ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Στριπτήζ για τους νεκρούς!!! (video)

Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο για μας εδώ αλλά στην Ταϊβάν είναι συνηθισμένο. Το εξηγεί άλλωστε και ο ανθρωπολόγος L. Moskowitz στο ντοκιμαντέρ που έβγαλε πέρυσι με τίτλο “Dancing for the Dead: Funeral Strippers in Taiwan.”. 
Δείτε το video με κοπέλες από την Ταϊβάν που τιμούν τους νεκρούς με αυτό το μοναδικό τρόπο...

H Εθνική ελπίδων επικράτησε με 3-1 του Βελγίου

Η εθνική ομάδα των Ελπίδων νίκησε το αντίστοιχο συγκρότημα του Βελγίου με 3-1, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Ελληνικού.
Τα γκολ της εθνικής, που προηγήθηκε 3-0 και είχε δοκάρι με τον Βέλλιο στο 45΄, πέτυχαν οι Καρέλης (3΄), Βέλλιος (70΄) και Κατίδης (79΄), για να μειώσουν οι Βέλγοι με τον Τζενάρο, στο 87ο λεπτό.
«Δώσαμε ένα δυνατό φιλικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μείναμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια όλων των παικτών. Παρουσιάσαμε αρκετάθετικά στοιχεία και λειτουργήσαμε καλά σε διάφορα πράγματα που δοκιμάσαμε. Υπάρχουν, όμως, και πολλά σημεία που θέλουμε να βελτιώσουμε και πάνω σε αυτά θα επιμείνουμε, για να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο», σχολίασε ο τεχνικός της εθνικής Ελπίδων, Κώστας Τσάνας.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Φορτηγάκι «καρφώθηκε» σε περίφραξη σπιτιού στον Τετράλοφο Κοζάνης. Νεκρός ο 48χρονος οδηγός

Την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα άφησε σήμερα το μεσημέρι 48χρονος στον Τετράλοφο Κοζάνης. Σύμφωνα με την αστυνομία το φορτηγάκι που οδηγούσε ο 48χρονος ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε περίφραξη σπιτιού. Για το ατύχημα προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

Seleo.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Η Π. Τσαπανίδου χόρεψε Ποντιακά εν ώρα εκπομπής! ΒΙΝΤΕΟ

"Εγώ πάω να χορέψω σήμερα!", είπε η παρουσιάστρια, άφησε τους καλεσμένους της και σηκώθηκε να χορέψει ομάλ!
Αύριο στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, η καρδιά του Πόντου, θα χτυπά στο ρυθμό του ομάλ, του κότσαρι και του πυρρίχιου. Το 8ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, που πραγματοποιεί η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος θα σκηνοθετήσει ο Κώστας Γαβράς, ενώ θα πάρουν μέρος πάνω από 150 Πόντιοι καλλιτέχνες και περισσότεροι από 2.000 χορευτές από 450 συλλόγους και σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα.

VIDEO: Σκουπιδιάρης Καμάκι! (Πολύ Γέλιο)

Ηθικόν? ακμαιότατον. Μπράβο ρε στο παλικάρι!
Έστω και σκουπιδιάρης δεν το πτοή τίποτα.
Δεν είναι σαν τα σημερινά τα φλωράκια που βγάζουν τρίχα στο φρύδι, ξυρίζουν πόδια, στήθος (κωλαράκι), και τους φταίει ότι δεν έχουν Mercedes, ΤΤ, 330, Ferrari και..

Βρέθηκε ορυκτό που συνδέει τον Άρη με τη Γη

Όταν οι επιστήμονες επέλεξαν ένα βράχο στον πλανήτη Άρη, προκειμένου να δοκιμάσουν το λέιζερ του ρομποτικού οχήματος Curiosity, δεν περίμεναν ότι τα ορυκτά στοιχεία που περιείχε θα είχαν πολλές ομοιότητες με βράχους που υπάρχουν στη Γη. Και όμως...
Ο βράχος μοιάζει -χημικά- πολύ με ένα ασυνήθιστο είδος ορυκτού, που μπορεί να βρεθεί στα ωκεάνια νησιά, όπως είναι η Χαβάη, καθώς και σε άλλες περιοχές που εκτείνονται από το Κολοράντο έως και το Μεξικό. "Τα όσα ανακαλύψαμε στον βράχο αυτόν ήταν αρκετά μεγάλη έκπληξη για εμάς" δήλωσε σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο επιστήμονας Ραλφ Γκέλερτ, ειδικός στο Curiosity. "Είναι πυριγενής, αλλά από ό,τι φαίνεται πρόκειται για ένα νέο είδος βράχου που ανακαλύψαμε στον κόκκινο πλανήτη", πρόσθεσε.

Αστεροειδής θα περάσει τη νύχτα πιο κοντά στη Γη από ό,τι η Σελήνη

Ένας άγνωστος έως σήμερα αστεροειδής, που έχει μέγεθος όσο μια μικρή πολυκατοικία, θα περάσει σήμερα το βράδυ σχεδόν ξυστά από τον πλανήτη μας, σε απόσταση μόλις 95.000 χιλιομέτρων, περίπου το ένα τέταρτο της απόστασης Γης-Σελήνης
Ο διαστημικός βράχος με την ονομασία «2012 TC4», ο οποίος έχει μήκος περίπου 17 μέτρων, ανακαλύφθηκε στις 4 Οκτωβρίου και από εκείνη την ημέρα οι επιστήμονες της NASA παρακολουθούν συνεχώς την πορεία του. Πρόκειται για τον δεύτερο αστεροειδή αυτή την εβδομάδα, που θα περάσει ανάμεσα στη Γη και τη Σελήνη, σύμφωνα με το Space.com. Την περασμένη Κυριακή, στις 7 Οκτωβρίου, ένας ακόμη μεγαλύτερος αστεροειδής, ο «2012 TV», μήκους 32 μέτρων, πέρασε σε απόσταση 255.000 χιλιομέτρων, δηλαδή περίπου 0,7 φορές η απόσταση Γης - Σελήνης (το φεγγάρι απέχει κατά μέσο όρο 383.000 χλμ.).

Η Μ.Ντούβλη,ο Λευκός Πύργος και το ...άλογο!Βίντεο από τη διαμαρτυρία κατά της Μέρκελ

Δείτε το απολαυστικό βίντεο από τη διαμαρτυρία της Μ. Ντούβλη κατά της Μέρκελ συντροφιά με το...άλογο

500.000 φορολογούμενοι στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ!!! Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο..

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχουν μπεί 500.000 φορολογούμενοι που έχουν τραπεζικές συναλλαγές ύψους 300.000 ευρώ και πάνω μέσα σε ένα χρόνο είτε έχουν λάβει πάσης φύσεως δάνεια άνω των 200.000 ευρώ.
Σύμφωνα με tovima.gr οι ελεγκτές του Υπουργείου Οικονομικών θα έχουν στα χέρια τους δύο λίστες με ονόματα πολιτών προκειμένου να εντοπίσουν και να φορολογήσουν τεράστια ποσά «μαύρου χρήματος» που διακινήθηκαν μέσω τραπεζών.
Στη περίπτωση που το ΣΔΟΕ έχει στα χέρια του τη λίστα με τα ονόματα των μεγαλοκαταθετών θα μπορέσει αρχικά να πραγματοποιήσει τον έλεγχο και στη συνέχεια μόλις εντοπιστούν οι παραβάτες θα μπορέσει να ρίξει πρόστιμα και να τους φορολογήσει.

Εθνική ομάδα: Τα πλάνα του Santos για την ενδεκάδα του αγώνα με τη Βοσνία

Ο Fernando Santos δε φαίνεται να αλλάζει τη δοκιμασμένη …συνταγή του και όπως όλα δείχνουν, θα παρατάξει απόψε (21:45, Mega) την ομάδα μας κόντρα στη Βοσνία με σύστημα 4-4-2, στο οποίο Γκέκας και Σαμαράς θα βρίσκονται στην επίθεση.
Πιο συγκεκριμένα 
ο Πορτογάλος κατέληξε στους:

Ροζ σκάνδαλο μεταξύ... κυνηγών στην Ηλεία!

Έχουν και οι δύο κοινό σημείο το χόμπι για τους για το κυνήγι, αλλά και τη …γυναίκα του ενός που έχει συνάψει σχέση με το δεύτερο κυνηγό, προκαλώντας «αναταραχή» στα διαφορετικά καρτέρια όπου συναντούνται συχνά οι εν λόγω κυνηγοί!
Το ροζ «τρίγωνο» με πρωταγωνιστές τους δύο κυνηγούς και τη γυναίκα του ενός– ο άλλος είναι ανύπαντρος- εκτυλίσσεται εδώ και αρκετό καιρό σε περιοχή της Ηλείας και ήδη τυγχάνει σχολιασμού από τους κυνηγούς, αλλά και γνωστούς που βρίσκονται στο περιβάλλον των παραπάνω θηρευτών .
Τόσο ο κυνηγός-εραστής όσο και η «πέτρα του σκανδάλου» 35-40 ετών , κινούνται πολύ προσεκτικά κατά τη διάρκεια των συναντήσεών τους, που πιθανότατα γίνονται και κατά την απουσία του συζύγου στο κυνήγι…
Ωστόσο τα νέα για τον παράνομο δεσμό , τα οποία πλέον συζητούνται ευρέως στα κυνηγετικά –και όχι μόνο- στέκια , έχουν φτάσει στα αυτιά του απατημένου συζύγου , ο οποίος πλέον έχει υποψίες για το ποιος είναι ο κυνηγός που έχει σα «θήραμα» την ίδια τη γυναίκα του!

Λογομαχία

Β. Καρράς: Δεν ήμουν καν στο Ντίσελντορφ, πως να με δείρουν;

Ο Βασίλης Καρράς ενημερώθηκε για την είδηση του ξυλοδαρμού και είναι συγκλονισμένος!
Σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Θεσσαλονίκη τηλεόραση», δήλωσε ότι ουδέποτε βρέθηκε σε εκδήλωση στο Ντίσελντορφ, αλλά...

Δηλώσεις Ανδρεόπουλου μετά τον αγώνα της Τετάρτης

Η τιμωρία του έχει λήξει και θα είναι και πάλι στον πάγκο της ομάδας απ’ την επόμενη αγωνιστική ο Σάκης Ανδρεόπολος.

Ντροπή - Η Τροχαία έβαζε σημάδια στο δρόμο με εμφιαλωμένα νερά και καφέδες ( pics )

Εικόνες ντροπής είδαμε το πρωί στο τροχαίο δυστύχημα στην Κηφισιά καθώς η αστυνομία χρησιμοποιεί καφέδες, αναψυκτικά μπουκλάκια εμφιαλωμένου νερού για να βάλει σημάδια στο δρόμο όπου έχει σημειωθεί ένα τροχαίο δυστύχημα, στην Ελλάδα όμως πάλι πρωτοτύπησαν οι αρχές. Αντί για κώνους στο δρόμο τοποθέτησαν καφέδες και μπουκάλια με νερό!
Το πρωί στη Νέα Κηφισιά σημειώθηκε μία σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε ένα σχολικό και ένα ΙΧ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα 10χρονο αγοράκι.

Παρολίγον… εγκεφαλικό ο Σαμαράς!!!

«Εγκεφαλικό» προκάλεσε στον Αντώνη Σαμαρά η είδηση ότι ο υπουργός Ναυτιλίας Κώστας Μουσουρούλης… αναφέρθηκε στην πρόταση για...

Φθιώτιδα: Κοιμήθηκαν χώρια και το πρωί η γυναίκα του τον βρήκε δολοφονημένο!

Όταν το πρωί άνοιξε την πόρτα του υπνοδωματίου, αντίκρισε μια εικόνα που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ…
Τον 45χρονο βρήκε λίγο πριν τις 10.00 η γυναίκα του μέσα σε μια λίμνη αίματος, άγρια δολοφονημένο, στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού τους, στην οδό Τυμφρηστού στη Λαμία.
Ο 45χρονος ήταν χτυπημένος με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι. Η γυναίκα του είπε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ κοιμήθηκε στο κάτω διαμέρισμα με τους γονείς της και ότι όταν ανέβηκε στο πάνω διαμέρισμα, βρήκε τον σύζυγό της δολοφονημένο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, το σπίτι είναι ελαφρά αναστατωμένο και δείχνει ότι πρόκειται μάλλον για ληστεία, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονται άνδρες του εγκληματολογικού και η ιατροδικαστής κ. Ακριβούση..

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δυσαρέσκεια και απογοήτευση για την υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης

Την 11η Οκτωβρίου 2012 ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δημήτριος Σαββόπουλος και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος κ. Πασχάλης Χαρούμενος πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Μαυραγάνη προκειμένου να εκφράσουν την έντονη αντίθεσή τους στο επικείμενο νομοσχέδιο που αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης.

Βοηθός του Ζαρντίμ ο Αντώνης Νικοπολίδης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα και αιφνιδιαστικά την πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη στο τεχνικό επιτελείο του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ως βοηθός του Πορτογάλου προπονητή.
Ο θρυλικός τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων, Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος τερμάτισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό συμπληρώνοντας εφτά σεζόν (2004-2011) και έξι κατακτήσεις πρωταθλημάτων στο μεγάλο λιμάνι, επιστρέφει στον Πειραιά ως μέλος του τεχνικού τιμ! Η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα και αιφνιδιαστικά την πρόσληψη του 41χρονου παλαίμαχου γκολκίπερ ως βοηθό προπονητή του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Απίστευτο:Δείτε τι δουλειά έκανε ο Παντελίδης πριν γίνει τραγουδιστής!!

Αυτό η αλήθεια είναι ότι δεν το ξέραμε…
Η προηγούμενη δουλειά του Παντελή Παντελίδη δεν είχε καμία σχέση με το τραγούδι!
Διότι κάποτε ήταν...

Σεξουαλική παρενόχληση μέσα στις φυλακές δέχθηκε ο Λάκης Γαβαλάς!

Tην πιο δυσάρεστη εμπειρία της ζωής του...ζει ο μόδιστρος Λάκης Γαβαλάς, αφού αντιμετωπίζει τον σεξουαλικό ρατσισμό μέσα στις φυλακές.
Φωνές ακούγονται από όπου περνάει και σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι προχώρησαν σε φραστική επίθεση με...

Τροχαίο δυστύχημα με ένα 10χρονο αγόρι νεκρό στη Νέα Κηφισιά (videos)

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε στο Ρέμα της Χελιδονούς με σχολικό λεωφορείο και ΙΧ. Νεκρό είναι ένα 10χρονο αγόρι, σε σοβαρή κατάσταση είναι η μητέρα του παιδιού (επέβαιναν στο μπλε ΙΧ που βλέπετε στη φωτό), ενώ επτά παιδιά που έχουν τραυματιστεί ελαφρά μεταφέρονται στο Αγία Σοφία.
Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8 το πρωί όταν σχολικό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 19 μαθητές, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο υπό άγνωστες συνθήκες.

Ξυλοκόπησαν και άφησαν αιμόφυρτο το Βασίλη Καρρά

Άγριο ξύλο έφαγε ο Βασίλης Καρράς κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Ντίσελντορφ, σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή ενημερώθηκε ότι...

Προσλήψεις εκπαιδευτικών από το Υπ. Παιδείας

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε προσλήψεις 669 αναπληρωτών εκπαιδευτικών πλήρους ωραρίου κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04 και ΠΕ04.05 για τα σχολεία Γενικής Παιδείας, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και τα Καλλιτεχνικά Σχολεία.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στους προϊστάμενους των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Έλληνας τραγουδιστής κάνει αγώνα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά!!!

Αίσθηση στον κόσμο του ελληνικού πενταγράμμου κάνει το δημοσίευμα του gossip-tv.gr όπου εμφανίζει Έλληνα τραγουδιστή να κάνει αγώνα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά.
Ο πρωταγωνιστής το παλεύει χρόνια. Όμως ήρθε η ώρα για να δεχτεί την βοήθεια ειδικών! Εδώ και χρόνια είναι εθισμένος στα ναρκωτικά. Πρόκειται για έναν τραγουδιστή κοντά στα 40, ένα «ίνδαλμα» όπως τον αποκαλούν πολλοί. Η επιτυχία του είναι μεγάλη και η αγάπη του κόσμου ακόμα περισσότερη.
Εκείνος όμως εδώ και πολλά χρόνια έδειξε την αγάπη του στο κακό. Σε εκείνη που σε καταστρέφει. Σίγουρα δεν είναι ο μόνος που «φτιάχνεται» και που κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών… όμως φαίνεται πως τώρα, τα πράγματα έχουν σοβαρέψει. Μάλιστα πριν λίγο καιρό υποχρεώθηκε να μείνει σε κλινική στην Αγγλία για πολλούς μήνες προκειμένου να καθαρίσει.

Η Μαρίζα Κωχ ξερίζωσε τα μαλλιά της για τη Μέρκελ (video)

Δείτε το απίστευτο βίντεο με τη μεγάλη ερμηνεύτρια, Μαρίζα Κωχ να ξεριζώνει τα μαλλιά της ως ένδειξη διαμαρτυρίας στη Μέρκελ.
Ο ερχομός της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα μπορεί να προκάλεσε να μεγάλο κύμα διαδηλώσεων, όμως αυτή που ξεχώρισε με τη διαμαρτυρία της ήταν η μεγάλη μας ερμηνεύτρια Μαρίζα Κωχ, η οποία σόκαρε με την κίνηση της να ξεριζώσει μπροστά στην κάμερα τα μαλλιά της για να τα χαρίσει στην Γερμανίδα καγκελάριο….
Δείτε το βίντεο με την Μαρίζα Κωχ να κόβει τούφες από τα μαλλιά της για τη Μέρκελ:

Η Αθήνα του αύριο. Δείτε την!!! (video)

Ολοκληρώθηκε ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός «Rethink Athens» με σκοπό την αναμόρφωση του κέντρου και βασικό άξονα την οδό Πανεπιστημίου. Στην αρμόδια επιτροπή υποβλήθηκαν συνολικά 71 προτάσεις, οι οποίες θα κριθούν για την πρώτη φάση το Σαββατοκύριακο, ώστε να επιλεγούν τρεις έως οκτώ από αυτές, που θα προχωρήσουν στο τελικό στάδιο. Η δεύτερη φάση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Νοεμβρίου με τους τελικούς υποψήφιους να έχουν περιθώριο 3 μηνών μέχρι την υποβολή των τελικών προτάσεων.

Χιόνισε μέσα στην άνοιξη στην Αυστραλία!!!

Παρότι η Αυστραλία - ημερολογιακά - βρίσκεται στην καρδιά της άνοιξης, μεγάλες περιοχές στις πολιτείες Βικτόρια, Νέα Νότια Ουαλία, Κουίνσλαντ και Νότια Αυστραλία καλύφθηκαν από χιόνι. Ο Οκτώβριος είναι συνήθως απρόβλεπτος για τη χώρα, αλλά φέτος το... κακό παρατράβηξε. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν διακοπή ρεύματος σε διάφορες περιοχές, μέχρι και στο Σίδνεϊ.
Στη Βικτόρια ο φετινός Οκτώβριος είναι ο πιο ψυχρός των τελευταίων 40 χρόνων. Την Πέμπτη στη Μελβούρνη ανώτερη θερμοκρασία ήταν μόλις 13 βαθμοί, αλλά τη Δευτέρα το θερμόμετρο αναμένεται να ανέβει στους 27.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Σαμαράς!!!

Ποιο κόμμα εκτιμά ο λαός ότι μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση; Ποιον θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό; 

Από το 2013 επιδόματα σε 5.000 πολύτεκνες οικογένειες!!!

Για την απόφαση της κυβέρνησης να δίδονται, πλέον, σε πολύτεκνες οικογένειες - που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα σε ορεινές, μειονεκτικές, νησιωτικές και ακριτικές περιοχές - τα χρήματα με τα οποία επιχορηγούνταν από τον ΕΛΓΑ οι ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ), Βασίλη Θεοτοκάτο, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τη σημερινή τους συνάντηση.
Όπως είπε, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο κ. Χαρακόπουλος, υπολογίζεται ότι περίπου 5.000 οικογένειες θα μπορούν από την επόμενη χρονιά να λάβουν επίδομα της τάξεως των 1.000 ευρώ και πρόσθεσε πως σήμερα ζήτησε τη συνδρομή της Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων για την κατάρτιση της λίστας των δικαιούχων του επιδόματος.
«Την ώρα που η ελληνική κοινωνία υποβάλλεται σε θυσίες, σε επώδυνα, πλην όμως, αναγκαία μέτρα, για να παραμείνει η χώρα όρθια, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση της στήριξης των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων που μοχθούν στον πρωτογενή τομέα, όπως είναι οι πολύτεκνοι αγρότες και κτηνοτρόφοι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρακόπουλος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Αξίζει να το διαβάσετε: Μία ασυνήθιστη έρευνα!!! (video)

Μία πρωτότυπη έρευνα της εφημερίδας «Washington Post» κι ένα κοινωνιολογικό πείραμα για το γούστο, την αντίληψη και τις προτεραιότητες των ανθρώπων έγινε στις 12 Ιανουαρίου του 2007 στο μετρό της Ουάσιγκτον. Το pyles.tv σας παρουσιάζει το πείραμα και το σχετικό βίντεο, τα οποία αξίζει να διαβάσετε μέχρι το τέλος.

Η διεξαγωγή του πειράματος

Χωρίς απόδειξη δεν πληρώνεις!!!

Αυτό είναι το νέο σχέδιο που εξετάζει η κυβέρνηση.
Χωρίς απόδειξη δεν πληρώνεις!!!
Σύμφωνα με την ιδέα που έχει πέσει στο τραπέζι του υπουργείου Ανάπτυξης ο πελάτης δεν θα είναι υποχρεωμένος να πληρώνει αν το κατάστημα δεν του φέρει απόδειξη λιανικής!
Το μέτρο, προς το παρόν, υπάρχει η σκέψη να εφαρμόζεται στους χώρους εστίασης και αναψυχής, όπως είπε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σκορδάς.
«Δεν θα γράφει μόνο το ποσοστό του ΦΠΑ, θα γράφει και το αξιακό ποσό γιατί επειδή δεν υπάρχει αυτή η απόλυτη εμπέδωση στον καταναλωτή του πόσο είναι ο φόρος που καταβάλει για αυτές τις αγορές έχει δημιουργήσει μια χαλαρότητα στο να ζητάμε την απόδειξη. Σκεφτόμαστε να μπει και μια υποχρέωση αναγραφής στους τιμοκαταλόγους ότι αν δεν προσκομίζεται απόδειξη να μην έχει υποχρέωση ο πελάτης να πληρώνει κανένα ποσό. Νομίζω ότι και ο κόσμος του εμπορίου και της αγοράς θα εκτιμήσει αυτή την απλοποίηση και θα μετακυλήσει το όφελος που αποκτά στις τελικές τιμές», είπε συγκεκριμένα ο κ. Σκορδάς.
Ο υφυπουργός ανέφερε στην συνέχεια ότι πρέπει να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες και προς άλλους κλάδους, όπως αυτοί των υδραυλικών ή ηλεκτρολόγων.

Zougla.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Αυτά είναι τα ελληνικά νησιά που ζητούν να εκκενωθούν

Ποια είναι τα ελληνικά νησιά που ζήτησε σε αίτημα της η Τρόικα να εκκενωθούν με το επιχείρημα ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό;
Σάλο προκάλεσε το αίτημα της Τρόικας να εκκενωθούν τα ελληνικά νησιά που έχουν έως 150 κατοίκους με το επιχείρημα ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.
Ο σύγχρονος ξεριζωμός που θέλει να επιβάλλει η Τρόικα θα αφήσει έρημες ολόκληρες νησιωτικές περιοχές στις οποίες περιλαμβάνονται τα εξής ελληνικά νησιά προς εκκένωση:

«Μην απευθύνεσαι στην Κωνσταντοπούλου γιατί ερεθίζεται»!!!

Ποιος είπε στον Ευάγγελο Βενιζέλο να μην απευθύνεται στην Κωνσταντοπούλου; Ποιοι είναι οι απίστευτοι διάλογοι που έλαβαν χώρα σε επιτροπή κατά την ακρόαση του Βενιζέλου;
Απίστευτοι διάλογοι αυτή την ώρα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κατά την ακρόαση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Η Κωνσταντοπούλου έχει καταφέρει να βγάλει τους πάντες από τα ρούχα τους διακόπτοντας συνεχώς τον κ. Βενιζέλο κι ενώ η Επιτροπή έχει πάρει απόφαση να μην ακολουθήσει την τακτική των ερωταπαντήσων.
Όταν μάλιστα ο κ. Βενιζέλος απαντώντας απηύθυνε εν τη ρύμη του λόγου του ρητορικό ερώτημα στην κα Κωνσταντοπούλου παρενέβη ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τάσος Νεράντζης. «Κύριε Πρόεδρε σας παρακαλώ μην απευθύνεστε με ερωτηματικού χαρακτήρα απαντήσεις στην κα.Κωνσταντοπούλου γιατί ερεθίζεται και θα σας ξαναπαντήσει».
Όπως ήταν φυσικό άπαντες έπιασαν την κοιλιά τους από τα γέλια. Για να καταλάβετε πάντως ότι η κατάσταση με τη νεαρά βουλευτή έχει ξεφύγει από κάθε όριο είναι ότι για να διατυπώσει τις ερωτήσεις της στον κ.Βενιζέλο της έχει πάρει περίπου μία ώρα.

fimes.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Λάρισα: Γαμπρός σε μπάτσελορ τελικά έφυγε με την καυτή χορεύτρια: φωτο

Αυτή είναι η χορεύτρια που τρέλανε τον γαμπρό σε μπάτσελορ πάρτι σε γνωστό κλαμπ της Λάρισας.
Ο γαμπρός και οι φίλοι του ακόμα να συνέλθουν από τις καυτές χορογραφίες της ξανθιάς καλλονής μετά το ξέφρενο μπάτσελορ πάρτι.
Όλα ξεκίνησαν νωρίς το βράδυ, όταν...

Κοιμηθείτε κι άλλο ζώα... μας κλέβουν από παντού!!!


Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Μα τι "μουρόχαβλοι" άνθρωποι έχουμε γίνει... Μα τι ζώα . Καναπέ, φραπεδάκι, φρέντο και "άγιος ο Θεός". Έχω χάσει πάσα ιδέα για όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν αντιδρά κανείς. Μας κλέβουν από παντού και λέμε και ευχαριστώ.
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.
Από τις αυξήσεις στα καύσιμα , που πήγε το πετρέλαιο κίνησης 1,60;
Από το θέρμανσης που...

Της ήρθε τηλεφωνικός λογαριασμός 11.721.000.000.000.000 ευρώ!

Δεν πίστευε στα μάτια της μια Γαλλίδα όταν διάβασε το ποσό της οφειλής της, ανοίγοντας τον λογαριασμό τηλεφώνου που έλαβε με το ταχυδρομείο. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία της ζητούσε να πληρώσει 12 τετράκις εκατομμύρια ευρώ!
«Σχεδόν έπαθα καρδιακή προσβολή» δήλωσε. Αργότερα η εταιρεία της ανακοίνωσε ότι είχε κάνει λάθος.Η Σοαλέν Σαν Χοσέ, που κατοικεί κοντά Μπορντό, έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε ότι οφείλει 11.721.000.000.000.000 ευρώ.

Euroleague: Ολυμπιακός – Caja Laboral 85-81 (video)

Με το δεξί ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στη φετινή Euroleague, καθώς επιβλήθηκε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας της Caja Laboral με 85-81, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 3ου ομίλου της διοργάνωσης.
Με ηγέτες τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Περπέρογλου, οι πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ισπανών που διεκδίκησαν το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ωστόσο στα κρίσιμα σημεία οι παίκτες του Μπαρτζώκα έδειξαν την ψυχραιμία τους και ήρθε το πρώτο δίποντο.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και δύο φορές βρέθηκε και στα μισά του πρώτου δεκαλέπτου ήταν μπροστά με 14-9. Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα βρέθηκαν ξανά στο +5 (18-13) δυόμισι λεπτά πριν από το τέλος της περιόδου.

Έλληνας μαθητής,1ος σε παγκόσμιο διαγωνισμό έκθεσης–Διαβάστε την καταπληκτική έκθεσή του!!!

Έλληνας μαθητής της Β’ Γυμνασίου, από τα Γιαννιτσά ήταν ο νικητής του διεθνούς διαγωνισμού έκθεσης της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης (UPU). Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν…«Γράψτε μια επιστολή σε έναν αθλητή ή μια μορφή του αθλητισμού που θαυμάζετε, για να εξηγήσετε τι σημαίνουν για εσάς οι Ολυμπιακοί Αγώνες». Στο διαγωνισμό πήραν μέρος πάνω από 1 εκατομμύριο νέοι από 55 χώρες, μέσω των ταχυδρομείων τους και νικητής αναδείχτηκε ο 14χρονος Έλληνας.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το Σάββατο στις 4:00 μ.μ. θα διεξαχθεί ο αγώνας της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών ανάμεσα στον ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ και ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ...
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ!!!


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις