ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

"Θεριεύουν" οι φήμες. Πρωταγωνίστρια της σειρας "Asi" είναι ομοφυλόφιλη

Το τελευταίο διάστημα όλο και.. πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την πρωταγωνίστρια της τουρκικής σειράς «Asi»,.... Σελμά Εργκέτς να είναι ομoφυλόφιλη.
Η ηθοποιός, αν και διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, έδωσε τη δική της απάντηση για όλα όσα ακούγονται σχετικά με εκείνη.
«Δεν διαβάζω εφημερίδες, τα νέα όμως ταξιδεύουν. Όταν είχε γίνει κάτι παρόμοιο σε έναν φίλο μου, του είχα πει: "Η σημερινή εφημερίδα είναι για τα σκουπίδια. Δεν χρειάζεται να στενοχωριέσαι τόσο πολύ”. Όταν όμως πρόκειται για σένα, δεν μπορείς να το πεις» λέει η ηθοποιός.

Ανέκδοτο: Κύπριος σε fast food !!!

Πάει ένας Κύπριος σε ένα σαντουιτσάδικο και παραγγέλνει:
- Θέλων έναν σάντουιτς.
- Τί να βάλω.μέσα;
- Τυρίν, ντομάταν, πιπεριάν…
- Ρε φίλε, σε παρακαλώ, μπορείς να μη βάζεις «ν» στο τέλος των λέξεων;
- Εντάξει! λέει ο Κύπριος.
- Συνέχισε λοιπόν, τί άλλο να βάλω στο σάντουιτς;
Και συνεχίζει ο Κύπριος:

ΑΝΕΚΔΟΤΟ : Ο κερατάς ναυτικός !

Μιας γυναίκας ο σύζυγος ήταν ναυτικός και ένα βράδυ έφυγε…
Κατά τις 11 χτυπάει το κουδούνι. Ήταν ο εραστής.
Τον βάζει στο σπίτι, πάνε στην κρεβατοκάμαρα κι αρχίζουνε…
Αργότερα χτυπάει πάλι το κουδούνι οπότε ταραγμένη η γυναίκα λέει:
- Ωχ ο άντρας μου θα είναι, θα βγήκε απαγορευτικό λόγω κακοκαιρίας και θα γύρισε!!!
- Και τώρα;
- Κρύψου γρήγορα στη ντουλάπα!!!
Πράγματι ο τύπος χώνεται γρήγορα στη ντουλάπα, εκείνη ντύνεται πρόχειρα και ανοίγει την πόρτα: Εραστής Νο. 2!
Ανακουφισμένη τον πάει στην κρεβατοκάμαρα κι αρχίζουνε…
Αργότερα ξαναχτυπάει το κουδούνι οπότε πάλι η γυναίκα λέει:

ΣΚΑΙ, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΒΩΒΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ 
Φίλοι Δημοσιογράφοι,
Κατ’ αρχήν θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μας.
Ο λόγος που δίνουμε συνέντευξη σας είναι γνωστός.
Αφορά το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτουμενων δομημένων επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) γνωστότερο ως χαράτσι.

Στόχος της συνέντευξης είναι να αναδείξει δυο πράγματα.
Το πρώτο αφορά:

Δασκάλα από το Μεσότοπο Λέσβου ανακάλυψε γκάφα σε σχολικό βιβλίο

Που είναι η Στρογγύλη;
Η νήσος Στρογγύλη σύμφωνα με το βιβλίο Γεωγραφίας της Ε τάξης του Δημοτικού βρίσκεται Νότια της Ρόδου στο σχετικό χάρτη. 
Πόσο μπορεί να κοστίσει μια τέτοια απροσεξία; 
Σελίδα 24 για όσους έχουν το βιβλίο από τα παιδιά τους. Το πρόσεξε η δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Μεσοτόπου Λέσβου κ. Μαρία Ζησοπούλου μαζί με τον εκπαδευτικό Αριστοτέλης Μαβίδης (ευχαριστούμε τον τελευταίο για την ενημέρωση)
H φωτογραφία είναι από το βιβλίο Γεωγραφίας Ε’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου.
info απο wikipedia

Λεβαδειακός – Πανθρακικός 0-3


Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πανθρακικός στη Λιβαδειά όπου κέρδισε την τοπική ομάδα με 0-3.
Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Κυριακίδης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο 37΄, ενώ ο διαιτητής Μαντάκης έδειξε το δρόμο για τ’ αποδυτήρια και στον προπονητή των Βοιωτών, Γιώργο Παράσχο, αλλά και στο μάνατζερ της ομάδας, Γιώργο Καζναφέρη.
Ο Παπαδόπουλος έβαλε μπροστά την ομάδα της Κομοτηνής στο 11′.
Ο Λαδάκης έδωσε…αέρα δύο τερμάτων στον Πανθρακικό (2-0) ενώ το 3-0 έκανε ο Βιγιαρέχο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

Ομάδα τουριστών, που επισκέφτηκε την τοποθεσία Γιουντόλα της Βουλγαρίας έβγαζε φωτογραφίες με κινητά τηλέφωνα.
Όταν…όμως αργότερα έβαλαν τις φωτογραφίες σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, διαπίστωσαν με μεγάλη έκπληξη ότι σε μία από αυτές απεικονιζόταν ένα πολύ παράξενο ον, που δεν το είχαν δει καθόλου στην εκδρομή τους! Το πλάσμα αυτό τους παρακολουθούσε ανάμεσα σε κάτι δέντρα… Όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία, το εν λόγω αντικείμενο μοιάζει με ανθρωποειδές, αφού έχει σώμα, χέρια, πόδια, κεφάλι και μάτια.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Συγκλονιστικό βίντεο: Η χώρα μου είναι φτωχή αλλά διάσημη. Είναι η Ελλάδα!!!

Μέσα από τα μάτια 10χρονων παιδιών βγαίνει κατάσταση της χώρας,αλλά και ελπίδα…
Πρόκειται για τα παιδιά της Δ’ Τάξης του 16ου Δημοτικού Σχολείου του Ίλιον κλήθηκαν από τη δασκάλα Εικαστικής Αγωγής Ελένη Καραγιάννη να καταγράψουν τα συναισθήματα τους για τη χώρα τους, την Ελλάδα, το πώς βιώνουν την κρίση, τους φόβους τους και τις ελπίδες.
Η δασκάλα τους στη συνέχεια πήρε τις φωτογραφίες τους και με την άδεια των γονέων και του συλλόγου διδασκόντων, έφτιαξαν ένα βίντεο μου μιλούν για την δική τους Ελλάδα…

Ποιά γνωστή ηθοποιός κυκλοφορεί ξυπόλητη;

Έπρεπε να παίξει έναν αγώνα μποξ στο Xbox με τον φίλο της Mario Lopez δεν θα την βόλευαν και πολύ και είπε να τα αποχωριστεί.
Η Eva Longoria «πέταξε» τα ψηλοτάκουνά της και έμεινε ξυπόλητη για να μπορέσει να αγωνιστεί. Η έκβαση του αγώνα δεν έγινε γνωστή όμως οι φωτογραφίες δείχνουν την ηθοποιό να πανηγυρίζει.

Σέρβοι μανιταρόφιλοι επισκέφθηκαν τον Βουλευτή Γρεβενών

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης δέχτηκε στο Πολιτικό του Γραφείο το Σέρβο Καθηγητή κ. Branislav Uzelac συγγραφέα, μεταξύ άλλων, του βιβλίου “Μανιτάρια της Σερβίας και των Δυτικών Βαλκανίων” (Gljive Srbije i zapadnog Balkana) και το συνεργάτη του κ. Goran Milosevic, μαζί τους και ο κ. Φώτης Παρασκευαΐδης γνωστός μανιταρόφιλος με ενασχόληση την προώθηση των μανιταριών και προϊόντων που έχουν ως βάση το μανιτάρι.
Ο κ. Βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά για τη μέχρι τώρα προσφορά του συγγραφέα στην επιστήμη της μυκολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και για την επιθυμία συνεργασίας του με τους μανιταρόφιλους Δυτικής Μακεδονίας και τον κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη, με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας σχετικά με την καλλιέργεια μανιταριών που ευδοκιμούν στην περιοχή.

Ο αδελφός του Κασιδιάρη έβγαλε όπλο και απείλησε πολίτη σε εστιατόριο!!!

Σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή τον αδελφό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος φέρεται να έβγαλε όπλο και να απείλησε πελάτη του καταστήματος επειδή τον... αγριοκοίταξε.
Ο αδελφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη είναι ανθυπολοχαγός στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς, έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Κ. Γκίνης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για ποινικές ευθύνες.
Σύμφωνα με tovima.gr το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν κάποια στιγμή, ο ανυπολοχαγός νόμισε ότι ένα άτομο από διπλανό τραπέζι τον κοίταξε περίεργα. 
Κατά μαρτυρίες.

Ισόβια στον 35χρονο φονιά της νεαρής Ανδριάνας στην Καστοριά ( video)

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Στάθης Ευσταθίου που είχε δολοφονήσει την 21χρονη σύντροφό του, Ανδριάνα Γαρδικιώτη στην Καστοριά τον Δεκέμβριο του 2011.
Ο 35χρονος άνδρας κατακρεούργησε την Ανδριάνα χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι και ένα μαχαίρι. Στην συνέχεια ασέλγησε στο άψυχο κορμί της. Μετά, προκειμένου να εξαφανίσει την Ανδριάνα την πέταξε νεκρή στα παγωμένα νερά της λίμνης της Καστοριάς.
Μεταξύ άλλων ο Ευσταθίου αντιμετώπιζε και τις κατηγορίες για παράνομη οπλοχρησία και οπλοφορία, για τα οποία καταδικάστηκε σε οχτώ και 16 μήνες αντίστοιχα.
Στο βίντεο που ακολουθεί ο δράστης οδηγείται στην φυλακή ενώ ακολουθούν και οι δηλώσεις του δικηγόρου της πολιτικής αγωγής.

Νεκρός στην Τζακάρτα συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου

Νεκρός σε ξενοδοχείο της Τζακάρτα βρέθηκε ο Βλάσης Καμπούρογλου, επιχειρηματίας, αντιπρόσωπος οπλικών συστημάτων, ο οποίος θεωρείται ότι ήταν πρόσωπο κλειδί στη δαιδαλώδη διαδρομή του μαύρου χρήματος στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.
Ο Βλάσης Καμπούρογλου, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών διευθύνων σύμβουλος της Drumilan είχε κληθεί το 2004 να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα ΤΟR-M1αλλά από τότε χάθηκαν τα ίχνη του και όλοι πίστευαν ότι είχε διαφύγει στο εξωτερικό.
Ο επί σειρά ετών διευθύνων σύμβουλος της Drumilan είχεκατηγορηθεί από τον εξάδελφο του Άκη Τσοχατζόπουλου , Νίκο Ζήγρα για ανάμειξη στις μίζες από την προμήθεια των Ρωσικών οπλικών συστημάτων.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Καβγάς σε γάμο-Η νύφη τρώει «μπουκέτο» και ο θείος πεθαίνει από καρδιακή προσβολή

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχτηκαν στις γαμήλιες δεξιώσεις (στο ξενοδοχείο Sheraton Mission Hill στην Φιλαδέλφεια),και θα μείνουν αξέχαστες στις δυο νύφες που είδαν τους καλεσμένους και τους συγγενείς τους να πλακώνονται στο ξύλο.
Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και τα έντονα παράπονα ενός ενοίκου του ξενοδοχείου που κατέβηκε στο χώρο της reception στις δυο τα ξημερώματα για να ζητήσει το λόγο για την φασαρία, ήταν οι αιτίες της γενικευμένης σύρραξης μεταξύ των καλεσμένων δυο διαφορετικών γαμήλιων δεξιώσεων που λάμβαναν χώρα την ίδια ώρα σε διαφορετικές αίθουσες.
Μάλιστα στα πλαίσια του καβγά μια από τις νύφες δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο. Αν και το πιο τραγικό γεγονός της βραδιάς ήταν ο θάνατος του 57χρονου θείου της μιας νύφης από καρδιακή προσβολή, το σώμα του οποίου βρέθηκε έξω από τον χώρο της δεξίωσης.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε τι βγήκε απο την κοιλιά ενός πύθωνα

Οι εικόνες που θα δείτε αν και σοκαριστικές απόλυτα φυσικές!
Ενας από τους μεγαλύτερους πύθωνες στη Νότια Φλόριντα μήκους 5 μέτρων αιχμαλωτίστηκε, θανατώθηκε και με το που άνοιξαν την κοιλιά του, βρήκαν ένα ολόκληρο, ενήλικο ελάφι!
Μάλιστα οι ειδικοί μελέτησαν προσεχτικά το κουφάρι του, καθώς είναι η πρώτη φορά που αιχμαλωτίζεται πύθωνας αμέσως μετά το "γεύμα" του και αποκαλύπτεται το μεγάλο μέγεθος της χωρητικότητας στο στομάχι του!

