ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

"Τράβα να βαρέσεις κανα μετανάστη ρε μαλάκα"!!! (video)

Επεισόδιο προκλήθηκε στην Τρίπολη, όπου παρευρέθη ο Ηλίας Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής για την επέτειο της Άλωσης. 
Την φράση του τίτλου την άκουσε όταν έκανε την εξυπνάδα να αποκαλέσει "πελατάκια" τους κατοίκους της πόλης, με αποτέλεσμα τον... ξεσηκωμό, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

Προσοχή στο σκύψιμο Kim!

Ήταν η πρώτη της κούρσα με βάρκα και είπε να το απολαύσει με αποκαλύψεις.
Η Kim Kardashian μαζί με όλη την οικογένεια πήραν μέρος σε αγώνες Dragon Boat, στο Μαϊάμι και το διασκέδασαν αρκετά, όπως μάλλον και όσοι βρέθηκαν εκεί γύρω, αφού το ντεκολτέ της ριάλιτι σταρ, το οποίο μπορεί να μην ταίριαζε με το… άθλημα, ήταν αρκετά αποκαλυπτικό.

Super League: ΠΑΟΚ – Άρης 4-1 (video)

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ ώστε να μετατρέψει το ντέρμπι με τον Άρη σε περίπατο και να πανηγυρίσει μία ευρεία νίκη με 4-1 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League.
Το πρώτο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, που πανηγύρισαν τέσσερις φορές για τα γκολ των Lawrence, Κατσικά, Φωτάκη και Αθανασιάδη (με υπέροχο γυριστό βολέ) σκορπώντας ενθουσιασμό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατέκλυσαν την Τούμπα. Από τον Άρη, πέραν του συγκινητικού Aganzo, που μείωσε σε 3-1 και του φιλότιμου Καπετάνου, ουδείς κατάφερε να σταθεί στο γήπεδο.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ειδικά στα τελευταία 25 λεπτά οι αξιόλογες φάσεις ήταν ελάχιστες. Ο ΠΑΟΚ τέλειωσε τον αγώνα με εννιά παίκτες λόγω αποβολών του Κατσικά (φάουλ στον Aganzo) και του Lawrence (έσπρωξε τον Γιαννιώτα) στις καθυστερήσεις και ο Άρης με δέκα λόγω αποβολής του Γιαννιώτα (δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Lawrence), ενώ στο τέλος αποβλήθηκε και ο Γιώργος Δώνης.
Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ φτάνει τους 12 βαθμούς και είναι δεύτερος μαζί με τον Πανιώνιο, ενώ ο Άρης έμεινε στην ένατη θέση με πέντε βαθμούς.
Τα γκολ: Lawrence 12′, Κατσικάς 23′, Φωτάκης 30′, Αθανασιάδης 43′ – Aganzo 39

ΔΕΙΤΕ: Ατελείωτα πόδια που καθηλώνουν… Σε ποια γνωστή κυρία ανήκουν;

Είναι πολύ γνωστό μοντέλο, ενώ είναι και φρεσκοχωρισμένη, σύμφωνα με τις πληροφορίες.
Διαθέτει ένα εξαιρετικά καλλίγραμμο κορμί και ατελείωτα πόδια, ενώ και η ενδυματολογική της επιλογή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Επέλεξε να φορέσει ένα καυτό, τζιν σορτσάκι, το οποίο συνδύασε με μαύρο σακάκι και peep toe γόβες.
Ο λόγος για την...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Γάλλος, Ιταλός και Έλληνας μιλάνε για σεξ…

Λέει ο Γάλλος: Έκανα 4 φορές έρωτα στην γυναίκα μου χτες και το πρωί μου είπε ότι είμαι μοναδικός και μου έφτιαξε ένα τέλειο πρωινό.
Λέει ο Ιταλός: Εγώ έκανα έξι φορές και το πρωί η γυναίκα μου είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα σαν εμένα και μου έφτιαξε μια τέλεια ομελέτα…..
Ο Έλληνας δεν μιλάει.
Του λένε λοιπόν: Εσύ πόσες φορές έκανες έρωτα χθες βράδυ;
ΜΙΑ, τους απαντά.
Και τι σου είπε το πρωί η γυναίκα σου;

Είστε σίγουροι πως θέλετε να δείτε και το πρόσωπό της?

Αν είστε σίγουροι... δείτε...

Ο Νίκος Κωστένογλου νέος προπονητής στην Ξάνθη

Η παρουσία του Γιάννη Παπαδημητρίου στον πάγκο της Ξάνθης κράτησε μόλις για 90 λεπτά. Αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα στα Περιβόλια (νικητής ο Πλατανιάς με 3-2), ο τεχνικός διευθυντής της ακριτικής ομάδας ανακοίνωσε πως από αύριο αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας ο Νίκος Κωστένογλου.
Ο υπηρεσιακός προπονητής της Ξάνθης δεν είπε πολλά μετά το ματς, δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και ανακοίνωσε πως: «Από αύριο είναι μια νέα μέρα με προπονητή της ομάδας τον Νίκο Κωστένογλου».
Λίγο μετά υπήρξε και ανακοίνωση στο σάιτ της ΠΑΕ που ανέφερε: «Νέος προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ θα είναι ο κος. Νίκος Κωστένογλου».

sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Super League: Πλατανιάς – Ξάνθη 3-2 (video)

Απίστευτο ματς έγινε στα Χανιά, για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, με την Ξάνθη να ισοφαρίζει στο 89′ και τον Πλατανιά να παίρνει τη νίκη στις καθυστερήσεις, με 3-2.
Η Ξάνθη ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκε στο 11′ με τον Gleyson, όμως οι ισορροπίες άλλαξαν στο 39′ όταν ο Marin αποβλήθηκε επειδή χαστούκισε τον Μαρτσάκη και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες.
O Πλατανιάς κατάφερε να ισοφαρίσει στο 47′ με αυτογκόλ του Gleyson και να πάρει προβάδισμα στο 84′ με τον Doe. Η Ξάνθη πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 89′ με τον Βασιλακάκη, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Doe με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Τα γκολ: Glayson (αυτ.) 47′, Doe 84′, 90+1 – Glayson 11′, Βασιλακάκης 89′
Οι συνθέσεις:

Super League: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0 (video)

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, με τους πράσινους να έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Κουκουλάκη.
Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επιθετικός σε σχέση με προηγούμενους αγώνες και στο 10′ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Χριστοδουλόπουλου από τον Fulop, ενώ στο 26′ είχε δοκάρι και πάλι με τον Χριστοδουλόπουλο.
Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας είχε την καλύτερη στιγμή, όταν ο Perrone βγήκε τετ α τετ με τον Καρνέζη, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απομάκρυνε εντυπωσιακά τη μπάλα. Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσαμπούρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένο μόνο τον Αστέρα, που έφτασε τους 10 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που έχει 4.
Οι συνθέσεις:

Super League: Πανθρακικός – Βέροια 0-1 (video)

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Βέροια, επικρατώντας με 1-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.
Στο πρώτο 45λεπτο η κυριαρχία των γηπεδούχων ήταν απόλυτη, με σημαντικές ευκαιρίες, αλλά χωρίς γκολ. Κάπως έτσι, επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, στο 50, ο νεοεισελθών Νίκος Καλτσάς πήρε την ασίστ από τον Olaitan και δεν δυσκολεύθηκε σε κενή εστία να γράψει το 0-1.
O Πανθρακικός δεν κατάφερε να απειλήσει, παρά μόνο στο 84΄ αλλά ο Lopez κράτησε το «μηδέν» αποκρούοντας το σουτ του Κυβελίδη. Για την ομάδα της Κομοτηνής, η σημερινή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από 18 μήνες και συγκεκριμένα από τις 20 Μαρτίου του 2011 όταν είχε χάσει με το ίδιο σκορ από τη Δόξα Δράμας, για το πρωτάθλημα Β’ εθνικής.
Το γκολ: Καλτσάς 50′
Οι συνθέσεις:

Νεκρός ο ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν, σύμφωνα με σελίδα στο Facebook!

Αναστάτωση προκάλεσε στο Διαδίκτυο ένα group στο Facebook που ανακοινώνει τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, Μόργκαν Φρίμαν.
Ο 75χρονος ηθοποιός πέθανε από ρήξη αρτηρίας, σύμφωνα με την συγκεκριμένη σελίδα «παγώνοντας» τους θαυμαστές του ανά την υφήλιο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο πρωταγωνιστής του «Seven» αντιμετωπίζει καρδιαγγειακά προβλήματα, ενώ σώθηκε από θαύμα το 2008 όταν έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου που προκάλεσε παράλυση στα δάχτυλα του αριστερού του χεριού.
Για να δείτε την επίμαχη σελίδα του facebook, κάντε...

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗ Νανά Καραγιάννη!!!


Είναι καλά και παραγγέλνει φαγητά μέσα από το νοσοκομείο!!!
Τέταρτη μέρα σήμερα που η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική για θεραπεία και από ό,τι δείχνουν τα πράγματα αρχίζει να τα καταφέρνει.
Ήδη ξεκίνησε να παραγγέλνει γαστρονομικές απολαύσεις από τα χεράκια της Αλεξίας Αλεξιάδου, κόρης της γνωστής μας κυρίας Βέφας

Διαβάστε τι επιθύμησε να φάει:

Αναστάτωσε χθες η επείγουσα μεταφορά κρατούμενου από τις φυλακές Γρεβενών στο νοσοκομείο Καστοριάς!

Κρίθηκε για παθολογικούς λόγους πως ο κρατούμενος θα έπρεπε να κάνει αξονική τομογραφία.
Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη ( αστυνομικά οχήματα ασθενοφόρο) και αρκετοί πίστεψαν πως πρόκειται για τον φερόμενο δολοφόνο της 22χρονης Ανδριάννας.
Σύμφωνα με το alphafm.gr η επείγουσα μεταφορά του κρατούμενου επιβεβαιώνει και την απόφαση συγχώνευσης των δυο νοσοκομείων Καστοριάς – Γρεβενών.

greveniotis.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Κερ. Μεγάρου - Α.Ε.Π. Βατολάκκου 1-4 (0-0) (2η αγωνιστική)

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης απέδρασε η Α.Ε.Π. από τα Μέγαρα, καθώς κέρδισε την τοπική ομάδα με σκορ 1-4.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο δεκάλεπτο, προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις δύο καλές στιγμές που είχαν.
Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια ισορρόπησαν, πήραν τα ινία του αγώνα και πίεσαν μπροστά.
Η πίεση έφερε σωρεία χαμένων ευκαιριών μπροστά στην εστία των Μεγάρων, ενώ η συνέχεια ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της Α.Ε.Π..
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ

Αποτελέσματα Ε.Π.Σ. Γρεβενών (2η Αγωνιστική)


Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας 

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/09/2012, ΩΡΑ 4.00 μμ

H κόρη έκανε μήνυση στον πατέρα της για ακάλυπτες επιταγές

Αίσθηση στα τοπικά δικαστικά χρονικά προκάλεσε η δίκη που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα με αντίδικους κόρη και πατέρα.
Η υπόθεση προκάλεσε την έκπληξη ακόμα και στους έμπειρους δικαστές του β΄τριμελούς πλημμελειοδικείου της Πάτρας που το πρωί της περασμένης Δευτέρας πήραν στα χέρια τους τον φάκελο της δίκης και ήρθαν αντιμέτωποι με το οικογενειακό δράμα.
Όπως προέκυψε από την εκδίκαση της υπόθεσης και τη δικογραφία, ο πατέρας ήρθε αντιμέτωπος με δύο βασικές κατηγορίες εκ μέρους του παιδιού του. Πρώτον ότι είχε δανείσει χρήματα στην κόρη μέσω επιταγών προκειμένου να ανοίξει δική της επιχείρηση, στο χώρο της εστίασης όμως, οι επιταγές αυτές αποδείχθηκαν «πέτσινες» με αποτέλεσμα η ίδια να αντιμετωπίσει το οικονομικό αδιέξοδο και να δυσκολεύεται να συντηρήσει το μαγαζί της. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι επειδή η επιχείρηση ήταν ουσιαστικά οικογενειακή, ο πατέρας είχε προσβάσεις και έτσι μπορούσε να κάνει χρήση του ταμείου και των εισπράξεων.
Το δικαστήριο αθώωσε τον πατέρα, προφανώς διότι στην κατάθεσή της η κόρη έδειξε μετανοημένη και ότι δεν επιθυμούσε την καταδίκη του πατέρα της.

dete.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Τρία ονόματα εν ενεργεία υπουργών στη λίστα του ΣΔΟΕ

Σοβαρές παρατυπίες, οικονομικές ατασθαλίες πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε δήμους της επικράτειας έχουν εντοπίσει οι υπηρεσίες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.
Εκτός όμως από τους καυτούς φακέλους που ερευνά το ΣΔΟΕ σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης, καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν στα «Παραπολιτικά» ότι στο στόχαστρο της υπηρεσίας βρίσκονται και σοβαρές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται εν ενεργεία υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά.
Πρόκειται όπως αναφέρει το δημοσίευμα για στελέχη που προέρχονται από το χώρο της Ν.Δ. και τα οποία καταλαμβάνουν υψηλόβαθμες θέσεις. Ήδη, ο ένας εκ των υπουργών επικοινώνησε με τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ, ζητώντας να ενημερωθεί αν βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα που τον αφορά.

Πανικός από οδηγό που μπήκε ανάποδα στην Εγνατία Οδό

Ένας ακόμη οδηγός έχασε τον προσανατολισμό του στην Εγνατία Οδό και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, σε ένα συμβάν που καταδεικνύει τα προβλήματα που υπάρχουν με τη σήμανση του συγκεκριμένου οδικού άξονα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στον κόμβο της Εγνατίας Οδού στη ΣΕΒΑΘ (τον πιο περίπλοκο μετά από αυτόν της Χρυσούπολης, λόγω των διπλών εξόδων). Όπως επισημαίνεται σε άρθρο του xanthipress.gr, ένα λευκό φορτηγάκι μπήκε από τη δεύτερη έξοδο του κόμβου ΣΕΒΑΘ (Βαφέικα) στην αντίθετη κατεύθυνση με μέτωπο προς την Καβάλα. Οι οδηγοί που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα προς Κομοτηνή είδαν έκπληκτοι το... «τρελό φορτηγό» να οδεύει κατά πάνω τους, αποφεύγοντας το την τελευταία στιγμή.
Ο οδηγός του οχήματος συνέχιζε κανονικά την πορεία του, με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο, απομακρύνοντας τον άμεσα από τον δρόμο. Όπως έχουν επανειλημμένα αναφέρει κάτοικοι του νομού Καβάλας, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο, επισημαίνοντας πως το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο τους καλοκαιρινούς μήνες όταν αυξάνεται ο αριθμός των ξένων τουριστών.

xanthipress.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Πώς κλέβουν στη βενζίνη τους οδηγούς οι πρατηριούχοι - «Πάρτι» χιλιάδων ευρώ με κάθε... γέμισμα

«Πειραγμένες» αντλίες, καυστήρες δήθεν για άλλη χρήση και νόθευση του καυσίμου είναι μόνον λίγοι από τους τρόπους που εφευρίσκουν οι βενζινοπώλες για να βγάζουν αφορολόγητο και... παράνομο κέρδος εις βάρος των καταναλωτών. Εν μέσω οικονομικής δυσπραγίας των νοικοκυριών η βενζίνη είναι πλέον για τους περισσότερους καταναλωτές... είδος πολυτελείας. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων που συνεχίζουν να κερδοσκοπούν με τον «μαύρο χρυσό» και να κερδίζουν πάνω από 20.000 ευρώ κάθε μήνα παράνομα.
Ο μοναδικός τρόπος για να είναι ο καταναλωτής σχεδόν σίγουρος ότι δεν τον κλέβουν στην βενζίνη είναι να «φουλάρει» το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του. Διότι μόνον σε αυτήν την περίπτωση οι πρατηριούχοι δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν τα παρακάτω τεχνάσματά τους.

Γιατί παχαίνουν στην κοιλιά οι άνδρες όταν μεγαλώνουν;

Γιατί οι άνδρες παχαίνουν μεγαλώνοντας; Ο μέσος Βρετανός άνθρωπος μεταμορφώνεται μέσα σε μια δεκαετία. Η απληστία και η τεμπελιά είναι τα πιο βασικά αίτια που δημιουργούν το λίπος στην κοιλιακή περιοχή, αλλά υπάρχουν και άλλες πιο ανησυχητικές δυνάμεις που μπαίνουν στο παιχνίδι.
Επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης ανέφεραν μετά από την ολοκλήρωση της έρευνας τους ότι : Οι Βρετανοί άνδρες παχαίνουν περισσότερο από ποτέ και βεβαίως πιο γρήγορα από ποτέ. Ένας μέσος άνθρωπος παίρνει περισσότερα από 20 κιλά σε μια δεκαετία σε αντίθεση με αυτό που συνέβαινε πριν από 20 χρόνια, όπου υπήρχε μια κανονική αύξηση γραμμαρίων ανά έτος.
Θα ήταν εύκολο να κατηγορήσει κάποιος για αυτή τη δραματική αύξηση την υπερκατανάλωση τροφής και την έλλειψη άσκησης. Αλλά η μελέτη της Οξφόρδης έδειξε ότι η εξήγηση δεν είναι τόσο απλή.

Αποκλείστηκε η Εθνική Παίδων

Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες της Εθνικής Παίδων ποδοσφαίρου για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013.
Η ομάδα του Θοδωρή Παχατουρίδη αναδείχθηκε ισόπαλη στο Σαράγεβο 2-2 με τη Γαλλία στον τελευταίο της αγώνα για τα προκριματικά, κι έτσι γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Περέιρα Ντε Σα στο 49΄, αλλά ισοφάρισε με τον Δώνη στο 75΄.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Σάλιακας έκανε το 2-1, αλλά ο Κορνέ ισοφάρισε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων κι έδωσε την πρόκριση στους "τρικολόρ".
Ο Εσθονός διαιτητής Έικο Σάαρ έδειξε κίτρινη στους Μοπέ, Σαμπισά, Μομπελά, Κίλιτς, Σάλιακα, Αρναούτογλου, Τουμανίδη, Ηλιάδη, Νιούμαν, ενώ ο Τουμανίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του αγώνα, κι έτσι η εθνική μέτρησε τρεις αποβολές σε ισάριθμους αγώνες.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Σλοβενία νίκησε τη διοργανώτρια Βοσνία/Ερζεγοβίνη 1-0 και κατέκτησε την πρώτη θέση στον 5ο προκριματικό όμιλο.
Γαλλία: Εσκάλ, Σενζεμπά, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Μομπελά, Νσαμ (67΄ Κεμέν), Κίλιτς, Κομάν, Περέιρα Ντε Σα (78΄ Ουρί), Κορνέ, Μοπέ (75΄ Ονορά).
Ελλάδα: Κότσαρης, Αρναούτογλου, Παπασπύρος, Οικονόμου, Τζανουλίνος (75΄ Γιαλαμίδης), Τουμανίδης, Σάλιακας, Δώνης, Παπαδόπουλος (65΄ Τζιτζικαλάκης), Νιούμαν (65΄ Στάικος), Κουλούρης.

Zougla.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Καταδίωξη και σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών στη Νάουσα

Εκτυλίχθηκαν σκηνές από αστυνομική ταινία στη Νάουσα, όταν άνδρες της Ασφαλείας εντόπισαν τους διακινητές μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών που κινούνταν με δυο αυτοκίνητα.
Ο ένας από αυτούς πάτησε γκάζι όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει, συγκρούστηκε με άλλα αυτοκίνητα, αλλά συνέχισε την πορεία του ως τη στιγμή που τα περιπολικά κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν.
Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ένας 32χρονος Έλληνας και μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν 3 κιλά και 115 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε 3 συσκευασίες που μετέφερε από την Θεσσαλονίκη.
Μαζί με τον συνεργό του που προπορευόταν με άλλο αυτοκίνητο ως προπομπός,οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν αυτούς που τους προμήθευσαν τα ναρκωτικά.
Στον εισαγγελέα Χανίων διαβιβάστηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος ενός 57χρονου,στο σπίτι του οποίου στην Πλάκα Αποκορώνου έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί και κατέσχεσαν 406 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας και σπόρους κάνναβης βάρους 15,5 γραμμάριων. 

Ο δράστης απουσίαζε την ώρα της έρευνας και αναζητείται.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Βλάχος- Αποχωρεί και ο Μαύρος!!!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά και την ήττα από τον Πανιώνιο.
Παρά την διαφωνία του Θωμά Μαύρου για την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου από τον πάγκο, τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν το «διαζύγιο» με τον Έλληνα προπονητή.
Κατόπιν του «αδειάσματος» λοιπόν, ο πρόεδρος της «Ένωσης» τόνισε ότι αποχωρεί κι εκείνος.Μάκης Χάβος και Άγγελος Αναστασιάδης τα πρώτα ονόματα που ήδη ακούγονται για τον πάγκο.Οι «φωνές» στο ΔΣ της ομάδας μετά και την ήττα στην Νέα Σμύρνη που έφερε την ΑΕΚ στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα που ζητούσαν την απομάκρυνση του Βλάχου από τον πάγκο της ομάδας, αυξάνονταν όσο περνούσε η ώρα… Και τελικά η μπάλα πήρε ολόκληρο το τεχνικό τιμ της ομάδας αλλά και τον Χρήστο Κωστή που είχε αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού.
Τα μέλη της διοίκησης είχαν επικοινωνία μεταξύ τους και αποφάσισαν ότι η καλύτερη λύση προκειμένου να «συνέλθει» η ομάδα είναι το «διαζύγιο» με τον Βλάχο. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θωμάς Μαύρος, του οποίου ήταν προσωπική επιλογή ο Έλληνας τεχνικός, δεν ήταν σύμφωνος με μία τόσο… βιαστική απόφαση (όπως τη χαρακτήρισε) καθώς θεωρούσε ότι δεν πρέπει πάνω σε τόση ένταση να ληφθεί μία τόσο σοβαρή απόφαση.Αυτό βέβαια, φαίνεται ότι δεν επηρέασε την απόφαση των μελών του ΔΣ που κατέληξαν στην απομάκρυνση Βλάχου.
Όπως ήταν εύλογο λοιπόν -κατόπιν όλων αυτών- ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεώρησε πως «αδειάστηκε» και με δήλωσή του στο «aek365» δήλωσε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να αποχωρήσει κι εκείνος από την ομάδα.Όσο για το θέμα του προπονητή, είναι ακόμα πολύ νωρίς, ωστόσο ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα. Αυτά είναι του Μάκη Χάβου (που ήταν μάλιστα σήμερα στην Νέα Σμύρνη) και πολύ περισσότερο του Άγγελου Αναστασιάδη, οι ικανότητες του οποίου χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τα μέλη του ΔΣ.

blog.gr 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Συμβάσεις στη ΔΕΗ Κοζάνης και άλλες θέσεις Εργασίας!!!

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πολυαναμενόμενη προκήρυξη για τα 8μηνα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας. Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 320 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας για τον νομό Κοζάνης, που εδρεύει στο 7 χιλ. Πτολεμαΐδας - Κοζάνης.
Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

Βάλατε υγραέριο; Την κάτσατε...

Πιστή στην "πράσινη" πολιτική η κυβέρνηση, αποφάσισε να τα φορολογήσει ΟΛΑ και να τιμωρήσει με επιπλέον φόρους, όσους πίστεψαν ότι επειδή έσκασαν κατά μέσο όρο 900 ευρώ για να βάλουν υγραέριο στο αυτοκίνητό τους, πώς θα συνέχιζαν να κερδίζουν έστω και 40 ευρώ μηνιαίως...
Εξίσωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε υγραέριο και πετρέλαιο θέρμανσης προωθούνται από την κυβέρνηση.
Αυξάνεται κατά 65%, από 0,20 σε 0,33 ευρώ το λίτρο, ο ΕΦΚ στο υγραέριο και εξισώνεται με τον ΕΦΚ του πετρελαίου κίνησης. Η αύξηση του ΕΦΚ θα έχει ως συνέπεια να αυξηθεί η λιανική τιμή πώλησης του υγραερίου κίνησης κατά 16 λεπτά το λίτρο.

Λουκέτο σε στρατόπεδα: Κλείνει το Κ.Ε.Ν. Μαυροδενδρίου και Άργους;

Ανησυχία προκαλούν τα δημοσιεύματα πανελλαδικών εφημερίδων, αναφορικά με τον νέο σχεδιασμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σύμφωνα με τον οποίο πρόκειται να κλείσουν 13 κέντρα εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και το Κέντρο Εκπαίδευσης στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, αλλά και το αντίστοιχο στο Άργος Καστοριάς. Πρόκειται για το δεύτερο δημοσίευμα μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, για το εν λόγω στρατόπεδο, ενώ τελευταία το φως της δημοσιότητας είδαν και πληροφορίες για στρατόπεδα που κλείνουν πανελλαδικά μέσα σε αυτά και τμήμα του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων, στην Κοζάνη, ένα εγκαταλελειμμένο πρώην στρατόπεδο στο Τσοτύλι και κάποια ακόμη στη Δυτική Μακεδονία.

Συνέλαβαν 1.000 γυναίκες γιατί ήταν... ασυνόδευτες!

Περίπου 1000 προσκυνήτριες ξεκίνησαν από τη Νιγηρία για να πάνε στη Σαουδική Αραβία και να προσκυνήσουν στη Μέκκα, αλλά όταν έφτασαν στον προορισμό τους, κάτι απρόσμενο τις περίμενε.
Η αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας απέλασε 150 και έθεσε υπό κράτηση άλλες 1000. Ο λόγος ήταν πως έφτασαν στη χώρα χωρίς τη συνοδεία ανδρών.
Ο Μοχάμεντ Μπέλο, υπεύθυνος για το προσκύνημα στη Μέκκα, δήλωσε ότι 150 γυναίκες κρατήθηκαν σε αεροδρόμιο στη Σαουδική Αραβία με τη δικαιολογία ότι "δεν συνοδεύονταν από άντρες προσκυνητές". Περίπου 1000 γυναίκες κρατούνται ακόμα στο αεροδρόμιο της Τζέντα.
Πολλές από τις προσκυνήτριες αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω στο αεροδρόμιο Κάνο της Νιγηρίας. "Δεν μας έδωσαν καν νερό να πιούμε, δεν είχαμε φαγητό και ήμασταν καθηλωμένες στις θέσεις του αεροπλάνου όλες αυτές τις ώρες", δήλωσε μία από τις γυναίκες.
Το κοινοβούλιο της Νιγηρίας έστειλε επιτροπή στη Σαουδική Αραβία "προκειμένου να επικοινωνήσει με τις αρχές της χώρας σχετικά με το θέμα της απαγόρευσης των Νιγηριανών γυναικών".

lifo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις