηλιόσπορο", ελληνικής παρασκευής, το οποίο εμφάνισε δυσάρεστη οσμή και γεύση. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την επιχείρηση, η συγκεκριμένη απόκλιση από τα συνήθη οργανοληπτικά χαρακτηριστικά αποδόθηκε στην τάγγιση του ηλιόσπορου, ο οποίος αποτελεί συστατικό του προϊόντος».

star
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΠΥΡΣΟΣ - ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η διοίκηση του Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ ανακοινώνει ότι το σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η Kim Kardashian ξέχασε το παντελόνι!

Τρέλανε» κόσμο για πολλοστή φορά η Kim Kardashian!!!
Η διάσημη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε μ’ ένα... ένδυμα, το οποίο δημιουργούσε την ψευδαίσθηση ότι απουσίαζε το κάτω μέρος.
Το μακρύ βελούδινο σακάκι «άναψε» φωτιές, σκορπίζοντας χαμόγελα και ανεβάζοντας στα ύψη την αυτοπεποίθηση της «εκρηκτικής» Kim, η οποία συνοδευόταν από τον αγαπημένο της, Kanye West. Βλέμμα αποφασιστικό και «χυμώδεις» καμπύλες ο «καυτός» συνδυασμός που απογειώνει εκ νέου τις «μετοχές» της στο χρηματιστήριο της αμερικανικής showbiz.
Λαμπερό όσο ποτέ, το 34χρονο μέλος της διάσημης οικογένειας κοιτάει πλέον με αισιοδοξία το μέλλον, έχοντας αφήσει οριστικά πίσω του το διαζύγιο με τον καλαθοσφαιριστή του NBA, Kris Humphries.

Πρωτιά στην ανεργία και πάλι πανελλαδικά η Δυτική Μακεδονία!!!

Στο 30% εκτοξεύτηκε η ανεργία στην Δυτική Μακεδονία για το 2ο τρίμηνο του 2012, από 23,1% την ίδια περίοδο του 2011, αναδεικνύοντας την Δυτική Μακεδονία στην πρώτη θέση ανάμεσα στις 13 περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική αρχή και την Έρευνα Εργατικού Δυναμικού που διενεργεί.
Σε επίπεδο χώρας η ανεργία εκτοξεύθηκε 23,6% το β΄ τρίμηνο εφέτος, κατά 7% και πλέον υψηλότερα από το αντίστοιχο τρίμηνο του 2011 (ποσοστό 16,3%) και από 22,6% το α΄ τρίμηνο εφέτος.Εφιαλτικά είναι τα στοιχεία για τους νέους 15- 24 ετών, όπου η ανεργία έφτασε στο 53,9% και ειδικά για τις νέες γυναίκες, στο 62,1%. Επίσης, προκαλεί το γεγονός ότι οι μακροχρόνια άνεργοι (που αναζητούν εργασία πάνω από ένα έτος) έφτασαν στο 59% του συνόλου των ανέργων.Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.168.761 άτομα, καθώς τον τελευταίο χρόνο περίπου 1.000 άτομα κάθε ημέρα χάνουν την εργασία τους ενώ πέρυσι η ανεργία αριθμούσε 810.821 άτομα. Το ποσοστό ανεργίας των γυναικών (27,3%) είναι σημαντικά υψηλότερο από των ανδρών (20,8%), ενώ το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας, 53,9%, καταγράφεται στις ηλικίες 15-24 ετών, ενώ για τις νέες γυναίκες, φτάνει το 62,1%.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε 3χρονο κοριτσάκι με... πόδια γίγαντα!!! (pics)

Κορίτσι 3χρονών από την Κίνα η Yu Yu έχει πόδια δυσανάλογα με την ηλικία της. Το μικρό κορίτσι πάσχει από μία σπάνια ασθένεια που έχει ως αποτέλεσμα τα πόδια της να είναι γιγάντια και να συνεχίζουν να μεγαλώνουν.
Ο παππούς και η γιαγιά της Γιου Γιου προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για να την πάνε στο Πεκίνο και να τη δεί ένας γιατρός ώστε να τους δώσει εξήγηση για την κατάστασή της...

Γλίτωσε από του χάρου τα δόντια! (video)

Νομίζετε ότι υπάρχει κάτι που μας προστατεύει;
Ο φύλακας άγγελος ας πούμε ή ότι είναι θέμα τύχης. Πάντως όπως και να λέγεται στο βίντεο που ακολουθεί η γυναίκα που θα δείτε έχει σίγουρα κάτι από αυτά.
Η γυναίκα προχωράει στο πεζοδρόμιο όταν συμβαίνει ένα απίστευτο τροχαίο μεταξύ δύο οχημάτων. Αυτά ξεφεύγουν από την πορεία τους και καταλήγουν στο πεζοδρόμιο.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε που είναι η τύχη της κυρίας που πρωταγωνιστεί....

Γενέθλια σήμερα για τον Κ. Καραμανλή..

Ευχές και δώρα δέχεται από το πρωί τόσο στο σπίτι του στη Ραφήνα αλλά και στο πολιτικό του γραφείο για τα γενέθλιά του ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Ο πρώην πρωθυπουργός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Σεπτεμβρίου 1956 και σήμερα κλείνει τα 56 του χρόνια. Ο Κ. Καραμανλής συνηθίζει κάθε χρόνο στα γενέθλιά του να τα γιορτάζει με λίγους φίλους σε ταβέρνα κοντά στο σπίτι του στη Ραφήνα.

troktiko.eu
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ηθοποιός ανέβασε στο Twitter γυμνή φωτογραφία της!

Ηθοποιός ανέβασε στο Twitter γυμνή φωτογραφία της! Μόνη της! Η αρραβωνιαστικιά μου είναι ξεκαρδιστικά βλαμμένη! Αυτό δήλωσε ο καημένος ο αρραβωνιαστικός της γνωστής ηθοποίου Alison Pill, όταν εκείνη από λάθος, ανέβασε στο Twitter μια γυμνή φωτογραφία της!
Πώς μπορεί να γίνουν και τέτοια λάθη; Και όμως! Η ίδια που ανέβασε την αποκαλυπτική φωτογραφία, στην οποία είναι ξαπλωμένη topless στο κρεβάτι της,...

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα 14 Σεπτεμβρίου (video)

Η αλήθεια που αποκαλύπτουν ο Χαρούν και η Εντά είναι ένα σοκ για τη Γιαγμούρ. 
Η εχθρική της αντίδραση θα αποτελέσει ένα μεγάλο τραύμα για την Εντά. 
Ο Χαρούν τη στηρίζει στις δύσκολες αυτές στιγμές, το ίδιο και η Τουρκιάν. 
Την επόμενη μέρα, όμως,...

Δείτε τo τρέιλερ της ταινίας που εξόργισε τους Μουσουλμάνους!!!

Η ταινία «Η αθωότητα των μουσουλμάνων» του 56χρονου Αμερικανο-ισραηλινού σκηνοθέτη Σαμ Μπάσιλ παρουσιάζει τον προφήτη Μωάμεθ ως έναν...

Υποψήφιος για καλύτερο λιμάνι της Ευρώπης ο Πειραιάς!!!

Τον τίτλο του καλύτερου λιμανιού της Ευρώπης διεκδικεί ο Πειραιάς, που συναγωνίζεται με άλλα εννέα για το φετινό βραβείο!
Το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας είναι μεταξύ εκείνων που «κυνηγούν» την διάκριση της ESPO, η οποία έθεσε ως κριτήριο επιλογής την προοπτική της κοινωνικής ενσωμάτωσης των λιμένων με στόχο τους νέους και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Η απονομή του βραβείου στον νικητή θα γίνει τον Νοέμβριο, στη γενική συνέλευση της ESPO.

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkioti
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

65% των Ελλήνων: Να δικαστεί ο Γ. Παπανδρέου για το μνημόνιο!!!

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO ΓΙΑ ΤΟ NEWSBOMB
Συγκλονιστικά τα ευρήματα του β’ μέρους του newsbomb political x-ray Σεπτεμβρίου!!!
Έξαλλος παραμένει ο ελληνικός λαός με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, που μας έβαλε στο μνημόνιο, έφερε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και την τρόικα στη χώρα μας. Ειδικά μετά την αποκάλυψη του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι το Ταμείο γνώριζε από την αρχή πως το μνημόνιο «δε βγαίνει», η ερώτηση που βρίσκεται στα χείλη της πλειοψηφίας των Ελλήνων είναι «γιατί μας βάλανε σε αυτό το δρόμο, αφού γνωρίζανε εκ των προτέρων ότι οδεύουμε ολοταχώς προς αδιέξοδο;».

Online διασύνδεση ταμειακών μηχανών με την εφορία!!!

Καίριο χτύπημα στη φοροκλοπή του ΦΠΑ ετοιμάζει να δώσει το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο διευρύνει το οπλοστάσιο του για τη μάχη της φοροδιαφυγής.
Τα δύο νέα «όπλα» του ΥΠΟΙΚ είναι η online διασύνδεση των ταμειακών μηχανών των επιχειρήσεων με τα ηλεκτρονικά συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και η απόδοση ΦΠΑ σε λογαριασμό του Δημοσίου στον πραγματικό χρόνο της συναλλαγής με την παράλληλή κατάργηση των περιοδικών δηλώσεων που υποβάλλουν ανά μήνα ή τρίμηνο οι επιχειρήσεις.
Σύμφωνα με το οικονομικό επιτελείο, τις επόμενες μέρες θα υπογραφούν δύο υπουργικές αποφάσεις οι επιχειρήσεις θα υποχρεωθούν να προσαρμόσουν τις ταμειακές μηχανές στις νέες προδιαγραφές. Το κόστος, ωστόσο, θα είναι πολύ μικρό.
Όπως εκτιμούν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, θα μπει φρένο (αν όχι χειρόφρενο) στην έκδοση πλαστών τιμολογίων, ενώ θα καταπολεμηθεί καίρια η φοροδιαφυγή στον ΦΠΑ αλλά και μέσω των δηλώσεων εισοδήματος καθώς το υπουργείο και οι εφορίες θα έχουν άμεση και έγκαιρη πληροφόρηση για τις συναλλαγές της κάθε επιχείρησης.

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ανακάλυψαν γονίδια που καθορίζουν το σχήμα του προσώπου

Ολλανδοί επιστήμονες ανακάλυψαν πέντε γονίδια που ρυθμίζουν το σχήμα του προσώπου ενός ανθρώπου. Η ανακάλυψη μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση των ανωμαλιών του προσώπου μερικών ανθρώπων, ενώ μελλοντικά ίσως βοηθήσει τις εγκληματολογικές υπηρεσίες να σχηματίζουν μια εικόνα του προσώπου ενός υπόπτου μόνο από την ανάλυση του διαθέσιμου γενετικού υλικού του, με τον ίδιο τρόπο που τα δαχτυλικά αποτυπώματα προδίδουν την ταυτότητα κάποιου.

Απεγκλώβησε από το λεωφορείο την σύζυγο και την κόρη του.. και κατέληξε! (video)

Τραγωδία λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα. 
Στο 22ο χλμ. Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής, στην περιοχή Καρδία της Θεσσαλονίκης, τουριστικό λεωφορείο , με Ρώσους τουρίστες, ανατράπηκε και είχε ως αποτέλεσμα 4 νεκρούς.
Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν εικόνες που λίγες φορές είχαν δει. Άνθρωποι τραυματισμένοι, διασκορπισμένοι. Συγκλονίζει η μαρτυρία πως ένας 36χρονος πατέρας, τραυματισμένος βαριά, έβγαλε από το λεωφορείο τη γυναίκα και το παιδί του και στη συνέχεια άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο.
Ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου που κινούνταν στο σημείο έχασε τον έλεγχο του οχήματος, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.
Στο σημείο έσπευσαν 7 οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 άνδρες, οι οποίοι ανέσυραν νεκρούς τέσσερις επιβαίνοντες, ενώ οι 23 τραυματίες μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες.
Τέλος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι υπόλοιποι 24 από τους συνολικά 51 Ρώσους επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.
Mέχρι στιγμής, το ρεύμα της Εθνικής Οδού προς τη Θεσσαλονίκη παραμένει κλειστό.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές και καταιγίδες

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με το οποίο θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα έχουμε κακοκαιρία μέχρι το βράδυ της Κυριακής.
Οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, ο οποίος θα δείξει τι εστί Χειμώνας αρχής γενομένης από την Κέρκυρα και την Θεσπρωτία. Σταδιακά, τα φαινόμενα θα επεκταθούν. Δυτική Ελλάδα, δυτική και κεντρική Μακεδονία, δυτική και βόρεια Θεσσαλία, βόρεια Πελοπόννησος και Στερεά Ελλάδα εκτός από Αττική, Βοιωτία και Εύβοια, θα δουν τους ουρανούς να ανοίγουν.
Αναλυτικά, για τις επόμενες ώρες και την Παρασκευή:

Superleague: Οι διαιτητές της 3ης Αγωνιστικής

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης ορίστηκε στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος θα διαιτητεύσει στο Πανθρακικός-Παναθηναϊκός, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΠΟ.
Στο ΟΑΚΑ διαιτητής θα είναι ο Κομίνης, ενώ στην Τούμπα ο Μήτσιος.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής:

Διακοπή νερού την Παρασκευή στα Γρεβενά!!!

Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών ανακοινώνει ότι λόγω διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 14/09/2012 από 09.00 έως 10.00 στους οικισμούς:

Μεξικό: 16χρονος δολοφόνησε 50 άτομα

Μεξικανοί κατήγοροι δήλωσαν την Πέμπτη ότι ανακρίνουν έναν 16χρονο, ο οποίος θεωρείται από τις αρχές ότι εμπλέκεται στις δολοφονίες 50 ατόμων και είναι μέλος συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών.
Εκπρόσωπος των κατήγορων, στην βορειοανατολική πολιτεία της Σιναλόα, δήλωσε ότι ο ανήλικος ήταν μέλος της συμμορίας Los Mazatlecos, μιας ομάδας εγκληματιών υπεύθυνη για τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή.
Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον νεαρό με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας και κατοχής ναρκωτικών. Αργότερα ομολόγησε στους αστυνομικού που τον ανέκριναν ότι ρόλος του στην ομάδα ήταν οι δολοφονίες ατόμων που του υποδείκνυε η ομάδα. Ο ανήλικος ομολόγησε ότι είχε πάρει μέχρι τώρα μέρος στις δολοφονίες αστυνομικών, αγροτών αλλά και μουσικών από τον Φεβρουάριο.
Όταν συνελήφθη, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι κουβαλούσε επάνω του ένα όπλο τύπου Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι.
Τα τελευταία χρόνια περισσότερα από 55.000 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους στο Μεξικό εξαιτίας συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών και των δυνάμεων ασφαλείας.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

"Οι Έλληνες να δουλεύουν 6 μέρες τη εβδομάδα, 13 ώρες την μέρα"

Η Βέλγικη εφημερίδα De Morgen, υπό τον τίτλο «Οι Έλληνες πρέπει να δουλεύουν 6 μέρες τη εβδομάδα, 13 ώρες την μέρα», υπενθυμίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει στο άτυπο Ecofin να παρουσιάσει στους εταίρους της ένα ολοκληρωμένο σχέδιο περικοπών.
Στο ανυπόγραφο ρεπορτάζ που φιλοξενεί, σημειώνει ότι η τρόικα ασκεί έντονες πιέσεις προκειμένου οι Έλληνες εργαζόμενοι να δουλεύουν περισσότερο και για τον λόγο αυτόν τάσσονται υπέρ της απελευθέρωσης της αγοράς εργασίας.
το ρεπορτάζ επικαλείται σχετικά δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία η τρόικα ζητά αύξηση του χρόνου εργασίας κατά 1 ημέρα, χωρίς οκτάωρο, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ώστε η εργασία να φτάσει -στο ανώτερο- στις 13 ώρες την ημέρα και στις 78 την εβδομάδα, αντί των 40 που ισχύουν αυτήν τη στιγμή.
Ακόμη, η τρόικα φέρεται να ζήτησε από τον Έλληνα υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση τη μείωση τουλάχιστον στο μισό του χρόνου προειδοποίησης για την καταβολή του 50% της αποζημίωσης, που σήμερα βρίσκεται στους τέσσερις, πέντε ή και έξι μήνες ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας, αλλά και την αύξηση του χρόνου συνταξιοδότησης κατά 2 χρόνια.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γυναίκα έδωσε λευκαντικό σε βρέφος σε εστιατόριο

Ένα βρέφος ηλικίας 11 μηνών νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο του Λονδίνου καθώς ήπιε λευκαντικό υγρό που του έδωσε μία γυναίκα σε εστιατόριο McDonald's.
Το παιδάκι βρισκόταν μαζί με τους γονείς του (μέσα στο καρατσάκι) στο εστιατόριο του ανατολικού Λονδίνου όταν μία άγνωστη γυναίκα τους πλησίασε και έσωσε στο βρέφος ένα μπουκάλι με υγρό που έμοιαζε με νερό. Το παιδί αμέσως προσπάθησε να πιει και οι γονείς όταν το είδαν, πήραν το μπουκάλι.
Για καλή του τύχη, το μωρό έκανε αμέσως εμετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά ακόμη οι γιατροί δεν βρίσκονται σε θέση να πουν αν θα υπάρξουν προβλήματα στην στοματική κοιλότητα και στον οισοφάγο.
Tην ίδια στιγμή η αστυνομία αναζητά την γυναίκα που είναι περίπου 50 ετών και έχει γκρίζα μαλλιά.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τέσσερις νεκροί από ανατροπή λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη

Πριν από λίγη ώρα (ώρα 4.35) ανετράπη τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 51 Ρώσοι τουρίστες.
Το λεωφορείο ανετράπη στην είσοδο της Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο 22ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής.
Ο αρχικός απολογισμός είναι 4 νεκροί και 23 τραυματίες.
Στην περιοχή έβρεχε έντονα και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε πόσα δηλητήρια βάζουμε στον οργανισμό με ένα τσιγάρο!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μπαίνει μέσα στον οργανισμό μας, όταν καπνίζουμε ένα τσιγάρο; 
Ποιες ουσίες και πόσα δηλητήρια, μας καταστρέφουν εν γνώση μας; 
Διαβάστε λοιπόν και ενημερωθείτε τι περιέχει ένα και μόνο τσιγάρο και τι εισπνέουμε και εμείς που καπνίζουμε αλλά και οι γύρω μας...
Ένα τσιγάρο λοιπόν εκτός από τα γνωστά, δηλαδή τον καπνό, την πίσσα από το χαρτί και τη νικοτίνη περιέχει σύμφωνα με την ελληνική αντικαρκινική εταιρία, τα εξής: