ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Μπάσκετ, Α1 ανδρών: Άρης – Παναθηναϊκός 56-71 (video)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη με 56-71 στο Αλεξάνδρειο, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, με τους Θεσσαλονικείς να παίζουν χωρίς Αμερικανούς, λόγω απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA.
Παρά την εντυπωσιακή του αρχή με πρωταγωνιστές τους Ukic και Maciulis, όταν και προηγήθηκε 11-4 στο 5′, ο Παναθηναϊκός πλήρωσε στη συνέχεια τα απογοητευτικά ποσοστά ευστοχίας του μέχρι το ημίχρονο (8/21 2π., 3/11 3π.) και μέχρι να πάρει το δρόμο προς τα αποδυτήρια, ένιωθε την ανάσα του Άρη στο σκορ. Ωστόσο, η κυριαρχία του στα επιθετικά ριμπάουντ (ο Άρης δεν πήρε ούτε ένα στο α’ ημ., ενώ ο Παναθηναϊκός είχε 9) τον κρατούσε σε θέση οδηγού στο σκοράρισμα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και τα ξεσπάσματα του Πελεκάνου από τα 6.75.

Η απόλυτη δικαίωση του ΛΕ-ΠΑ. Επιβάτης λεωφορείου έκανε sex με συνεπιβάτιδα του μέσω ...τηλεπάθειας

"Κάνω έρωτα μαζί σου με τηλέπαθεια " τραγουδούσε δυο 10ετιες νωρίτερα ο Λευτέρης Πανταζής και να ου βρέθηκε άνθρωπος να το κάνει πραγματικότητα. Έτσι τουλάχιστονν ισχυρίζονται οι επιβάτες που βρίσκονταν στο λεωφορείο
Το περιστατικό μπόρεσαν να "αντιληφθούν" οι υπόλοιποι επιβάτες όταν είδαν τον 27χρονο να κάνει εκφράσεις που παραπέμπουν στην ερωτική πράξη ενώ παράλληλα κοιτούσε την κοπέλα η οποία τον κατήγγειλε για βιασμό.Ο 27χρονος Clifford Mavete συνελήφθη... επειδή έκανε με τηλεπάθεια σεξ στο λεωφορείο με μια επιβάτη.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σε τοπική εφημερίδα:

Ποιά Ελληνίδα τραγουδίστρια χάρισε το μεροκάματό της στους εργαζόμενους του μαγαζιού που εμφανιζόταν ;

Την κοινωνική της ευαισθησία έδειξε η διάσημη τραγουδίστρια,καθώς χάρισε ολόκληρο το μεροκάματό της στους εργαζόμενους στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν χάρισε διάσημη λαϊκή τραγουδίστρια, δείχνοντας έμπρακτα ότι γνωρίζει πως η επιτυχία που μπορεί να έχει ένα νυχτερινό μαγαζί, είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.
Ο λόγος για την ...

Σοκ από την αυτοκτονία 15χρονης στην Κηφισιά αφήνοντας σημείωμα

Χημικά είχε πιεί η 15χρονη!!!Ένα κορίτσι μόλις 15 χρονών έβαλε τέλος στην ζωή της στην Κηφισιά. 
Παρά το γεγονός ότι η κινητοποίηση των αρχών, όταν ειδοποιήθηκαν, ήταν άμεση, η κοπέλα έχασε τη μάχη με τη ζωή λίγα λεπτά αφότου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Γύρω στις τέσσερις και μισή το απόγευμα η Αστυνομία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα με το οποίο οι γονείς της 15χρονης τους ενημέρωναν ότι το κορίτσι είχε κλειδωθεί στη σοφίτα.
Αμέσως στο σημείο έφθασαν τόσο δυνάμεις της Αστυνομίας, όσο και της Πυροσβεστικής. Παραβίασαν την πόρτα, μπήκαν στο δωμάτιο, αλλά το κορίτσι ήταν ήδη λιπόθυμο. Γύρω του υπήρχαν άδεια μπουκάλια.
Η 15χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και έγινε αγώνας δρόμου για να βρουν τι ακριβώς είχε πάρει για να μπορέσουν να τη σώσουν, όμως ήταν ήδη αργά.
Το 15χρονο κορίτσι έχει αφήσει σημείωμα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έβαλε τη ζωή της.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Πέθανε η Σοφία Πεπόνη – Πλήθος μηνυμάτων στη σελίδα στο facebook

To πάλεψε, αλλά τελικά έχασε τη μάχη με το καρκίνο η Σοφία Πεπόνη.
Η 38χρονη με καταγωγή από τη Μυτιλήνη είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο με τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.
Ο δύσκολος αγώνας ζωής που χρόνια έδινε η Σοφία Πεπόνη πέρασε από πολλά στάδια. Το πάλεψε 6 χρόνια! Αθήνα, Θεσσαλονική, Γερμανία. Παράλληλα με τον αγώνα ζωής, οι οικείοι της είχαν ριχτεί στη μάχη και μιας άλλης προσπάθειας, να συγκεντρώσουν τα αναγκαία για τις πολυδάπανες θεραπείες στο εξωτερικό χρήματα. Σε αυτή την προσπάθεια χαρακτηρίζουν εξόχως συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των ανθρώπων της Μυτιλήνης. που έχει ιδιαιτέρως ευαισθητοποιηθεί απ’ την περιπέτεια της νεαρής μητέρας.

Αυτή είναι η 23χρονη Αγγλίδα μοντέλο που φέρεται να χώρισε τον Σισέ ( pics&vid )

Mετά απο επτά χρόνια γάμου ο άσσος των γηπέδων Τζιμπρίλ Σισέ χώρισε την σύζυγό του,Τζούντ Λίτλερ είναι πλέον επίσημος, καταγεγραμμένος και επιβεβαιωμένος. Αυτό που ψάχνουν να βρουν είναι αν το γιατί, έχει να κάνει (και) με την παρουσία τρίτου προσώπου.
Μπορεί και τα δυο μέλη του πρώην ζεύγους Σισέ να αρνούνται ότι έχουν παράλληλες σχέσεις (κάτι λογικό, αφού υπάρχουν παιδιά στην μέση), αλλά οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στη Βρετανία δείχνουν τον μεν Τζιμπρίλ μαζί με το καυτό μοντέλο Ρόζι Ροφ και την δε Τζούντ με τον Βρετανό ηθοποιό Ρίκι Γουάιτλ.

Ακούστε το καινούργιο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη..(video)

Κυκλοφόρησε το τρίτο -ηχογραφημένο σε στούντιο- τραγούδι του Παντελή Παντελίδη. Το τραγούδι λέγεται “Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς” και συμμετέχει ο γνωστός λιράρης Νίκος Ζωιδάκης.
Οι στίχοι και η μουσική είναι του ίδιου, όπως και στα υπόλοιπα τραγούδια του. Το cd περιέχει άλλα 4 τραγούδια. Συγκεκριμένα τα ήδη γνωστά “δεν ταιριάζετε σου λέω” και "Συνοδεύομαι” αλλά και acoustic version των δύο παραπάνω.
Άκουσέ το:

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου 13-14/10/2012


Η Α.Ε.Π. Καραγιαννίων κέρδισε το ντέρμπι κορυφής με τον Μακεδονικό Φούφα με 1-0 και έμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία.
Την ίδια ώρα η Άρδασσα έκανε το 5 στα 5 κερδίζοντας την Ασβεστόπετρα και πέρασε δεύτερη , ενώ ο Εορδαϊκός πήρε ακόμα μια εκτός έδρας νίκη στην Ακρινή. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την επεισόδια στις κερκίδες που έληξαν με παλικαρίσια επέμβαση του προπονητή της Ακρινής Ηλία Ατματζίδη και μελών της διοίκησης της. Για το γεγονός αυτό η διοίκηση του Εορδαϊκού εξέδωσε ανακοίνωση που τους ευχαριστεί για αυτή τους την ενέργεια.
Ο Περδίκκας επανήλθε στις νίκες κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ Κοίλων, ενώ η Ακαδημία Σιάτιστας πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Κοζάνης 2004 σ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε απο την ενέργεια του διαιτητή Ζούγρα (έσπασε την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητώνκι ενώ είχε διακόψει το παιχνίδι γιατί δέχτηκε ένα πλαστικό μπουκάλι στο πόδι ) η Εράτυρα επανήλθε στις νίκες κερδίζοντας την Αιανή.
Τέλος στα Σέρβια ο τοπικός Τιτάν και η ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

H ιστορία της Coca Cola

Tην ώρα που οι εργάτες κατασκεύαζαν στο λιμάνι της Νέας Υόρκης το Άγαλμα της Ελευθερίας, κάπου 800 μίλια μακριά ένα άλλο μεγάλο αμερικανικό σύμβολο γεννιόταν, στις 8 Μαΐου του 1886.
Όπως πολλοί άνθρωποι που αλλάζουν το ρου της ιστορίας, έτσι κι ο Τζον Πέμπερτον, παλαίμαχος του Εμφυλίου Πολέμου και φαρμακοποιός στην Ατλάντα, εμπνεύστηκε από την απλή περιέργεια... Του άρεσε πολύ να πειραματίζεται με ιατρικές συνταγές. Εκείνο το απόγευμα έψαχνε να βρει κάποιο φάρμακο ταχείας καταπολέμησης του πονοκεφάλου και όπως ανακάτευε τα υλικά σε μια τρίποδη χάλκινη χύτρα, δημιούργησε ένα εύοσμο υγρό με χρώμα καραμέλας.

Α’ ΕΠΣΚ ΑΕ Ελίμειας – Εθνικός Βατερού 1-0

“Φωνάζει” το Βατερό για τη διαιτησία του Μαρόπουλου!
Μέτριο ως κακό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Κρόκου το απόγευμα της Κυριακής μεταξύ της γηπεδούχου Α.Ε. Ελίμειας και του Εθνικού Βατερού στα πλαίσια της 6 αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης μπροστά σε αρκετό κόσμο με νικητή την ομάδα του Κρόκου με 1-0.
Το παιχνίδι δεν φέρει δάφνες ποιότητας διότι και οι δύο ομάδες παρουσιαστήκαν άτολμες, άχρωμες ,χωρίς προσανατολισμούς μέσα στο γήπεδο και όπως εξελισσόταν το ματς η ομάδα που θα έβαζε πρώτη το γκολ θα κέρδιζε το παιχνίδι.

Ένοπλοι σκότωσαν εν ψυχρώ 11 παίκτες ποδοσφαίρου!

Επίθεση από ενόπλους δέχθηκαν τρία γκρουπ παικτών ποδοσφαίρου σε ένα μικρό προάστιο της Ονδούρας, με αποτέλεσμα 11 εξ αυτών να σκοτωθούν από τα πυρά των δραστών.
Τα κίνητρά τους βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Σύμφωνα με το Associated Press, τα θύματα ήταν ηλικίας από 18 έως 25 ετών.
Ο αρχηγός της αστυνομίας, Hector Garcia, ανέφερε ότι η πρώτη επίθεση σημειώθηκε το Σάββατο, από την οποία έπεσαν νεκροί οκτώ παίκτες, ενώ άλλες δύο σημειώθηκαν την Κυριακή.
Όλες, έλαβαν χώρα στα προάστια της πόλης Catacamas.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

«Έξυπνο» σουτιέν ανιχνεύει τους καρκινικούς όγκους

Ένα υψηλής τεχνολογίας σουτιέν που μπορεί να ανιχνεύει πολύ νωρίς τους καρκινικούς όγκους του μαστού, υποστηρίζει ότι επινόησε μία αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας – και προγραμματίζει να αρχίσει την ευρεία διάθεσή του στην Ευρώπη στις αρχές του επόμενου έτους.
Ο «έξυπνος» στηθόδεσμος, που μοιάζει με αθλητικό σουτιέν, διαθέτει αισθητήρες που καταγράφουν τη θερμοκρασία στους μαστούς και ειδικό λογισμικό στο οποίο αποθηκεύονται οι πληροφορίες.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ VIDEO: Ξενάγηση στο Grand Canyon

Χρειάστηκαν χιλιάδες φωτογραφίες για τη δημιουργία του... 
Στη μαγική τοποθεσία του Grand Canyon μας ταξιδεύει το time-lapse βίντεο που ακολουθεί. 
Για τη δημιουργία του χρειάστηκαν περισσότερες από 80.000 φωτογραφίες και χρονικό διάστημα επτά εβδομάδων. 
Το βίντεο γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό χάρη στην ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαΐου του 2012, η οποία περιλαμβάνεται σε αυτό.

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 15 Οκτωβρίου (video)

Η Ετζέ δραπετεύει με την Γιαγμούρ!
Ο Κερέμ, μαθαίνοντας για την εξωσυζυγική σχέση του Ουγούρ με τη Φερντά, δεν μπορεί να ελέγξει την οργή του. Εντωμεταξύ, μια αναπάντεχη κίνηση της Ετζέ αιφνιδιάζει τον Μπατού, ενώ η απελπισία καταβάλλει την Εντά. Ο Χαρούν προσπαθεί να μη χάσει την ψυχραιμία του και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Χωρίς πετρέλαιο τα σχολεία της Καστοριάς!!!

Tον σοβαρό κίνδυνο να μείνουν χωρίς θέρμανση τα σχολεία της Καστοριάς λόγω έλλειψης χρηματοδότησης...
περιέγραψε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καστοριάς ο Δήμαρχος Νεστορίου, Χρήστος Γκοσλιόπουλος.
«Δεν υπάρχουν χρήματα για πετρέλαιο θέρμανσης. 
Δεν έχουμε λεφτά, οι δήμοι του νομού δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. 
Τα σχολεία του νομού Καστοριάς θα παγώσουν» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ Γκοσλιόπουλος.
Χαρακτηριστικό πάντως είναι το γεγονός ότι σήμερα που ξεκίνησε επίσημα η διάθεση του πετρελαίου, δεν υπάρχει καμία παραγγελία πετρελαίου σε κανένα από τα πρατήρια του νομού Καστοριάς.

seleo.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Το απόλυτο πληκτρολόγιο. Διαβάζεις τι γράφεις χωρίς να το κοιτάς!


 

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη μετά το ποντίκι. Το Keyview δεν είναι ένα ακόμη πληκτρολόγιο. Σίγουρα δεν είναι το ομορφότερο. Δεν είναι επίσης το πιο ελαφρύ. Όμως ο ειδικός θα το σεβαστεί γιατί είναι το μόνο που εμφανίζει το κείμενο την ώρα που το πληκτρολογεί. Μέχρι και widgets δέχεται, για να αλλάζουν οι πληροφορίες στην οθόνη του, από τις ενημερώσεις στο facebook μέχρι τον καιρό. Σύντομα κυκλοφορεί…
Δες τώρα και το βίντεο...

Περιστολές δαπανών!!!

Από την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών ανακοινώνεται, ότι λόγω του τεράστιου δημοσιονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας και την περιστολή δαπανών στις οποίες πρέπει να προχωρήσουμε, οι καθιερωμένες δεξιώσεις: 

«Μετάνιωσα που σκότωσα τον άντρα μου», λέει τώρα η νέα παπαδιά της Λαμίας ( pics&video)

Ένταση προκλήθηκε στα Δικαστήρια της Λαμίας κατά την προσαγωγή των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του 45χρονου, δηλαδή της 42χρονης συζύγου του και του εραστή της.
Οι αστυνομικοί, επειδή φοβήθηκαν λιντσάρισμα από τους συγγενείς του θύματος, που απειλούσαν κι έβριζαν, τους έβαλαν κρυφά από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου για να τους οδηγήσουν ενώπιον του Ανακριτή.
Πρώτος μπήκε ο 45χρονος εραστής και δολοφόνος, με κουκούλα στο κεφάλι, ανέκφραστος και ψυχρός (επόμενη φώτο).

Ο Πούτιν κέρδισε τις τοπικές εκλογές αλλά κατηγορείται για νοθεία

Τις τοπικές εκλογές κέρδισε το κυβερνών κόμμα Ενωμένη Ρωσία του Βλαντίμιρ Πούτιν. 
Οι εκλογές έγιναν χθες Κυριακή σε 77 περιφέρειες της χώρας, ωστόσο ο Τύπος καταγγέλλει νοθεία.
Όπως αναμενόταν, το κόμμα Ενωμένη Ρωσία διατήρησε τις πέντε θέσεις κυβερνητών (83 συνολικά σε όλη τη χώρα) που εκλέχθηκαν με άμεση ψηφοφορία για πρώτη φορά από το 2005, όπως φαίνεται στα αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα η Εκλογική Επιτροπή.
Η αρχή της εκλογής των κυβερνητών, που ως τώρα διορίζονταν από το Κρεμλίνο, ίσχυσε και πάλι από τον περασμένο χειμώνα λόγω της δυσαρέσκειας που προκλήθηκε στη χώρα από τις αμφιλεγόμενες βουλευτικές εκλογές του Δεκεμβρίου 2011, όμως με ένα αυστηρό σύστημα επιλογής των υποψηφίων από τις τοπικές συνελεύσεις.

Πέταξε για το τρίποντο η Εθνική!!!

Αναχώρησε το πρωί για την Μπρατισλάβα η αποστολή της Εθνικής.
Στην σλοβακική πρωτεύουσα «παίζεται» η πρωτιά στον 7ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ και στόχος των ποδοσφαιριστών του Φερνάντο Σάντος είναι να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους.
Μέχρι στιγμής ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το αρχικό σχήμα της «γαλανόλευκης» απέναντι στους Σλοβάκους και κανείς από τους συνεργάτες του δεν γνωρίζει για τις προθέσεις του.

Το γράμμα του Ρότζερ Φέντερερ σε 14χρονο Έλληνα μαθητή

Ο 14χρονος μαθητής από τα Γιαννιτσά Μάριος Χατζηδήμος ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες στο Κατάρ προκειμένου να βραβευτεί. Ο μαθητής της Γ' Γυμνασίου κατάφερε, με μία έκθεση -γράμμα προς τον Ελβετό τενίστα Ρότζερ Φέντερερ, να ξεχωρίσει ανάμεσα σε περίπου ένα εκατομμύριο νέους από 55 χώρες, που έλαβαν μέρος στον 41ο διαγωνισμό επιστολικών εκθέσεων της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης, το θέμα του οποίου ήταν εμπνευσμένο από τη φετινή ολυμπιακή χρονιά: «Γράψτε μια επιστολή σε έναν αθλητή ή μια μορφή του αθλητισμού που θαυμάζετε, για να εξηγήσετε τι σημαίνουν για εσάς οι Ολυμπιακοί Αγώνες».

Μάνα σκότωσε τον δολοφόνο του γιου της μέσα στα δικαστήρια ( pics&video)

Μία 33χρονη γυναίκα καταγωγής Ρομά, πυροβόλησε στις 9.40 και σκότωσε έναν άνδρα, ομόφυλό της. Το έγκλημα έγινε στον διάδρομο του πρώτου ορόφου του κτιρίου 9, έξω από τα γραφεία των ανακριτών. Τραυματίας είναι ένας ακόμα άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χτυπημένος στο πόδι.
Τα θύματα βρίσκονταν έξω από τον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν καθώς εμπλε΄κονταν σε υπόθεση δολοφονίας άλλου Ρομά στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που πήρε το νόμο στα χέρια της ήταν συγγενής του θύματος.

BASKET Αποτελέσματα Γ' Εθνικής

Πρωτέας - Τιτάνες Παλαμά

Βαθμολογία Α΄Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Βαθμολογία Α΄Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική της Α΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών με τον αγώνα
ΑΛΙΑΚΛΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ- Δ.Ν. ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ 2-2
με  την βαθμολογία να έχει ως εξής:

Στάθης Ξένος - Ακυκλοφόρητο - "Γιατί με σκότωσες"

Ένα τραγούδι του Στάθη Ξένου που νομίζω δεν έχει συμπεριληφθεί σε κανένα δίσκο του. 
Ένα υπέροχο τραγούδι....
Ακούστε το...

Ρούχα εφορίας!!! (ανέκδοτο)

- "Ρε Γιάννη", ρωτάει ένα φίλο του, "θα πρέπει να ντυθώ καλά ή πιο πρόχειρα για να πάω στην εφορία;"
- "Το καλύτερο", του απαντάει ο φίλος του, "θα ήταν να...

Οι 12 νόμοι της καντεμιάς...είστε γκαντέμηδες τελικά;

1. Ο νόμος της σειράς...
Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο
γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται
πιο γρήγορα.

2. Ο νόμος του τηλεφώνου:

"Δεν αντέχω να κοροϊδεύετε τον κόσμο. Οι 11 αλήθειες"

Επιστολή κοινοποιεί στα ΜΜΕ ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, απαριθμώντας έναν κατάλογο με 11 αλήθειες τις οποίες -όπως αναφέρει- πρέπει να πληροφορηθεί ο κόσμος.

Τραγωδία με 14 νεκρούς στον Νείλο

Δεκατέσσερις εργάτες πνίγηκαν την Κυριακή στην Αίγυπτο όπως μετέδωσε ο διαδικτυακός τόπος της κρατικής εφημερίδας Αλ Αχράμ του Καΐρου. Οι εργάτες βρισκόταν σε λεωφορείο πάνω σε ποταμόπλοιο στον Νείλο, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα βρέθηκε μέσα στα νερά.
Σύμφωνα με την αιγυπτιακή εφημερίδα, οι διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν 14 πτώματα, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πόσοι συνολικά εργάτες επέβαιναν στο λεωφορείο.
Παρόμοια δυστυχήματα δεν θεωρούνται ασυνήθιστα στην Αίγυπτο, καθώς στον ποταμό Νείλο πλέουν αρκετά υπερφορτωμένα ή εντελώς ακατάλληλα πλοία.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Ποιόν από τους Ολάντ-Σαρκοζί θα ψήφιζαν σήμερα οι Γάλλοι

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ θα εξασφάλιζε το ίδιο ποσοστό με το συντηρητικό Νικολά Σαρκοζί αν οι δυό τους βρίσκονταν σήμερα αντιμέτωποι σε εκλογές, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα-μια ακόμη ένδειξη της φθίνουσας δημοτικότητας του σοσιαλιστή ηγέτη.
Ο Ολάντ επικράτησε του Σαρκοζί απομακρύνοντάς τον από την εξουσία και εξασφαλίζοντας 51,6% έναντι 48,4% στις εκλογές του Μαϊου, κυρίως εξαιτίας της δυσαρέσκειας των γάλλων ψηφοφόρων στο πρόσωπο του Σαρκοζί, ο οποίος δεν κατάφερε να μειώσει το ποσοστό της ανεργίας.Δημοσκόπηση της εταιρείας Ifop, που δημοσιεύεται στην εβδομαδιαία Journal du Dimanche, αποφαίνεται ότι ο Σαρκοζί θα επικρατούσε του Ολάντ με 1,5 ποσοστιαίες μονάδες στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, αν αυτές διεξάγονταν σήμερα, και οι δύο θα ήταν ισόπαλοι με 50% στον επαναληπτικό γύρο.
Το ποσοστό δημοτικότητας του Ολάντ έχει μειωθεί σημαντικά από τότε που ανέλαβε την εξουσία και από υψηλότερο του 60% που ήταν, τώρα έπεσε στο 41%. Πρόκειται για την πιο γρήγορη μείωση ποσοστού δημοτικότητας σύγχρονου προέδρου την ώρα που το ποσοστό της ανεργίας συνεχίζει να αυξάνεται ξεπερνώντας το 10% --ρεκόρ για τα τελευταία 13 χρόνια.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Ποιες είναι οι τρεις επώνυμες θυγατέρες με τα εμβάσματα στο εξωτερικό

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι περιπτώσεις τριών θυγατέρων με «ηχηρά» επώνυμα που φαίνεται ότι συγκαταλέγονται στη λίστα των54.246 φυσικών και νομικών προσώπων που έστειλαν εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ στο εξωτερικό από το 2009 έως το 2011, δηλαδή την περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα βρισκόταν στα όρια της χρεοκοπίας.
Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα «δημοκρατία» η οποία επικαλούμενη έγκυρες πηγές υποστηρίζει ότι από τους μέχρι τώρα ελέγχους το ΣΔΟΕ έχει εντοπίσει και πρόσωπα υπεράνω υποψίας που έστειλαν την περίοδο εκείνη (όχι κατ' ανάγκη παράνομα) δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση τριών θυγατέρων με «ηχηρά» επώνυμα και ισχυρή επιρροή στα δημόσια πράγματα, που εμφανίζονται να έχουν στείλει τέτοια εμβάσματα.

ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ

Φαίνεται ότι κλειδώνουν οι αυξήσεις στα όρια ηλικίας με +2 έτη για όλες.. τις περιπτώσεις συνταξιοδότησης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στ. Παπαπέτρου, η απόφαση έχειήδη ληφθεί και δεν πρόκειται να υπάρξει περαιτέρω διαπραγμάτευση. 
Τι σημαίνει αυτό; 
Ότι από ...

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Έπεσε η αυλαία για το Δάσος Μεσοποταμίας (Βίντεο)

Έπεσε η αυλαία για το Δάσος Μεσοποταμίας, η καλοκαιρινή σεζόν τελείωσε με τα μέλη του Φυσιολατρικού Συλλόγου που δραστηριοποιούνται τα τελευταία 30 χρόνια στο Δάσος να μαζεύουν υλικά, παιχνίδια αναψυχής και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την άνοιξη του 2013.
Σχετικές δηλώσεις έκανε ο Πρόεδρος του Φυσιολατρικού Συλλόγου Μεσοποταμίας κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης.
Δείτε βίντεο:

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου

Σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών θα συζητηθεί το θέμα: « Έγκριση Απολογισμού- Έγκριση μεταβολής κεφαλαίου και Έγκριση Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως του Δήμου οικονομικού έτους 2011». Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 18:00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό κατάστημα.
Μια ώρα αργότερα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Χωρίς γιατρούς τα νοσοκομεία στις 17και 18 Οκτώβρη

Χωρίς νοσοκομειακούς γιατρούς στις 17 και 18 Οκτωβρίου αφού οι γιατροί συμμετέχουν στην...

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 3-0 (2-0) (pics)

Ο Πυρσός στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Καμβουνιακό Δεσκάτης!!!
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Ο ΠΥΡΣΟΣ ήταν αυτός που πανηγύρισε την πρόκριση για την τελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Γρεβενών, καθώς επικράτησε εύκολα των ΑΕΡΑΤΩΝ με το ευρύ 3-0 σκορ.
 Πιο μαχητικός και πιο αποφασιστικός στο γήπεδο ο Πυρσός και με σωστή τακτική και καλή κυκλοφορία της μπάλας, βρήκε τον τρόπο να τρυπήσει την άμυνα των αεράτων, σε αντίθεση των γηπεδούχων, που είχαν να αντιμετωπίσουν μία ακίνδυνη επιθετική γραμμή.
Παράπονα εξέφρασαν οι παράγοντες από πλευράς αεράτων για την προκλητική συπεριφορά παραγόντων του Πυρσού.
Οι καλύτερες Φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Καστοριά: Βρέθηκε στο κενό 70χρονος ελαιοχρωματιστής

Ένας 70χρονος ελαιοχρωματιστής συνέχιζε να σκαρφαλώνει στις σκαλωσιές, παρά τα χρόνια που βάραιναν στους ώμους του,λόγω της ανάγκης των καιρών και αυτό το πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή, όταν έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε από μεγάλο ύψος στο κενό!
Το δυστύχημα συνέβη σε μια οικοδομή όπου εργαζόταν ο άτυχος άνδρας στη νότια παραλία της Καστοριάς.
Μην μπορώντας να κρατηθεί,ο 70χρονος έπεσε αρχικά πάνω σε ένα τραπέζι συντρίβοντάς το και από εκεί στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό νοσοκομείο Καστοριάς, όμως στη διαδρομή ο ηλικιωμένος ελαιοχρωματιστής υπέκυψε στα τραύματά του.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

''Υποφέρω, έχω 500 οργασμούς καθημερινά''

Αυτή η 30χρονη υποφέρει από ένα σπάνιο σύνδρομο που τη φέρνει σε οργασμό ακόμα και όταν οδηγάει σε λακκούβες ή περνάει ''σαμαράκια'' στον δρόμο.
''Η ζωή μου είναι μία κόλαση'' εξομολογείται στη Sun η 30χρονη Zara Richardson.
''Μπορεί οι περισσότεροι να νομίζουν πως ...

H τραγουδίστρια που...αντέγραψε την Πάολα

Τι το θες το βαθύ ντεκολτέ όταν με την παραμικρή κίνηση που κάνεις φαίνονται όλα? Ιδίως όταν δίνεις συναυλία μπροστά σε χιλιάδες κόσμο και χορεύεις επί ώρες πάνω στην σκηνή. Πάντως, οι θαυμαστές της χάρηκαν υπέρ του δέοντος με το καυτό θέαμα που είδαν...
Η Jennifer Lopez φόρεσε ένα εντυπωσιακό ολόσωμο με διαμάντια και μεγάλο άνοιγμα μπροστά και ανέβηκε στην σκηνή του Unipol Arena στην Ιταλία. Ξαφνικά ενώ τραγουδούσε και χόρευε βγήκε σχεδόν ολόκληρο το στήθος της έξω και φάνηκε η θηλή της. Οι φωτογραφίες φυσικά έκαναν τον γύρο του κόσμου. 
Δείτε τις..