ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Στον αέρα ο μεγάλος τελικός του Master chef

Ολα στον αέρα φαίνεται να είναι για τον μεγάλο τελικό του Master chef. Το ριάλιτι μαγειρικής του Megaλου καναλιού με παρουσιάστρια τη Μαίρη Σινατσάκη και τους σεφ Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο από την αρχή της προβολής του είχε ξεκινήσει με παρατράγουδα. Τώρα όμως ...
φαίνεται πως ήρθε η στιγμή της κορύφωσης, καθώς «απειλείται» ο μεγάλος τελικός.

Χθες οι απλήρωτοι τεχνικοί με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν δείχνοντας με τη στάση τους πως αν δεν λυθούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει με τις πληρωμές τους, δεν θα πραγματοποιηθεί η τελική αναμέτρηση για τον μεγάλο νικητή του παιχνιδιού, που αναμενόταν να γίνει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Οπως αναφέρουν χα-ρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους οι τεχνικοί: «Από την πλευρά μας ήδη έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς τα γυρίσματα της εν λόγω εκπομπής από τα τέλη του 2011 και ήμασταν συνεπείς βάσει της σύμβασης έργου που υπο-γράψαμε με την εταιρεία παραγωγής. Δυστυχώς από τότε μέχρι και σήμερα δεν μας έχουν καταβάλει τα δεδουλευμένα μας και το μόνο που έχουμε εισπράξει είναι λόγια και υποσχέσεις.

»Το Στούντιο ΑΤΑ όλο αυτό το διάστημα είχε ως μόνιμη δικαιολογία ότι δεν έχει εισπράξει χρήματα από την Τηλέτυπος Α.Ε. και αυτό έχει ειπωθεί σε ε-πίσημη συνάντηση από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας Νικόλαο Χριστο-φόρου. Ωστόσο εδώ και κάποιους μήνες τα χρήματα που μπαίνουν στο ταμείο του Στούντιο ΑΤΑ διατίθενται στους μοντέρ που είναι απαραίτητοι για την ολοκλήρωση της εκπομπής. Με αυτή τη στάση μάς αγνοούν επιδεικτικά, διότι εμείς πια δεν τους είμαστε χρήσιμοι». Μάλιστα για τον τελικό οι τεχνικοί δηλώνουν: «Εμείς ζητάμε την απόλυτη στήριξη όλων των συναδέλφων, ώστε να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία μας για να μην πραγματοποιηθεί ο τελικός της ντροπής. Ολοοι έξω από το πλατό και όχι μέσα σε αυτό».

Φυσικό ήταν ύστερα από την ανακοίνωση των εργαζομένων να προκληθεί ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στο κανάλι της Μεσογείων προκειμένου να κλείσει ομαλά ο κύκλος εκπομπών και να λυθούν το συντομότερο δυνατόν τα προβλήματα που υπήρχαν με τους τεχνικούς. Την ίδια στιγμή κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού. Ενα από αυτά θέλει τον τελικό να μεταδίδεται ζωντανά ή μαγνητοσκοπημένα μέσα από την εκπομπή «Πρωινό mou» με τον Γιώργου Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Κάτι τέτοιο πάντως διαψεύδεται από το κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του καναλιού κάνουν προσπάθειες να λυθεί το θέμα και να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός. Αν κρίνουμε και από τα νούμερα που φέρνει σε κάθε προβολή το εν λόγω σόου, που είναι υψηλά, φυσικό είναι να ποντάρουν πολύ στην τελική αναμέτρηση, η οποία θα τους ανεβάσει ακόμη υψηλότερα στη μάχη της τηλεθέασης. Η εβδομάδα που δια-νύουμε φαίνεται να είναι καταλυτική για τις τελικές αποφάσεις.


Espressonews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: