ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Το απαγορευμένο video της Jennifer Aniston!

Δείτε το απαγορευμένο video της Jennifer Aniston! Video μέσα απο το ίδιο της το σπίτι που σοκάρει. Μην προβληματίζεστε ομως, δεν ειναι παρα μια πολύ έξυπνη διαφήμιση στην οποία δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει η δημοφιλής ηθοποιός..

Βίντεο-σοκ: Οι τελευταίες στιγμές του πρέσβη

Σοκ προκαλεί το βίντεο που καταγράφει τις τελευταίες στιγμές του αμερικανού πρέσβη στη Βεγγάζη της Λιβύης, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Πρόκειται για ερασιτεχνικό βίντεο, το οποίο τράβηξε κάποιος από τους εξτρεμιστές που εισήλθαν στο κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας, και απεικονίζει σκηνές στις οποίες το πλήθος σέρνει το άψυχο κορμί του Κρίστοφερ Στίβενς έξω από το κτήριο, τραβώντας τον από τα χέρια και τα πόδια μέσα στα ερείπια.
Το βίντεο αναρτήθηκε αρχικώς στο YouTube από τον χρήστη "Abdalgadar Fadi", σχολιάζοντας ότι πρόκειται για την προσπάθεια πολιτών της Βεγγάζης να σώσουν τον πρεσβευτή πριν το θάνατο του.

Πληροφορίες από αμερικανικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι ακούγεται η ιαχή "Allauha Akbar", ωστόσο ακούγονται φωνές που λένε "σηκώστε τον" και "βγάλτε τον έξω".
Οι New York Times έδωσα στη δημοσιότητα τους διαλόγους που ακούγονται:
- Ορκίζομαι, είναι νεκρός.
- Βγάλε τον έξω!
- Ο άνδρας είναι ζωντανός. Φύγετε από τη μέση.
- Στην άκρη, στην άκρη, είναι ακόμα ζωντανός!
- Ζωντανός, ζωντανός. Ο Θεός είναι μεγάλος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο περιέχει δυσάρεστες εικόνες


inews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Το σέξι ατύχημα της Πετρούλας (ΦΩΤΟ)

Μία χαριτωμένη κίνηση της Πετρούλας και… έγινε η αποκάλυψη! 
Το πλούσιο στήθος της ασφυκτιούσε μάλλον μέσα στο σουτιέν... οπότε και

Η Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς μακιγιάζ (pic)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέβασε στο twitter φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ θέλοντας να μοιραστεί το στιγμιότυπο με τους φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πριν από λίγες μέρες η γνωστή ερμηνεύτρια που βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την πρεμιέρα της με την Έλενα Παπαρίζου, στις αρχές του Οκτώβρη, ανάρτησε στο facebook και το Twitter της μια φωτογραφία, όπου εμφανίζεται χαμογελαστή και make-up free. Τα σχόλια από τους fans της έπεσαν βροχή, με όλους να της λένε πόσο όμορφη είναι και χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Ποια αποκάλεσε η Ζωή Λάσκαρη «ξεπατικωτούρα από ανοργασμική ηρωίδα της ροζ λογοτεχνίας»

Έξω φρενών έγινε η αγαπημένη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη με ένα ειρωνικό σχόλιο.
Ειδικότερα, η ηθοποιός «τα πήρε» με τη δημοσιογράφο των Νέων, Φοίβη Αθηναίου, η οποία αναφερόμενη στις φορολογικές δηλώσεις των καλλιτεχνών του πενταγράμμου και στα εισοδήματα του Αντώνη Ρέμου, σχολίασε: «Η στήλη-υπό το φως των προβολέων της δημοσιότητας στα οικονομικά δεδομένα των καλλιτεχνών του πενταγράμμου-ανακοινώνει το επόμενο εγχείρημα-έκπληξη (μετά τον τσεχοφικό «Βυσσινόκηπο» που θα επιχειρήσει, σε μονόλογο, η μεγάλη μας μονωδός Ζωή Λάσκαρη): ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να ενδυθεί ,επί πίστας, ρόλο Γουίνι στις «Ευτυχισμένες Μέρες» του Μπέκετ, τον οποίο θα ερμηνεύσει μέσα σε σωρό από φορολογικά (και αφορολόγητα) σκουπίδια!».

Ανακαλεί κριτσινια λόγω δυσάρεστης οσμής και γεύσης ο ΕΦΕΤ - Δείτε ποια

Την προληπτική ανάκληση κριτσινιών ηλιόσπορου της εταιρείας «Τσατσάκης Α.Ε.» προχώρησε ο Ε.Φ.Ε.Τ., ύστερα από έλεγχο στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω δυσάρεστης οσμής και γεύσης.
Η ανωτέρω οργανοληπτική απόκλιση αποδόθηκε στην τάγγιση του ηλιόσπορου, το οποίο αποτελεί συστατικό του προϊόντος.
Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «Κριτσίνια ηλιόσπορου Τσατσάκης», σε συσκευασία των 360 g, με τα εξής στοιχεία:

Τουαλέτα στις εκλογές

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν στη Λευκορωσία κάποιοι για να διαμαρτυρηθούν για τις επερχόμενε εκλογές. Τοποθέτησαν τουαλέτες κοντά σε σημεία με αφίσες υποψηφίων και καλούν τον κόσμο να ρίξει εκεί την ψήφο του. 
Σύμφωνα με πολλούς οι εκλογές της 23ης Σεπτεμβρίου είναι στημένες, δυο κόμματα μάλιστα της αντιπολίτευσης καλούν σε μποϋκοτάζ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Bουλευτής έκανε πλαστική και αποτρίχωση!

Λεφτά υπάρχουν… αλλά μόνο για πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του «Βηματοδότη», βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου απευθύνθηκε σε πλαστικό χειρουργού, προκειμένου να τον…

Η 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΚΕ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σε λίγη ώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Σάλκε, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με στόχο να πάρει τη νίκη, να κάνει χαρούμενο τον κόσμο του και να εκμεταλευτεί την έδρα του στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει για το ευρωπαϊκό του όνειρο.
Για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους "βασιλικούς μπλε" ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέλεξε για την αρχική του 11άδα τους:

Νέα δημοσκόπηση έκπληξη!!!

Με τα νέα σκληρά μέτρα προ των πυλών, οι πολίτες εμφανίζονται απογοητευμένοι από τα πάντα. Αυτό δείχνει το Βαρόμετρο Σεπτεμβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή. Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν πως το κλίμα… επιστρέφει σε επίπεδα πριν από τις εκλογές του Ιουνίου. Κανένα από τα κόμματα δεν κερδίζει την εμπιστοσύνη του 54% των ερωτηθέντων. Το ποσοστό έχει αυξηθεί αφού στην έρευνα του Ιουλίου το αντίστοιχο ποσοστό ήταν στο...

ΜΗΝ διαβάσετε γιατί πηγαίνει ο Νταλάρας στην Τουρκία. Θα εκνευριστείτε...

Μα πού χάθηκε ο Γιώργαρος; 
Θυμάστε τα γιαούρτια και τα σχετικά, έτσι; 
Πικράθηκε ο Γιώργος από τη συμπεριφορά των Ελλήνων. 
Αλλά βρήκε παρηγοριά. 
Πού αλλού; Δείτε:

Ποιος πολιτικός έκλεβε για να κάνει… πάρτυ

Τελικά το φαινόμενο του διεφθαρμένου πολιτικού έχει καθολική ισχύ, αφού η πολιτική σκηνή της Ιταλίας συγκλονίζεται για ακόμη μία φορά, μετά τις αποκαλύψεις για τον επικεφαλής της δεξιάς παράταξης στο συμβούλιο της περιφέρειας Λατίου.
Ο εν λόγω κύριος, εν ονόματι...

Απίστευτη πρόκληση από τον Κουλούρη!!!

Δεν έχουν προηγούμενο αυτά που συνέβησαν στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου.
Πρωταγωνιστής ο πρώην βουλευτής Κίμων Κουλούρης, ο οποίος για να αποφύγει την ουρά έφτασε στο σημείο να πάει στο ταμείο που εξυπηρετεί τα ΑΜΕΑ.
Έγινε όμως αντιληπτός από τους πολίτες που ανέμεναν καρτερικά να έρθει η σειρά τους, με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός.
Ο πρώην βουλευτής αποδοκιμάστηκε με φράσεις όπως «τα ξεπουλήσατε όλα», αλλά ο ίδιος έδειχνε να μην χαμπαριάζει τίποτα.

To περίφημο πείραμα Παβλόφ…

Ο Ρώσος φυσιολόγος Ιβάν Πέτροβιτς Παβλόφ (Ivan Petrovich Pavlov) γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1849 κι έμεινε στην ιστορία της επιστήμης για την περιγραφή του φαινομένου των εξαρτημένων αντανακλαστικών με τα πειράματα που έκανε σε σκύλους.
Σχημάτισε δύο ομάδες από σκύλους, που λάμβαναν το γεύμα τους καθημερινά την ίδια ώρα. Λίγα λεπτά πριν από τη χορήγηση της τροφής, η μία ομάδα άκουγε τον...

Ελληνίδα σχεδίασε το γραφείο του μέλλοντος !

Το «Life Desk», όπως ονομάζεται το γραφείο που κατασκεύασε, η Ελληνίδα σχεδιάστρια Αθανασία Λειβαδίτου του STUDIO NL – Architecture Design, διακρίθηκε στον ιταλικό διαγωνισμό «Unexpected Design Competition», λαμβάνοντας, το Α’ Silver Award Design, για την πρωτοτυπία στο design και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του.

Οι ηλίθιοι της… Νορβηγίας! Απίστευτο και όμως αληθινό!

Του Γιάννη Διονάτου
Η ακόλουθη ιστορία είναι απολύτως αληθής και αφορά τα οικονομικά «προβλήματα» που αντιμετωπίζει η Νορβηγία…..
Στις αρχές, λοιπόν, του καλοκαιριού συνήλθε η νορβηγική Βουλή προκειμένου να συζητηθεί το «πρόβλημα» του σημαντικού πλεονάσματος που παρουσιάζει ο κρατικός προϋπολογισμός, καθώς και ο κίνδυνος που ενέχει για την ανατίμηση του εγχώριου νομίσματος (νορβηγική κορώνα)και οι επιπτώσεις που θα είχε μία τέτοια ανατίμηση για τις εξαγωγές της χώρας. Η πρόταση του κυβερνώντος κόμματος ήταν να χαρισθούν οι φόροι σε όλους τους πολίτες (φυσικά και νομικά πρόσωπα) για το δεύτερο εξάμηνο του 2012, προκειμένου να μην συσσωρευθούν επιπλέον έσοδα στον ήδη «προβληματικό» πλεονασματικό προϋπολογισμό.

Δείτε:Το τατουάζ που έχει συγκινήσει τους πάντες στο ίντερνετ!!

Δείτε μια μια προσεχτικά τις φωτογραφίες και θα μείνετε έκπληκτοι από αυτό που σκέφτηκε να κάνει ο νεαρός.
Αποδεικνύει ότι η αγάπη ξεπερνάει κάθε λογική…

Ο άνθρωπος που θεραπεύτηκε μόνος του από τον καρκίνο!!!

Τον περασμένο Απρίλιο, η διάγνωση των γιατρών δεν άφηνε και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στον Άλαν Τέηλορ: καρκίνος σε προχωρημένο στάδιο.
Θεραπεία: ανίατος.
Το παχύ έντερο του Τέηλορ είχε πληγεί από τη νόσο…
Όμως, ο Τέηλορ...

Μαζική δηλητηρίαση για 30 κυνηγόσκυλων στην Κρήτη..

Μαζική δηλητηρίαση από φόλες υπέστησαν μέσα σε ένα 24ωρο περισσότερα από 30 κυνηγόσκυλα στο ξεκίνημα της κυνηγετικής περιόδου, στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού, στα όρια του Δήμου Σητείας και Ιεράπετρας Λασιθίου.
Κυνηγετικοί σύλλογοι, οικολογικές και φιλοζωικές οργανώσεις κάνουν λόγο για ένα συνεχόμενο και εντεινόμενο έγκλημα στην περιοχή αλλά και στο νησί, που διαπράττουν «απάνθρωποι» κατά της φύσης και της ζωής ζώων - πτηνών και καλούν τις αρμόδιες Αρχές να πατάξουν την παρανομία και να τιμωρηθούν οι δράστες παραδειγματικά.
«Μέσα σ' ένα 24ωρο δηλητηριάστηκαν από φόλες πάνω από 30 κυνηγόσκυλα. Τα περισσότερα ψόφησαν, άλλα χαροπαλεύουν, ενώ κάποια σώθηκαν την τελευταία στιγμή», δήλωσαν στο «Εθνος» οι πρόεδροι των κυνηγετικών συλλόγων Ιεράπετρας και Σητείας, Μανώλης Κυπριωτάκης και Μανώλης Μπελιμπασάκης. ...

cretalive.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Βίντεο - ντοκουμέντο της Nasa για την υπερθέρμανση της Γης

Ένα μοναδικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται καθαρά η αύξηση της θερμοκρασίας στη Γη τα τελευταία 132 χρόνια δημιούργησαν οι επιστήμονες στην NASA.
Στο σπάνιο ντοκουμέντο διάρκειας μόλις 26 δευτερολέπτων καταφέρνουν να αποτυπώσουν τα στοιχεία από 1880 μέχρι σήμερα.
Το περιβάλλον μας έχει επηρεαστεί πολύ αρνητικά από το γεγονός.
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο…

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου (video)

Επιτέλους... οικογένεια!Ο Χαρούν αντιμετωπίζει άλλη μια συνομωσία εις βάρος του. Η Μελντά καταρρακωμένη, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά από τη μοιραία νύχτα... αλλά έχει να αντιμετωπίσει κι ένα τρομερό δίλημμα. Ενώ η Εντά θα ακούσει επιτέλους...

Πόσο κοστίζει πραγματικά το ρεύμα;

Νέες γερμανικές έρευνες που βάζουν στο μικροσκόπιο το συνολικό κόστος των διαφορετικών τεχνολογιών που υπάρχουν σήμερα για την παραγωγή ρεύματος, καταλήγουν σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
Σύμφωνα με υπολογισμούς του Ινστιτούτου Fraunhofer η αιολική ενέργεια συγκαταλέγεται στις πιο φθηνές πηγές παγκοσμίως. 
Κατά μέσο όρο μια κιλοβατώρα κοστίζει...

Η Σιάτιστα βραβεύει τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργο Κούδα

Φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό στάδιο Σιάτιστας, μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Σιάτιστας και της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΟΚ.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 5.30 μμ και θα πραγματοποιηθεί βράβευση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργου Κούδα, ενώ θα παρατεθεί και δείπνο σε όλη την αποστολή.

sierafm.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Γιατί παραιτήθηκε ο Κώστας Αγόρου από τον Τιτάν Σερβίων!!! - Bολές σε Αγάπιο Γαβριηλίδη

Την παραίτησή του υπέβαλε ο προπονητής του Τιτάν Σερβίων, κ. Κώστας Αγόρου. Το γεγονός δεν έχει να κάνει με την ήττα της πρεμιέρας από τον Περδίκκα (2-3), κάτι που ξεκαθαρίζει ο ίδιος σε δήλωσή του:
«Ο βασικότερος λόγος που με ανάγκασε στην παραίτηση, η οποία έγινε δεκτή, είναι ότι φτάσαμε στην αρχή του πρωταθλήματος, χωρίς η ομάδα να...

Πως θα παίξει απόψε ο Ολυμπιακός με τη Σάλκε - Ποιος σταθμός μεταδίδει το ματς

Η εφετινή παρουσία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινά απόψε με αντίπαλο την Σάλκε στο Φάληρο και με αποφασιστικότητα ώστε να γίνει αυτή η αναμέτρηση αφετηρία πρόκρισης στους 16 της κορυφαίας διοργάνωσης.
Με όπλο τον κόσμο του που ετοιμάζει εντυπωσιακή υποδοχή με κορεό και «καυτή» ατμόσφαιρα και με οδηγό την έξοχη παράδοση που έχει κόντρα σε γερμανικές ομάδες  (δείτε videos) (6-2 την Λεβερκούζεν, 4-0 την Χέρτα, 3-0 την Βέρντερ, 3-1 την Ντόρτμουντ), ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του στη διοργάνωση και το πάθος των παικτών του για διάκριση.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, στην παρθενική συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει μελετήσει κάθε λεπτομέρεια του αγώνα και έχει στην τσίτα τους παίκτες του για την ενδεκάδα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει για τη συμμετοχή των:

To CD με τους 54.000 που έβγαλαν στο εξωτερικό 22 δις ευρώ, στα χέρια του ΣΔΟΕ

Διασταυρώσεις με κάθε δυνατό μέσο και σε ταχύτατους ρυθμούς πραγματοποιεί το ΣΔΟΕ για τα εμβάσματα 54.000 Ελλήνων που έβγαλαν από τη χώρα συνολικά 22 δισ. ευρώ την τελευταία τριετία (2009 - 2011).
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», όπως προκύπτει από τον πρώτο έλεγχο στο CD με τα...

Όταν ο Ολυμπιακός ''γλεντάει'' τους Γερμανούς (videos)

Kαλή εντός έδρας παράδοση έχει δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία ο Ολυμπιακός στους εντός έδρας αγώνες κόντρα σε Γερμανικές ομάδες με αποτελέσματα που έχουν προκαλέσει εντύπωση σε όλη την Ευρώπη.

49χρονος πέθανε όταν του ανακοίνωσαν την απόλυσή του!!!

Ένας 49χρονος άνδρας ξεψύχησε έχοντας υποστεί ανακοπή την ώρα που ο εργοδότης του τού ανακοίνωσε ότι... απολύεται.
Μια τραγωδία χωρίς προηγούμενο συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου με την μοίρα να αποδεικνύεται σκληρή για μια οικογένεια της περιοχής.
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες. Ο 49χρονος πατέρας δυο παιδιών 7 και 14 ετών εργαζόταν σε γραφείο που ωστόσο λόγω κρίσης αποφάσισε να προχωρήσει σε περικοπές. Όταν του ανακοινώθηκε ότι απολύεται ο 49χρονος αισθάνθηκε δυσφορία και κατέρρευσε μέσα στο γραφείο.
Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας αλλά ήταν πια αργά. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος πατέρας είχε οικονομικές εκκρεμότητες και με τον μισθό του και εκείνον της συζύγου του τα έβγαζαν πέρα οριακά.
Η είδηση βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και ολόκληρο το χωριό.

prismanews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Σύνταξη στα 67... και μείωση των συντάξεων από τα 650 ευρώ!!!

Από το πακέτο των μέτρων 11,5 δισ. ευρώ, ανοικτά παραμένουν τα 4 δισ. ευρώ, παρά και τη νέα συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής της τρόικας.
Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αποκάλυψε ότι τελικά το πακέτο έκλεισε στη κλιμακωτή μείωση των συντάξεων κιόλας από τα 650 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι εκείνος που λαμβάνει σύνταξη 600 με 700 ευρώ θα χάσει περίπου 50 ευρώ από το μηνιαίο εισόδημά του.
Επίσης, αποκάλυψε ότι φαίνεται πως έχει κλειδώσει και η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης κατά δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι θα παίρνουν σύνταξη στα 67 χρόνια τους, δηλαδή θα εργαζόμαστε δύο χρόνια περισσότερα.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα Τρίτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες θα είναι το σκηνικό του καιρού για σήμερα Τρίτη, ενώ οι καταιγίδες θα είναι πιθανώς ισχυρές το πρωί στο βόρειο Αιγαίο και πρόσκαιρες το απόγευμα στα ηπειρωτικά.
Στην Αττική, προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με παροδικές τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, ενώ δεν αποκλείεται το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να εκδηλωθεί και πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ με την θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 26 βαθμούς κελσίου.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές προβλέπονται και στη συμπρωτεύουσα . Σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από το βράδυ, με τη θερμοκρασία να φτάνει έως και τους 26 βαθμούς κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση

Θαυματουργό τζελ για την σπονδυλική στήλη

Τζελ βλαστοκυττάρων που ανέπτυξαν οι επιστήμονες μπορεί να αναγεννήσει τα νεύρα της τραυματισμένης σπονδυλικής στήλης. Το τζελ που εφαρμόζεται στο σημείο της βλάβης έδειξε να κατορθώνει εντυπωσιακό βαθμό ανάπτυξης των νεύρων σε ποντίκια με εντελώς κατεστραμμένη σπονδυλική στήλη.
Τα παράλυτα πειραματόζωα στα οποία εφαρμόστηκε η πειραματική θεραπεία είχαν σημαντική λειτουργική βελτίωση και μπόρεσαν να κινήσουν όλες τις αρθρώσεις των προβληματικών ποδιών τους.

Μέχρι και 1,75 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης!!!

Μέχρι και 1,75 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης αν τα επιτελεία των τριών κομμάτων της κυβέρνησης αποφασίσουν να κάνουν πράξη την εξίσωση των φόρων μεταξύ πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης.
Δείτε τον πίνακα με τιμές που καταγράφηκαν από το υπ. Ανάπτυξης για το πετρέλαιο κίνησης.

Κανείς από τους νεοπροσλαμβανόμενους στην ΕΡΤ δεν παίρνει λιγότερα από 3000 ευρώ - Δείτε τη λίστα

Με βάση τις ανακοινώσεις στη Διαύγεια, αλλά και τις εισηγήσεις που έχουν συνταχθεί για τις προσλήψεις ως τώρα η σχετική λίστα έχει ως εξής:
Γιώργος Νταούλης, σκηνοθέτης ( ΠΕΘ, 4.000 ευρώ μικτά), Γιώργος Μπράμος συντονιστής ΕΤ1 (ΠΕΘ, 4.000 ευρώ μικτά) Βασίλης Θωμόπουλος, (ΠΕΘ, 3.500 ευρώ μικτά) , Μενέλαος Σεβαστιάδης ως συντονιστής αθλητικού ραδιοφωνικού προγράμματος( ΠΕΘ, [...]
Με βάση τις ανακοινώσεις στη Διαύγεια, αλλά και τις εισηγήσεις που έχουν συνταχθεί για τις προσλήψεις ως τώρα η σχετική λίστα έχει ως εξής:

Βόλος: Εξέδιδε την σύντροφο του!

Απίστευτο και όμως συνέβη! 
54χρονος εξέδιδε για τουλάχιστον δύο μήνες την ίδια του τη σύντροφο!
Μάλιστα, ο άνδρας από το Βόλο, μετέφερε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του τη γυναίκα στα «ροζ» ραντεβού.
Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν ότι ο 54χρονος εξέδιδε την 33χρονη φίλη του σε σπίτια και ξενοδοχεία στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας και, αφού εντόπισαν το ζευγάρι, άρχισαν να το παρακολουθούν διακριτικά.
Στη συνέχεια, ο 54χρονος παγιδεύτηκε με ... το "δόλωμα" ενός αστυνομικού ο οποίος παρίστανε τον πελάτη. Έτσι, πλήρωσε την «ταρίφα» των 100 ευρώ για μια «επίσκεψη» της 33χρονης στο σπίτι του.
Όταν ο 54χρονος παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι αστυνομικοί τους φόρεσαν χειροπέδες.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δείτε τη λίστα με τα επικίνδυνα συμπληρώματα διατροφής που έδωσε ο ΕΟΦ

Ο ΕΟΦ συστήνει τους καταναλωτές να μην αγοράζουν και να μην καταναλώνουν προϊόντα (συμπληρώματα διατροφής ή προϊόντα ειδικής διατροφής που προορίζονται για αθλητές) τα οποία περιέχουν την ουσία DMAA (1,3- dimethylamylamine), μετά από την εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών σε σημαντικό αριθμό ατόμων διεθνώς, που έχουν συνδεθεί με τη χρήση τους.
Η ουσία DMAA δρα ως διεγέρτης του κεντρικού νευρικού συστήματος, όπως οι αμφεταμίνες, και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως νευρολογικές και ψυχικές διαταραχές, υψηλή αρτηριακή πίεση, ναυτία, εγκεφαλική αιμορραγία, καρδιακή ανακοπή, ακόμη και θάνατο. Πρόκειται για συνθετική ουσία η οποία περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Απαγορευμένων Ουσιών της WADA, γιατί μπορεί να μεταβάλει τεχνητά την αγωνιστική διάθεση, την ικανότητα ή την απόδοση των αθλητών.
Με νεότερη ανακοίνωση του ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) κοινοποιεί τις εμπορικές ονομασίες των προϊόντων (συμπληρώματα διατροφής ή προϊόντα για αθλητές) που περιέχουν την ουσία DMAA (1,3- dimethylamylamine).
Πρόκειται για τα ακόλουθα σκευάσματα:

Τα νέα αεροπορικά δρομολόγια Καστοριάς-Αθήνας


Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνδέεται αεροπορικά με την Αθήνα, μέσω πτήσεων που πραγματοποιεί η Αεροπορική Εταιρία Sky Express.
Στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών, σας ενημερώνουμε ότι τα δρομολόγια της εταιρίας για το χειμερινό πρόγραμμα είναι τα εξής:
H Καστοριά, για το εν λόγω διάστημα, συνδέεται αεροπορικά με την Αθήνα κάθε μέρα εκτός Πέμπτης.

Αλεύρι σε τιμές παραγωγού με ετικέτα και ταυτότητα

Σύμφωνα με το salonicanews.gr, μέλη του κινήματος Χωρίς Μεσάζοντες, που πουλούν, ανά την Ελλάδα, διάφορα αγροτικά είδη, σε τιμές παραγωγού, αποφάσισαν τα είδη αυτά να φέρουν ετικέτα και ταυτότητα, για να πιστοποιείται η ποιότητά τους και η ασφάλεια της υγείας των καταναλωτών.
Μόνον στο νομό Πιερίας στον οποίο ιδρύθηκε και το κίνημα, μέσα σε έναν χρόνο, εξυπηρετήθηκαν 48.000 άτομα!

Διαβάστε επίσης: Θα αυξηθεί η τιμή του ψωμιού!!!
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Kλειστό θα μείνει το ΤΕΙ Αθηνών στις 18, 19 και 20 Σεπτεμβρίου

Την αναστολή τόσο της εκπαιδευτικής, όσο και της διοικητικής λειτουργίας των ΤΕΙ Αθηνών, από την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 20 του μηνός, αποφάσισε τη Δευτέρα η διοίκηση του Ιδρύματος, κάτι το οποίο σημαίνει ότι τις ημέρες αυτές δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε οι εγγραφές των πρωτοετών σπουδαστών.
Η διοίκηση του ΤΕΙ πήρε την απόφαση αυτή αντιδρώντας κατ' αυτόν τον τρόπο στη μείωση των προϋπολογισμών των Ιδρυμάτων κατά 50%, στο «κούρεμα» των αποθεματικών τους κατά 80% και στην επικείμενη μείωση των ειδικών μισθολογίων, που αφορούν τους εκπαιδευτικούς των ΤΕΙ.
Όπως αναφέρει η απόφαση του Συμβουλίου του ΤΕΙ Αθήνας, «τάσσεται σθεναρά στο πλευρό όλων των μελών της κοινότητάς του, φοιτητών, εκπαιδευτικών, διοικητικών υπαλλήλων και ειδικού τεχνικού και λοιπού προσωπικού, όταν τίθενται ζητήματα διεκδίκησης δίκαιων αιτημάτων τους».

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Απίστευτο! Δείτε πόσο ακρίβυνε η ζωή μας με το ευρώ!

Ένα πολύ καλό ρεπορτάζ – έρευνα ντοκουμέντο έκανε το πρωινό του ΑΝΤ1 όπου σύγκριναν αυτό που όλοι ξέραμε αλλά έχουμε ξεχάσει, δηλαδή το πόσο πιο φθηνή ήταν η ζωή μας πριν το ευρώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το 1999 το βασικό μισθός ήταν 498 ευρώ δηλαδή 170 χιλ. δραχμές, όμως ένα λίτρο βενζίνη έκανε 0.52 (τώρα έχει κοντά 1,7 ευρώ) το πετρέλαιο θέρμανσης είχε 0,18 λεπτά (τώρα πάει για 1,1 ευρώ) ενώ η τυρόπιτα είχε 0,29 λεπτά (τώρα έχει 1,5 ευρω).

Δείτε βίντεο από την προπόνηση της Σάλκε στο Καραϊσκάκης

Δείτε βίντεο από την προπόνηση της Σάλκε στο Καραϊσκάκης...

Της έβαλαν δίπλα της το νεκρό παιδί της για παραδειγματισμό (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΚΑΡΕΙ)!

Ένα απίστευτο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας, όταν σε νοσοκομείο της Κίνας οι αρχές ανάγκασαν νεαρή Κινέζα να κάνει έκτρωση λόγω του νόμου περί ενός παιδιού σε κάθε ζευγάρι που ισχύει στην Κίνα για τον έλεγχο του πληθυσμού. Η κοπέλα ή θα έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο που δεν είχε ή θα γινόταν με τη βία έκτρωση, πράγμα που έγινε.
Μάλιστα για παραδειγματισμό οι… Αρχές έβαλαν 7μηνών νεκρό έμβρυο δίπλα της στο κρεβάτι.
Πρόκειται για την 23χρονη Φενγκ Τζιαμέι από την επαρχία Σανσί