ΣΙΝΕ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Η Νορβηγία προβληματίζεται γιατί δεν έχει τι να κάνει λεφτά που περισσεύουν!

Η ακόλουθη ιστορία είναι απολύτως αληθής και αφορά τα οικονομικά "προβλήματα" που αντιμετωπίζει η Νορβηγία.
Στις αρχές, λοιπόν, του καλοκαιριού συνήλθε η ... νορβηγική Βουλή προκειμένου να συζητηθεί το "πρόβλημα" του...

Δεν θα πιστεύετε πως έγινε αυτός ο άνδρας μετά την πλαστική (ΦΩΤΟ)


Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή ήταν η αλλαγή που έγινε στο πρόσωπο του 37χρονου
Richard Lee Norris. Ο άνδρας υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καθώς πριν από 15 χρόνια είχε ένα τρομερό ατύχημα, όταν ένας πυροβολισμός του κατέστρεψε το πρόσωπο. Με τη μεταμόσχευση μεταμορφώθηκε όλο το πάνω μέρος του προσώπου του και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό...

Ο τραγουδιστής που τελείωσε το σχολείο στα 25

Μερικές φορές η ζωή τα φέρνει περίεργα. 
Ποτέ όμως δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω και ποτέ να εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας.

«Madagascar 3: Europe`s Most Wanted» (video)

Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια η ιπποποταμίνα ακόμη παλεύουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, στο αγαπητό «Μεγάλο Μήλο». Φυσικά και ο Βασιλιάς Τζουλιάν, ο Μορίς και οι Πιγκουΐνοι θα αποτελέσουν μέρος αυτής της περιπέτειας.
Το ταξίδι τους αυτή τη φορά θα τους οδηγήσει στην Ευρώπη, όπου θα ανακαλύψουν την τέλεια κάλυψη: ένα περιοδεύον τσίρκο, το οποίο θα ξαναστήσουν από την αρχή και θα το χρησιμοποιήσουν για να καταφέρουν τον στόχο τους.
Οι προβολές έχουν ως εξής:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Νεαρή μητέρα φοβάται να τραβήξει… το καζανάκι!!!

Δε μπορεί να πάει στο μπάνιο αν δεν τη συνοδεύει κάποιος
Η Ney Decino είναι 20 ετών, μητέρα ενός κοριτσιού εννέα μηνών και με φοβία στις… τουαλέτες!
Η νεαρή μητέρα δηλώνει πως δε μπορεί να πάει στο μπάνιο μόνη της, αν δε τη συνοδεύει ένα μέλος της οικογένειάς της για να πατήσει το καζανάκι, εξαιτίας μιας...

Ξεκινά από αύριο η διανομή πετρελαίου θέρμανσης - Δείτε τη μέση τιμή διάθεσης

Την έναρξη της διανομής πετρελαίου θέρμανσης από αύριο Σάββατο αποφάσισαν οι ομοσπονδίες Βενζινοπωλών, Πρατηριούχων και μεταπωλητών πετρελαίου θέρμανσης λαμβάνοντας υπόψη, όπως αναφέρουν, τις ανάγκες των καταναλωτών και...

Δημοσίευμα σοκ : "Ελληνίδες μεταναστεύουν στην Ιταλία για να εκπορνευθούν"!!!

Σοκ προκαλούν στην ελληνική κοινωνία το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Il Messaggero που υποστηρίζει ότι ολοένα περισσότερες Ελληνίδες λόγω οικονομικής κρίσης ταξιδεύουν ως την Ιταλία για να γίνουν πόρνες.
"Από την Πάτρα, την Αθήνα, την Ηγουμενίτσα, την Ηπειρο, δύο βήματα από το αλβανικά σύνορα. Η Ελλάδα των αυστηρών μέτρων που έχει επιβάλλει η Ευρώπη, αρχίζει να...

Πατέρας έσωσε το παιδί του αγκαλιάζοντάς το!!! - Εκείνος σκοτώθηκε

Κατά τη διάρκεια αεροπορικού βομβαρδισμού εναντίον κτιριακού συγκροτήματος και ενός τζαμιού, στο νότιο-δυτικό τμήμα της πόλης Νοομάν βόρεια της Συρίας,σκοτώθηκαν σαράντα τέσσερις άνθρωποι.
Μεταξύ των θυμάτων είναι 23 παιδιά, ηλικίας...

Νέο φορολογικό:Συντελεστής 28% για τις επιχειρήσεις–Τέλος στη συλλογή αποδείξεων!!

Αυτοτελή φόρο 28% επί του συνόλου των κερδών των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, με το μέτρο να εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2013.
Πρακτικά, το μέτρο του ενιαίου φορολογικού συντελεστή ευνοεί τις μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες επιβαρύνονται μέχρι σήμερα με φόρο...

Σοκ: 44χρονη θηλάζει το σκύλο της κόρης της εδώ και δυο χρόνια ( pics )

Πάρα πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην βρετανική έκδοση του περιοδικού Closer, το οποίο δείχνει την 44χρονη Τέρι Γκράχαμ να θηλάζει το σκυλάκι της 9χρονης κόρης της.
«Το κάνω εδώ και δυο χρόνια. Και ξέρω ότι πολλοί με...

Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Χαραμή!!!

Εφυγε από τη ζωή, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Χαραμή, αρθρογράφος επί σειρά ετών στο BHMagazino και στο BHMAgourmet.
Η Μαρία Χαραμή γεννήθηκε στην...

Αυτή είναι η γυμνή Playmate που κατεβαίνει στις διαδηλώσεις της Χρυσής Αυγής ( pics )

Eντύπωση έχει προκαλέσει η σέξι υποστηρίκτρια της Χρυσής Αυγής που κατεβαίνει στις πορείες του κόμματος.
Ο λόγος για την πρώην Playmate Χρισ
τίνα Σάμη, πτυχιούχος φιλόλογος, γυμνάστρια και guest dj.
Η Χριστίνα ήρθε στην επικαιρότητα το 2005, με αφορμή την συμμετοχή της στο διαγωνισμό Playmate. 
Δεν κέρδισε τον τίτλο, αλλά...

HOT DOC: Ύπνωσαν και κρέμασαν τον Τσαλικίδη!

Αποκαλύψεις φωτιά στο HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη που κυκλοφορεί:
Οι υποκλοπές του 2004-5 δεν είναι μια δικαστική υπόθεση, όπως θέλουν να δείχνουν κάποιοι. Είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο κατασκοπείας με θύμα τη χώρα, τον πρωθυπουργό της και τον πυρήνα της εξουσίας. Αμέσως μετά την...

Ποια πασίγνωστη σέξι ηθοποιός είχε σχέση με παντρεμένο;

Σε πρόσφατη συνέντευξη η πολύ σέξι ηθοποιός αποκάλυψε πως διατηρούσε ερωτική σχέση με παντρεμένο επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, χωρίς όμως εκείνη να το γνωρίζει.
Ο λόγος για την πολύ όμορφη...

Κλείνουν οριστικά σήμερα το μεσημέρι 127 ΔΟΥ

Οριστικά έκλεισαν σήμερα οι 127 Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ), των οποίων οι λειτουργία αναστέλλεται από τις 22 Οκτωβρίου σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Ωστόσο προκειμένου να γίνουν έγκαιρα οι καταθέσεις των εισπράξεων στις εμπορικές τράπεζες, το ωράριο συναλλαγής παίρνει παράταση μέχρι τις...

ΥΠ. ΔΗΜ. ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: 66 θέσεις στην Υπηρεσία Ασύλου

Στο Φ.Ε.Κ. 1 ΑΣΕΠ/5-10-2012, δημοσιεύθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων της Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν αυτοί που περιλαμβάνονται σε...

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα 19 Οκτωβρίου

Ο Μπατού συναντά κρυφά την Ετζέ στο νοσοκομείο, εκείνη, όμως, δεν θέλει καμία σχέση μαζί του και του ζητά να την αφήσει ήσυχη. Η οικογένεια Γκιουλέρ προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μετά από την απώλεια του Τζεμίλ και...

Κακοποιός ληστεύει και χτυπά 65χρονο μέσα σε γηροκομείο (video)

Tο περιστατικό δεν έγινε σε δρόμο του Μπρονξ που είναι μαζί με το Χάρλεμ οι πιο κακόφημές περιοχές της Νέας Υόρκης αλλά μέσα σε οίκο ευγηρείας.
Ένας άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων μπήκε στο νοσοκομείο και ...

Φόρεσε τακούνια και σωριάστηκε η πρωθυπουργός της Αυστραλίας (video)

H πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ έκανε μια εντυπωσιακή… βουτιά και βρέθηκε στο γρασίδι κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής της στην Ινδία. Το τακούνι της είχε κολλήσει στο γκαζόν και...

Φυσικοθεραπευτής νάρκωνε τους γυμνασμένους πελάτες του και τους βίαζε

Οι πόνοι χαμηλά στην πλάτη νεαρού άνδρα ο οποίος είχε προηγουμένως επισκεφθεί τον φυσιοθεραπευτή του Ρομπέρτο Μπενάτι στο Βαρέζε της Ιταλίας, τον έβαλαν σε σκέψεις.
«Μήπως μου έκανε τίποτα περίεργο;», αναρωτήθηκε χωρίς ωστόσο να δώσει σημασία καθώς του είχε τυφλή εμπιστοσύνη.
Όταν όμως...

Καιρός με βοριάδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας!!!

Παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και της Πελοποννήσου, και καλό καιρό στην υπόλοιπη χώρα με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από...

Τούρτα για τα...100 του Κατσουράνη. Βίντεο

Με τούρτα – έκπληξη στον Κώστα Κατσουράνη, για τις 100 συμμετοχές του με τον εθνόσημο στο στήθος, επέστρεψε η γαλανόλευκη αγαπημένη μετά τον νικηφόρο αγώνα της με την Σλοβακία! 
Την ώρα της πτήσης, οι διεθνείς μας, το τεχνικό team και οι άνθρωποι της ΕΠΟ, έκαναν έκπληξη στον 33χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έσβησε...

Σύνοδος Κορυφής: Η δήλωση των 17 για την Ελλάδα

Σε κοινή δήλωση στην οποία κατέληξαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες οι 17 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της Ευρωζώνης για την Ελλάδα, αναγνωρίζουν τις προσπάθειες της χώρας και την πρόοδο που έχει σημειωθεί στις συνομιλίες με την Τρόικα και τονίζουν ότι το Eurogroup, θα λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις.

Η δήλωση των «17» έχει ως εξής:

Συνελήφθη ο μοναχός που το έσκασε με γυναίκα αφού πούλησε τα κτήματα της Εκκλησίας!!!

Συνελήφθη σήμερα στο Ζάγκρεμπ ο καλόγερος που το έσκασε με μια γυναίκα παίρνοντας μαζί του περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ από την παράνομη πώληση μιας έκτασης της κροατικής εκκλησίας , όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Ο Σίμε Νίματς, που υπηρετούσε στην ενορία της Μπάσκα Βόντα, κοντά στο Σπλιτ, εντοπίστηκε σε ένα...

Γιος τραπεζίτη ο νεαρός που ήθελε να ανατινάξει την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ

Ο Κουαζί Μοχάμεντ Αχσάν Ρεζουανούλ Ναφίς είχε ταξιδεύσει από το Μπαγκλαντές στις ΗΠΑ με σκοπό να προχωρήσει σε τρομοκρατική επίθεση.
Έπεσε στην παγίδα ενός μυστικού πράκτορα του FBI και πήρε...

Μεταμεσονύχτια καταδίωξη στην Ορεστιάδα!

Άγρια καταδίωξη εκτυλίχθηκε λίγο μετά τη μία τη νύχτα στο οδικό δίκτυο της Ορεστιάδας.
Όλα ξεκίνησαν όταν συνοριοφύλακες έκαναν σήμα σε τζιπ να σταματήσει προκειμένου να διενεργήσουν έλεγχο. Ο οδηγός δεν υπάκουσε στις υποδείξεις των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ και...

Τρεις νεκροί από σαλμονέλα στην Ολλανδία- Εμπλοκή ελληνικής εταιρίας;

Τρεις ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους από σαλμονέλα και άλλοι 950 άνθρωποι ασθένησαν στην Ολλανδία αφού κατανάλωσαν μολυσμένο καπνιστό σολομό, ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας.
Τα προϊόντα, στα οποία είχε ανιχνευτεί σαλμονέλα τύπου Thompson, έχουν αποσυρθεί από την αγορά, διευκρίνισε το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας (RIVM) της Ολλανδίας, προσθέτοντας ότι περίπου εκατό άνθρωποι στις ΗΠΑ ασθένησαν "από τον ίδιο τύπο σαλμονέλας".Ο οργανισμός παρακολούθησης τροφίμων και κατανάλωσης NVWA είχε σημάνει σήμα κινδύνου στις αρχές Οκτωβρίου, επιρρίπτοντας την ευθύνη για τη μόλυνση στην ολλανδική εταιρεία Foppen Paling en Zalm, η οποία παράγει τα συγκεκριμένα ψάρια.

Ο NVWA ζήτησε μάλιστα από όλες τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ να αποσύρουν τους μολυσμένους σολομούς από τα ράφια τους.Από την πλευρά της η Foppen, η έδρα της οποίας βρίσκεται στο Χάρντερβαϊκ, στην κεντρική Ολλανδία, υποστήριξε ότι για τη μόλυνση ευθύνεται μια θυγατρική της στην Ελλάδα.

Στις 4 Οκτωβρίου ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) απαίτησε από την Ολυμπιακή ΑΒΕ Χελιού και Σολομού, την εταιρεία που διακινούσε το συσκευασμένο καπνιστό σολομό, να αποσύρει από την αγορά όλες τις επιμολυσμένες παρτίδες, αφού ενημερώθηκε για το θέμα από το Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ασθενείς παρουσιάζουν διάρροια, πυρετό και κοιλιακό άλγος, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών (CDC) των ΗΠΑ. Η ασθένεια εκδηλώνεται από 12 έως 72 ώρες μετά την κατανάλωση του μολυσμένου τροφίμου και διαρκεί τέσσερις έως επτά ημέρες. Οι περισσότεροι ασθενείς αναρρώνουν χωρίς να χρειαστούν ειδική θεραπεία αλλά σε περιπτώσεις σοβαρής διάρροιας απαιτείται νοσηλεία.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Euroleague: Παναθηναϊκός – Cantu 78-76 (video)

Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε πάλι προβλήματα στο παιχνίδι του, αλλά βρίσκοντας λύσεις από την περιφέρεια, κατάφερε να νικήσει με 78-76 την Cantu στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι τέλους, εκεί όπου «μίλησε» η εκτελεστική δεινότητα των Διαμαντίδη, Panko και Maciulis. Μέχρι τότε, όμως,...

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Οι Φυσικές Επιστήμες στο Νηπιαγωγείο»

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει 19-21 Οκτωβρίου 2012 στη Φλώρινα, το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Οι Φυσικές Επιστήμες στο Νηπιαγωγείο».
Είναι σημαντικό για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας και πρωτοσχολικής ηλικίας να εμπλακούν στη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών και του Περιβάλλοντος, ως περιεχόμενο και ως διαδικασία
Το Συνέδριο σκοπεύει: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου, Γιώργος Γιαννιτσόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη μείωση της επιστροφής του ΦΠΑ, δήλωσε τα εξής:Μετά από τρία χρόνια ύφεσης όλοι συμφωνούμε ότι βιώνουμε τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση ως χώρα.
Οι αλλαγές είναι γρήγορες , βίαιες και επικίνδυνες για όλους τους πολίτες και ειδικότερα για τους αγρότες και

Ο κατάλογος με τις νέες τιμές των φαρμάκων

Από το βράδυ της Τετάρτης ισχύει το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων, σύμφωνα με το οποίο η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα προχωρήσει στην διαμόρφωση της θετικής λίστας, με την οποία θα αποζημιώνονται τα φάρμακα από την Κοινωνική Ασφάλιση και αμέσως μετά θα προγραμματισθεί η έκδοση δελτίου με τα καινοτόμα σκευάσματα.
Δείτε ΕΔΩ τον κατάλογο με τις νέες τιμές των φαρμάκων

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δέκα μνηστήρες για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Δέκα είναι οι μνηστήρες που εκδήλωσαν εμπρόθεσμα μη δεσμευτικό ενδιαφέρον για την πώληση πακέτου μετοχών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος.
Σημειώνεται ότι...