ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Φθινοπωρινό το τοπίο και τη Δευτέρα

Με σύννεφα και καταιγίδες θα ξεκινήσει η εβδομάδα και όπως φαίνεται φθινοπώριασε για τα καλά...
Δείτε την αναλυτική πρόγνωση για τη Δευτέρα

Super League: ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1 (video)

Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης, μπροστά σε 5.000 θεατές στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League.
O ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος στο πρώτο μέρος, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Αστέρας. Στο 20′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Khumalo από τον Navarro και ο Perrone το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 0-1. Στο 26′ και στο 27′ ο Rayo σημάδεψε το δοκάρι του Γλύκου σε μοναδικές ευκαιρίες για τον Αστέρα.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Lawrence εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Lazar και με γυριστό σουτ έκανε το 1-1. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 64′ ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Τσαμπούρη στον Lawrence, με τον Μήτσιο να δείχνει «παίζεται». Στο 84′ ο Αστέρας είχε και τρίτο δοκάρι με τον Rayo. Τελικά, τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης χάρισε στο 88′ o Στέφανος Αθανασιάδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από χέρι του Τσαμπούρη σε σουτ του Γεωργιάδη. Στο 89′ ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι για σπρώξιμο του Lawrtence στον Κουρμπέλη και στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Bartolini με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Τα γκολ: Lawrence 46′, Αθανασιάδης (πεν.) 88′ – Perrone (πεν.) 20′
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος (46′ Etto), Κατσικάς, Khumalo, Σταφυλίδης (63′ Γεωργιάδης), Φωτάκης (Γιάννου 82′), Lazar, Κάτσε, Lino, Lawrence, Αθανασιάδης.
Αστέρας Τρίπολης: Fulop, Τσαμπούρης, Bartolini, Sankare, Πιπίνης, Alvarez (89′ Ντινιωτάκης), Ucero, Rayo, Navarro (80′ Κουρμπέλης), De Blasis (52′ Formica), Perrone.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1
 

sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σπαρακτική ιδιόχειρη επιστολή της μητέρας της Βίκυς Σταμάτη στον ανακριτή

Η 73χρονη Γεωργία, μητέρα της Βίκυς Σταμάτη, η οποία έχει αναλάβει πλέον την φροντίδα του 5,5 χρονου εγγονού της, έστειλε ένα συγκινητικό γράμμα γεμάτο απόγνωση, στον ανακριτή Γ. Μαλλή, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση, ζητώντας του να αφήσουν την κόρη της να δει ξανά το παιδί της.
Στο γράμμα, το οποίο δημοσιεύει το Εθνος της Κυριακής, αναφέρεται:

Super League: Κέρκυρα – Ξάνθη 1-1 (video)

Προσθήκη λεζάντας
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στην Κέρκυρα μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Ξάνθης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.
Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν μέτριο, καθώς οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να κερδίσουν τον έλεγχο στο χώρο της μεσαίας γραμμής και στη συνέχεια να αναπτύξουν επιθετικές πρωτοβουλίες.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 58′ με σουτ του Μπάρκογλου, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ για τη Ξάνθη ο Markovski με κεφαλιά στο 69ο λεπτό.
Η Ξάνθη συνέχισε να πιέζει, κυνηγώντας τη νίκη. Στο 77′ έχασε μοναδική ευκαιρία να το πετύχει, καθώς ο Marin βγήκε μόνος απέναντι στον Αναστασόπουλο, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Καθηγήτρια πανεπιστημίου θήλασε το μωρό της την ώρα του μαθήματος

Την πρώτη μέρα του μαθήματος «Φύλο, πολιτισμικό φύλο» η επίκουρος καθηγήτρια Αντριέν Πάιν βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν το μωρό της ξύπνησε με πυρετό, γράφει το the Week. Η Πάιν δεν είχε τη δυνατότητα να αφήσει το μωρό της σε παιδικό σταθμό οπότε το
έφερε στην τάξη και άρχισε να παραδίδει το μάθημα ενώ αυτό μπουσουλούσε μέσα στην αίθουσα. Σταδιακά όμως...

Έδειχναν την Ελληνική σημαία και φώναζαν: “Αλλάχ, αλλάχ άκμπαρ, τα πετάνετε όλοι”!

Μια πολύ σημαντική καταγγελία που αν αληθεύει σημαίνει πως έχει ξεφύγει πλέον από τον έλεγχο η κατάσταση. 
Δημοσιεύθηκε στα γνωστά blog taxalia και kostasxan:
Φίλτατο μπλογκ.

ΣΟΚ: Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Οικογενειακή τραγωδία στην Καλαμαριά καθώς σύμφωνα με την αστυνομία δράσης της δολοφονίας του 79χρονου είναι ο 38χρονος γιος του με τον οποίο έμεναν μαζί. 
Το θύμα βρέθηκε από συγγενείς νεκρό με τραύματα στο κεφάλι και στα άκρα. Ο γιος του αναζητείται.

makeleio.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τροχόσπιτο είχε μετατραπεί σε... οίκος ανοχής!!!

Σε μετακινούμενο στέκι αγοραίου έρωτα, όπου προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους με το αζημίωτο αλλοδαπές, έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα τροχόσπιτο, το οποίο οι υπεύθυνοι του κυκλώματος μεταφέρουν κάθε δυο με τρεις ημέρες σε διαφορετικό σημείο της Πάτρας.
Το τροχόσπιτο αφήνεται σε σημεία όπου υπάρχουν αλάνες ή εγκαταλελειμμένα οικόπεδα και για περίπου ένα 24ωρο οι μεταφορείς του απλώς παρακολουθούν κατά πόσο έχει προκαλέσει την παραμικρή υποψία και αν υπάρχουν ύποπτες κινήσεις.
Όταν διαπιστώσουν πως δεν κινδυνεύουν είτε από κάποιον περίεργο κάτοικο είτε από κάποιο έλεγχο ρουτίνας της αστυνομίας, δίνουν το «πράσινο φως» για την εφαρμογή του σχεδίου μετατροπής του σε σπίτι του σεξ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόσμου», ήδη το τροχόσπιτο με τις αλλοδαπές που προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους σε όσους το επιθυμούν έχει κάνει στάση στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου (στον χώρο κοντά στο πρώην λούνα παρκ), στην περιοχή της Αρόης και στην παραλία, όπου έπειτα από δύο ημέρες «αδράνειας» απέκτησε ξαφνικά... ζωή.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για αλλοδαπές που κατάγονται από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και οι οποίες δεν έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πελατών.

dete.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Ο ύμνος της ντροπής για τους νεκρούς της Λίβερπουλ (video)

Μερίδα των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φώναξε το σύνθημα που έχει προκαλέσει την οργή των φίλων της Λίβερπουλ, παρά το γεγονός πως η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» είχε ζητήσει το αντίθετο.
Το να ακουστεί το You’ll Never Walk Alone στο «Old Trafford» όπως έγινε στο «Emirates» ή στο «Stadium of Light» και το «Elland Road» δεν το περίμενε κανείς.
Ωστόσο, αυτό απέχει αρκετά από τις αποδοκιμασίες προς τους οπαδούς της Λίβερπουλ, την ώρα που όλο το Νησί απέτινε φόρο τιμής στα 96 θύματα του Χίλσμπορο.
Μερίδα των σκληροπυρηνικών οπαδών της Γιουνάιτεντ, από την κερκίδα Stretford End φώναξε το σύνθημα, λίγο μετά τη σέντρα του αγώνα με τη Γουίγκαν.

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-2 (video) Δείτε φωτογραφίες

Έστω και δύσκολα ο Ολυμπιακός πέρασε από τα Γιάννενα νικώντας τον ΠΑΣ με 1-2, για την τρίτη αγωνιστική της Super League.
Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Ο Ολυμπιακός στο 39′ σε κεφαλιά του Μανωλά και ο ΠΑΣ ένα λεπτό αργότερα, σε πλασέ του De Vincenti.
Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 60′ με τον νεοεισελθόντα Κώστα Μήτρογλου και στο 67′ ο Djebbour έκανε το 2-0 μετά από εξαιρετική ασίστ του Ibagaza. Ο ΠΑΣ ισοφάρισε αμέσως μετά τους… πανηγυρισμούς των ερυθρόλευκων στο 68′ με τον Γεωργίου που εκμεταλλεύτηκε λάθος των Σιόβα και Carroll.
Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.
Τα γκολ: Γεωργίου 68′ – Μήτρογλου 60′, Djebbour 67′
Οι συνθέσεις:

VIDEO: Έκανε «Ποδαράκια» για πέντε ώρες!

Διένυσε 20 χλμ!!!
Στο βιβλίο Γκίνες μπήκε ο Ματ Γούλστενχολμ, καθώς για κάτι περισσότερο από πέντε ώρες έκανε «ποδαράκια», με τη μπάλα να μην πέφτει στιγμή και έσπασε το ρεκόρ μεγαλύτερης απόστασης!
Πιο συγκεκριμένα, ο νέος ρέκορντμαν περπατούσε στο στίβο ενός γηπέδου με τη μπάλα στα πόδια, κάνοντας συνολικά 50 γύρους(!) χωρίς κανένα διάλειμμα.
Από την στιγμή που διένυσε απόσταση 20χλμ. και γνώριζε ότι πλέον είχε «σπάσει» το ρεκόρ, άφησε τη μπάλα, όντας ιδιαίτερα ανακουφισμένος για το επίτευγμά του, που τον έβαλε στο βιβλίο των ρεκόρ.
«Ήταν πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς ήμουν στο γήπεδο για πέντε ώρες, με ισχυρούς ανέμους και βροχή και δεν έφαγα ούτε ήπια κάτι σε αυτό το διάστημα. Η περισσότερη ώρα πέρασε, κουνώντας τη μπάλα από πόδι σε πόδι, αλλά υπήρξαν και δύσκολες στιγμές, όπου έπρεπε να κοντρολάρω τη μπάλα με το γόνατο. Όλα όμως αυτά στο τέλος της… διαδρομής άξιζαν τον κόπο», τόνισε σχετικά ο Γούλστενχολμ για το νέο του ρεκόρ.

Θα πάθετε σοκ! ΔΕΙΤΕ: Η Τζούλια Αλεξανδράτου εντελώς άβαφη και χωρίς τα extension!

Μία φωτογραφία στην οποία είναι εντελώς άβαφη και χωρίς τα extension της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Η Τζούλια δείχνει πολύ όμορφη και έτσι ωστόσο η εικόνα της διαφέρει πολύ από αυτή που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν.

Η ρακοσυλλέκτρια που έσωσε από τα σκουπίδια 30 βρέφη

Ηρωική μορφή θεωρείται σήμερα η 88χρονη Κινέζα Lou Xiaoying, η οποία ενώ ζούσε με τον άνδρα της με μοναδική πηγή εσόδων τα σκουπίδια που μάζευαν και ανακύκλωναν στην πόλη Jinhua, μάζεψε από τα σκουπίδια από το 1972 ως σήμερα τριάντα βρέφη.
Πρόκειται για εγκαταλειμμένα παιδιά, τα οποία η Κινέζα ρακοσυλλέκτης γλύτωνε από βέβαιο θάνατο, παραδίδοντας τα σε ανάδοχες οικογένειες και ιδρύματα. Το ζευγάρι μάλιστα μεγάλωσε και 4 δικά του παιδιά.
Η 88χρονη σήμερα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, έχοντας χάσει τον σύζυγό της εδώ και 17 χρόνια, χωρίς ωστόσο ποτέ να νιώθει μοναξιά. Έχει άλλωστε τα τριαντατέσσερα παιδιά της τα οποία δεν την αφήνουν στιγμή μόνη της…

grizosgatos
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΣΟΚ: Τραγικός θάνατος καθηγητή ΕΠΑΛ στην αυλή του σχολείου

Συγκλόνισε τους συναδέλφους και μαθητές του ΕΠΑΛ Βέροιας, αλλά και τους καθηγητές του νομού μας, ο αιφνίδιος θάνατος του Κώστα Γεωργακόπουλου, ψυκτικού, λίγο πριν το μεσημέρι στην αυλή του σχολείου!
Ο συνάδελφος ένοιωσε μια ελαφρά αδιαθεσία και βγήκε στην αυλή του σχολείου, όπου λιποθύμησε. Συνάδελφοι νοσηλευτικής και γιατροί του ΕΠΑΛ έτρεξαν και του προσφέρανε πρώτες βοήθειες καλώντας ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ, όμως…

Η παπαδιά και η άγρια δολοφονία του ιερέα στα Κρέστενα έγινε… τραγούδι! Ακούστε το…

Μακάβρια… έμπνευση είχαν οι δημιουργοί του τραγουδιού “Πρεσβυτέρα”, που κάνει το γύρο του διαδικτύου και αναφέρεται στη στυγερή δολοφονία του παπά στην Ηλεία.
Ο στιχουργός απευθύνεται στην παπαδιά, την οποία κατηγορεί πώς την παρέσυρε το πάθος που το αναζήτησε σε ξένες αγκαλιές ενώ την κατηγορεί ότι δεν τήρησε τις εντολές “ου μοιχεύσεις” και “ου φονεύσεις”
Ακούστε το τραγούδι στο video που δημοσίευσε το ilialive

Έτσι έφυγε από την αγκαλιά μου η Βούλα Παπαχρήστου και πήγε στον Κασιδιάρη

Σε μια συνέντευξη-ποταμό, ο κικ μπόξερ Λευτέρης Χαχαμίδης μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη Βούλα Παπαχρήστου
Αποκαλύπτει ότι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και αιτία του χωρισμού τους είναι ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης!
Ο πρωταθλητής του κικ μπόξινγκ μίλησε στον...

Όταν οι παίκτες του Άγιαξ κρύβουν την μπάλα (video)

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα Ολλανδίας ο Άγιαξ που επικράτησε 2-0 της Βάαλβικ.
Ο Αίαντας έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και αυτό επιβραβεύτηκε με ένα υπέροχο τέρμα.
Συγκεκριμένα, αφού αρχικά οι παίκτες του έκρυψαν την μπάλα, αυτή κατέληξε στον Λάσε Σόνε που με ένα υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Το ραβασάκι του δράστη στην παπαδιά μέσα στο κελί: «ΟΤΗ ΕΓΙΝΑΙ ΕΓΙΝΑΙ»!

Μ' ένα ανορθόγραφο σημείωμα που γράφει «Ό,τι έγινε έγινε θα το ξεπεράσουμε μαζί», ο 41χρονος που δολοφόνησε τον ιερέα Αθανάσιο Αυγερόπουλο στην Ηλεία, επιχειρεί να επαναπροσεγγίσει την παπαδιά.
Το σημείωμα που αποκαλύπτει η Real News εστάλη ενώ και οι δύο κατηγορούμενοι ήταν κρατούμενοι στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, λίγες μέρες μετά το φόνο του παπά που προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη. Ο δράστης επιμένει στον έρωτά του για την πρεσβυτέρα παρ' ότι η ίδια δηλώνει ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Τραυματίστηκαν σε τροχαίο στην Κύπρο Παναγιωτοπούλου, Καφετζόπουλος, Ρόπα και άλλοι 4 ηθοποιοί

Αννα Παναγιωτοπούλου , Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης βίωσαν τρομακτικές στιγμές χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού. Το Λεωφορείο που τους μετέφερε στη Λεμεσό προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο όχημα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο των Ελλαδιτών πρωταγωνιστών συνέβη στις 02.30 τα ξημερώματα ενώ επέστρεφαν από παράσταση στη Λευκωσία στα ξενοδοχεία τους στη Λεμεσό.
Ενας οδηγός ταξί είχε ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο του στο δρόμο για να βοηθήσει άλλον οδηγό ο οποίος είχε προσκρούσει στο κυγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου.
Το Λεωφορείο που μετέφερε τους ηθοποιούς προσέκρουσε στο ακινητοποιημένο ταξί με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος εφόσον άλλοι οδηγοί που ακολουθούσαν προσέκρουσαν επίσης στο Λεωφορείο.
Οι ηθοποιοί τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους εκτός από τη Χρύσα Ρόπα, η οποία κρατήθηκε για νοσηλεία, λόγω διάσεισης.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Το ροζ βίντεο του υπαξιωματικού του Π.Ν με την φοιτήτρια!

«Τρολάκηδες». Ένας απ’ αυτούς όπως αποκαλύπτουμε, είναι και ο υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που εκβίαζε φοιτήτρια της ιατρικής για να της βγάλει το ροζ βίντεο στον αέρα.
Ο υπαξιωματικός μάλιστα που… έχει αδελφό αστυνομικό που υπηρετεί στα...

Καλώς ήρθες ξανά κοντά μας Γιώργο. Καλή ανάρρωση και "σιδερένιος"!!!

Εχθές (15/9) μάθαμε για ένα πολύ σοβαρό ατύχημα συγγενικού και εξαιρετικά αγαπημένου προσώπου του ιδιοκτήτη του www.epirus-ellas.gr, που συνέβη στις 5 του μηνός Σεπτεμβρίου και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων!!!
Μόλις εχθές το βράδυ "ξύπνησε", από την καταστολή στην εντατική ο Γιώργος, και απ΄ ότι δείχνουν τα πράγματα (αν και έχει πολύ "δρόμο" ακόμη μπροστά του) όλα θα πάνε καλά, όπως πληροφορηθήκαμε στην τελευταία επικοινωνία που είχαμε.
Εμείς ευχόμαστε  ταχεία ανάρρωση, 
καλή δύναμη και καλό κουράγιο φίλε Τρύφωνα. 

Περαστικά!!! 


www.epirus-ellas.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Εσείς το δοκιμάσατε;

Εστιάστε στην κόκκινη κουκκίδα στη μύτη της για 30 δευτερόλεπτα…
Γυρίστε το βλέμμα σας σε μια κενή επιφάνεια...

Διαγωνισμός: Κερδίστε τη Δημιουργία μιας Στατικής Ιστοσελίδας

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό της Happytv.gr !!!  
Το Happytv.gr σε συνεργασία με την Tsipnet σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε την Κατασκευής μιας Στατικής Ιστοσελίδας, για την προσωπική σας προβολή ή της επιχείρησης σας. 
Δωρεάν επίσης είναι και το Hosting για 6 μήνες. 
Η Ιστοσελίδα περιλαμβάνει τις κατηγορίες:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Συνεχίζοντας δυναμικά τον αγώνα μας για να προστατεύσουμε την ανθρώπινη υπόσταση μας, τις οικογένειες μας, την εργασιακή μας αξιοπρέπεια και τη θεσμική αποστολή μας από ανάλγητες στυγνές πολιτικές αριθμών που μας οδηγούν στην εξαθλίωση και στην πείνα, ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ με όλες μας τις δυνάμεις στις εξαγγελθείσες νέες άδικες περικοπές, απαιτώντας από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της Χώρας
να φανεί απέναντι μας τόσο αξιόπιστος με όσο θέλει να φαίνεται στην Τρόικα, τηρώντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και τίποτε άλλο.
Για τους λόγους αυτούς καλείστε να συμμετάσχετε όλοι σας στις ένστολες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν :

"ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ": ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο Δήμος Γρεβενών ανακοινώνει ότι από το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (Ι.Π.Α.Δ.Μ.), στον πίνακα ανακοινώσεων στην ιστοσελίδα του (http://www.ipadm.gr) αναρτήθηκαν την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 οι πίνακες κατάταξης της υπ' αριθμ. ΚΟΧ 100.301/1/2012 ανακοίνωσης σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Γρεβενών» στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
Το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (Ι.Π.Α.Δ.Μ.), ήταν αρμόδιο για την διεκπεραίωση του Προγράμματος, με υπεύθυνο τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Χρήστο Τράντη (τηλ. επικοιν.: 24610 26622 & 6977247807).
Ο Δήμος Γρεβενών από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 και από ώρα 8:30 πμ θα υποδέχεται τους πολίτες, οι οποίοι θέλουν να υποβάλουν ένσταση κατά των πινάκων κατάταξης, στο γραφείο των Συνεργατών του Δημάρχου και οι οποίοι θα τους παρέχουν τη βοήθειά τους.

Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των πινάκων κατάταξης είναι τρεις εργάσιμες ημέρες και ξεκινά από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Κύπελλο Ε.Π.Σ. Γρεβενών. Προημιτελική Φάση


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-2 (video)

Έστω και δύσκολα ο Ολυμπιακός πέρασε από τα Γιάννενα νικώντας τον ΠΑΣ με 1-2, για την τρίτη αγωνιστική της Super League.
Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Ο Ολυμπιακός στο 39′ σε κεφαλιά του Μανωλά και ο ΠΑΣ ένα λεπτό αργότερα, σε πλασέ του De Vincenti.
Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 60′ με τον νεοεισελθόντα Κώστα Μήτρογλου και στο 67′ ο Djebbour έκανε το 2-0 μετά από εξαιρετική ασίστ του Ibagaza. Ο ΠΑΣ ισοφάρισε αμέσως μετά τους… πανηγυρισμούς των ερυθρόλευκων στο 68′ με τον Γεωργίου που εκμεταλλεύτηκε λάθος των Σιόβα και Carroll.
Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.
Τα γκολ: Γεωργίου 68′ – Μήτρογλου 60′, Djebbour 67′
Οι συνθέσεις:

Super League: Λεβαδειακός – Βέροια 0-0 (video)

Λεβαδειακός και Βέροια έμειναν ισόπαλοι χωρίς γκολ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League, σε ένα από τα πιο παράξενα παιχνίδια της σεζόν, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με οκτώ παίκτες.
Ο Napoleoni έχασε πέναλτι στο 3’, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 36’, οι Βοιωτοί έχασαν σωρεία ευκαιριών, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Από τη Βέροια ο Sznauchner αποβλήθηκε στο τέλος του πρώτου μέρους και ακολούθησαν οι Lopez (85’) και Becera (90’).
Το ισόπαλο 0-0 βρήκε τις δύο ομάδες να παίρνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι συνθέσεις:

Super League: Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 1-0 (video)

Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ηττήθηκε στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό με 1-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν στα ίσια το ματς και αφού έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 83′, με τον...

Νέες θέσεις εργασίας, Σεπτέμβριος 2012

Περισσότερες μειώσεις στον αριθμό των ατόμων που απασχολούν αναμένουν οι Ελληνες εργοδότες κατά το τέταρτο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τριμηνιαίας έρευνας της Manpower για τις προοπτικές απασχόλησης. Το 65% των εργοδοτών δεν προβλέπει κάποια μεταβολή στον αριθμό των εργαζομένων, το 9% των εργοδοτών αναμένει αύξηση των ατόμων που απασχολεί και το 25% μείωση, οι συνολικές προοπτικές απασχόλησης διαμορφώνονται στο -16%. Λαμβάνοντας υπόψη τις εποχικές διακυμάνσεις ο δείκτης των συνολικών προοπτικών απασχόλησης για το διάστημα Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2012 διαμορφώνεται στο -15%, διατηρώντας το αρνητικό πρόσημό του για ενδέκατο συνεχόμενο τρίμηνο.