Μπαρτσελόνα -Ρεάλ 2-2.Δέιτε τα εκπληκτικά γκολ των Ρονάλντο και Μέσσι.(VIDEO)

2-2 έληξε το μεγάλο derby.
Δείτε τα γκόλ της ισοφάρισης...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012
1.Γενικός σημαιοστολισμός από τις 08:00 το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου της επομένης.
2. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων Καταστημάτων, του Δημοτικού Καταστήματος και των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών τις βραδινές ώρες της 12ης και 13ης Οκτωβρίου 2012.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Σε λίστα αναμονής 120 άτομα για μια θέση τσοπάνη στη Λάρισα

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι η ανταπόκριση είχε η αγγελία που έβαλε ένας κτηνοτρόφος από το Ομορφοχώρι της Λάρισας, στην οποία ζητούσε τσοπάνη για να αναλάβει το κοπάδι του. 120 υποψήφιοι του τηλεφώνησαν μέσα στις επόμενες ημέρες και ο κτηνοτρόφος χρειάστηκε να κάνει δεκάδες συνεντεύξεις για να διαλέξει τον κατάλληλο.
Η ανεργία έχει οδηγήσει τους νέους να στρέφονται σε δουλειές που προ κρίσης επέλεγαν μόνο αλλοδαποί, αφού όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος στην αγγελία του τσοπάνη απάντησαν μέχρι και απόφοιτοι ΤΕΙ και ιδιωτικών κολεγίων.
Ο μισθός ενός τσοπάνη κυμαίνεται γύρω στα 500-700 ευρώ το μήνα και προσφέρεται διαμονή και τροφή, ωστόσο, όσο ιδανικά κι αν ακούγονται όλα αυτά, η δουλειά αυτή δεν έχει Σαββατοκύριακα, αργίες και γιορτές, ενώ πρέπει να βγει για βοσκή το κοπάδι ακόμα και μέσα στον βαρύ χειμώνα, όπως αναφέρει στο Έθνος ο 47χρονος Χρήστος Νταλίπ που τα τελευταία δύο χρόνια ψάχνει δουλειά ως τσοπάνης, αλλά η γενική ανεργία τον δυσκολεύει.
Πλέον οι θέσεις για τσοπάνη στον Θεσσαλικό κάμπο έχουν γίνει ανάρπαστες και το διαπίστωσε εμπράκτως και ο τσοπάνης που έβαλε την συγκεκριμένη αγγελία, γιατί όπως είπε αυτή την περίοδο γεννάνε οι προβατίνες του και ένας τσοπάνης δε μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Σύλληψη 31χρονου για ναρκωτικά στην Κοζάνη!!!

Βρέθηκαν 300 γραμμάρια κάνναβης στο σπίτι του.
Χθες απογευματινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν στην Κοζάνη 31χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί διενήργησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του δράστη, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν:
μία νάιλον αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε κάνναβη, βάρους διακοσίων σαράντα πέντε 245 γραμμαρίων και
μία νάιλον αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε κάνναβη, βάρους πενήντα κόμμα οκτώ 50,8 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Ο Κώστας Καραφώτης επέστρεψε... ''Ξαφνικά''!

Το νέο τραγούδι που θα χορέψουμε πολύ τον φετινό χειμώνα!
Ο Κώστας Καραφώτης, πολύ χαρούμενος και σίγουρος για το αποτέλεσμα της συνεργασίας με τον συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον στιχουργό Ηλία Φιλίππου συναντιέται «ΞΑΦΝΙΚΑ» για ακόμη μια φορά στο στούντιο με τους συντελεστές που στο παρελθόν του χάρισαν την επιτυχία «Ήρθες εσύ», ενώ σε μουσική του ίδιου συνθέτη είναι και οι επιτυχίες του «Άγγελοι» & «Χωρίζουμε απόψε».
Ο Κώστας Καραφώτης ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στο Frangelico συνεχίζει τις εμφανίσεις του από τα μέσα Οκτωβρίου στον ίδιο χώρο.
Το νέο τραγούδι του Κώστα Καραφώτη κυκλοφορεί απ την HEAVEN

Απίστευτο. Δείτε γιατί οι Νεάτερναλ είχαν μεγαλύτερο μεσαίο ... δάχτυλο από εμάς

Πριν από 130.000 χρόνια τριγυρνούσαν σον πλανήτη Γη κάποια τριχωτά και θυμωμένα πάσματάκια. Οι άνθρωποι του Νεάτερνταλ. Α
Σύμφωνα με νέα έρευνα επιστημόνων, οι οποίοι συνέκριναν τη σχέση του μέσου και του παράμεσου δάχτυλου του χεριού σε απολιθωμένους σκελετούς, οι άνθρωποι του Νεάτερνταλ ήταν εκτεθειμένοι σε περισσότερα προγενετικά ανδρογόνα απ’ ότι είμαστε εμείς.
Τα προγενετικά ανδρογόνα
Στα ανδρογόνα οφείλεται η ανάπτυξη των δακτύλων των χεριών, των ποδιών και του αναπαραγωγικού συστήματος και οι επιστήμονες πιστεύουν ότι συμπεριφορές όπως ο έντονος ανταγωνισμός, η επιθετικότητα και ο ακόλαστος τρόπος ζωής, που ήταν χαρακτηριστικά των Νεάτερνταλ, οφείλονται στο βαθμό έκθεσης στα προγενετικά ανδρογόνα μέσα στη μήτρα.
Με άλλα λόγια, οι Νεάτερνταλ ήταν πιο επιθετικοί από εμάς και βέβαια ζούσαν μέσα στην ακολασία, αλλάζοντας συνεχώς ερωτικούς συντρόφους.
Μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν τι όργια κάνανε οι πρόγονοι του ανθρώπου μέσα στα σπήλαια;

69magazine.gr ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

VIDEO: Τα 5 κορυφαία γκολ που μπήκαν με το… χέρι!!!

Πόσες φορές έχει τύχει να σκοράρει ένας ποδοσφαιριστής με το χέρι, δίχως ο διαιτητής να έχει ξεκάθαρη εικόνα της φάσης, με αποτέλεσμα να μετρήσει κανονικά στο σκορ μιας αναμέτρησης; Πολλές…
Αναμφισβήτητα, το χέρι του… θεού Μαραντόνα θα παραμένει για πάντα στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας σκοραρίσματος, όμως στο video που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε ένα διαφορετικό Τop 5 με γκολ που σημειώθηκαν από παίκτες που χρησιμοποίησαν το χεράκι τους…

Να γιατί οι άνδρες λατρεύουν την μπύρα (ΦΩΤΟ)

Τέλειωσε και το φετινό «Oktoberfest» που διοργάνωσε με επιτυχία το Μόναχο και μπορεί να έριξε βροχή κάποιες μέρες, αλλά δεν χάλασε την γιορτή των Γερμανών, ούτε και την διάθεσή τους για μπύρα φυσικά! Δείτε μερικές χαρακτηριστικές εικόνες από το διάσημο event στο οποίο την παράσταση κάθε χρόνο κλέβουν τα εντυπωσιακά γερμανικά… μπούστα! Ασυγκράτητα λέμε!!!!

Η ψηλότερη νεροτσουλήθρα του κόσμου!!! (video)

Βρίσκεται στην πόλη Fortaleza της Βραζιλίας και πρόκειται για την μια τσουλήθρα με ύψος 41 μέτρων.
Για να καταλάβετε το μέγεθος θα σας πούμε πως τα 41 μέτρα αντιστοιχούν στο ύψους ενός κτιρίου 14 ορόφων.
Δείτε το βίντεο που προκαλεί ίλιγγο:Βρίσκεται στην πόλη Fortaleza της Βραζιλίας και πρόκειται για την μια τσουλήθρα με ύψος 41 μέτρων. Για να καταλάβετε το μέγεθος θα σας πούμε πως τα 41 μέτρα αντιστοιχούν στο ύψους ενός κτιρίου 14 ορόφων. 

Δείτε το βίντεο που προκαλεί ίλιγγο:

Τραγικό: Δεν θα αποζημιώνονται όσοι τραυματίζονται από ανασφάλιστα αυτοκίνητα

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ιωάννης Αδαμόπουλος ζητάει την άμεση απόσυρση της «κατάπτυστης», όπως τη χαρακτηρίζει, διάταξης που κατατέθηκε αιφνιδιαστικά στην Βουλή και με την οποία μειώνεται το Επικουρικό Κεφάλαιο με συνέπεια να μην αποζημιώνονται πλέον όσοι τραυματίζονται από ανασφάλιστα αυτοκίνητα.
Ο θεσμός του Επικουρικού Κεφαλαίου θεσπίστηκε με στόχο «την προάσπιση των συμφερόντων των ζημιωθέντων-παθόντων» από ατυχήματα που προκαλούνται από ανασφάλιστα αυτοκίνητα.
Όμως, σημειώνεται σε σημερινή ανακοίνωση του κ. Αδαμόπουλου, κάθε ενδεχόμενη μείωση της σχετικής προς αποζημίωση ευθύνης του Επικουρικού Κεφαλαίου, «ιδίως δε ο αποκλεισμός της υποχρέωσής του προς αποζημίωση για ψυχική οδύνη, αναμένεται -κατά πλήρη βεβαιότητα- να πλήξει την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση και κλονισμό της ασφάλειας των συναλλαγών και του δικαίου, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή κατά την οποία ο νομοθέτης σπεύδει -κατά τρόπο πρωτοφανή- να επεκτείνει την εφαρμογή των σχετικών ρυθμίσεων και σε εκκρεμείς δίκες επί των οποίων δεν θα έχουν εκδοθεί τελεσίδικες αποφάσεις μέχρι τη δημοσίευση της εν λόγω νομοθετικής αλλαγής».

Απεβίωσε ο πρώην δήμαρχος Νάουσας Δημήτρης Βλάχος

Πέθανε, σε ηλικία 75 χρονών, ο πρώην δήμαρχος της Νάουσας Δημήτρης Βλάχος...
Με καταγωγή από την Κάτω Μερόπη του Πωγωνίου ο Δ. Βλάχος εγκαταστάθηκε νεαρός στη Νάουσα και σε ηλικία 27 χρονών εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου. Στις 21 Απριλίου 1967 τα όργανα της δικτατορίας τον συνέλαβαν και τον εξόρισαν στη Γυάρο, ενώ ακολούθησαν κι άλλοι διωγμοί σε όλη τη διάρκεια της χούντας. Πρωτοεκλέχθηκε δήμαρχος της Νάουσας το 1975 και επανεκλέχθηκε το 1978, το 1982 και το 1986. Το 1989 ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ενιαίο τότε Συνασπισμό και με την κυβέρνηση Τζαννετάκη ορίστηκε περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας. Το 1998 επανεκλέχθηκε για πέμπτη θητεία δήμαρχος και το 2002 αποχώρησε και ασχολήθηκε με τη δικηγορία.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ. στον ιερό ναό Αγίου Μηνά στη Νάουσα.

newpost.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Κοζάνη , Μακεδονικός και ΑΕΚ τίμησαν την μνήμη του Μερκούρη Κυρατσού

Η Κοζάνη αναδείχθηκε νικήτρια του τουρνουά στη μνήμη του Μερκούρη Κυρατσού που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης το Σάββατο 6-10-12, μπροστά σε 150 περίπου φιλάθλους. Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν και τα δύο σαρανταπεντάλεπτα παιχνίδια τους, πρώτα απέναντι στην Α.Ε. Κοζάνης (2-0) και μετά απέναντι στον Μακεδονικό , ( 2-1 ).
Στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά Μακεδονικός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0.
Την απονομή κυπέλου στην νικήτρια του Τουρνουά Κοζάνη έκανε ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ Κοζάνης κ. Χάρης Γελαδάρης, ενώ στη δεύτερη ομάδα του Μακεδονικού ο χωρικός αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Αιανής κ. Γιώργος Τζέλλος.
Στην ομάδα της ΑΕΚ την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΚ κ Γιάννης Κοκκαλιάρης.
Αναμνηστική πλακέτα στον γιο του Μερκούρη Κυρατσού, Γιώργο Κυρατσού, απένειμε ο πρόεδρος της Κοζάνης κ, Αγάπιος Γαβριηλίδης.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΚΑΣΤΟΡΑΣ 1-1


ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΚΑΣΤΟΡΑΣ 1-1 (1-0)
Κυριακή: 07/10/2012, ώρα: 16.30 μ.μ.
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ισόπαλοι σε όλα αναδείχθηκαν στο ΔΑΚ Γρεβενών, Γρεβενά Αεράτα και Κάστορας, δυο βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής.
Χρήσιμα συμπεράσματα για τους δυο προπονητές Μπαλοδήμο και Τσούκλη, αφού το τεστ ήταν αρκετά δυνατό με πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες.
Στο α΄μέρος καλύτερα ήταν τα Αεράτα που έλεγχαν το ρυθμό και ειδικά την αμυντική διάταξη να λειτουργεί τέλεια ενώ προβλήματα δημιουργούσαν στον Κάστορα με τις αντεπιθέσεις.
΄Ετσι στο 23΄ο Χαματάι ανατράπηκε και ο Νασιόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ ο Χαματάι με φοβερό σουτ στο 40΄σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο β΄μέρος ο Κάστορας πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 60΄ισοφάρισε με τον Αντωνιάδη, όταν ο Τζώτζης έσπασε το οφσαϊτ από δεξιά και έδωσε έτοιμο γκολ στον σκόρερ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

fotisbazakas.blogspot.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν έχουν απογραφεί 70.000 συνταξιουχοι

Εβδομήντα χιλιάδες συνταξιούχοι του ΙΚΑ δεν έχουν ακόμη απογραφεί.
Σύμφωνα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο διοικητής του Ιδρύματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος όσοι δεν προσήλθαν δεν θα πάρουν την σύνταξη στις 21 Οκτωβρίου.
Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος έχει εισπράξει παράνομα συντάξεις, θα κληθεί να επιστρέψει τα χρήματα, ενώ όσοι δεν έχουν απογραφεί θα μπορούν να απογράφονται στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Αυτό είναι το πρόγραμμα της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ θα φτάσει στο αεροδρόμιο της Αθήνας την ερχόμενη Τρίτη στις 12.00 το μεσημέρι.
Από εκεί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα φτάσει στο...

Εξετάσεις σε Γ’ και ΣΤ’ Δημοτικού ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας

Οι εξετάσεις θα είναι διαγνωστικού χαρακτήρα για να καλυφθούν τα κενά σε γλώσσα και μαθηματικά και να περιοριστεί η σχολική διαρροή.
Εξετάσεις στην Γ’ και στη ΣΤ΄Δημοτικού εξετάζει να καθιερώσει το υπουργείο παιδείας ωστε να καλύψει τα “κενά”, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Τα “κενά του Δημοτικού” ενοχοποιούνται για την σχολική αποτυχία στο Γυμνάσιο και το Λύκειο, σπρώχνοντας κάθε χρόνο έξω από τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση περίπου 70.000 – 80.000 μαθητές, αριθμοί που υπερβαίνουν το 10% του μαθητικού πληθυσμού στη δημόσια εκπαίδευση.

Επίδομα 1.000 ευρώ για 5.000 οικογένειες αγροτών

Επίδομα σε 5.000 οικογένειες αγροτών προαναγγέλλει ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Τύπο της Κυριακής» επισημαίνει πως μετά την απόφασή του να μπει τέλος στις παράλογες, όπως τις χαρακτηρίζει, ενισχύσεις στις οργανώσεις ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ, τα χρήματα θα επιστραφούν εκεί που ανήκουν.
«Τις επόμενες ημέρες» δήλωσε «θα συναντηθώ με αρμόδιους φορείς, όπως οι σύλλογοι πολυτέκνων, ώστε να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για να υλοποιήσουμε αυτή την απόφαση.:
Το επίδομα αυτό θα μπορεί να είναι της τάξης των 1.000 ευρώ ετησίως για περίπου 5.000 οικογένειες, ανάλογα με τα έσοδα του ΕΛΓΑ κάθε χρόνο».
Επίσης, ανέφερε ότι μετά την εξισωτική και την επιστροφή του φόρου κατανάλωσης πετρελαίου, η επόμενη μεγάλη ένεση ρευστότητας σε αγρότες και κτηνοτρόφους είναι η προκαταβολή του 50%, ήτοι 1,1 δισ. ευρώ, της ενιαίας ενίσχυσης, των αγροτικών επιδοτήσεων δηλαδή, εντός του μηνός Οκτωβρίου.

Zougla.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Έρχονται τα νέα τέλη κυκλοφορίας!!!

Έρχονται τα νέα τέλη κυκλοφορίας και θα κυμαίνονται δηλαδή από 22 έως 1.320 ευρώ για οχήματα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέχρι 31-12-2009 και από 0,90 έως 3,40 ευρώ ανά γραμμάριο εκπομπών ρύπων για όσα οχήματα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στη χώρα από 1-1-2010 και μετά.
- Για όσους κατόχους ΙΧ οχημάτων είναι πιστοποιημένοι στις διαδικτυακές υπηρεσίες του ΤΑΧΙSNET, που βρίσκονται στις ιστοσελίδες της ΓΓΠΣ, τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας θα «φορτωθούν» στην ηλεκτρονική υπηρεσία ειδοποίησης πληρωμών. Οι υπόχρεοι θα πρέπει να τα «κατεβάσουν» και να τα εκτυπώσουν.
- Για όσους δεν έχουν πιστοποιηθεί στο TAXISNET τα ειδοποιητήρια θα εκτυπωθούν από τη ΓΓΠΣ και θα τους αποσταλούν ταχυδρομικά.
- Οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να προσέλθουν σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα για την εξόφληση των τελών ενώ η εξόφληση θα είναι εφικτή και μέσω διαδικτύου.
- Τα τέλη θα βεβαιώνονται στο όνομα κάθε ιδιοκτήτη οχήματος όπως αυτό εμφανίζεται στο αρχείο οχημάτων του TAXISNET. Εφόσον δεν εξοφληθούν έως τις 31-12-2012 θα βεβαιώνονται στο διπλάσιο.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Α.Ε.Π. Βατολάκκου - Κτ. Αστ. Καληράχης 3-1 (0-1) 3η αγωνιστική

Καθαρή νίκη και 3 στα 3 για την Α.Ε.Π.!!!
Σημαντική νίκη πέτυχε η Α.Ε.Π. Βατολάκκου στο γήπεδό της κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια Καληράχη με σκορ 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων το πρώτο εικοσάλεπτο, πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Βλάχο στο 16'.
Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ισορρόπησαν και βγήκαν στην κόντρα με αξιώσεις, χωρίς καμία τύχη όμως.
Στην επανάληψη η γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και..

Απάντηση σε δημοσίευμα του Κτηνοτροφικού Καληράχης

Με λύπη μου διάβασα τα σχόλια του φίλου μου μαθηματικού κου Χρήστου Δημάδη στο σάιτ του Κτηνοτροφικού Καληράχης για το μεταξύ μας αγώνα στο γήπεδο του Βατολάκκου. 
Ποιους «ανέχονται» κε Δημάδη, αυτούς που βραβεύτηκαν για το ήθος τους από την ΕΠΟ σε πανελλαδικό επίπεδο και σε σύνολο ομάδων 157;
Γιατί αν δεν το γνωρίζατε σας ενημερώνω ότι επτά σωματεία βραβεύτηκαν πανελλαδικά για το ήθος τους και ανάμεσά τους η Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ / Α.Ε.Π. η οποία ανήκει στην Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Έχω την εντύπωση ότι βρισκόσασταν σε άλλο γήπεδο. Κανένας από το Δ.Σ. Βατολάκκου ούτε κανένας φίλαθλός μας ήταν πίσω από την επόπτη (κα Σιούμπουρα) όπως πράξατε εσείς, κάνοντας υποδείξεις. Ούτε κανένας δικός μας ποδοσφαιριστής κλώτσησε εν ψυχρώ ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας (βλέπε τον πρώτο σας σκόρερ Βλάχο στον παίκτη Κεχαγιά, γεννηθέντα το 1996).
Πρέπει κάποια στιγμή να αναγνωρίζετε και την ανωτερότητα του αντιπάλου σας και να σέβεστε λίγο την ιστορία του και μάλιστα ως εκπαιδευτικός που είστε αυτό θα πρέπει και να το μεταδίδετε. Γιατί το δικό μας σωματείο ποτέ δεν έκανε πίσω και σε καμία πρόκληση ανόδου. Από εκεί και πέρα θέλω πραγματικά να μου πείτε εκτός του γκολ αν είχατε άλλη φάση στην περιοχή μας. Ενώ εμείς διαμαρτυρόμαστε για τρεις καθαρές φάσεις πέναλτι, για τη μη αποβολή του Βλάχου , για σωρεία ευκαιριών.
Να του ζήσει του προπονητή σας κου Τόλη η κορούλα του, να είναι καλά και να την καμαρώνει όπως θέλει. 

Αλλά , παιδιά παραδεχτείτε ότι στο συγκεκριμένο αγώνα και ειδικά στο β΄ ημίχρονο δεν υπήρχατε σαν ομάδα. 


ο 

Γενικός Αρχηγός της Α.Ε.Π. 
Γρηγόρης Παπαδόπουλος


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Αυτοκτονία της ΣΕΙΡΗΝΑΣ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
3η αγωνιστική
Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ
3-3 (3-1)
ΓΗΠΕΔΟ: ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
Σάββατο: 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
Διαιτησία: ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ-ΓΚΟΛΙΑΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)
Αυτοκτόνησε η Σειρήνα που έκανε τα εύκολα δύσκολα πετώντας ουσιαστικά 2 πολύτιμους βαθμούς και ισοφαρίστηκε στην εκπνοή του αγώνα από το  Μέγαρο.
Αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο αγώνας διαρκεί 90 λεπτά και τιμωρείται η