ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Μυθικός διάλογος Ρονάλντο - Ηλιάδη

Εκπληκτικά πράγματα στο twitter με την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη να συνομιλεί με fake λογαριασμό του CR7 να του στέλνει το single της αλλά και... φιλάκια.
Λίγες μέρες μετά τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θα μπορούσε να το έχει γιορτάσει με έναν διάλογο στο twitter με την Αγγελική Ηλιάδη. Γιατί όχι; Ετσι τουλάχιστον πίστεψε η ίδια. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια πάτησε το όνομα του CR7 στο twitter και...

Αυτή είναι η 17χρονη κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ που τους έχει κάνει όλους και παραμιλάνε ( pics )

Mόλις στα 17 της χρόνια και με ύψος 1,88 εκατοστών η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ,που της μοιάζει πάρα πολύ ,τους έχει κάνει να παραμιλάνε με την ομορφιά της,και περιζήτητη στα γραφεία μοντέλων.
Ο φακός την απαθανάτισε στην Χαβάη ,όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της παρέα με την μητέρα της Κιμ.
Ενώ δεν υπάρχει λίστα με τις πιο σέξι κόρες επωνύμων στην οποία -εκείνη που κάποτε αποκάλεσε δημόσια «γουρουνάκι» ο πατέρας της Άλεκ Μπλάντουιν- να μην βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Νέα σέξι φωτογράφηση για την Μαρία Κορινθίου - Τις ανέβασε στο Twitter ( pics )

Ένα απλό μαύρο φόρεμα και το γνωστό της ύφος ήταν το μόνο που χρειάστηκε να «φορέσει» η Μαρία Κορινθίου για να βγει ατμοσφαιρικά σέξι στην νέα φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό Εγώ Weekly.

Το «ατύχημα» του Στουρνάρα στη Βουλή: Του έπεσε το... Μνημόνιο

Το μνημόνιο ...του έπεσε από τα χέρια!!!
Ατυχηματάκι είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας καθώς έπεσαν στο δάπεδο όλα τα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια του.
Αμέσως, όσοι βρίσκονταν στο διάδρομο έσπευσαν να βοηθήσουν τον κ. Στουρνάρα να μαζέψει τα χαρτιά από το πάτωμα.
Ο ίδιος χαμογελούσε αμήχανα, ενώ ο κ. Σαμαράς του είπε ...

Το «ατύχημα» του Στουρνάρα στη Βουλή: Του έπεσε το... Μνημόνιο

Το μνημόνιο ...του έπεσε από τα χέρια!!!

Ατυχηματάκι είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας καθώς έπεσαν στο δάπεδο όλα τα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια του.
Αμέσως, όσοι βρίσκονταν στο διάδρομο έσπευσαν να βοηθήσουν τον κ. Στουρνάρα να μαζέψει τα χαρτιά από το πάτωμα.
Ο ίδιος χαμογελούσε αμήχανα, ενώ ο κ. Σαμαράς του είπε ...

Το «ατύχημα» του Στουρνάρα στη Βουλή: Του έπεσε το... Μνημόνιο

Το μνημόνιο ...του έπεσε από τα χέρια!!!
Ατυχηματάκι είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας καθώς έπεσαν στο δάπεδο όλα τα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια του.
Αμέσως, όσοι βρίσκονταν στο διάδρομο έσπευσαν να βοηθήσουν τον κ. Στουρνάρα να μαζέψει τα χαρτιά από το πάτωμα.
Ο ίδιος χαμογελούσε αμήχανα, ενώ ο κ. Σαμαράς του είπε ...

Φοιτήτρια προσπάθησε να αυτοκτονήσει στις Φοιτητικές Εστίες Ξάνθης

Αναστατώσει προκλήθηκε στην φοιτητική κοινότητα, καθώς όπως έγινε γνωστό η φοιτήτρια είχε κλειδωθεί στο δωμάτιο της στις Εστίες επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή της, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Σύμφωνα με το ThrakiToday.com γείτονες, που μένουν σε διπλανά δωμάτια στις Εστίες βλέποντας τη νεαρή φοιτήτρια να έχει...

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση της Marc

Μπορεί το 64,1% των πολιτών να επιθυμούν η κυβέρνηση να ολοκληρώσει τη θητεία της, ωστόσο το 60,4% πιστεύει ότι θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, σύμφωνα με την έρευνα της Marc για την νέα εκπομπή του ALPHA, "ALPHA Δημοσκόπηση".

Αυτά είναι τα δύο νέα τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα (video)

Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν από Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 23:00 στον Ant1. Παρότι ο Σουλεϊμάν έκανε τα πάντα για να το αποτρέψει.
Το πρώτο τρέιλερ
"ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ", γράφει η κάρτα που εμφανίζεται στην οθόνη και ακολουθεί ο Dr. Tr. Eloyatros (Δρ Τρελόγιατρος), ο οποίος αναφέρει:

Γιατί οι άνδρες έχουν εμμονή με το γυναικείο στήθος - Αμερικανός επιστήμονας δίνει την απάντηση

Ο καθηγητής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Εμορι στην Ατλάντα, δρ Λάρι Γιανγκ δίνει μία εξήγηση γιατί οι άνδρες κολλάνε με το γυναικείο στήθος,ο οποίος μελετά τη νευρολογική βάση πολύπλοκων κοινωνικών συμπεριφορών.
Ο καθηγητής πιστεύει ότι η ανθρώπινη εξέλιξη ενίσχυσε ένα αρχαίο νευρικό κύκλωμα που αρχικά είχε δημιουργηθεί για να...

Και δεύτερη ομάδα δέχεται χορηγία από οίκο ανοχής!

Φαίνεται πως κι άλλες ομάδες αποφάσισαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Βουκεφάλα Λάρισας και να δεχτούν χορηγία από οίκο ανοχής!
Οι χορηγοί οίκοι ανοχής αυξάνονται στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς μετά τη Σούλα του Βουκεφάλα Λάρισας και ο...

Ποιος βουλευτής Θεσσαλονίκης δούλευε "πόρτα" στα νυχτερινά μαγαζιά του Π.Σαξώνη;

Πρόκειται για βουλευτή της Α΄περιφέρειας Θεσσαλονίκης ο οποίος εξελέγη για πρώτη φορά σε αυτές τις εκλογές.
Είναι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και δημοτικός υπάλληλος...

Κλειστές οι τράπεζες την Τετάρτη



Η ΟΤΟΕ, σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «τροπολογία – λαιμητόμο» της Υγείας των τραπεζοϋπαλλήλων και των οικογενειών τους, με μοναδικό σκοπό...

Aποτελέσματα για προσλήψεις ορισμένου χρόνου ( 8 μηνών) στη ΔΕΗ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για προσλήψεις ορισμένου χρόνου ( 8 μηνών) στη ΔΕΗ.
Δείτε αναλυτικά:

Αύριο οι αποζημιώσεις στους αγρότες!!!

Για αύριο είναι προγραμματισμένη η καταβολή των αποζημιώσεων των αγροτών από τον ΕΛ.Γ.Α. που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για τα έτη 2011 και 2012.
Αύριο ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 1.350 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους...

Αυτό είναι το κοινωνικό δίκτυο που θέλει να «κλέψει» τους χρήστες του Facebook και του Twitter!!!

Το νέο κοινωνικό δίκτυο που ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από μερικές ημέρες και ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες έχουν εγγραφεί σε αυτό.
Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, οι οποίοι το χαρακτηρίζουν «multimedia πλατφόρμα σε πραγματικό χρόνο», το Pheed έχει timeline όπως το...

Προσλήψεις εποχικών σε δήμους, πανεπιστήμια, παιδικούς σταθμούς, ΔΕΗ, υπηρεσίες ( Λίστα )

Νέες θέσεις εποχιακής εργασίας για 1.068 προσφέρονται αυτή τη στιγμή σε δήμους, παιδικούς σταθμούς, την ΔΕΗ αλλά και φορείς του δημοσίου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα «ανοίξουν» οι αιτήσεις για 1.440 επιστημονικούς συνεργάτες στα ΤΕΙ όλης της χώρας. Δείτε τη λίστα.
Συμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος», οι θέσεις εποχικής εργασίας που έχουν ήδη προκηρυχθεί και των οποίων οι προθεσμίες τρέχουν είναι οι εξής:

Έφτασε στη Γαλλία ο Ολυμπιακός!!!

Έφτασε στην Γαλλία η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει του κομβικού αγώνα της Τετάρτης με την Μονπελιέ στο στάδιο «Μοσόν» στο πλαίσιο της τρίτης αγωνισtiκής της φάσης των ομίλων του Champions League.
Ήρεμο ήταν το ταξίδι, με τους παίκτες των «ερυθρόλεκων» να παρουσιάζονται συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Γαλλίας που θα τους αναπτερώσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Κοντά τους είναι σύσσωμο το Δ.Σ. του Ολυμπιακού. Παρόντες είναι ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς, ο εκ των αντιπροέδρων και πρόεδρος της Superleague Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, ο υπεύθυνος σκάουτινγκ Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Βρέντζος και ο διεθύνων σύμβουλος της Θρύλος ΑΕ Γιώργος Παύλου.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Βρήκαν κομμάτια από παιχνίδια του αγνοούμενου Μπεν στην Κω!

Δραματική έκκληση σε όσους γνωρίζουν οποιοδήποτε στοιχείο για την τύχη του γιου της απηύθυνε η μητέρα του Μπεν Νίνταμ, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν 21 χρόνια στην Κω.
Σε μία συγκλονιστική δήλωση στους δημοσιογράφους, η Κέρι Νίνταμ λέει ότι θεωρεί ότι ο γιος της ζει και ζητεί τη βοήθεια όσων μπορούν να απαλύνουν τον πόνο της οικογένειάς της. Ευχαριστεί, επίσης, την ελληνική και βρετανική αστυνομία για τις συνεχείς έρευνες, αλλά και τους κατοίκους τη Κω.
«Πιστεύω ότι ο γιος μου είναι...

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 1-2 (0-2) (1η αγωνιστική) (VIDEOS)

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τα Λευκάδια Ημαθίας, καθώς ο Πέτκατζης στο 2ο λεπτό με πλασέ έκανε το 0-1.
Δεύτερη ψυχρολουσία για τον Πυρσό, όταν στο 28' η ομάδα των Λευκαδίων κέρδισε πέναλτι και με εκτελεστή τον Πέτκατζη κάνει το 0-2.
Ο Πυρσός αντέδρασε στην επανάληψη και στο 65' μείωσε στο σκορ, όταν ο Κοσμίδης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του και εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-2.
Η συνέχεια ήταν για τον Πυρσό, όπου κατά διαστήματα πίεσε και απείλησε τους φιλοξενούμενους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Αναλυτικά οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ.

Ηλεία: Πήδηξε από το μπαλκόνι για να μην την βιάσουν!

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα… Κάτι τέτοιο συνέβη και με μια 58χρονη από τη Βουλγαρία η οποία προκειμένου να γλιτώσει τον βιασμό, πήδηξε από το μπαλκόνι με αποτέλεσμα να...

Μοιραίος έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 23 Οκτωβρίου

Ενώ ο Χαρούν και η Εντά είναι έτοιμοι να φύγουν από την Πόλη, αναβάλλουν την αναχώρησή τους επειδή ο Κερέμ πέφτει θύμα σκευωρίας στις φυλακές. Μια σκευωρία, όμως, στήνεται και εις βάρος του ζευγαριού... 

Δείτε:Διαιτητής απέβαλε όλους τους παίκτες σε ποδοσφαιρικό αγώνα!!(Video)

Απίστευτα επεισόδια εκτυλίχθηκαν σε αγώνα πρωταθλήματος Παίδων στην Παραγουάη ανάμεσα στις ομάδες Τενιέντε Φαρίνα και Λιμπερτάδ.
Ο διαιτητής απέβαλλε έναν παίκτη από κάθε ομάδα λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, με τους ποδοσφαιριστές να αρνούνται να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο και να συνεχίζουν τον καβγά που έφερε την αποβολή τους.
Αμέσως μετά οι παίκτες...

ΚΥΠΡΟΣ: Μια 34χρονη βγήκε στην πορνεία μαζί με το βρέφος της

Μπροστά σε μια πρωτοφανή όσο και θλιβερή εικόνα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν προχθές βράδυ σε επιχείρηση πάταξης της πορνείας στη Λεμεσό.
Νεαρή από τη Ρουμανία είχε στο χώρο της δουλειάς της και το λίγων μηνών βρέφος της, το οποίο παρέδωσε για φύλαξη στη μαστροπό της όταν...

«Παράτησα το σχολείο στην Α’ Γυμνασίου»! Ποιος διάσημος το είπε;

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του "FTHIS TV" και μίλησε για την οικογένειά του, το πώς γνώρισε τη σύντροφό του και μητέρα των δυο παιδιών του, αλλά και την απόφασή του να αφήσει το σχολείο και να βρει δουλειά. 
 Για την απόφασή του να βγει από μικρή ηλικία στην αγορά εργασίας μίλησε ο...

Kοζάνη: Σύλληψη κλεφτών από Δημοτικούς Αστυνομικούς!

Kατά τη διάρκεια περιπολίας στον χώρο της λαϊκής αγοράς, το πρωί του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου 2012, Δημοτικοί Αστυνομικοί εντόπισαν σπείρα αλλοδαπών να κλέβει πορτοφόλι από ...

Επίσκεψη του Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στα Γρεβενά μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης καλωσόρισε/υποδέχτηκε στα Γρεβενά τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Αθήνα κ. Rahman Mustafayev.
Μαζί επισκέφτηκαν το Επιμελητήριο Γρεβενών όπου ενημερώθηκαν από το Διοικητικό του Συμβούλιο για τις τοπικές επιχειρήσεις, τα προϊόντα, τις δυνατότητες και τις...

Επίσκεψη του Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη στο Υπ. Εθν. Άμυνας


Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφθηκε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συναντήθηκε με τον Υφυπουργό κ. Παναγιώτη Καράμπελα.
Η συζήτηση μεταξύ των δύο μερών έγινε σε φιλικό κλίμα με ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών για τα...

Επίσκεψη του Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρ. Δικαιωμάτων


Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφτηκε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όπου και συναντήθηκε με το Διευθυντή του γραφείου του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Γεώργιο Κανελλόπουλο και άλλα στελέχη του Υπουργείου.

Σοκ: Επιχείρησαν να βιάσουν γυναίκα δημοσιογράφο λίγο πριν βγει στον αέρα! (video)

Επίθεση από πλήθος πλήθος Αιγυπτίων στην πλατεία Ταχρίρ δέχθηκε η Γαλλίδα δημοσιογράφο Sonia Dridi , την ώρα που ήταν έτοιμη να βγει στον αέρα του France 24.
Το περιστατικό συνέβη στις ...

Ένας... σκαντζόχοιρος που εξουδετερώνει νάρκες (vid)

Ενας αφγανός φοιτητής κατασκεύασε μια επαναστατική συσκευή η οποία μπορεί να εντοπίζει και να εξουδετερώνει νάρκες. 
Η Mine Kafon μοιάζει με αντικείμενο βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας και το σχήμα της θυμίζει σκαντζόχοιρο αλλά...

Κάλεσμα του Μακεδονικού Κοζάνης: «Όλοι μαζί πάμε γήπεδο»!!!

Το ταξίδι αρχίζει ...
Με ανακοίνωσή της η ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για να ενισχύσει και να στηρίξει την προσπάθειά του ενόψει της νέας σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Πυροβόλησαν σκοπό στρατοπέδου της Θεσσαλονίκης

Πυρ κατά σκοπού στο στρατόπεδο 523 στην Θεσσαλονίκη άνοιξαν άγνωστοι τα ξημερώματα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκοπός πυροβολήθηκε με ...

Ένας καταπληκτικός μουσικός του δρόμου! Απολαύστε τον... (video)

Ο βιολιτζής αυτός ονομάζεται Bryson Andres και είναι από τους καλύτερους μουσικούς που έχουν παίξει ποτέ στο δρόμο!
Πραγματικά είναι απίστευτος και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε μαζί του!

Κλειστά τα σχολεία σήμερα στην Εορδαία Κοζάνης

H Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης ανακοινώνει ότι ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 την Τακτική Γενική Συνέλευσή του.
Ως εκ τούτου οι σχολικές μονάδες του Δήμου Εορδαίας δε θα λειτουργήσουν τη συγκεκριμένη ημέρα.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Διαδηλώνουν σε 37 πόλεις άτομα με αναπηρία!!!

Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλα τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) προγραμματίζει για σήμερα Τρίτη, στις 11.00 το πρωί η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ).
Περισσότερα από 70.000 άτομα με αναπηρία βρίσκονται σήμερα στις λίστες αναμονής των ΚΕΠΑ προκειμένου να επανεξετασθούν.
Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε 37 πόλεις, δηλ. σε: Γιάννενα, Λαμία, Καλαμάτα, Κόρινθο, Τρίπολη, Αγρίνιο, Πάτρα, Βόλο, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα, Έδεσσα, Καβάλα, Καστοριά, Κατερίνη, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Ρόδο, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Άγιο Νικόλαο, Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λασίθι, Λέσβο, Χίο, Λήμνο, Ερμούπολη, Καρλόβασι και Βαθύ.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Κριτήριο για το επίδομα θέρμανσης και το υψόμετρο

Για την άμεση καταβολή του επιδόματος θέρμανσης, με εισαγωγή και κριτηρίου υψομέτρου για τους δικαιούχους, παράλληλα με τα υφιστάμενα γεωγραφικά και εισοδηματικά κριτήρια, δεσμεύθηκε ο υπουργός Οικονομικών, I. Στουρνάρας κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την περαιτέρω αποκρατικοποίηση των ΔΕΚΟ στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.
«Αν δεν πάρουμε τη δόση, θα...

Ποινή κάθειρξης σε 7 επιστήμονες για το σεισμό της Λ' Άκουϊλα

Σε έξι χρόνια κάθειρξης καταδικάσθηκαν από την ιταλική Δικαιοσύνη οι επτά επιστήμονες-μέλη της δημόσιας επιτροπής αξιολόγησης σοβαρών κινδύνων. Οι 7 κρίθηκαν υπεύθυνοι για «παροχή αναληθών πληροφοριών σχετικά με την, δήθεν "περιορισμένη" πιθανότητα, να σημειωθεί σεισμός στην περιοχή της Λ' Άκουϊλα». Η επίμαχη δήλωση είχε γίνει λίγες ημέρες πριν από το τραγικό χτύπημα του Εγκέλαδου, στις 6 Απριλίου του 2009 που προκάλεσε το θάνατο 309 ατόμων.
Η ετυμηγορία των δικαστών ανέφερε πως «η επιτροπή προχώρησε σε επιφανειακή και επιπόλαια εκτίμηση και παρείχε αναληθείς καθησυχαστικές πληροφορίες στους κατοίκους της πρωτεύουσας του Αμπρούτσο».
Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει την καταδίκη του κάθε κατηγορούμενου σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης. Οι συνήγοροι υπεράσπισης προσπάθησαν να βασίσουν την στρατηγική τους στο ότι «είναι γνωστό σε όλους ότι οι σεισμοί μέχρι σήμερα δεν μπορούν να προληφθούν με καμία επιστημονική μέθοδο».
Η επιτροπή έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και απλώς εντέλλεται να υποβάλει προτάσεις στην κυβέρνηση.
Εκτός από Ιταλούς και ξένους δημοσιογράφους και μέρος των κατηγορουμένων, στην μικρή εισαγγελία της Λ' Άκουϊλα ήταν παρόντες δεκάδες συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι εξέφρασαν ικανοποίηση για την απόφαση της ιταλικής δικαιοσύνης.
«Είμαι πικραμένος και απελπισμένος», δήλωσε αντιθέτως ο Έντσο Μπόσκι, πρώην μέλος της επιτροπής, στέλεχος του Εθνικού Ινστιτούτου Γεωφυσικής και Ηφαιστειολογίας.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Σήμερα η Αθήνα γίνεται ροζ!!!

Η Αθήνα γίνεται ροζ για μία μέρα - σήμερα 23 Οκτωβρίου και στέλνει μήνυμα ζωής ενάντια στον καρκίνο του στήθους. Στα ροζ θα ντυθεί σήμερα, Τρίτη, το κέντρο της Αθήνας στέλνοντας μια νότα αισιοδοξίας, αλλά και μήνυμα κατά του...

Super League: Πλατανιάς – ΟΦΗ 1-2 (video)

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της Κρήτης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα Περιβόλια Χανίων και έριξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στη Super League.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου με γκολ των Σίσιτς (33’) και...

Ξεκινά το πρόγραμμα οικογενειακής αλληλεγγύης για το παιδί

Η έναρξη του προγράμματος οικογενειακής αλληλεγγύης για το παιδί, αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης και του γραμματέα, Γ. Σούρλα, και με τη συμμετοχή του μητροπολίτη Δημητριάδος και των δημάρχων της Μαγνησίας.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του...

Νέα παράταση στην απαγόρευση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

Νέα παράταση απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας των δανειοληπτών, για επιπλέον ένα χρόνο, θα ανακοινώσει το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Υπενθυμίζεται ότι το πάγωμα των πλειστηριασμών ισχύει έως τις...

Δείτε την έκρηξη που σκόρπισε το θάνατο στη Βηρυτό (video)

Η κάμερα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης ενός εστιατορίου κατέγραψε την στιγμή της έκρηξης που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι.
Ένας άνδρας στέκεται αμέριμνος δίπλα από μία πόρτα η οποία σπάει από το ωστικό κύμα ενώ την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι πελάτες πέφτουν στο πάτωμα για να σωθούν.
Από τη βόμβα σκοτώθηκε ο Γουισάμ αλ Χασάμ, ταξίαρχος και επικεφαλής του τομέα πληροφοριών της αστυνομίας
Λίγη ώρα μετά οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν δεκάδες τραυματίες από τα συντρίμμια.

Στη Σιάτιστα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης έρχεται στη Σιάτιστα, όπου θα γίνει δεκτός στις 16.00 στο δημαρχείο της πόλης, από τον μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλο και πλήθος πιστών και στη συνέχεια θα συμμετάσχει, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στις εορταστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου Δημητρίου.
Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη


Το μέταλλο του πρωταθλητή...

Τη δεύτερη θέση στο διεθνές meeting tae kwon do κατέλαβε η 16χρονη Ειρήνη Μπουράκη από την Πτολεμαΐδα. Η ίδια είχε κατέβει στους αγώνες με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο και τα κατάφερε.
Άλλωστε είναι αθλήτρια στο Σύλλογο Εορδαϊκή Δύναμη στον οποίο ηγείται ο

ΜΗΝ το κάνετε στο σπίτι - Δείτε τι έπαθε όταν προσπάθησε να καταπιεί ένα κουτάλι κανέλλα (video)

Νόμιζε πως μπορούσε να καταπιεί μία κουταλιά κανέλλα αλλά μάλλον έπρεπε να το ξανασκεφτεί.
Η κανέλλα, λοιπόν, έχει την τάση ως συστατικό να είναι υδροφοβική, κάτι που σημαίνει ότι...