ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθη ο διοικητής του ΑΤ στο Ρέντη για κλοπή



Συνελήφθη χθες το απόγευμα ο Αστυνομικός Διοικητής του τμήματος Τάξης στου Ρέντη, μετά από...
καταγγελία αλλοδαπού, σύμφωνα με την οποία ο Διοικητής, μετά από έλεγχο, του «βούτηξε» 4.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, άνδρες της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων ο εν λόγω Διοικητής, σταμάτησαν για έλεγχο τον αλλοδαπό, αφού πέρασε με κόκκινο ένα φανάρι.
Κατά τον έλεγχο, βρήκαν στην κατοχή του αλλοδαπού 4.000 ευρώ, τα οποία ωστόσο ο Αστυνομικός Διοικητής, αντί να τα κατασχέσει, τα «οικειοποιήθηκε».
Ο αλλοδαπός κατήγγειλε τον Αστυνομικό Διευθυντή ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

την μητερα μου την χτυπησαν με κατι κονταρια στο κεφαλι στην περιοχη των Πατησιων πριν απο 6 μηνες κατι λαθρομεταναστες και της πηραν την συνταξη (870 ευρω).. Στο επομενο τετραγωνο τους συνελαβαν αστυνομικοι της ομαδας ΔΙΑΣ. Γυρισαν στην μητερα μου να δουν αν ειναι καλα και καλεσαν ασθενοφορο. Ισχυριστηκαν πως το πορτοφολι με τα λεφτα θα το πανε στο αστυνομικο τμημα για να μην της το κλεψουν μεσα στο νοσοκομειο, επειδη ειναι μεγαλο ποσο και επειδη ειναι αιμοφερτη στο κεφαλι και μπορει να χασει τις αισθησεις της.
Μετα απο 3 μερες πηγε στο αστυνομικο τμημα και το πορτοφολι ειχε μολις 20 ευρω μεσα.. της ειπαν "τι μας λετε κυρια μου? τοσα ειχε μεσα.. σας τα ειχαμε δειξει κι ολας! παραισθησεις ειδατε?"!!
Το αστυνομιο τμημα Πατησιων μοιραστηκε 870 ευρω!
Συγχαρητηρια στην Ελληνικη αστυνομια!
που να ειχαμε και Χουντα εκτος της κρισης, να δω τι θα εκαναν....