ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ανησυχία για το ματς του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή! (pics + video)

Η χιονόπτωση είναι έντονη από το πρωί του Σαββάτου στην Κομοτηνή κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα στη διεξαγωγή του αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό.
Ανησυχία για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της...

19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας έχουν προκαλέσει στους υπεύθυνους οι καιρικές συνθήκες.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες έχει αρχίσει να χιονίζει, με τα φαινόμενα να γίνονται κάθε ώρα και εντονότερα.
Για την ώρα δεν εκφράζεται φόβος για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να αποκλείσουν τίποτα εάν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Εταιρείας.
Σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία η χιονόπτωση αναμένεται να συνεχιστεί και να γίνει εντονότερη τις επόμενες ώρες κάτι που θέτει σε κίνδυνο τη… σέντρα του αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε ότι η έναρξη του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 17:15 και θα υπάρχει live stream από το blog μας λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. 

Νέες φωτογραφίες - video και πρόβλεψη για την Κομοτηνή


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ









Η πρόβλεψη του καιρού
Χιονόπτωση προβλέπεται για την Κομοτηνή σήμερα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους -1 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με πιθανό το ενδεχόμενο ασθενούς χιονόπτωσης, με την θερμοκρασία στους -1 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 27/1, αναμένεται να πέσει χιονόνερο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 0 έως 2 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 1 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.


pamesports.gr
blog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: